Fra Løvskal forsamlingshus til Løvskal Hus - Stedet hvor godtfolk mødes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra Løvskal forsamlingshus til Løvskal Hus - Stedet hvor godtfolk mødes"

Transkript

1

2

3

4 Fra Løvskal forsamlingshus til Løvskal Hus - Stedet hvor godtfolk mødes

5 1 Ansøger Løvskal-egnens Lokalråd Løvskal Landevej 12, Løvskalgård 8850 Bjerringbro / fax mobil mail

6 2 Projekttitel Det skal være in at bo i Løvskal - Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

7 3 Formålet med projektet Projektets hovedformål er at gøre Løvskal til en mere attraktiv, kulturel og levende landsby, både for at gøre byen til et bedre og sjovere sted at bo og for at tiltrække nye tilflyttere til området. Her skal være godt at bo for børn og voksne, byens gæster skal kunne overnatte, og turister skal kunne få en lokal kulinarisk oplevelse og en historie om egnen med sig hjem.

8 Løvskal Hus Løvskal by

9 4 Baggrunden for projektet, projektets relevans og målgruppe I 2006 Udarbejdede borgerne gennem Løvskal-egnens Lokalråd en udviklingsplan for Løvskal egnen (Vedlagt). Følgende tre punkter ligger til grund for det videre arbejde med byens forsamlingshus og byens fællesareal som ligger i nær tilknytning hertil. Vi ønsker at styrke lokalsamfundet til gavn for det sociale netværk med udfoldelsesmuligheder for unge såvel som gamle. Vi ønsker at bevare og vedligeholde vort forsamlingshus og fællesarealerne i Løvskal, så de er et aktiv for lokalsamfundet. Vi vil som borgere i Løvskal medvirke aktivt i Løvskal-egnens udvikling i samarbejde med Viborg Kommune. Projektet tager udgangspunkt i byens bestående samlingssted (forsamlingshuset). Vi vil med projektet styrke og udvikle en allerede igangværende proces. Vi vil styrke de aktiviteter, vi har, og samtidig åbne op for nye muligheder. Målgruppen for projektet er alle landsbyens og egnens borgere - unge som gamle (alle aldre). Endvidere er tur-turister en del af projektet. En indsats for denne gruppe vil give mulighed for nye projekter i fremtiden.

10 Målgruppen

11 Løvskals gamle, kønne forsamlingshus ligger midt i byen på byens eneste fællesareal, som er et bakkefald, hvor byens gamle rådsplads er at finde rundt om Egen med de gamle rådssten intakte omkring. Huset er opført i år 1900 af byens driftige mænd og har siden været flittigt brugt. Forsamlingshuset var i gammel tid gymnastiksal for byens gamle skole, som ligger smukt bag forsamlingshuset. I dag bruges forsamlingshuset til mange formål. Her er aftener med kor og fællessang, motionsgymnastik for de, der ikke lige synes, at gymnastik på et højere plan er noget for dem, men som alligevel godt vil motionere - om ikke andet så for hyggens skyld - der er plads til alle både unge som gamle. Som noget særligt og måske også ret udansk har vi i Løvskal Forsamlingshus undervisning i mavedans. Mavedans er også en sportsgren, som de stille piger synes om. Den er sensuel og fordybende og styrker sjæl og sind. Her kommer der både øvede samt uøvede danserinder i alle aldre. Huset bruges desuden flittigt til møder og andre fællesaktiviteter for byens borgere. Der bliver holdt julehygge, fastelavn, sommerfest, Sankt Hans, fællesspisning m.m. Nu er tiden inde til at få Løvskal Forsamlingshus, som er slidt af mange års flittig brug renoveret og med nænsom hånd gjort egnet til nutidige forhold. Det er vores ønske, at huset skal være handicapvenligt, og at toiletter og køkkenfaciliteter skal renoveres. Vi vil gerne have mere plads, så der kan være flere aktiviteter i huset samtidig. Byen mangler ligeledes et anneks, hvor byens gæster kan overnatte, hvis de kommer langvejs fra for at fejre runde fødselsdage og lignende. Stedet vil også kunne bruges af ferierende på cykeltur, eller de der tager på kanotur ned ad Nørreåen.

12 Eksisterende sal

13 5 Detaljeret beskrivelse af projektets aktiviteter Projektet tager udgangspunkt i landsbyens samlingssted - Løvskal Forsamlingshus - som ligger centralt placeret i byen. Med projektet ønsker vi at udvide forsamlingshusets nuværende aktivitetsniveau, så det bliver attraktivt for alle aldre. Forsamlingshuset skal være et samlingssted for dem, der vil lege, dyrke motion, hygge, feste og fællesspise samt de mere kulturelt og historisk interesserede. Projektet ønsker at gøre det muligt for beboerne at mødes under uformelle forhold på kryds og tværs af alder og samfundslag og lære hinanden bedre at kende. Her er det interessen for fællesskabet, der driver værket. Det skal være muligt for gæster til byen at leje sig ind i forsamlingshusets nye fløj, hvor vi vil opføre to værelser, så der bliver plads til overnattende familier. Her skal der være handicaptoilet og pusleplads og mulighed for at varme vand til en kop kaffe eller en sutteflaske. Vi vil gøre stedet mere handicap- og børnevenligt. Der er i dag trapper ved alle indgange til forsamlingshuset og toiletforholdene er ikke egnede til hverken spædbørn, kørestole eller folk der er dårligt gående. Dette skal projektet være med til at ændre på. Huset skal åbnes op ud mod byen, og udearealet skal udformes, så man naturligt benytter gryden som en amfi- terrasse med siddepladser omkring centrum, som skal rumme en stor grillrist til kulinariske udfoldelser. Området ved grillen er udformet, så det kan bruges som et mindre sceneområde. Dette område kan anvendes til sang og anden optræden.

14 I forlængelse af ovenstående ideer ønskes en gennemgribende renovering og udbygning af forsamlingshuset. For at give projektet en vis kvalitet har vi allieret os med en arkitekt til at udarbejde et skitseprojekt og til at ansøge om byggetilladelse m.m.. Selve byggeprocessen er lagt i hænderne på lokale håndværkere. Løvskal Hus

15 5.1 Bygningsbeskrivelse Projektet tager udgangspunkt i det eksisterende forsamlingshus. Vi har planlagt at lave en tilbygning (anneks), som kan fungere som gæstebolig med handicaptoilet, pusleplads, og plads til to familier som overnattende gæster. Tilbygningen skal rent tagkonstruktionsmæssigt være sammenhængende med den gamle forsamlingshusbygning. Som adskillelse skal laves et åbent parti, som kan være åbent om sommeren og lukket, når det er koldt. Dette område kan samtidig bruges til en historisk beskrivelse af den gamle egn, dens seværdige områder, stiforløb og meget mere. Området vil i det efterfølgende blive benævnt kulturområdet. Den nuværende sal ønsker vi at bevare, som den er, da den har en størrelse, som gør den hyggelig. Vi vil dog åbne op ud mod kulturområdet, så dette område også kan bruges i forbindelse med større arrangementer. Huset er i dag godkendt til 100 personer. Det er ikke vores hensigt at gøre huset egnet til flere mennesker, da vi mener, at intimiteten skal bibeholdes. Det, at huset er hyggeligt, er en del af husets idé og funktion. Skænkestuen vil vi gøre til byens hyggelige spisestue, som kan benyttes til de daglige aktiviteter i huset. Stuen skal også bruges til at bænke godtfolk, som gerne vil ud i naturen og se de mange seværdigheder i området og opleve det gamle landsbymiljø. Her skal kunne drikkes kaffe, spises Løvskalkringle og serveres lokal kartoffelsuppe og andre egnsretter som i gamle dage. Køkkenet skal renoveres, så det lever op til nutidens standard og lovkrav. Den nye overetage på salen er tænkt som værende et sted for alle aldre - hele byen. Her kan være f.eks. fodboldspil, snooker, skakspil og andre aktiviteter, der indbyder til socialt samvær. Her kan arrangeres klubaftener for unge som gamle, og her skal være plads til mange udfoldelsesmuligheder. Der skal være adgang til denne sal udefra samt en trappe ned til underetagen.

16 Dispositionsskitse for Løvskal Hus

17 5.2 Energibesparende tiltag Målet er at gøre Løvskal Hus så Energineutralt, som det er os muligt, under skyldig hensyntagen til Projektøkonomien og de fysiske rammer. Fokuspunkter er forbedring af husets klimaskærm, udskiftning af eksisterende oliefyr, til en mere energineutral løsning med mindre co ² udledning og bedre varmeøkonomi. Ligeledes arbejdes der med energibesparende foranstaltninger som jordvarme, solenergi og varmepumpe. Energi Midt /v. (Carsten Kjær) har indvilliget i at være vores rådgiver på området, da de er interesseret i at finde en løsning, der kan anvendes i den slags, multihuse. Vagn Tandrup der er specialist i varmepumper, er også koblet på projektet, for at få en varmepumpe med et relativt stort reguleringsområde, der ud over at lave varmt vand, kan sikre en relativ høj virkningsgrad. I forbindelse med nybygningen og ombygningen af overetagen vil husets isoleringsgrad blive væsentligt forbedret ved at fører det op til gældende lovgivning. Husets vinduer og døre er i dag en oplevelse værd Der er nye og gamle, utætte vinduer mellem hinanden. Det er herunder vigtigt for os, at den gamle del af forsamlingshuset vil komme til at fremtræde som det oprindeligt var tænkt med dannebrogsvinduer med sprosser og fløjdøre i oprindelig stil.

18 Eksisterende Køkkenfaciliteter

19 6 Hvordan bidrager projektet til at opfylde den lokale aktionsgruppes udviklingsstrategi? Løvskal Hus skal være med til at skabe attraktive levevilkår i Løvskal. Huset skal summe af aktiviteter, der er tilpasset byen og dens kulturelle og sociale identitet. Huset vil få stor betydning for landsbyens udvikling og fastholdelse af borgere i alle aldre. Kvaliteten i projektet, og det at åbne op ud mod byen, vil have en afsmittende effekt på vedligeholdelsesstandarden i byen. Løvskal vil være en tryggere by at bo og bosætte sig i, og en by der skaber nye netværk og udfoldelsesmuligheder for unge som gamle og begge køn. Huset skal i fremtiden benyttes til formidling af vores fælles kulturarv og hermed indbyde storbyfolk til at opleve landsbylivet i fortid og nutid. Med huset udvider vi begrebet forsamlingshus, hvor vi gennem nytækning og nye tiltag opfylder ønsker og behov i lokalsamfundet og herigennem skaber en bosætningsfremmende effekt.

20 Skjern Hovedgaard

21 7 Hvordan vedrører projektet mindst et af indsatsområderne fra bekendtgørelsen? Gennem en renovering og udbygning af byens forsamlingshus og fællesareal vil vi skabe attraktive levevilkår for nuværende og fremtidige borgere i Løvskal. Vi vil styrke fællesskabet og det sociale netværk ved at åbne op for nye muligheder. Samtidig vil vi give mulighed for formidling af egnens kultur og kulturarv. Også i fremtiden skal det være in at bo i Løvskal. Det skal være in at bo i Løvskal - Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

22 8 Hvordan forventes det, at projektet formidles? For at nå ud til befolkningen og vække opmærksomhed omkring projektets realitet skal projektet markedsføres. Projektets tiltag omkring forsamlingshuset som samlingssted for byens beboere ønsker vi at markedsføre via forskellige lokale kanaler, herunder Løvskals hjemmeside Byens velkomstfolder Byens nyhedsbrev

23 9 Hvad er effekten af projektet? Effekten ved gennemførelse af projektet fra Løvskal Forsamlingshus til Løvskal Hus - Stedet hvor godtfolk mødes -, vil være at mærke i mange år fremover. Stedet vil tiltrække nye tilflyttere. Det vil styrke sammenholdet i lokalsamfundet og blive en naturlig del af familiens hverdag i byen på landet. Byens børn kan lege sammen i trygge sociale rammer, og der kan skabes samhørighed mellem alle aldre. Folk fra byen vil kunne lokkes på landet og to kulturer mødes. Egnens rige kultur vil blive tilgængelig for byfolk, kanofarende og andre rejsende. Der er plads til overnattende gæster der kommer langvejs fra. Husene i Løvskal vil være lettere omsættelige. I kølvandet af alt dette må vi forvente, at der bibeholdes en del arbejdspladser på egnen. De nye tiltag vil styrke sammenholdet i byen og være med til at fastholde og tiltrække resursestærke borgere, der er med til at løfte kvaliteten i landsbyen. Kort sagt: Vi vil gøre det in at bo i Løvskal!

24

25 10 Fremtidsplaner for Løvskal Der kan i Løvskal og Skjern området indtegnes mange vandreture, hvor man kan se diverse historiske bygninger. Herunder kan nævnes: Skjern Kirke med de gamle runesten, Voldstedet ved Skjern Hovedgaard og den gamle vandmølle, Karmark Mølle. Løvskal har som det eneste sted i Danmark bevarede ruiner af et okkerværk, hvor man i sin tid udvandt okker til bl.a. fabrikker, som fremstillede maling. Det gamle okkerværk er et unikt og historisk monument, men også områder som Næsset, som ligger i Nørreådalen med afgræssede bakker med spredt enebevoksning og med udsigt til Ø bakker, er helt sikkert en vandretur og et kig værd. En gåtur rundt i Løvskal er også en mulighed. Byens gader er grusbelagte og slynger sig ind i landskabet med nye oplevelser om hvert et hjørne. Byen ligger på skrænten ned til Nørreådalen med mange flotte udsigter ud over den smukke dalsænkning og det store skovforløb bag byen i det bakkede landskab tilhørende Ulstrup Skovdistrikt (Ulstrup slot). Det tidligere bondesamfund i Løvskal har udviklet sig fra familiebrug til dyrkning af specialafgrøder såsom grøntsager og kartofler, hvilket også er en fortælling værd. Løvskal forsamlingshus skal være udgangspunkt for mange oplevelsesture. Her kan turister fra storbyen bænkes, beværtes og høre om områdets mange muligheder. Den mere turistprægede del af projektet er tænkt markedsført gennem udarbejdelse af skriftligt materiale, der gøres tilgængeligt på turistkontoret, og andre offentligt tilgængelige steder i Regionen.

26

27 Det skal være in at bo i Løvskal - Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

28 Løvskal forsamliongshus Om- og tilbygning til eks. forsamlingshus Dato: Programforslagsøkonomi Middelpris ialt Enhed Mængde Minimum Sandsynlig Maksimum Middel excl. moms Betegnelse Fase 2 GRUNDUDGIFTER Tilslutningsafgifter??? Jordbehandling- prøvetagning og behandling - evt. forurening sum GRUNDUDGIFTER ialt HÅNDVÆRKERUDGIFTER Sydfløj - stueplan - facader - 0 Ingen arbejder - vinduer stk døre stk ombygning stueplan indv. - inkl anretter køkken m ny 1. sal - inkl dæk og tag m tag/loft m elevatorlift stk Midterfløj - stue- og 1. sal - facader - 0 Ingen arbejder - vinduer stk dørpartier stk ombygning stueplan indv - gulv m.v. m ny 1. sal - inkl dæk og tag m lift stk Nordfløj - overdækket område m nybygning m Efterisolering indv. eks. - ikke medtaget 0 0 Udvendigt - belægninger m.v. - afsat beløb sum Byggepladsdrift - eventuel vejrlig, forbrug i byggeperioden m.v. Ikke medtaget HÅNDVÆRKERUDGIFTER ialt INVENTAR Løst inventar, omklædningsfacilitetter, produktionsudstyr IKKE medtaget INVENTAR ialt 0 OMKOSTNINGER Program, forarbejder m.v. sum Projekt - ark. / ing - til myndighedsbehandling % ,6 3,5 4,3 3, Øvrig rådgivning Efter nærmer aftale Eventuel landinspektør og geotekniker samt udlæg m.v. % ,5 1,0 1,5 1, OMKOSTNINGER IALT GENERELLE FORHOLD : Myndighedsforhold - afklaring % , Projektforudsætninger - endeligt byggeprogram % , Miljøforhold - evt. foureninger, asbest m.v. % , GENERELLE FORHOLD ialt BYGGEUDGIFTER ialt - excl. moms Spredning +/ ANBEFALET BUDGET - excl. moms Minimun Maksimum ARKITEKTFIRMAET FINN ØSTERGÅRD A/S. - MEDLEM AF DANSKE ARKvirksomheder& DANSKE BYGGEØKONOMER M.D.B. Nørregade Hjørring. - Tlf Fax arkitekt@arkitektfinoest.dk. -

Til Demokratiudvalget Modtaget den:

Til Demokratiudvalget Modtaget den: Til Demokratiudvalget Modtaget den: ANSØGNING OM TILSKUD FRA INITIATIVPULJEN TIL DEMOKRATI- BORGERINDDRAGELSESINITIATIVER Ansøgning nr.: Ansøgers navn: (Forening / gruppe / enkeltperson) Ansøgers adresse:

Læs mere

Løvskal-egnens Lokalråd - borgerforening for lokalområdet

Løvskal-egnens Lokalråd - borgerforening for lokalområdet Løvskal-egnens Lokalråd - borgerforening for lokalområdet Viborg Kommune Sct. Mogensgade 3, 8800 Viborg Den 09.02. 2010 I henhold til behagelig telefonsamtale med Jørgen Nis Ley fremsendes hermed ansøgning

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2017

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2017 Lokalområde der søger Løvskal egnen Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Løvskal egnens Lokalråd Bestyrelsen, formand Lone Frandsen Løvskal Landevej 12, Løvskal 8850 Bjerringbro

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS

ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS ETABLERING AF HANDICAPTOILET I ALSLEV FORSAMLINGSHUS OPLYSNINGER OM ANSØGER Alslev er beliggende mellem Esbjerg og Varde i et område med øget bosætning/nybygning/tilflytning. Forsamlingshuset er et centralt

Læs mere

BORGERPLAN FOR SKJERN OMRÅDET

BORGERPLAN FOR SKJERN OMRÅDET BORGERPLAN FOR SKJERN OMRÅDET Udarbejdet jan 2007 Billede af Skern Kirke LUFTFOTOKORT OVER SKJERN OMRÅDET ( Der viser Skoleområdet Skjern Hovedgaard Skjern Kirke og det gamle mejeri ) Skjern området omfatter

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor Idéforslag I det følgende gennemgås et forslag til udvidelse af kirkecenteret med et provstikontor. Forslaget tager udgangspunkt i de krav og ønsker der er

Læs mere

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 BUDGET 2014 2015 2016 2017 Anlægsbudget 500.000 499.000 500.000 0 Driftsbudget 500.000 0 0 0 I alt: 1.000.000 499.000 500.000 0 I samarbejde med Teknik

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Magneter i Øster Velling

Magneter i Øster Velling Magneter i Øster Velling Baggrund for projektet Landsbyen Øster Velling er en dejlig lille landsby med små 200 beboere (274 i sognet) som ligger i et naturskønt område. Men ligesom en lang række andre

Læs mere

JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED. Jungshoved et sving ud i naturen

JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED. Jungshoved et sving ud i naturen JUNGSHOVED LOKALRÅD LOKAL UDVIKLINGSPLAN FOR JUNGSHOVED Jungshoved et sving ud i naturen Foto Tage Klee Lokal udviklingsplan for Jungshoved, Vordingborg kommune, vedtaget på borgermøde juni 2016 Handlingsplan

Læs mere

PLEJECENTER BIRKEHØJ - UDVIDELSE DISPOSITIONSFORSLAG

PLEJECENTER BIRKEHØJ - UDVIDELSE DISPOSITIONSFORSLAG INDHOLD Baggrund Eksisterende forhold................................................................. 2 Udvidelse........................................................................... 3 Tegningsmateriale

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Bystrategi for Augustenborg

Bystrategi for Augustenborg Bystrategi for Indhold Byens identitet... side 3 Baggrunden for bystrategierne... side 3 Inddragelse af s borgere... side 4 Selve bystrategien... side 5 De fire fokusområder Natur og landskab Udfoldelse

Læs mere

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune

Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Ansøgningsskema til Hedensted Kommunes Lokal Udviklings Pulje Projektets titel Landsbyernes hus udarbejdelse af et skitseprojekt til en unik skulpturel bygning i Hedensted Kommune Formål/mål Glud Museum

Læs mere

Resumé af byggeprogram vedr. Om og nybygning af Østruplund samt bæredygtighedsvurdering

Resumé af byggeprogram vedr. Om og nybygning af Østruplund samt bæredygtighedsvurdering Resumé af byggeprogram vedr. Om og nybygning af Østruplund samt bæredygtighedsvurdering Senest ajourført den 28. juli 2010 RESUMÉ AF BYGGEPROGRAM 1. GENEREL BESKRIVELSE Indledning Nærværende notat er et

Læs mere

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri-LAG-projekter 2011 Der foreligger i alt 10 ansøgninger deraf - 8 projekter, der har fået tilsagn/betingede tilsagn fra Lag Middelfart på i alt 1.153.681,37

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Granitvej 32 Postnr./by: 4684 Holmegaard BBR-nr.: 370-008578 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Løvskal - egnen - en aktiv del af Viborg Kommune

Løvskal - egnen - en aktiv del af Viborg Kommune Løvskal - egnen - en aktiv del af Viborg Kommune Udviklingsplan for perioden 2009 2012 Revideret 01.02. 2009 Det skal være ìn`, at bo i Løvskal Løvskal borgerne og erhvervsvirksomhederne i Løvskal har

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Højen 9B 4700 Næstved BBR-nr.: 370-006003 Energikonsulent: Jesper Elin Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Botjek Næstved

Læs mere

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt. Æ Kassehus Glyngøre

Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt. Æ Kassehus Glyngøre Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 149 Offentligt Æ Kassehus Glyngøre Projekt beskrivelse Projekt titel: Projekt deltagere: Æ Kassehus Glyngøre Borger & Erhvervs forening Projekt

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Roum Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Roum Beboerforening Ole Lundal Schoop Roumvej 3 29405755 olelundal@fiberpost.dk Adresse: Telefon: Mail: Hvorfor skal jeres område

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG

LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG Indledning: LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Udviklingsplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i HOULBJERG Landbyrådsrepræsentanten fra Houlbjerg og Borgerforeningen i Houlbjerg

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Genoptagelse af sag - behandling af dispensationsansøgning om nedrivning af præstebolig i Sjørslev.

Genoptagelse af sag - behandling af dispensationsansøgning om nedrivning af præstebolig i Sjørslev. Genoptagelse af sag - behandling af dispensationsansøgning om nedrivning af præstebolig i Sjørslev. Sagsnr: 12/138808 Sagsansvarlig: dr30225 Sagsbehandler: mv Sagens formål Genbehandling af ansøgning om

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

SKABELON TIL SLUTRAPPORT for projekter under ordningen om etablering af nye arbejdspladser og attraktive levevilkår landdistrikterne

SKABELON TIL SLUTRAPPORT for projekter under ordningen om etablering af nye arbejdspladser og attraktive levevilkår landdistrikterne SKABELON TIL SLUTRAPPORT for projekter under ordningen om etablering af nye arbejdspladser og attraktive levevilkår landdistrikterne Udgave august 2012 Slutrapporten skal indeholde en beskrivelse af projektet

Læs mere

KOLIND + dispositionsforslag. Kolind + Revidering af masterplan. maj 2014. Krads. DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS

KOLIND + dispositionsforslag. Kolind + Revidering af masterplan. maj 2014. Krads. DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS KOLIND + dispositionsforslag Kolind + Revidering af masterplan maj 2014 Krads DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS perspektiv fra parkeringsplad DGI Faciliteter & Lokaludvikling - Projektværksted og

Læs mere

Søllinge Forsamlingshus

Søllinge Forsamlingshus Søllinge Forsamlingshus Projekt: Puljen til Modernisering af lokale aktivitetscentre Ansøgt: 18-01-2016 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Klar til indstilling ID #: 43-4 Oplysninger om ansøger Kontaktperson

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018

FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018 FREMTIDSPLAN FOR SNAPTUN 2018 2 Snaptuns fremtid 3 Vision for Snaptun Vi vil udvikle vores lokalområde under hensyntagen til bevaring af områdets mange kvaliteter. Vi vil bo her - det er et dejligt sted

Læs mere

Byens Hus det kreative samlingssted

Byens Hus det kreative samlingssted Konsensuspapir for Byens Hus side 1 af 5 Byens Hus det kreative samlingssted Baggrund Byens Hus har løbende været på den politiske dagsorden siden revitaliseringen af Kokkedal i 1999. Ved budgetforliget

Læs mere

HELNÆS. DRÅBEN på VESTFYN DEJLIGST HELE ÅRET OPLEV HVORFOR

HELNÆS. DRÅBEN på VESTFYN DEJLIGST HELE ÅRET OPLEV HVORFOR HELNÆS DRÅBEN på VESTFYN DEJLIGST HELE ÅRET OPLEV HVORFOR Helnæs betyder»det hellige næs«langt ude og alligevel tæt på Som en dråbe ligger halvøen Helnæs ved Vestfyn natur når den er smukkest i Danmarks

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Notat. Naturskolen på Bågø. Forslag 1: Nyt naturcenter som barmarksprojekt. Til: KFU. Fra: Karen Mann

Notat. Naturskolen på Bågø. Forslag 1: Nyt naturcenter som barmarksprojekt. Til: KFU. Fra: Karen Mann Notat Til: KFU Fra: Karen Mann Naturskolen på Bågø På KFU mødet d. 8. august blev der præsenteret fire modeller for den fremtidige naturskole på Bågø. I dette notat redegøres kort for to af modellerne

Læs mere

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002.

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002. Tilstandsrapport 2002. Arealoversigt. Areal- og funktionsoversigt. Arealer er netto og i henhold til BUPL - reqler. Rum nr.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 0.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. _ Betegnelse. Børnetoilet. Garderobe.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Rosenlyparken 13 Postnr./by: 2670 Greve BBR-nr.: 253-125799 Energikonsulent: Finn Albrechtsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Finn

Læs mere

LAG Midt-Nordvestsjælland

LAG Midt-Nordvestsjælland LAG Midt-Nordvestsjælland Tilskud til udvikling af liv og erhverv i landdistrikterne Lokale aktionsgrupper (LAG er) er lokalt forankrede foreninger, som skaber udvikling og innovation i lokalsamfundene

Læs mere

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID VISIONER OG FOKUS PUNKTER VISIONER I Remisen i Tølløse ligger et kæmpe potentiale. Alene bygningens særegne arkitektur og historie

Læs mere

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013

Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Strategi for udvikling af offentlige lege- og motionsarealer 15.02.2013 Frederiksberg Kommune har i alt 18 offentlige legepladser. Herudover er der 12 åbne legepladser på skoler og daginstitutioner, 5

Læs mere

Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg. Indledning

Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg. Indledning Esbjerg Kommune Sundhed og Omsorg Projekt Krebsestien Fremtidens ældreboliger Ideoplæg Indledning Esbjerg Kommune ønsker at tilbyde ældre medborgere pleje i velfungerende plejefaciliteter, der yder respekt

Læs mere

17 eksklusive grunde i fremtidens landsby

17 eksklusive grunde i fremtidens landsby Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Valgfrihed mellem alle byggefirmaer eller stå selv som bygherre Naturskøn beliggenhed i Stålmosen Priser fra kr. 1.195.000,- Salg og information: danbolig holbæk

Læs mere

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd.

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd. 04.09.2017 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 Afd. 23 Sundby-Hvorup Boligselskab Afd. 23 9 boliger, Fredensvej 9-25 4 boliger, Fredensvej 1-7 8 Boliger, Viktoriagade 14-28 8 boliger, Viktoriagade 17-19

Læs mere

Ansøgning om indhegnet hundeskov i Bording

Ansøgning om indhegnet hundeskov i Bording Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Vedrørende Bording, september 2012 Ansøgning om indhegnet hundeskov i Bording På vegne af hundeejere i Bording ansøger vi om etablering af en indhegnet hundeskov

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Nørrevang 14A 4800 Nykøbing F BBR-nr.: 376-004728 Energikonsulent: Preben Funch Hallberg Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Nr. Felding All Inclusive tæt på Holstebro.

Nr. Felding All Inclusive tæt på Holstebro. Nr. Felding All Inclusive tæt på Holstebro. Nr. Felding ligger i naturskønt område tæt på Holstebro (4 km til centrum) En landsby hvor nærhed, fællesskab og udvikling er i fokus. Nr. Felding er et dynamisk

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 2. august 2015 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2015. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby i

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Blichersvej 012 Postnr./by: 8723 Løsning BBR-nr.: 766-000135 Energikonsulent: Brian Aaboe Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: Aaboe Arkitekt

Læs mere

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter (Der er i alt modtaget 31 besvarede skemaer) Hvordan har projektet medvirket til at nå de konkrete mål i LAG-himmerlands

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Ansøgning til Årets Landsby fra Jordløse, 5683 Haarby. Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Årets tema handler om landsbyudvikling på tværs af generationer,

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE. Maj 2010. Projekttitel: Storslået natur- og kulturoplevelser for alle. Oplysning om ansøger: Sir Lyngbjerg Plantage.

PROJEKTBESKRIVELSE. Maj 2010. Projekttitel: Storslået natur- og kulturoplevelser for alle. Oplysning om ansøger: Sir Lyngbjerg Plantage. PROJEKTBESKRIVELSE Maj 2010 Projekttitel: Storslået natur- og kulturoplevelser for alle. Oplysning om ansøger: Sir Lyngbjerg Plantage. I 1879 blev der stiftet et aktieselskab med navnet Aktieselskabet

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 7 Adresse: Elmevang 2 Postnr./by: 4970 Rødby BBR-nr.: 360-026892-001 Energikonsulent: Søren Funch Jensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde

Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Valgfrihed mellem alle byggefirmaer eller stå selv som bygherre Naturskøn beliggenhed i Stålmosen Priser fra kr. 1.295.000,- Side 1 Vindinge Byg din drømmebolig

Læs mere

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune Landdistriktspolitik Nordfyns Kommune 2017-2021 Forord Kære læser Det er med stor glæde, at vi præsenterer dig for Nordfyns Kommunes landdistriktspolitik. Der tales meget om land og by, hovedstad og provins,

Læs mere

Torvet i varde. Skitseforslag 31. Januar s c h ø n h e r R 3 1. J A n u a r

Torvet i varde. Skitseforslag 31. Januar s c h ø n h e r R 3 1. J A n u a r Torvet i varde TORV, MØDESTED, BOD OG INFORMATIONER Skitseforslag 31. Januar 2017 IDÈEN Skitseforslaget beskriver muligheden for at etablere en et nyt sted på torvet i Varde. Projektet tager sit udgangspunkt

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Hyvildparken Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Brande Tlf. 9718 0815 DanBolig Brande ApS Storegade 32 7330 Brande Tlf.: 89 18 08

Læs mere

Skovshoved Skole SKUB-projektet

Skovshoved Skole SKUB-projektet Skovshoved Skole SKUB-projektet Nyhedsbrev om ombygningen af Skovshoved Skole Marts 2009 Gentofte Kommune: Peter Boris Damsgaard Telefon 3998 8172 pbd@gentofte.dk Lene Jensby Lange Telefon 3998 8168 lejl@gentofte.dk

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Borgerplan for Kvols

Borgerplan for Kvols Borgerplan for Kvols Beskrivelse af byen og landskabet: Kvols er meget smukt beliggende på vestsiden af Hjarbæk fjord. Byens huse ligger tæt opad skrænterne fra den lille havn ved fjorden og holder sig

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Tillægsreferat Dato 07. april 2014 Mødetidspunkt 18:30 Sluttidspunkt 21:45 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 1, Vordingborg Rådhus Thomas Christfort, Asger Diness Andersen, Nina

Læs mere

Kommunens indsats? Din indsats?

Kommunens indsats? Din indsats? FÆLLESSKAB / SAMMENHOLD / SAMLINGSSTEDER Tilskud til forsamlingssteder/ landsbypuljer/ LAG landsbypuljen +forsamlingshuspuljen forsamlingshuspuljen Skab rammer opbakning på nye ideer fra foreninger Bevarelse

Læs mere

A N D R E A S L Y S T DANMARKS SMUKKESTE BOFÆLLESSKAB

A N D R E A S L Y S T DANMARKS SMUKKESTE BOFÆLLESSKAB A N D R E A S L Y S T DANMARKS SMUKKESTE BOFÆLLESSKAB ENERGIKLASSE 1 - BOLIGER VED SØNDERBYVEJ I SØNDER BJERT Visionen Bofællesskabet vil bestå af dels grundens eksisterende bebyggelse, hvor der indrettes

Læs mere

Skodsbøl Landsbylaug Historie Vision Strategi Handling

Skodsbøl Landsbylaug Historie Vision Strategi Handling Historie Vision Strategi Handling Indledning... 3 Historie... 3 Vision... 3 Strategi... 4 Handling... 5 Projekt 1: Tilslutning af EL... 5 Projekt 2: Tilslutning af Varmepumpe... 6 Projekt 3: Tilslutning

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

ANNA KLINDT RY BORGER- OG KULTURHUS RY FOR GÆSTFRIT BORGERFÆLLESSKAB SAMMEN KAN VI... Ideoplæg Opslagstavle med vision for Posthusgruden

ANNA KLINDT RY BORGER- OG KULTURHUS RY FOR GÆSTFRIT BORGERFÆLLESSKAB SAMMEN KAN VI... Ideoplæg Opslagstavle med vision for Posthusgruden ANNA KLINDT RY BORGER- OG KULTURHUS RY FOR GÆSTFRIT BORGERFÆLLESSKAB SAMMEN KAN VI... Ideoplæg 2016 - Opslagstavle med vision for Posthusgruden Indhold Vision Beskrivelse Referencebilleder Illustrationsplan

Læs mere

Vilkår for projektstøtte i Nyborg kommune

Vilkår for projektstøtte i Nyborg kommune LAG Nyborg Vilkår for projektstøtte i Nyborg kommune LAG Nyborg - kort fortalt Denne folder informerer om LAG Nyborg og vilkårene for at søge projektstøtte herfra. (LAG står iøvrigt for: Lokal AktionsGruppe).

Læs mere

17 eksklusive grunde i fremt tidens landsby

17 eksklusive grunde i fremt tidens landsby Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Valgfrihed mellem alle byggefirmaer eller stå selv som bygherre Naturskøn beliggenhed i Stålmosen Priser fra kr. 1.350.000,- 17 eksklusive grunde i fremt tidens

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

Anemonevej 22 8700 Horsens

Anemonevej 22 8700 Horsens Anemonevej 22 8700 Horsens Meget velholdt og indflytningsklar villa beliggende i Bankager Sag: 87101698 edc.dk Ejendoms Centret A/S Ejendomsmæglere, Valuarer,MDE Strandkærvej 30-8700 Horsens Tlf. 75622300-871@edc.dk

Læs mere

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune Strategi for Fritid og Kultur Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende fællesskaber.

Læs mere

Allégade 18 stuen og kælder

Allégade 18 stuen og kælder Allégade 18 stuen og kælder Skitseprojekt for udstykning af 3 lejligheder 11.03.2015 Allegade 18 Matr. nr. 30a Allegade 18 Allégade 18 stuen og kælder Ejendommen Beliggenhed: Allégade 18 stuen og kælder,

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD ENERGIRENOVERING OG OMBYGNING AF BOLIGFLØJEN FRA 33 UTIDSSVARENDE VÆRELSER TIL 24 MODERNE ALMENE BOLIGER I forbindelse med omdannelsen af Nybrogård Botilbud fra utidssvarende

Læs mere

Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens afsnit II med henblik på udvælgelse og tildeling af totalrådgiveren.

Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens afsnit II med henblik på udvælgelse og tildeling af totalrådgiveren. Holstebro, den 15. marts 2013 13.08/nca/kb Side 1 af 6 UDBUDSANNONCE Annoncering af totalrådgivning i forbindelse med Bovbjerg Fyr Tæller Fonden Bovbjerg Fyr Annonceringen gennemføres efter Tilbudslovens

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Baptistspejderne i Holbæk og Regstrup v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440 Mørkøv. Mail: jimmysingerholm@gmail.com

Læs mere

DOMI BOLIG AFD. 35 STENHØJGÅRDSVEJ 08/

DOMI BOLIG AFD. 35 STENHØJGÅRDSVEJ 08/ DOMI BOLIG AFD. 35 STENHØJGÅRDSVEJ 08/02-2019 RENOVERING & FORTÆTNING AF AFDELING 35, STENHØJGÅRDSVEJ INDHOLD 01 Situationsplan Forslag A og B samt terrænsnit 02 Nye Boliger 32 nye boliger, plan, snit,

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010

Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å. Oktober 2010 Koncept for decentral formidlingsstruktur i Nationalpark Skjern Å Oktober 2010 Kort om konceptet Borgerinddragelse og lokal forankring har været centrale elementer i det hidtidige arbejde med Nationalpark

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES

Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES Byggefelt 1.6 GARTNERBYEN 27 TOWN HOUSES D. 30.08.2019 GARTNERBYEN DUFTRANKEVEJ - 5200 ODENSE 1 GARTNERBYEN Tæt på Odense City og alligevel i et roligt og historiemættet kvarter, finder du Gartnerbyen,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bistrupgårdsvej 25 Postnr./by: 3460 Birkerød BBR-nr.: 230-013397 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Udviklingsstrategi. for landdistrikter

Udviklingsstrategi. for landdistrikter Udviklingsstrategi for landdistrikter Indhold Indledning 2 Landdistrikterne under forandring 3 Prioriterede udfordringer i kommunens landdistrikter 4 Initiativer idéer til tværgående projekter 5 Idéer

Læs mere

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist:

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist: Anlægsforslag Voksen- og Plejeudvalget 5-6-29 Anlægsforslag budget 21 Voksen- og plejeudvalget Anlægsforslag - Budgetoverslagsår Voksen- og Plejeudvalget Nr. Prioritet Emne Forslag Godkendt Afvist Beløb

Læs mere

S t a r u p N y D a g I n s t i t u t i o n > > D i s p o s i t i o n s f o r s l a g

S t a r u p N y D a g I n s t i t u t i o n > > D i s p o s i t i o n s f o r s l a g S t a r u p N y D a g I n s t i t u t i o n > > D i s p o s i t i o n s f o r s l a g 2603.2010 I vores nye hule er der en lampe som kun kan lyse når solen skinner. - så når lyset i hulen går ud, prøver

Læs mere

Udvikling i landdistrikterne - Lokal udviklingsstrategi og muligheder for støtte

Udvikling i landdistrikterne - Lokal udviklingsstrategi og muligheder for støtte Udvikling i landdistrikterne - Lokal udviklingsstrategi og muligheder for støtte Fødevareministeriets Netværkscenter Hvad er en udviklingsstrategi? En overordnet beskrivelse af de aktiviteter, aktionsgruppen

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5. Dagsorden Lejerbo afd. 204 d. 10. april 2013 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde mandag d. 29. april 2013 kl. 19.00 i selskabslokalet Bodenhoffs Plads 5 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg

Læs mere