Produktoversigt Bosch hvidevarer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Produktoversigt Bosch hvidevarer"

Transkript

1 Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr

2

3 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 32 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 33 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER 42 KOGESEKTIONER UDEN BETJENING 42 EMHÆTTER 48 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE TIL INDBYGNING 51 FRYSESKABE TIL INDBYGNING 51 VINKØLESKABE 52 FRITSTÅENDE KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE 62 FRYSESKABE 65 OPVASKEMASKINER 72 VASKEMASKINER 78 VASKE-/TØRREMASKINER 78 TØRRETUMBLERE 80 TILBEHØR INDBYGNINGSOVNE 83 TILBEHØR MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 83 TILBEHØR ESPRESSOMASKINER 84 TILBEHØR FRITSTÅENDE KOMFURER 84 TILBEHØR TOPBETJENTE KOGESEKTIONER 85 TILBEHØR EMHÆTTER 92 TILBEHØR FRYSESKABE 93 TILBEHØR OPVASKEMASKINER 94 TILBEHØR VASKEMASKINER 95 TILBEHØR TØRRETUMBLERE 96 PIKTOGRAMFORKLARINGER 110 SERVICE

4 4 Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

5 5 Den tænkende ingeniør, Robert Bosch. Overskriften afspejler en af flere grundtanker, som kommer fra vores grundlægger Robert Bosch. Han var en opfinder og iværksætter, der altid prøvede at forbedre teknologien og overgå forbrugerens forventninger. Grundlaget for Bosch sociale ansvar begyndte for over 125 år sidan. Robert Boschs interesse for mennesker betød, at hans virksomhed gik hånd i hånd med udviklingen i samfundet som helhed. Han arbejdede samvittighedsfuldt på at forbedre sine ansattes levevilkår og miljø samt deres omgivelser. Gennemtænkte produkter fra Bosch. Når en ingeniør tænker før, under og efter produktudviklingen, skabes der kvalitet i et sluttet kredsløb. Bosch har et verdensomspændende ry for produktion af energibesparende og højtydende husholdningsprodukter. Vores virksomhed er kendetegnet af en bæredygtig tankegang, fra produktion og logistik og til stiftelsen Robert Bosch Stiftungs arbejde med velgørende organisationer. 92 % af Bosch-koncernen ejes i øvrigt af denne stiftelse. Denne ejerskabsform er et godt grundlag for bæredygtig tænkning.

6 6 Stol på Bosch-ingeniørerne, når du undrer dig over produktets teknologi. Vi har mere end registrerede patenter. Bosch betragtes som en af de mest innovative virksomheder i verden, og vi indsender i gennemsnit 15 patentansøgninger om dagen. Nogle gange leder vores forskning og udvikling til ændringer i teknologien, hvilket betyder at vores løsninger bliver til en ny standard i industrien. Gode eksempler på dette er varmepumpeteknologien ActiveAir eller vores næsten friktionsfrie vaskemaskinemotor EcoSilence Drive. Hos Bosch kalder vi gerne os selv for nørder, for vi er drevet af passion for tysk kvalitet og udvikling.

7 7 Først tester vi, så leverer vi. Vi tester hele tiden vores produkter. Både før, under og efter fremstilling. Vi anvender bordtennisbolde til at se, om vores vaskemaskiner ryster under centrifugering. Vi bager kager og pizzaer i vores ovne for at kontrollere, at de er bagt til perfektion. Vores testlaboratorium bager f.eks. mere end 800 pizzaer om året for at sikre at alle ovnteknikker rent faktisk virker i praksis. Bosch løfte er perfekt kvalitet. Ellers leveres produktet ikke fra fabrikken.

8 8 Stol på dine fingerspidser, når du nyder produktets design. Oplev Bosch unikke Fingerspitzengefühl. Tænk på at dine hænder skal røre ved dine hvidevarer og husholdningsapparater flere gange om dagen. Mærk forskellen på vores produkter og konkurrenternes, når du sammenligner Bosch med andre varemærker. På Bosch-produkterne finder du solide drejeknapper, dæmpede ovnlåger, gendigne lameller, helstøbte emfang samt opvaskemaskine- og vaskemaskineluger, der lukkes med samme følelse som en tysk bildør.

9 9

10 10 Bosch design, sort på hvidt: 39 designpriser i 2012.

11 11 Prisregn ved den seneste Red Dot Award-prisuddeling. I 2012 vandt Bosch 39 priser ved den store internationale designkonkurrence for industrielt design: Red Dot Award. Seks andre Bosch-produkter fik rosende omtale, bl.a. produktserien HomeProfessional. Mange priser gik til vores ColorGlasshvidevarer med farvede og glasoverdækkede fronter. Vores smarte FlexInduction-kogesektion blevet også belønnet og prisen Best of the Best gik til Bosch-støvsugeren MoveOn! Med Bosch får du uovertrufne produkter til at gøre det hårde arbejde.

12 12 Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er vores mest energieffektive og højtydende hvidevarer, som er tiltrængte i tider med høje energipriser og nødvendig miljøbeskyttelse. Eftersom % af produkternes samlede ressourceforbrug sker i hjemmet, leverer vi ressourcebesparende teknologi i moderne design, som er god ved både miljøet og forbrugerens pengepung. Vores grønnevarer og symbolet Green Technology inside giver dig de mest bæredygtige valg. Fuldstændig åbenhed Green Technology inside er Bosch eget sortiment af hvidevarer og husholdningsprodukter med et utroligt lavt energiforbrug. Vi specificerer hvert produkts energi- og ressourcebesparelse, og er flere gange blevet rost for vores åbenhed og transparens angående miljøspørgsmål. Bosch står for enkel, forståelig forbrugerinformation og hårde fakta, som ligger til grund for dit valg. Bæredygtig filosofi Hos Bosch er vi fokuseret på at bevare værdier som tillid og integritet, fremme sundhed og respektere miljø- og naturlige ressoucer. Bosch miljøindsats er ekstra tydeligt mærket med symbolet Green Technology inside. Allerede på tegnebordet tænker vi på alle mulige miljømæssige hensyn baseret på en holistisk tilgang: Fra produktion til genanvendelse samt lavt forbrug af vand og energi i husholdningen. Tysk energibesparelse Hvad er denne grønne teknologi, som gør at vi kan kalde Bosch hvidevarer for grønnevarer? Lad os se på nogle eksempler: Bosch køle- og fryseskabe bærer det bedste energimærke A+++ og har et 50 % lavere energiforbrug sammenlignet med energiklasse A+. Opvaskemaskinen MeisterStück har et vandforbrug på kun 6,0 liter pr. opvask og vaskemaskiner med funktionen i-dos doserer selv mængden af vaskemiddel for det bedste resultat.

13 13 Du sparer penge I Danmark tegner husholdningsapparater sig for ca. 49 % af elforbruget i hjemmet (bortset fra elopvarmning). Du reducerer elregningen betydeligt ved blot at udskifte gamle hvidevarer med ny teknologi. En ny tørretumbler med varmepumpeteknologi fra Bosch kan mere end halvere energiforbruget, hvis den erstatter en gammel tumbler. Du kan selv regne ud, hvor mange kilowatt og hundrede af kroner, du sparer om året, ved hjælp af Bosch energiberegner på Du får altid et perfekt resultat Den største udfordring for ingeniørerne hos Bosch er at udvikle produkter, der bruger mindre vand og energi, men som stadig giver et fremragende resultat. Hos Bosch kalder vi det for substans. Det faktum at denne filosofi betyder en bæredygtig og ressourcebesparende udvikling, er ingeniørernes vigtigste løfte til dig, dine børnebørn og deres børn. En konstant strøm af miljømæssige innovationer Næsten 40 % af Bosch patentansøgninger har til hensigt at beskytte miljøet og/ eller spare ressourcer. Talrige patenter for miljøbeskyttelse sidder naturligvis i Green Technology inside-produkterne. Serien omfatter køleskabe, fryseskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, støvsugere og en emhætte samt tilbehøret CleanAirkulfiltermodulet. Opfrisk din miljøviden ved at gå til

14 14

15 15 Bosch seneste teknik for ovne. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 68 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Når du har sat stegen i ovnen, vælger du det ønskede program og taster råvarens vægt ind. Når stegetiden er gået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et ekstra stort ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og giver perfekt resultat. Indbygget stegetermometer I flere Bosch ovne er der indbygget stegetermometer. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når den valgte kernetemperatur er nået, lyder der et bip, og ovnen slukker af sig selv. Dobbelt display De nyeste ovne fra Bosch har ikke kun et, men to displays. De sidder på hver sin side af drejeknappen og giver dig perfekt overblik over funktioner og programmer. Pyrolytisk selvrens Med en ovn fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at skulle fjerne fastbrændte rester og snavs. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort. Øko varmluft Optimeret energibesparende varmluftfunktion til bagning og tilberedning på en plade. Energiklasse A 30 %. SoftClose Nyt lukkesystem der lukker ovnlågen blidt og lydløst. HydroBagning HydroBagning bygger på det klassiske trick med at stille en halv kop vand ind i bunden af ovnen. Fugten gør brødet sprødt og fyldigt. Bosch HydroBagningfunktion er helt automatisk ventilstyret, og bagværkets egen fugt bliver i ovnen. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe bollerne, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne.

16 16

17 17 Bosch seneste teknik i komfurer. 3D Varmluft Plus Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu mere enkel og sikker. Induktion Et komfur med induktionszoner producerer kun varme der, hvor der er brug for den under gryden. Det sparer masser af energi, og du undgår spildvarme. Et elektronisk magnetfelt varmer lynhurtigt gryden op, varmen reguleres præcist, og du slipper for, at noget koger over. Sikkerheden er i top, og rengøringen er klaret i løbet af nul komma fem. DirectSelect Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og. Vælger du et komfur med Direct- Select-betjening, har du hurtigt og nemt fuld kontrol over madlavningen. Pyrolytisk selvrens Med et komfur fra Bosch behøver du ikke at bekymre dig om at gøre ovnen ren. Ovnen rengør sig selv ved at opvarmes til 480 C, hvorved alt snavs brændes bort, mens du får tid til at lave noget andet. Brugervenligt betjeningspanel Placeringen af drejeknapperne på Bosch komfurer er nøje gennemtænkt for din skyld. De er symmetrisk placeret på komfuret for at give en mere ergonomisk og intuitiv betjening under madlavningen. AutoPilot Bosch AutoPilot har op til 24 forprogrammerede tilberedningsprogrammer. Alt du behøver gøre er at vælge program og taste råvarens vægt ind, så tilpasses tilberedningstid og -temperatur i ovnen automatisk. Børnesikring Det kan være svært at holde nysgerrige små fingre borte fra varme plader og spændende knapper. Komfurerne fra Bosch har elektronisk børnesikring, som låser alle kogesektionens funktioner. Endvidere har ovnlågen mekanisk børnesikring. Hvis du også gerne vil have, at ventilatoren slukkes når ovnen åbnes, så skal du satse på et induktionskomfur. Indbygget stegetermometer I Bosch topmodeller er der indbygget stegetermometer. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når stegetiden er gået, lyder der etsignal, og ovnen slukker af sig selv. Teleskopudtræk Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe bollerne, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere pladerne. SoftClose Nyt lukkesystem der lukker ovnlågen blidt og lydløst.

18 18

19 19 Bosch seneste teknik i kogesektioner. StegeSensor Med Bosch StegeSensor får du altid den perfekte stegetemperatur ved tilberedningen. Du kan vælge mellem fire forskellige varmeniveauer og 9 eller 36 automatiske programmer. Funktionen styres let og enkelt ved hjælp af DirectSelect og LCD-displayet. FlexInduction Induktionskogesektionen FlexInduction gør det mere fleksibelt at lave mad. Den har en aflang fleksibel zone, der kan anvendes som én stor zone eller to standardzoner. Det betyder ingen begrænsninger til faste kogeplader. DirectSelect Betjeningspanelet til Bosch indbygningskogesektioner er i et nyt og intuitivt design. Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og. Det er både hurtigt og effektivt.

20 20

21 21 Bosch seneste teknik i emfang. RimVentilation Bosch kantsug-teknologi sikrer effektiv opsugning af stegeos. Selv langs kanterne sker udsugningen med uformindsket kraft. Det er vores egen patenterede teknologi og et emfang i et rigtig flot design. Easy Mounting System Bosch præsenterer en enklere montering af din emhætte. Easy Mounting System giver mulighed for meget præcise justeringer af din emhætte med et enkelt greb. Det sparer dig både besvær og tid under installationen. CleanAir kulfilter Bosch nye kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Endvidere har det et betydeligt lavere lydniveau, er endnu mere effektivt og sparer dig en hel del energi. UltraSonic-sensor Med UltraSonic-sensor slipper du for selv at tage stilling til, hvilken udsugningseffekt, der er nødvendig. Sensoren registrerer selv densiteten i dampen og tilpasser udsugningen til det optimale niveau. Du kan fokusere på madlavningen og sparer samtidig energi.

22 22

23 23 Bosch seneste teknik i køl og frys. ChillerBox Råvarer som fisk, kød og pålæg har bedst af at blive opbevaret ved en temperatur, som er lavere end i resten af køleskabet. Bosch køl/frys har en praktisk opbevaringsskuffe, ChillerBox, hvor temperaturen holdes 2 til 3 grader lavere end i det øvrige skab. HydroFresh Grøntsagsskuffen med ekstra høj luftfugtighed. Her holder råvarerne sig friske op til dobbelt så længe. Luftfugtigheden sørger også for, at grøntsagerne bevarer deres smag, vitaminer og saftighed meget bedre. VitaFresh VitaFresh er en opbevaringsboks, som holder en temperatur på +0 C, også selv om temperaturen er en anden i resten af køleskabet. Opbevaringsboksen har en meget høj luftfugtighed og holder sarte fødevarer friske op til tre gange så længe. Superindfrysning/Superafkøling Når større mængder madvarer skal køles/fryses ned, aktiveres funktionen. Den sænker temperaturen i skabet i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur. Det bedste resultat fås, hvis du aktiverer funktionen, inden du kører ud og handler stort ind. NoFrost Du behøver ikke at tænke på at afrime din fryser fra Bosch. NoFrost fryseteknikken spreder iskold, tør luft i fryseren og der dannes ingen tykke lag af rimfrost, som stjæler energi og plads. Med NoFrost er afrimning helt unødvendig. EasyClean Det er svært at beskytte køle-/fryseskabet mod grimme fingeraftryk. Bosch nyeste køle- og fryseskabe har en belægning på dørene i stål, som gør det lettere at holde dem rene. Ideelt til børnefamilier. Feriefunktion En smart funktion i vores køleskabe, som hjælper dig med at spare på energien, når du er bortrejst. Eftersom køleskabet holdes lukket i længere tid, uden at nogle nye råvarer skal køles ned, så kan køleskabet lade temperaturen stige noget. Endnu en smart funktion, som mindsker elforbruget.

24 24

25 25 Bosch seneste teknik i opvaskemaskiner. VisualLight Det skal være let at se når du fylder og tømmer maskinen. Derfor er de nyeste opvaskemaskiner fra Bosch udstyret med LED-pærer. De giver et diskret og svagt blåt LED-lys inden i opvaskemaskinen. VarioSpeed/VarioSpeed Plus Når man har travlt, ville man somme tider ønske, at det ikke tog så lang tid at vaske op. VarioSpeed er funktionen, der gør, at du kan vaske en fyldt maskine op på den halve tid. Den nye VarioSpeed Plus-funktion vasker og tørrer opvasken op til tre gange hurtigere end på standardprogram. Og naturligvis stadig med det bedste opvaske- og tørreresultat. Zeolite -tørring Bosch mest energibesparende opvaskemaskiner har Zeolite -tørring som betyder at mineralkugler af Zeolite absorberer fugt og omdanner det til varmeenergi. Det er det, der gør, at din opvaskemaskine fra Bosch har et rekordlavt energiforbrug. Shine & Dry Bosch opvaskemaskiner med Zeolite tørring findes også med funktionen Shine and Dry. Den gør din opvask ekstra skinnende og tør med en ekstra skylning og lidt længere tørretid. Green Technology inside Bosch opvaskemaskiner med miljømærkningen Green Technology inside har fået selskab af vores opvaskemaskiner i mellemklassen, som nu har energiklasse A+++ og A++ ifølge den nye energimærkning. Lydniveau Dit køkken skal være et fredfyldt sted. Det vil sige fri for støj fra f.eks. opvaskemaskinen. Bosch opvaskemaskiner er ekstremt lydsvage. Med et lydniveau på 40 db(a) re 1 pw er de knap hørlige, omtrent som en moderne stationær computer. HalfLoad En funktion, som bruges, hvis du ønsker at vaske en halvfuld maskine op. Vandog energiforbruget reduceres med op til henholdsvis 20 % og 10 %. Natprogram Husk at sætte opvasken over, når du kravler i seng. Med natprogrammet kører opvaskemaskinen så lydsvagt som 39 decibel. Ingen risiko for at din nattesøvn bliver forstyrret. Kurve Med VarioDrawer topkurven får du en tredie kurv øverst i din opvaskemaskine. Topkurven VarioDrawer Plus tilbyder endnu mere plads og fleksibilitet; du får plads til endnu mere service og flere muligheder for udnyttelse af pladsen i maskinen. Her kan du placere bestik, grydeskeer og espressokopper. Et andet eksempel på en praktisk og fleksibel kurveindretning er RackMatic. Det er en højdejusterbar overkurv, som kan tilpasses efter, hvor høje gryder og glas, der skal stilles i den. DoseringsAssistent Hver ting skal have sin plads, også i din opvaskemaskine. Ved hjælp af DoseringsAssistenten ved du altid, at opvasketabletten havner på rette sted. Det er en lille kurv, som sikrer at tabletten opløses på en mere kontrolleret måde. IntensivZone Visse fastbrændte madrester er sværere at fjerne end andre. Så er det godt, at en række af opvaskemaskinerne fra Bosch har en IntensivZone. Det er en funktion, som vasker med et 20 % højere vandtryk og lidt højere temperatur i den nederste kurv.

26 26

27 27 Bosch seneste teknik i vaskemaskiner. EcoSilence Drive Hjertet i din vaskemaskine er motoren. Bosch EcoSilence Drive er både mere lydsvag og stærkere end sine forgængere. Motoren har ingen kulbørster som en almindelig motor. Det giver EcoSilence Drive en mere behagelig lyd, reducerer støjen og forlænger levetiden. VarioPerfect Med Bosch vaskemaskiner kan du vælge mellem SpeedPerfect, som vasker de mest almindelige programmer ekstra hurtigt, eller miljøprogrammet EcoPerfect, som med et længere tidsforbrug vasker de mest almindelige programmer på den mest miljø- og energi venlige måde. VarioSoft-tromlen Tromlen i Bosch vaskemaskiner er udformet, så den giver en så effektiv og skånsom vask som muligt. Dråbestrukturen og de asymmetriske medbringere har en skrå og en flad side. En tromle omdrejning mod den skrå side giver en mere intensiv bevægelse af vasken på den flade side giver det en blødere bevægelse til skånsomme programmer. Energiforbrug Vidste du, at de største energislugere i dit hjem er umoderne hvidevarer? Derfor er det smart at vælge en vaskemaskine, der bygger på moderne teknologi. Bosch har et bredt sortiment af energibesparende vaskemaskiner med energiklasse A+++ du sparer både energi og penge. AntiVibration Design sidepaneler Bosch vaskemaskiner har sidepaneler, som er designet til at mindske vaskemaskinens vibrationer både ved vask og centrifugering. Det giver en både mere stille og rolig vaskeoplevelse. i-dos Overdoseringens dage er talte. i-dos doserer automatisk vaskemidlet, afpasset efter vaskens vægt, type og hvor beskidt tøjet er. Du sparer ikke blot på vand, tid og energi det er desuden skånsomt for miljøet. Pletfjerningsautomatik Nu behøver du aldrig mere at bekymre dig om pletter. Pletfjerningsautomatikken er en funktion, som automatisk kan behandle 16 forskellige typer pletter. Vaskemaskinen tilpasser automatisk temperatur, tromlens rotation, vandmængde og tid til den valgte plettype. ActiveWater Sørger for, at du får det bedste vaskeresultat for hver anvendte dråbe vand, uanset hvor meget eller lidt, du vasker. Bosch smarte vaskeprogrammer Sensitiv Sport SuperHurtig 15 Uldprogram Programmet er tilpasset specielt til personer med følsom hud. Vask dit sportstøj af kunstfiber i et specialtilpasset program. Komplet vaskeprogram på 15 minutter til opfriskning af op til 2 kg let tilsmudset tøj. Til vask af alt tøj, der er mærket med uld eller håndvask.

28 28

29 29 Bosch seneste teknik i tørretumblere. Selvrensende kondensator Uden regelmæssig rengøring af kondensatoren går tørretumbleren hurtigt ned i effektivitet og energiforbruget stiger. Bosch selvrensende kondensator giver dig et vedligeholdsfrit system og en tørretumbler med et meget lavt energiforbrug i hele dens levetid. EcoSilence kompressor Takket være moderne teknik, slukker EcoSilence kompressoren automatisk når den ikke behøves. Samtidig med at motoren holder længere, spares energi. Varmepumpe Tørretumblere med indbygget varmepumpe tørrer dit tøj ekstra energibesparende. Varmepumpeteknikken gør, at spildvarmen genvindes i stedet for at forsvinde ud i den tomme luft. Det er skånsomt både for miljøet og pengepungen. Vores varmepumpetørretumbler i serien HomeProfessional har det laveste energiforbrug og er i energiklasse A++, ifølge den nye EU-energilabel for tørretumblere. ActiveSteam En tørretumbler med ActiveSteam sikrer, at dit vasketøj bliver tørt uden at krølle. Dampen i tromlen glatter både tørt og fugtigt tøj ud. Endvidere fjerner dampen ildelugtende lugt molekyler fra tekstilerne. Det holder bl.a. dine jakkesæt friske. SensitiveDry Egenudviklet tørretromle med unikt design, som er ekstra skånsom mod dine tekstiler. DUO-Tronic Sensorer registrerer fugten og slukker for tørretumbleren, når den valgte tørhedsgrad er nået. VarioPerfect Vores nyeste tørretumblere har, som de fleste af vores vaskemaskiner, funktionen VarioPerfect. Med funktionen kan man vælge at tøjet skal tørres hurtigere eller med lavere energiforbrug. Uld- og skokurv Til en mere skånsom tørring af uldtøj har vi udviklet en indsats i tromlen, som ikke roterer og derfor ikke slider på skrøbelige tekstiler. Den er også god, når du vil tørre dine nyvaskede sportssko. Bosch smarte tørreprogrammer Super 40 Sport Dunprogram Damptørring Dampopfriskning Kort tørreprogram til små mængder vasketøj Til sportstøj i moderne fiber materialer Passer specielt til puder og dunjakker Til krølfri tørring af både bomuld og syntet Til opfriskning af såvel skjorter som fritidstøj

30 30 INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse PartnerProgram 30% bedre bedre i energiforbrug (0.66 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 65 l med GranitEmalje Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnfunktioner: Optøning, Øko varmluft, Holde varm, Forvarmning af tallerkner, Lille VARIO grill, Stor VARIO grill, Varmluft, Intensivvarme, Over-/undervarme, HydroBagning, Pizza funktion, Langtidsstegning, Undervarme, Varmluft/impulsgrill Stegetermometer Temperaturregulering fra C AutoPilot - 68 automatiske programmer Digitalt display med klartekst Automatisk lynopvarmning SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Fuldt glas i inderdøren Type af ovnrum: Glat Elektronikur Sikkerhed: Restvarmeindikator, Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Sikkerhedsafbryder, Dørlås aktiveres ved pyrolytisk selvrens, Køleblæser Rustfrit stål betjeningspanel Forsænkbare knapper, belyste Ovnbelysning kan slukkes SoftLight AktivKat - Fedt- og lugtfilter 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse 1 x Tilbehørsholdere Pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 HBG S stål kr* PartnerProgram 30% bedre bedre i energiforbrug (0.66 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 65 l med GranitEmalje Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnfunktioner: Optøning, Øko varmluft, Holde varm, Lille VARIO grill, Stor VARIO grill, Varmluft/ impulsgrill, Varmluft, Over-/ undervarme, HydroBagning, Pizza funktion, Undervarme Stegetermometer Temperaturregulering fra C AutoPilot - 40 automatiske programmer Symbolindikering Automatisk lynopvarmning SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Fuldt glas i inderdøren Type af ovnrum: Glat Elektronikur Sikkerhed: Restvarmeindikator, Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Sikkerhedsafbryder, Dørlås aktiveres ved pyrolytisk selvrens, Køleblæser Glas betjeningspanel Forsænkbare knapper, belyste Ovnbelysning kan slukkes Aktiv katalysator kan eftermonteres (Ekstra tilbehør) 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse 1 x Tilbehørsholdere Pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 HBG S hvid kr* HBG S stål kr* HBG S sort kr* 10% bedre i energiforbrug (0.71 kwh) end grænseværdien (0.79 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 60 l med GranitEmalje Pyrolyse - automatisk selvrens 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Øko varmluft, Pizza funktion, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Temperaturregulering fra C Lynopvarmning Fuldt glas i inderdøren Glatte ovnvægge Elektronikur Sikkerhed: Mekanisk børnesikring til lågen, Sikkerhedsafbryder, Køleblæser Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Teleskopudtræk, 1 niveau 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3580 Produktmål, mm: 595 x 595 x 515 D): x 560 x 550 HBA 74R252E stål 9995 kr* 30% bedre bedre i energiforbrug (0.66 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 65 l med GranitEmalje Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnfunktioner: Stor VARIO grill, Varmluft/impulsgrill, Undervarme, Over-/undervarme, Varmluft, Øko varmluft Nøjagtig temperaturregulering C Automatisk lynopvarmning Type af ovnrum: Glat Elektronikur Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Sikkerhedsafbryder, Køleblæser Rustfrit stål betjeningspanel Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Fuldt glas i inderdøren 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 HBA 63B151S stål 8495 kr*

31 INDBYGNINGSOVNE 31 Indbygningsovne med EcoClean 20% bedre bedre i energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Undervarme, Varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Optøning Stegetermometer Temperaturregulering fra C Elektronikur Automatisk lynopvarmning Fuldt glas i inderdøren Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Fronttemperatur maks. 40 C 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 HBA S quartz 9295 kr* 20% bedre bedre i energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Stegetermometer Temperaturregulering fra C Automatisk lynopvarmning SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Fuldt glas i inderdøren Type af ovnrum: Glat Elektronikur Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Glas betjeningspanel Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Ovnbelysning med 1 lampe i loftet 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 HBG S hvid 7395 kr* HBG S stål 7395 kr* HBG S sort 7395 kr* 20% bedre bedre i energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Automatisk lynopvarmning Fuldt glas i inderdøren Type af ovnrum: Glat Elektronikur Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Metallakeret betjeningspanel Ovnbelysning med 1 lampe i loftet 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 HBA 23B121S hvid 5895 kr* HBA 23B151S stål 5895 kr* HBA 23B161S sort 5895 kr* Indbygningsovne 60 cm 20% bedre bedre i energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (0.99 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje Universal bageovn med 5 ovnfunktioner Temperaturregulering fra C Fuldt glas i inderdøren Type af ovnrum: Glat Sikkerhed: Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Metallakeret betjeningspanel Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Fronttemperatur maks. 40 C 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3300 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 HBA 20B121S hvid 4795 kr* HBA 20B151S stål 4795 kr*

32 32 VARMESKUFFER Varmeskuffer Anvendelsesområder: Hævning af gærdej - Optøning af fødevarer - Holde varm - Forvarmning af porcelæn - Langtidsstegning Opvarmning gennem varmeplade i hårdt glas Temperaturregulering fra ca. 30 til 80 C (Glasoverfladetemperatur) Rustfrit stål og hærdet glas indvendigt, let at rengøre Fuldt udtræk med teleskop Op til 80 espressokopper eller 12 store tallerkner Belastning op til 25 kg Push-pull åbning, uden håndtag Elektrisk tilslutningseffekt (W): 810 Produktmål, mm: 141 x 595 x 544 D): 141 x 560 x 550 HSC 140P21 hvid 4995 kr* HSC 140P31 quartz 5195 kr* HSC 140P51 stål 4995 kr* Fragtkode: 1 Kombi-/dampovne PartnerProgram Ovnvolumen 35 l, ovnrum i rustfrit stål Damp 35 til 100 C Varmluftsfunktion, C Kombination Damp og Varmluft C AutoPilot - 70 automatiske programmer Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, Temperaturforslag, Memory funktion, AutoPilot, Rengøringsprogram, Afkalkningsprogram, Kogepunktskontrol Vandtank til 1.3 l vand Indikator for tom vandtank Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Hængegitter, 4 isætnings niveauer Elektronikur Fuldt glas i inderdøren Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), i stål med belyst ring Halogenbelysning Hvis dampovnen installeres sammen med øvrige produkter, skal dampovnen altid monteres øverst eller ved siden af, aldrig under andre produkter 1 x 1/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb 1 x 1/3 rustfri form 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form 28 mm dyb 1 x Rist 1 x fedtfilter Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1900 Tilslutningseffekt (W): 1900 Produktmål, mm: 454 x 595 x 550 D): 450 x 560 x 550 HBC 36D754 stål kr* Dampovne til indbygning Ovnvolumen 38 l, ovnrum i rustfrit stål Damp 35 til 100 C AutoPilot - 20 automatiske programmer AutoPilot, Opvarmningskontrol, Afkalkningsprogram, Kogepunktskontrol Vandtank til 1.3 l vand Indikator for tom vandtank Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Fuldt glas i inderdøren Hængegitter, 4 isætnings niveauer Elektronikur Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Indvendig belysning Hvis dampovnen installeres sammen med øvrige produkter, skal dampovnen altid monteres øverst eller ved siden af, aldrig under andre produkter 1 x 2/3 rustfri form 40 mm dyb 1 x 2/3 rustfri form m/hul 40 mm dyb Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1900 Produktmål, mm: 454 x 595 x 550 D): 450 x 560 x 550 HBC 24D533 quartz kr* HBC 24D553 stål 9995 kr* Dampovn til indbygning i 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), kan også monteres i 60 cm bredt højskab Ovnvolumen 22 l, ovnrum i rustfrit stål Afkalkningsprogram Damp 40 C til 100 C, med 5 fugtniveauer AutoPilot - 20 automatiske programmer AutoPilot, Opvarmningskontrol, Afkalkningsprogram, Kogepunktskontrol Vandtank til 0.9 l vand Indikator for tom vandtank Displayfarve: Rød Ribbet ovnvægge, 3 isætnings niveauer Elektronikur Sikkerhedsafbryder Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), LED-belysning Sidehængt ovnlåge Hvis dampovnen installeres sammen med øvrige produkter, skal dampovnen altid monteres øverst eller ved siden af, aldrig under andre produkter 1 x 1/2 rustfri form m/hul 40 mm dyb 1 x 1/2 rustfri form 40 mm dyb Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1250 Produktmål, mm: 382 x 595 x 300 D): x 560 x 300 HMT 85DL53 stål 8695 kr*

33 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 33 MikroKombiovne til indbygning PartnerProgram Ovnvolumen 42 l Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, 3D varmluft, Varmluft/ impulsgrill, Mikrobølger, MikroKombi funktion, Undervarme, Intensivvarme, Holdevarm, Forvarmning, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill AutoPilot - 70 automatiske programmer 5 effekttrin: 1000 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Inverter-teknik - skånsom opvarmning Memoryfunktion med 6 memory pladser Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Elektronikur Minutur, Lynopvarmning, Forskudt start Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) med belyst ring Halogenbelysning 1 x Glasbradepande 1 x Stegerist 1 x Universalpande Tilslutningseffekt (W): 3600 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 226 x 424 x 366 Produktmål, mm: 454 x 595 x 531 D): 450 x 560 x 550 HBC 86P753S stål kr* PartnerProgram Ovnvolumen 42 l ecoclean selvrens på bagvæg, loft Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, 3D varmluft, Varmluft/ impulsgrill, Mikrobølger, MikroKombi funktion, Undervarme, Intensivvarme, Holdevarm, Forvarmning, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill AutoPilot - 70 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Inverter-teknik - skånsom opvarmning Memoryfunktion med 6 memory pladser Digitalt display med klartekst for ovnfunktioner og automatikprogrammer med vægtangivelse Elektronikur Minutur, Lynopvarmning, Forskudt start Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) med belyst ring Halogenbelysning 1 x Stegerist 1 x Universalpande Tilslutningseffekt (W): 3600 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 226 x 424 x 366 Produktmål, mm: 454 x 595 x 531 D): 450 x 560 x 550 HBC 86K723S hvid kr* HBC 86K753S stål kr* HBC 86K763S sort kr* Ovnvolumen 42 l ecoclean selvrens på bagvæg Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Varmluft/impulsgrill, Mikrobølger, MikroKombi funktion AutoPilot - 20 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Inverter-teknik - skånsom opvarmning Elektronikur Minutur, Forskudt start Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Halogenbelysning 1 x Stegerist 1 x Universalpande Tilslutningseffekt (W): 3600 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 226 x 424 x 366 Produktmål, mm: 454 x 595 x 531 D): 450 x 560 x 550 HBC 84K533 quartz kr* HBC 84K553S stål 9895 kr* Mikroovne til indbyg Ovnvolumen 36 l AutoPilot - 9 automatiske programmer 5 effekttrin: 1000 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Inverter-teknik - skånsom opvarmning Memoryfunktion med 2 memory pladser Op til 3 mikroeffekter kan programmeres efter hinanden Elektronikur Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Halogenbelysning Tilslutningseffekt (W): 1220 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 242 x 430 x 345 Produktmål, mm: 454 x 595 x 563 D): 450 x 560 x 550 HMT 35M653 stål 8295 kr* Produktet findes i både højre- og venstrehængt, ikke vendbar Ovnvolumen: 21 l rustfrit stål Fast ovnbund og roterende antenne der fordeler mikrobølgerne jævnt AutoPilot - 7 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Inverter-teknik - skånsom opvarmning Memoryfunktion med 2 memory pladser Op til 3 mikroeffekter kan programmeres efter hinanden Elektronikur Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Indvendig belysning Tilslutningseffekt (W): 1220 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 220 x 350 x 270 Produktmål, mm: 382 x 595 x 320 D): x 560 x 300 HMT 85ML23¹ hvid 5895 kr* HMT 85ML53¹ stål 5895 kr* HMT 85ML63¹ sort 5895 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1

34 34 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE Mikroovne til indbyg (fortsat) Produktet findes i både højre- og venstrehængt, ikke vendbar Ovnvolumen: 21 l rustfrit stål Fast ovnbund og roterende antenne der fordeler mikrobølgerne jævnt AutoPilot - 7 automatiske programmer 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Inverter-teknik - skånsom opvarmning Memoryfunktion med 2 memory pladser Op til 3 mikroeffekter kan programmeres efter hinanden Elektronikur Forsænkbar(e) betjeningsknap(per) Indvendig belysning Tilslutningseffekt (W): 1220 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 220 x 350 x 270 Produktmål, mm: 382 x 595 x 320 D): x 560 x 300 HMT 85MR23¹ hvid 5895 kr* HMT 85MR53¹ stål 5895 kr* HMT 85MR63¹ sort 5895 kr* ¹Højrehængslet Fragtkode: 1 5 effekttrin: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Ovnvolumen: 25 l rustfrit stål Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Let-betjenings-elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-Funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 31,5 cm i diameter Tilslutningseffekt (W): 1450 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 215 x 337 x 354 Produktmål, mm: 280 x 513 x 405 D): 380 x 560 x 550 HMT 84M621¹ hvid 3395 kr* HMT 84M651¹ stål 4195 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Ovnvolumen: 17 l rustfrit stål Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Let-betjenings-elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-Funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 194 x 290 x 274 Produktmål, mm: 280 x 453 x 320 D): 362 x 560 x 300 HMT 75M621¹ hvid 2995 kr* HMT 75M651¹ stål 3395 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Ovnvolumen: 17 l rustfrit stål Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Let-betjenings-elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-Funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 194 x 290 x 274 Produktmål, mm: 280 x 453 x 320 D): 362 x x 300 HMT 75M521¹ hvid 2995 kr* HMT 75M551¹ stål 3395 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 Fritstående mikrobølgeovne 5 effekttrin: 800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W Ovnvolumen: 17 l lakeret Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Let-betjenings-elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-Funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Tilslutningseffekt (W): 1270 Mål ovnrum (H x B x D i mm): 194 x 290 x 274 Produktmål, mm: 290 x 462 x 320 HMT 75M421¹ hvid 1595 kr* HMT 75M451¹ stål 1995 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 1 Espressomaskiner til indbyg PartnerProgram OneTouch Function for cappuccino, latte macchiato, personlig kaffe, mælkekaffe Innovativt varmesystem - SensoFlow system - for hurtig opvarmning Eksklusiv keramisk kværn - SilentCeramDrive - med et lavt lydniveau Justerbar kaffe- og mælkedyse, med højde op til 150 mm, perfekt til ekstra høje glas Vandpumpe med 19 bar tryk Lavt lydniveau pga. isoleringen Aftagelig vandtank (2.5 l), bønnebeholder med aroma bevarende låg (1000 g) Individuel indstilling af kaffetemperatur, varmtvandstemperatur og malingsgrad Advarsel om at maskinen bør rengøres, afkalkes eller have udskiftet vandfilter Udtagelig bryggeenhed Mælkeskum, varm mælk og varmt vand har egne funktioner på display LCD display Seperat beholder til malet kaffe Integreret tilbehør: Kaffeske, mælkeslange og quick guide 1 x Vandfilter 1 x Måleske 1 x Monteringsskruer 1 x Mælkebeholder 1 x Rengøringstabletter 1 x Teststrip for vandets hårdhedsgrad 1 x Forbindelsesslange til mælkedyse Elektrisk tilslutningseffekt (W): 1700 Tilslutningseffekt (W): 1700 Produktmål, mm: 454 x 595 x 535 D): 450 x 564 x 514 Antal enheder pr kolli: 1 TCC 78K751 stål kr*

35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 Indbygningskomfurer 60 cm 20% bedre i energiforbrug (0.79 kwh) i forhold til grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A XXL-bageovn 67 l med GranitEmalje EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Ovnfunktioner: Over-/undervarme, Varmluft, Undervarme, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Automatisk lynopvarmning Fuldt glas i inderdøren Elektronikur Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time Komfurer med induktion 20% bedre i energiforbrug (0.79 kwh) i forhold til grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 induktionskogezoner Booster-funktion for alle kogezoner 17 effekttrin XXL-bageovn (67 l) med GranitEmalje Multifunktion 3D varmluft Plus 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Bagvæg med EcoClean TouchControl betjening Elektronikur, Minutur, Tidsur tilberedningstid Hængegitter TopControl funktionsdisplay Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Lynopvarmning Hovedafbryder for kogesektion Sikkerhedsafbryder for kogesektion Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Metallakeret betjeningspanel Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Skal kombineres med kogesektionen NKE645G14 eller NKN645G14 Fronttemperatur maks. 40 C 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 600 x 560 x 550 Timer med sluk-funktion for alle kogezoner 2 trins restvarmeindikation for hver kogezone Sikkerhed kogesektion: Elektronisk børnesikring, Hovedafbryder med pause-/stopfunktion, Gryderegistrering, PowerManagement funktion Gryderegistrering Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Elektronisk børnesikring Fronttemperatur maks. 50 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 HEA 23B121S hvid 5895 kr* HEA 23B151S stål 5895 kr* HEA 23B161S sort 5895 kr* HCE U hvid kr* HCE U stål kr* HCE U sort kr* 20% bedre i energiforbrug (0.79 kwh) i forhold til grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 induktionskogezoner Booster-funktion for alle kogezoner 17 effekttrin XXL-bageovn (67 l) med GranitEmalje Multifunktion 3D varmluft Plus 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Bagvæg med EcoClean TouchControl betjening Hængegitter TopControl funktionsdisplay Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Lynopvarmning Hovedafbryder for kogesektion Sikkerhed kogesektion: Elektronisk børnesikring, Hovedafbryder med pause-/stopfunktion, Gryderegistrering, PowerManagement funktion 2 trins restvarmeindikation for hver kogezone Sikkerhed: Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Fronttemperatur maks. 50 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 6900 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 HCE U hvid kr*

36 36 FRITSTÅENDE KOMFURER Komfurer med glaskeramiske plader 30% bedre i energiforbrug (0.69 kwh) i forhold til grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløst regulerbare QuickTherm kogezoner, heraf 1 dobbelt zone og 1 oval kogezone XXL-bageovn (67 l) med GranitEmalje Multifunktion 3D varmluft Plus 10 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Øko varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Holde varm Stegetermometer AutoPilot - 40 automatiske programmer Ovnbelysning kan slukkes Bagvæg med EcoClean Elektronikur, Minutur, Tidsur tilberedningstid Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren SoftClose - Dæmpet lukning af ovnlågen Lynopvarmning Hovedafbryder for kogesektion Sikkerhedsafbryder for kogesektion 4 restvarmeindikatorer Timer med sluk-funktion for alle kogezoner Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Sikkerhedsafbryder, Køleblæser Elektronisk børnesikring Fronttemperatur maks. 50 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 HCE U stål kr* 20% bedre i energiforbrug (0.79 kwh) i forhold til grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 trinløst regulerbare QuickTherm kogezoner, heraf 1 dobbelt zone og 1 oval kogezone XXL-bageovn (67 l) med GranitEmalje Multifunktion 3D varmluft Plus 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Katalytisk selvrens på bagvæggen Elektronikur, Minutur, Tidsur tilberedningstid Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Lynopvarmning 4 restvarmeindikatorer Sikkerhed: Børnesikring med nøglefunktion, Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Fronttemperatur maks. 50 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 HCE U hvid 7695 kr* HCE U stål 8395 kr* 20% bedre i energiforbrug (0.79 kwh) i forhold til grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 HighSpeed kogezoner XXL-bageovn (67 l) med GranitEmalje Multifunktion 3D varmluft Plus 8 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Varmluft, Pizza funktion, Optøning, Varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Katalytisk selvrens på bagvæggen Hængegitter Forsænkbare betjeningsknapper, Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Lynopvarmning 4 restvarmeindikatorer Sikkerhed: Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Fronttemperatur maks. 50 C Magasinskuffe Justerbare ben Teleskopudtræk kan bestilles som ekstra tilbehør 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 9700 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 HCE U hvid 6595 kr* HCE U stål 7495 kr* HCE U sort 6595 kr* 20% bedre i energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A Glaskeramisk kogesektion 4 HighSpeed kogezoner XXL-bageovn (72 l) med GranitEmalje Konventionel bageovn 4 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Hængegitter Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Sikkerhed: Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Fronttemperatur maks. 50 C Magasinskuffe Justerbare ben 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 9200 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 HCE U hvid 5795 kr*

37 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 Komfurer med masseplader 20% bedre i energiforbrug (0.79 kwh) end grænseværdien (1.0 kwh) for at opnå energiklasse A 1 lyn og 3 normale kogeplader XXL-bageovn (72 l) med GranitEmalje Konventionel bageovn 4 ovnfunktioner: Over-/undervarme, Undervarme, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill Antal ovnlamper: 1 stk Hængegitter Cylinderknapper Fuldt glas i inderdøren Sikkerhed: Mekanisk børnesikring til lågen, Køleblæser Fronttemperatur maks. 50 C Magasinskuffe Justerbare ben 2 x Emaljeret bageplade 1 x Rist 1 x Universalpande Elektrisk tilslutningseffekt (W): 8800 Produktmål, mm: 900 x 600 x 600 HSE U hvid 4395 kr* FlexInduction, 80 cm PartnerProgram DirectSelect 1 FlexInduction kogezone 40 x 21 cm kan anvendes som en stor zone eller to separate zoner 4 induktionszoner med gryderegistrering Booster-funktion for alle kogezoner Timer med slukfunktion for alle kogezoner Minutur 17 effekttrin 2 trins restvarmeindikation for hver kogezone Elektronisk børnesikring Hovedafbryder med pause-/ stopfunktion Betjeningspanel med pausefunktion PowerManagement funktion, gør det muligt at reducere kogepladens effekt Kan kombineres med øvrige kogesektioner i samme design 1 x Tilpasningslister mm Elektrisk tilslutningseffekt (W): 7200 Produktmål, mm: 56.0 x 816 x 527 D): 50 x x PIN 875N14E ComfortDesign kr* Fragtkode: 1 FlexInduction, 60 cm PartnerProgram DirectSelect 1 FlexInduction kogezone 40 x 21 cm kan anvendes som en stor zone eller to separate zoner 4 induktionszoner med gryderegistrering Booster-funktion for alle kogezoner Timer med slukfunktion for alle kogezoner Minutur 17 effekttrin 2 trins restvarmeindikation for hver kogezone Elektronisk børnesikring Hovedafbryder med pause-/ stopfunktion Betjeningspanel med pausefunktion PowerManagement funktion, gør det muligt at reducere kogepladens effekt Kan kombineres med øvrige kogesektioner i samme design Elektrisk tilslutningseffekt (W): 7200 Produktmål, mm: 56.0 x 606 x 527 D): 50 x 560 x PIN 675N14E ComfortDesign kr* Fragtkode: 1 Topbetjente kogesektioner med induktion til planlimning PartnerProgram DirectSelect StegeSensor plus til stegning med StegeSensor på de forreste kogezoner 4 induktionszoner med gryderegistrering 1 automatisk oval dobbeltzone Booster-funktion for alle kogezoner Glaskeramik uden dekoration Holde varm funktion Timer med slukfunktion for alle kogezoner Minutur 17 effekttrin 2 trins restvarmeindikation for hver kogezone Elektronisk børnesikring Hovedafbryder med pause-/ stopfunktion Betjeningspanel med pausefunktion PowerManagement funktion, gør det muligt at reducere kogepladens effekt Planlimet kogesektion til montering i bordplader af "ikke levende" materialer (f.eks. sten). Ved montering i "levende" materiale (f. eks. træ) skal der anvendes en indbygningsramme, udskæringshullet bør udfræses af en fagmand og efter en skabelon. Ramme samt skabelon kan købes som ekstra tilbehør 1 x Tilpasningslister mm Elektrisk tilslutningseffekt (W): 7290 Produktmål, mm: 56.0 x 792 x 512 D): 56 x x PIC 801N24E plano kr* Fragtkode: 1 Sensor

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 65 OPVASKEMASKINER 31 VARMESKUFFER 72 VASKEMASKINER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 78 VASKE-/TØRREMASKINER 32 DAMPOVNE 78 TØRRETUMBLERE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 81 TILBEHØR

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 64 FRYSESKABE 31 VARMESKUFFER 67 OPVASKEMASKINER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 74

Læs mere

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 KOGESEKTIONER 42

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016.

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. 1 INDBYGNINGSOVNE 3 Indbygningsovne med damp NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l 13 ovnfunktioner:

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 41 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 43 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 53 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE

Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 44 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 54 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

Har I en af de der s... Selvfølgelig.

Har I en af de der s... Selvfølgelig. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber hele tiden efter at gøre livet enklere og bedre for mennesker. At løse problemer ved hjælp

Læs mere

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber SMV 69U60EU 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber

Læs mere

Det komplette hvidevareprogram. Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr

Det komplette hvidevareprogram. Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr Det komplette hvidevareprogram Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr 1 Indbygningsovne med pyrolyse HBN 78.751 Sidehængt højre eller venstre Pyrolyse-teknik

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S http://www.siemens-home.dk/lc956bb40s.html?source=search&print=1 Side 1 af 2 SIEMENS LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Kapacitet fritblæsende:

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9995 kr* SMP 69M05SK stål 10995 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm stål 10769 kr* SMU 88TW01S hvid 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280

Læs mere

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon:

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon: Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2012 Bosch Hvidevarer, BSH Hvidevarer A/S R15 300 432 Vaske- og tørreeksperten. En

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS stål 10939 kr* SN 478W01TS hvid 9999 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Sortiment 2009 /2. Edition 2009. Eksklusivt for Bosch Partner

Sortiment 2009 /2. Edition 2009. Eksklusivt for Bosch Partner Sortiment 2009 /2 Edition 2009 Eksklusivt for Bosch Partner 2 Bosch Partner Bosch Partner 3 Bosch Partner gir dig det bedste vi har. Vi er Bosch Partner. Hvad betyder det for dig? Som Bosch Partner tilbyder

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y750DN

Vaskemaskine WM 16Y750DN hvid 13195 kr* *Vejledende pris Kan kombineres med: WT48Y850DN Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 9 kg k Energiklasse: A+++ -10% k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 44 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 54 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9 499 kr* SMP 69M15SK stål 10 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++ (på en skala fra A+++ til D) Årligt forbrug i programmet

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj 15089 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener pyrolyse 60 L B12P32N0 Pyrolyse 60 L 5 funktioner Grillspyd Engelsk manual pyrolyse 65 L B15P42N3 Betjening via pop-ud knapper Elektronisk programstyring Kold

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

2010 2011 www.bosch-home.dk

2010 2011 www.bosch-home.dk Bæredygtige valg 2010 2011 En bæredygtig filosofi 3 Dette synspunkt stammer fra vores grundlægger, Robert Bosch. En opfinder og en entreprenør, som altid stilede efter at forbedre teknologien og overgå

Læs mere

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT

Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT Produktkatalog / 2012 NYT TIL DIT KØKKEN? NEMT AT VÆLGE DET RIGTIGE: SÅ NEMT SOM 1 Klare svar Størrelser, funktioner, programmer... At vælge de modeller, der er helt rigtige til dig og dit køkken kan i

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012

Testet, checket og kontrolleret. Husholdningsprodukter fra Bosch 2011 2012 I 2011 kan Bosch-koncernen fejre dobbeltjubilæum: Virksomhedens 125 års jubilæum og grundlæggerens 150 års fødselsdag. Der er derfor god grund til at se tilbage det giver os anledning til at beskrive,

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber SX 66P082EU¹ 10339 kr* 10339 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en tørretumbler der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende til anden er maskinen bygget som et professionelt

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Sindal d. 18-12-2015 Materialeoversigt vedr. ordrenr XXXXX Kære XXX og XXXXX. Da vi har været rundt

Læs mere

SALGSHÅNDBOG. Vejledende priser inkl 25 % moms og miljøgebyr

SALGSHÅNDBOG. Vejledende priser inkl 25 % moms og miljøgebyr SALGSHÅNDBOG 2013 Vejledende priser inkl 25 % moms og miljøgebyr INDHOLDSFORTEGNELSE INDBYGNINGSOVNE 4 VARMESKUFFER 10 KOMBI-/DAMPOVNE 11 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 12 ESPRESSOMASKINER 14 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL

Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL Afdeling 34 & 39 INFORMATIONSMØDE VEDR. KØKKENUDSKIFTNING I 2017 KL. 18.00 19.20 Dagsorden Præsentation Vinder af licitationen Svane Køkken Hårde hvidevarer Standardkøkken Valgmuligheder af materialer

Læs mere

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Efterår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Efterår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...10 Mikrobølgeovne...13 Kogesektioner...15 Komfurer... 28 Emhætter...33 Tilbehør til madlavning...50

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm.

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm. SX 678X01TE¹ 13619 kr* 13619 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01

Tørretumbler EDC78550W. Vigtige funktioner til EDC78550W Tilbage til toppen. 1 av 6 2010-06-04 16:01 1 av 6 2010-06-04 16:01 Tørretumbler EDC78550W Kondenstørretumbler, elektronsk fugtighedsregistrering, mellemstort LCD display, belysning i tromlen, Invertermotor, mange special programmer, kapacitet 8

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012

NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 NYHEDER NOVEMBER HVIDEVARER2012 OVNE Model EOB3311AAW EOB3311AAX EOA5651AAX EOC5651AAX EOC5851AAX Ovn, emalje Clean emalje Clean emalje Katalyse Pyrolyse - 2 prg Pyrolyse - 3 prg Antal ovnfunktioner 8

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

1.199,- Findes også i stål

1.199,- Findes også i stål ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WAB 24260 SN 5,5 kg, 1200 omdr. VarioPerfect AquaSpar-system /A/C SMALT KOMBISKAB A + ENERGI KLASSE KØLE/FRYSESKAB KAB ENF 2800 AOW Køl/frys: 190/64 liter Selvafrimende

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

1. marts Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder

1. marts Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder 1. marts 2017 Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft,

Læs mere

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range

Køkkenprogram. Forår 2015. Se mulighederne med Inspiration Range Køkkenprogram Forår 2015 Se mulighederne med Inspiration Range Indhold Køkken Madlavning Ovne... 5 Kompakt...11 Mikrobølgeovne...14 Kogesektioner...16 Komfurer...24 Emhætter... 29 Tilbehør til madlavning...46

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

BOSCH. KØLE/FRYSESKAB KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94 liter LowFrost, Superfrys H x B x D: 186 x 60 x x 65 cm. Energikl.: A+ / 274 kwh/år 999,-

BOSCH. KØLE/FRYSESKAB KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94 liter LowFrost, Superfrys H x B x D: 186 x 60 x x 65 cm. Energikl.: A+ / 274 kwh/år 999,- ANBEFALER HVIDEVARER R TIL SERIØSE PRISER OP I SMU 50 E 52 Højdejusterbar overkurv Lydniveau: 48 db(a) Udskudt start, VarioSpeed Energikl.:A+ / 294 kwh/år 3.499,- KØLE/FRYSES KGV 36 NW 20 Køl/frys: 215/94

Læs mere

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A

STA6539L3 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE: A+++A EAN13: 8017709202200 Højde:82 cm 13 kuverter 10 programmer (5 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 45-65, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

PRODUKTK ATALOG DANMARK 2014 MADLAVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKAB

PRODUKTK ATALOG DANMARK 2014 MADLAVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKAB PRODUKTK TLOG DNMRK 2014 MDLVNING BEGYNDER MED EN KNIVSPIDS GODT KENDSKB DET BEDSTE TIL DIN MDLVNING Det er dig som forbruger, vi tænker på, når vi udvikler vore produkter. For os er teknikken først perfekt,

Læs mere

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A SCP112B-8 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709131982 12 funktioner Ovnvolumen: 72/79 liter (+35%) Ovntemperatur: 30-280 C Display med LED-lys indikatorer Digitalt ur

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig

Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Produktoversigt 2013 Udviklet til professionelle, nu tilpasset dig Oplev Electrolux Inspiration Range Ganske enkelt delikat Kombinér damp og varmluft i madlavningen Fyld det hele ind Opvaskemaskiner der

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER EG VSKEMSKINE L 60260 FL 6 kg, 1200 omdr. Quickprogram 3 kg./20 min. OptiSense vaskesystem Energiklasse: //B 3.299,- KØLE-/FRYSESKBSK RF 4121 W Køl/frys: 145/48 liter

Læs mere

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN

MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN MADL AVNING STARTER MED EN KNIVSPIDS GOD VIDEN VIDEN OM AT NYDELSE BEGYNDER MED MADL AVNING En håndfuld friske råvarer, nogle få minutter og en stor skefuld entusiasme. Det syder og simrer og dufter helt

Læs mere

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER Introduktion Scandomestic er et ungt firma, der beskæftiger en række medarbejdere med lang erfaring inden for køl og frys. Scandomestic importerer, lagerfører og distribuerer

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO

Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO Tilvalgskatalog HavneBO Tilvalgskataloget gælder for familieboligerne i HavneBO 1 Tilvalg er et tilbud om individuelt præg på din nye bolig ØsterBO har med dette tilvalgskatalog et ønske om at gøre det

Læs mere

Produktsortiment Bosch Hvidevarer

Produktsortiment Bosch Hvidevarer Produktsortiment Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2017 Der tages forbehold for trykfejl Priser er kun gældende for HusCompagniets kunder 1 Indbygningsovne med pyrolyse Serie 8 Ovntype / Ovnfunktioner

Læs mere

Produktoversigt VOSS MEGA - Mere plads til større resultater

Produktoversigt VOSS MEGA - Mere plads til større resultater Produktoversigt 2013 VOSS MEGA - Mere plads til større resultater Indhold kogesektioner indbygningsovne KOMPAKT- OG MIKROOVNE Komfurer 4 12 16 18 Tilbehør kogesektioner ovne og komfurer 11 22 kogesektioner

Læs mere

Udtryk dig gennem farver

Udtryk dig gennem farver Udtryk dig gennem farver Dine personlige stil- og farvevalg er komplicerede og dybtfølte, især når du skal se et nyt køkken eller køkkenkoncept for dig. Den næste store designfarve inden for indretning

Læs mere

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39

UP TO. 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 SWITCH UP TO GREEN LEV LIVET - MED OMTANKE FOR KLIMAET electrolux EnergySaver husholdningsapparater 1 7585-GREEN profil brochure-v10.indd 1 07/10/10 15.39 BLIV KLIMAVENLIG DET BETALER SIG FOR VORES FÆLLES

Læs mere

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet

Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive tørretumblere med stor kapacitet Tørretumblere EC Sidros BT7, EC Sidros BT7C, EC Sidros BT7HP, EC Sidros BT9 og EC Sidros BT9HP > Stor maskine i lille

Læs mere

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER

ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER OP SGU 54 E 02 SK 5 prog./4 temp. Lydniveau: 48 db Forsænkbar drejevælger /A 2.999,- WM 1600 IBIZA 6 kg Mængdeautomatik Ubalancekontrol +/A/A Fås og med WM 1400

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++

STA13XL2 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ 60 CM OPVASKEMASKINE DØR OG HÅNDTAG I RUSTFRIT STÅL, ENERGIMÆRKE: A+++ EAN13: 8017709166526 Håndtag i Opera design 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig program) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70,

Læs mere

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten

Skolebakken - Østergade 59, 8370 Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Nyt spændende udlejningsprojekt med central beliggenhed i Hadsten Den Gl. Jydske Håndværkerskole beliggende Østergade 59 i Hadsten - i dag kaldet Skolebakken gå afstand til tog og bus og indkøbsmuligheder

Læs mere

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer. 1. oktob er Siemens. Fremtiden flytter ind.

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer. 1. oktob er Siemens. Fremtiden flytter ind. BSH group er indehaver af varemærkelicens fra Siemens AG. Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. oktob er 2017 http://www.siemens-home.bsh-group.com/dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Der tages forbehold

Læs mere

Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler

Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler Sådan 爀爀 nder du den perfekte tørretumbler En guide, som hjælper dig med at vælge rigtigt Af Heidi Lund d. 24/08/2016 Hvor skal jeg begynde? Du ved, at du skal have en ny tørretumbler, men ikke hvilken

Læs mere

Produktkatalog. Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine

Produktkatalog. Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine Produktkatalog Køleskab Fryseskab Køle-/fryseskab Komfur Indbygningsovn Kogeplade Emfang Opvaskemaskine Danmark 2015 Indhold Design for enhver smag 4-5 Køl og frys - Classic 6000-60 cm 6-9 Køl og frys

Læs mere

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER

GÆLDER D. 2. OKTOBER - TIL OG MED D. 15. OKTOBER KØB NU BETAL OM 180 DAGE elsalg.dk SPAR 602,- KB 741 1520 W 2 varmelegemer Før 1699,- 2297,- VASKEMASKINE, WM 12 B 261 DN 6 kg. kapacitet VarioPerfect - Energi- og tidsoptimering WaterPerfect, mængdeautomatik

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER PRODUKTKATALOG DANMARK 2016 MADLAVNING NÅR DEN ER BEDST God kvalitet nu og i fremtiden Vi hos Neff tænker altid på dig som en bruger, når vi udvikler vores

Læs mere