Han opfordrede samtidigt deltagere i udbud til ikke at indgive klage, men i stedet bruge tiden på at forberede næste udbudsrunde bedre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Han opfordrede samtidigt deltagere i udbud til ikke at indgive klage, men i stedet bruge tiden på at forberede næste udbudsrunde bedre."

Transkript

1 Faglig dag Den faglige medlemsdag blev afholdt fredag den 24. november 2017 på Comwell Kellers Park, Børkop. Der var 28 deltagere, der repræsenterede 18 medlemsvirksomheder. Programmet for dagen indeholdt følgende punkter Udbudsregler Markedsføring Persondataforordning Arbejdsmiljø Lær dine kollegaer og DI bedre at kende Udbudsregler Jan Stiiskjær, DI, indledte dagen med at fortælle om, hvordan en brancheforening kan arbejde med at præge udbudsbetingelserne. Han viste eksempler på, hvordan andre havde lavet foldere og andet, som kunne være til støtte for udbudsgivere i særlige brancher. Han opfordrede samtidigt deltagere i udbud til ikke at indgive klage, men i stedet bruge tiden på at forberede næste udbudsrunde bedre. Færre og færre klagere får medhold. Det giver langt bedre resultater at gå i dialog med udbudsgiver inden næste udbudsrunde.

2 Han opfordrede ligeledes til at få defineret, hvad foreningen mener er Det gode udbud. Som en del af kontingentet til DI, tilbyder DI to timers udbudsrådgivning. Du kan læse mere om dette tilbud her. Du kan se Jans præsentation her. Markedsføring Ditte Wolff-Jacobsen fortsatte dagen med at sætte fokus på markedsføring. Hun havde taget to konkrete værktøjer med: Kunderejsen Sociale medier Den vedlagte præsentation giver et godt indtryk af, hvordan du kan bruge disse to værktøjer fremadrettet. Persondataforordningen Karoline Thomsen, DI og Bilbranchen, tog bolden op efter frokost. Persondataforordningen stiller en lang række krav til alle virksomheder om, hvordan de skal beskytte personoplysninger. I den vedlagte præsentation kan du få et hurtigt overblik over de væsentligste områder, du skal have styr på i din virksomhed. Du kan også følge Karolines brevkursus i Persondataforordningen her. Linket kræver medlemskab af DI. Herudover stiller DI en lang række værktøjer til rådighed for medlemmerne. Du kan finde disse værktøj her.

3 Arbejdsmiljø Bent Horn Andersen fra DI s afdeling for Arbejdsmiljø og Teksam fortalte om det politiske spil bag ved sidste års mediesag om epoxy og isocyanatallergier i vindmølleindustrien. Der var som opfølgning kommet en rapport med 20 anbefalinger om, hvad man kan gøre for at mindske antallet af allergier. Bl.a skal der ses på, om epoxyuddannelsen er god nok, på behovet for at indføre tests, og at der bliver fulgt op på uddannelsen. Og så skal alle parter ud og informere om, hvordan man arbejder sikkert. Det havde bl.a. vist sig, at mange af allergitilfældene skyldtes uheld, dvs. at der kommer stænk på huden, at handskerne tages forkert af, og at der afsættes epoxyrester rundt omkring på håndtag og gelændere, fordi handskerne ikke tages af, når man forlader arbejdet. Derved kan den næste person få epoxy på hånden. Bent Horn Andersen samlede også op på, hvad der gælder af særlige regler for arbejde med både epoxy- og isocyanatforbindelser og for arbejde med styren og polyesterstøbning. Endelig blev der givet med nogle råd til, hvordan virksomheden skal forholde sig, når Arbejdstilsynet kommer på besøg. Det gælder om at bevare roen og kun svare på det, man ved, og heller ikke prøve at gætte sig til, hvad Arbejdstilsynet gerne vil høre. Du kan se præsentationen her. Lær dine kolleger bedre at kende Dagens faglige program sluttede af med en kort præsentation af alle deltagende virksomheder.

4 Herudover gav Sonja Ernstsen en kort præsentation af områder, hvor medlemmerne kan søge rådgivning og vejledning i DI inden for DIs tre kerneområder: Politisk interessevaretagelse Rådgivning og vejledning Netværk Der blev også givet eksempler på andre områder, hvor du kan drage fordel af dit DI-medlemskab, herunder en lang række eksportværktøjer. Husk på, at du for det kontingent, du har betalt til DI, kan få to timers gratis rådgivning om ejerskifte. Du kan læse mere her. Sidst, men ikke mindst: Husk du altid kan tage kontakt til foreningens sekretær, Sonja Ernstsen, med spørgsmål. Hun kan hjælpe med at finde frem til de helt rette services og personer, som du kan bruge i DI. Dagen sluttede med en fælles middag og hyggeligt kollegialt samvær. Det forventes, at den næste faglige dag vil blive afholdt i efteråret Etablering af netværksgruppe På den nyligt afholdte faglige dag blev der ligeledes afholdt en workshop for ledende medarbejdere fra medlemsvirksomhederne. Initiativtager til workshoppen var Christina Dalsgaard, Tuco Group ApS. Formålet med afholdelsen af workshoppen var at finde det helt rigtige udgangspunkt for en netværksgruppe i foreningens regi. Der var god opbakning hos de fremmødte deltagere, og der er foreløbigt dannet en gruppe af ledere fra 9 forskellige medlemsvirksomheder. Netværket besluttede at nedsætte en styregruppe, der skal være tovholdere på etableringen af netværket.

5 Tovholdere blev Christina Dalsgaard, Tuco Group ApS og Stig Bløcher, Winner Optimist ApS. Styregruppen har i denne uge haft sit første møde og formuleret følgende korte beskrivelse af netværket: Skib & Båds lederfælleskab er et netværk for næste generation af ledere inden for det maritime miljø. Fokus for fællesskabet er at styrke de enkelte medlemsvirksomheder og understøtte udviklingen af ledere. Netværket er grundlagt med udgangspunkt i et ønske om en højere grad af vidensdeling og en lyst til at hjælpe hinanden virksomhederne imellem. På workshoppen blev der talt om, hvilke emner der er relevante for netværket at arbejde med, og hvordan man sikrer, at den enkelte deltager får noget ud af at deltage. Følgende emner er udpeget som emner, der arbejdes videre med i netværket: Salg og branding Uddannelse og udvikling næste generation Effektivitet, ledelse, administration og struktur Tiltrække og fastholde medarbejdere Funding, eksport og samarbejder på tværs af grænser Ledende medarbejdere i medlemsvirksomhederne opfordres og inviteres til at deltage i lederfællesskabet. Der er masser af muligheder for stadig at præge indholdet på kommende møder og være med til at præge retningen for fremtidens Skib & Båd. Deltagelse i netværksgruppen koster ikke noget. Er du interesseret i at høre mere om dagen og deltage i netværksgruppen, kan du tage kontakt til en af tovholderne. Kontaktoplysningerne fremgår nedenfor. Christina Dalsgaard: christina@tuco.dk Stig Bløcher: stig@winneroptimist.dk Danboat medlemskab Danboat, foreningen for danske lystbådeproducenter og udstyr samt serviceydelser, lukkede ned den 30. september Danboat er altså lukket, men ikke slukket. Sammenlægningen mellem Skib & Båd og Danboat er med til at styrke Skib & Båds virke i DI ved et højere medlemstal samt til at opnå bedre politisk gennemslagskraft på Christiansborg. Foreningens medlemssammensætning er på nuværende tidspunkt på 50 pct. fra erhvervssiden og 50 pct. fra lystbådssiden. Som medlem af Skibs- og Bådebyggeriernes Arbejdsgiverforening har du mulighed for at tilmelde dig Danboat-gruppen.

6 Danboat-gruppen er en sektion under Skib & Båd. Som medlem af sektionen har du mulighed for at opnå rabat på arealleje i forbindelse med udstillingsaktiviteter i Danmark, nærmere bestemt Boatshow og Den Flydende Bådudstilling. Danboat-gruppens interesser varetages af en arbejdsgruppe bestående af Jan B. Hansen, Quantum Sail Design Group og Anders Kjøller, Kjøller. For 2018 er der allerede nu aftalt en rabat på 15 pct. for medlemmer af Danboat-gruppen f.s.v.a. Den Flydende Bådudstilling i Ishøj. Forhandlingerne med Boatshow Fredericia Messe C påbegyndes inden for den nærmeste fremtid. Medlemskabet af sektionen koster kr. ekskl. moms pr. år. For at opnå rabatten på 15 pct. skal du være medlem fra 1. januar På nuværende tidspunkt er nedenstående virksomheder medlem af Danboat-gruppen: BSI A/S Bådmagasinet Bådnyt CDE Danish Marine Design ApS CDH Yacht Survey & Consulting Columbus Marine A/S Dragør Baadeværft ApS Faurby Yacht ApS Hempel A/S Horsens Yachtværft ApS Jakob Jensens Bådeværft ApS Kjøller New Shipshape A/S Nordsabb-Kaj Klyn A/S Palby Marine A/S Pantaenius A/S Pro-Sage A/S Quantum Sail Design Group ApS Quorning Boats ApS Reese Marin ApS Renskib ApS Risbjerg A/S Tempo Bådsalg A/S Topdanmark A/S Uni-Safe A/S X-Yachts A/S Tilmelding kan ske til sekretariatet på mobil eller pr. mail til skibogbaad@di.dk Vi ser frem til at møde de mange nye medlemmer ved foreningens arrangementer fremover.

7 Enklere registrering af lystfartøjer I sidste uge vedtog Folketinget en ændring af muligheden for registrering af pant og andre rettigheder i mellemstore fritidsfartøjer. Fra 1. marts 2018 vil der ske en flytning af registreringen fra Skibsregisteret til Personbogen. Flytningen forenkler adgangen til registrering af pant, og forventes at føre til øget omsætning af fritidsfartøjer. Hjemmesiden Foreningen har nu fået en ny hjemmeside. Du kan finde hjemmesiden på På hjemmesiden kan du nu finde oplysninger følgende: Medlemstilbud Betingelser Danboat-gruppen Forsikringsaftale med Willis Medlemsaktiviteter Standard salgskontrakter m.v. Svendeprøvegebyr Politiske mærkesager Uddannelse Lystbådsafgift Udbudsbetingelser Moms og told ved udførsel af både Andre punkter er: Uddannelse og lærlinge Personalejura Syn & Skøn Du kan desuden finde en komplet medlemsliste og en oversigt med bestyrelsesmedlemmer. Under Om os kan du læse kort om foreningen og dens historie samt gense jubilæumsvideoen fra Hvis du har nogle rigtigt gode billeder fra din virksomhed er sekretariatet meget interesseret i at modtage så mange som muligt. Billeder m.m. kan sendes til skibogbaad@di.dk Julehilsen

8 Kære medlemmer af Skib & Båd! Julen står for døren, og et nyt år kan snart begynde. Det er derfor tid til at gøre en lille status over året, der gik i Skib & Båd. Generalforsamling i juni Årets generalforsamling blev traditionen tro holdt i DI i København. Dagen startede med en udflugt til Køge Havn med rundvisning i bus guidet af direktør Thomas E. Kampmann, Skandinavisk Transportcenter. Efterfølgende var der frokost på restaurant Arken, Køge Marina. Eftermiddagen afsluttede med årets generalforsamling. Dagen blev afsluttet med festmiddag i Industriens Hus. Medlemsmøde i september Foreningen var i år i Struer. Udflugten gik til Strandingsmuseet St. George, hvor der også blev budt på frokost. Turen fortsatte videre til Bovbjerg Fyr, hvor der blev tid til at besigtige både fyret og stranden. Dagen sluttede af med en middag på Grand Hotel Struer. Bandet Ulrich and Chaps spillede efterfølgende op til dans. Medlemssituationen Danboat er lukket, men ikke slukket. En lang række af foreningens medlemmer har i det forgangne år indmeldt sig i Skib & Båd. Foreningen har i år kunnet byde velkommen til tyve nye medlemmer. De nye medlemmer er: BSI A/S Bådmagasinet Bådnyt CDE Danish Marine Design ApS CDH Yacht Survey & Consulting Columbus Marine A/S Faurby Yacht ApS Hempel A/S Kjøller New Shipshape A/S Nordsabb-Kaj Klyn ApS Palby Marine A/S Pantaenius A/S Pro-Safe A/S Reese Marin ApS Renskib ApS Risbjerg A/S Topdanmark A/S UNI-SAFE A/S X-Yachts A/S To medlemmer valgte at forlade foreningen og DI. Den samlede medlemsliste kan findes på foreningens hjemmeside

9 Endnu en gang bydes der velkommen til de nye medlemmer. Glædelig jul Nu er tiden inde til, på bestyrelsens og sekretariatets vegne, at takke medlemmerne for opbakningen til foreningens aktiviteter i løbet af Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2018, og vi vil med disse ord ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Jens Quorning Formand ARRANGEMENTER 29. januar 2018: SMV konference DI arrangement 9. marts 2018: Bestyrelsesmøde Bestyrelsen Kolding Odder 15. juni 2018: Generalforsamling For alle medlemmer september 2018: Medlemsmøde For alle medlemmer København Stedet er ikke endeligt fastlagt

10 Mailens indhold må bruges loyalt med angivelse af kilde. Skib og Båd - skibogbaad.di.dk - skibogbaad@di.dk - Tlf.: Klik her, for at skrive til nyhedsbrevets redaktion. Klik her, hvis du ikke ønsker at modtage lignende s.

Julen står for døren, og et nyt år kan snart begynde

Julen står for døren, og et nyt år kan snart begynde Julen står for døren, og et nyt år kan snart begynde Det er derfor tid til at gøre en lille status over året, der gik i Skib & Båd. Generalforsamling i juni. Årets generalforsamling blev traditionen tro

Læs mere

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Fredag den 20. marts på Sinatur Hotel Storebælt Hans Engell giver en aktuel politisk analyse Invitation / tilmelding Foreningernes ordinære

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen for DI Service den 8. maj 2015. v/jesper Busk, Formand DI Service. Indledning

Formandens beretning til generalforsamlingen for DI Service den 8. maj 2015. v/jesper Busk, Formand DI Service. Indledning Side 1 af 14 Formandens beretning til generalforsamlingen for DI Service den 8. maj 2015 v/jesper Busk, Formand DI Service Indledning Velkommen til generalforsamling i DI Service. Jeg har glædet mig til

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2019

Ordinær generalforsamling 2019 Ordinær generalforsamling 2019 Fredag den 14. juni 2018 kl. 10.30 DI Industriens Hus H. C. Andersens Boulevard 18 1553 København V Formandens mundtlige beretning Endnu en gang bydes medlemmer, passive

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Danboat. 27. november 2015

Danboat. 27. november 2015 Danboat 27. november 2015 Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer 1/3-del af klubberne mister medlemmer 1/3-del har status quo Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 ArbejdsmiljøNET Referat af ordinær generalforsamling 2015 26. april 2015 Sekretær Bente Nørgård Referat af Ordinær generalforsamling Onsdag den 15. april 2015, kl. 17.00-18.00 på Comwell Kolding, Skovbrynet

Læs mere

Generalforsamling i Fugebranchen, FSO

Generalforsamling i Fugebranchen, FSO Generalforsamling i Fugebranchen, FSO Fredag den 2. marts 2018 På Comwell Kongebrogaarden Invitation til Fugebranchen, FSO s årlige generalforsamling Fredag den 2. marts 2018 Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej

Læs mere

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr

Nyhedsbr evet. Egedal - Frederikssund. opt m sten. Nr Nyhedsbr evet opt m sten Egedal - Frederikssund Nr. 4. 2016. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nr.1 Dato Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det som optager os rigtig meget i øjeblikket er naturligvis den forestående flytning for borgerne der bor på Kastanie Allé

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 30. januar 2019 PERSONDATAPOLTIK Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 1. Indledning MARCOD behandler personoplysninger i en lang række situationer. Vi

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk

Dansk Suffolk.   Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk Nyhedsbrev fra Her er årets sidste nyhedsbrev, et nyt år nærmer sig med hastige skridt. Der er afholdt generalforsamling den 6. november på Bygholm landbrugsskole. Jens Østergård genopstillede til bestyrelsen

Læs mere

Nye veje til lokale succeser - øget styrke via samarbejde

Nye veje til lokale succeser - øget styrke via samarbejde Nye veje til lokale succeser - øget styrke via samarbejde DANSK ERHVERVSFREMMES ÅRSMØDE 2019 København, den 31.10 1.11.2019 Velkommen til Årsmødet 2019 Siden seneste årsmøde er der sket rigtig meget i

Læs mere

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det.

Jeg har nået den alder, hvor jeg ved, hvad der er værd at vide og på en god dag kan jeg også huske noget af det. Nr. 3. 2018. Liv der reddes skal også leves. Dette er hjerneskadeforeningens slogan. Vi ved, der sidder mange rundt omkring med et stort behov for en bedre livskvalitet i hverdagen, da ens liv både fysisk

Læs mere

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen..

Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Velkommen til det 6 nyhedsbrev fra HK Rådighedslønsforeningen.. Kære Rådighedslønnere Så er vi halvvejs henne i året og mange ting er sket syntes vi lever både i DSB og BaneDK i en tid hvor de holder os

Læs mere

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København.

I 2013 har vi startet to fuldt tegnet byggeøkonomhold. Det vil sige 2x 24 studerende. Der er venteliste både i Aarhus og København. Årsberetning 2013-2014, for foreningen Danske Byggeøkonomer INDLEDNING: September 2014 Denne årsberetning er den første som dækker et helt år efter vi har flyttet regnskabsåret til at starte 1.juli. Overordnet

Læs mere

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s

Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele. R abatportalen a/s Tjen penge på dit medlemskab Medlemsfordele R abatportalen a/s Velkommen til Rabatportalen Du kan spare mange penge på de medlemsfordele, som vi præsenterer i denne folder. Rabatterne får du som medlem

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Sikkert arbejde i en sikker offshore branche

Sikkert arbejde i en sikker offshore branche Task Force ZERO Sikkert arbejde i en sikker offshore branche 1 Indhold Indledning 3 Visionen for Task Force ZERO 3 Medlemmer af Task Force ZERO 4 Hvad er Task Force ZERO? 4 Hvad arbejder Task Force ZERO

Læs mere

DI og Bilbranchen i DK

DI og Bilbranchen i DK DI og Bilbranchen i DK 03. okt. 12 DI og Bilbranchen i DK Besøg af svensk personaledirektørnetværk Velkommen Hvem er DI? Vores kerneydelser DI s medlemmer DI i Danmark, Europa og verden Bilbranchen i DI

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD PÅ RETTE KURS I 2015 kan alle bådinteresserede igen lave en samlet pejling på årets spændende bådnyheder og alt det nyeste indenfor tilbehør, når

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

NYHEDSBREV! 1/2013 udsendt uge 10

NYHEDSBREV! 1/2013 udsendt uge 10 KLYNGEKLUBBEN ODSHERRED er flyttet ind i Tinghuset, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sjælland. Den første del af 2013 har i høj grad stået i flytningens tegn det har også betydet at nogen af de planlagte

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018

Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Bestyrelsesmøde den 24. maj 2018 Tidspunkt: 24/5 2018 kl. 12:00-14:00. Mødested: Skype Mødedeltagere: Bo, Jens, Leon, Henrik, Søren, Michel Afbud: Referent: Rasmus Dagsordenpunkt 1, Godkendelse af sidste

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Velkommen! DLMF Medlemsmøde juni 2012 DANSKE LANDBRUGSMASKINFABRIKANTER

Velkommen! DLMF Medlemsmøde juni 2012 DANSKE LANDBRUGSMASKINFABRIKANTER Velkommen! DLMF Medlemsmøde juni 2012 Dagsorden 1. Velkommen 2. Vejen fra strategiseminaret til nu + dialog/spørgsmål v/ formand Sten Andersen og næstformand Jens-Peter Pedersen 3. Præsentation af Landbrug

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

ArbejdslivsTopmøde Psykisk arbejdsmiljø i praksis

ArbejdslivsTopmøde Psykisk arbejdsmiljø i praksis ArbejdslivsTopmøde 2019 Psykisk arbejdsmiljø i praksis arbejdsmiljø ArbejdslivsTopmøde 2019 Psykisk arbejdsmiljø i praksis Hvorfor er psykisk arbejdsmiljø sat højt på dagsordenen i 2019? 2019 er arbejdmiljørepræsentanternes

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV!

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV! NYHEDSBREV Juni 2016 Nr. 2 NÆSTVED ERHVERVSFORENING BESTYRELSEN ØNSKER ALLE EN GOD SOMMERFERIE! MISSION 2016: Arbejde for, at kommunen er endnu mere ambitiøs i deres erhvervsfremmende aktiviteter Arbejde

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

www.lp-yacht.dk Mobile bådstativer og Hydrauliske løftevogne Tilbehør til Mobile bådstativer Nyhed 2014 8 Ton stativ m/vinklede ben

www.lp-yacht.dk Mobile bådstativer og Hydrauliske løftevogne Tilbehør til Mobile bådstativer Nyhed 2014 8 Ton stativ m/vinklede ben Mobile bådstativer og Hydrauliske løftevogne Nyhed 2014 8 Ton stativ m/vinklede ben Spindler med neopren puder Mulighed for at indstille benene i 5 forskellige positioner: Lodret, 12 og 25 gr. ind, 10

Læs mere

VELKOMMEN DECEMBER NYHEDSBREV FRA CONNECTSPORT

VELKOMMEN DECEMBER NYHEDSBREV FRA CONNECTSPORT DECEMBER 2014 VELKOMMEN DECEMBER NYHEDSBREV FRA CONNECTSPORT Velkommen til det inspirerende ConnectSport Netværk. Opgaven for mange ledere i dag er at være inspirerende. Men hvor skal man lade sig inspirere

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som leverandør til det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017

- ØGET EKSPORT INNOVATION OG SAMARBEJDE. INVITATION Medlemsmøde RINGE, 22. NOVEMBER 2017 INVITATION Medlemsmøde INNOVATION OG SAMARBEJDE - ØGET EKSPORT RINGE, 22. NOVEMBER 2017 DBDH inviterer hermed medlemmer, kommende nye medlemmer og samarbejdspartnere til efterårets medlemsmøde den 22.

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende. Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato: Den 19.12. 2017 Nyt fra tilbuddet 2. nyhedsbrev er nu på gaden. Siden vi skrev det første nyhedsbrev, har vi i mellemtiden ansat en ny natmedarbejder,

Læs mere

STIL EFTER NYE SUCCESER

STIL EFTER NYE SUCCESER STIL EFTER NYE SUCCESER Arrangementer Forår 2016 INDDRIVELSER NETWORKING DE SVÆRE SAMTALER BESØG HOS NYBORG STRAND GENERALFORSAMLING MØD BORGMESTEREN Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af Østfyns

Læs mere

Danske Fysioterapeuters

Danske Fysioterapeuters Danske Fysioterapeuters nr. 1 jan. 2004 Danske Fysioterapeuters grundkursus for medlemmer af sikkerhedsgrupperne afholdes hvert 1 ½ år og nu har du mulighed for at deltage. Grundkursus for medlemmer af

Læs mere

FEB. & 28. FEB MAR MESSE C VESTRE RINGVEJ 101 DK-7000 FREDERICIA

FEB. & 28. FEB MAR MESSE C VESTRE RINGVEJ 101 DK-7000 FREDERICIA 22. - 24. FEB. & 28. FEB. - 3. MAR. 2019 WWW.BOATSHOW.DK MESSE C VESTRE RINGVEJ 101 DK-7000 FREDERICIA MESSEC@MESSEC.DK HØJERE SKUMSPRØJT FOR VANDMÆND, HAVFRUER, LANDKRABBER, SØSTJERNER OG ALLE DE ANDRE.

Læs mere

ÅRSBERETNING ved Generalforsamlingen 2010

ÅRSBERETNING ved Generalforsamlingen 2010 ÅRSBERETNING ved Generalforsamlingen 2010 Jeg kan nu se tilbage på mit første år som præsident for Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab. Hvis jeg skal tage et kort tilbageblik på det forgangne

Læs mere

Konference. Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år

Konference. Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år Konference Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år MUDPKONFERENCE 2015 Konference: Fremtiden for det miljøteknologiske

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6

Nyhedsbrev til pårørende. Aktiviteten Pile Alle 6 Nyhedsbrev til pårørende Aktiviteten Pile Alle 6 Nr. 1 Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Så er 2018 godt i gang og foråret melder snart sin ankomst. Her på aktiviteten har der været afholdt små fastelavnsarrangementer

Læs mere

Indkaldelse til ordinær DM-Generalforsamling og Branchedag 2013

Indkaldelse til ordinær DM-Generalforsamling og Branchedag 2013 TIL SAMTLIGE AKTIVE MEDLEMMER SAMT UDSALGSSTEDER Kolding den 3. oktober 2013 MH/hhh Indkaldelse til ordinær DM-Generalforsamling og Branchedag 2013 Torsdag den 21. november 2013 Trinity Hotel & Konference

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015

Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Ejerforeningen Bangsbo Bakker Bestyrelsens årsberetning 2014 2015 Hermed fremlægges bestyrelsens årsberetning for perioden 2014 2015 for Ejerforeningen Bangsbo Bakker til godkendelse af nærværende generalforsamling.

Læs mere

PROGRAM ERHVERVSTRÆF 2018 ERHVERVSUDVIKLING PROGRAM ERHVERVSTRÆF SAMMENHÆNGENDE ERHVERVSINDSATSER 16. maj 2018 København

PROGRAM ERHVERVSTRÆF 2018 ERHVERVSUDVIKLING PROGRAM ERHVERVSTRÆF SAMMENHÆNGENDE ERHVERVSINDSATSER 16. maj 2018 København ERHVERVSUDVIKLING ERHVERVSTRÆF 2018 ERHVERVSTRÆF 2018 SAMMENHÆNGENDE ERHVERVSINDSATSER 16. maj 2018 København 2 Indledning INDLEDNING KL inviterer til Erhvervstræf onsdag den 16. maj 2018. er et maskinrum

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat 21. juni 2016

Seniorforeningen Told & Skat 21. juni 2016 Seniorforeningen Told & Skat 21. juni 2016 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147 4065 e-mail: bwjj@mail.dk Til Bestyrelsen, suppleanter, revisorer

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2016 kl. 16:30 Nyrupvej 145, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2016 kl. 16:30 Nyrupvej 145, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2016 kl. 16:30 Nyrupvej 145, 4400 Kalundborg Til stede: Afbud fra: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ole Jerichow, Hanne-Dorthe Hansen, Kirsten Sielemann

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK

VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK VEDTÆGTER FOR SEKTIONEN FOR RÅVARER UNDER PLASTINDUSTRIEN I DANMARK Vedtaget på det stiftende årsmøde den 6. juni 1984 Senest ændret på årsmødet den 28. november 2007 1. NAVN Sektionens navn er: Sektionen

Læs mere

Københavns operahus i aftenbelysning

Københavns operahus i aftenbelysning INVITATION GENERALFORSAMLING & 75 ÅRS JUBILÆUM FREDAG DEN 16. APRIL 2010 Københavns operahus i aftenbelysning H.C. Andersens Boulevard 18 - DK-1787 Copenhagen - Tel. +45 3377 3064 - Fax. +45 3377 3560

Læs mere

i arbejdsmarkedsuddannelserne

i arbejdsmarkedsuddannelserne UNDERVISNINGS MINISTERIET KONTOR FOR ARBEJDSMARKEDSUDDANNELSER Arbejdsmiljø i arbejdsmarkedsuddannelserne... fra integrering i undervisningen til sikkerhedskultur i virksomheden 12/12-konference den 8.-

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5

REFERAT. Indhold. Møde i: Regionshandicaprådet Dato: 6. juni 2017 Kl.: Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Kongens Vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 6. juni 2017 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38 66 50 00 Direkte 38 66 5013 Fax 38 66 53 99

Læs mere

Network for improved access to European research program and new EU initiatives in the ICT area - "Danish ICT competences in European research"

Network for improved access to European research program and new EU initiatives in the ICT area - Danish ICT competences in European research Strategi for EU-projekt 07 jan. 10 Network for improved access to European research program and new EU initiatives in the ICT area - "Danish ICT competences in European research" Strategiplan Dagsorden

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. Husk 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Bliv inspireret af de kreative, og bliv klogere på de

Læs mere

Indkaldelse til ordinær DM generalforsamling og DM Temadag

Indkaldelse til ordinær DM generalforsamling og DM Temadag TIL SAMTLIGE AKTIVE MEDLEMMER SAMT UDSALGSSTEDER Kolding den 7. oktober 2009 Indkaldelse til ordinær DM generalforsamling og DM Temadag Det vil glæde os rigtig meget at se alle vore medlemmer og ledende

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 11. september 2013 Sted: Cafe Hack, Aarhus (Aarhus Teater) Tidspunkt: Kl. 10.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen

Læs mere

Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres!

Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres! INVITATION Indkøbsafdelingerne er under markant tidspres! IKA inviterer, i samarbejde med Tolstrup & Hvilsted, til en konference, hvor vi sætter fokus på IT-understøttelse af offentligt indkøb. Hands On

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere.

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere. Referat Generalforsamling, SAND Trekanten, 25.02.2016 Til stede: Betina, Malene, Poul, Per, Pernille, Jan, Lene, Jakob Til stede fra SANDs sekretariat: Sanna, Rene N. Velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune 18. juni 2019 Side 1. Mødedato: 18. juni 2019 Mødet påbegyndt: kl. 12:30 Mødested: 469 Rådhuset - Røgfri arbejdstid - Opfølgning på mødet med

Læs mere

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe

INTERN AUDITOR MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas nye Netværksgruppe Bureau Veritas nye Netværksgruppe INTERN AUDITOR Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas` netværksgrupper. Bureau Veritas har bl.a. grupper inden for kvalitet, miljø,

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter DI Rådgiverne

Vedtægter DI Rådgiverne November 2015 Vedtægter DI Rådgiverne 1 Navn Branchefællesskabets navn er DI Rådgiverne. Branchefællesskabets navn forkortes DI- R. Branchefællesskabet er en del af Dansk Industri (DI) og dermed underlagt

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer

Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Til medlemmer af Danske Råstoffer Invitation til Generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 14. juni 2019 på Hotel Vejlefjord Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2017 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 16. juni 2017 Molskroen Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement i Danske

Læs mere

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense

Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense Formands beregning i Revalideringsfaggruppen 6.april 2017 i Odense 1. Velkommen til generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2017 Mit navn er Hanne Poulsen, jeg er formand for faggruppen Som faggruppeformand

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tidspunkt: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk I kredsgeneralforsamlingen deltog

Læs mere

NYHEDSBREVET BAGLAND - BINDER DIN BRANCHEFORENING SAMMEN

NYHEDSBREVET BAGLAND - BINDER DIN BRANCHEFORENING SAMMEN NYHEDSBREVET BAGLAND - BINDER DIN BRANCHEFORENING SAMMEN DECEMBER 2015 1 Velkommen til det første nummer af nyhedsbrevet BAGLAND - nyhedsbrevet til samtlige medlemmer af fagudvalg, samtlige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Sydhavsøernes Landboseniorer

Sydhavsøernes Landboseniorer Sydhavsøernes Landboseniorer Program for 2015-2016 Seniorklubbens tur til Harzen med besøg i den 12 ha store rosenhave i Sangerhausen. Et stort udbud af oplevelser Programmet kan også ses på www.dlsyd.dk/dls/seniorklubben

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nr. 1 Dato 1.marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det der optager os i øjeblikket er naturligvis flytningen til Bøge Allé 15. Der er mange snakke om indkøb og hvad borgerne

Læs mere