ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM"

Transkript

1 ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM

2 HOVEDSTADENS NYE HYGGELIGE HAVNEKVARTER FULDENDER KØBENHAVNS HAVN Side 3 Københavns Havn er den livsnerve, som er fælles for nogle af byens mest eventyrlige historiske boligområder med Nyhavn, Holmen, Christianshavn og Langelinie som gode eksempler. Nu bebygges den sidste del af den citynære inderhavn og Hovedstaden får en ny kanalby, som fuldender eventyret langs vandet. Enghave Brygge er navnet på det nye intime havnekvarter i City. Men Enghave Brygge er mere end blot en ny bydel ved vandet. Det er et komplet maritimt miljø med hyggelige og eksklusive boliger med vand til alle sider. Næsten som et lille ørige midt i byen.

3 OPFYLD DRØMMENE OM STORBY, VAND OG UDSIGT

4 Side 6 Side 7 KÆRHOLM Etape 1-93 ejerlejligheder ENGHOLMENE 193 ejerlejligheder Visualiseringer fra lokalplanen - forbehold for fejl og ændringer Enghave Brygge ligger i direkte forlængelse af indre by med Islands Brygge overfor på Amager-siden af havnen. Området udgøres af ti individuelle boligøer, som anlægges i havneløbet og omkranses af brede kanaler med rent havvand. Engholmene er de tre øer, der har den absolut bedste placering på Enghave Brygge: Tættest på centrum og i første række til vandet. Her opfyldes alle drømme om storby, vand, hyggeligt kanalmiljø og fantastisk udsigt. Alt sammen forenet i én beliggenhed. På Engholmene er man en del af København V med K som nærmeste nabo. Alt hvad man har lyst til og brug for er indenfor gåafstand. Vesterbro er byens mekka for kulturliv toppet op med spændende restaurations- og cafémiljøer med Halmtorvet og Kødbyen som de kendteste. Men Vesterbro byder også på masser af andre aktiviteter lige fra shopping til alverdens former for motion i DGI-byen. Centrum ligger lige henne ad Kalvebod Brygge, og man kan hurtigt spadsere til Tivoli, Rådhuspladsen eller Strøget, som forener hyggeligt gågademiljø med ultimativ shopping. Der er imidlertid også gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet i det nærliggende Fisketorvet, der med sine 100 butikker byder på både varierede indkøbsmuligheder, nogle af byens bedste biografer samt et stort udbud af hyggelige restauranter.

5 Side 8 Engholmene repræsenterer den ultimative kombination af vandets herligheder og storbyens attraktioner. Side 9

6 Side 10 Side 11 SIDSTE KAPITEL I HAVNENS SUCCESHISTORIE Københavns Havn forbindes i dag mest med en række attraktive boligområder, hvor vandet er omdrejningspunktet. I flæng kan nævnes Holmen og Islands Brygge, som begge har undergået en fantastisk forvandling fra ubenyttede havnearealer til attraktive boligkvarterer med hver sit unikke maritime miljø. Men Københavns Havn var engang Danmarks største arbejdsplads, hvor over mennesker arbejdede hver dag. I 1970 erne begyndte en udvikling med dalende skibsfart og udflytning af havnens dengang mange industrivirksomheder. Med udviklingen forsvandt mange af havnens arbejdspladser gradvist, og stadig større arealer af den tidligere flåde- og industrihavn blev ladt øde. Her stod byen så med enorme ubenyttede arealer med netop den vandbeliggenhed, de fleste drømmer om oven i købet centralt i Hovedstaden. Mulighederne var mange, men heldigvis blev det besluttet, at førsteprioriteten var skabelsen af nye attraktive boligområder. Enghave Brygge er sidste fase i havnens meget lange udviklingsforløb, der samtidig sætter et storslået punktum for større helstøbte og gennemførte kvarterdannelser med beliggenhed i selve havnen i City hjertet af byen. Ligesom Islands Brygge har Enghave Brygge en fortid som industrihavn, der også husede en række virksomheder. De fleste er væk for længst, men nogle få af de originale bygninger er bevaringsværdige. Dette gælder blandt andre områdets centrale bygning fra 1920, som er opført i bindingsværk og kampesten. Den smukke markante ejendom bidrager med autentisk havneidyl, og får samtidig nye rekreative funktioner og herunder cafe- og restaurationsmiljø med udendørsservering på kajen.

7 MARITIMT MILJØ MED NÆRKONTAKT TIL VANDET Side 12 Beliggenheden i hjertet af byen gør i sig selv Enghave Brygge til et attraktivt sted at bo. Men det er vandet, der gør den nye kanalby ekstraordinær. Alle boliger har udsigt til vand med alle havnens rekreative muligheder lige udenfor døren. Side 13 Havnens blå flade er den store naturlige fællesnævner, som karakteriserer hele områdets maritime miljø med de mange flot anlagte kanaler og promenader, der hyggeligt omslutter kvarterets mange boligøer. Rygraden i kanalsystemet er den stort anlagte hovedkanal, hvis proportionering og forløb er inspireret af bl.a. Christianshavns og Frederiksholms kanaler og de tilstødende attraktive boligkvarterers unikke kvaliteter. Også Europas andre maritime storbyer har været en inspirationskilde ved udformningen af Enghave Brygge, der således er funderet på mange generationers erfaringer med udvikling af kanalbyer og på sin vis repræsenterer state-of-the-art indenfor havneudvikling, hvor vandet integreres i og skaber unikke maritime byrum og miljøer, hvis kvaliteter ikke findes lige. Havnen og kanalernes blå flader spejler på forunderlig vis promenadernes komplementære grønne islæt. Kajpromenaderne beplantes alle med store træer, og grønne torve agerer legepladser og opholdssteder for områdets beboere. Der anlægges desuden en stor frodig park, der vil fungere som en glidende overgang til arealerne over mod H.C. Ørstedsværket, der på sigt nedlægges og omdannes til Københavns nye vibrerende kulturcentrum, hvis udbud af lokale og internationale kulturtilbud alene begrænses af fantasien.

8 EN NY VERDEN AF MARITIME MULIGHEDER Side 14 Livet i den nye bydel præges af den nærkontakt, som alle har til vandet. Man kan spadsere langs havnepromenaderne, hyggefiske fra en af de mange broer eller blot sidde på kajen og nyde solnedgangen. Side 15 Vandet virker afstressende, men indbyder samtidigt til et væld af aktiviteter, hvad enten det er sejlads eller roning eller en svømmetur i det rene havvand fra en af områdets badesteder, som alle skilter med blåt flag. Området huser i forvejen en lille lystbådehavn, Københavns Roklub fra 1917, samt flere kajakklubber. Disse får selskab af en ny stor lystbådehavn mod nord, medens der langs kajerne etableres anløbsbroer for mindre både samt kanoer og kajakker. Havnens høje vandkvalitet har foreløbig resulteret i tre ekstremt populære havnebade i city. Og Enghave Brygge er et oplagt sted at åbne byens næste havnebad. Havnens mange aktiviteter giver liv i området, medens de nye bebyggelser bidrager med en helt særlig identitet. Områdets arkitektur inspireres af de gamle klassiske københavnerkarréer, som en sammenstilling af enkeltejendomme med hver sin identitet, men dog med et vist arkitektonisk og materialemæssigt slægtskab. Karréerne åbner sig mod havneløbet, hvilket giver plads til både udsigt over og lysindfald fra havnen. De åbne karréforløb indbyder til samspil med de mange nye og historiske bygninger på Islands Brygges modstående havnefront.

9 KÆRHOLM FØRSTE BOLIGØ MED 360 GRADERS HAVNEUDSIGT Side 16 Kærholm er den første ø, der dukker op af havnen ved Enghave Brygge. Øen er placeret i selve havneløbet ca. 70 meter ude i forhold til det nuværende fastland. Nærheden til vandet er dermed helt håndgribelig. Side 17 På Kærholm bygges i alt 193 lækre lejligheder, der spænder fra penthouses over varierende familieboliger til mindre, men eksklusive egoistlejligheder. Uanset hvad man vælger, er havneudsigten i fokus. Det trelængede byggeri er formet som et U, som åbner sig ud mod havneløbet, der udgør hele øens østlige kystinje. Det betyder, at intet står i vejen mellem vandet og boligerne, der hver især har udsigt fra første række. Variation og visuelle oplevelser er en vigtig del af områdets vision. Dette afspejler sig i Kærholms arkitektur. Byggeriet opdeles i 8 forskellige huse med hver sit arkitektoniske udtryk. Både hvad angår materialer og form. Højder og bredder varierer fra henholdsvis 6-9 etager og 1-3 opgange pr. hus. Facaderne udføres i tegl som det gennemgående designelement, mens farverne danner en visuel identitet, som bliver karakteristisk for det enkelte hus. Farvepaletten er lånt fra havet, og nuancerne veksler fra helt lys sand over dæmpet blå til sort skiffer. Visualiseringer fra lokalplanen - forbehold for fejl og ændringer

10 Side 18 Side 19 Visualiseringer fra lokalplanen - forbehold for fejl og ændringer

11 KÆRHOLM-BOLIGER BOLIGER MED VÆGT PÅ UDELIV OGSÅ DERHJEMME Side 20 Kærholms tre længer favner et stort parkrum, der i sin helhed fremstår som en frodig oase med masser af træer og skønne befæstede eller grønne arealer. Side 21 Den fælles gård er smukt anlagt, men er samtidig til for at blive brugt af beboerne, hvorfor også funktionaliteten er i højsædet. Gårdrummet deles i to zoner, hvor den ene er en opholdshave med plads til borde, bænke og grillplads for hele familien, medens den anden udgør et rigtigt børnelandskab med bjergbestigerbakker, sandkasse og spændende legeredskaber. Gårdrummet er åbent ud til havneløbet, og for at optimere udsigten er det hævet en halv etage over terrænniveau. Det ophøjede gårdrum markerer samtidigt en tydelig grænse mellem den private gård og kajpromenadens offentlige rum. Ved udformningen af Kærholmbebyggelsen er der lagt vægt på muligheden for at leve udelivet også i selve boligen. Størstedelen af lejlighederne har hele to store opholdsaltaner placeret til hver sin side i boligen. I stueplan har beboerne egne terrasser til gården, som afskærmes med plantekasser og buske samt en privat opholdszone mod promenaden. Penthouselejlighederne er et kapitel for sig hvor størstedelen har store private tagterrasser med en betagende udsigt over havneløbet både mod Operaen i nord og Metropolis i syd. Under gården ligger parkeringskælderen, hvor der også er parkering til cykler. Kælderen betjenes naturligvis af alle ejendommens elevatorer, som ligeledes betjener samtlige ejendommens etager inklusive øverste penthouseetage. Visualiseringer fra Lokalplanen - forbehold for ændringer

12 KÆRHOLM INDIVIDUELLE BOLIGER TIL INDIVIDUALISTER MED PERSONLIGE KRAV Side 22 Kærholms kommende beboere kan ikke skæres over en kam, og byggeriet er derfor skabt med maksimale muligheder for at imødekomme de kommende beboeres personlige og individuelle ønsker og behov. Der er mulighed for i udgangspunktet at opfylde de fleste ønsker til rum og arealer, og boligernes indbyggede fleksibilitet gør, at skillevægge kan etableres afhængig af aktuelle og skiftende behov. Side 23 Kærholms boliger er fra 1 til 6 værelser, som er fordelt på 12 hovedtyper med hver deres karakteristika, som spænder fra de store gavllejligheder over stuelejlighederne med forhave til ikke mindst penthouselejlighederne i to plan. Uanset hvilken boligtype man vælger, vil den være lys og rummelig med en loftshøjde på op til ca. 270 cm. Udsigten er så enestående, at det vil være en skam ikke at udnytte den helt. Derfor er der store glaspartier fra gulv til loft, så udsigten til vandet kan nydes selv siddende i sofaen eller sågar liggende i sengen. De maritime kig er desuden sikret med udsigtskarnapper og vinklinger i facaden, der tilføjer den i forvejen unikke udsigt en ekstra dimension. Kærholm er et energivenligt og fremtidssikret byggeri med 3-lags energiruder, højisoleret klimaskærm og solceller på taget. Resultatet er lave energiudgifter. Hver bolig opvarmes med gulvvarme, som styres individuelt i hvert rum.

13 Side 24 Side 25

14 Side 26 Side 27

15 Side 28 Side 29

16 Side 30 Side 31

17 Side 32 Side 33

18 Side 34 Side 35

19 Side 36 Side 37

20 Side 38 Side 39

21 Side 40 Side 41

22 Side 42 Side 43

23 Side 44 Side 45

24 Side 46 Side 47

25 Side 48 Side 49

26 DORNBRACHT Side 50 Ud fra følelsen af ægte velvære og æstetik i badeværelset, har Dornbracht igennem tiderne været dét firma, der tænker mest på den særlige fornemmelse af naturligt vand, der falder blidt på kroppen. En følelse, der forstærkes af det ypperste design og højeste kvalitet, som resulterer i unikke armaturer til dit badeværelse. Side 51 I mere end 60 år har Dornbracht stået for førsteklasses, avanceret produktion og banebrydende former. Virksomheden er i dag en førende producent af design-armaturer, håndvaskog bruseløsninger samt luksustilbehør til badeværelset. Med sine eksklusive produkter udgør Dornbracht en sand drivkraft bag trends og udvikling for en hel branche. Og dette kan kun lade sig gøre, når det hele bygger på kvalitet. Dornbracht stiller ekstremt høje krav til materialer, overfladebehandling og ikke mindst design. Det sidste giver sig blandt andet udslag i alle de internationale designpriser, som Dornbracht modtager. Dornbracht Nordic, som er datterselskab af Dornbracht i Tyskland, gør sit yderste for at give dig den bedste inspiration og mulighed for at vælge personlige produkter til dit nye leverum; badeværelset.

27 TREND Trend er en lille idyllisk by ved Limfjorden, der siden 1970 har været hjem for Trend Køkken/Snedkeri. Virksomhedens stifter, Hardy Mortensen, havde en drøm om at skabe æstetisk og individuel arkitektur til danskernes hverdag. En drøm, der nu har været en realitet i over fire årtier. Side 52 Hos Trend er et tæt samarbejde mellem køkkendesignerne og møbelsnedkerne en forudsætning for det ultimative snedkerikøkken. Siden det første Trend køkken blev leveret, er netop den håndværksmæssige finesse blevet et særkende. Side 53 Det er helt naturligt, at det er erfarne arkitekter, der står bag designet. Deres kreativitet og viden om livet i køkkenet er med til at skabe den individualitet, der altid kendetegner et køkken fra Trend. Trend står for vedvarende kvalitet og skal ikke oversættes med forbipasserende tendens. Med et snedkerikøkken fra Trend kan man være sikker på, at både stil, funktionalitet og materialer holder i mange år. Uden at gå af mode.

28 ALAPE Alape er tysk design og kvalitet til badeværelset, når det er bedst. Alape er samtidig et datterselskab til Dornbracht, og slægtskabet er tydeligt i både stil og egenskaber. Alape startede for mere end 100 år siden med at producere mælkejunger i den tyske by Goslar. Her ligger fabrikken stadig, men i dag er det den mest moderne produktionsvirksomhed inden for både håndvaske og badeværelsesmøbler. Side 54 De rene nordiske linjer og minimalistiske enkeltheder gør, at Alape er noget helt særligt og man bliver draget af produkterne på både den visuelle og mærkbare måde. Side 55 Som en kvalitetsproducent af baderumsmøbler udbreder Alape en filosofi om følelsesmæssig enkelhed. En særlig æstetik og et rent design med mange kombinationsmuligheder giver hvert møbel et udtryk af noget unikt og personligt. Møblet danner midtpunkt for det daglige morgen- og aftenritual på badeværelset, og derfor er det afgørende, at det afspejler den livsstil, man har i hjemmet. Glaseret stål er det enestående materiale, som danner grundlag for det karakteristiske Alape-design. Og når materialet forenes med f.eks. natursten, satineret glas eller ædeltræfinér, opnår man maksimal frihed og kreativitet i badeværelsets møblering. Alape handler om formskønhed og smukke materialer, der samtidig er robuste, lette at rengøre og venlige overfor miljøet.

29 TRYGT OG SIKKERT BOLIGKØB PÅ ENGHOLMENE Et besøg i boligshoppen vil i mange tilfælde være første skridt mod drømmeboligen på Engholmene. Her står ejendomsmæglerne fra home klar til at præsentere projektet og hjælpe med at finde frem til den helt rigtige bolig for dig. Vi glæder os til at byde velkommen i boligshoppen på Fiskerihavnsgade 6, 2450 København. Gratis reservation Når du har udvalgt din nye bolig, har du mulighed for at reservere den uden omkostninger. Så kan du være sikker på, at andre ikke slår til før dig. Reservationen gælder normalt i 5 dage, og i den periode kan du gennemgå projektmateriale, købsaftale og bilag samt om fornødent også involvere din bank og advokat. Side 56 Selve købet Når beslutningen er truffet, og du er klar til at købe, så aftales et møde med home med henblik på gennemgang og underskrivelse af købsaftalen. Denne kan i øvrigt underskrives med et forbehold for bank- og advokatgodkendelse, og du har altid 6 hverdages fortrydelsesret. NPV underskriver købsaftalen som sælger senest 3 dage efter din underskrift. Side 57 Personligt præg Som boligkøber på Engholmene kan du vælge imellem flere forskellige materialer og designs, når det gælder interiør. I den forbindelse inviteres du til et personligt tilvalgsmøde, hvor der er repræsentanter fra leverandørsiden tilstede. Her gennemgås alle mulighederne - og sammensætningen af din individuelle materiale- og tilvalgspakke lægges fast. Dette giver dig fuldt overblik over dine beslutninger i henseende til såvel materiale- og tilvalg som økonomi. 5 års kvalitetssikring Samtidig med, at du får overdraget nøglerne, vil vi gennemgå boligen sammen med dig. Dette for at sikre, at du får den aftalte kvalitet, således at du trygt kan flytte ind. Efter 1 år vil vi kontakte dig igen for en fornyet gennemgang af, at alt er som det skal være. Efter yderligere 4 år foretages nok en gennemgang for opsamling på og afhjælpning af fejl og mangler, som måtte være opstået i den mellemliggende periode. Du opdateres løbende Under hele processen vil du løbende blive informeret om byggeriets stade og udvikling herunder i henseende til overholdelse af tidsplanen. Du bliver ligeledes løbende med passende varsel orienteret om, når det er tid til valg af materialer og tilvalg. Endelig bliver du naturligvis ligeledes med aftalt varsel grundigt orienteret om tidspunkt og procedure i forbindelse med indflytning. Da Engholmene endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D visualiseringer. Nogle af 3D visualiseringerne viser eksempler på materialer og løsninger, som kan vælges mod en merpris. Beskrivelsen af de materialer, der leveres med lejligheden findes i materialebeskrivelsen. De anvendte baggrunde samt placering og størrelse af træer, biler mv. er efter skøn og kan afvige fra virkelige forhold. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer i tekst, visualiseringer og plantegninger i denne brochure. 2. udgave, 10. november 2014

30 TEAMET BAG ENGHOLMENE Ejendomsudvikler Engholmene er udviklet af NPV A/S, der er et danskejet selskab med en kompetent organisation med meget betydelig erfaring gennem opførsel af adskillige tusinde kvadratmeter kvalitetsboliger over de seneste 15 år. NPV A/S udvikler bolig- og erhvervsejendomme med særligt fokus på Storkøbenhavn og de større byer i Danmark. NPV A/S har blandt andet i samarbejde med ELF Development A/S, udviklet nye eksklusive boliger ved Amager Strandpark (www.amagerstrandpark.dk). Uanset om der er tale om erhvervs- eller boligbyggeri, lægger NPV afgørende vægt på at levere løsninger, som imødekommer brugernes ønsker og behov med hensyn til funktion, æstetik og innovation. Resultatet er byggerier, som altid formår at forene de nyeste teknologiske landvindinger med det bedste fra dansk og nordisk byggetradition. NPV skaber boligsuccesser gennem stor indsigt i menneskers krav til moderne boliger, en tæt styring af udviklingsprocessen, grundighed i finansieringsforhold samt ved at levere byggeri af høj kvalitet, til tiden og til den rigtige pris. Side 58 Bygherre Side 59 Bygherre på Engholmene indgår i en internationale koncern med hovedsæde i Dubai. Koncernen arbejder globalt og har aktiviteter inden en lang række forretningsområder. Ejendomsudvikling og byggeri, der er det mest betydende forretningsområde, varetages i det associerede selskab Drake & Scull, der er noteret på børsen i Dubai. Drake & Scull s aktiviteter omfatter bl.a. byggeri af boliger, hospitaler, universiteter, fjernvarme/køleværker, hoteller samt infrastruktur herunder lufthavne og jernbaner. Selskabet blev oprindelig stiftet i 1964 i Bristol i England, men åbnede senere afdelinger i Abu Dhabi og Dubai, som i dag huser selskabets hovedsæde. Ejendomsmægler Salget er i gode hænder hos home Lone Bøegh Henriksen A/S, som er en af de største mæglervirksomheder under home kæden. home Lone Bøegh Henriksen A/S har i alt 10 home forretninger, heraf to projektforretninger i København samt Servicecenter København Nord A/S. Virksomheden, der beskæftiger mere end 80 medarbejdere, har stor erfaring med projektsalg til private købere og har især København og Nordsjælland som kerneområde. I Boligshoppen på Engholmene vil køberne kunne møde partner Per Mørkenborg samt ejendomsmæglerne Christopher Christiansen, Thomas Mogensen, Sandra Weichardt, Louise Schaldemose, Dine Sørensen og Dennis Ates. NPV A/S Masnedøgade København Ø Tlf npv.as home København City Højbro Plads København K Tlf home.dk home Projektsalg Teglholmsgade 66A 2450 København SV Tlf dbyk.dk

31 engholmene.dk

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk 2150 Nordhavn 02 kronløbshuset.dk Velkommen til Et nyt byggeri i harmoni med havnemiljøet Arkitekturen ideen den nye bydel Ejerlejligheder med taghave, terrasse eller altaner Lejlighedstyper fleksibel

Læs mere

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Hovedstadens eksklusive åndehul At bo på Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og historisk set har det hovedsagligt

Læs mere

bringer dig hjem Lad op, nyd din tid på altanen med udsigt over Søndre Strand og Køge by.

bringer dig hjem Lad op, nyd din tid på altanen med udsigt over Søndre Strand og Køge by. Bo med havet på første klasse Du har nu muligheden for at bo, hvor der er højt til himlen, sand under fødderne, bølgebrus som sød musik. Og kort vej til byens puls og liv. Den saltfyldte duft af hav i

Læs mere

Udsigten - 1432 København K

Udsigten - 1432 København K il salg Udsigten - 1432 København K Unikke lejligheder i nyetableret bydel på Margretheholm udsigten-boliger.dk Management S S SOREDAMS SØ IOLI RÅDHUSPLADSEN S M FÆLLEDPARKEN BOANISK HAE KONGENSHAE ØSRE

Læs mere

Kom hjem til tårnet på toppen af byen

Kom hjem til tårnet på toppen af byen Kom hjem til tårnet på toppen af byen Din nye bolig over vandet lige under skyerne ydtårnet amager strandpark amager strandpark Kom hjem til det bedste af to verdener æt på storbylivet, tæt på strand og

Læs mere

Nordhavnen. Havnehuset. på kanten af vand & by. Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN BYG

Nordhavnen. Havnehuset. på kanten af vand & by. Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN BYG BYG Nordhavnen Havnehuset på kanten af vand & by Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN Havnehuset 03 Velkommen til Havnehuset i Nordhavnen Havnehuset bliver

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

Rovsingsgade. lejligheder med til 3 dejlige altaner. Plads til familien Tæt på alle muligheder

Rovsingsgade. lejligheder med til 3 dejlige altaner. Plads til familien Tæt på alle muligheder til familien Tæt på alle muligheder Rovsingsgade 1 lejligheder med til 3 dejlige altaner 42 ejerlejligheder dér, hvor Nørrebro giver landets ro og byens puls til at ånde Da de store, gamle produktionsvirksomheder

Læs mere

Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København

Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København Udsigten Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København A2 B C Udsigten D E F G udsigten-boliger.dk Management S S SORTEDAMS SØ TIVOLI RÅDHUSPLADSEN S M FÆLLEDPARKEN BOTANISK HAVE KONGENSHAVE ØSTRE

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN Boliger med udsigt til by, himmel og hav Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 77 m 2 til de største på 150 m 2. Boligerne sikrer med deres

Læs mere

Udsigten. Lejligheder til leje på Margretheholm med udsigt over København. udsigten-boliger.dk. Management

Udsigten. Lejligheder til leje på Margretheholm med udsigt over København. udsigten-boliger.dk. Management Udsigten Lejligheder til leje på Margretheholm med udsigt over København udsigten-boliger.dk Management 2 UDSIGEN-BOLIGER.DK Moderne kvalitetsboliger...i ny bydel på Margretheholm S Lejebetingelser Boliger

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD

BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD Nyhavns huse står på nordsiden af kanalen, side om side med den kendte smalle, lodrette takt, med forskellige højder og farver. Her

Læs mere

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER COPENHAGEN PROPERTY 6 2 O N. 885/203 C O P E N H A G E N K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER // KØBENHAVN V COPENHAGEN PROPERTY OPKØBT : NOVEMBER 202 AREAL : 2663 KVM RENOVERET

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

Højgaarden - Vestbjerg

Højgaarden - Vestbjerg Højgaarden - Vestbjerg Nyt attraktivt boligområde i Vestbjerg tæt på bylivet og midt i naturen! INDHOLDSFORTEGNELSE 01 Vestbjerg 06 boligoversigt 02 OMRÅDET 07 Byggegrunde 03 Vision 08 Grundoversigt 04

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30 ISLANDS BRYGGE 30 Udlejningstelefon 3910 3820 Mandag-fredag 9.00-15.00 info@islandsbrygge30.dk www.islandsbrygge30.dk 142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN INDHOLD 4 BELIGGENHED 6 MILJØ 8 BYGNINGEN 12 LEJLIGHED

Læs mere

Løngangen LØNGANGSTRÆDE N O 21 TOTAL RENOVERET EJERLEJLIGHEDER PÅ DEN GAMLE KONGELIGE LØNGANG

Løngangen LØNGANGSTRÆDE N O 21 TOTAL RENOVERET EJERLEJLIGHEDER PÅ DEN GAMLE KONGELIGE LØNGANG Løngangen LØGAGSTRÆDE O 21 TOTAL REOVERET EJERLEJLIGHEDER PÅ DE GAMLE KOGELIGE LØGAG V E L Velkommen til Løngangen og 26 totalrenoverede boliger. Fornem herskabsejendommen med orginale detaljer og nye

Læs mere

Rådhusparken - Allerød. Lillerød. CasaFutura.dk

Rådhusparken - Allerød. Lillerød. CasaFutura.dk Rådhusparken - Allerød Lillerød CasaFutura.dk Mennesker Arkitektur Design Casa Futura har siden 2004 udviklet, solgt og opført boliger i en tidssvarende arkitektur. Casa Futura er en familieejet virksomhed,

Læs mere

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel øparken Lækre lejeboliger i øndergård - Måløvs nye bydel øparken øndergård ø anlægges med lige kajkant og promenade En lille by i torkøbenhavn Måløv er en lille by i torkøbenhavn - med det hele! Her er

Læs mere

Struer Boligselskab bygger for fremtiden

Struer Boligselskab bygger for fremtiden Struer Boligselskab bygger for fremtiden Nye og renoverede boliger i afdeling 1, Ølbyvej, Voldgade og Solkrogen Bæredygtigt byggeri / Moderne boliger / Udsigt til Limfjorden OM PROJEKTET Boliger til alle

Læs mere

Idékonkurrence om Carlsberg-byen vores by - et bidrag fra naboområdet Humleby

Idékonkurrence om Carlsberg-byen vores by - et bidrag fra naboområdet Humleby Idékonkurrence om Carlsberg-byen vores by - et bidrag fra naboområdet Humleby Humleby Vi er 750 mennesker, der bor i 235 byggeforeningshuse, opført i perioden 1886-91 som arbejderboliger for B&W. Husene

Læs mere

Hekla Husene. 129 lejeboliger på Islands Brygge

Hekla Husene. 129 lejeboliger på Islands Brygge Hekla Husene 129 lejeboliger på Islands Brygge Hekla Husene 01 02 VELKOMMEN TIL EN NY AGA I HAVNETAD cenen er sat til Islands Brygge, nærmere betegnet Havnestad yd. Her opfører Lærernes Pension Hekla Husene

Læs mere

Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum. 75 moderne og lyse lejeboliger www.munkeporten.dk

Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum. 75 moderne og lyse lejeboliger www.munkeporten.dk Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum 75 moderne og lyse lejeboliger www.munkeporten.dk Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum MunkePorten er et kombineret finanscenter,

Læs mere

Netværkstur til Aarhus med InnoBYG, AlmenNet og Byens Netværk

Netværkstur til Aarhus med InnoBYG, AlmenNet og Byens Netværk Netværkstur til Aarhus med InnoBYG, AlmenNet og Byens Netværk Byens Netværk 01.11.12 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen Den 1. november tager Byens Netværk, i samarbejde med InnoByg og AlmenNet, på

Læs mere

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Nyopførte et-og to-plans rækkehuse Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Side 2 Side 3 R O SK IL D E F J O R D Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Side 4 Side 5 Bynært med effektiv hverdag

Læs mere

Præsentation af FactoryHouse The Village

Præsentation af FactoryHouse The Village Præsentation af FactoryHouse The Village Arkitektur by PLH Arkitekter FactoryHouse the Village er tegnet og tænkt af PLH arkitekter. Målet har været at skabe en lille og spændende arkitektonisk landsby

Læs mere

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Aurora Attraktive studieboliger i Aalborg 269 2-værelses ungdomsboliger på Østre Havn klar til indflytning fra december 2015 Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Vesterå 18 9000 Aalborg Telefon 7012 1310 Bygges

Læs mere

Introduktion til byen Vinge. Levende by. Nærværende natur. 1

Introduktion til byen Vinge. Levende by. Nærværende natur. 1 Introduktion til byen Vinge Levende by. Nærværende natur. 1 2 Vinge Levende by. Nærværende natur. 3 4 Vinge Introduktion til byen Vinge Udgivelsen er baseret på helhedsplanen for Vinge udviklet af et tværfagligt

Læs mere

Kalvebod Brygge 45 København KALVEBOD BRYGGE

Kalvebod Brygge 45 København KALVEBOD BRYGGE Kalvebod Brygge 45 København KALVEBOD BRYGGE Erhvervslejemål med udsigt til nye forretningsmuligheder. Kalvebod Brygge i Københavns indre havn er en af hovedstadens mest eftertragtede adresser. Området

Læs mere

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Side 2 Liselundvej salgsprospekt 2014 Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Læs mere

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Boliv Vejle 6. april 2011 Direktør Palle Jørgensen Boligforeningen Ringgården Hvad gør vi i Ringgården? Attraktive boliger? Hvad skal der

Læs mere

SEB Bank & Pension - Nordisk arkitektur i mange niveauer

SEB Bank & Pension - Nordisk arkitektur i mange niveauer SEB Bank & Pension - Nordisk arkitektur i mange niveauer Byens Netværk 15.09.10 Tekst og foto: Stine Vejen Eriksen En onsdag eftermiddag mødes Byens Netværk på Kalvebod Brygge, for at opleve SEB Bank &

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

31 nyopførte ejerlejligheder på Søndre Strand i Køge

31 nyopførte ejerlejligheder på Søndre Strand i Køge 31 nyopførte ejerlejligheder på Søndre Strand i Køge Nothing soothes the soul like a walk on the beach SIDE 2 [Havblik] Havoverfladens glatte og blanke udseende i vindstille vejr Iflg. Den Danske Ordbog

Læs mere

HAVNEHUSET VEST, 2150 NORDHAVN

HAVNEHUSET VEST, 2150 NORDHAVN HAVNEHUSET VEST, 2150 NORDHAVN Hvem vil ikke gerne bo på havnen midt i storbyen. Velkommen til Havnehuset. Pejlemærket for et større byfornyelsesprojekt i Nordhavnen, Østerbros nye mondæne kvarter. Og

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Latiner kvartner. Banegård FREDERIKS PLADS. Skansepark

Latiner kvartner. Banegård FREDERIKS PLADS. Skansepark Bilag 8 Latiner kvartner Bynære havnearealer Kultur Kultur Banegård FREDERIKS PLADS Frederiksbjerg Skansepark Oversigtskort der viser den centrale beliggenhed Nord P O frederiks Plads Åen Multimedie huset

Læs mere

Støberigade 12 14 København STØBERIGADE

Støberigade 12 14 København STØBERIGADE Støberigade 12 14 København STØBERIGADE Attraktiv beliggenhed i Københavns vækstcentrum. Teglholmen er en del af Københavns Sydhavn og et populært område at etablere sig i. Den ekspansive bydel er under

Læs mere

KIRKEBJERG BYDELSCENTER. projektmappe 27 09 2013 IKKE GÆLDENDE

KIRKEBJERG BYDELSCENTER. projektmappe 27 09 2013 IKKE GÆLDENDE KIRKEBJERG BYDELSCENTER projektmappe 27 09 2013 IKKE GÆLDENDE 1 KIRKEBJERG BYCENTER BELIGGENHED Med sin unikke placering er der mulighed for en fantastisk eksponering til de omkring 33.000 bilister, der

Læs mere

CALUM CONCEPT CONCEPT

CALUM CONCEPT CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM ConCEpT CALUM Concept er totalkonceptet for jer, der vil bo ikke bare godt, men bedst. I som ønsker et spændende, individuelt drømmehus på en attraktiv grund i et attraktivt

Læs mere

Østergårds Allé - Hørning. Aarhus. CasaFutura.dk

Østergårds Allé - Hørning. Aarhus. CasaFutura.dk Østergårds Allé - Hørning Aarhus CasaFutura.dk Mennesker Arkitektur Design Casa Futura har siden 2004 udviklet, solgt og opført boliger i en tidssvarende arkitektur. Casa Futura er en familieejet virksomhed,

Læs mere

MEN. Visualisering af lejlighed 203, 212 og 222 med forbehold for ændringer. Se plantegning s. 49, 51, 53

MEN. Visualisering af lejlighed 203, 212 og 222 med forbehold for ændringer. Se plantegning s. 49, 51, 53 BAGHUS V E L K M MEN Visualisering af lejlighed 203, 212 og 222 med forbehold for ændringer. Se plantegning s. 49, 51, 53 010 BELIGGENHED KORT 024 LEJLIGHEDERNE 9 BOLIGER 013 BYEN LEVER KØBENHAVN 042 PENTHOUSE

Læs mere

Enestående Ejendom i Bredgade, tæt ved Kongens Nytorv Bredgade 14 1260 København K

Enestående Ejendom i Bredgade, tæt ved Kongens Nytorv Bredgade 14 1260 København K JAKOB KRISTENSEN E JE N DO M S AD M I NI ST R AT IO N Enestående Ejendom i Bredgade, tæt ved Kongens Nytorv Bredgade 14 1260 København K Samlet etage areal Afkast 1. år Hæftelser til overtagelse Pris ved

Læs mere

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Almirida Beach Residence Kreta Grækenland Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Rekvirér detaljeret projektbeskrivelse N Ndr. Strandvej

Læs mere

50 Boliger Georg Krügers Vej, Svejbæk

50 Boliger Georg Krügers Vej, Svejbæk Februar 2011 Beliggenhed Bebyggelsen er beliggende i den sydlige del af Silkeborg. Svejbæk er et særdeles attraktivt og naturskønt område med Gudenåen, søer samt store rekreative skovområder. Resenbro

Læs mere

WWW.GLASPARKEN-EBELTOFT.DK

WWW.GLASPARKEN-EBELTOFT.DK GLASPARKEN Den nye boligbebyggelse Glasparken, placerer sig centralt i de fremtidige planer for Ebeltoft havnefront. Havnefrontens helhedsplan indeholder en oplevelsesrig promenade langs havnen, der knytter

Læs mere

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning MØLLEMOSEPARKEN 34 villagrunde i Allerød - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning Møllemoseparken Lind & Risør A/S udbyder nu den 1. etape af den længe ventede udstykning i Allerød ved

Læs mere

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt Borgermøde den 20. januar 2014 om Fremtidens Sølund Input fra grupperne Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt (Denne gruppe valgte ikke at udarbejde en prioriteringspils-planche) Kan Læssøegade

Læs mere

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Hyvildparken Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Brande Tlf. 9718 0815 DanBolig Brande ApS Storegade 32 7330 Brande Tlf.: 89 18 08

Læs mere

Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Billeder fra et af SennenBolig s seneste projekter. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

Galleriet Slagelse - Udlejningsprospekt

Galleriet Slagelse - Udlejningsprospekt Galleriet Slagelse - Udlejningsprospekt April 2007 1 Stenstuegade Løvegade Jernbanegade Nygade Casinotorvet Gl.Torv Klingeberg Nielsensminde Gørtlergade Anlægsstien Cityarkaden udvides, moderniseres og

Læs mere

Den 19. november 2010. Aftale om dispositionsplan

Den 19. november 2010. Aftale om dispositionsplan Den 19. november 2010 Aftale om dispositionsplan Formålet med nærværende aftale er at bekræfte enigheden mellem Brabrand Boligforening og Århus Kommune om den endelige dispositionsplan for Gellerup og

Læs mere

Moderne byggeri i centrum af Silkeborg

Moderne byggeri i centrum af Silkeborg Borgergade 105-107 Moderne byggeri i centrum af Silkeborg Arbejdernes Andels-Boligforening og Silkeborg Boligselskab har i samarbejde været drivkraften bag dette toneangivende byggeri i centrum af Silkeborg.

Læs mere

velkommen til københavns FØrSte klimakvarter klimakvarter.dk

velkommen til københavns FØrSte klimakvarter klimakvarter.dk VELKOMMEN TIL KØBENHAVNS FØRSTE KLIMAKVARTER klimakvarter.dk 1 3. oplag, april 2013 De stigende regnmængder er en stor udfordring for vores by. Men ved at gribe udfordringen rigtigt an kan vi sikre byen

Læs mere

BYG NYT. 2 BO BEDRE SPECIALMAGASIN nr. 1 2006. Se adressenøglen bagest i bladet

BYG NYT. 2 BO BEDRE SPECIALMAGASIN nr. 1 2006. Se adressenøglen bagest i bladet Beskyttet udeliv. Den overdækkede terrasse på husets førstesal er 22 m 2 og fungerer som et ekstra udendørsrum hele sommeren. Når duggen falder, eller det småregner, kan man stadig sidde i læ og nyde udsigten

Læs mere

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser

Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Sydbyen Frederikssund dit nye hjem i smukke omgivelser Bo smukt til få penge I sommeren 2008 vil 24 lyse og moderne BoKlok ejerlejligheder stå klar til indflytning i Sydbyen. Sydbyen er en ny bydel under

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

KOMBINÉR BOLIG OG ERHVERV KREATIVE FAMILIEBOLIGER RUM TIL AT BO OG ARBEJDE

KOMBINÉR BOLIG OG ERHVERV KREATIVE FAMILIEBOLIGER RUM TIL AT BO OG ARBEJDE KOMBINÉR BOLIG OG ERHVERV KREATIVE FAMILIEBOLIGER RUM TIL AT BO OG ARBEJDE FAMILIEBOLIGER MED PLADS TIL BÅDE ARBEJDE, FAMILIELIV OG FÆLLESSKAB Som beboer i de Kreative Familieboliger får man en unik mulighed

Læs mere

LANGELINIE EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER PÅ UNIK BELIGGENHED. Lund Gruppen

LANGELINIE EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER PÅ UNIK BELIGGENHED. Lund Gruppen LANGELINIE EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER PÅ UNIK BELIGGENHED Lund Gruppen materialer > Facader i special importeret lys teglsten, munkeforbandt > Felter beklædt med egetræ > Vinduespartier og udvendige døre:

Læs mere

RENOVERING OG UDVIDELSE AF KLUBHUS

RENOVERING OG UDVIDELSE AF KLUBHUS RENOVERING OG UDVIDELSE AF KLUBHUS GINNERUPARKITEKTER FORORD Af Horsens Borgmester Jan Trøjborg Længst mod øst - hvor Horsens Havn og Horsens Fjord mødes - ønsker Horsens Sejlklub at opføre et nyt klubhus.

Læs mere

HØJHUS I NØRRESUNDBY HAVNELIV VED BROERNE 30.03.2007

HØJHUS I NØRRESUNDBY HAVNELIV VED BROERNE 30.03.2007 HØJHUS I NØRRESUNDBY 30.03.2007 1 Innovativt højhusbyggeri ved havnefronten Det nye havneprojekt med marinefaciliteter ved brolandingen i Nørresundby fremtræder som et markant landmark for området nord

Læs mere

Enestående kontordomicil i Frederiksstaden når rokoko møder moderne funktionalitet

Enestående kontordomicil i Frederiksstaden når rokoko møder moderne funktionalitet TIL LEJE Amaliegade 15 1256 København K Enestående kontordomicil i Frederiksstaden når rokoko møder moderne funktionalitet Fra 1.270 2.068 m² i smuk fredet palæejendom tegnet af hofbygmester Nicolai Eigtved

Læs mere

humlebæk FOR LIVSNYDERE I ALLE ALDRE

humlebæk FOR LIVSNYDERE I ALLE ALDRE humlebæk FOR LIVSNYDERE I ALLE ALDRE Humlebæk v.1 jmdanmark.dk byen ved øresund Humlebæk side 3 JM Danmark, der er en af nordens førende projektudviklere af boliger og boligområder, opfører de kommende

Læs mere

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende.

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. STUDIEBOLIGER Teglholmsgade, København Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. BESKRIVELSE Projektet omfatter 100 studieboliger som udbydes som ejerboliger. Bygningen placeres i det udlagte

Læs mere

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia

Krügers Park. Din foretrukne ejendomsmægler i hele trekantsområdet! Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Krügers Park Krügersvej 70, Sanddal, Fredericia Sandra Nielsen Daglig leder, Fredericia Nicolaj Seelig Fredericia Mette E. Nielsen Fredericia Mette Hjære Projektansvarlig, Kolding Vejle, Fredericia & Vejen

Læs mere

Ejendomsbeskrivelse Skolebakken 7, 8000 Aarhus C

Ejendomsbeskrivelse Skolebakken 7, 8000 Aarhus C Ejendomsbeskrivelse Skolebakken 7, 8000 Aarhus C Skolebakken 7 Aarhus C - fantastisk beliggenhed midt i byen ved vandet - liebhaverejendom i centrum af den nye Domkirkeakse med udsigt til havnen, Aarhusbugten

Læs mere

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP

Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP Region Hovedstaden Nye anlæg for affald, regn og spildevand på Glostrup Hospital som OPP Appendiks 1.12 Helbredsgreb Glostrup Hospital 01.02.2012 Helhedsgreb for Glostrup hospital 01.02.2012 msel0015 Byggeafdelingen

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

Kan vi effektivisere planlægningen? Danske Planchefer årsmøde 2010

Kan vi effektivisere planlægningen? Danske Planchefer årsmøde 2010 Kan vi effektivisere planlægningen? Danske Planchefer årsmøde 2010 Ulrik Winge, Københavns Kommune 1. Om effekter, ydelser og helheder - metode og tankegang g 2. Om helhedsorienteret drift i TMF Københavns

Læs mere

lavprishoteller i København

lavprishoteller i København 2 smarte lavprishoteller i København Billige priser, cool design og central beliggenhed Enkeltværelse fra DKK 400,- * Dobbeltværelse fra DKK 500,- * *gælder et begrænset antal værelser ved onlinebooking

Læs mere

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk

Oddervej 17 EDC AROS. Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Oddervej 17 Sag: 83100358 edc.dk EDC AROS Tranbjerg Hovedgade 58-8310 Tranbjerg Tlf. 86720088-831@edc.dk Boligen Opført 2013 Rum/Værelser 5/5 Bolig 164 m² Grund 445 m² Energimærke: Fantastisk udsigt over

Læs mere

Havnehusene. Familieboliger på Dagmar Petersens Gade på Aarhus Ø. Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav

Havnehusene. Familieboliger på Dagmar Petersens Gade på Aarhus Ø. Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav Havnehusene Familieboliger på på Aarhus Ø Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav Placeringen Aarhus Ø Aarhus bliver i disse år beriget med en nyanlagt og storstilet

Læs mere

Øbro 105 Eksklusive lejligheder i hjertet af Østerbro

Øbro 105 Eksklusive lejligheder i hjertet af Østerbro Øbro 105 Eksklusive lejligheder i hjertet af Østerbro 2 INTRO 3 Indhold Velkommen til en smagfuld bid af Østerbro INTRO 3 OMRÅDE 4 ARKITEKTUR 6 EKSTERIØR 8 Mit elskede Østerbro hører du til typen, der

Læs mere

Ørestadens arkitektur

Ørestadens arkitektur Ørestadens arkitektur Oplev den nye bydel Kom og oplev den nye Ørestad med masser af sport- og fritidsoplevelser 1 mnb tryksag.indd 1 28-11-2011 15:32:19 om Ørestad blev fremlagt. Det var fra starten tanken,

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2013 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2013 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2013 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 AAB: FØLFODVEJ (AFD. 111) S. 3-4 3B: STUBMØLLEVEJ (AFD. 6066) S. 5-6 VIBO: HJØRNEVÆNGET (AFD. 111) S. 7-8 RØGERITOFTEN

Læs mere

Christianshavn: Erhvervsandel sælges med tilladelse til mad og alkohol

Christianshavn: Erhvervsandel sælges med tilladelse til mad og alkohol Christianshavn: Erhvervsandel sælges med tilladelse til mad og alkohol Beliggende i den gamle bydel mellem kanalen og voldene - og tæt på Holmen og Operaen. Se film fra ejendommen Prinsessegade 77, 1422

Læs mere

FORNY DIN FORSTAD ROLLEBESKRIVELSER HØJE-TAASTRUP

FORNY DIN FORSTAD ROLLEBESKRIVELSER HØJE-TAASTRUP 1947 2007 2017 FORNY DIN FORSTAD R HØJE-TAASTRUP ADVISORY BOARD Er et uvildigt ekspertpanel bestående af forskere, der forsker og formidler byplanlægning og dens historie. Forskerne er interesseret i,

Læs mere

BALTORP ERHVERVSPARK. Indrettes i samråd med lejer ARKITEKTGRUPPEN

BALTORP ERHVERVSPARK. Indrettes i samråd med lejer ARKITEKTGRUPPEN Indrettes i samråd med lejer EN VIRKELIGHED I VÆKST Baltorp Erhvervspark er byggeri skræddersyet til private og offentlige erhverv inden for handel, service, uddannelse og forskning. Her er du ikke bare

Læs mere

66 KOLLEGIE / STUDIO LEJLIGHEDER K U J A L L E R PA AT N U U K

66 KOLLEGIE / STUDIO LEJLIGHEDER K U J A L L E R PA AT N U U K Dette er en illustrativ brochure, der tages forbehold for afvigelser mellem brochurer og det faktiske byggeri. 66 KOLLEGIE / STUDIO LEJLIGHEDER K U J A L L E R PA AT N U U K 10 10 20 20 30 30 40 30 30

Læs mere

Etape III. Familieoasen på tærskelen mellem storby, vand og natur RÆKKEHUSE. ved Islands Brygges nye havnevig. Artillerihaven.

Etape III. Familieoasen på tærskelen mellem storby, vand og natur RÆKKEHUSE. ved Islands Brygges nye havnevig. Artillerihaven. Etape III Familieoasen på tærskelen mellem storby, vand og natur RÆKKEHUSE ved Islands Brygges nye havnevig Artillerihaven Islands Brygge Trendy storbykvarter og hot spot for børnefamilier Islands Brygge

Læs mere

kvalitet til tiden siden1927

kvalitet til tiden siden1927 rulff Gje kvalitet til tiden siden1927 Gjerulff Velkommen til Gjerulff A/S Gjerulff A/S er et gammelt, velrenommeret og solidt Silkeborgfirma, der har leveret... Kvalitet til tiden lige siden starten i

Læs mere

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN 1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN RÅDHUSSTRÆDE 4 Forhuset blev opt for brygger Jens Arnth Møller i 1796 med kælder og tre etager. En senere ejer, Mads Laier, fik i 1937 ændret etagehøjden

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Ejendomskonferencen 2013 Aarhus. 7. marts 2013

Ejendomskonferencen 2013 Aarhus. 7. marts 2013 Ejendomskonferencen 2013 Aarhus 7. marts 2013 Ejendomsinvestering - muligheder & udfordringer Bricks, hvem er vi Hvad har vi udrettet Eksempler på godt og ondt Styrke & udfordringer I Bricks og ejendomsbranchen

Læs mere

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99.

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99. BOLIGER Januar 2012 Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse PRINTSIDE A3_TRYK.indd 2-3 Gammel Kongevej 11 1610 København V Telefon 82 33 00 00 Fax 82 33 00 99 www.dip.dk 5/6/09 11:58:08 AM Indholdsfortegnelse

Læs mere

BYG JERES HUS I EN ÆBLELUND TÆT VED HAVET

BYG JERES HUS I EN ÆBLELUND TÆT VED HAVET STOLPEGAARD - FÆLLES FACILITETER ET STENKAST FRA HAVET UNIK PLACERING INDFLYTNINGSKLAR FRA 2,7 MIO. KR. GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED: BYG JERES HUS I EN ÆBLELUND TÆT VED HAVET Byg jeres drømmehus i det,

Læs mere

L I V S N Y D E R B O L I G E R

L I V S N Y D E R B O L I G E R LIVSNYDERBOLIGER 85 EKSKLUSIVE LIVSNYDERBOLIGER PÅ NORDHAVNENS BEDSTE BELIGGENHED NORDHAVNEN HAR ALTID VÆRET OMGIVET AF LIV. SÅDAN BLIVER DET OGSÅ FREMOVER. Nordhavn bliver bygget på holme, og i dag er

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

TAK FOR INTERESSEN. 25 10 21 11 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse.

TAK FOR INTERESSEN. 25 10 21 11 info@huskoncept.dk. Tak for din interesse. TAK FOR INTERESSEN Tak for din interesse. Det at købe hus er en stor og vigtig beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med. Vores koncept består af en række husmodeller, som du kan købe med de givne specifikationer.

Læs mere

Amager PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111. Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Tænk på Torreck før de lejer

Amager PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111. Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Tænk på Torreck før de lejer Tænk på Torreck før de lejer Så lækkert og elegant kan Deres domicil blive! Ejendommen er gjort bevaringsværdi, grundet sin smukke palæagtige stil. PRAGS BOULEVARD 72 - HOLMBLADSGADE 111 Amager Lokaler

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø

Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Eksklusive kontorlokaler i attraktivt miljø MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Lyngbyvej 14-28, 2100 København Ø Præsentabel ejendom

Læs mere

15 nye tagboliger med egen tagterrasse

15 nye tagboliger med egen tagterrasse 15 nye tagboliger med egen tagterrasse Frederikssundsvej 68 mfl. 2400 København NV, Sag: 22002621 Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørrebrogade 230 2200 København N Tlf. 35840811 e-mail 220@edc.dk

Læs mere

Kontor- og butikslokaler med stil midt i Ørestad City

Kontor- og butikslokaler med stil midt i Ørestad City Porthuset, Ørestads Boulevard 61 Kontor- og butikslokaler med stil midt i Ørestad City Kontor- og butikslokaler med stil, trend, moderne charme og usandsynlig meget fornuft 74 m 2 til 200 m 2 Nyerhvervet

Læs mere