Legepladsoversigt / Indre Nørrebro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Legepladsoversigt / Indre Nørrebro"

Transkript

1 Legepladsoversigt / Indre Nørrebro Offentlige legepladser: Syd for Nørrebrogade: 1. Wesselsgade Legeplads Blågårds Plads Legeplads 3. Folkets Park Kapella naturlegeplads Nørrebrogade 5. Helligkors Skole 6. Blågårdsskolen 7. Hans Tausenspark Øst 8. Hans Tausens Park Vest 3 9. Jagtvejens Skole Nord for Nørrebrogade: Sankt Hans Gade 11. Multipladsen (boldbane) 12. Meinungsgade legeplads 13. Guldbergs Skole 14. Guldbergsgade 15. Guldbergs Plads

2 Offentlige Legepladser på Indre Nørrebro I forbindelse med Visioner og ønsker til naturlegeplads i De Gamles By ved Møllegades Fritidshjem og Visioner om Bybondegård og Grønne ByOaser i De Gamles By, har Agenda 21 Center Indre Nørrebro taget initiativ til at kortlægge de eksisterende offentlige legepladser på Indre Nørrebro. Midler til drift af parker og legepladser er i samme periode faldet med 30%! Indre Nørrebro ligger over kommunens gennemsnit i antallet af børn, hvor familierne i større grad, end tidligere, bliver boende. Det mærkes tydeligt i hverdagen, at der ikke prioriteres nok i miljøer for børn. I Agenda 21 s oversigt over denne bydels legepladser, vil hver legeplads vil blive beskrevet i billeder og ord og blive beskrevet udfra følgende kriterrier: - LegeværdI Opfylder den sit formål. Er den popuilær - kedeligt/sjov. Vi har planer om at inddrage fritidshjembørn og personale fra Møllegade fritidshjem til vurdering af, hvad der er en god og sjov legeplads, via en bustur til udvalgte legepladser i København og omegn. Vi vil lave en samlet evaluering af resultatet omkring februar På oversigtskortet ses hvordan legepladserne er fordelt på hver side af Nørrebrogade, der deler bydelen. Flere af markeringerne er dog rene boldbaner. Vi synes generelt, at dette områdes legepladser trænger til et løft, da mange er nedslidte og kedelige. Flere står ubrugte hen, på trods af et større og større behov for rekreative legepladsmiljøer for børn i denne bydel. Nogle kan løftes ved enkelte indsatser, såsom at skabe mere lys eller grønt, og flere trænger til mere udfordrene og sjove legemomenter. Specielt Nord for Nørrebrogade på (Skt. Hans Torv siden), mangler børnene et rekreativ samlingsted med legemæssig udfordring. Vi ved at i Københavns Kommune fra , at antallet af børn mellem 0-4 år, er steget med ca. 20%. Børn mellem 5-9 år er steget med ca. 30%. Børn mellem år steget med 40%. Agenda 21 arbejder for bedre folkesundhed i København, hvor de grønne rum ikke alene skal være en fryd for øjet og sjælen, men at de også danner rammen om den daglige leg, bevægelse og motion, for især børnene. - Motorisk udfordring Er der udfordrene balance og klatre redskaber? - Alder. Hvilken aldersgruppe er legepladsen tilpasset? - Natur / æstetik. Arkitektonisk værdi, haverum, byrum, materialer, dimensioner, komposition, funktionalitet, - Kønsorientering Er legepladsen f.eks. en boldbane, som oftest kun bruges af drenge. - Udnyttelse. Nogle legepladser står lidt ubrugte hen. Årstidsaktivitet, særlige vinter eller sommeraktiviteter kan også spille ind. - Ejerforhold. Hvilke ejerforhold er der?

3 1. Den bemandede legeplads i Wesselsgade Legepladsen dækker et stort areal, der er kantet med et højt hegn hele vejen rundt. Ind mod den bagvedliggende ejendom er der høje løvtræer, der giver mulighed for at skjule sig. Der er en tovbane, et klatrestativ, bordtennis, boldbane og legeredskaber til de helt små fra 0-3 år. I den bemandede åbningstid er der køretøjer, bolde og gravelegetøj, computerværksted, rollespil, cykelbane m.m. God både for små og store. Rimelige Gode udfordringer Boldbane Middel, nedslidt Årstidsaktivitet: Soppebassin, sommer Traditionel Alder: 0 - teenager Børn & Unge Forvaltningen Vurdering: **** Traditionel men sjov.

4 2. Blågårds Plads legeplads Legepladsen på Blågårds plads er indhegnet af et lille stakit. Høje løvtræer står langs stakittet ud mod gaderummet. Legeredskaberne er æstetisk passet ind på en ensformig grusplads, der er et gyngestativ formet som et pentagon, vipperedskaber og en balancestolpevæg. Gyngestativet har den ulempe at børn, der hopper af deres gynge samtidig, kan ramme hinanden. Legepladsen er ikke særlig besøgt og trænger til et løft og udskiftning af legemomenter. Legepladsen står ofte ubrugt stolper (i forfald). Klatre Ingen Fodbold / Blågårds Plads. Indgår i en helhed Årstidsaktivitet: Skøjtebane på Blågårds Plads Æstetisk/formel Alder: O - teenager Vej & Park Vurdering (legeplads) ** Lidt kedelig.

5 Nyt projekt Folkets Park Folkets park er under renovering og legepladsen skulle blive en integreret del af parken og vil blive anlagt med redskaber for større børn fra 6-12 år. Der vil blive fokuseret på bearbejdning af landskabet og klatreredskaber. Den øvrige parks svungne græskanter og beplantningen med de eksisterende træer og en græsplæne, vil sandsynligvis invitere til leg på mange måder Ubenyttet? Vil blive prioriteret - Velintegreret med parken Årstidsaktivitet: Blade om efteråret Et smukt anlagt byrum med bløde kanter og gamle træer. Alder: 6-12 Vej & Park Vurdering?

6 4. Kapella naturlegeplads Legepladsen afgrænses af muren til Assistens Kirkegård og fritidshjemmet Kapella og et hegn ud til Kapelvej. Der er nogle høje spredte lindetræer på pladsen og en bugtet asfalteret sti, resten af pladsen er belagt med grus. Legepladsen er en naturlegeplads og legeredskaberne er gjort i groft udhuggede træstammer. Der er siddedyr, trug til vandleg, balancestolper, borde og bænke og en åben pavillon. skønt den er åben efter fritidshjemmets lukketid for offentligheden. Den mangler fysiske udfordringer og mindre rum i den rigtige skala. Ubenyttet efter lukketid : lidt klatre: Ubetydelig, mangler udfordring - Venlige materialer, smukke træer Årstidsaktivitet: Blade om efteråret Harmonisk Alder: 0-6 Børn & Unge Vurdering: * Mørk, mangler udfording.

7 5. Helligkors Skole Åben skolegård til indskoling og mellemtrin med planer om at udvide skolegården ud i Hans Tausensgade. I den indre gård er der anlagt en blød belægning til fald og tumlelege med nogle balanceredskaber kombineret med en vold. I den ydre gård er der anlagt bede og plantet buske og borde og bænke til mere stille lege og ophold specielt for indskolingen. De nye tiltag er Populære Gode Ingen Boldspil Bede og buske Årstidsaktivitet: - Middel Alder: 6-12 Børn & Unge Forvaltningen Vurdering ** Gode momenter. Mangler flere legemomenter.

8 6. Blågårdsskolen Skolegården er tilgængelig efter skolens åbningstid og er for nylig renoveret og har fået nyt klatretårn med hængebro og rutchebane, klatrenet og klatretov. Der er optegnet løbebane/cykelbane og placeret nogle siddekasser. Gode legemomenter Gode udfordringer Gode udfordringer Lille boldbane Ubetydelig Årstidsaktivitet: - - Alder: 9-15 Børn & Unge Forvaltningen Vurdering ***** Områdets bedste klatretårn!

9 7. Hans Tausenspark Øst Legepladsen ligger i Hans Tausens Park og afgrænses af Assistens Kirkegård på en side og Hans Tausensgade på modsatte side. Legepladsen er vestvendt med eftermiddags- og aftensol og er et fast ophold på vej hjem, når børnene hentes. Det er en bemandet legeplads, smukt beliggende i parken med store gamle træer. Den er stor i udstrækning med spredte usammenhængende legeredskaber. Moderniseret for ca.8 år siden. Der er på pladsen et vandløb, sø, bålplads, tov til armgang, kørebane til go cart og cykel og computerværksted. Hyggelig og rimeligt udfordrene Gode udfordringer Gode udfordringer LIlle boldbane/hockey Smukke omgivelser Årstidsaktivitet: Soppebassin, efterårsblade Harmonisk, æstetisk Alder: 0 7 Vej & Park Kriterier *** Står lidt slidt hen. Kunne være sjovere og mere sammenhængene.

10 8. Hans Tausens Park vest / Boldbane Legepladsen ligger i Hans Tausens Park og afgrænses på den ene side af Assistens Kirkegård og på modsatte side af Hans Tausens gade. Arealet er udlagt som boldbaner i forskellig størrelser. Den er meget brugt til bl.a. cykelbob, forskellige former for boldspil, minigolf, klatrestativ og skøjtebane om vinteren og soppebassin om sommeren. Populær boldbane : middel Klatrevæg. Bold/cykel Ubetydelig Årstidsaktivitet: Skøjtebane/soppebassin - Alder: 9-25 Vej & Park Vurdering ** God til de større børn.

11 9. Jagtvejens Skole Skolegården er udformet som naturlegeplads med temaer skov, strand, eng. Der er stor variation i legemuligheder, motoriske udfordringer og kombinationsleg. Legeredskaber og planter er efterhånden meget nedslidt og legepladsen er dyr i vedligeholdelse. Populær : Rige muligheder Gode muligheder - Beplantning nedslidt, naturmaterialer giver sanselig variation Årstidsaktivitet: - Harmonisk Alder: 6-12 Børn & Unge Forvaltningen Vurdering **** Godt brugt

12 Nord for Nørrebrogade 10. Sankt Hans Gade Et hul i karreen har givet plads til en lille legeplads til små børn. På de to kortsider afgrænses pladsen af 16m høje husgavle og på den ene langside af et stakit ind mod en baggård med høje træer og ud til gaden afgrænses pladsen af et åbent rødmalet stakit og en trærække. På legepladsen er der et gyngestativ, vippedyr og borde/bænke. Dårlige forhold, men stort behov for legepladser - Kravle: - - OK Årstidsaktivitet: - Integreret og fin pause i karré Alder: 0-6 Vej & Park Vurdering - Trist og kedelig

13 Nord for Nørrebrogade 11. Multipladsen / Boldbane Multipladsen blev indviet i Den afgrænses af to gavle og et stakit mod baggården og støder op til Sankt Hans Gade og Ravnsborggade. Der står 6 høje træer. Den er tænkt som et åndehul, hvor sport, kultur, hverdagsliv og gadetraditioner kan mødes. Teenagers bruger ofte pladsen til basketball, skateboard og rulleskøjter. Der er mulighed for at gangbesværede kan komme rundt på pladsen ved hjælp af ramper. Der er planlagt en forbedring af gavlene, lysforhold og beplantning. Populær - - Bold/skateboard Høje træer, men ellers uudnyttet Årstidsaktivitet: - Integreret og veltilpasset Alder: 9- Vej & Park Vurdering **** Populær blandt større drenge.

14 Nord for Nørrebrogade 12. Meinungsgade / Bemandet Legeplads Den bemandede legeplads i Meinungsgade er en større legeplads med traditionelle legeredskaber. Den afgrænses af Sjællandsgade Skole mod vest, Prinsesse Charlottes Gade mod syd, Meinungsgade mod øst og en bolig karré mod nord. Den er delt op i en legeplads og en boldbane. Der er på legepladsen en trærække langs kanten af pladsen og en del fritstående træer fordelt rundt på pladsen. Der findes et nedslidt tårn uden ruchebane, et par legehuse og en nedslidt svævebane. Stort behov, ringe værdi. Middel Alder: 6-15 Ubetydeligt Bold/skateboard Høje træer, men ellers uudnyttet Integreret og veltilpasset Børn & Unge Forvaltningen. Boldbanen ejes af Vej & Park Brugsret af B&U. Deles driftsmæssigt med BUF Vurdering * Nedslidt og kedelig.

15 Nord for Nørrebrogade 13. Guldbergs Skole Skolegården på Sjællandsgade Skole kommer under grundig renovation i forbindelse med et områdeløft. Der vil blive et legeområde bag skolen, hvor boldbanen skal indgå i sammenhængen. (der skal også indgå en boldbane og et udvidet fritidshjem). I skolegården er der et kravle- og vipperedskab. Sand og grus og løse legeredskaber. Der er plantet en trærække i det smalle bælte ind mod Simions Kirken. Vippe og drejestolper poppulær. Lidt Lidt Boldbane/skateboard Høje træer, men ellers uudnyttet Årstidsaktivitet: - Integreret og veltilpasset Alder: 6- Børn & Unge Forvaltningen Vurdering ** For få legemomentertil mange børn.

16 Nord for Nørrebrogade 14. Guldbergsgade/Sjællandsgade legeplads Legepladsen ligger på hjørnet af Sjællandsgade og Guldbergsgade og afgrænses yderligere af Lynæsgade og Udbygade. Denne legeplads dækker et stort område uden legeplads og er velbesøgt, især af småbørnsfamilier og vuggestuer. Der er et tog for småbørn, sandkasse, vippedyr og et gyngesæt. Der er en del borde bænkesæt. Legepladsen er omkranset af formklippede lindetræer. God til småbørnsfamilier & vuggestuer lidt Ingen - Høje træer, Årstidsaktivitet: - Fin plads. Integreret og veltilpasset Alder: 0-3 Vej & Park Vurdering *** Hyggelig men mangler udfordring for større børn.

17 Nord for Nørrebrogade 15. Guldbergs Plads Legepladsen ligger i den sydvestlige del af Gulberg Plads, for enden af Guldbergsgade. Legepladsen er omringen af en hæk og har vippedyr, sandkasse, et gyngesæt og et tårn med lille ruchebane. Middel lidt Ingen Græsplænen bliver mest brugt til hundetoilet. Træer og græsplæne Årstidsaktivitet: Aktiviteter på pladsen om sommeren Traditionel. Grønne omgivelser. Alder: 0-4 Vej & Park Vurdering ** Lidt trist og kedelig. Mangler udfordring og mulighed for boldspil.

Visioner og ønsker om natur. i Møllegade i De Gamles By Indre Nørrebro. legeplads

Visioner og ønsker om natur. i Møllegade i De Gamles By Indre Nørrebro. legeplads Visioner og ønsker om natur i Møllegade i De Gamles By Indre Nørrebro legeplads Ny legeplads i Møllegade ønskes! Som det fremgår af legepladsoversigten på Indre Nørrebro, er et stort område helt uden offentlig

Læs mere

Vision om Legeplads. i De Gamles By på Indre Nørrebro. & Bevægelsesrum

Vision om Legeplads. i De Gamles By på Indre Nørrebro. & Bevægelsesrum Vision om Legeplads i De Gamles By på Indre Nørrebro & Bevægelsesrum Legeplads Motion Motorisk og sjov natur legeplads i Møllegade på Indre Nørrebro Det er påvist, at børn, der har mulighed for at udfolde

Læs mere

Bilag til renovering af legepladser på daginstitutioner og skoler/årligt behov.

Bilag til renovering af legepladser på daginstitutioner og skoler/årligt behov. Bilag til renovering af legepladser på daginstitutioner og skoler/årligt behov. Budget: Budgettet til det enkelte projekt er skønnet i forbindelse med sikkerhedsinspektionerne på legepladsen foretaget

Læs mere

Offentlige legepladser i Sønderborg kommune

Offentlige legepladser i Sønderborg kommune Offentlige legepladser i Sønderborg kommune Veje og Trafik 2015 0 Indholdsfortegnelse Sønderborg... 2 Apotekerhaven... 2 Aprilvej... 3 Bjerggade v. Bjerggårdens Plads... 4 Bülowsvej... 5 En god Omvej,

Læs mere

Legepladspuljen 2015 - anbefaling til fordeling

Legepladspuljen 2015 - anbefaling til fordeling Legepladspuljen 2015 - anbefaling til fordeling Institution Område Emne Niveau Beskrivelse Anbefalet Peter Aage Gården Dagtilbud Sandkassen Vedligehold/ udskftning Optagning og bortskaffelse af tømmer

Læs mere

Legepladsrenoveringer handlingsplan december 2010

Legepladsrenoveringer handlingsplan december 2010 Legepladsrenoveringer handlingsplan 2011-2015 15. december 2010 Status på legepladsområdet Der er i 2010 gennemført inspektion ved uddannet legepladsinspektør på alle kommunens 30 legepladser (institutioner

Læs mere

BUDGET Legepladser (9 mio. kr.)

BUDGET Legepladser (9 mio. kr.) Børne- og Ungdomsforvaltningen Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. BUDGETNOTAT BUDGET 2015 - Legepladser (9 mio. kr.) Baggrund Der er et behov for udbedring af eventuelle sikkerhedsmangler, øget

Læs mere

Legepladser i Sønderborg kommune

Legepladser i Sønderborg kommune Legepladser i Sønderborg kommune Veje og Trafik 2011 Østerlundparken Nordborg Legepladsen er beliggende i et stort grønt område med græs og træer, hvor der før var en skole. Pladsen ligger midt i et stort

Læs mere

Ansøgning til Landet på Midtfyn

Ansøgning til Landet på Midtfyn Ansøgning til Landet på Midtfyn Gislev Friskole og Børnehuset Solstrålen er en institution der brænder for sit nærmiljø! Efter at den kommunale skole, samt børnehave blev lukket for flere år tilbage, er

Læs mere

S. 1 5 SKITSEFORSLAG

S. 1 5 SKITSEFORSLAG S. 1 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, L I L L E G Å R D O G G R Ø N N E G Å R D SKITSEFORSLAG 08.03.2018 GRØNNE GÅRD LILLE GÅRD S. 2 5 H E N D R I K S H O L M S KO L E, G R Ø N N E G Å R D LOKALITET:

Læs mere

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Aalborg den 20. december 2016 Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Indledning Aalborg Kommune er inde i en rivende udvikling og i kraftig vækst med en befolkningstilgang på ca. 2500

Læs mere

Fotodokumentation for Legepladsrenovering 2016

Fotodokumentation for Legepladsrenovering 2016 Fotodokumentation for Legepladsrenovering 2016 Legepladsinspektør Niels Peter Jensen. 1 Denne folder er en dokumentation for anvendelse af midler afsat til legepladsrenovering i 2016 Dette års indsats

Læs mere

AB STUDSGÅRDSGADE 1-51.

AB STUDSGÅRDSGADE 1-51. AB STUDSGÅRDSGADE 1-1. NY HELHEDSPLAN Studsgårdsgade 1-1. 2100 Østerbro 481 480 480 EKSISTERENDE FORHOLD storskrald sti Rovsingsgade legeredskaber i sand boldbur 41 GK. 10.00 43 4 4 6 stk 9.6 8 P 10 P

Læs mere

Fotodokumentation for Legepladsrenovering 2018

Fotodokumentation for Legepladsrenovering 2018 Fotodokumentation for Legepladsrenovering 2018 Legepladsinspektør Niels Peter Jensen. 1 Denne folder er en dokumentation for anvendelse af midler afsat til legepladsrenovering i 2018 Dette års indsats

Læs mere

- En cykellegebane i byen med fokus på leg og læring. Cirkuspladsen i Varde

- En cykellegebane i byen med fokus på leg og læring. Cirkuspladsen i Varde - En cykellegebane i byen med fokus på leg og læring Cirkuspladsen i Varde Koncept: Cirkuspladsen fyldes ud med forskellige brikker med hvert sit indhold. Alle brikkerne behøves ikke at lægges på een gang

Læs mere

Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser

Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser Renoveringsplan for RVP s lokale legepladser Følgende renoveringsplan for alle RVP s 14 lokale legepladser er udarbejdet efter to gennemgange med certificerede legepladsinspektører fra hhv. firmaerne Henka

Læs mere

BILAG 3 By- og Teknikforvaltningen Dato: 4. juli 2013

BILAG 3 By- og Teknikforvaltningen Dato: 4. juli 2013 Idéer til legeaktivitet sendt via email til i perioden 19. 27. juni 2013 Fra: Anne Guldbjerg [mailto:angu@yousee.dk] Sendt: 19. juni 2013 11:30 Til: Offentlig Postkasse Emne: Legeaktivitet i Rebæk Søpark

Læs mere

Håndbog for kontrol af legepladser

Håndbog for kontrol af legepladser 2018 Grundejerforeningen Kelsted Veksø Håndbog for kontrol af legepladser Stor legeplads Lille legeplads Boldbane 4. Basketballplads Vedtaget 14-11-2017 Formål: Formålet med håndbogen er at sikre ensartet

Læs mere

Ydre cykelring ,- Oplevelsesti rundt mellem flere forsekellige landskabskarakterer. Kan både opføres i asfalt og/eller stenmel.

Ydre cykelring ,- Oplevelsesti rundt mellem flere forsekellige landskabskarakterer. Kan både opføres i asfalt og/eller stenmel. : Side 1 af 1 Idé: Ud fra konceptet er der lagt en masse brikker som sammen kommer til at danne en helt ny aktivitetsplads. Pladsen er formgivet ud fra konceptet. Derfor er der i midten en manege som er

Læs mere

Vi har derudover sendt mails og haft telefonkontakt til fritidshjem og fritidsklubber i bydelen, samt bydelens tre kulturhuse og biblioteker.

Vi har derudover sendt mails og haft telefonkontakt til fritidshjem og fritidsklubber i bydelen, samt bydelens tre kulturhuse og biblioteker. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling SKEMA Hvilke typer af borgerinddragelsesaktiviteter har Lokaludvalget gennemført i forbindelse med udpegning af utrygge steder i bydelen?

Læs mere

En legeplads for livet

En legeplads for livet Eventyr Leg Orehøjvej 9 a, Gl. Lejre, 4320 Lejre Tlf. 2227 9820 eventyrleg@eventyrleg.dk En legeplads for livet www.eventyrleg.dk Designlinje Info Eventyret starter her! Eventyr Leg designer naturlegepladser

Læs mere

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006

Den Grønne Firkant. Reetablering af: 19. april 2006 19. april 2006 Reetablering af: Den Grønne Firkant Det overordnede ønske for reetableringen af gården er at genskabe den helhed området tidligere repræsenterede, samtidig med at man bevarer eller genskaber

Læs mere

Gennemgang af RVP legepladser

Gennemgang af RVP legepladser Gennemgang af RVP legepladser Gennemgangen blev foretaget d. 30. oktober 2006 med Henka som konsulent. Generelt set er alle gynger ikke i overensstemmelse med tidens krav. De er tillige så dyre at få totalrenoveret

Læs mere

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Hvem er Uno Koncept A/S? Enestående sortiment Enestående rådgivning Enestående kvalitet Enestående service Uno håndplukker det bedste inden for gade-

Læs mere

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING

VIKINGLEG LEGEPLADSER FRA NÆRHEDSFILOSOFI OG KOMPETENT RÅDGIVNING LEGEPLADSER FRA VIKINGLEG Vikingleg leverer gode legepladser, der lægger op til sjov og fysisk aktivitet og lader børn bevæge sig og engagere sig i legen med et sundt aktivitetsniveau. Vi har alle godt

Læs mere

OPSAMLING. WALK AND TALK & WORKSHOP Inddragelse af 6.klasserne på Vestre Skole 11. juni SjoV OPGAVEN LØD PÅ:

OPSAMLING. WALK AND TALK & WORKSHOP Inddragelse af 6.klasserne på Vestre Skole 11. juni SjoV OPGAVEN LØD PÅ: OPSAMLING WALK AND TALK & WORKSHOP Inddragelse af 6.klasserne på. juni 0 OPGAVEN LØD PÅ: Inddragelse af børn der går på i Middelfart. Det overordnede tema for inddragelsen var: Sjovere, sundere og smukkere

Læs mere

Håndbog for kontrol af legepladser

Håndbog for kontrol af legepladser 2017 Grundejerforeningen Kelsted Veksø Håndbog for kontrol af legepladser Stor legeplads Lille legeplads Boldbane 4. Basketballplads Vedtaget 14-11-2017 Formål: Formålet med håndbogen er at sikre ensartet

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen

FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Sjællandsgade Karréen Nøddebogade 1-5, Sjællandsgade 33-55, Refnæsgade 28-34 og Fensmarksgade 23-27. Teknik- og Miljøudvalget vedtog den 24.2.2014 at sende dette forslag om fælles

Læs mere

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009

På hat med Gadbjerg. Gadbjerg side 21. registrering af. september 2009 På hat med registrering af side 21 vartegn registrering af side 22 DTK Kort25 Trad. - INFO Indbyggertal 2008 by 630 pers sogn 1311 pers Hjemmeside www.gadbjerg.dk Afstande - Vejle 20 km - Give 12 km Offentlig

Læs mere

Legeplads. Ejerlauget Voldbjerg. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de årige.

Legeplads. Ejerlauget Voldbjerg. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de årige. Ejerlauget Voldbjerg Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-100 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning

Læs mere

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010

CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 CARL NIELSENS ALLÉ SKITSEFORSLAG 1. JUNI 2010 BAGGRUND Østerbro lokaludvalg har i vinteren 2009-2010 igangsat en proces for at udvikle en ny lommepark omkring pladsen på Carls Nielsens Allé ud mod Østerbrogade

Læs mere

Idéer fra Idé Workshoppen

Idéer fra Idé Workshoppen Idéer fra Idé Workshoppen Parkering 1. Længdeparkering markeret som båse på den ene side af Langer Alle 2. P-pladser i de grønne lommer 3. Længdeparkering med beplantning på stamveje 4. P kun i den ene

Læs mere

Ikoniske træer på Nørrebro, ikke fuldstændig liste, se note nederst. Placering Billede Bemærkning Tagensvej/Sjællandsga de

Ikoniske træer på Nørrebro, ikke fuldstændig liste, se note nederst. Placering Billede Bemærkning Tagensvej/Sjællandsga de Ikoniske træer på Nørrebro, ikke fuldstændig liste, se note nederst. Placering Billede Bemærkning Tagensvej/Sjællandsga de Sumpeg fra 198 4: Vi har ikke mange sumpeg i København og de repræsentere derfor

Læs mere

Udfoldelses og Læringsmuligheder fra legeplads til uderum i Furesø Kommune

Udfoldelses og Læringsmuligheder fra legeplads til uderum i Furesø Kommune Udfoldelses og Læringsmuligheder fra legeplads til uderum i Furesø Kommune SKEMA Stedets navn: Antal børn: Alderstrin: Uderummets størrelse (kvm): Samlet legeværdi Sanser/Æstetiske oplevelser. Følesans,

Læs mere

Legepladsen i Solbyen

Legepladsen i Solbyen Legepladsen i Solbyen opstod i sin tid på de sidste ubebyggede grunde. Legepladsen har været truet flere gange af byggeplaner men er ved fælles indsats fra beboerne i Solbyen blevet reddet. Legepladsen

Læs mere

BUMLEBAKKEN I EGEBJERG. Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg

BUMLEBAKKEN I EGEBJERG. Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg BUMLEBAKKEN I EGEBJERG Fordi det skal være sjovt at være bo i Egebjerg BAGGRUND På nuværende tidspunkt findes der kun en lille kommunal legeplads i Egebjerg, primært til de helt små børn. Området ved Egebjerg

Læs mere

Fremtidens Sankt Annæ Plads skybrudssikret og grønnere

Fremtidens Sankt Annæ Plads skybrudssikret og grønnere Fremtidens Sankt Annæ Plads skybrudssikret og grønnere Den grønne plads ved havnen Sankt Annæ området bliver renoveret. Området omfatter Sankt Annæ Plads, Kvæsthusgade og den østlige del af Nyhavn. Med

Læs mere

Varde-by- Materialemanual. Lakolk - vind i sejlene Landskabsdesignet

Varde-by- Materialemanual. Lakolk - vind i sejlene Landskabsdesignet Landskabsdesignet Varde-by- Materialemanual Lakolk - vind i sejlene 21-12-2016 Indhold Belægning side 04 Elementer side 06 Belysning side 09 Leg side 10 Planter side 12 Oversigt side 14 Kombinationen af

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

Resumé af Projekt Den gode legeplads ud fra børns perspektiv

Resumé af Projekt Den gode legeplads ud fra børns perspektiv Resumé af Projekt Den gode legeplads ud fra børns perspektiv Se os, vi har lavet en legeplads med en vippe og en rutsjebane Børns udsagn om udearealer ved børnehaver og skoler Voksnes favoritsteder på

Læs mere

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO

Ansøgning til. Legepladspuljen. for Åby Skole og SFO Ansøgning til Legepladspuljen for Åby Skole og SFO Begrundelse for ansøgningen Åby Skole er en skole i tre spor med 700 elever. Børnene kommer primært fra den del af Åbyhøj, der ligger syd for Silkeborg

Læs mere

DEN HISTORISKE BYMIDTE BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE

DEN HISTORISKE BYMIDTE BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE 1 67 FRA SCT. PEDERS KIRKE TIL AXELTORV SCT. PEDERS KIRKE Engang var Sct. Peders Kirke centrum i Næstved. Den var det naturlige pejlemærke og tre indfaldsveje ledte direkte mod kirken. SCT. PEDERS KIRKEPLADS

Læs mere

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads.

Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Løbende udvikling og udbedring af Eventyrhusets legeplads. Personalet og forældrebestyrelsen har valgt løbende at have fokus på udvikling og udbedring af legepladsen. På hjemmesiden, kan I løbende følge

Læs mere

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1.

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1. Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1. Forslagsstillere: Stikvej 1 s havegruppe ved Berit Hasler

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER

RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER RETNINGSLINJER FOR INDRETNING AF LEGEAREALER Fysiske udfordringer Fordybelse Risiko Leg Naturoplevelser Mangfoldighed Rumlig variation KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Rev. 2018 RETNINGSLINJER

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

STATUS Vores legeplads er ca. 5-7 år og som hovedsageligt er lavet af træ, og som kræver mere og mere vedligeholdelse.

STATUS Vores legeplads er ca. 5-7 år og som hovedsageligt er lavet af træ, og som kræver mere og mere vedligeholdelse. LEGEPLADS Legepladsen er et samlingspunkt og bliver flittig benyttet både af vores egne børn, men også af institutioner og børnene i nærområdet. Som det ser ud nu vil legepladsen i fremtiden i højere grad

Læs mere

Hvor vil du helst slappe af? 1.Sandkasse. 2.Boldbane. 3.Mudder køkken

Hvor vil du helst slappe af? 1.Sandkasse. 2.Boldbane. 3.Mudder køkken BørneInterview Solsikken 2009. Interviewne er foretaget blandt et udvalgt antal børn, i juni måned 2009, og vi i denne periode ligger midt i en BygOp periode, hvor huset ikke længere ligner sig selv. Billederne

Læs mere

Beplantningsplan for Hulvejen 2014

Beplantningsplan for Hulvejen 2014 Beplantningsplan for Hulvejen 2014 Indholdsfortegnelse GENERELT... 2 OMRÅDERNE 1, 2, 3 OG 4... 3 OMRÅDE 5... 4 OMRÅDE 6... 5 OMRÅDE 7 OG 8... 6 OMRÅDE 9... 7 OMRÅDE 10... 8 OMRÅDE 11... 9 OMRÅDE 12...

Læs mere

Sankt pauls plads Dato

Sankt pauls plads Dato Skitseforslag Sankt pauls plads Dato 2018.05.04 PLAN I 1:400 05 m 10m SANKT PAULS PLADS Skt. Pauls Plads Mere grønt, mere plads Sankt Pauls plads har fået plads. Et sted i Nyboder ligger denne oase, hvor

Læs mere

BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE

BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE BY X INDDRAGER ELEVER FRA NØRRE FÆLLED SKOLE, I PLANERNE OMKRING EN NY SKOLEGÅRD AFRAPPORTERING // NØRRE FÆLLED SKOLE IDÉ OG PROCESUDVIKLING SAMT FACILITERING, OPSAMLING OG LAYOUT ER UDARBEJDET AF BY X

Læs mere

FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE

FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE UDARBEJDET AF TT+ LANDSKABSARKITEKTER ApS JUNI 2015 1 INTRODUKTION FREMTIDENS LEGEPLADSER I KØGE KOMMUNE Børn og unge anvender mere og mere tid i institution og skole,

Læs mere

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Teknik- og Kommune Miljøforvaltningen, Københavns Kommune November Oktober 2017 November 2017 TMF

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG

FÆLLES GÅRDHAVE FORSLAG FORSLAG FÆLLES GÅRDHAVE Gl.Ladegårdkarréen Adresse: Herman Triers Plads 2, 2A-S, 4-6, Julius Thomsens Gade 16-22, Åboulevard 7, 7C-D, 9-9D, 11-11D og 13-13B og Kleinsgade 2 Teknik- og Miljøudvalget vedtog

Læs mere

Nyhed: Nyhed: Tlf Tlf COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser

Nyhed: Nyhed:  Tlf Tlf COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser COPLA tilbyder også: - rådgivning - foredrag - kurser Nyhed: Gavltårn med stige, stammeopgang og rutsjebane. Flere tårne kan bygges sammen med broer eller net. Et sjov og anderledes tårn. Velegnet til

Læs mere

Stimulering af børn socialt, sansemæssigt, motorisk og mentalt Tekst & fotos: landskabsarkitekt Helle Nebelong, Akademisk Arkitektforening

Stimulering af børn socialt, sansemæssigt, motorisk og mentalt Tekst & fotos: landskabsarkitekt Helle Nebelong, Akademisk Arkitektforening Stimulering af børn socialt, sansemæssigt, motorisk og mentalt Tekst & fotos: landskabsarkitekt Helle Nebelong, Akademisk Arkitektforening 1. Legeredskaber Har man sagt legeplads, har man også sagt legeredskaber.

Læs mere

HARALDSHUS 18-42, PRÆSENTATION AF GÅRDANLÆG FORSLAG

HARALDSHUS 18-42, PRÆSENTATION AF GÅRDANLÆG FORSLAG HARALDSHUS 18-42, PRÆSENTATION AF GÅRDANLÆG FORSLAG POPULUS landskabsarkitektur, CVR: 36463295 Langebrogade 6J, 4., 1411 København K, www.populus-co.dk SITUATIONSANALYSE OMRÅDE og EJENDOMME SITUATIONSANALYSE

Læs mere

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige.

AB Thor. For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. AB Thor Legeplads For alle børn og barnlige sjæle med fokus på de 1-9 årige. Legeværdi. For at børnene skal synes, at legepladsen er spændende og sjov, er der arbejdet med redskabernes udformning og ikke

Læs mere

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården.

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1: Færdiggørelse af boldbaneareal og grilplads (Fase 2) Forslagsstillere:

Læs mere

Aktivitetsområde i Mogenstrup

Aktivitetsområde i Mogenstrup Aktivitetsområde i Mogenstrup Projektbeskrivelse m/budget og finansieringsplan Projektansvarlige: Øster Sogns Beboerforening, Vuggestuen Søstjernen, Børnehaven Blæksprutten, Hjelm Hede Friskole. Oplysninger

Læs mere

Ikoniske træer på Nørrebro Placering Billede Bemærkning Tagensvej/Sjællandsgade Sumpeg fra 1985 Opfylder kriterie: 1, 3, 4, 5

Ikoniske træer på Nørrebro Placering Billede Bemærkning Tagensvej/Sjællandsgade Sumpeg fra 1985 Opfylder kriterie: 1, 3, 4, 5 Ikoniske træer på Nørrebro Placering Billede Bemærkning Tagensvej/Sjællandsgade Sumpeg fra 1985 4: Vi har ikke mange sumpeg i København og de repræsentere derfor en vigtig biologisk værdi. Tagensvej/Frederik

Læs mere

Bagsværd Bymidte - Helhedsplan

Bagsværd Bymidte - Helhedsplan - ViaTrafik Bagsværd Bymidte Helhedsplan Workshop d. 7. September 2017 1 Vision/ Et samlet centerområde Bagsværd Bymidte skal styrkes som centerområde og indkøbssted for borgerne i Bagsværd, så det i højere

Læs mere

04. maj Sagsnr Bilag 2. Dokumentnr

04. maj Sagsnr Bilag 2. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Drift BILAG 4. maj 218 Bilag 2 Forslag til udviklingsprojekter til fysisk forbedring af Amager Strandpark i 219 Sagsnr. 218-12332 Dokumentnr. 218-12332-2

Læs mere

Pladsdannelse ved Søndergade og Frederiksgade

Pladsdannelse ved Søndergade og Frederiksgade Områ 1 Pladsdannelse ved Sønr og Freriks A Fr ed er ik sg Pladsdannelsen set fra Sønr Plads med grus og sidmulighed ad e Nyt træ og evt. bænk P Belægning r afviger fra kørebanen i samme udstrækning som

Læs mere

D I S P O S I T I O N S F O R S L A G T I L L O M M E P A R K P Å O D I N S G A D E U

D I S P O S I T I O N S F O R S L A G T I L L O M M E P A R K P Å O D I N S G A D E U D I S P O S I T I O N S F O R S L A G T I L L O M M E P A R K P Å O D I N S G A D E U d a r b e j d e t f o r K ø b e n h a v n s K o m m u n e 1 2. m a j 2 0 0 0 9 2: Visualisering, sommer 3: Rammefortælling

Læs mere

Legeplads i Kærene, Rødovre

Legeplads i Kærene, Rødovre 1 Legeplads i Kærene, Afdelingen Ved Milestedet, AKB havde i mange år haft traditionelle modul-legepladser med asfalt, rutsjebaner, gynger og sandkasser. Men da afdelingen skulle renoveres, blev legepladserne

Læs mere

Øvrige bemærkninger: èn gruppe ønsker mange stikkontakter inkl. jordstik.

Øvrige bemærkninger: èn gruppe ønsker mange stikkontakter inkl. jordstik. workshop 1 - inspirationsark - INDRETNING Generelt ønskes der forberedt for VM og TT i alle lejligheder. Det skal dog være op til den enkelte, om man ønsker at installere egen VM og TT i boligen. Det er

Læs mere

Lokalisering af P-Anlæg

Lokalisering af P-Anlæg Agenda 21 Center Indre Nørrebro Blegdamsvej 4B, 2200 København N. 35 30 19 24 Debat@norrebro.nu - www.norrebro.nu Lokalisering af P-Anlæg Indre Nørrebro Lokale parkeringsanlæg i Københavns indre brokvarterer

Læs mere

Cykelring Høje Taastrup kommune

Cykelring Høje Taastrup kommune Cykelring Høje Taastrup kommune Høje Taastrup kommune Cykel- og motionsring Dato: 18.07.09 Redaktion: Høje Taastrup kommune Via Trafik 00 Baggrund og vision 01 Baggrund/Koncept 02 Den Grønne Ring - Natur

Læs mere

Projektbeskrivelse: Etablering af samværshave i Fodby

Projektbeskrivelse: Etablering af samværshave i Fodby Projektbeskrivelse: Etablering af samværshave i Fodby Ved Sognegården i Fodby, Fodbygade 37, 4700 Næstved Kort beskrivelse Næstved kommune har bevilget 215.000 kr. til etablering af en Samværshave i Sognegårdens

Læs mere

Fremtidens legepladser

Fremtidens legepladser Fremtidens legepladser Forord Mangfoldighed Foranderlighed Bevægelse Leg Læring Udformning Hvad er legepladsen for en størrelse? Mangfoldighed 1 Fremtidens legeplads skal skabe en mangfoldighed af rum,

Læs mere

Fra Solbjergs legeplads

Fra Solbjergs legeplads Den gode legepladspraksis,, inspirationsmateriale for 0-6 års området i Furesø Kommune IInsspiirraattiionssmaatteerriiaallee ttiill beesskrriiveellssee aaff omrråådeettss lleegeepllaadssprraakssiiss Noveembeerr

Læs mere

Trafik- og byrumsplan sikre skoleveje til skolen i Sjællandsgade. Vejforum d Ved Filip Zibrandtsen og Anne Sophie Hjermind

Trafik- og byrumsplan sikre skoleveje til skolen i Sjællandsgade. Vejforum d Ved Filip Zibrandtsen og Anne Sophie Hjermind Trafik- og byrumsplan sikre skoleveje til skolen i Sjællandsgade Vejforum d. 6.12.2007 Ved Filip Zibrandtsen og Anne Sophie Hjermind Geografisk afgrænsning Områdefornyelse og Kvarterløftområde Aktive borgere

Læs mere

Ansøgning om midler til en legeplads. på Højmeskolen i Odense

Ansøgning om midler til en legeplads. på Højmeskolen i Odense Ansøgning om midler til en legeplads på Højmeskolen i Odense Baggrund for projekt: På Højmeskolen har skolens område altid været et yndet udflugtsmål for børnefamilierne. De var ivrige brugere af de tidligere

Læs mere

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til:

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: GRF. HYRDEHØJ 3 legepladsområder OPSUMMERING OG JERES FORVENTNINGER Vi har hermed fornøjelsen at præsentere forslag til en løsning på

Læs mere

Nyt byliv i byrummet omkring Guldberg skole i Sjællandsgade. Ansøgning til Lokale- og Anlægsfonden december 2007

Nyt byliv i byrummet omkring Guldberg skole i Sjællandsgade. Ansøgning til Lokale- og Anlægsfonden december 2007 Ansøgning til Lokale- og Anlægsfonden december 2007 INDHOLD Guldberg Skole i Sjællandsgade Indledning s. 5 Leg, idræt og bevægelse s. 7 Baggrund og formål s. 9 Projektudvikling i dialog s. 11 Dispositionsforslaget

Læs mere

UndervisningsMiljøVurdering

UndervisningsMiljøVurdering UndervisningsMiljøVurdering Her skal du svare på nogle spørgsmål som elevrådet har lavet, fordi vi gerne vil finde ud af, hvad du synes om nogle af de nye ting, som vi laver og har på skolen. Spørgsmålet

Læs mere

Husumparken skitseprojekt. DGI Projekt- og landskabsværksted

Husumparken skitseprojekt. DGI Projekt- og landskabsværksted Husumparken skitseprojekt DGI Projekt- og landskabsværksted Indledning Husumparken er bydelens største åbne grønne areal. Som en del af Husum Kvarterplan er det besluttet at de rekreative muligheder skal

Læs mere

Æblehuset s bevægelsespolitik

Æblehuset s bevægelsespolitik s s Hovedformål: I ønsker vi at gøre bevægelse til en integreret del af børn og voksnes dagligdag. Det skal være et tilbud som en aktivitet på lige fod med de andre tilbud som gives i både inde og ude.

Læs mere

FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen

FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen BESLUTNING FÆLLES GÅRDHAVE Rødegårds karreen Øresundsvej 27 37, Rødegård 2 18, Lyongade 24 38, Spaniensgade 21 27 Borgerrepræsentationen har XX.YY.2012 godkendt Teknik- og Miljøforvaltningens byfornyelsesbeslutning

Læs mere

Juni. Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole. Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler

Juni. Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole. Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole Juni 2012 Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler Rapporten er udarbejdet af Syddansk Universitet, Center for Interventionsforskning Indledning

Læs mere

SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG

SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG SØKVARTERET INSPIRATIONSKATALOG Søkvarteret Forord Inspirationskataloget har til formål at vise en pallet af de elementer, der skal indtænkes i den kommende planlægning for Søkvarteret i Vinge. Søkvarteret

Læs mere

LANDSBYAKSEN I VITTRUP - idéoplæg

LANDSBYAKSEN I VITTRUP - idéoplæg LANDSBYAKSEN I VITTRUP - idéoplæg Landskabsarkitekter BY+LAND Magnoliavej 18 DK-9000 Aalborg Telefon 2511 5771 www.byplusland.dk Fysikken Punkter i byen Løkkensvej er byens hovedfærdselsåre, og en del

Læs mere

Udendørsaktiviteter for skoleelever i Sønderborg Kommune

Udendørsaktiviteter for skoleelever i Sønderborg Kommune Udendørsaktiviteter for skoleelever i Augustenborg Blæsborg 24A 6440 Augustenborg Stor legeplads beliggende i et stort grønt område med græs og skov. Pladsen består af et område for de mindre børn og et

Læs mere

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 3. marts 2005 for året 2004 på Parkskolen lokale 27 kl

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 3. marts 2005 for året 2004 på Parkskolen lokale 27 kl Struer feb. 2005 Grundejerforeningen KILENs general forsamling 3. marts 2005 for året 2004 på Parkskolen lokale 27 kl. 19.30 Velkomst: Præsentation af den siddeende bestyrelse: Bo Christensen: Grønne områder

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

Offentlige legepladser i Sønderborg kommune

Offentlige legepladser i Sønderborg kommune Offentlige legepladser i Sønderborg kommune Projekt & Anlæg 2017 0 Indholdsfortegnelse Sønderborg... 2 Apotekerhaven... 2 Aprilvej... 3 Bjerggade v. Bjerggårdens Plads... 4 Bülowsvej... 5 En god Omvej,

Læs mere

Bredebro - Sønderjyllands blomstrende by i bevægelse

Bredebro - Sønderjyllands blomstrende by i bevægelse Bredebro - Sønderjyllands blomstrende by i bevægelse Illustration af Toosbuys Torv set fra Storegade Mer a kite ur hverd gen! www.movearkitektur.dk Eng i blomsterflor Åen løber I forbindelse med områdefornyelsesprojektet

Læs mere

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019

LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Bedømmelsesnotat LEGEPLADS PÅ TORVET I HERNING Maj 2019 Udarbejdet af: Herning Kommune By, Erhverv og Kultur Torvet 5 7400 Herning Og Herning City Østergade 21. 2. sal 7400 Herning PROJEKTERNE Alle projekterne

Læs mere

EGEN PRODUKTION I DANMARK

EGEN PRODUKTION I DANMARK LEGEPLADS Indhold Legeværdi, sikkerhed, fleksibilitet, udfordring, livsglæde og fantasi - Nøgleord i fokus hos Indu. Grønne områder og legepladser er vores hjemmebane med børn i centrum for optimale løsninger.

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD

RETNINGSLINIER FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD FOR INDRETNING AF UDEAREALER I DAGTILBUD Leg Naturoplevelser Mangfoldighed Rumlig variation Fordybelse Risiko 1 FOR INDRETNING AF UDEAREALER PÅ DAGTILBUDSOMRÅDET INTRODUKTION Udearealerne for børnehusenes

Læs mere

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt

Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt Borgermøde den 20. januar 2014 om Fremtidens Sølund Input fra grupperne Gruppe 1 Skrevet i den rækkefølge de er udtalt (Denne gruppe valgte ikke at udarbejde en prioriteringspils-planche) Kan Læssøegade

Læs mere

Mindcraft. Opsamlingskatalog

Mindcraft. Opsamlingskatalog Mindcraft Opsamlingskatalog Tankerne bag projektet Hjortegården er et udsat boligområde i Herlev. Ifølge beboerne selv bliver de i resten af Herlev betegnet som dem deroppe. Beboerne beretter jævnligt

Læs mere

VORES GÅRD: KJELDSGÅRDSVEJ FORSLAG OM RENOVERNING AF GÅRD: FORSLAG 1: side 4 og 5. FORSLAG 2: side 6 og 7

VORES GÅRD: KJELDSGÅRDSVEJ FORSLAG OM RENOVERNING AF GÅRD: FORSLAG 1: side 4 og 5. FORSLAG 2: side 6 og 7 VORES GÅRD: KJELDSGÅRDSVEJ 27-37 FORSLAG OM RENOVERNING AF GÅRD: FORSLAG 1: side 4 og 5 FORSLAG 2: side 6 og 7 1 Valby, 23. september 2017 Kære naboer og andelshavere, Ved Generalforsamlingen i marts 2017

Læs mere

Børnemiljøvurdering Krudtuglen

Børnemiljøvurdering Krudtuglen INFORMATION OM UNDERSØGELSEN s børnemiljøvurdering foretages af virksomheden SURVIO der er eksperter i spørgeskemaundersøgelser. Undersøgelsen har således været anonym hvilket sikrer mere ærlige og valide

Læs mere

Visionsplan for Hårlev

Visionsplan for Hårlev Visionsplan for Hårlev 1 2 VISION FOR FREMTIDENS HÅRLEV Hårlev er stationsbyen i Ådalen. I Hårlev har vi det hele. Skønne naturoplevelser i baghaven, boliger til alle aldersgrupper, et levende handelsog

Læs mere

HERNING den levende by TINGHUSPLADSEN. Vurdering af gade- og byrum ved Tinghuspladsen ift. eksisterende mur

HERNING den levende by TINGHUSPLADSEN. Vurdering af gade- og byrum ved Tinghuspladsen ift. eksisterende mur HERNING den levende by TINGHUSPLADSEN Vurdering af gade- og byrum ved Tinghuspladsen ift. eksisterende mur. 08.04.2014 SØNDERGADE BAGGRUND for vurdering af park og mur NØRREGADE Politi Kousgaard Plads

Læs mere

Tilbud på legepladsudstyr til Tobøl Aktivitetspark. Glejbjerg, 24. marts 2015

Tilbud på legepladsudstyr til Tobøl Aktivitetspark. Glejbjerg, 24. marts 2015 Forslag ny legeplads Område på 16 x 15 meter indrettes med legepladsudstyr til børn i alderen 1-12 år Længde 16 mtr. Dobbeltgynge Fugleredegynge Areal 8 x 4 mtr. Areal 8 x 4 mtr. Trædestolper til at forbinde

Læs mere

Drift af grønne områder ved skoler

Drift af grønne områder ved skoler Drift af grønne områder ved skoler Park & Natur har ansvaret for vedligeholdelse af alt det grønne omkring institutionerne i Aalborg kommune. For at brugernes forventninger svarer til det, der udføres

Læs mere

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Att.: Borgmester Ole Bondo Cc: Børne- og Skoleudvalget Baunehøjpark GF Formand Erling Jensen Mosestedet 61 3500 Værløse 2874 8817 29erling11@gmail.com 15. januar 2015

Læs mere