Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil)."

Transkript

1 Camargue Blot et stenkast fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargueregionens spændende kanaler. Flodbådssejlads i Camargue fører dig gennem en af naturens største saltmarsker med bl.a. flokke af lyserøde flamingoer og hvide, vilde heste. Er du heldig kan du også få et glimt af de lokale guardian cowboys, som driver heste og tyre. Indsøen Etang de Thau er hjemsted for et flot fugleliv, og her finder du også de berømte østersbanker ved Bouzigues. Middelhavets strande ligger tæt ved Palavas, Carnon og La Grande Motte, hvorfor ferie i Camargue-området lægger op til badning. Oplev stemningen i Sète og Le Grau-du-Roi med farvestrålende fiskertrawlere og livlige restauranter. Et perfekt stop for et udsøgt måltid af friskfangede skaldyr ledsaget af gyldne Costières de Nîmes vine, mens solen går ned. Rejsen dertil Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

2 Sejladsmuligheder 4 bådbaser - sejl tur/retur eller envejssejlads. Kan kombineres med Canal du Midi Mildt klima gør området velegnet både tidligt og sent på sæsonen Kun 2 sluser og generelt et nemt område at sejle i Højdepunkter Formidable badestrande ved Palaves les Flot, Carnon, La Grand Motte og Le Grau du Roi Historiske byer og havnebyer (Aigues Mortes, Marseillan, Sète, Le Grau du Roi, Agde og Bouzigues) Et paradis for dyreliv Camargue er det eneste ynglested for de yndefulde flamingoer i hele Frankrig Besøg hjemstedet for den skønne aperitif Muscat de Frontignan ved Frontignan og Noilly Prat ved Marseillan Lokale specialiteter, bl.a. Moules Marinières, Bouzigues østers og andre grillede fiskeretter De smukke, åbne landskaber Saltvandssøerne og marskområdet Kanalkortbog over Camargue Kanalkortbog nr 7: Etang de Thau, Canal du Rhone á Sete Lez, Petit Rhone og Canal d'arles á Bouc. Denne kanalkortbog dækker også Canal du Midi. Kanalkortbog nr 7 omfatter vandvejene i det sydøstlige Frankrig fra Toulouse til Beaucaire ved Rhône-flodens delta. Bogen illustrerer områdets mange akvædukter, broer og bassiner nogle af disse stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. For enden af kanalen kommer man til den lille indlandssø Etang de Thau, som kan være præget af Mistralen. Kanalkortbogen har gode kort af indsejlingen til marinaerne, og sejladsen er markeret med bøjer. Bogen slutter med kort over Rhône-deltaet en region, som er kendt for sit fine fugleliv, og for ornitologerne er området et must-see. Til hjælp med din ruteplanlægning indeholder

3 kanalkortbogen også en distance-/time-tabel, samt en oversigt over antal sluser mellem de forskellige byer på vandvejene. Desuden indeholder bogen mange nyttige oplysninger for sejlads i det sydlige Frankrig, f.eks. slusernes åbningstider, signaler, fartgrænser, nyttige adresser og telefonnumre til turistkontorer, markedsdage, museer m.m. samt en masse praktiske oplysninger for en sejlads på disse vandveje. Desuden finder du detaljerede udsnit af udvalgte kanalafsnit, samt en turistbeskrivelse på engelsk, tysk og fransk. Kanalkortbogen er rigt illustreret med fotos af kanalerne, turiststeder m.m. Bogen findes ombord på båden, men rigtig mange bestiller den på forhånd til forberedelse af bådferien, og for at have den som scrapbog til minde om bådferien. Husk at bestille kanalkortbog sammen med din rejse!

4 Attraktioner Beziers Beziers er den næststørste by på Canal du Midi og en tidligere romersk by fuld af historie. I dag er byen kendt for sin vinproduktion, sommerfestivaler og tyrefægtning. Her er mange ting at se, og den bedste måde at komme til den gamle bydel er gennem parken. Byen er fødested for Paul Riquet. Her finder du også den berømte slusetrappe med 7 sluser i alt ved Fonserannes. Les Halles (det overdækkede marked) er åbent hver formiddag, og et enormt åbent marked afholdes i byens centrum på fredage med det berømte blomstermarked på Allees Paul Riquet. Der er mange caféer på Allees Paul Riquet, ligesom der er mange restauranter, som serverer mad i spansk stil såsom tapas og paellas. De større supermarkeder ligger i en vis afstand til havnen. Læg til i havnen, her har du adgang til el og vand. Agde Agde ligger i den vestlige ende af Bassin de Thau, mellem byerne Sete og Beziers. Vulkanen Saint Loup, som var aktiv for mere end år siden, har forsynet stedet med store lavasten, som er brugt til at bygge byens huse. Byen lægger op til et besøg i Aqualand ved det nærliggende Cap d Agde, ca. 6 km fra byen. Aqualand er en af Europas mest kendte Aquaparker. Besøg den romerske bro og katedralen St. Etienne fra det 12. århundrede. Oprindeligt blev byen grundlagt som en græsk handelsstation, og er en af Frankrigs ældste byer. Her er marked hver torsdag formiddag. Nærmeste golfbane ligger i Cap d Agde Golf Du Cap d'agde, 4 Avenue d'alizes, som er en stor, meget varieret bane, med bakker og vandbarrierer. Golfbanen er designet af Ronald Fream. Tillægning: læg til ved indsejlingen til "Bassin Rond", Agde-slusen (den runde sluse). Det er et offentligt tillægningssted, som drives af de franske vandsvejsmyndigheder.

5 Vær opmærksom på, at supermarked og andre forretninger ligger temmelig langt fra tillægningsstedet. Marseillan Marseillan har en overdækket markedsplads og en gammel bydel med smalle gader. Engang var Marseillan en befæstet by i stil med Aigues Mortes, og de fleste huse er bygget af genbrugte sten fra bymurene. Den berømte aperitif Noilly Prat bliver fremstillet i havnen, kun 2 minutters gang fra bådene. Her tilbydes både sightseeingtur og prøvesmagning. Tillægning: læg til i den indre havn på højre side. Gå over til havnemesterens kontor for at betale. Meze (Etang de Thau) Meze (Etang de Thau) er en meget hyggelig, gammel middelhavsfiskerby. Her er en meget fin strand 200 m fra havnen med bar/cafe. Vandet i Etang er varmere end i havet. Hvis man går tur langs havnen, finder man mange restauranter. Fisk og skaldyr er meget populært, og man kan altid få fruit de mer, muslinger og andre lokale retter til rimelige penge. Her er flere gode forretninger inde i hovedgaden i byen ca. 10 minutters gang derfra. Havnen har dog primært souveniers. Der er en rigtig god snackbar på stranden, og hvis man går langs havnen. Tillægning: læg til inden for havnemolen. Sete Sete er en meget interessant by, men også en travl havn med store handelsfartøjer og broer, som ustandseligt åbnes og lukkes. Her er fare for meget hårde vinde (Mistralen), og der er et begrænset antal tillægningspladser i havnen, hvorfor det ikke er så nemt at komme til med båd. Det er nemmere af tage fra Frontignan med tog, taxi eller bus. Byen kaldes ofte Middelhavets Venedig pga. de mange kanaler gennem byen. Besøg havnen,

6 sømændenes kirkegård og Georges Brassens Museum.Gå en tur tilmont Saint Clair, hvorfra man har en fantastisk panoramaudsigt over Middelhavet og saltsøerne. Frontignan Frontignan er rig på arkitektur bygget af de rige skippere, som fragtede vin. Besøg vinhuset Balta, som fremstiller Muscat de Frontignan, og som ligger lige ved broen. Der er marked i byen torsdag og søndag formiddag. Frontignan strand ligger 10 minutter på cykel derfra. Man kan lægge til langskibs på begge sider af broen, mens man venter på åbningstiderne. Det er ellers vanskeligt at finde en kajplads blandt de mange private både. Vi fraråder at overnatte her, fordi der er meget larm fra højhastighedstogene, men byen er et godt sted for et stop for frokost eller indkøb. På Place de la Mairie i centrum (5 minutters gang fra båden) finder man supermarked og andre forretninger. Aigues Mortes Aigues Mortes er en meget berømt, befæstet middelalderby, med mange specialforretninger og gallerier indenfor bymurene. Byens navn, Aigue Mortes, betyder det døde vand. Byen er grundlagt af den franske korsfarerkonge, Louis IX, og senere videreudviklet af hans søn og sønnesøn. I dag er byens havn tørlagt, og danner nu saltsletter, hvor der produceres halvdelen af Frankrigs saltforbrug. Aigues Mortes er et godt sted at bruge noget tid. Benyt også tiden til at kikke på de mange monumenter fra Middelalderen, besøge en tyrefarm eller tage på ridetur i saltmarsken. Der er guidede ture til bymurene og tårnene, som man dog også snildt kan se på egen hånd. Området er berømt for sin Vin de Sable en meget lys og lækker rosévin. Ved restaurantbesøg anbefales det at drikke husets vin, da flaskevine ofte går til høje overpriser her. Der er supermarkeder på Route de Nimes.

7 Læg til i havnen - det er gratis. Den østlige side af havnen har el og vand for gæsteliggerne, omend det ligger noget tæt på landevejen. St. Gilles St. Gilles er kendt for abrivados bandidos, de traditionelle tyreløb i gaderne mellem maj og november måned. Besøg klosteret, som stammer fra det 12. århundrede. Klosteret er på UNESCO's verdensarvsliste, og ligger på pilgrimsruten til St. Jaques de Compostella. Der er en offentlig swimmingpool, som er åbent hver dag undtagen søndag Middelhavet ligger ca. 25 km fra byen. Der er markedsdag i byen søndag og torsdag. Ved ankomst: Læg til i havnen, Quai du Canal Beaucaire Beaucaire trækker med sit spændende byliv og gode shoppingmuligheder. Besøg den gamle byplads med de blomstersmykkede facader og det gamle kloster. Besøg Auguste-Jacquet museet det arkæologiske museum, som ligger i borgens park. Der er markedsdag i byen onsdag og søndag formiddag. Byen ligger ca. 20 km fra den berømte by Arles, hvor Van Gogh malede mange af sine mest berømte værker.

8 Vejr og vind

9 Om Flodbådsferie Om bådferie i Frankrig - Praktiske tips Vidunderlig natur, charmerende småbyer. Fristende markeder og lokale specialiteter. Nyd en udsøgt middag ombord - eller besøg byens bedste restaurant. Læg til hvor det passer Jer - midt i naturen eller ved en idylisk landsby. Afstande På floder er afstande markeret med PK (point kilometre - se Waterway Guiden) - dvs. at der er 1 km mellem hvert PK. På kanaler er afstande markeret langs kanalen i antal m mellem to punkter (f.eks = 3 km og 300 m) Sluser Der findes flere forskellige typer sluser i Frankrig. På Lot og Charente er sluserne manuelle og ubemandende, så besætningen skal selv betjene sluserne med håndkraft. I andre områder findes ubemandende - men elektroniske sluser, hvor sluselågerne enten aktiveres fra båden med en remotecontrol - eller ved at dreje på et tov som hænger i en wire hen over kanalen - eller ved en kontrolpult på bredden i slusen. Slutteligt findes sluser som betjenes af en slusemester. Sluseafgifter er inklu deret i lejeprisen. Nogle vælger at give lidt drikkepenge - andre køber lidt af slusemesterens hjemmedyrkede varer såsom grøntsager, æg, honning eller vin. Vær opmærksom på at det er slusemesterens ansvar at betjene sluserne - IKKE at assistere Jer med båd og tovværk! Sluserne har normalt middagslukket mellem Desuden kan sluserne være lukket på faste helligdage såsom påskesøndag, pinsesøndag samt 1. maj og den franske nationaldag 14. juli. Se i øvrigt specialafsnittet om åbningstider i kanalkortbogen - og spørg på basen.

10 Barages (= opdæmning) Undervejs vil I på flodkortet kunne se de såkaldte barages opdæmning (det franske ord), og på engelsk weirs. Dette er et kunstigt lille vandfald eller nærmere opdæmning af floden i den ene side - ofte i tilknytning til en sluse. De er markeret i kortet med en kraftig sort streg, der er tegnet enten delvis ud i floden / kanalen, eller hvor floden / kanalen løber sammen med en sideflod. Hold god afstand til disse, da vandstrømmen her kan være noget kraftigere - følg sejlløbet. Hold en vis fart på båden, så den ikke driver med strømmen. Skulle motoren sætte ud, så kast hurtigt et anker ud. Overnatning Der kan frit lægges til i naturen, hvor I synes der er dejligt, og hvor det ikke generer den øvrige kanaltrafik eller udsynet. I båden ligger pløkker og pløkhammer - så man har mulighed for at slå en pløk i jorden - binde båden hertil - og nyde en smuk og fredfyldte plet: Ved sluserne er der ofte en lille anlægs-plads - disse er IKKE til overnatning, men til både som afventer at komme gennem slusen. Pladsen kan benyttes til et ganske kort ophold. Mange småbyer har en lille bådebro med plads til nogle få både. Her ligger man godt og gratis. Ønsker man at overnatte i en decideret havn eller marina, betales ca pr. overnatning - afhængig af bådens størrelse. På floderne kan det kræve lidt mere tålmodighed at finde et godt sted - da der kan være for lavvandet eller bevokset langs bredderne. Tænk på, når båden fortøjes i det fri, at tovværket ikke bindes fast til et træ eller på anden måde kommer til at genere cyklende og spadserende på stierne langs kanalerne. Der skal være fri passage for alle - også så service og nødassistance kan komme frem. Indkøb BOULANGERIE (bageren), BOUCHERIE (slagteren) og ÉPICERIE (købmanden) eller SUPERMARCHÉ

11 I øvrigt har flere byer en Le Cave eller Caveaux, som er en lille vinhandel hvorfra man kan købe vin fra tønde. Egne flasker kan fyldes op med en vin d table (oftes en overraskede god dagligvin ) - og altid til en yderst rimelig pris!! Forretningerne har ofte åbent på lørdage til kl og på søndage til kl Mange har lukket mandage. Generelt er der middagslukning mellem kl Spørg for en sikkerheds skyld på basen ved ankomst. De fleste byer - også de mindre - har en ugentlig torvedag, som kan være et sandt slaraffenland for skibskokken! Friske grøntsager, lækre oste, fisk, kød og vin kan købes hos lokale småproducenter. Toilet Flodvand bruges til pumpetoilettet. Systemet og miljøet er følsomt, og det anbefales at have en plasticpose til papir og andet affald stående ved toilettet, så man undgår tilstopning.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten. Picardie Tag på en uforglemmelig bådrejse og udforsk Somme-Picardie's spændende vandveje. Du kan bl.a. sejle på de skønne Canal de la Somme, Canal de St. Quentin og Canal du Nord. Jeres bådferie kan eksempelvis

Læs mere

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil). Camargue Blot få skridt fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargue-regionens spændende kanaler - en sejlads gennem en af naturens største saltmarsker med bl.a. flokke

Læs mere

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne Ardennerne Oplev de naturskønne Ardenner fra jeres egen flodbåd.ordet Ardenner er keltisk og betyder "tæt skov". En bådferie i dette område, med den rene landluft, efterlader én overbevist om, at det beplantede

Læs mere

Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Lot floden Lot-floden bugter sig mellem brede dale med vinmarker, snævre bjergslugte, under stejle kalkstensklipper og forbi fossende vandløb. Man glemmer sent de mange borge eller middelalderlandsbyer,

Læs mere

Charente. Turen dertil:

Charente. Turen dertil: Charente Floden Charente i det vestlige Frankrig går også under betegnelsen 'Frankrigs yndigste flod'. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin

Læs mere

Canal du Midi. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Canal du Midi. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Canal du Midi En bådferie på den historiske Canal du Midi vil være rolig sejlads gennem Sydfrankrigs solmættede vinmarker i regionen mellem Toulouse i vest og til Agde ved Middelhavets strande i øst. Følg

Læs mere

Canal du Midi. Turen Dertil. Sejladsmuligheder. Højdepunkter for en bådferie på Canal du Midi

Canal du Midi. Turen Dertil. Sejladsmuligheder. Højdepunkter for en bådferie på Canal du Midi Canal du Midi En bådferie på den historiske Canal du Midi vil være rolig sejlads gennem Sydfrankrigs solmættede vinmarker i regionen mellem Toulouse i vest og til Agde ved Middelhavets strande i øst. Følg

Læs mere

Camargue. Rejsen dertil: Sejladsmuligheder. Højdepunkterne for sejladsen. Inspiration til Camargue

Camargue. Rejsen dertil: Sejladsmuligheder. Højdepunkterne for sejladsen. Inspiration til Camargue Camargue Blot få skridt fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargue-regionens spændende kanaler - en sejlads gennem en af naturens største saltmarsker med bl.a. flokke

Læs mere

Aquitaine. Turen til Aquitaine: Sejlmuligheder

Aquitaine. Turen til Aquitaine: Sejlmuligheder Aquitaine Sceneriet i det sydfranske Aquitaine har inspireret kunstnere gennem århundreder. Skråninger med vinstokke og plantager med sveskeblommer, vidner om et område med overflod. Den luksuriøse fois

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Charente. Turen dertil:

Charente. Turen dertil: Charente Charente-floden i Vestfrankrig kaldes også den yndigste flod i Frankrig. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin fine cognac, et fremragende

Læs mere

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder.

På OREA Hotel Voronez I bor I centralt i Brno, tæt ved byens seværdigheder. OREA Hotel Voronez I Den hyggelige universitetsby Brno er Tjekkiets næststørste by og den største by i Mähren området. Her finder I mange historiske bygninger og spændende. Orea Hotel Voronez I er et indbydende

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Det er muligt at sejle fra en base på Charente floden: Jarnac. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se placering langs floden.

Det er muligt at sejle fra en base på Charente floden: Jarnac. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se placering langs floden. Charente Charente-floden i Vestfrankrig kaldes også den yndigste flod i Frankrig. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin fine cognac, et fremragende

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

OREA Hotel Voronez II

OREA Hotel Voronez II OREA Hotel Voronez II Den tjekkiske by er den næststørste i landet og ligger i den sydlige del af Tjekkiet. Byen er den by i Tjekkiet næstefter Prag, hvor der findes flest beskyttede historiske seværdigheder.

Læs mere

Rideau Canal. Inspiration og praktisk information

Rideau Canal. Inspiration og praktisk information Rideau Canal Rideau Canal består af en række søer og floder, som er bundet sammen via kanaler. Kanaler udgør mindre end 10% af den UNESCO-beskyttede Rideau Canal, som strækker sig over ikke mindre end

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Anjou. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Anjou. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Anjou Blot få timer fra Paris lokker Anjou med et blidt bakkende landskab, gastronomi, slotte og kirker. Floden Sarthe snor sig stille og nonchalant gennem grønne landskaber med maleriske landsbyer spredt

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

Sejl ud fra 4 bådbaser - retur eller envejs. Klik på udgangshavne under kortet på denne side og se deres placeringer i området.

Sejl ud fra 4 bådbaser - retur eller envejs. Klik på udgangshavne under kortet på denne side og se deres placeringer i området. Aquitaine Sceneriet i det sydfranske Aquitaine har inspireret kunstnere gennem århundreder. Skråninger med vinstokke og plantager med sveskeblommer, vidner om et område med overflod. Den luksuriøse foie

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Alsace & Saarland. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Alsace & Saarland. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Alsace & Saarland Alsace Lorraine er ikke uden grund en populær region for kanalbådsferie og ganske vidunderlig ligesom byernes kunst og arkitektur. Udstrakte fyrreskove langs kanten af de blåtonede Vogeser

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Sejl ud fra én af vore 4 bådbaser retur eller envejs - strækningen mellem baserne i Hesse/Saverne og Strasbourg er alltid populær.

Sejl ud fra én af vore 4 bådbaser retur eller envejs - strækningen mellem baserne i Hesse/Saverne og Strasbourg er alltid populær. Alsace & Saarland Alsace Lorraine er ikke uden grund en populær region for kanalbådsferie og ganske vidunderlig ligesom byernes kunst og arkitektur. Udstrakte fyrreskove langs kanten af de blåtonede Vogeser

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Nyheder fra Arli nr. 3.

Nyheder fra Arli nr. 3. Nyheder fra Arli nr. 3. Lørdag morgen afsted fra Liege til Huy ca. 35 km og 2 sluser. Vi får en fin plads i Yacht Club De Huy lige i udkanten af byen. Vi er nu på vej op i Ardennerne, hvilket turen bærer

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Endelig tur beskrivelse

Endelig tur beskrivelse Endelig tur beskrivelse DMU turen 2013 Görlitz (EDBX) via Barth (EDBH) Den 6. 9. juni 2013 Görlitz Kære Turdeltager, Tiden nærmer sig, hvor vi alle drager afsted på årets DMU tur. Vi har derfor fornøjelsen

Læs mere

Canal de Garonne fra Bordeaux til Toulouse. Indkvartering. Sværhedsgrad og kort FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE

Canal de Garonne fra Bordeaux til Toulouse. Indkvartering. Sværhedsgrad og kort FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE Lettere kuperet cykling langs vinmarker, frugtplantager og Canal de Garonne. Hvis man ønsker kan turen cykles fra Toulouse til Bordeaux. Bedes

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium

Busrejse til Rügen. 17. - 23. august 2013. Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. - 23. august 2013 Løgumkloster Refugium Busrejse til Rügen 17. 23. august 2013 med forberedende dage på Løgumkloster Refugium Medvirkende: Ebbe Juul-Heider, lektor, Beder Siggi Pfingsten,

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina)

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Oversigts Kort af turen fra Alicante Lufthavnen til Los Riquelme (Sucina) Turen er 97 Km lang men det meste er på motorvej. Billedet viser lufthavnen

Læs mere