Charente. Turen dertil:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Charente. Turen dertil:"

Transkript

1 Charente Floden Charente i det vestlige Frankrig går også under betegnelsen 'Frankrigs yndigste flod'. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin fine cognac, et fremragende køkken og romansk kunst og arkitektur. Regionen var tidligere hjemsted for en indbringende papirproduktion. Sejlruten mod vest til Rochefort bringer dig til de berømte vinmarker omkring Cognac. Et besøg i denne elegante by - eksempelvis med rundvisning på de omkringliggende destillerier Hennessy og Remy Martin er altid et højdepunkt. Sejlruten mod øst går gennem floddalen, forbi den gamle chokoladefabrik Trois-Palis, og til Angoulême med den imponerende katedral fra det 12. århundrede. Charente-floden flyder normalt blidt og er let at sejle på. Der er ingen slusevagter, så sluserne betjenes af sejlerne selv. Efter Saint Savinien mod Rochefort er floden dog under tidevandets indflydelse, og dette sidste stræk anbefales derfor kun for folk med sejlerfaring. Turen dertil: Flyv til Bordeaux - derfra er der kun en kort tur i taxa/tog til baserne.

2 Højdepunkter Det krystalklare vand i Charente-floden, som giver perfekte vilkår for fiskeri og badning Chokoladesmagning ved Trois Pallis Amfiteatret og freskoer i Saintes Børneparken ved Saint Savinien med swimmingpool og crazy-golf et perfekt sted for en picnic Romanske kunstværker, bl.a. kirken i Châteauneuf-sur-Charente Rundvisning og prøvesmagning på et cognac-destilleri Renæissanceslotte Gode golfmuligheder helt ned til flodbredden De fine klostre i Saint Brice Det maritime museum i Rochefort, samt byens gode fiske- og skaldyrsrestauranter Det søde caféliv og gode shoppingmuligheder i Angoulême Bådværfter i Saint Simon, hvor de specielle Gabares (fladbundede sejlpramme) blev bygget for at transportere tønder med cognac. I dag anvendes de til turistudflugter på floden Kanalkortbog over Charente floden Kanalkortbog nr 6: Charente-floden Charente er 361 km lang, men den er kun sejlbar fra Angoulême til udløbet i Atlanterhavet (en strækning på 147 km). Alle sluserne på floden er manuelle og skal betjenes af bådfolkene selv. Et par steder på ruten finder man de gamle trækfærger på tværs af floden. Nærmer man sig disse færger, skal man give signal til kaptajnen. Til hjælp med din ruteplanlægning indeholder kanalkortbogen en distance-/time-tabel, samt en oversigt over antal sluser mellem de forskellige byer på vandvejene. Desuden indeholder bogen mange nyttige oplysninger for sejlads i det sydlige Frankrig, f.eks. slusernes åbningstider, signaler, fartgrænser, nyttige adresser og telefonnumre til turistkontorer, markedsdage, museer m.m. samt en masse praktiske oplysninger for en sejlads på disse vandveje. Desuden finder du detaljerede udsnit af udvalgte kanalafsnit, samt en turistbeskrivelse på engelsk, tysk og fransk. Kanalkortbogen er rigt illustreret med fotos af kanalerne, turiststeder m.m. Bogen findes ombord på

3 båden, men rigtig mange bestiller den på forhånd til forberedelse af bådferien, og for at have den som scrapbog til minde om bådferien. Husk at bestille kanalkortbog sammen med din rejse!

4 Attraktioner Saint Savinien Saint Savinien er en malerisk by med den særlige Charente-byggestil og smalle gader. Den kønne by har mange shoppingmuligheder og et mindre friluftsbad, som er åbent mellem maj og august måned. Madmessen La Foire aux Vins et à la bonne Chère afholdes i august, og tiltrækker mange udstillere. Folkene bag messen stræber efter, at man skal kunne smage og sammenligne alle de vintyper, som produceres i Frankrigs regioner og (gen)opdage finesserne i fransk gastronomi. Hele sommeren afholdes der markeder om aftenen. Byen rummer også flere supermarkeder. Læg til ved pontonen, hvor man også kan få el og vand. Port D'envaux Port D'envaux var tidligere en vigtig by langs Saltruten, hvilket byens mange, flotte huse fra perioden vidner om. Her finder du en kunstig strand ved floden, en park og et picnicområde. Besøg Chateaux de Panloy, som blev genopbygget i 1770 i Louis XV-stil. Der er marked torsdag formiddage i byen, hvor du også finder et supermarked. Saintes Saintes er kendetegnet ved sine fine middelalderhuse og smalle gader, og byen er velbesøgt af turister. To gange ugentligt er der marked ved katedralen. Saintes har også et offentligt friluftsbad. Besøg Arch of Germanicus på flodbredden, og andre imponerende, romerske

5 ruiner dedikeret til Kejser Tiberius. Det arkæologiske museum har en stor samling af skulpturer. Golfbane: Golf Louis Rouyer Guillet, 43 Route du Golf, Fontcouverte, Saintes en flot 18-hullers bane. Supermarked: Centre E.Leclerc, beliggende på Cours Charles De Gaulle, den fjerneste side af Parc Pierre Mendes France. Læg til ved flydepontonen overfor Arch de Germanicus. Cognac Cognac er enhistorisk by berømt for sine cognac-huse. Byen er livlig og med et stort udvalg af restauranter og festivaler i løbet af året. Husene i den gamle bydel er fra middelalderen. Tag med det lille, lokale tog rundt og oplev vinmarkerne, historien og nogle af de ældste cognac-huse fra Alle de kendte cognac-huse findes her, og hvert destilleri har sin egen hemmelighed for blanding. I det 16. århundrede ankom hollandske skibe til Cognac i deres søgen efter de berømte vine fra Campagne og Borderies. Vinene fra gårdene i Aunis led af overproduktion og faldende kvalitet, hvorfor vinene ikke kunne tåle den lange sørejse. Hollænderne begyndte derfor at bruge disse svagere vine i deres destillerier, hvor vinen blev omdannet til brandwijn heraf navnet Brandy. I byen er der marked hver formiddag med enkelt undtagelse af mandage. Besøg museet Chateau de Cognac. Chateau'et er fødested for Kong Frans I. Efter revolutionen blev slottet sat til salg og købt i 1796 af Baron Otard. Mange at de flotteste værelser er åbent for publikum. Slottet ligger i centrum af Cognac. Læg til ved broen ved Park Francois I, hvor der også er en legeplads til børnene, en swimmingpool, tennis, minigolf og kanoudlejning. I marinaen finder du også adgang til el og vand.

6 Jarnac Jarnac er en vigtig cognacby og hovedsæde for Courvoisier, én at de mest berømte cognacmærker. Produktionen af cognac-tønder er ligeså vigtig for regionen som fremstillingen af cognac. Om sommeren kan man besøge Courviosier-museet. Gå også en tur i den smukke park og besøg museet dedikeret til Francois Mitterand, som er født her. Byen har et overdækket marked hver formiddag, samt et åbent marked den første lørdag i måneden. Der er en offentlig swimmingpool ved den ene flodbred (ved L'ile Madame). Fisketegn gældende for 1-7 dage kan købes i de mange udstyrsforretninger i Jarnac. Nyd en aperitif på Café l Union med terrasse på fodgængergaden. Eller nyd en ret på Restaurant du Chatea, som ligger på Place du Chateau lige overfor Courvoisier-bygningen. Her er masser af atmosfære og menuer efter sæsonen. Supermarked finder du ved at gå fra basen ind mod byen langs floden. Drej til venstre ved broen, og fortsæt gennem byen på rue Jacques Moreau, gå forbi hospitalet og drej til højre ad Avenue de l'europe. Læg til langs kajen, hvor man kan få el og vand. Angoulême Angoulême er den vigtigste by ved Charente-floden. Byen er omgivet af volde, hvorfra der er fin udsigt i alle retninger. Den gamle bydel er bevaret og pænt vedligeholdt. Angoulême er en domkirkeby, og domkirken St. Pierre stammer fra helt tilbage til det 12. århundrede. Sidenhen er den blevet genopbygget flere gange, og er bemstemt et besøg værd. Byen er kendt for papirproduktion og trykkerier, som byen har været forbundet med siden det 14. århundrede. Musée de la Bande Dessinée (tegneseriemuséet) ligger i en gammel papirmølle ved floden. Byen er også berømt for hjemmelavet chokolade. Besøg tegneseriemuseet CNBDI (Centre National de la Bande Dessinée et de l'image) beliggende i 121 rue

7 de Bordeaux, Angoulême. Det er et meget kendt museum og multimediecenter dedikeret til tegneserier. Der er åbent hver dag undtagen mandage (website: Markedshallerne i Angoulême ligger ved Rue du General de Gaulle (tæt på rådhuset). Tag eventuelt forbi det fantastiske swimmingpoolkompleks Nautilis (website: som både har indendørs og udendørs pools, en stor vandrutsjebane og jacuzzi. I midt-september afholdes verdens største væddeløb for Bugatti racerbiler, som ejerne viser frem i et løb i byens historiske gader, på voldene og hårnålesvingene i bakkerne omkring byen. Læg til ved Port l'houmeau (stenkaj).

8 Vejr og vind

9 Om Flodbådsferie Om bådferie i Frankrig - Praktiske tips Vidunderlig natur, charmerende småbyer. Fristende markeder og lokale specialiteter. Nyd en udsøgt middag ombord - eller besøg byens bedste restaurant. Læg til hvor det passer Jer - midt i naturen eller ved en idylisk landsby. Afstande På floder er afstande markeret med PK (point kilometre - se Waterway Guiden) - dvs. at der er 1 km mellem hvert PK. På kanaler er afstande markeret langs kanalen i antal m mellem to punkter (f.eks = 3 km og 300 m) Sluser Der findes flere forskellige typer sluser i Frankrig. På Lot og Charente er sluserne manuelle og ubemandende, så besætningen skal selv betjene sluserne med håndkraft. I andre områder findes ubemandende - men elektroniske sluser, hvor sluselågerne enten aktiveres fra båden med en remotecontrol - eller ved at dreje på et tov som hænger i en wire hen over kanalen - eller ved en kontrolpult på bredden i slusen. Slutteligt findes sluser som betjenes af en slusemester. Sluseafgifter er inklu deret i lejeprisen. Nogle vælger at give lidt drikkepenge - andre køber lidt af slusemesterens hjemmedyrkede varer såsom grøntsager, æg, honning eller vin. Vær opmærksom på at det er slusemesterens ansvar at betjene sluserne - IKKE at assistere Jer med båd og tovværk! Sluserne har normalt middagslukket mellem Desuden kan sluserne være lukket på faste helligdage såsom påskesøndag, pinsesøndag samt 1. maj og den franske nationaldag 14. juli. Se i øvrigt specialafsnittet om åbningstider i kanalkortbogen - og spørg på basen.

10 Barages (= opdæmning) Undervejs vil I på flodkortet kunne se de såkaldte barages opdæmning (det franske ord), og på engelsk weirs. Dette er et kunstigt lille vandfald eller nærmere opdæmning af floden i den ene side - ofte i tilknytning til en sluse. De er markeret i kortet med en kraftig sort streg, der er tegnet enten delvis ud i floden / kanalen, eller hvor floden / kanalen løber sammen med en sideflod. Hold god afstand til disse, da vandstrømmen her kan være noget kraftigere - følg sejlløbet. Hold en vis fart på båden, så den ikke driver med strømmen. Skulle motoren sætte ud, så kast hurtigt et anker ud. Overnatning Der kan frit lægges til i naturen, hvor I synes der er dejligt, og hvor det ikke generer den øvrige kanaltrafik eller udsynet. I båden ligger pløkker og pløkhammer - så man har mulighed for at slå en pløk i jorden - binde båden hertil - og nyde en smuk og fredfyldte plet: Ved sluserne er der ofte en lille anlægs-plads - disse er IKKE til overnatning, men til både som afventer at komme gennem slusen. Pladsen kan benyttes til et ganske kort ophold. Mange småbyer har en lille bådebro med plads til nogle få både. Her ligger man godt og gratis. Ønsker man at overnatte i en decideret havn eller marina, betales ca pr. overnatning - afhængig af bådens størrelse. På floderne kan det kræve lidt mere tålmodighed at finde et godt sted - da der kan være for lavvandet eller bevokset langs bredderne. Tænk på, når båden fortøjes i det fri, at tovværket ikke bindes fast til et træ eller på anden måde kommer til at genere cyklende og spadserende på stierne langs kanalerne. Der skal være fri passage for alle - også så service og nødassistance kan komme frem. Indkøb BOULANGERIE (bageren), BOUCHERIE (slagteren) og ÉPICERIE (købmanden) eller SUPERMARCHÉ

11 I øvrigt har flere byer en Le Cave eller Caveaux, som er en lille vinhandel hvorfra man kan købe vin fra tønde. Egne flasker kan fyldes op med en vin d table (oftes en overraskede god dagligvin ) - og altid til en yderst rimelig pris!! Forretningerne har ofte åbent på lørdage til kl og på søndage til kl Mange har lukket mandage. Generelt er der middagslukning mellem kl Spørg for en sikkerheds skyld på basen ved ankomst. De fleste byer - også de mindre - har en ugentlig torvedag, som kan være et sandt slaraffenland for skibskokken! Friske grøntsager, lækre oste, fisk, kød og vin kan købes hos lokale småproducenter. Toilet Flodvand bruges til pumpetoilettet. Systemet og miljøet er følsomt, og det anbefales at have en plasticpose til papir og andet affald stående ved toilettet, så man undgår tilstopning.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten. Picardie Tag på en uforglemmelig bådrejse og udforsk Somme-Picardie's spændende vandveje. Du kan bl.a. sejle på de skønne Canal de la Somme, Canal de St. Quentin og Canal du Nord. Jeres bådferie kan eksempelvis

Læs mere

Charente. Turen dertil:

Charente. Turen dertil: Charente Charente-floden i Vestfrankrig kaldes også den yndigste flod i Frankrig. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin fine cognac, et fremragende

Læs mere

Det er muligt at sejle fra en base på Charente floden: Jarnac. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se placering langs floden.

Det er muligt at sejle fra en base på Charente floden: Jarnac. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se placering langs floden. Charente Charente-floden i Vestfrankrig kaldes også den yndigste flod i Frankrig. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin fine cognac, et fremragende

Læs mere

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne Ardennerne Oplev de naturskønne Ardenner fra jeres egen flodbåd.ordet Ardenner er keltisk og betyder "tæt skov". En bådferie i dette område, med den rene landluft, efterlader én overbevist om, at det beplantede

Læs mere

Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Lot floden Lot-floden bugter sig mellem brede dale med vinmarker, snævre bjergslugte, under stejle kalkstensklipper og forbi fossende vandløb. Man glemmer sent de mange borge eller middelalderlandsbyer,

Læs mere

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil). Camargue Blot et stenkast fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargueregionens spændende kanaler. Flodbådssejlads i Camargue fører dig gennem en af naturens største

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Aquitaine. Turen til Aquitaine: Sejlmuligheder

Aquitaine. Turen til Aquitaine: Sejlmuligheder Aquitaine Sceneriet i det sydfranske Aquitaine har inspireret kunstnere gennem århundreder. Skråninger med vinstokke og plantager med sveskeblommer, vidner om et område med overflod. Den luksuriøse fois

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Anjou. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Anjou. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Anjou Blot få timer fra Paris lokker Anjou med et blidt bakkende landskab, gastronomi, slotte og kirker. Floden Sarthe snor sig stille og nonchalant gennem grønne landskaber med maleriske landsbyer spredt

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

Canal du Midi. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Canal du Midi. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Canal du Midi En bådferie på den historiske Canal du Midi vil være rolig sejlads gennem Sydfrankrigs solmættede vinmarker i regionen mellem Toulouse i vest og til Agde ved Middelhavets strande i øst. Følg

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Canal du Midi. Turen Dertil. Sejladsmuligheder. Højdepunkter for en bådferie på Canal du Midi

Canal du Midi. Turen Dertil. Sejladsmuligheder. Højdepunkter for en bådferie på Canal du Midi Canal du Midi En bådferie på den historiske Canal du Midi vil være rolig sejlads gennem Sydfrankrigs solmættede vinmarker i regionen mellem Toulouse i vest og til Agde ved Middelhavets strande i øst. Følg

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter Hotel de la Poste Hotel de la Poste Bonhomme ligger smukt i bjergkæden Vogeserne i Alsace. Hold ferie kun 15 min. fra den kendte vinrute, smukke bjergsøer og traditionelle landsbyer. Introduktion Hotel

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Nyheder fra Arli nr. 3.

Nyheder fra Arli nr. 3. Nyheder fra Arli nr. 3. Lørdag morgen afsted fra Liege til Huy ca. 35 km og 2 sluser. Vi får en fin plads i Yacht Club De Huy lige i udkanten af byen. Vi er nu på vej op i Ardennerne, hvilket turen bærer

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil). Camargue Blot få skridt fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargue-regionens spændende kanaler - en sejlads gennem en af naturens største saltmarsker med bl.a. flokke

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Nordica Hotel Berlin Heide Nyd en indbydende miniferie i Nordtyskland, hvor I kan slappe af og opleve Heide.

Nordica Hotel Berlin Heide Nyd en indbydende miniferie i Nordtyskland, hvor I kan slappe af og opleve Heide. Nordica Hotel Berlin Heide Velkommen til Nordica Hotel Berlin Heide! Introduktion Det 4-stjernede Nordica Hotel Berlin Heide er et pænt hotel, beliggende kun få kilometer fra centrum af markedsbyen I bliver

Læs mere

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion Hotel Praha Hotel Praha Introduktion Hotel Praha, som ligger i den lille hyggelige landsby Boží Dar, er indrettet i en charmerende bygning og her vil I opleve en varm og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger

Læs mere

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017

Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton maj 2017 Gladsaxe Folkekor på tur til Sutton 24.-28. maj 2017 Gladsaxe Folkekor I Kr. Himmelfartsferien rejste 41 sangere samt dirigent og pianist fra Gladsaxe Folkekor til Gladsaxes venskabsby, Sutton, ca. 20

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Alsace & Saarland. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Alsace & Saarland. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Alsace & Saarland Alsace Lorraine er ikke uden grund en populær region for kanalbådsferie og ganske vidunderlig ligesom byernes kunst og arkitektur. Udstrakte fyrreskove langs kanten af de blåtonede Vogeser

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Hotell Plevnagården. Besøg Södermanland og oplev naturen, svensk kultur, mange slotte og meget mere. Hotell Plevnagården.

Hotell Plevnagården. Besøg Södermanland og oplev naturen, svensk kultur, mange slotte og meget mere. Hotell Plevnagården. Hotell Plevnagården Plevnagården byder dig velkommen til Södermanland og den lille by Malmköping. Nyd den smukke natur og de mange smukke søer. Und Jer selv gode spa-behandlinger og spis et godt måltid

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Hotel Stadt Hamburg ligger centralt i Friedrichstadt. Hotellet har en hyggelig terrasse, hvor I kan slappe af efter en lang dag.

Hotel Stadt Hamburg ligger centralt i Friedrichstadt. Hotellet har en hyggelig terrasse, hvor I kan slappe af efter en lang dag. Hotel Stadt Hamburg I bor på det hyggelige Hotel Stadt Hamburg, som blev bygget helt tilbage i 1806. På det familiedrevede hotel finder I en fin atmosfære og I kan straks mærke sjælen. Det lille hotel

Læs mere

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet

Gala Hotel Excelsior Afslapning og helende kilder på kurferie i smukke og charmerende Tjekkiet Gala Hotel Excelsior Velkommen til Gala Hotel Excelsior, som går for at være et af de flotteste hoteller i byen! Introduktion Det 4-stjernede Orea Hotel Excelsior er et af de smukkeste hoteller i den tjekkiske

Læs mere

Sejl ud fra 4 bådbaser - retur eller envejs. Klik på udgangshavne under kortet på denne side og se deres placeringer i området.

Sejl ud fra 4 bådbaser - retur eller envejs. Klik på udgangshavne under kortet på denne side og se deres placeringer i området. Aquitaine Sceneriet i det sydfranske Aquitaine har inspireret kunstnere gennem århundreder. Skråninger med vinstokke og plantager med sveskeblommer, vidner om et område med overflod. Den luksuriøse foie

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen

Flodkrydstogt på Rhinen Flodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.06.2020 21.06.2020 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et fantastisk flodkrydstogt

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Sejl ud fra mere end 6 bådbaser - retur eller envejs sejlads. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se deres placering i området.

Sejl ud fra mere end 6 bådbaser - retur eller envejs sejlads. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se deres placering i området. Bretagne Bretagnes smukke sejlområder emmer af keltisk charme og magi. Ældgamle skikke håndhæves og traditionelle dragter bæres stolt. Kanalen Nantes à Brest er rig på historiske skatte og særprægede landskaber

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Hotel Bavaria Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge ligger Hotel Bavaria tæt ved Bodensee i Sydtyskland. Introduktion Omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Sejl ud fra én af vore 4 bådbaser retur eller envejs - strækningen mellem baserne i Hesse/Saverne og Strasbourg er alltid populær.

Sejl ud fra én af vore 4 bådbaser retur eller envejs - strækningen mellem baserne i Hesse/Saverne og Strasbourg er alltid populær. Alsace & Saarland Alsace Lorraine er ikke uden grund en populær region for kanalbådsferie og ganske vidunderlig ligesom byernes kunst og arkitektur. Udstrakte fyrreskove langs kanten af de blåtonede Vogeser

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Hotel Holsteinisches Haus

Hotel Holsteinisches Haus Hotel Holsteinisches Haus Hotel Holsteinisches Haus ligger helt fantastisk ned til kanalen. Introduktion Hotel Holsteinisches Haus i Friedrichstadt er én af vores bestsellere og det er ikke uden grund.

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Klassisk cykeltur i Puglia

Klassisk cykeltur i Puglia Klassisk cykeltur i Puglia Den sydlige del af Italien i regionen Puglia, som danner støvlens hæl, er ideel til en cykelferie for både børn og voksne. Strækningerne, som vi cykler ad, er for det meste moderate

Læs mere