Svendborg Kommune Plejecenter Vest. Velkommen til Aldersro 8

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Svendborg Kommune Plejecenter Vest. Velkommen til Aldersro 8"

Transkript

1 Svendborg Kommune Plejecenter Vest Velkommen til Aldersro 8

2 Relevante telefonnumre Ældreområde Vest Områdekontor Aldersro 8 Sektionsleder Pia Skovmøller Administrativ hjælp Lone Drud Sygeplejerske Therese Jakobsen Stueetagen - opholdsstuen sal - opholdsstuen sal - opholdsstuen Viceværtkontor Preben Johansen Kontortid: hverdage og Aldersrocentret Personale Aldersrocentret køkken Hjælpemiddelkontoret Ergoterapeuter

3 Tandkrus Forord Neglesaks, termometer, barbermaskine/ladyshaver Velkommen til Aldersro 8. Bleer (hvis det anvendes) Vasketøjskurv Denne folder er udarbejdet som en hjælp til dig, der flytter ind i en plejebolig på Aldersro. Affaldsspand, (1 pedalspand til badeværelse) Toiletbørste Opvaskebalje, opvaskebørste Evt. kaffemaskine, kopper og teskeer Viskestykker Karklude Folderen er en hjælp til at give dig et overblik over det, der kan være rart at vide i forbindelse med indflytningen og hverdagen i huset. Folderen er et supplement til dialogen mellem dig, dine pårørende og personalet i huset. Vi ser frem til et godt og nært samarbejde fremover.

4 Hvordan får jeg en plejebolig på Aldersro Svendborg Kommunes boligvisitations-sygepejersker visiterer til boligerne efter en behovsbestemt venteliste. Det betyder, at de borgere der har det største behov får en bolig først. Plejeboligerne lejes af Svendborg Kommune. Du kan søge boligstøtte, varmehjælp samt lån til indskud via Svendborg Kommune. Det vil sige, at det er din privat lejede bolig med de rettigheder og forpligtelser, der deraf følger. Når lejekontrakten er underskrevet og indskud og 1. måneds husleje er betalt, kan der på viceværtens kontor hentes 3 nøgler (åbningstid hverdage og ). Ekstranøgler kan købes. Nøglerne bruges til hoveddøren og til plejeboligen. Hoveddøren er altid låst. Huskeliste ved indflytning Bestille flytning af møbler, avis, telefon m.v. Melde flytning til praktiserende læge, folkeregister, posthus, licenskontor, forsikringsselskab m.m. (flyttemappe fås på posthuset) Bestille gardiner samt evt. badeforhæng Bestille persontransport Evt. afbestille mad fra Centralkøkkenet Tage stilling til servicepakke Samarbejdsbog, medicin m.v. Personlige hjælpemidler skal medbringes Personligt tøj (vi tilbyder hjælp til vask i vaskemaskine) Bøjler Vaskbar dyne og hovedpude (gerne 2 sæt i.f.m. incontinens) Sengelinned (min. 3 sæt) Alm. håndklæder (min 6 stk.) Evt. vaskeklude Ved ind- og udflytning skal boligen synes af viceværten.

5 Personale Der er personale i huset hele døgnet. Dagvagterne arbejder kl Aftenvagterne arbejder kl Nattevagterne arbejder kl Dag- og aftenvagter er fortrinsvis tilknyttet en etage, men hjælper hinanden efter behov. Nødkald Nødkaldene fungerer via telefonen. Det er derfor nødvendigt, at du får oprettet et telefonabonnement hvis du får behov for at kunne tilkalde hjælp. Hvis du ikke tidligere har haft en telefon, er det Svendborg Kommune, der betaler for oprettelsen, mens du selv skal betale det løbende abonnement. Aflåst skab / Økonomi / Post Til hver lejlighed hører et aflåst skab. Der har du mulighed for at opbevare dine penge, bankbog m.v. Vi kan tilbyde at hæve penge for dig i banken, hvis ikke du eller dine pårørende kan klare dette. Vi foretrækker at hjælpe med administration af et så lille beløb som muligt, men det er en god ide, at du har penge minimum til fodpleje/frisør, indkøb ved købmand osv. Vi vil gerne være behjælpelige med eller efter aftale, at videresende, åbne og/eller læse din post for dig. Aldersro 8 Aldersro 8 har 24 plejeboliger fordelt på 3 etager, med 8 lejligheder på hver etage, der er på m2 ekskl. fællesarealer. På hver etage er der 8 boliger, der består af stue med tekøkken, hvor der er køleskab samt 2 kogeplader. Der er dobbelt klædeskab og et dejligt stort badeværelse. Der er antennestik til fællesantenne. Alle stuer har telefonstik. Hver bolig har et lille kælderrum. Indretningen af boligen skal svare til din førlighed og dit behov for hjælp. Der skal være plads til at personalet kan hjælpe dig med forflytninger og personlig hygiejne, hvis du har brug for det. Der er linoleumsgulve overalt og vi anbefaler ikke løse tæpper, da de ofter giver anledning til fald. Hvis du bruger kørestol og/eller stålift, må du ikke have tæpper på gangarealerne. Lejligheden er ikke møbleret. Ophængning af gardiner, lamper og malerier/billeder er et familiært anliggende. Gardiner skal hænge i loftet, man skal selv koste skinne e.lign.

6 Fællesstuens funktion På hvert afsnit er der fælles opholdsstue, hvor der er bløde møbler, radio og fjernsyn. I midten er spiseafdelingen og til sidst en køkkenafdeling. Disse tre afdelinger må benyttes af dig og dine pårørende. Når dine pårørende er på besøg, forventer vi at de selv vasker op både i fællesstuen og i boligen, så personalet kan bruge deres tid på husets beboer. Til hver etage hører vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Gæster Da din bolig er privat lejet, er der ingen begrænsninger i forhold til besøg. Der er for pårørende mulighed for at leje en gæstebolig. Oplysning om pris ved henvendelse til Lone Drud, tlf Indflytning Indflytning skal så vidt muligt finde sted på hverdage, da alle bestræber sig på, at indflytningen skal forløbe godt. Refusion Ved indlæggelse på sygehus gives der refusion fra første hele fraværsdag. Beløbet bliver udregnet som gennemsnit af årets forbrug af fødevarekøb på afdelingen. Ved fraflytning gives der refusion med det fulde beløb fra første hele dag. Beløbet administreres af Områdekontoret. Kvalitetsstandarder Sektionslederen tildeler hjælp i forhold til Svendborg Kommunes kvalitetsstandarder. Du kan få en kopi af kvalitetsstandarderne ved at henvende dig til sektionslederen. Hjælp til rengøring ydes som hovedregel hver 14. dag. Du får en serviceaftale med beskrivelse af den hjælp du er visiteret til. Aftalebehov for hjælp vurderes og tilpasses løbende. EDB Vi har computer på hver etage. Borgerplaner indskrives, og personalet dokumenterer deres daglige arbejde på computeren. Du har aktindsigt. Vi skriver ikke noget, du ikke må vide. Du kan også give pårørende tilladelse til aktiindsigt.

7 Vasketøj Vi vasker dit tøj, derfor er det nødvendigt at mærke tøjet. Vi vasker som regel kun tøj i vaskemaskine og tørre det i tørretumbler, hvorfor vi håber, du vil tage hensyn til dette ved køb af tøj. Udgifter til fællesarealer Aviser, blade, servietter, lys, duge, blomster, husholdningsartikler, evt. kabel-tv i fællesstuen samt aktiviteter. Servicepakken dækker ikke Varm mad (dette kan købes via Centralkøkkenet eller i caféen) Aktiviteter i dagcentret Frisør Fodterapeut TV-licens i egen bolig Tobak Tøj Kosmetik Slik Private blade Telefonabonnement Indboforsikring Kontaktpersoner Når du flytter ind, får du en kontaktperson. Det er en stor fordel, hvis alle vigtige aftaler og informationer sker via din kontaktperson. Hver medarbejder er kontaktperson for 2 beboere og kan bevare det nære samarbejde med dig, dine pårørende samt andre samarbejdspartnere. Borgerplaner For at sikre en optimal pleje- og omsorgsindsats udarbejder vi en borgerplan i samarbejde med dig og evt. dine pårørende. Det er dig og din nærmeste familie, der bedst kender dine personlige vaner og behov. Borgerplanerne er også et arbejdsredskab for personalet i hverdagen. Borgerplanerne tager udgangspunkt i dine færdigheder og i dit livsmønster. Borgerplanerne gælder for den samlede indsats bl.a. indenfor aktiviteter, personlig hygiejne, træning og ernæring. Her er mit liv Hvis du har svært ved at huske, vil vi meget gerne have, at din familie er behjælpelige med at fortælle os om dine vaner, behov og din livshistorie.

8 Samarbejdsbog Til brug ved skriftlig information mellem personalet og dine pårørende får en samarbejdsbog, hvori de vigtigste oplysninger skrives. Der vil være stor forskel på, hvor meget der skal skrives i denne bog. Det beror på en aftale mellem dig, dine pårørende og personalet. Beboer- og pårørenderåd Der er ikke på nuværende tidspunkt etableret et beboer- og pårørenderåd, men der arbejdes på at få et sådant etableret. Aftale om servicepakke Vi tilbyder en servicepakke, der dækker de fleste af dine daglige fornødenheder på nær den varme mad. Der er absolut ingen forpligtelse til at tage mod pakken. Servicepakken kan ikke deles. Servicepakken dækker: Forplejning: Morgenmad, eftermiddags- og aftenkaffe, smørrebrød samt drikkevarer. Rengøringsartikler: Rengøringsartikler til brug i lejligheden og på fællesarealerne. Vaskepulver og skyllemiddel. Vaskekort til vaskemaskine og tørretumbler. Artikler til personlig hygiejne: Eks. toiletpapir, køkkenruller, sæbe, shampoo, hudlotion, deodorant, engangsskrabere, tandpasta, kamme, tandbørster m.v.

Svendborg Kommune Plejecenter Vest

Svendborg Kommune Plejecenter Vest Svendborg Kommune Plejecenter Vest Velkommen til Aldersro Ældreboliger Forord Velkommen til Aldersro ældreboliger. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til dig, der flytter ind i en ældrebolig på Aldersro.

Læs mere

Velkommen til Trollemose

Velkommen til Trollemose Velkommen til Trollemose 1 Indholdsfortegnelse: Denne folder...3 Hvordan får jeg en plejebolig i Trollemose?...3 Trollemose....4 Fællesstuens funktion...6 Traditioner...6 Multihus...6 Udflugter...7 Gæster...8

Læs mere

Velkommen til Thurøhus

Velkommen til Thurøhus Velkommen til Thurøhus I september 2011 startede et rehabiliteringsprojekt på ældreområdet i Svendborg kommune Nye veje til aktivt liv. Projektets formål på plejecentrene er, at den enkelte borger skal

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Caroline Amalie

Velkommen til Plejecenter Caroline Amalie Velkommen til Plejecenter Caroline Amalie Plejecenter Øst Svendborg kommune I september 2011 startede et rehabiliteringsprojekt på ældreområdet i Svendborg kommune Nye veje til aktivt liv. Projektets formål

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Plejebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

Velkommen til. Plejecenter Caroline Amalie

Velkommen til. Plejecenter Caroline Amalie Velkommen til Plejecenter Caroline Amalie Plejecenter Øst Svendborg kommune Velkommen til Caroline Amalie Denne folder er udarbejdet som en hjælp til dig, som ønsker at flytte ind i en bolig på Caroline

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Trollehøj

Velkommen til Plejecenter Trollehøj Velkommen til Plejecenter Trollehøj 1 Trollehøj Plejecenter Trollehøj er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Trollehøj ligger op til Trolleskoven, og ned til et grønt område blandt andet tæt

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

Velkommen til Christinelunden

Velkommen til Christinelunden Velkommen til Christinelunden Forord Velkommen til Christinelunden Plejeboliger. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til at give dig og dine pårørende et overblik over ting, der er rare at vide i forbindelse

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Frøavlen Lerchesvej 3, 5700 Svendborg Plejecenter Øst Svendborg Kommune

Velkommen til Plejecenter Frøavlen Lerchesvej 3, 5700 Svendborg Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Frøavlen Lerchesvej 3, 5700 Svendborg Plejecenter Øst Svendborg Kommune 1 Velkommen til Plejecenter Frøavlen Side 4 Værdier Side 5 Hvordan får jeg en plejebolig på Frøavlen Side

Læs mere

Velkommen til Gudbjerg Plejecenter Byvej 27, 5892 Gudbjerg Sydfyn

Velkommen til Gudbjerg Plejecenter Byvej 27, 5892 Gudbjerg Sydfyn Velkommen til Gudbjerg Plejecenter Byvej 27, 5892 Gudbjerg Sydfyn Plejecenter Øst Svendborg Kommune 1 Velkommen til Gudbjerg Plejecenter 3 Værdier 4 Hvordan får jeg en plejebolig i Gudbjerg? 5 Gudbjergs

Læs mere

Plejecenter Øst Svendborg Kommune

Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Ådalen Egemosevej 3, 5882 Vejstrup Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Ådalen 3 Hvordan får jeg en plejebolig på Ådalen? 4 Indretning 4 Samarbejde 5 Kontaktpersoner

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Frøavlen Lerchesvej 3, 5700 Svendborg Plejecenter Øst Svendborg Kommune

Velkommen til Plejecenter Frøavlen Lerchesvej 3, 5700 Svendborg Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Frøavlen Lerchesvej 3, 5700 Svendborg Plejecenter Øst Svendborg Kommune 1 Velkommen til Plejecenter Frøavlen Side 3 Værdier Side 4 Hvordan får jeg en plejebolig på Frøavlen Side

Læs mere

Velkommen til Thurøhus

Velkommen til Thurøhus Velkommen til Thurøhus Forord Velkommen til Plejecentret Thurøhus. Denne folder er tænkt som hjælp til dig, der ønsker at flytte i plejebolig på Thurøhus. Vi håber at folderen vil skabe overblik over,

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Damgården Kærvej 8, 5881 Skårup

Velkommen til Plejecenter Damgården Kærvej 8, 5881 Skårup Velkommen til Plejecenter Damgården Kærvej 8, 5881 Skårup Plejecenter Øst Svendborg Kommune I september 2011 startede et rehabiliteringsprojekt på ældreområdet i Svendborg kommune Nye veje til aktivt liv.

Læs mere

Velkommen til Tåsinge Plejecenter

Velkommen til Tåsinge Plejecenter Velkommen til Tåsinge Plejecenter Det er vores ønske at nye beboere og pårørende får en god indflytning her på Tåsinge Plejecenter. Kære beboer og pårørende Dette er en velkomstpjece til nye beboere, hvor

Læs mere

Velkommen til Fællesboet

Velkommen til Fællesboet Velkommen til Fællesboet Sanddalsparken 19 1. & 2. sal. Relevante telefonnumre: Sektion Sanddalsparken: Sektionsleder Kirsten Dragsbæk 6223 4280 Telefontid mellem kl. 08.00-09.00 Fællesbo 1. sal 6222 3653

Læs mere

Velkommen til Fællesboet

Velkommen til Fællesboet Velkommen til Fællesboet Sanddalsparken 19 1. & 2. sal Plejecenter Øst Nyttige telefonnumre: Sektionsleder..... 6223 4280 (Telefontid ma.-fr. kl. 08.00-09.00) Fællesboet 1.sal.6222 3653 Fællesboet 2.sal

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Plejecenter Øst Svendborg Kommune

Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Ådalen Egemosevej 3, 5882 Vejstrup Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til Plejecenter Ådalen 3 Hvordan får jeg en plejebolig på Ådalen? 4 Indretning 4 Samarbejde 5 Kontaktpersoner

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig ÆRØ KOMMUNE Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån...

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Trollehøj

Velkommen til Plejecenter Trollehøj Velkommen til Plejecenter Trollehøj 1 Trollehøj Plejecenter Trollehøj er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Trollehøj ligger op til Trolleskoven ned til et grønt område, tæt ved en sø. Trollehøj,

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde

Velkommen til Storvorde Plejecenter. Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Tofthøjvej 28 9280 Storvorde Velkommen til Storvorde Plejecenter Jeg og personalet på Storvorde Plejecenter vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter

Glesborg Plejecenter. Glesborg Plejecenter. Velkommen til Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Glesborg Plejecenter Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til Glesborg Plejecenter Velkommen til Glesborg Plejecenter www.glesborgplejecenter.dk lbm@norddjurs.dk Glesborg

Læs mere

Velkommen til Gudbjerg Plejecenter Byvej 27, 5892 Gudbjerg Sydfyn

Velkommen til Gudbjerg Plejecenter Byvej 27, 5892 Gudbjerg Sydfyn Velkommen til Gudbjerg Plejecenter Byvej 27, 5892 Gudbjerg Sydfyn Plejecenter Øst Svendborg Kommune 1 Velkommen til Gudbjerg Plejecenter 3 Værdier 4 Hvordan får jeg en plejebolig i Gudbjerg? 5 Gudbjergs

Læs mere

Velkommen til. Bryghuset Svendborg Demensby

Velkommen til. Bryghuset Svendborg Demensby Bryghuset Svendborg Demensby Velkommen til Bryghuset Svendborg Demensby 1 social samvær www.svendborg.dk 2 Bryghuset Svendborg demensby Bryghuset Svendborg Demensby er et stort velfungerende plejecenter

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Mergeltoftens plejeboliger. Mergeltoften Nivå

Mergeltoftens plejeboliger. Mergeltoften Nivå Mergeltoftens plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information ved indflytning på Mergeltoften... 4 Folkeregister... 4 Forsikring... 4 Hjælpemidler... 4 Husleje...

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget

Boenhed Solsikken. Område Bakkegården - Rosenvænget Boenhed Solsikken Område Bakkegården - Rosenvænget Velkommen til boenhed Solsikken. Solsikken er en boenhed med 11 lejligheder, der udlejes til borgere med en demens lidelse. Til lejlighederne hører en

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig

ÆRØ KOMMUNE. Når du skal flytte i plejebolig Når du skal flytte i plejebolig Indhold Indledning... 2 Økonomien i den nye plejebolig... 2 Hvad skal der søges om inden flytning?... 2 Boligstøtte... 2 Varmetillæg... 3 Beboerindskudslån... 3 Enlig forsørgertillæg...

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

VELKOMMEN TIL STENSTRUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL STENSTRUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL STENSTRUP PLEJECENTER 1 Postadresse: Plejecenter Vest Stenstrup Plejecenter Hostrupvej 1 5771 Stenstrup Telefon 6223 4180 / 6223 4176 Døgntelefon mobil 3017 4646 Sektionsleder Rita Stuhr

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Skovbrynet Jeg og personalet på Skovbrynet vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken. Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lions Parken Lions Parken 6 9400 Nørresundby Velkommen til Lions Parken Jeg og personalet på Plejehjemmet Lions Parken vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende

Læs mere

Velkommen til Wandallshaven

Velkommen til Wandallshaven Velkommen til Wandallshaven Sektion Christinehaven Plejecenter Vest Forord Velkommen til Wandallshaven. Denne folder er udarbejdet som en hjælp til at give Dem og Deres pårørende et overblik over ting,

Læs mere

Velkommen til Øster Snede Plejecenter

Velkommen til Øster Snede Plejecenter Velkommen til Øster Snede Plejecenter Lindvedvej 16, Øster Snede 8723 Løsning Tlf. 7675 8210 Revideret 21.08.09 Kære nyankomne beboer Vi byder dig velkommen her på Øster Snede Plejecenter. Med denne pjece

Læs mere

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8 Indflytningssamtale

Læs mere

PLEJECENTER SMEDEGADE

PLEJECENTER SMEDEGADE PLEJECENTER SMEDEGADE Velkommen til PLEJECENTRET Smedegade 32, 4200 Slagelse Telefonliste over Plejecenter Smedegade, Smedegade 32: Plejecenter Smedegade Telefon: Administrativ medarbejder Dorthe Nayberg

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger

Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Velkommen til beboere i Ulleruphus plejeboliger Det er vort håb, at du kommer til at befinde dig godt her. Vi vil på de kommende sider prøve at besvare de mange spørgsmål, der altid opstår, når man skal

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8+9 Indflytningssamtale

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen. Plejecenter Kærgården. Forfatter: Berit Svensson og Hanne Buch Revideret den 4.9.2014 Dokument nr. 480-2014-946896 Sags nr.

Velkommen. Plejecenter Kærgården. Forfatter: Berit Svensson og Hanne Buch Revideret den 4.9.2014 Dokument nr. 480-2014-946896 Sags nr. Velkommen Plejecenter Kærgården Forfatter: Berit Svensson og Hanne Buch Revideret den 4.9.2014 Dokument nr. 480-2014-946896 Sags nr. 480-2014-150413 Indhold VELKOMMEN TIL KÆRGÅRDEN... 2 BELIGGENHED...

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter

Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen til Øsby Plejecenter Velkommen. Du bydes velkommen til Øsby Plejecenter. Lejligheden på Øsby Plejecenter er dit nye hjem, stedet hvor det skal være rart for dig at bo og hvor din familie og venner

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL PLEJECENTER BØGEHAVEN VELKOMMEN TIL BØGEHAVEN Denne pjece tilbyder en praktisk orientering til dig og din familie og vi håber, at vi med denne lille informationspjece giver dig og dine nærmeste

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MØLLEHAVEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM MØLLEHAVEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 KONTAKTPERSON... 4 HUSENES TELEFONNUMRE...

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Birkebo Forchhammersvej 23 9000 Aalborg Et dejligt sted at bo Birkebo er et moderne plejehjem, der blev bygget i 2004 og udvidet i 2017. Plejehjemmet har plads til 100 beboere

Læs mere

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Når du flytter ind på et ældrecenter i Ringkøbing Skjern Kommune, har du stadig dit eget hjem. Din lejlighed er din privatbolig,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Sofiegården. Sælsager 84 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Sofiegården. Sælsager 84 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Sofiegården Sælsager 84 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Sofiegården Plejehjemmet Sofiegården har 50 boliger fordelt på fire boenheder: Juliane - 13 boliger Sælsager 4-28

Læs mere

Velkommen til Øsby Plejecenter. rev.jan 2013 b. Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk

Velkommen til Øsby Plejecenter. rev.jan 2013 b. Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk Velkommen til Øsby Plejecenter rev.jan 2013 b S Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk De bydes velkommen som beboer på Øsby Plejecenter. Vi ser frem til et godt og positivt

Læs mere

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL Plejecentret Henriksdal Valbyvej 47 2630 Taastrup Kære Med denne velkomstfolder vil vi gerne byde dig velkommen, og samtidig give dig en række praktiske oplysninger. Din nye boligs

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden

Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden Velkommen på Plejecenter Bregnbjerglunden Haderslev Kommune, Gåskærgade 26-28, tlf. 74 34 34 34 post@haderslev.dk 1 Der tages forbehold for ændringer. Oplysningerne er opdateret på vores hjemmeside www.plejecentre.haderslev.dk

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til Gefionshave

Velkommen til Gefionshave Velkommen til Gefionshave Indholdsfortegnelse Velkomst... 3 Dagens gang... 4 Hverdagslivet... 4 Klippekort... 4 Samarbejde med pårørende... 4 Måltider... 4 Rengøring... 4 Praktiske oplysninger... 5 Lejekontrakt...

Læs mere

Velkommen til. Plejecenter Tinghøj. Jagtvej 6, 8450 Hammel Side 2. Velkommen som beboer på Plejecenter Tinghøj - ét af Favrskov kommunes demensafsnit.

Velkommen til. Plejecenter Tinghøj. Jagtvej 6, 8450 Hammel Side 2. Velkommen som beboer på Plejecenter Tinghøj - ét af Favrskov kommunes demensafsnit. Velkommen til Velkommen som beboer på - ét af Favrskov kommunes demensafsnit. Vi har i denne pjece forsøgt at introducere til, den ånd og de tanker der ligger bag bofællesskabet. Samtidig har vi beskrevet

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

Det er værd at vide om lejligheden

Det er værd at vide om lejligheden Redigeret juli 2012 Det er værd at vide om lejligheden Du lejer dig ind ved et ejendomscenter. Du flytter eller er flyttet ind på et plejecenter, - ikke et plejehjem. Det betyder, at den lejlighed, du

Læs mere

Møllehjørnet s ABC. Der er let adgang til hovedgaden, indkøbsmuligheder samt besøg i Kulturhuset og Byparken.

Møllehjørnet s ABC. Der er let adgang til hovedgaden, indkøbsmuligheder samt besøg i Kulturhuset og Byparken. Møllehjørnet s ABC Livet hos os handler om Respekt og værdighed for den enkelte beboers behov, liv, tidligere liv og mening Vi udfører en engageret og kvalificeret indsats med fokus på sundhed og trivsel

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Lindholm. Bendtsensvej Nørresundby

Velkommen til Plejehjemmet Lindholm. Bendtsensvej Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Lindholm Bendtsensvej 13 9400 Nørresundby Velkommen til Lindholm Plejehjem Jeg og personalet på Lindholm Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og din familie

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN

BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN BRYGGERGÅRDEN VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL BRYGGERGÅRDEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM BRYGGERGÅRDEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE...

Læs mere

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL

VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL VELKOMMEN TIL HENRIKSDAL Plejecentret Henriksdal Valbyvej 47 2630 Taastrup Kære Med denne velkomstfolder vil vi gerne byde dig velkommen, og samtidig give dig en række praktiske oplysninger. Din nye boligs

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj. Hellasvej 104 9270 Klarup

Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj. Hellasvej 104 9270 Klarup Velkommen til Plejehjemmet Hellashøj Hellasvej 104 9270 Klarup Velkommen til Hellashøj Jeg og personalet på Hellashøj vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER FYNSGADE Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Velkommen til Humletoftens Plejecenter

Velkommen til Humletoftens Plejecenter Velkommen til Humletoftens Plejecenter 15.01.2016 1 Indholdsfortegnelse: Telefonliste side 3 Velkommen side 4 Lidt om Humletoften side 4 Liv i huset side 4 Værdigrundlag side 4 Målsætning side 4 Indflytning

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk

Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk Velkommen til Plejehjemmet Gabrielsværk Skt. Peders Gade 3B, 11-18, 21-29 9400 Nørresundby Velkommen til Gabrielsværk Personalet og jeg vil gerne byde dig velkommen på Gabrielsværk Plejehjem. Vi håber,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard. Absalonsgade 9 9000 Aalborg

Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard. Absalonsgade 9 9000 Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Absalonsgaard Absalonsgade 9 9000 Aalborg Velkommen til Absalonsgaard Absalonsgaard har 29 boliger fordelt på tre boenheder. Stueetagen er røgfri boenhed. Boligerne ligger i

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

Velkommen som ny beboer på Langagergård Plejecenter

Velkommen som ny beboer på Langagergård Plejecenter Velkommen som ny beboer på Langagergård Plejecenter Denne folder indeholder de vigtigste informationer om indflytning og dagligdagen på Langagergård Plejecenter til både dig og dine pårørende. Du skal

Læs mere

Velkommen til. Otiumgården. Otiumvej Aalborg

Velkommen til. Otiumgården. Otiumvej Aalborg Velkommen til Otiumgården Otiumvej 7 9000 Aalborg Velkommen til Otiumgården Boligerne Otiumgården rummer ialt 43 boliger fordelt på to huse, hvoraf det ene - Otiumvej 7A - er en boenhed for 9 beboere med

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN 2 VELKOMMEN TIL SVANELUNDSBAKKEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

Thorshøjs værdigrundlag.

Thorshøjs værdigrundlag. s værdigrundlag. Værdigrundlaget bygger på menneskesynet: Ethvert menneske er enestående og har en værdi i sig selv. Ethvert menneske er et aktivt og ansvarligt individ, som søger at leve en meningsfuld

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven. Toftegårdsvej Sulsted

Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven. Toftegårdsvej Sulsted Velkommen til Plejehjemmet Toftehaven Toftegårdsvej 3-5 9381 Sulsted Velkommen til Toftehaven Jeg og personalet på Sulsted Ældrecenter, Toftehaven, vil med denne folder gerne byde dig velkommen. Vi håber,

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL PLEJECENTER RYVANG VELKOMMEN TIL RYVANG Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Ryvang består

Læs mere

Område Marselisborg Velkommen til Boligerne Rosenvangs Allé 76

Område Marselisborg Velkommen til Boligerne Rosenvangs Allé 76 Område Marselisborg Velkommen til Boligerne Rosenvangs Allé 76 Område Marselisborg Ankersgade 21 8000 Aarhus C Tlf.: 8713 4800 e-mail: omraade-marselisborg@mso.aarhus.dk Kære Du flytter ind i en plejebolig

Læs mere