ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM"

Transkript

1 ENGHOLMENE KÆRHOLM KØBENHAVNS NYE KANALBY MED HAVNEFRONT KÆRHOLM

2 HOVEDSTADENS NYE HYGGELIGE HAVNEKVARTER FULDENDER KØBENHAVNS HAVN Side 3 Københavns Havn er den livsnerve, som er fælles for nogle af byens mest eventyrlige historiske boligområder med Nyhavn, Holmen, Christianshavn og Langelinie som gode eksempler. Nu bebygges den sidste del af den citynære inderhavn og Hovedstaden får en ny kanalby, som fuldender eventyret langs vandet. Enghave Brygge er navnet på det nye intime havnekvarter i City. Men Enghave Brygge er mere end blot en ny bydel ved vandet. Det er et komplet maritimt miljø med hyggelige og eksklusive boliger med vand til alle sider. Næsten som et lille ørige midt i byen.

3 OPFYLD DRØMMENE OM STORBY, VAND OG UDSIGT

4 Side 6 Side 7 KÆRHOLM Etape 1-93 ejerlejligheder ENGHOLMENE 193 ejerlejligheder Visualiseringer fra lokalplanen - forbehold for fejl og ændringer Enghave Brygge ligger i direkte forlængelse af indre by med Islands Brygge overfor på Amager-siden af havnen. Området udgøres af ti individuelle boligøer, som anlægges i havneløbet og omkranses af brede kanaler med rent havvand. Engholmene er de tre øer, der har den absolut bedste placering på Enghave Brygge: Tættest på centrum og i første række til vandet. Her opfyldes alle drømme om storby, vand, hyggeligt kanalmiljø og fantastisk udsigt. Alt sammen forenet i én beliggenhed. På Engholmene er man en del af København V med K som nærmeste nabo. Alt hvad man har lyst til og brug for er indenfor gåafstand. Vesterbro er byens mekka for kulturliv toppet op med spændende restaurations- og cafémiljøer med Halmtorvet og Kødbyen som de kendteste. Men Vesterbro byder også på masser af andre aktiviteter lige fra shopping til alverdens former for motion i DGI-byen. Centrum ligger lige henne ad Kalvebod Brygge, og man kan hurtigt spadsere til Tivoli, Rådhuspladsen eller Strøget, som forener hyggeligt gågademiljø med ultimativ shopping. Der er imidlertid også gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet i det nærliggende Fisketorvet, der med sine 100 butikker byder på både varierede indkøbsmuligheder, nogle af byens bedste biografer samt et stort udbud af hyggelige restauranter.

5 Side 8 Engholmene repræsenterer den ultimative kombination af vandets herligheder og storbyens attraktioner. Side 9

6 Side 10 Side 11 SIDSTE KAPITEL I HAVNENS SUCCESHISTORIE Københavns Havn forbindes i dag mest med en række attraktive boligområder, hvor vandet er omdrejningspunktet. I flæng kan nævnes Holmen og Islands Brygge, som begge har undergået en fantastisk forvandling fra ubenyttede havnearealer til attraktive boligkvarterer med hver sit unikke maritime miljø. Men Københavns Havn var engang Danmarks største arbejdsplads, hvor over mennesker arbejdede hver dag. I 1970 erne begyndte en udvikling med dalende skibsfart og udflytning af havnens dengang mange industrivirksomheder. Med udviklingen forsvandt mange af havnens arbejdspladser gradvist, og stadig større arealer af den tidligere flåde- og industrihavn blev ladt øde. Her stod byen så med enorme ubenyttede arealer med netop den vandbeliggenhed, de fleste drømmer om oven i købet centralt i Hovedstaden. Mulighederne var mange, men heldigvis blev det besluttet, at førsteprioriteten var skabelsen af nye attraktive boligområder. Enghave Brygge er sidste fase i havnens meget lange udviklingsforløb, der samtidig sætter et storslået punktum for større helstøbte og gennemførte kvarterdannelser med beliggenhed i selve havnen i City hjertet af byen. Ligesom Islands Brygge har Enghave Brygge en fortid som industrihavn, der også husede en række virksomheder. De fleste er væk for længst, men nogle få af de originale bygninger er bevaringsværdige. Dette gælder blandt andre områdets centrale bygning fra 1920, som er opført i bindingsværk og kampesten. Den smukke markante ejendom bidrager med autentisk havneidyl, og får samtidig nye rekreative funktioner og herunder cafe- og restaurationsmiljø med udendørsservering på kajen.

7 MARITIMT MILJØ MED NÆRKONTAKT TIL VANDET Side 12 Beliggenheden i hjertet af byen gør i sig selv Enghave Brygge til et attraktivt sted at bo. Men det er vandet, der gør den nye kanalby ekstraordinær. Alle boliger har udsigt til vand med alle havnens rekreative muligheder lige udenfor døren. Side 13 Havnens blå flade er den store naturlige fællesnævner, som karakteriserer hele områdets maritime miljø med de mange flot anlagte kanaler og promenader, der hyggeligt omslutter kvarterets mange boligøer. Rygraden i kanalsystemet er den stort anlagte hovedkanal, hvis proportionering og forløb er inspireret af bl.a. Christianshavns og Frederiksholms kanaler og de tilstødende attraktive boligkvarterers unikke kvaliteter. Også Europas andre maritime storbyer har været en inspirationskilde ved udformningen af Enghave Brygge, der således er funderet på mange generationers erfaringer med udvikling af kanalbyer og på sin vis repræsenterer state-of-the-art indenfor havneudvikling, hvor vandet integreres i og skaber unikke maritime byrum og miljøer, hvis kvaliteter ikke findes lige. Havnen og kanalernes blå flader spejler på forunderlig vis promenadernes komplementære grønne islæt. Kajpromenaderne beplantes alle med store træer, og grønne torve agerer legepladser og opholdssteder for områdets beboere. Der anlægges desuden en stor frodig park, der vil fungere som en glidende overgang til arealerne over mod H.C. Ørstedsværket, der på sigt nedlægges og omdannes til Københavns nye vibrerende kulturcentrum, hvis udbud af lokale og internationale kulturtilbud alene begrænses af fantasien.

8 EN NY VERDEN AF MARITIME MULIGHEDER Side 14 Livet i den nye bydel præges af den nærkontakt, som alle har til vandet. Man kan spadsere langs havnepromenaderne, hyggefiske fra en af de mange broer eller blot sidde på kajen og nyde solnedgangen. Side 15 Vandet virker afstressende, men indbyder samtidigt til et væld af aktiviteter, hvad enten det er sejlads eller roning eller en svømmetur i det rene havvand fra en af områdets badesteder, som alle skilter med blåt flag. Området huser i forvejen en lille lystbådehavn, Københavns Roklub fra 1917, samt flere kajakklubber. Disse får selskab af en ny stor lystbådehavn mod nord, medens der langs kajerne etableres anløbsbroer for mindre både samt kanoer og kajakker. Havnens høje vandkvalitet har foreløbig resulteret i tre ekstremt populære havnebade i city. Og Enghave Brygge er et oplagt sted at åbne byens næste havnebad. Havnens mange aktiviteter giver liv i området, medens de nye bebyggelser bidrager med en helt særlig identitet. Områdets arkitektur inspireres af de gamle klassiske københavnerkarréer, som en sammenstilling af enkeltejendomme med hver sin identitet, men dog med et vist arkitektonisk og materialemæssigt slægtskab. Karréerne åbner sig mod havneløbet, hvilket giver plads til både udsigt over og lysindfald fra havnen. De åbne karréforløb indbyder til samspil med de mange nye og historiske bygninger på Islands Brygges modstående havnefront.

9 KÆRHOLM FØRSTE BOLIGØ MED 360 GRADERS HAVNEUDSIGT Side 16 Kærholm er den første ø, der dukker op af havnen ved Enghave Brygge. Øen er placeret i selve havneløbet ca. 70 meter ude i forhold til det nuværende fastland. Nærheden til vandet er dermed helt håndgribelig. Side 17 På Kærholm bygges i alt 193 lækre lejligheder, der spænder fra penthouses over varierende familieboliger til mindre, men eksklusive egoistlejligheder. Uanset hvad man vælger, er havneudsigten i fokus. Det trelængede byggeri er formet som et U, som åbner sig ud mod havneløbet, der udgør hele øens østlige kystinje. Det betyder, at intet står i vejen mellem vandet og boligerne, der hver især har udsigt fra første række. Variation og visuelle oplevelser er en vigtig del af områdets vision. Dette afspejler sig i Kærholms arkitektur. Byggeriet opdeles i 8 forskellige huse med hver sit arkitektoniske udtryk. Både hvad angår materialer og form. Højder og bredder varierer fra henholdsvis 6-9 etager og 1-3 opgange pr. hus. Facaderne udføres i tegl som det gennemgående designelement, mens farverne danner en visuel identitet, som bliver karakteristisk for det enkelte hus. Farvepaletten er lånt fra havet, og nuancerne veksler fra helt lys sand over dæmpet blå til sort skiffer. Visualiseringer fra lokalplanen - forbehold for fejl og ændringer

10 Side 18 Side 19 Visualiseringer fra lokalplanen - forbehold for fejl og ændringer

11 KÆRHOLM-BOLIGER BOLIGER MED VÆGT PÅ UDELIV OGSÅ DERHJEMME Side 20 Kærholms tre længer favner et stort parkrum, der i sin helhed fremstår som en frodig oase med masser af træer og skønne befæstede eller grønne arealer. Side 21 Den fælles gård er smukt anlagt, men er samtidig til for at blive brugt af beboerne, hvorfor også funktionaliteten er i højsædet. Gårdrummet deles i to zoner, hvor den ene er en opholdshave med plads til borde, bænke og grillplads for hele familien, medens den anden udgør et rigtigt børnelandskab med bjergbestigerbakker, sandkasse og spændende legeredskaber. Gårdrummet er åbent ud til havneløbet, og for at optimere udsigten er det hævet en halv etage over terrænniveau. Det ophøjede gårdrum markerer samtidigt en tydelig grænse mellem den private gård og kajpromenadens offentlige rum. Ved udformningen af Kærholmbebyggelsen er der lagt vægt på muligheden for at leve udelivet også i selve boligen. Størstedelen af lejlighederne har hele to store opholdsaltaner placeret til hver sin side i boligen. I stueplan har beboerne egne terrasser til gården, som afskærmes med plantekasser og buske samt en privat opholdszone mod promenaden. Penthouselejlighederne er et kapitel for sig hvor størstedelen har store private tagterrasser med en betagende udsigt over havneløbet både mod Operaen i nord og Metropolis i syd. Under gården ligger parkeringskælderen, hvor der også er parkering til cykler. Kælderen betjenes naturligvis af alle ejendommens elevatorer, som ligeledes betjener samtlige ejendommens etager inklusive øverste penthouseetage. Visualiseringer fra Lokalplanen - forbehold for ændringer

12 KÆRHOLM INDIVIDUELLE BOLIGER TIL INDIVIDUALISTER MED PERSONLIGE KRAV Side 22 Kærholms kommende beboere kan ikke skæres over en kam, og byggeriet er derfor skabt med maksimale muligheder for at imødekomme de kommende beboeres personlige og individuelle ønsker og behov. Der er mulighed for i udgangspunktet at opfylde de fleste ønsker til rum og arealer, og boligernes indbyggede fleksibilitet gør, at skillevægge kan etableres afhængig af aktuelle og skiftende behov. Side 23 Kærholms boliger er fra 1 til 6 værelser, som er fordelt på 12 hovedtyper med hver deres karakteristika, som spænder fra de store gavllejligheder over stuelejlighederne med forhave til ikke mindst penthouselejlighederne i to plan. Uanset hvilken boligtype man vælger, vil den være lys og rummelig med en loftshøjde på op til ca. 270 cm. Udsigten er så enestående, at det vil være en skam ikke at udnytte den helt. Derfor er der store glaspartier fra gulv til loft, så udsigten til vandet kan nydes selv siddende i sofaen eller sågar liggende i sengen. De maritime kig er desuden sikret med udsigtskarnapper og vinklinger i facaden, der tilføjer den i forvejen unikke udsigt en ekstra dimension. Kærholm er et energivenligt og fremtidssikret byggeri med 3-lags energiruder, højisoleret klimaskærm og solceller på taget. Resultatet er lave energiudgifter. Hver bolig opvarmes med gulvvarme, som styres individuelt i hvert rum.

13 Side 24 Side 25

14 Side 26 Side 27

15 Side 28 Side 29

16 Side 30 Side 31

17 Side 32 Side 33

18 Side 34 Side 35

19 Side 36 Side 37

20 Side 38 Side 39

21 Side 40 Side 41

22 Side 42 Side 43

23 Side 44 Side 45

24 Side 46 Side 47

25 Side 48 Side 49

26 DORNBRACHT Side 50 Ud fra følelsen af ægte velvære og æstetik i badeværelset, har Dornbracht igennem tiderne været dét firma, der tænker mest på den særlige fornemmelse af naturligt vand, der falder blidt på kroppen. En følelse, der forstærkes af det ypperste design og højeste kvalitet, som resulterer i unikke armaturer til dit badeværelse. Side 51 I mere end 60 år har Dornbracht stået for førsteklasses, avanceret produktion og banebrydende former. Virksomheden er i dag en førende producent af design-armaturer, håndvaskog bruseløsninger samt luksustilbehør til badeværelset. Med sine eksklusive produkter udgør Dornbracht en sand drivkraft bag trends og udvikling for en hel branche. Og dette kan kun lade sig gøre, når det hele bygger på kvalitet. Dornbracht stiller ekstremt høje krav til materialer, overfladebehandling og ikke mindst design. Det sidste giver sig blandt andet udslag i alle de internationale designpriser, som Dornbracht modtager. Dornbracht Nordic, som er datterselskab af Dornbracht i Tyskland, gør sit yderste for at give dig den bedste inspiration og mulighed for at vælge personlige produkter til dit nye leverum; badeværelset.

27 TREND Trend er en lille idyllisk by ved Limfjorden, der siden 1970 har været hjem for Trend Køkken/Snedkeri. Virksomhedens stifter, Hardy Mortensen, havde en drøm om at skabe æstetisk og individuel arkitektur til danskernes hverdag. En drøm, der nu har været en realitet i over fire årtier. Side 52 Hos Trend er et tæt samarbejde mellem køkkendesignerne og møbelsnedkerne en forudsætning for det ultimative snedkerikøkken. Siden det første Trend køkken blev leveret, er netop den håndværksmæssige finesse blevet et særkende. Side 53 Det er helt naturligt, at det er erfarne arkitekter, der står bag designet. Deres kreativitet og viden om livet i køkkenet er med til at skabe den individualitet, der altid kendetegner et køkken fra Trend. Trend står for vedvarende kvalitet og skal ikke oversættes med forbipasserende tendens. Med et snedkerikøkken fra Trend kan man være sikker på, at både stil, funktionalitet og materialer holder i mange år. Uden at gå af mode.

28 ALAPE Alape er tysk design og kvalitet til badeværelset, når det er bedst. Alape er samtidig et datterselskab til Dornbracht, og slægtskabet er tydeligt i både stil og egenskaber. Alape startede for mere end 100 år siden med at producere mælkejunger i den tyske by Goslar. Her ligger fabrikken stadig, men i dag er det den mest moderne produktionsvirksomhed inden for både håndvaske og badeværelsesmøbler. Side 54 De rene nordiske linjer og minimalistiske enkeltheder gør, at Alape er noget helt særligt og man bliver draget af produkterne på både den visuelle og mærkbare måde. Side 55 Som en kvalitetsproducent af baderumsmøbler udbreder Alape en filosofi om følelsesmæssig enkelhed. En særlig æstetik og et rent design med mange kombinationsmuligheder giver hvert møbel et udtryk af noget unikt og personligt. Møblet danner midtpunkt for det daglige morgen- og aftenritual på badeværelset, og derfor er det afgørende, at det afspejler den livsstil, man har i hjemmet. Glaseret stål er det enestående materiale, som danner grundlag for det karakteristiske Alape-design. Og når materialet forenes med f.eks. natursten, satineret glas eller ædeltræfinér, opnår man maksimal frihed og kreativitet i badeværelsets møblering. Alape handler om formskønhed og smukke materialer, der samtidig er robuste, lette at rengøre og venlige overfor miljøet.

29 TRYGT OG SIKKERT BOLIGKØB PÅ ENGHOLMENE Et besøg i boligshoppen vil i mange tilfælde være første skridt mod drømmeboligen på Engholmene. Her står ejendomsmæglerne fra home klar til at præsentere projektet og hjælpe med at finde frem til den helt rigtige bolig for dig. Vi glæder os til at byde velkommen i boligshoppen på Fiskerihavnsgade 6, 2450 København. Gratis reservation Når du har udvalgt din nye bolig, har du mulighed for at reservere den uden omkostninger. Så kan du være sikker på, at andre ikke slår til før dig. Reservationen gælder normalt i 5 dage, og i den periode kan du gennemgå projektmateriale, købsaftale og bilag samt om fornødent også involvere din bank og advokat. Side 56 Selve købet Når beslutningen er truffet, og du er klar til at købe, så aftales et møde med home med henblik på gennemgang og underskrivelse af købsaftalen. Denne kan i øvrigt underskrives med et forbehold for bank- og advokatgodkendelse, og du har altid 6 hverdages fortrydelsesret. NPV underskriver købsaftalen som sælger senest 3 dage efter din underskrift. Side 57 Personligt præg Som boligkøber på Engholmene kan du vælge imellem flere forskellige materialer og designs, når det gælder interiør. I den forbindelse inviteres du til et personligt tilvalgsmøde, hvor der er repræsentanter fra leverandørsiden tilstede. Her gennemgås alle mulighederne - og sammensætningen af din individuelle materiale- og tilvalgspakke lægges fast. Dette giver dig fuldt overblik over dine beslutninger i henseende til såvel materiale- og tilvalg som økonomi. 5 års kvalitetssikring Samtidig med, at du får overdraget nøglerne, vil vi gennemgå boligen sammen med dig. Dette for at sikre, at du får den aftalte kvalitet, således at du trygt kan flytte ind. Efter 1 år vil vi kontakte dig igen for en fornyet gennemgang af, at alt er som det skal være. Efter yderligere 4 år foretages nok en gennemgang for opsamling på og afhjælpning af fejl og mangler, som måtte være opstået i den mellemliggende periode. Du opdateres løbende Under hele processen vil du løbende blive informeret om byggeriets stade og udvikling herunder i henseende til overholdelse af tidsplanen. Du bliver ligeledes løbende med passende varsel orienteret om, når det er tid til valg af materialer og tilvalg. Endelig bliver du naturligvis ligeledes med aftalt varsel grundigt orienteret om tidspunkt og procedure i forbindelse med indflytning. Da Engholmene endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D visualiseringer. Nogle af 3D visualiseringerne viser eksempler på materialer og løsninger, som kan vælges mod en merpris. Beskrivelsen af de materialer, der leveres med lejligheden findes i materialebeskrivelsen. De anvendte baggrunde samt placering og størrelse af træer, biler mv. er efter skøn og kan afvige fra virkelige forhold. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer i tekst, visualiseringer og plantegninger i denne brochure. 2. udgave, 10. november 2014

30 TEAMET BAG ENGHOLMENE Ejendomsudvikler Engholmene er udviklet af NPV A/S, der er et danskejet selskab med en kompetent organisation med meget betydelig erfaring gennem opførsel af adskillige tusinde kvadratmeter kvalitetsboliger over de seneste 15 år. NPV A/S udvikler bolig- og erhvervsejendomme med særligt fokus på Storkøbenhavn og de større byer i Danmark. NPV A/S har blandt andet i samarbejde med ELF Development A/S, udviklet nye eksklusive boliger ved Amager Strandpark (www.amagerstrandpark.dk). Uanset om der er tale om erhvervs- eller boligbyggeri, lægger NPV afgørende vægt på at levere løsninger, som imødekommer brugernes ønsker og behov med hensyn til funktion, æstetik og innovation. Resultatet er byggerier, som altid formår at forene de nyeste teknologiske landvindinger med det bedste fra dansk og nordisk byggetradition. NPV skaber boligsuccesser gennem stor indsigt i menneskers krav til moderne boliger, en tæt styring af udviklingsprocessen, grundighed i finansieringsforhold samt ved at levere byggeri af høj kvalitet, til tiden og til den rigtige pris. Side 58 Bygherre Side 59 Bygherre på Engholmene indgår i en internationale koncern med hovedsæde i Dubai. Koncernen arbejder globalt og har aktiviteter inden en lang række forretningsområder. Ejendomsudvikling og byggeri, der er det mest betydende forretningsområde, varetages i det associerede selskab Drake & Scull, der er noteret på børsen i Dubai. Drake & Scull s aktiviteter omfatter bl.a. byggeri af boliger, hospitaler, universiteter, fjernvarme/køleværker, hoteller samt infrastruktur herunder lufthavne og jernbaner. Selskabet blev oprindelig stiftet i 1964 i Bristol i England, men åbnede senere afdelinger i Abu Dhabi og Dubai, som i dag huser selskabets hovedsæde. Ejendomsmægler Salget er i gode hænder hos home Lone Bøegh Henriksen A/S, som er en af de største mæglervirksomheder under home kæden. home Lone Bøegh Henriksen A/S har i alt 10 home forretninger, heraf to projektforretninger i København samt Servicecenter København Nord A/S. Virksomheden, der beskæftiger mere end 80 medarbejdere, har stor erfaring med projektsalg til private købere og har især København og Nordsjælland som kerneområde. I Boligshoppen på Engholmene vil køberne kunne møde partner Per Mørkenborg samt ejendomsmæglerne Christopher Christiansen, Thomas Mogensen, Sandra Weichardt, Louise Schaldemose, Dine Sørensen og Dennis Ates. NPV A/S Masnedøgade København Ø Tlf npv.as home København City Højbro Plads København K Tlf home.dk home Projektsalg Teglholmsgade 66A 2450 København SV Tlf dbyk.dk

31 engholmene.dk

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk

2150 Nordhavn Projektsalg: danbolig Nygårdsvej 2 2100 København Ø Tlf.: 38 41 70 00 svanemoellen@danbolig.dk www.danbolig.dk 2150 Nordhavn 02 kronløbshuset.dk Velkommen til Et nyt byggeri i harmoni med havnemiljøet Arkitekturen ideen den nye bydel Ejerlejligheder med taghave, terrasse eller altaner Lejlighedstyper fleksibel

Læs mere

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS

NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS UDLEJES FOR: NYE LEJEBOLIGER I ØSTRE HAVN TÆT PÅ VANDET OG BYENS PULS LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ.DK LYSE BOLIGER I NORDISK STIL ATTRAKTIV BELIGGENHED MIDT I BYEN Havnehusene byder

Læs mere

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter

Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Totalrenoverede ejerlejligheder i Østerbros eftertragtede ambassadekvarter Hovedstadens eksklusive åndehul At bo på Østerbro har altid været forbundet med en vis prestige, og historisk set har det hovedsagligt

Læs mere

bringer dig hjem Lad op, nyd din tid på altanen med udsigt over Søndre Strand og Køge by.

bringer dig hjem Lad op, nyd din tid på altanen med udsigt over Søndre Strand og Køge by. Bo med havet på første klasse Du har nu muligheden for at bo, hvor der er højt til himlen, sand under fødderne, bølgebrus som sød musik. Og kort vej til byens puls og liv. Den saltfyldte duft af hav i

Læs mere

Forkæl dig selv med det bedste. Ultimative udsigtsboliger ved bredden af Øresund

Forkæl dig selv med det bedste. Ultimative udsigtsboliger ved bredden af Øresund Forkæl dig selv med det bedste Ultimative udsigtsboliger ved bredden af Øresund Strandgården er en milepæl i Amager Strandpark. Både fordi boligerne hæver barren for kvalitet og beliggenhed. Men også fordi

Læs mere

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN

LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN UDLEJES FOR: LINDHOLM BRYGGE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE VED FJORDEN RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 3-4 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ LINDHOLM-BRYGGE.DK LYSE OG MODERNE RÆKKEHUSE ATTRAKTIV BELIGGENHED I NATURSKØNT OMRÅDE

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Kom med op i Nordtårnet. Lev livet i højderne med havet for fødderne og city som genbo

Kom med op i Nordtårnet. Lev livet i højderne med havet for fødderne og city som genbo Kom med op i Nordtårnet Lev livet i højderne med havet for fødderne og city som genbo Nordtårnet Da Nordtårnet endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos,

Læs mere

Nordhavnen. Havnehuset. på kanten af vand & by. Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN BYG

Nordhavnen. Havnehuset. på kanten af vand & by. Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN BYG BYG Nordhavnen Havnehuset på kanten af vand & by Ejerlejligheder med altan og tagterrasse i Østerbros nye attraktive boligkvarter KUBEN Havnehuset 03 Velkommen til Havnehuset i Nordhavnen Havnehuset bliver

Læs mere

Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København

Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København Udsigten Lejligheder på Margretheholm med udsigt over København A2 B C Udsigten D E F G udsigten-boliger.dk Management S S SORTEDAMS SØ TIVOLI RÅDHUSPLADSEN S M FÆLLEDPARKEN BOTANISK HAVE KONGENSHAVE ØSTRE

Læs mere

Udsigten - 1432 København K

Udsigten - 1432 København K il salg Udsigten - 1432 København K Unikke lejligheder i nyetableret bydel på Margretheholm udsigten-boliger.dk Management S S SOREDAMS SØ IOLI RÅDHUSPLADSEN S M FÆLLEDPARKEN BOANISK HAE KONGENSHAE ØSRE

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN BOLIGER I KULTURHAVN GILLELEJE UDVIKLES OG OPFØRES AF GILLELEJE BYEN PÅ TOPPEN Bolig A, B, C, D, E og F Gilleleje ligger på Gilberg Hoved, som

Læs mere

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser

Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser Nye flotte lejeboliger, i de lækreste omgivelser VELKOMMEN TIL HESTESKOEN Hesteskoen er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres, som en 5-11 etagers bebyggelse i de skønneste naturomgivelser. Byggeriet

Læs mere

Kom hjem til tårnet på toppen af byen

Kom hjem til tårnet på toppen af byen Kom hjem til tårnet på toppen af byen Din nye bolig over vandet lige under skyerne ydtårnet amager strandpark amager strandpark Kom hjem til det bedste af to verdener æt på storbylivet, tæt på strand og

Læs mere

sluse HUSET Livsnyderboliger ved den gamle sluse i havnen 49 eksklusive lejelejligheder i København

sluse HUSET Livsnyderboliger ved den gamle sluse i havnen 49 eksklusive lejelejligheder i København Livsnyderboliger ved den gamle sluse i havnen 49 eksklusive lejelejligheder i København 03 Slusehuset er sidste etape af boliger med beliggenhed direkte ud til den gamle sluse. De 49 eksklusive og lyse

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN

DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN DIN NYE LEJEBOLIG TÆT PÅ VAND OG BY I NORDHAVN Boliger med udsigt til by, himmel og hav Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 77 m 2 til de største på 150 m 2. Boligerne sikrer med deres

Læs mere

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk.

bebyggelsen -kvalitet og variation Arkitekturen vinduer eller murede facader med helt andre udtryk. Royal Golf Center Ørestads Blvd. bebyggelsen -kvalitet og variation Bella Center Bella Center station M Kalvebod Fælled Horisonten2 Horisonten1 Center Blvd. 2A 2B 2C 2D Byparken 4 C. F. Møllers Allé Edvard

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

Højgaarden - Vestbjerg

Højgaarden - Vestbjerg Højgaarden - Vestbjerg Nyt attraktivt boligområde i Vestbjerg tæt på bylivet og midt i naturen! INDHOLDSFORTEGNELSE 01 Vestbjerg 06 boligoversigt 02 OMRÅDET 07 Byggegrunde 03 Vision 08 Grundoversigt 04

Læs mere

Kvarteret ved Ellebjerg Skole 4.7

Kvarteret ved Ellebjerg Skole 4.7 VÆRDIFULDE Kulturmiljøer i København københavnernes velfærd Kvarteret ved Ellebjerg Skole 4.7 4.7 Kvarteret ved Ellebjerg Skole Stedet Kulturmiljøet omfatter boligområde, haveforening, skole og kirke.

Læs mere

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage

28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø. Kun 4 lejligheder tilbage Søndersøparken 19 8800 Viborg 28 ejerlejligheder Kun 4 lejligheder tilbage 28 eksklusive nyindrettede ejerlejligheder med unik beliggenhed i Viborg i første parket til Søndersø Oversigtskort De 28 ejerlejligheder

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG

HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG HAVNEHOLMEN-AARHUS LAD DET BEDSTE AF AARHUS BLIVE EN DEL AF DIN HVERDAG BELIGGENHED ET MODERNE CENTRUM I EN HISTORISK BY Havneholmen ligger lige ud til vandet på Aarhus Ø. aarhusianere. En kort gåtur fra

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

VISUALISERING H O U H A V N TILBUD. gpp Arkitekter 12. september 2016 HOU HAVN

VISUALISERING H O U H A V N TILBUD. gpp Arkitekter 12. september 2016 HOU HAVN gpp Arkitekter 12. TILBUD H O U H A V N VISUALISERING Strandvillaerne OVERSIGTSKORT HVOR ER VI? LUFT FOTO MED GRUNDENE Havneområdet 2 3 1 INTENTIONSBESKRIVELSE DET SAMLEDE FORSLAG Hou i fremtiden Hou er

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

Havehuset og Byhuset

Havehuset og Byhuset Havehuset og Byhuset 38 ejerlejligheder på Havneholmen 2 Flyt ind i byen - og ud til vandet Havneholmen er en unik chance for at bo kun få kilometer fra Københavns centrum - og alligevel få skridt fra

Læs mere

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel øparken Lækre lejeboliger i øndergård - Måløvs nye bydel øparken øndergård ø anlægges med lige kajkant og promenade En lille by i torkøbenhavn Måløv er en lille by i torkøbenhavn - med det hele! Her er

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Århusgadekvarteret - en livlig oase

Århusgadekvarteret - en livlig oase Nordhavn - ny dynamisk bydel ved vandet Nordhavns historie strækker mere end 100 år tilbage og har gennem årene afspejlet den industrielle udvikling i København. Hårdt arbejdende havnearbejdere og fiskere

Læs mere

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk

Elsehus. Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled. balder.dk Elsehus Rækkehuse og lejligheder i Ørestad Syd - direkte til Kalvebod Fælled balder.dk 1 Frirum til familiehygge på Kalvebod Fælled Tæt ved Elsehus ligger Himmelhøj Naturlegeplads, der er spækket med små

Læs mere

BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD

BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD Nyhavns huse står på nordsiden af kanalen, side om side med den kendte smalle, lodrette takt, med forskellige højder og farver. Her

Læs mere

Rovsingsgade. lejligheder med til 3 dejlige altaner. Plads til familien Tæt på alle muligheder

Rovsingsgade. lejligheder med til 3 dejlige altaner. Plads til familien Tæt på alle muligheder til familien Tæt på alle muligheder Rovsingsgade 1 lejligheder med til 3 dejlige altaner 42 ejerlejligheder dér, hvor Nørrebro giver landets ro og byens puls til at ånde Da de store, gamle produktionsvirksomheder

Læs mere

Idékonkurrence om Carlsberg-byen vores by - et bidrag fra naboområdet Humleby

Idékonkurrence om Carlsberg-byen vores by - et bidrag fra naboområdet Humleby Idékonkurrence om Carlsberg-byen vores by - et bidrag fra naboområdet Humleby Humleby Vi er 750 mennesker, der bor i 235 byggeforeningshuse, opført i perioden 1886-91 som arbejderboliger for B&W. Husene

Læs mere

VIDENSHUS. Sønderborg Havn

VIDENSHUS. Sønderborg Havn VIDENSHUS Sønderborg Havn En masterplan af den verdenskendte arkitekt Frank Gehry Introduktion: Sønderborg Havneselskab og Rambøll er gået sammen om at udvikle et projekt for et Videnshus på Sønderborg

Læs mere

Bo i byen med stor byudvikling!

Bo i byen med stor byudvikling! nye attraktive EJERlejligheder Bo i byen med stor byudvikling! PRIS bombe! Nye, flotte EJERLEJLIGHEDER BYGGERI I TOP KVALITET! ALDRIG SET BILLIGERE! Skovlunde Torv Hjertelig velkommen indenfor hos 2E Bolig

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER COPENHAGEN PROPERTY 6 2 O N. 885/203 C O P E N H A G E N K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER // KØBENHAVN V COPENHAGEN PROPERTY OPKØBT : NOVEMBER 202 AREAL : 2663 KVM RENOVERET

Læs mere

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C.

LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. F R I S KO H U S Eksklusive lejligheder udlejes LÆS MERE PÅ WWW.FRISKOHUSBOLIGER.DK LEJEBOLIGER I FRISKOHUS, ÅRHUS C. Nye eksklusive lejligheder udlejes nu i Århus ÅRHUS GÅR FORREST Verdenskunst. Prisbelønnet

Læs mere

Kom tæt på naturens ro og byens puls

Kom tæt på naturens ro og byens puls Kom tæt på naturens ro og byens puls 6 punkthuse. 3 etager. 53 lejligheder. Ren luksus. Langelinieparken - frihed til at leve livet Få alle muligheder lige uden for døren med seks nye, muligheder til havs.

Læs mere

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger

HORISONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center. Appendiks ejerboliger HORIONTEN 182 eftertragtede boliger direkte til Ørestad Citys store oase, Byparken og Royal Copenhagen Golf Center Appendiks ejerboliger 1 Bo i gåafstand til shoppingmekkaet Field s - og til metroen, der

Læs mere

Udsigten. Lejligheder til leje på Margretheholm med udsigt over København. udsigten-boliger.dk. Management

Udsigten. Lejligheder til leje på Margretheholm med udsigt over København. udsigten-boliger.dk. Management Udsigten Lejligheder til leje på Margretheholm med udsigt over København udsigten-boliger.dk Management 2 UDSIGEN-BOLIGER.DK Moderne kvalitetsboliger...i ny bydel på Margretheholm S Lejebetingelser Boliger

Læs mere

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg

Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Aurora Attraktive studieboliger i Aalborg 269 2-værelses ungdomsboliger på Østre Havn klar til indflytning fra december 2015 Afdeling 922-0 Lejerbo Aalborg Vesterå 18 9000 Aalborg Telefon 7012 1310 Bygges

Læs mere

Bo nyt og centralt i Helsingør

Bo nyt og centralt i Helsingør Bo nyt og centralt i Helsingør 28 nyindrettede lejligheder køb eller leje Fiolgade 13 1 2 Indhold Fiolgade 13... 5 Helsingør... 6 Ejendommen... 8 Lejlighederne... 9 Plantegninger... 10 Oplev lejlighederne

Læs mere

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj

Ankomst - Flyvestation Værløse. 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - Flyvestation Værløse 52 nyopførte rækkehuse i Østre Kvarter på Laanshøj Ankomst - 1 9 1 0 På den gamle Flyvestation Værløse opføres 52 eksklusive 1-plans rækkehuse i det nye, attraktive boligområde

Læs mere

boelgenvejle.dk BØLGEN BØLGEN A/S Salg / information: Lars P Bache Mobil

boelgenvejle.dk BØLGEN BØLGEN A/S Salg / information: Lars P Bache Mobil boelgenvejle.dk BØLGE BØLGE A/ alg / information: Lars P Bache Mobil 2764 9977 info@boelgenvejle.dk 36 1 BØLGE BRYDER MED DET ALMIDELIGE Bølgen knejser mod himlen. Harmonisk og overvældende på én gang.

Læs mere

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home.

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home. SKÆRGÅRDSPARKEN Læs mere om boligerne i projektet. Få en oversigt over priser og se hvilke boliger, der er ledige, og hvilke der er solgte. Se de materialer der er valgt til byggeriet, og få mere information

Læs mere

KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER

KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER TLF.: 93 39 28 40 www.kdboliger.dk KILDESTRØMMEN Nær Aalborg centrum, på den grund der tidligere husede Dansk Eternit Fabrik, opføres

Læs mere

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Høiriisgård bakker - en ny grøn bydel Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Parcelhuskvarter Motorvej Jernbane Byggegrund Århus Midtby Indfaldsvej Rekreativt naturområde Situation Byggegrunden er karakteriseret

Læs mere

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej

24 eksklusive lejligheder fra m 2 Velkommen til Solrød Strandvej 24 eksklusive lejligheder fra 113-219 m 2 Velkommen til Solrød Strandvej Vejledende tegning med forbehold for ændringer 24 attraktive ejerlejligheder centralt placeret ved Solrød Centret, togstation og

Læs mere

Netværkstur til Aarhus med InnoBYG, AlmenNet og Byens Netværk

Netværkstur til Aarhus med InnoBYG, AlmenNet og Byens Netværk Netværkstur til Aarhus med InnoBYG, AlmenNet og Byens Netværk Byens Netværk 01.11.12 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen Den 1. november tager Byens Netværk, i samarbejde med InnoByg og AlmenNet, på

Læs mere

2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER

2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER - gør boligdrøm til drømmebolig EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 119 TIL 129 KVM FAIRWAYPARK FARUM 2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER Boligernes smukke design gør valget nemt!

Læs mere

Horten. Byens Netværk 22.04.10. Tekst og foto: Christina Bennetzen

Horten. Byens Netværk 22.04.10. Tekst og foto: Christina Bennetzen Horten Byens Netværk 22.04.10. Tekst og foto: Christina Bennetzen Grå skyer hviler tungt over Tuborg Havn og spejler sig i facaden på advokatfirmaet Hortens domicil, imens vi ankommer til det nye hus,

Læs mere

Rådhusparken - Allerød. Lillerød. CasaFutura.dk

Rådhusparken - Allerød. Lillerød. CasaFutura.dk Rådhusparken - Allerød Lillerød CasaFutura.dk Mennesker Arkitektur Design Casa Futura har siden 2004 udviklet, solgt og opført boliger i en tidssvarende arkitektur. Casa Futura er en familieejet virksomhed,

Læs mere

kongegården Afdeling 48 // Svendsgade 2-10, 3-9 // Lyngbygade 54 // silkeborg

kongegården Afdeling 48 // Svendsgade 2-10, 3-9 // Lyngbygade 54 // silkeborg kongegården Afdeling 48 // Svendsgade 2-10, 3-9 // Lyngbygade 54 // silkeborg 2 Gode boliger midt i byen tæt på naturen 3 4 5 Central beliggenhed i attraktivt kvarter Området har tidligere huset Silkeborg

Læs mere

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET

1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE LUKSUS BOLIGER I TOPKVALITET - gør boligdrøm til drømmebolig PRIS BOMBE! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI I ABSOLUT TOPKVALITET! EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 105 TIL 140 KVM GREENGARDENWHITE,FARUM 1 PLANS OG 2 PLANS FRITLIGGENDE

Læs mere

Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter

Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter Svanehaven Lækre Ejerlejligheder - Eksklusivt beliggende i Hjørrings mest attraktive kvarter Pris - i hjertet af Svanelundskvarteret fra kun 1.795.000 ndsvej Svanelu EKSKLUSIV BELIGGENHED Situationsplan

Læs mere

Hekla Husene. 129 lejeboliger på Islands Brygge

Hekla Husene. 129 lejeboliger på Islands Brygge Hekla Husene 129 lejeboliger på Islands Brygge Hekla Husene 01 02 VELKOMMEN TIL EN NY AGA I HAVNETAD cenen er sat til Islands Brygge, nærmere betegnet Havnestad yd. Her opfører Lærernes Pension Hekla Husene

Læs mere

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her

Læs mere

Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum. 75 moderne og lyse lejeboliger www.munkeporten.dk

Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum. 75 moderne og lyse lejeboliger www.munkeporten.dk Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum 75 moderne og lyse lejeboliger www.munkeporten.dk Velkommen til MunkePorten indgangen til Hillerød Centrum MunkePorten er et kombineret finanscenter,

Læs mere

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Side 2 Liselundvej salgsprospekt 2014 Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Læs mere

4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej

4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej 4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk I det attraktive erhvervsområde Lautrupparken i Ballerup, ligger den præsentable

Læs mere

TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE

TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE BELIGGENHED TRENDY OMRÅDE MED BRYGGERIHISTORIE Området i Aarhus midtby, hvor Ceres i 150 år har brygget øl til danskerne, er i fuld forvandling. CeresByen er en levende og fremsynet bydel, inspireret af

Læs mere

krøyer hus i carlsberg byen

krøyer hus i carlsberg byen krøyer hus i carlsberg byen Bygningen danner overgang fra det gamle Vesterbro til det nye bykvarter, og reflekterer både boligkarréerne på Vesterfælledvej og de historiske Humleby-rækkehuse, som nabo mod

Læs mere

Velkommen til Søndre Havn

Velkommen til Søndre Havn Velkommen til Søndre Havn På Søndre Havn i Køge er den tidligere erhvervshavn godt på vej til at blive omdannet til et attraktivt og levende boligområde med adgang til badestrand, strandeng og grønne områder.

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by Nyopførte punkthuse Lejligheder med udsigt til Roskilde by Side 2 Himmelev Have Side 3 Himmelev Have ROSKILDE FJORD Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Himmelev Have Side 4 Himmelev Have

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab SVANEPUNKTET Bofællesskab for voksne med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5

Læs mere

Løngangen LØNGANGSTRÆDE N O 21 TOTAL RENOVERET EJERLEJLIGHEDER PÅ DEN GAMLE KONGELIGE LØNGANG

Løngangen LØNGANGSTRÆDE N O 21 TOTAL RENOVERET EJERLEJLIGHEDER PÅ DEN GAMLE KONGELIGE LØNGANG Løngangen LØGAGSTRÆDE O 21 TOTAL REOVERET EJERLEJLIGHEDER PÅ DE GAMLE KOGELIGE LØGAG V E L Velkommen til Løngangen og 26 totalrenoverede boliger. Fornem herskabsejendommen med orginale detaljer og nye

Læs mere

August Olsen and the Village by FactoryHouse

August Olsen and the Village by FactoryHouse August Olsen and the Village by FactoryHouse Arkitektur by PLH Arkitekter August Olsen og the Village er tegnet og tænkt af PLH arkitekter. Målet har været at skabe en lille og spændende arkitektonisk

Læs mere

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30

142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN. www.islandsbrygge30.dk ISLANDS BRYGGE 30 ISLANDS BRYGGE 30 Udlejningstelefon 3910 3820 Mandag-fredag 9.00-15.00 info@islandsbrygge30.dk www.islandsbrygge30.dk 142 UNIKKE BOLIGER VED VANDKANTEN INDHOLD 4 BELIGGENHED 6 MILJØ 8 BYGNINGEN 12 LEJLIGHED

Læs mere

Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt. 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje

Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt. 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje Da Vinci Parken det er en kunst at bo godt 91 lejeboliger opføres tæt på Aalborg Universitet med smuk beliggenhed og attraktiv husleje 2 Se detaljer om materialevalg og plantegninger på side 10-11 Velkommen

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

Præsentation af FactoryHouse The Village

Præsentation af FactoryHouse The Village Præsentation af FactoryHouse The Village Arkitektur by PLH Arkitekter FactoryHouse the Village er tegnet og tænkt af PLH arkitekter. Målet har været at skabe en lille og spændende arkitektonisk landsby

Læs mere

Erhvervsmægler Nybolig Erhverv Odense. Cortex Park

Erhvervsmægler Nybolig Erhverv Odense. Cortex Park Erhvervsmægler Nybolig Erhverv Odense Cortex Park Cortex Park salgsprospekt 2017 SALGSPROSPEKT Cortex Park 5230 Odense Skarpe hjerner, innovative samarbejder og succesfulde iværksættere. Odenses nye eventyr

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

FORTÆLLINGEN OM DELTAET. Rådgivernes skitser og refleksioner over processen frem mod det arkitektoniske greb: deltaet.

FORTÆLLINGEN OM DELTAET. Rådgivernes skitser og refleksioner over processen frem mod det arkitektoniske greb: deltaet. FORTÆLLINGEN OM DELTAET Rådgivernes skitser og refleksioner over processen frem mod det arkitektoniske greb: deltaet. LIDT HISTORIE Byen i karréen - det historiske København København var oprindelig bebygget

Læs mere

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab

SVANEPUNKTET. Plejeboliger Furesø Boligselskab SVAEPUKTET Plejeboliger Furesø Boligselskab Indholdsfortegnelse Krak-kort side 3 Beskrivelse af bebyggelsen, friarealer og bydelen side 4-5 Situationsplan side 6 Materialer og udstyr side 7-8 Oversigt

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 280.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat.

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat. 02 Generelt Velkommen til et nyt og innovativt boligprojekt, hvor begreberne tid, rum og sjæl er gennemgående. Vi opholder os alle meget i vores bolig, derfor er der i City grund projektet lagt stor vægt

Læs mere

Værdibaseret tilgang. 02 (om os)

Værdibaseret tilgang. 02 (om os) Dialog skaber værdi 02 (om os) Værdibaseret tilgang Når du skal vælge en arkitekt til dit projekt, er tilliden afgørende. Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat

Læs mere

MIDTERPIEREN - NYBORG

MIDTERPIEREN - NYBORG MIDTERPIEREN - NYBORG PROJEKTOPLÆG MIDTERPIEREN NYBORG D. 24.02.2017 BYGHERRE Pædagogernes Pension Tuborg Boulevard 3 2900 Hellerup BYGHERRERÅDGIVER Kuben Management A/S Jupitervej 1 6000 Kolding ARKITEKT

Læs mere

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR Om herning SKY IDÉMANDEN BAG HERNING SKY Den primære drivkraft bag udviklingen og opførelsen af herning SKY er Benny Christensen, projektudvikler og byggeentreprenør

Læs mere

Velkommen til Søndre Havn

Velkommen til Søndre Havn Velkommen til Søndre Havn På Søndre Havn i Køge er den tidligere erhvervshavn godt på vej til at blive omdannet til et attraktivt og levende boligområde med adgang til badestrand, strandeng og grønne områder.

Læs mere

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm

Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10. 78 lejeboliger på Birkholm Sluseholmen afd. 783-0 Lejerbo Gl. Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 78 lejeboliger på Birkholm Historie Sluseholmen i Sydhavnen er oprindelig anlagt som et sluseanlæg af Københavns Havnevæsen

Læs mere

P L E J E C E N T E R B A N E B O

P L E J E C E N T E R B A N E B O PROJEKT OG STED BAGGRUND Boligselskabet Skt. Jørgen og Viborg Kommune har taget initiativ til at opføre Plejecenter Banebo, som en del af Viborgs nye bydel Banebyen. Viborg Baneby er et ældre bynært erhvervsområde,

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Københavns Tømrerlaug

Københavns Tømrerlaug Københavns Tømrerlaug tømrerprisen 2010 Grøn og blå storby København skal være en grøn og blå storby. Så vi har sat det mål for 2015, at 90 procent af alle københavnere skal kunne gå til en park, en strand,

Læs mere

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Skovby, Galten Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - Skovby, Galten Perspektiv af bebyggelsen Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.:

Læs mere

Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg. Indledning

Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg. Indledning Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg Indledning Esbjerg Kommune ønsker at tilbyde ældre medborgere pleje i velfungerende plejefaciliteter, der yder respekt

Læs mere

Åboulevarden Aarhus C

Åboulevarden Aarhus C Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt Åboulevarden 70 8000 Aarhus C Lyst lejemål med masser af muligheder God beliggenhed - direkte ved åen

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

STRANDPARK-AMAGER. - Tæt på byen med havet som nabo. Indhold - 1

STRANDPARK-AMAGER. - Tæt på byen med havet som nabo. Indhold - 1 RANDPARK-AMAGER - æt på byen med havet som nabo Indhold - 1 BYGGE IL LIV trandpark-amager er et gennemtænkt byggeri med smukke arkitektoniske linier, gedigne og velovervejede materialer, og som tager afsæt

Læs mere

CALUM CONCEPT CONCEPT

CALUM CONCEPT CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM CONCEPT CALUM ConCEpT CALUM Concept er totalkonceptet for jer, der vil bo ikke bare godt, men bedst. I som ønsker et spændende, individuelt drømmehus på en attraktiv grund i et attraktivt

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere