Dyr Animal Captain Børnespil til babyer Hr. Bjørns børnespil i skoven Animal Zoom Quiz Insektastisk Lær via eventyr Børnespil med dyr i havet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dyr Animal Captain Børnespil til babyer Hr. Bjørns børnespil i skoven Animal Zoom Quiz Insektastisk Lær via eventyr Børnespil med dyr i havet."

Transkript

1

2 Dyr Animal Captain Italic ApS, App Store, Betaling I denne app er du kaptajnen, der transporter forskellige dyrearter på en lille færge. Aber, elefanter, slanger, tigere og mange andre dyr skal med færgen, og man skal endelig sørge for, at dyrene kan lide hinanden, når man sætter dem i samme kahyt. Animal Zoom Quiz Dennie Frifeldt, App Store, Gratis/Betaling En sjov dyrequiz, hvor der zoomes ind på et dyr, så det kan være svært at se hvilket et, det er. Lidt efter lidt afsløres mere og mere af dyret, og gætter man rigtigt, får man et stort bifald. Hvis man spiller to, kan man dyste mod hinanden. Børnespil med dyr i havet. Kidstatic Apps ApS, App Store Gratis/ Betaling Havet er fuld af spændende og farverige dyr. Men hvad er det nu, de forskellige dyr hedder? Det kan man få styr på i denne app, der også kan udvides med dyr fra floden og søen. Børnespil til babyer Advance Corp., App Store og Google Play, Gratis/ Betaling En sæt-dyr-sammen-app, hvor man ved hjælp af tre rullehjul kan swipe op og ned på skærmen og sammensætte dyr på forskellige måder. Når man har fundet de tre dele af et dyr, der passer sammen, hører man dyrets lyd. Hr. Bjørns børnespil i skoven Banana Apps Kids, App Store, Gratis/Betaling Snøft! Hr. Bjørns venner er kede af det. De trænger alle til hjælp for at blive glade igen. Hjælper man dem, vender deres humør heldigvis. En sød app for hjælpsomme dyrevenner. Insektastisk Lær via eventyr Little Bit Studio LLC, App Store og Google Play, Betaling I Insektastisk kravler man rundt nede på jorden sammen med små insekter, der skal føres igennem udfordrende labyrinter. Man skal være på vagt i naturens verden for at undgå de farer, der lurer på ens vej i banerne. Tittebøh et gratis spil til børn i alderen 1-3 Wombi Apps, App Store, Gratis/Betaling Tittebøh! Man skal finde det dyr, der spørges efter, ved at kigge på dyrene på skærmen. Når det rigtige dyr er fundet, siger det en lyd og gør noget sjovt. Led efter dyr i zoo, på bondegården, i skoven eller i junglen. Vær opmærksom på, at den samme app kan hedde noget forskelligt i App Store og Google Play. Søg eventuelt på udbyderen. Gratis/Betaling betyder, at man kan få adgang til en del af app en gratis, men at den fulde version koster penge.

3 Gode fortællinger Hunden Ib MiniCosmos, App Store og Google Play, Gratis/Betaling Den lille, hvide hund, Ib, kendes allerede fra Peter Nordahl og Rasmus Bregnhøis charmerende billedbøger. I appen her kan man fodre ham med røde pølser og lege med ham. Vær med, når Ib kører ræs mod rotten, bygger huler til søvnige dyrebørn og laver spor i sneen med den lille traktor. Vil man læse historierne om Ib, kan man købe dem i ibooks. Anton og Mille en børnebog Bo Kalvslund, App Store og Google Play, Betaling Sød historie om kærligheden mellem drengen Anton og hunden Mille. Efter skole venter Mille på Anton. De skal nemlig lege sammen. De bliver godt beskidte og gemmer sig, da mor siger, de begge skal i bad. Man kan selv læse historien eller få læst den højt, mens man kigger på tegningerne. Cykelmyggen Egon Gyldendal, App Store, Betaling Den klassiske historie om den unikke myg, Egon, der cykler ud i verden, oplever mange ting og møder spændende væsner. Flemming Quist Møllers smukke tegninger er naturligvis med i appen, og bogen læses højt af Martin Brygmann. Hugos eventyr Instinkt ApS, App Store og Google Play, Gratis Det nuttede, lille jungledyr, Hugo, har nu fået sin egen app. Ræven Rita er selvfølgelig også med i eventyret om Klods-Hugo og Prinsesse Rita, hvor en kendt historie bliver fortalt samtidig med, at sjove ting sker, når man trykker på skærmen. Katten, drengen og månen TURBINE forlaget, App Store, Betaling En poetisk fortælling om en dreng, der går tur med sin lommelygte og en sulten kat, der er på jagt efter mus. Drengen kravler op i himlen efter en stor ost, der skal lokke musene til. Men måske er det slet ikke en ost? Udover at få en god historie kan man også spille vendespil, farvelægge maleark og lave små film. Manta og skovpiraterne Character Publishing, App Store og Google Play, Betaling Nomerne er nogle megaseje, små fyre, der har forskellige egenskaber og opgaver i Nomerbyen. Mad-nomen Manta er ude at samle frugter i skoven, da Skovpiraterne pludselig angriber. En hæsblæsende fortælling, der læses højt med en spændende lydside. Man kan også købe de andre bøger i serien. Pixi børnebøger Lindhardt og Ringhof, App Store, Gratis/Betaling Pixibøger er ikke kun noget, der var engang. De findes skam stadig, og i denne app kan du få en gratis og købe syv af dem. Bumletoget koster ikke noget, og du kan få den læst højt eller læse den selv. Ren nostalgi!

4 Leg Bamba Toys Mezmedia, App Store, Betaling Hvor sejt er det lige at kunne designe sit eget legetøj? Temmeligt sejt! Man kan sammensætte figurer ud fra en skabelon med masser af tilbehør og indpakningsmuligheder. Derudover kan man få figurerne til at tale ved at optage sin egen stemme. LEGO DUPLO Food The LEGO Group, App Store og Google Play, Gratis Elsker dit barn at lege med LEGO? Så er denne app sikkert et hit, for her skal man også sætte klodser sammen, når man laver is, kager eller burgere i den lille butik, hvor kunderne kommer med specifikke ønsker. Men man kan også godt overraske dem og lave lækkerier ud fra sin egen fantasi. LEGO Elves - Unite The Magic LEGO Systems, App Store og Google Play, Gratis LEGO laver ikke kun genialt legetøj, men også fantasifulde og gode apps. Træd ind i Elvendale, hvor du skal finde magiske ting sammen med Emily Jones og alferne. Du kan også se flotte film om elverne. Kom med på en eventyrlig rejse! Look and Find Elmo on Sesame Street Sesame Street, App Store, Betaling Her skal man hverken finde Holger eller Flunkerne, men derimod en masse ting, der tilhører røde, plyssede Elmo fra Sesamgade. Hjælp ham med at kigge efter tingene i alt rodet på de forskellige værelser. Man kan også finde klistermærker og træne sin huskeevne i et sjovt spil. Thinkrolls AVOKIDDO, App Store og Google Play, Betaling Her gælder det om at tænke sig godt om. Små, rullende figurer skal guides igennem labyrinter. Sværhedsgraden stiger i takt med, at man bliver bedre, og der er udfordringer i de forskellige baner. Et sjovt spil, som forældre også sagtens kan blive fanget af. Tjulahop TjulaHop Aps, App Store, Gratis/Betaling Hvad skal vi lege? Kan man ikke rigtigt finde på en god leg, er der masser af inspiration i denne app, hvor mange af de gode, gamle lege forklares og illustreres med trin-for-trintegninger. Her er lege til gaden, sommeren, fødselsdagen, på bagsædet i bilen, osv. Vine Kids Vine Labs, App Store, Gratis Er du lidt nervøs, når dine børn er på YouTube? Det skal du ikke være her, da denne app kun indeholder videoer, der kan ses af børn, og som er enormt sjove, kreative og super nuttede. Man swiper, og så dukker der en ny, spændende video op. LumiKids Park Lumos Labs Inc., App Store og Google Play, Betaling I denne app møder og hjælper man nuttede og farverige væsner i forskellige former. De skal fodres, bades og leges med. Man skal være god til at sortere og koncentrere sig om opgaverne, og man får jubeludbrud som belønning, når udfordringerne er klaret.

5 (Næsten) som i den virkelige verden Fiete en dag på bondegården Ahoiii Entertainment UG, App Store og Google Play, Betaling Bondemanden, han har altid travlt. I hvert fald Fiete, der har en masse gøremål i løbet af dagen lige fra solen står op, til den går ned. Man må gerne hjælpe, når fx fåret skal klippes, traktoren skal læsses, grisene skal vaskes, koen skal malkes, og træet skal saves. Det er sjovt at være på landet! Hoopa City Dr. Panda Ltd, App Store og Google Play, Betaling På den runde, grønne Jord i Hoopa City bestemmer du, hvordan der skal se ud. Du kan bygge huse, lave veje og søer, plante blomster og sætte vindmøller op. Byen designes af dig og befolkes af en masse søde, små dyr. My Town: Police My Town Games LTD, App Store og Google Play, Gratis/Betaling Træd ind på politistationen, hvor ægte forbrydere er bag lås og slå, hvor man rykker ud i politibilen med hylende sirener, og hvor man hopper i helikopteren og flyver ud efter tyveknægte. Bag ved nogle af tingene på stationen gemmer der sig små, røde hjerter, som man kan samle og veksle til gaver. Toca Life: City Toca Boca AB, App Store, Betaling Toca Boca er nogle af de bedste til at lave apps til børn. Toca Boca City er en dejlig by med en hyggelig atmosfære og mange gode tilbud. Man kan fx gå til frisøren og vælge mellem 47 frisurer eller gå i madparken og vælge mellem syv forskellige lækre restauranter. Der er så mange spændende ting at udforske i storbyen. Bogga Vacation Lite Boggatap, App Store og Google Play, Gratis Så er det ferietid. Kufferten skal pakkes, så det hele kan være der, og i lufthaven skal man vise pas, inden flyvemaskinen letter. På ferieøen kan man bygge og pynte sandslotte i solen. God tur! Pepi Doctor Pepi Play, App Store og Google Play, Betaling Leg læge for en dag og hjælp to piger og en dreng med at blive raske. Du skal bore i deres tænder, rense deres ører, tage deres temperatur, hive splinter ud og sætte brækkede knogler sammen. Når de får medicin og plaster på, bliver de glade. Ting i køkkenet Kidstatic Apps ApS, App Store,Gratis/Betaling En app, hvor selv de allermindste børn kan være med, når der sættes navn på ting i køkkenet. Forskellige køkkenredskaber og mad, frugt og grøntsager vises, og så hører man, hvad tingene hedder. Køkkentingene er tegnet sødt med øjne og mund.

6 Maskiner Musik Auto Repair 4baam, App Store, Gratis Alle små bilentusiaster kan hjælpe til på bilværkstedet, hvor man styler biler, rydder op i dem, sætter musik på anlægget, kører hen til iskiosken, skriver tal på gearstangen og forbinder farverige ledninger. Biler, lastbiler og arbejdsmaskiner til småbørn Kidstatic Apps ApS, App Store og Google Play, Gratis/Betaling Vruum vruum! Er biler og andre køretøjer et hit? Så er denne app lige sagen, da den præsenterer en række maskiner, der siger sjove lyde. Navnet på maskinerne siges også, og man kan lære at kende forskel på forskellige biltyper som en varebil, en cabriolet og en firehjulstrækker. Little Builders Truck, Crane & Digger for Kids Fox and Sheep GmbH, App Store og Google Play, Betaling Det er næsten som at være på en ægte byggeplads i denne app, hvor man hjælper arbejdsmændene med at blande cement, lægge mursten, styre gravemaskinen og kranen, male gavlen med den valgte farve, vaske vejene, osv. En spændende arbejdsdag, hvor man prøver lidt af hvert. Lolas matematiktog BeiZ Ltd., App Store og Google Play, Gratis/ Betaling Sammen med pandaen Lola kan man få styr på tallene på en sjov måde. Lola stiller et spørgsmål, og så skal man finde det rigtige tal eller den rigtige talmængde. Når man har svaret rigtigt, kører toget videre og samler venner op på togperronen. Tog med dyr Yomio, App Store og Google Play, Gratis/Betaling Det er altid spændende med en togrejse. Især når chaufføren er en hund, der tager en med på tur sammen med små, sjove dyrepassagerer. Man kører dag og nat, og undervejs ændrer landskabet og vejret sig. Bloom Tunes Kapu Toys, App Store og Google Play, Betaling Musik, kunst og natur i en smuk og sød kombination. Det er, hvad man får i denne app, hvor man med lyde fra forskellige instrumenter farvelægger frø i jorden, der spirer op og bliver til musikalske blomster. Disco Fingers Propell AS, App Store, Gratis/Betaling Lav cool musik med små, musikalske finger-figurer, der har hver deres tone. Når man stiller dem op ved siden af hinanden, laver de et helt musikstykke, der kan bruges til enhver discofest. Jelly Band Infinite Dreams Inc., App Store og Google Play, Betaling Få dit eget band i Jelly Band, hvor man sammensætter sit band med søde, farverige figurer i mange former og med forskellige instrumenter. Bandmedlemmerne placeres på en scene, og så spiller musikken. Klassisk musik for børn ELITE SOLUTIONS LTD, App Store, Gratis/Betaling Vil du afprøve Mozart-effekten på dit barn, er der mulighed for det her. Denne app indeholder musikstykker, der er udvalgt til forskellige situationer og stemninger som fx nysgerrighed, kreativitet, opmærksomhed og god søvn. Sago Mini Spilledåse Sago Sago, App Store, Betaling Supersød app med en hund, der sejler på havet, en kat, der svæver i en luftballon og en kanin, der leger julemand i et snelandskab. Til hvert dyr er der en kendt børnesang, som spilles, når man trykker på skærmen. Dyrene er i spændende universer fyldt med nuttede figurer og sjove ting, og der dukker hele tiden noget nyt frem. Udarbejder: Marianne Agger Illustrator: Anders Arhøj Udgiver: Biblioteksmedier as, Ballerup 2015 Tryk: Nofoprint, Helsingør Varenr.:

Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker

Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker Gode apps til børn Forord I denne folder har vi forsøgt at samle en god blanding af sjove og lærerige apps til glæde for både børn og voksne. Folderen indeholder apps til både Android tablets (Google Play)

Læs mere

Tema DIALOGISK LÆSNING. 12 billedbøger. der er gode at læse højt og tale om

Tema DIALOGISK LÆSNING. 12 billedbøger. der er gode at læse højt og tale om Tema DIALOGISK LÆSNING 12 billedbøger der er gode at læse højt og tale om w Når vi læser for vores børn er det ofte os der læser og barnet der lytter. Ved dialogisk læsning skaber du et samspil mellem

Læs mere

Dit barns sprogudvikling år. et fælles ansvar

Dit barns sprogudvikling år. et fælles ansvar Dit barns sprogudvikling - 0-3 år et fælles ansvar Udviklende sprogmiljø Ved du, at dit barn ved fødslen: allerede har arbejdet med sprog i flere uger? kan skelne mellem forskellige sproglyde? Ved du,

Læs mere

(NÆSTEN) SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN HVAD KAN MAN MED KROPPEN?

(NÆSTEN) SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN HVAD KAN MAN MED KROPPEN? HVAD KAN MAN MED KROPPEN? BabyTummel Lene Madsen/LM fysioterapi, Gratis, App Store og Google Play Fysioterapeut Lene Madsen har udviklet denne app, der er en gave til forældre med små børn. Her er gode

Læs mere

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord?

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord? 1 LÆSEFIDUSENS ORDSKOV Som supplement til elevhæftet Læsefidusens Ordskov er her en række oplæg. Det er en del af idegrundlaget, at oplæg til nye ordtræer præsenteres gennem en lille fortælling. Her er

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Flere gode bøger 6 måneder

Flere gode bøger 6 måneder Flere gode bøger 6 måneder Lån dem på biblioteket. Køb dem i boghandlen. På nettet. I supermarkedet. Børn elsker bøger Tre små kinesere - og fire andre børnesange Af Dina Gellert Denne bog er del af en

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

Efterår September, Oktober, November

Efterår September, Oktober, November Efterår 2018 - September, Oktober, November Krop og bevægelsesdag - Spring ud i naturen Så har vi krop og bevægelses dag. I dag er vi taget over på multibanen, hvor vi startede ud med opvarmning, som bestod

Læs mere

Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker

Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker Gode apps til børn Forord I denne folder har vi forsøgt at samle en god blanding af sjove og lærerige apps til glæde for både børn og voksne. Folderen indeholder apps til både Android tablets (Google Play)

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 26. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 Uge 26 Emne: Eventyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 26 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge26_eventyr.indd 1 06/07/10 11.43 Uge 26 l Eventyr Hopp er øm i hele kroppen, da hun

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Bøger Den Lille Blå Hest og Mariehønen H.C. Andersens Eventyr Hvad siger løven og andre vilde dyr Ellevilde Ellas Sommereventyr Mimbo Jimbo

Bøger Den Lille Blå Hest og Mariehønen H.C. Andersens Eventyr Hvad siger løven og andre vilde dyr Ellevilde Ellas Sommereventyr Mimbo Jimbo Bøger Den Lille Blå Hest og Mariehønen KaareTone, Betaling, App Store Sød, lille fortælling om en mariehøne, der besøger en blå hest. Mariehønen tegner en tegning, der hele tiden udvikler sig. Tegningen

Læs mere

Kaninen pixeline. Af Kit G. Laugesen

Kaninen pixeline. Af Kit G. Laugesen Kaninen pixeline Af Kit G. Laugesen indledning Storyline er en lille historie om kaninen pixeline som godt kan lide farver. Målgruppe er dagpleje/vuggestuebørn i alder 1-3år,da jeg selv er dagpleje er

Læs mere

Musikforløb for 4. klasse

Musikforløb for 4. klasse Sønderjyllands Symfoniorkester Musikforløb for 4. klasse TEMA 2019: Carl Nielsen eller... LÆRERMATERIALE Carl Nielsen-illustrationer tegnet af Kasper Lundsfryd KÆRE LÆRERE Nu er det snart tid til, at vi

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Flere gode bøger 36 måneder

Flere gode bøger 36 måneder Flere gode bøger 36 måneder Lån dem på biblioteket. Køb dem i boghandlen. På nettet. I supermarkedet. Børn elsker bøger Nikolaj er mørkeræd Af Peter Malherbes Jensen og Karin Hultman En lille billedbog

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 25 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge25_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10 11.42 Uge 25 l Verden omkring

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE

SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE Dette opgavehæfte tilhører: SOLVENNERNE I ZOOLOGISK HAVE Tegn dig selv: 2 3 Solvennerne har sommerferie og nyder, at de har fået lov til at spise pålægschokolademadder i sofaen,

Læs mere

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen

Mathilde i Mellemamerika. Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Mathilde i Mellemamerika Costa Rica og Nicaragua Af Per H. Jacobsen Indhold Mathildes dagbog fra Costa Rica Side 4 Costa Rica Side 18 Mathildes dagbog fra Nicaragua Side 38 Nicaragua Side 50 Stikord Side

Læs mere

Apps er tænkt inddelt i en række mapper, så ipad'en bliver overskuelig i anvendelse

Apps er tænkt inddelt i en række mapper, så ipad'en bliver overskuelig i anvendelse Apps er tænkt inddelt i en række mapper, så ipad'en bliver overskuelig i anvendelse ipads anvendes ofte af både børn og voksne og til både voksen- og børneaktiviteter. Dette afspejles i udvalget/de foreslåede

Læs mere

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY

PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY Identification Label PROGRESS IN INTERNATIONAL READING LITERACY STUDY Hæfte PIRLS 13 EN INTERNATIONAL LÆSEUNDERSØGELSE DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse PIRLS Aarhus Universitet Campus

Læs mere

Velkommen til Snowy s verden

Velkommen til Snowy s verden Velkommen til Snowy s verden Har du hørt om den glade ski-bæver Snowy og hans venner Izzy og Fnuggy? Snowy er en sjov og modig bæver, der aldrig kan få nok af action, leg og skæg ude i sneen. Han er ivrig

Læs mere

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. Arbejdsbogen 1. Ny udgave. Gerner Birk Kristiansen. Tekst og tegninger DATO:

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug. Arbejdsbogen 1. Ny udgave. Gerner Birk Kristiansen. Tekst og tegninger DATO: Gerner Birk Kristiansen Tekst og tegninger DATO: Arbejdsbogen 1 Ny udgave Her er en masse materiale, der kan anvendes i børnehaveklasserne. Der er naturligvis en sammenhæng i hæftet, men underviseren låses

Læs mere

Billedtekster og overskrifter

Billedtekster og overskrifter Trækfuglen Opgaveark Dansk, 3.-4. klasse Omfang: 1-2 lektioner Billedtekster og overskrifter Billedtekster er meget vigtigere, end mange tænker. Og Børnenes Egen U-landskalender består netop grundlæggende

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY Uge 1 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge 1 l Dyr Hipp og Hopp møder tit hinanden. De er meget forskellige, men de kan begge to godt lide at spise

Læs mere

11. december (3-4år)

11. december (3-4år) 11. december (3-4år) Du og Knud Nis skal pakke julemandens kane i dag. Der skal være plads til mange gaver. Gaverne skal stå ovenpå hinanden. Opgaven til 11. december Forældre: Klip sammen med dit barn

Læs mere

Inspiration til gode bøger under juletræet

Inspiration til gode bøger under juletræet Inspiration til gode bøger under juletræet Ca. 1½-2 år I den alder skal bøgerne være solide, farverige og ikke for store, børnene skal selv kunne tumle dem. David McKee: Elmers farver, Elmers dag, Elmers

Læs mere

Du skal se to film. o De Fantastiske 3 o Orla Frøsnapper. Du skal lære

Du skal se to film. o De Fantastiske 3 o Orla Frøsnapper. Du skal lære Du skal se to film o De Fantastiske 3 o Orla Frøsnapper Du skal lære o o o o o At tale på dansk om karakterer i film. At lytte godt efter, hvad der bliver sagt i filmene. At læse og forstå korte tekster

Læs mere

I Guds hånd -2. I Guds hånd er jeg elsket

I Guds hånd -2. I Guds hånd er jeg elsket I Guds hånd -2 I Guds hånd er jeg elsket Mål: At lære børnene, at Gud altid elsker os. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan vi være trygge og behøver ikke være bange. Intet kan skille os fra Guds kærlighed.

Læs mere

SJOV MED GOOGLY FRUIT!

SJOV MED GOOGLY FRUIT! SJOV MED GOOGLY FRUIT! HVOR GEMMER GUSTAV GULEROD SIG? ÆSA ÆBLE AFSLØRER, HVORDAN HUN FORVANDLER SIG TIL LÆKRE ÆBLERINGE SJOV TIL DEN LANGE KØRETUR Bliv venner med frugt og grønt TITTEBØH! HEJSA! VI ER

Læs mere

COBOSTORIES OPLÆG TIL KURSUS

COBOSTORIES OPLÆG TIL KURSUS 1 OPLÆG TIL KURSUS 2 NÅR BØRN LEGER MED I BØRNEHAVER OG INDSKOLING Børn bruger oceaner af tid på tablets fordi de rummer sjove lege- og læreuniverser fyldt med fortællinger. De leger individuelt, udfordrer

Læs mere

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge1_dyr.indd 1 06/07/

Uge 1. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge1_dyr.indd 1 06/07/ Uge 1 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 1 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge1_dyr.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 1 l Dyr Hipp og Hopp møder tit hinanden. De er meget forskellige, men de

Læs mere

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015

PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 PROGRAM EFTERÅR 2014 - FORÅR 2015 SIDE 1 / VELKOMMEN Biograferne i RUDERSDAL byder velkommen til filmoplevelser på det store lærred. Rudersdal kommunes Børnehave Bio er et mere end 20 år gammelt initiativ,

Læs mere

Bøger til de voksne. Den første skoledag. Ideer til at skabe sammenhold i dit barns klasse.

Bøger til de voksne. Den første skoledag.   Ideer til at skabe sammenhold i dit barns klasse. Bøger til de voksne Forældre kan have mange overvejelser, når deres barn skal starte i skole. Hvad vil det sige at være skoleparat? Hvordan ruster jeg mit barn og støtter op om dets læring? Bare rolig

Læs mere

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1

Kan du lide de andre børn? 11 9 Tror du de andre børn kan lide dig? 15 3 1 1 Samlet resultat fra børnemiljøundersøgelsen Børnecentret Vesterparken Samlet antal besvarelser 20 Pige 7 Dreng 13 Svarmuligheder: Glad for at gå i børnehave. 19 1 Er glad for den stue, man går på 16 2

Læs mere

Læsetræning 1A - læs og forstå

Læsetræning 1A - læs og forstå Læsetræning 1A - læs og forstå Jørgen Brenting illustration: Birgitte Flarup OBS! Sidetallene gælder ikke i denne prøve. Se på opgavernes numre. Denne bog er hentet fra Baskervilles Depot som e-bog til

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Stjernemanden Arthur. Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig

Stjernemanden Arthur. Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig Stjernemanden Arthur Storyline af Kate Vilstrup Petersen for 3-6 årig Indholdsfortegnelse Stjernemanden Arthur Historie Værksted Fokus spørgsmål Trylledej Dekoration Musik Fokus spørgsmål Arthur skal en

Læs mere

Ild & vand. Billeder og historier i musikken

Ild & vand. Billeder og historier i musikken Ild & vand Billeder og historier i musikken m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Musikken er et flyvende tæppe Du skal høre et symfoniorkester spille to musikværker. Det ene musikværk hedder Roms

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 13. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 Kursusmappe Uge 13 Emne: Min krop Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 13 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge13_minkrop.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 13 l Min krop Hipp og Hopp mødes stadig hver

Læs mere

Professoren. -udforsker Skoven! Baseret på en (næsten) sand historie. STÆRKT FORKORTET DEMORVERSION (ORIGINALEN ER PÅ 66 SIDER) Særlig tak til:

Professoren. -udforsker Skoven! Baseret på en (næsten) sand historie. STÆRKT FORKORTET DEMORVERSION (ORIGINALEN ER PÅ 66 SIDER) Særlig tak til: 1 Professoren -udforsker Skoven! 2016 af Kim Christensen Baseret på en (næsten) sand historie. STÆRKT FORKORTET DEMORVERSION (ORIGINALEN ER PÅ 66 SIDER) Særlig tak til: Lars. Naturstyrelsen Til minde om

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

LUCIA LÆSERAKETTEN 2019

LUCIA LÆSERAKETTEN 2019 LUCIA 68 LÆSERAKETTEN 2019 Lucia bag lås og slå STINE BANG ANDREAS BECK Husene ligger tæt op ad bjergsiden langs de stejle gader. Midt i det hele ligger et lille, gult hus. Foran huset leger børn i alle

Læs mere

Flere gode bøger 18 måneder

Flere gode bøger 18 måneder Flere gode bøger 18 måneder Lån dem på biblioteket. Køb dem i boghandlen. På nettet. I supermarkedet. Børn elsker bøger En sandwich med 10 lag Af Annette Herzog og Kamilla Christiansen En tællebog med

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.

Kursusmappe. HippHopp. Uge 21. Emne: Dyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1. Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11. Uge 21 Emne: Dyr Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 21 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge21_dyr.indd 1 06/07/10 11.39 Uge 21 l Dyr Det er tidligt om morgenen og stadig mørkt. Hipp

Læs mere

3. december Jeg skal i skole

3. december Jeg skal i skole 3. december Jeg skal i skole 3. DECEMBER Her er Sallinge Brugs, hvor min bedste kammerat, Per boede. - Kan du nu skynde dig, siger mor, da jeg med sne på min jakke stormer ind i køkkenet. - Du skulle ikke

Læs mere

Snip Snap Snude. mini. Fakta-bøger. Snip Snap Snude - mini Opgavebøger. Snip Snap Snude - mini Malebøger. Snip Snap Snude - mini Serie 7: Elmer m.fl.

Snip Snap Snude. mini. Fakta-bøger. Snip Snap Snude - mini Opgavebøger. Snip Snap Snude - mini Malebøger. Snip Snap Snude - mini Serie 7: Elmer m.fl. Snip Snap Snude mini Serie 10: Sange Snip Snap Snude mini Fakta-bøger Snip Snap Snude mini-bøger Snip Snap Snude - mini Opgavebøger Snip Snap Snude - mini Malebøger Snip Snap Snude - mini Serie 7: Elmer

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Prinsesse Sommer Sol: Gimpe: TilliTwist: Muffe Mose:

Prinsesse Sommer Sol: Gimpe: TilliTwist: Muffe Mose: Prinsesse Bella Bella Bella Bella er prinsesse på det smukkeste slot i hele Ponyville. Der er høje tårne, og pink og glimmer over det hele. Der er balkoner og balsale og soveværelser med bløde senge, som

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

2. Læsesiden. Nana har svært ved at læse. Læs sammen med lærer. Læs med makker. Læs alene. Læs med mor eller far.

2. Læsesiden. Nana har svært ved at læse. Læs sammen med lærer. Læs med makker. Læs alene. Læs med mor eller far. Nana har svært ved at læse Her er Nana. Nana går på Solby Skole. Nana bor sammen med sin mor og far. Nanas mor hedder Tina. Nanas far hedder Bo. Mor siger tit: Vi skal læse, Nana! Du må øve dig. Alle kan

Læs mere

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser.

Professoren. og Kattemor's Skattekort! FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER. Skrevet ud fra virkelige hændelser. 1 Professoren og Kattemor's Skattekort! 2016 af Kim Christensen FORKORTET LÆSEPRØVE - DEN RIGTIGE BOG HAR 66 SIDER Skrevet ud fra virkelige hændelser. Særlig tak til: Janet. Elsebeth. Til minde om Kattemor.

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Kurset var min fødselsdags gave fra Tom sidste år. De har tidligere kun kørt begynder kursus, men jeg mente det ville være for nemt så jeg blev glædeligt

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Et kæledyr er et dyr, man har hjem-me i sit hus.

Et kæledyr er et dyr, man har hjem-me i sit hus. Et kæledyr er et dyr, man har hjem-me i sit hus. Man kan have en hund eller en kat, men man kan også have en gna-ver, som mar-svin, ham-stre eller ka-ni-ner. Et kæledyr er et dyr, som man holder af. Man

Læs mere

Tillykke med din nye kanin

Tillykke med din nye kanin Tillykke med din nye kanin Afkomsattest Født: Køn: Farve: Race: Opdrættet hos Opdrætters navn Højre øre Venstre øre Registreret Solgt d. Købers navn: Fuldmagt Garanti Far Farfar Farfars far Farfars mor

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund dit barns hund atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund Fø rst udgivet i England 2007 af Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright

Læs mere

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse!

Kære forældre. Rigtig god fornøjelse! Kære forældre Dette er tænkt som en introduktion til forestillingen, som I kan læse højt for jeres børn. Den fortæller lidt om, hvordan forestillingen er lavet og om selve historien om Ivan Olsen. Introduktionen

Læs mere

KRIBLE KRABLE. på bondegården

KRIBLE KRABLE. på bondegården KRIBLE KRABLE på bondegården Solen skinner, og Anna og Ludvig er sammen med deres far og mor cyklet til Høstmarked på en økologisk gård, ikke så langt fra hvor de bor. Her kan man se, hvor dyrene bor og

Læs mere

Legogaven fra Danmark

Legogaven fra Danmark Kapitel 12 Bire havde det ikke godt. Han trivedes ikke og udviklede sig ikke lige så let som mange af de andre. Den lille dreng kunne skifte karakter på et splitsekund. Det var som at se Dr. Jekyll og

Læs mere

Safari Europa Ræv Safari Europa Hugorm Safari Europa Pindsvin

Safari Europa Ræv Safari Europa Hugorm Safari Europa Pindsvin Du skal se tre film o o o Safari Europa Ræv Safari Europa Hugorm Safari Europa Pindsvin Du skal lære o o o o o At tale på dansk om ting og dyr i naturen. At lytte godt efter, hvad der bliver sagt i filmene.

Læs mere

Katalog over apps. Anmeldelse af APPS, som vi bruger i vores pædagogiske praksis i Daginstitution Brædstrup.

Katalog over apps. Anmeldelse af APPS, som vi bruger i vores pædagogiske praksis i Daginstitution Brædstrup. Katalog over apps Anmeldelse af APPS, som vi bruger i vores pædagogiske praksis i Daginstitution Brædstrup. 1 Beskrivelse af katalog Dette katalog indeholder de apps vi arbejder med i hverdagen i Daginstitution

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

Musical med bogstavmusikanterne

Musical med bogstavmusikanterne Musical med bogstavmusikanterne En musisk vej ind i læsningen Skrevet af Mette Bech Baggrund Musicalen med bogstavmusikanterne er udviklet af Mette Bech. Børnehaveklassen på Højelse skole har siden 2006

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Respekt! Jeg frygter Gud! -2

Respekt! Jeg frygter Gud! -2 Respekt! Jeg frygter Gud! -2 Jeg siger undskyld. Mål: Børnene ser værdien og vigtigheden i at sige undskyld til Gud. De lærer, at der altid er en vej tilbage, når de har fejlet. Bibeltekst: Jonas Bog 2,

Læs mere

Hej børn. Vinduesboblerne kan I klippe ud og hænge op, så der bliver flot og festligt, der hvor I skal se teater.

Hej børn. Vinduesboblerne kan I klippe ud og hænge op, så der bliver flot og festligt, der hvor I skal se teater. Hej børn Jeg hedder Kuk, og jeg er en kat. Hvis du har skarpe øjne, har du måske set mig på plakaten for Aprilfestival? Ellers må du lede efter mig næste gang du ser plakaten. Bare kig efter den lækre

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/

Uge 11. Emne: Dyr. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY. Uge11_dyr.indd 1 06/07/ Uge 11 Emne: Dyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Emne: Dyr side 1 HIPPY HippHopp Uge11_dyr.indd 1 06/07/10 12.02 Uge 11 l Dyr Hipp og Hopp står under træet. Det er koldt, og de fryser. De

Læs mere

4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø

4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø 4. december Mere om Kong Vinter og Madam Tø 4. DECEMBER Jeg kan næsten ikke vente, til jeg kommer i skole i dag. Jeg er så spændt på at høre resten af historien om Ole, Onkel Rimfrost og Kong Vinter, ja,

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum)

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Kære børn Jeg er dyrepasser i zoologisk have. Jeg elsker mit arbejde og dyrene er mine allerbedste venner. Er der nogen af jer, der har været i zoologisk

Læs mere

Penge! Af Bjørn Ousland. På dansk ved Flemming Møldrup

Penge! Af Bjørn Ousland. På dansk ved Flemming Møldrup Penge! Af Bjørn Ousland På dansk ved Flemming Møldrup Pædagogisk vejledning Udarbejdet af Pædagogisk konsulent Marianne Skovsted Pedersen VIACFU Bogen er inspireret af film og tegneserie og historien forløber

Læs mere

Du skal se en film med en god historie: Elefantens cykel

Du skal se en film med en god historie: Elefantens cykel Du skal se en film med en god historie: o Elefantens cykel Elefanten ønsker sig en cykel. Tegn en sej cykel: Fortæl eleverne, at filmen, I skal se, handler om en elefant, der ønsker sig en cykel. Hvad

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum)

Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Dyrepasserens første brev (Læses op i fællesrum) Kære børn Jeg er dyrepasser i zoologisk have. Jeg elsker mit arbejde og dyrene er mine allerbedste venner. Er der nogen af jer, der har været i zoologisk

Læs mere

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små Vuggestue området Vi har i år lavet et separat område kun for vuggestuer, så alle vuggestueaktiviteter r samlet et sted og de små ben ikke skal bruge al deres energi på at gå mellem de sjove aktiviteter.

Læs mere

Maria og bioanalytikeren

Maria og bioanalytikeren Maria og bioanalytikeren Maria får taget en blodprøve Af: Martina Jürs Martina Jürs Maria og Bioanalytikeren Copyright 2016 Danske Bioanalytikere Skindergade 45-47 1159 København K. dbio@dbio.dk www.dbio.dk

Læs mere

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget

TAL MED EN VOKSEN. hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget TAL MED EN VOKSEN hvis din mor eller far tit kommer til at drikke for meget Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op

Læs mere

En historie fortalt af Danske Commodities inspireret af Poul la Cours børnebog fra 1906

En historie fortalt af Danske Commodities inspireret af Poul la Cours børnebog fra 1906 En historie fortalt af Danske Commodities inspireret af Poul la Cours børnebog fra 1906 (til de voksne) Vindmøllepioneren Poul la Cour (1846-1908) byggede den første vindmølle i verden, der producerede

Læs mere

Hvad er det du siger -1

Hvad er det du siger -1 Hvad er det du siger -1 Guds ord skaber Mål: Børn indser, hvor meget godt Gud har skabt ved sit ord. Når Gud taler, så sker det. Det bliver ligesom, han har sagt sikken en magt Gud har, og hvor er det

Læs mere

dem fra hinanden. Henning kan godt li regning, men det er måske fordi, han ikke kan læse så godt endnu. Han siger også, at hans far siger, at det er

dem fra hinanden. Henning kan godt li regning, men det er måske fordi, han ikke kan læse så godt endnu. Han siger også, at hans far siger, at det er Jeg skal i skole - Kan du nu skynde dig, siger mor, da jeg med sne på min jakke stormer ind i køkkenet. - Du skulle ikke ha taget med Rasmus Mælkekusk, nu kommer du for sent i skole. Og se hvor du drypper

Læs mere

Udarbejdet af: Dato: Periode:marts-maj Evt. børnenes navne

Udarbejdet af: Dato: Periode:marts-maj Evt. børnenes navne Udarbejdet af: Dato: Periode:marts-maj Evt. børnenes navne Valg af Læringsmål: Læringsmål: Ud fra den overordnede læreplan se stjernen vælges et læringsmål. (0 til 2.år) Beskriv den aktuelle sammenhæng

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO august 2013

Nyhedsbrev fra SFO august 2013 Nyhedsbrev fra SFO august 2013 Kære forældre Velkommen til et nyt spændende år i SFO og en særlig velkomst til de nye på 0. årgang. Husk at skrive navn i jeres barns tøj og fodtøj. Det gør det letter at

Læs mere

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love (FINAL DRAFT2) af Christianshavns Døttreskole 8. klasse A different kind of love SCENE 1: S VÆRELSE Alberte og Lea sidder på Albertes værelse. De hygger sig meget og snakker. (14)

Læs mere

IntoWords. Dansende bogstaver. Se bogstavlyde. Vokaljagt

IntoWords. Dansende bogstaver. Se bogstavlyde. Vokaljagt IntoWords Læse- og skriveværktøj med oplæsning og ordforslag til dansk og engelsk baseret på teknologien fra det kendte værktøj CD-ORD. Dansende bogstaver Se bogstavlyde Dansende Bogstaver giver barnet

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn.

LÆS BARE LØS. A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist. 2. Det er en tiger. 3. Dette er ikke en klovn. LÆS BARE LØS A. Sæt ring om tallet ved de to sætninger, der passer til tegningen - som vist.. Han maler en lille ko.. Her er en glad lille pige. 2. Hun maler en ko. 2. Han råber vist noget. 3. Hun maler

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere