Mid- og Backoffice systemer til danske rejsebureauer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mid- og Backoffice systemer til danske rejsebureauer"

Transkript

1 Mid- og Backoffice systemer til danske rejsebureauer SoftSuitCase er et komplet Mid- og BackOffice system til rejsebranchen specielt udviklet til Rejsebranchen af it- og rejsefagfolk, der har været involveret i rejsebranchen i mere end 25 år. SoftSuitCase integreres problemfrit med Amadeus, Sabre og Worldspan. SoftSuitCase systemerne (SoftSuitCase og SoftFares) benyttes i dag af langt over 200 rejsebureauer i Danmark og Sverige. SoftSuitCase håndterer langt de fleste opgaver i et moderne rejsebureau, og er samtidigt det billigste system på det Skandinaviske marked.

2 TravelOffice holder til i et gammelt pakhus i hjertet af København. Har I lyst til at høre mere om vore løsninger for rejsebranchen, vores hosting, - har I et problem med jeres EDB system, eller har I bare lyst til at se vores spændende og særprægede lokaler, er I altid meget velkomne til at komme på besøg. Vore kurser i Danmark afvikles også i det gamle Pakhus på Nytorv.

3 SOFTSUITCASE SoftSuitCase er et dansk mid- og backoffice system for rejsebranchen, der er udviklet af Ole Garde og Donald Forbes. Den første version af programmet blev udviklet for Sabre helt tilbage i I begyndelsen af 2000, blev systemet udvidet med et online booking system. Omkring 2005 blev alle programmerne omskrevet til den nyeste teknologi, og i dag findes programmerne både for PC, MAC, Silverlight og mobiltelefoner. SoftSuitCase er samtidigt blevet udvidet med SoftFares, der er en prisdatabase og billetrobot for non- IATA rejsebureauer. For øjeblikket er vi - i samarbejde med Microsoft - ved at udvikle programmerne til Microsofts nye Windows 8, Server 8 og Windows Phone 8, der alle forventes frigivet i slutningen af OVER 200 REJSEBUREAUER BRUGER SYSTEMERNE Mere end 200 rejsebureauer bruger SoftSuitCase eller SoftFares i Skandinavien. Det gør TravelOffices software til et af de mest benyttede systemer inden for rejsebureauindustrien. BÅDE FORRETNINGS-OG FERIEREJSER/IATA og non-iata SoftSuitCase benyttes af både ferie- og forretningsrejsebureauer. Det omfattende tilbudssystem er meget velegnet til ferierejser, mens f.eks. Diners og AirPlus rejsekonti ejner sig godt til forretningskunder. Både IATA og non-iata benytter SoftSuitCase, og begge har i dag stort set samme muligheder for udstedelse af flybilletter via SoftFares. SoftSuitCase indeholder selvfølgeligt BSP modul, der afstemmer BSP betalingerne op mod BSP Link. PRISER SoftSuitCase er et af de absolut billigste systemer på markedet både når det gælder anskaffelse og drift. YDERLIGERE OPLYSNINGER OG DEMONSTRATION I er meget velkomne til at kontakte os eller komme forbi vore lokaler på Nytorv i København for yderligere oplysninger og demonstration af systemerne.

4 SoftSuitCase modtager oplysninger fra rejsebureauets reservationssystem (Amadeus, Sabre eller Worldspan). PNR, flybilletter m.v. overføres fra bureauet CRS til SoftSuitCase og vises som en ORDRE. En ORDRE kan indeholde oplysninger fra flere forskellige PNR eller reservationssystemer, ligesom man kan kombinere information fra PNR med manuel information som hotel, billeje, udflugter m.v. Hver ordre er forbundet til en kunde, som kan være en af passagererne eller et firma m.v. Kundeoplysninger gemmes i en database, til fremtidige referencer, salgsfremmende og fremtidigt salg. En ordre har alle de oplysninger, der findes i en PNR eller i flere PNR's; passager navne, rejserute, flybilletter, hoteller, billeje, sæder osv. En ordre kan oprettes som et tilbud, og senere konverteres til en aktiv ordre. Der kan sendes op til 99 forskellige tilbud pr. ordre og et ubegrænset antal fakturaer og rejseplaner. En ordre har alle de oplysninger, der findes i en PNR eller i flere PNR's; Passager navne, Rejserute, flybilletter hoteller, billeje, sæder osv., passenger names, flight segments, etc. Allotmentsstyring Multi CRS & multi PNR Omfattende tilbudsgivning Styring af udestående tilbud Integration med CRS

5 ORDRE Ordren giver et hurtigt overblik over alle de oplysninger der findes i rejsen, som fakturaer, tilbud, flybilletter, passagerer, segmenter, siddepladser, betalinger, særlige bemærkninger osv. Fra ordren har brugeren adgang til alle de øvrige moduler i systemet, Når en ordre eller et tilbud er klar, vil systemet automatisk generere en tilpasset eller udskrive rejseplanen, faktura og eventuelle flybilletter. Alle dokumenter kan valgfrit udskrives eller sendes som vedhæftede filer. Når ordren er betalt eller godkendt, vil en e-ticket automatisk blive genereret og sendt til kunden som pdf. KUNDER Alle ordrer er kunde relaterede. Oplysninger om de enkelte kunder gemmes i database for fremtidige salg, markedsføring osv. FAKTURA OG TILBUD Faktura(er) for hver enkelt ordre er automatisk genereret af systemet. Fakturalinjer kan tilføjes, slettes eller redigeres. Faktura linier kan være forud definerede eller oprettes manuelt. SoftSuitCase håndterer automatisk dansk marginalmoms. Der kan genereres lige så mange fakturaer og tilbud pr. ordre som nødvendigt Med SoftSuitCase er der orden på rejserne og på økonomien. Alle flybillet- og vouchernumre er relateret til en faktura.

6 SoftSuitCase kan installeres på bærbare Pc er og visse former for mobiltelefoner. Det giver overblik, også når man selv er på rejse. REJSEPLAN SoftSuitCase genererer automatisk rejseplaner for hver ordre, der oprettes. Disse rejseplaner kan efterfølgende tilpasses efter behov. Rejseplaner kan udskrives eller sendes direkte til kunden som . Rejseplanen indeholder alle segmenter som er oprettet i ordren, uanset om de er flyrejser, hoteller, biludlejning eller udflugter. RAPPORTER / STATISTIK SoftSuitCase indeholder en lang række rapporter og statistikker. Salgsrapporter Profit Omsætning på flyselskaber Omsætning pr. kunde Salg og profit pr. medarbejder Momsindberetning Betalinger Likividitetsoversigt Kundesaldi Ordrestatus Udstedte flybilletter BSP Afregning Kvartalsvis og månedsvis indberetning til Rejsegarantifonden. Kontoudtog og rykkere til kunder... og meget meget mere. Kontoudtog og rykkere genereres og sendes automatisk til kunden.

7 The secret of managing is to keep the guys who hate you away from the guys who are undecided. - Casey Stengel KRAV TIL HARDWARE SoftSuitCase har ikke nogle specielle krav til hardware udover dem, der anbefales for at køre Microsoft XP, Vista, Windows 7 eller Server Microsoft SQL Server 2005 /2008 og Adobe Reader er standardsystemer og er inkluderet i pris og software. DATABASE Standarden database, der følger med installationen er Microsoft SQL Server 2005 / Men de fleste andre databaser er også understøttet. Databasen kan installeres lokalt på en maskine i rejsebureauer, eller den kan hostes hos SoftSuitCase (Eller andre hostings centre) FLERSPROGET SoftSuitCase2008 er flersproget. På nuværende tidspunkt dansk, engelsk, spansk, svensk og norsk inkluderet. Men andre sprog kan tilføjes, bare kontakt os. En installation kan køre flere sprog samtidigt. Det betyder at alle brugere har mulighed for at vælge deres foretrukne sprog, samt at udskrifter kan tilpasses de enkelte kunders behov. Det er f.eks. muligt at angive at en specifik kunde altid ønsker fakrura, rejseplan og flybillet på engelsk.

8 ORDRE STATUS En vigtig funktion i SoftSuitCase er Ordrestatus. En ordre kan have flere forskellige status, og det er muligt for det enkelte bureau selv at tilføje flere startustyper. En ordre er altid i TILBUD status indtil kunden har accepteret eller betalt depositum eller det fulde beløb. Herefter bliver ordren AKTIV. Ønsker kunden ikke rejsen, bliver status SKAL ANNULLERES, og når annulleringsrutinen afvikles, nulstilles ordren til ANNULLERET, samtidigt med at PNR voides automatisk. HOTEL, BIL UDLEJNING og UDFLUGTER Opret dine egne hotel og tur tilbud. Opret uafhængige segmenter eller føj dem til en eksisterende ordre. REGNSKAB og ADMINISTRATION UDSKRIFTER SoftSuitCase udskrifter giver jeres kunder et professionelt indtryk. Alt der kan printes kan også sendes automatisk til jeres kunde som . Med SoftSuitCase kan du enten bruge de regnskabsmæssige funktioner, der indgår i systemet, eller bruge grænsefladen til dit eksisterende regnskabssystem. SoftSuitCase understøtter bl.a. C5 og Concorde.

9 ONLINE BOOKING SYSTEMET I samarbejde med Amadeus og Sabre er TravelOffice i fuld gang med at udvikle online booking systemer, der også kan benyttes af mindre rejsebureauer. Online booking systemerne vil kunne benyttes både med og uden SoftSuitCase eller SoftFares. Online bookingsystemerne opbygges sådan, at de kan kombineres med pakker, eller begrænses til enkelte lande eller områder. Vi forventer at de nye Online systemer er klar til levering omkring 1. juni 2012 CREDIT KORT I samarbejde med epay har vi udviklet et nyt credit kort betalingssystem. I løbet af foråret udvikles dette til også at kunne bruge credit card som FOP på flybilletter. DINERS REJSEKONTO OG AIRPLUS Diners Rejsekonto og AirPlus er nu klar til forretnings rejsebureauerne. WINDOWS PHONE Apps for både SoftSuitCase og SoftFares vil være klar på Marketplace i løbet af marts WINDOWS 8 I løbet af 2012 forventes Windows 8 at blive frigivet af Microsoft. Vi håber at være klar med en helt ny version af SoftSuitCase samtidigt. SILVER Vores forretningsrejse portal SILVER kører BETA for øjeblikket, og forventes frigivet omkring 1. maj 2012.

10 MANUALER OG BRUCHURER TravelOffice WEB site indeholder en omfattende mængde af manualer og brochurer, som altid kan hjælpe med opsætning og brug af SoftSuitCase UNDERVISNING TravelOffice har egne undervisningslokaler i vores ejendom på Nytorv, centralt i København. Vi holder jævnligt kurser både for almindelige brugere og SUPER BRUGERE.

11 PRISER SoftSuitCase er et af de billigste systemer, der findes til rejsebranchen. Nedenstående er vores prisliste fra 1. marts Eksempel 1: Et rejsebureau med 2 ansatte En database á kr. samt to arbejdsstationer á kr. Total kr. Ved hostet løsning, månedlig omkostning 750,- kr. Ved egen database host. Månedlig omkostning: 0 kr. Eksempel 2: Et rejsebureau med 15 ansatte. En database á kr. samt 15 arbejdsstationer á kr. Total kr. Ved hostet løsning, månedlig omkostning 1.450,- kr. Ved egen database host. Månedlig omkostning: 0 kr. Priserne er inkl. hjælp til installation af database, hjælp til opsætning af systemet, og et kom godt i gang kursus! Price per installed PC/User (One time payment): SoftSuitCase PRO Price per installed PC/User (One time payment): SoftSuitCase ULTIMATE Modules price per Office (One time payment): BSP Diners Travel Account AirPlus Travel Account Credit Cards epay (DK only) Timatic Export to Finance systems Phone book (Per country) News letters Programs Database (New installation) Database hostning (Monthly fee per Office): SoftSuitCase =< 2 clients SoftSuitCase > 2 & =< 10 clients SoftSuitCase > 10 clients Support (fee per hour): Support Prepaid 10 phone support Per client: Per country Per device Minimum 15 users DKK $ foc foc foc PostCard Extra CRS (First foc) SoftFares SL (Point of Sales): APPs for Windows Phone 7 only on rq on rq on rq SoftFares (Require DB license): n/a SoftSuitCase (Require DB license): n/a All prices is excl. local tax.

12 Never let a computer know you're in a hurry. - Anonymous Technical Specifications Operation systems Microsoft Windows2003 Microsoft Windows2008 Microsoft Windows2011 Microsoft Vista Microsoft Windows 7 GDS Amadeus, Sabre & Worldspan Minimum requiments 2 GB RAM Workstations 50 GB Harddisk Minimum requiments Microsoft Windows2003 Server Microsoft Windows GB RAM 50 GB Harddisk In installations less than 6 users server can be Microsoft Vista or Microsoft Windows 7 FrontOffice Microsoft IIS Online Booking Microsoft IIS Platform Microsoft.NET Communication Internet required Min. 2 Mbit download Multi Locations Yes, please contact Soft SuitCase for information Max Users No maximum Free support 45 days after installation SoftSuitCase er et komplet, fuldt integreret mid-og backoffice system, som er let at benytte, og til at lære og bruge i løbet af meget kort tid. Undgå det dobbeltarbejde, der er så almindeligt inden for rejsebranchen. SoftSuitCase er integreret med både jeres CRS og jeres regnskabssystem. SoftSuitCase gør det muligt at være mere professionelle overfor jeres kunder, med bedre udskrifter så som fakturaer, rejseplaner, e- tickets m.v. SoftSuitCase 2010 er en engangs investering, da der ikke er påkrævet årligt licenser eller vedligeholdelse. Kom hurtig i gang! I skal blot downloade og installere programmet. Automatiske opdateringer er også inkluderet i prisen. Gode rapporter og statistikker betyder, at I kan se, hvor jeres fortjeneste genereres. Ingen ekstra hardware eller software. SoftSuitCase kan i langt de fleste tilfælde afvikles på jeres eksisterende systemer. FORHANDLER: Headoffice: Nytorv 7B - Pakhuset 1450 Copenhagen K Denmark Tel.: info@softsuitcase.com Technical support:

Spørgeskema for nye installationer

Spørgeskema for nye installationer Spørgeskema for nye installationer Udfyld venligst vedlagte spørgeskema, og mail eller fax de relevante sider til TravelOffice. Dette hjælper os med en hurtigere installation. TravelOffice holder til i

Læs mere

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration!

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration! SoftSuitCase GROUPS & Allootments er et sæt værktøjer, der hjælper rejsebureauet med at sælge og vedligeholde grupper og allotments. Systemet egner sig både til adhock grupper og faste allotments. Ver.

Læs mere

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration!

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration! SoftFares er et kombineret prissystem og billetrobot for NON-IATA rejsebureauer. Med SoftFares WP installeret på en Windows Phone kan rejsebureauet selv udføre prisopslag i det udstedende rejsebureaus

Læs mere

SoftFares 2011 wp er en special version udviklet til Microsoft Windows Phones.

SoftFares 2011 wp er en special version udviklet til Microsoft Windows Phones. SoftFares er et kombineret prissystem og billetrobot for NON-IATA rejsebureauer. Med SoftFares 2010 installeret kan rejsebureauet selv udføre prisopslag i det udstedende rejsebureaus prisdatabase og selv

Læs mere

Prissystem og billetrobot

Prissystem og billetrobot SoftFares er et kombineret prissystem og billetrobot for NON-IATA rejsebureauer. Med SoftFares 2010 installeret kan rejsebureauet selv udføre prisopslag i det udstedende rejsebureaus prisdatabase og selv

Læs mere

SuitCase. Kom Godt i gang! Dette hæfte indeholder de mest almindelige funktioner der findes i SoftSuitCase2008 og i SoftSuitCase2008 x.64.

SuitCase. Kom Godt i gang! Dette hæfte indeholder de mest almindelige funktioner der findes i SoftSuitCase2008 og i SoftSuitCase2008 x.64. Kom Godt i gang! Dette hæfte indeholder de mest almindelige funktioner der findes i SoftSuitCase2008 og i SoftSuitCase2008 x.6 Introduktion i hvordan man overfører PNR fra Amadeus, Worldspan og Sabre til

Læs mere

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration!

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration! SoftSuitCase Web-Service er et sæt variabler, der giver mulighed for at udveksle data mellem SoftSuitCase og andre systemer som f.eks. økonomisystemer, WEB browsere eller online booking systemer. Ver.

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

SOFTSUITCASE 2010 DANSK - VER. 7

SOFTSUITCASE 2010 DANSK - VER. 7 SOFTSUITCASE 2010 DANSK - VER. 7 INSTALLATION Installation og database 6 Installation og Login 7 Ny opsætning af SoftSuitCase 8 Finans opsætning 8 Installer Databasen 9 Opload Logo 9 Opsætning af Kredit

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

Rapport generator til Microsoft C5

Rapport generator til Microsoft C5 Generelt Rapportgeneratoren til C5 kan benyttes sammen med alle versioner af C5 og kræver INGEN tillægsmoduler eller tilkøb af C5. Den kører på: C5 version 1.5x, 1.6x, 2.x, 3.x, 4.x, 2008, 2010 og 2012.

Læs mere

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration

NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Ny Unik Bolig 4 version på trapperne Det er nu ca. 2 år siden, at første version af Unik Bolig 4 blev lanceret. Siden da er der blevet arbejdet hårdt på at forbedre versionen og finde på nye smarte ting

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

VDI Manual v. 5 Indhold

VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5 Indhold VDI Manual v. 5... 1 VDI Windows 7 Manual... 2 VDI Windows xp Manual... 3 Andre Browsere Manual... 4 VDI Andoid Manuel opsætning af Citrix Reciever... 6 Automatisk opsætning af

Læs mere

IT Support Guide. Installation af netværksprinter (direkte IP print)

IT Support Guide. Installation af netværksprinter (direkte IP print) IT Support Guide Denne guide er hentet på www.spelling.dk Program: Microsoft Windows Vista Program sprog version: ENG (US) Guide emne: Installation af netværksprinter (direkte IP print) Publikationsnr.:

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning

Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Dansk Ride Forbund Stævnesystem 2 Installationsvejledning Redigeret Marts 2009 DANSK RIDE FORBUND Stævnesystem 2 Installationsvejledning Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse: 1. Minimumskrav 3 2. Download

Læs mere

Umbraco installationsvejledning

Umbraco installationsvejledning på et ScanNet ASP Webhotel Indledning Beskrivelse Denne vejledning vil indeholde installation af CMS systemet Umbraco på et ASP Webhotel. Det dansk grundlagt Content Management System (CMS) Umbraco er

Læs mere

Formål I forbindelse med opgradering af Navision Stat fra NS5.4.02 til NS7.0 skal den tilhørende Navision Stat licens migreres til NAV2013R2.

Formål I forbindelse med opgradering af Navision Stat fra NS5.4.02 til NS7.0 skal den tilhørende Navision Stat licens migreres til NAV2013R2. Side 1 af 20 Navision Stat 7.0 ØSY/CPS/MAC Dato 17.08.15 Licensmigrering fra NAV5.0SP1 til NAV2013R2 Overblik Formål I forbindelse med opgradering af Navision Stat fra NS5.4.02 til NS7.0 skal den tilhørende

Læs mere

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.:

Journalmodulet er udviklet specifikt til psykologer med stor fokus på sikkerhed. Journalen indeholder bl.a.: ClinicCare Web Produktblad 2012 Psykologjournal ClinicCare/ Novolog ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Indhold Journalmodulets opbygning

Læs mere

Agenda. Henrik Mejnhardt Nielsen Nordic Product Manager, Microsoft Commercial Actebis Computer

Agenda. Henrik Mejnhardt Nielsen Nordic Product Manager, Microsoft Commercial Actebis Computer Agenda 1. Hvem er distributøren Actebis? 2. Licensing Reseller Handbook 3. Licensoverblik 4. Software Assurance 5. Licenssalg eksempel 6. eopen og MVLS (samt VLSC) 7. Salgsværktøj CLOSER 8. Hvis der bliver

Læs mere

Installér din Officepakke 2013

Installér din Officepakke 2013 Vær opmærksom på der godt kan forekomme andre billeder end dem som er illustreret. Dette er grundet ændringer fra microsoft. Blandt andet bliver SkyDrive ændret til OneDrive. Er du i tvivl om noget kan

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

EasyIQ ConnectAnywhere Release note

EasyIQ ConnectAnywhere Release note EasyIQ ConnectAnywhere Release note Version 2.4 Der er over det sidste år lavet en lang række forbedringer, tiltag og fejlrettelser. Ændringer til forudsætningerne: o Klienten skal ved førstegangs login

Læs mere

Laptop Access system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift

Laptop Access system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift Laptop Access system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift Laptop Access System er en moderne service for hoteller, der stiller

Læs mere

Civilstyrelsen. Lex Dania klient. Installationsvejledning. Version: 2.0

Civilstyrelsen. Lex Dania klient. Installationsvejledning. Version: 2.0 Installationsvejledning Version: 2.0 2014-01-24 Indhold 1 INDLEDNING... 3 1.1 HVAD ER LEX DANIA KLIENT?... 3 1.2 FORUDSÆTNINGER FOR ANVENDELSE... 3 1.2.1 Hardware... 3 1.2.2 Software... 3 1.2.3 VPN adgang...

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation Xerox Device Agent, XDA-Lite hurtig vejledning til installation Hvad er XDA-Lite? XDA-Lite er en software, som registrerer data på kontormaskiner med det primære formål at sende automatiske tælleraflæsninger

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

JTA-DynamicsPDF. til. Microsoft Dynamics C5 vers. 3 SP3 eller højere. JTA-Data Jylland Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-jylland.

JTA-DynamicsPDF. til. Microsoft Dynamics C5 vers. 3 SP3 eller højere. JTA-Data Jylland Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-jylland. JTA-DynamicsPDF til Microsoft Dynamics C5 vers. 3 SP3 eller højere. www.jta-jylland.dk 1. Introduktion til JTA-DynamicsPDF. JTA-DynamicsPDF til Microsoft Dynamics C5 er et ekstra modul, som er udviklet

Læs mere

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering?

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? START Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? Er det ultravigtigt at beskytte dine data? Har du brug for at

Læs mere

Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling):

Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling): Kom godt i gang med CoinDB programmet fra PetriSoft (Holder styr på din Mønt- seddel- eller frimærkesamling) Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling): CoinDB er et Windows program, der anvendes af mønt-

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide

dansk tv guide 4FF5B32E065D94EADE23B49ADD83576C Dansk Tv Guide Dansk Tv Guide Thank you for downloading. As you may know, people have search hundreds times for their chosen readings like this, but end up in infectious downloads. Rather than enjoying a good book with

Læs mere

Subject to terms and conditions. WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR

Subject to terms and conditions. WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR WEEK Type Price EUR ITSO SERVICE OFFICE Weeks for Sale 31/05/2015 m: +34 636 277 307 w: clublasanta-timeshare.com e: roger@clublasanta.com See colour key sheet news: rogercls.blogspot.com Subject to terms and conditions THURSDAY

Læs mere

Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0

Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0 NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.2.0 BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

PID2000 Archive Service

PID2000 Archive Service PROLON CONTROL SYSTEMS Herstedvesterstræde 56 DK-2620 Albertslund Danmark Tlf.: (+45) 43620625 Fax: (+45) 43623125 PID2000 Archive Service Bruger vejledning Juni 2002 Denne manual beskriver brugen af softwaren

Læs mere

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User Hosted CRM 2011 Outlook client connector setup guide Date: 2011-06-29 Version: 1 Author: anb Target Level: Customer Target Audience: End User Language: da-dk Page 1 of 16 LEGAL INFORMATION Copyright 2011

Læs mere

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User

Hosted CRM Outlook client connector setup guide. Date: Version: 1. Author: anb. Target Level: Customer. Target Audience: End User Hosted CRM 2011 Outlook client connector setup guide Date: 2011-09-08 Version: 1 Author: anb Target Level: Customer Target Audience: End User Language: da-dk Page 1 of 19 LEGAL INFORMATION Copyright 2011

Læs mere

Fjernopkobling. - Vejledning i førstegangs fjernopkobling via en IKKE. Banedanmark pc

Fjernopkobling. - Vejledning i førstegangs fjernopkobling via en IKKE. Banedanmark pc Fjernopkobling - Vejledning i førstegangs fjernopkobling via en IKKE Banedanmark pc 1 Installation af software til adgangsportal (gælder ikke brugere, der anvender en Banedanmark pc, eller brugere, der

Læs mere

KOM GODT I GANG MED. Desktop Mendeley Menuen er simpel og intuitiv. I Menuen Tools finder du web importer og MS Word plugin

KOM GODT I GANG MED. Desktop Mendeley Menuen er simpel og intuitiv. I Menuen Tools finder du web importer og MS Word plugin Mendeley er et program til håndtering af PDF er og referencer, som frit kan downloades fra internettet. Der er fri lagringskapacitet for en enkeltbruger op til en vis mængde data. Du kan hente programmet

Læs mere

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software

NewAngle Software ApS. Quick Guide. til HostedBooking. Version 2 Maj NewAngle Software NewAngle Software ApS Quick Guide til HostedBooking Version 2 Maj 2017 Quick Guide til Hostedbooking Her er en quick guide til hvordan du hurtigt kommer i gang med hostedbooking, husk at du altid kan sende

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Anmode om et tilbud: www.studioprime.hu og info@studioprime.hu Vi vil svare inden for 24 timer!

Anmode om et tilbud: www.studioprime.hu og info@studioprime.hu Vi vil svare inden for 24 timer! studioprime.hu produkter og services prisliste Gældende fra Jan. 11, 2015 til Feb. 28, 2015. Anmode om et tilbud: www.studioprime.hu og info@studioprime.hu Vi vil svare inden for 24 timer! Basic website

Læs mere

Konfigurationsguide. Krav til hardware og software for SonWin og SonWins moduler. Side 1 af 17

Konfigurationsguide. Krav til hardware og software for SonWin og SonWins moduler. Side 1 af 17 Konfigurationsguide Krav til hardware og software for SonWin og SonWins moduler Side 1 af 17 Versionshistorik Dato Version Forfatter Handling 2014-07-09 1.0 HHH Sammenknytning af konfigurationsguides fra

Læs mere

Sådan får du e-bøger på læseren

Sådan får du e-bøger på læseren Sådan får du e-bøger på læseren 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Få e-bøger Få e-bøger e-boghandel Reader Library-software Læser Med Sony Reader Library-softwaren (Reader Library) kan du indkøbe og

Læs mere

Overlad din serverdrift til Microsoft

Overlad din serverdrift til Microsoft Microsoft Online Services Overlad din serverdrift til Microsoft Jesper Grønbæk, salgschef Microsoft Online Service Microsoft Danmark One Step Ahead Den 15. og 16. marts 2010 Hotel Svendborg Agenda Hvilke

Læs mere

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Digital Print Room Implementering og tilretning 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Agenda. Priser. Forskellen mellem de 3 versioner. Hardware og software. Sikkerheden og opsætning af rettigheder. Opgradering fra

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

White paper IMS DigitalPost IMS A/S Oktober Ansvarlig Henrik Rabæk Poulsen IMS A/S Åbogade 25A 8200 Aarhus N

White paper IMS DigitalPost IMS A/S Oktober Ansvarlig Henrik Rabæk Poulsen IMS A/S Åbogade 25A 8200 Aarhus N White paper White paper IMS DigitalPost IMS A/S Oktober 2018 Ansvarlig Henrik Rabæk Poulsen hrp@ims.dk IMS A/S Åbogade 25A 8200 Aarhus N Tlf.: +45 31 74 00 09 Salg: salg@ims.dk Support: support@ims.dk

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge.

Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Travel Management - For virksomheder der ønsker overblik over deres samlede rejseaktiviteter og samtidig vil spare tid og penge. Reservation, rapportering & optimering af din virksomheds rejseaktiviteter

Læs mere

Coolselector Installationsguide

Coolselector Installationsguide MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Coolselector Installationsguide Det perfekte valg er kun få klik væk www.danfoss.com Generelle krav Installation på Windows XP Installation på Windows 7 Sletning af Coolselector

Læs mere

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Indførelsen af Ibistic-løsningen er en af de mest vellykkede itprojekter, vi har gennemført. Vi var nødt til at indføre systemet

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

Citrix Online Plugin Client Install Integra

Citrix Online Plugin Client Install Integra DBC A/S 1 af 6 2011-09-08 14:52 Citrix Online Plugin Client Install Integra Vejledning til installation af Citrix Online Plugin (Full) Forudsætninger For at få adgang til Integra driftsløsningen på DBC

Læs mere

BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE KØBENHAVN Ø TLF Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.7.0

BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE KØBENHAVN Ø TLF Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.7.0 BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Unik Bolig 4 Opdateringskontrol 4.7.0 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Generelt... 2 Installation...

Læs mere

Velkommen til. Brugerdag 2014

Velkommen til. Brugerdag 2014 Velkommen til Brugerdag 2014 Dagens program 09.00 09.15 Velkomst og opstart 09.15 09.45 Dynamics NAV & C5 v/thomas Halse, Microsoft - Produktstrategi & nyhederc5 2 NAV - 5 forslag til hvordan Dynamics

Læs mere

Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions Adobe Digital Editions Kom godt i gang Klik på knapperne nedenfor for at komme videre Forberedelse Download Adobe Digital Editions: Til Windows TRYK HER Til Mac OS TRYK HER Bemærk: Adobe Digital Editions

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

Fuld installation af Jit-klient

Fuld installation af Jit-klient Fuld installation af Jit-klient Indholdsfortegnelse Systemkrav til afvikling af Jit-klienten...3 Opsætning af firewall...4 Om installationsfilen...5 Installation af MSI-filen...6 Om SSL-certifikater...13

Læs mere

Projekt: VAX Integrator

Projekt: VAX Integrator Ejer: mysupply ApS Projekt: VAX Integrator 1.0.0.3 Emne: Teknisk specifikation - VAX Integrator 1.0.0.3 Dette dokument beskriver de tekniske specifikationer for VAX Integrator 1.0.0.3 samt krav til miljøet,

Læs mere

AirBOSS Nyt. Version 17

AirBOSS Nyt. Version 17 AirBOSS Nyt Version 17 Administrationssystem Tilbageblik I version 15 og 16 kom der mange nye funktioner bl.a. nedenstående funktioner og et hav af små-forbedringer og rettelser: Version 15: MobileExchange

Læs mere

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61

Office Synchronizer Release-bemærkninger. Version 1.61 Office Synchronizer Release-bemærkninger Version 1.61 Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921

Læs mere

Pronestor Room & Catering

Pronestor Room & Catering Pronestor Room & Catering Modul 2 Installation af tilkøbsmoduler Side 2.0 2.9 Bruger Import (AD integration) Side 2.1 2.4 o Service Accounts (hosted og on-premises) o Active Directory struktur o Installation

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM

Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Dynamics CRM 4.0 Bredana Systemudvikling A/S - How to Installation og opsætning af Outlook klient til Dynamics CRM Først velkommen til din hostede Dynamics CRM. Med Outlook klienten installeret får du

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

CONTENTS 1. KOM GODT IGANG... 3 2. JEG HAR WINDOWS 7 OG ØNSKER AT UDVIKLE APPS TIL WINDOWS PHONE 7... 4 2.1 Opret en DreamSpark konto... 4 2.

CONTENTS 1. KOM GODT IGANG... 3 2. JEG HAR WINDOWS 7 OG ØNSKER AT UDVIKLE APPS TIL WINDOWS PHONE 7... 4 2.1 Opret en DreamSpark konto... 4 2. CONTENTS 1. KOM GODT IGANG... 3 2. JEG HAR WINDOWS 7 OG ØNSKER AT UDVIKLE APPS TIL WINDOWS PHONE 7... 4 2.1 Opret en DreamSpark konto... 4 2.2 Download udviklingssoftware... 6 2.2.1 Hent Visual Studio

Læs mere

Gå tilbage til forsiden med antivirus

Gå tilbage til forsiden med antivirus Gå tilbage til forsiden med antivirus Hjælp til installation af AVG Antivirus Registrering Den licensnøgle som du får udleveret af os og som er anført på din bestillingsmail er et såkaldt "salgsnummer"

Læs mere

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC...

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC... Manual cloudco HOME 01. feb, 2014 Indhold Installation af Cloudco HOME...1 Minimums systemkrav - Windows...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Installation af Cloudco HOME - Windows...2

Læs mere

Download, installation og ibrugtagning af CQ

Download, installation og ibrugtagning af CQ Download, installation og ibrugtagning af CQ 1. Download og installation 2. Grundlæggende opsætning af CQ 3. Opdatering af CQ herunder registrering af CQ og licenser (3.12) 4. Opsætning af CQ til netværk.

Læs mere

Guide til CutePDF Writer

Guide til CutePDF Writer IT-Consulting Freysvænget 2 DK-5200 Odense V T:+45 6619 2494 M:+45 4316 1389 e-mail: info@it-consulting.dk www: it-consulting.dk Guide til CutePDF Writer Formål med CutePDf Writer Download program Download/Installation

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

VDI AARHUS UNIVERSITET VER 1.5 VDI 30. APRIL

VDI AARHUS UNIVERSITET VER 1.5 VDI 30. APRIL VER 1.5 30. APRIL FORBINDELSE TIL S Hvad er (Virtual Desktop Infrastructure)? Er en virtuel maskine som ligger på en server Styring og vedligeholdes administreres centralt Forbedret sikkerhed og data-opbevaring

Læs mere

Kom godt i gang med Dyreregistrering

Kom godt i gang med Dyreregistrering Kom godt i gang med Dyreregistrering Denne vejledning er udarbejdet således, at brugeren nemt kan få installeret Dyreregistrering. Dyreregistrering kan installeres på Windows 2000, Windows XP eller Windows

Læs mere

Gratis Office 365 til ansatte og studerende

Gratis Office 365 til ansatte og studerende Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 på deres private pc (= Office 2013) og/eller Mac (= Office 2016). Office 365 må installeres på 5

Læs mere

VDI OG CRYPTSHARES VERSION 2.0

VDI OG CRYPTSHARES VERSION 2.0 VERSION 2.0 CryptShares er Et specielt AU Share - et netværksværksdrev Automatisk kryptering Automatisk logning af al aktivitet Automatisk krypteret backup Streng adgangskontrol Kan deles med andres godkendte

Læs mere

Information om. Vi passer godt på dig...

Information om. Vi passer godt på dig... Information om Vi passer godt på dig... De første år... Top Rejser har et mantra, som virksomheden er grundlagt på og som er gentaget mange gange siden: ansvar og god service. Ved generationsskiftet ville

Læs mere

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Som en del af Vallensbæk Kommunes BYOD (Bring Your Own Device) løsning, tilbydes elever nu muligheden for at installere den fulde officepakke helt gratis,

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK. Index

DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK. Index DET KONGELIGE Index Download driver... 2 Find the Windows 7 version.... 2 Download the Windows Vista driver.... 4 Extract driver... 5 Windows Vista installation of a printer.... 7 Side 1 af 12 DET KONGELIGE

Læs mere

VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall

VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall Installationsvejledning VPN-klienten SecureClient for TDC Managed Firewall Denne installationsvejledning beskriver, hvordan Check Point s VPN-klient SecureClient (version NGX R60) installeres. Med SecureClient

Læs mere

Brugervejledning til Avery Wizard for Microsoft Office. Dansk version til www.avery.dk - www.avery.no

Brugervejledning til Avery Wizard for Microsoft Office. Dansk version til www.avery.dk - www.avery.no Brugervejledning til Avery Wizard for Microsoft Office Dansk version til www.avery.dk - www.avery.no Indholdsfortegnelse 1. Systemkrav 1. Systemkrav for at anvende Avery Wizard 2. Installering af Wizard

Læs mere

Vejledning til Club Counsellor i brug af RYE Database 2008

Vejledning til Club Counsellor i brug af RYE Database 2008 Vejledning til Club Counsellor i brug af RYE Database 2008 Indledning Multi District Denmark har udviklet en database til brug ved administration af udvekslingsstudenter. Databasen kan åbnes fra alle pc

Læs mere

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online

Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online // Mamut Business Software Nyheder i Mamut Business Software og Mamut Online Indhold Forord 2 Ny version 2 Om opdatering til ny version 3 Nyheder i Mamut Business Software version 17.0 6 Kontaktopfølging

Læs mere

Mamut Anlægsregister Introduktion

Mamut Anlægsregister Introduktion Mamut Anlægsregister Introduktion This program includes software developed by Skybound Software (http://www.skybound.ca) Mamut Anlægsregister INDHOLD 1 OM MAMUT ANLÆGSREGISTER... 1 2 INSTALLATION... 2

Læs mere

Vejledning i Travel-X (Bruger)

Vejledning i Travel-X (Bruger) Vejledning i Travel-X (Bruger) 1. Åben via skolens intranet, klik på IT-SERVICES og derefter på Travel-X (rejseafregning) Eller åbn Microsoft internet Explorer og skriv adressen https://www.myreport.dk

Læs mere

Velkommen på kursus hos Microworld

Velkommen på kursus hos Microworld Velkommen på kursus hos Microworld Du ønskes velkommen på kurset Windows 8 Workshop. Dette kursusmateriale er udarbejdet for at kunne fungere som arbejdsmateriale under selve kurset, men det er også meningen,

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø

Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø Underbilag 2.24 Kommunernes it-miljø Indholdsfortegnelse Vejledning... 3 1 Indledning... 3 2 Sagsbehandling Klientmiljø... 3 2.1 Operativsystem... 3 2.2 Browser... 5 2.3 Runtime Miljøer... 6 2.4 Fysiske

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 20

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 20 WinSvin Via netværk Indholdsfortegnelse WinSvin via Netværk.... 3 Installation på server. Program og data deles herfra... 3 Installation på arbejdsstation. Program og data ligger på server.... 11 Installation

Læs mere

Bred og stor erfaring som arrangør

Bred og stor erfaring som arrangør Bred og stor erfaring som arrangør www.visitsmaland.se www.danskoferie.dk www.visitskane.com www.paketbutiken.scandichotels.se bikingbornholm.dk www.faergen.se www.teambornholm.se aktivbornholm.dk www.camp2go.dk

Læs mere

Projekt: VAX NemHandel 4.0

Projekt: VAX NemHandel 4.0 Ejer: mysupply ApS Projekt: VAX NemHandel 4.0 Emne: Dette dokument beskriver de tekniske specifikationer for VAX NemHandel 4.0 samt krav til miljøet, herunder hardware og software, hvori VAX NemHandel

Læs mere