Konkurrenceafdelingens beretning for 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konkurrenceafdelingens beretning for 2012."

Transkript

1 Konkurrenceafdelingens beretning for Året 2012 har ligesom de tidligere år været præget af meget stor aktivitet i konkurrenceafdelingen, som har krævet et godt og intensivt arbejde af svømmere, trænere og lederne. Resultatmæssigt er der tale om det bedste i mange år. Udover en lang række medaljer til de danske mesterskaber, er der også hjemført medaljer internationalt af flere af klubbens svømmere. Herudover er der blevet sat en række rekorder, både klub-, danske- og nordiske rekorder. Vores cheftræner Leifi, har stået sportsligt i spidsen for denne indsats, såvel til gavn for Aalborg Svømmeklub, som svømmedanmark. Tusind tak for det! Sæsonen 2012 / 2013 har budt på udskiftninger og rokeringer på trænerfronten, og Kia Bager har i forbindelse med sit studie opholdt sig et halvt år i USA. Med udgangen af sidst sæson måtte vi sige farvel til Bjørn Sørensen, Jees Reese og Daniel Ramskov, og i løbet af efteråret stoppede Katrine Brygger Hansen, som træner. Tak til jer alle for jeres indsats gennem årene i AS. Vi har så til gengæld kunne byde velkommen til Michael Schulz, Niclas Norren (1 enkelt måned) og Anne Lorenzen. Mark Knudsen blev ny ledende træner på AS2. Det har krævet stor fleksibilitet fra trænerteamet side, at få brikkerne til at falde på plads. Tak til alle trænere for indsatsen, og en speciel tak til Katrine Birk, som i Kia s fravær har påtaget sig rollen som ledende træner på AS4 samtidig med talentholdet. Også på ledersiden, har der været nogle justeringer. Birgitte Petersen skiftede holdlederjobbet på AS2 ud med AS1, og henover efteråret stoppede Gitte Nielsen, som holdleder på AS1, og udtrådte samtidig af svømmeudvalget efter 10 år. Tak for din store indsats igennem årene, men vi har heldigvis stadig gavn af din viden og ekspertise i form af arbejde med hjemmesiden, shoppen og sekretariatsfunktionen. Birgitte blev på AS2 afløst af Mette Christensen som holdleder. Mette har tidligere været holdleder i AS, og er selv tidligere konkurrencesvømmere i AS. På flexholdet ønskede Karen Marie Clemmensen at stoppe som kontaktperson. Tak for din indsats Karen Marie, men heldigvis har vi hjælp af dig som officials. Samtidig med dette skifte, fik holdet navneforandring til K1/K2, og Vibeke Zimmer er ny holdleder. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at siger jer alle i svømmeudvalget tak for jeres store indsats, ligesom jeg gerne vil takke vores officialsansvarlige Linette Johansen og Helle Birkkjær. Uden officials ingen svømmestævne. Der er pt. en lang række aktive officials, og vores to officialsansvarlige arbejder sammen med de øvrige ledere i klubben med til stadighed at rekruttere officials. Pt. har vi 47 (tidtagere) 33 (bane-vendedommere) 9(startere) 6 (ledende tid) 3(speakere) 5(stævnesekr) og 1 overdommer. Der skal også lyde en stor tak til Tinna Bjørnbak for hendes arbejde med tøjet indimellem en vanskelig opgave, såvel internt som eksternt.

2 Alle hold i konkurrenceafdelingen har nogle velfungerende forældregrupper, som laver sociale arrangementer til gavn for både svømmere og forældre. Et flot stykke arbejde af jer tak for det. Aalborg Svømmeklubs Venner (ASV) har også i 2012 ydet en meget stor indsats for konkurrenceafdelingen. Der er ydet en unik forplejning, herunder bl.a. ved regionsmesterskaberne, Fårup Sommerland turen, Aalborg Cup og Vest Danske Årgangsmesterskaber gr. 2. Tak for det kæmpe arbejde, der er stærkt medvirkende til, at svømmere fra hele landet sætter stor pris på et stævne i Aalborg. Der skal også lyde en stor tak til Lene på kontoret, for din indsats for konkurrenceafdelingen. Også tak til bestyrelsen for samarbejdet i Det er vigtigt med uddannelse af vores unge mennesker, og derfor sætter Aalborg Svømmeklub stor pris på de muligheder der foreligger omkring eliteidrætsklasseprojektet på Sønderbroskolen. Tak til Aalborg kommune (Torben Sørensen) og Dansk Svømmeunion (Michael Hinge), som i samarbejde med klubbens cheftræner Leifi har udført diverse opgaver i denne forbindelse. Også byens gymnasier har tilbud til vores svømmere, i form af Team Danmark støttet gymnasieuddannelse, og i dette skoleår er der bl.a. oprettet en speciel idrætsklasse på Aalborghus Gymnasium, hvor der er et fortrinligt samarbejde med Steen Refsgaard. Disse muligheder anvender en hel del af vores konkurrencesvømmere. Tak for samarbejdet med gymnasierne og Team Danmark. Mesterskaber DÅM-gr. 1 på kortbane blev afholdt i Odense universitets svømmehal. Det blev til to medaljer en af sølv og en af bronze. Svømmerne præsterede at svømme personlig rekord i 39 ud af 40 individuelle starter! Hvilket er en PR-procent på 97,5% (-hvilket er total uhørt høj til et danskmesterskab. Det blev til mange pladser. Årets regionsmesterskaber afholdt vi selv i Haraldslund, og det blev her til i alt 65 medaljer til AS. Vest danske langbanemesterskaber i Hjørring bød på rigtig mange flotte tider, men også på mange langsomme tider, da mange svømmere stadigvæk var meget trætte efter en hård træningsperiode. Men svømmerne kæmpede for at gøre deres bedste. Samlet blev det til 14 guld, 14 sølv og 23 bronze medaljer, og der udover blev der sat 3 klubrekorder. Der var mange tilfredsstillende resultater, hvor der blev sat flotte personlige rekorder efter 15 dage på træningslejr i Florida (AS1) og en lang og hård trænings uge i vinterferien i Aalborg (AS2).

3 DM for hold i Svømmeligaen blev afholdt i Esbjerg. Det blev til en samlet FINA pointscore for holdet på , hvilket var en forbedring på point i forhold til DHM Dette bragte klubben en velfortjent fjerdeplads blandt alle klubber i Danmark. Det var et rigtig godt DHM for Aalborg Svømmeklub, hvor den samlede prprocent var på 67,7 % og 4. pladsen er den bedste placering for klubben siden 90 erne. Aalborg svømmeklubs hold til de danske mesterskaber for årgangshold og svømmede en fornuftig 3. plads hjem i region vest. Udover et stævne i vest og øst, blev der også afholdt finale stævne. Ved at sammenligne de to puljer, øst og vest, blev Aalborg også nr. 3, som de også gjord i region vest efter AGF og Swim Team Midtjylland. Svømmerne fra Aalborg leverede varen det meste af stævnet, hvor AGF vandt stævnet pga. deres stærke pige gruppe, som var overlegen i forhold til de andre jyske klubber. Aalborg Svømmeklubs traditionelle klubmesterskaber blev afviklet i Sofiendal Svømmehal, hvor vi fik kåret årets klubmestre, som er oplyst andet steds i beretningen. Som afslutningen på klubmesterskaberne gav klubbens konkurrence livredningshold op til en flot opvisning af deres sport, og vores trænere havde taget udfordringen op mod Team SWAG i to løb. Trænerteamet løb af med sejren, så der er lagt op til revanche i Samlet set var Aalborg Svømmeklub den klub, som vandt flest medaljer ved Vestdanske årgangsmesterskaber, idet det blev til 23 medaljer for gr. 1, og 20 medaljer til gr. 2. Ved Danske Årgangsmesterskaber for gr. 2 på langbane, blev der af de unge Aalborg svømmere, svømmet over forventning! Der blev svømmet rigtig mange flotte tider hjem, og opnået godkendte resultater lige udenfor medaljerækken. Ved Danske Mesterskaber på langbane, som blev afholdt i Esbjerg var en rigtig god oplevelse, hvor svømmerne præsterede bedre end forventet. Svømmerne satte 3 danske juniorrekorder, 10 klubrekorder, og svømmede samlet 28 medaljer hjem, 15 guld, 6 sølv og 7 bronze. Fordelt på 13 til seniorerne, 12 til juniorer og 3 til årgang. Et rigtig godt stævne med mange gode præstationer, også udenfor medaljer rækken. Vest Danske Mesterskaber på kortbane blev afviklet i Nyborg. Og AS hjemtog 59 medaljer fra dette mesterskab, fordelt med 19 guld, 23 sølv og 17 bronze. Ved Vestdanske Årgangsmesterskaber på kortbane for gruppe 1 svømmere, som blev afviklet i Haderslev, blev de i alt til en flot medaljehøst på 35 medaljer. Ved Vest Danske Årgangsmesterskaber i Aalborg for gr. 2 svømmere blev det til 10 medaljer i alt (3 guld, 3 sølv og 4 bronze). Et godt stævne som AS fik afviklet med stor ros fra de deltagende klubber specielt for den gode forplejning fra ASV.

4 De Danske Mesterskaber på kortbane i Bellahøj, blev et drømme mesterskab for Aalborg Svømmeklub. Til sammen blev det til 27 medaljer, deraf 14 af guld. Det er to medaljer mere end i I år var det 22 senior- og 5 juniormedaljer. Herudover bør det nævnes, at 7 af medaljerne (5 guld) blev vundet i holdkapper, endog med klubrekorder til følge. Det vidner om et meget højt niveau, hos flere svømmere. Super indsats tillykke med det! AS Masters I april måned var 5 svømmere til stævne i Prag. Resultaterne var pæne med en del top 3 placeringer. Senere på måneden deltog 10 svømmere ved DM i Holstebro. Resultatet blev 10 guld, 5 sølv og 3 bronze. I juni måned afholdt afdelingen den årlige sommerfest, og i efterårsferien havde afdelingen besøg af ASS som er et masters hold fra Århus, hvor der var fællestræning. I november blev den årlige julefrokost afholdt, men forud herfor var en træning og et ministævne. Internationalt Svømmere fra Aalborg Svømmeklub har deltaget ved en lang række internationale mesterskaber og stævner i form af OL, VM, EM, NM, World Cup og andre stævner. Sebastian Strandberg har deltaget i Mare Nostrum i Monaco, EJM i Antwerpen og World Cup i Stockholm., med godkendte resultater. Viktor Bromer har deltaget ved World Cup i Stockholm, EM og VM. Ved EM blev til en super flot sølvmedalje i paradediciplinen 200 fly, hvor han nu er indehaver af den danske rekord. Super svømning af Viktor, som i samme forbindelse slettede Benny Nielsens legendariske 25 årige klubrekord i 200 fly. Mie har deltaget ved OL, VM, og EJM. Ved såvel VM og EJM blev det til medaljer. Mie s deltagelse ved OL i London var en stor oplevelse for Mie, og en givtig erfaring i den videre karriere. Ved EJM fik Mie guld i 50 og 100 ryg, samt bronze i 200 fri. Ved VM blev det til en fantastisk sølvmedalje i 100 ryg. Mie var med på den danske guldholdkap på 4 x 100 medley, og var ligeledes med til at vind bronze i 4 x 100 fri. Store fantastiske præstationer, som fik Aalborgs borgmester Henning G. Jensen til at invitere Mie til en lille sammenkomst og lykønskning på borgmesterkontoret her i starten af Ved VM svømmede Pal Joenssen en super bronzemedalje hjem i 1500 fri, i ny klubrekordtid. Tillykke med det flotte resultat til Pal. Magnus Yde deltog ved de Nordiske Årgangsmesterskaber, og fik her nogle godkendte resultater. Bl.a. var Magnus med til at vinde bronze i 4 x 100 fri.

5 Ved de nordiske mesterskaber i Finland, var der også deltagelse af svømmere fra AS Maria Bjørnbak, Emma-Sofie Hestbech og Line Jørgensen Brun. Maria Bjørnbak blev nordisk juniormester i 200 fri, og var med til at vinde henholdsvis guld og sølv i 2 holdkapper. Line Jørgensen Brun fik bronze i 400 fri, og var med på to holdkapper, der vandt henholdsvis sølv og bronze. Landshold og udmærkelser af svømmere og trænere. I løbet af 2012 har Aalborg Svømmeklub haft svømmere udtaget til diverse landshold. Cheftræner Leifi blev i Af Dansk Trænersammenslutning i 2012 kåret til årets juniortræner 2011 / 2012 for de 12 medaljer til DJML, 11 Junior rekorder med Mie Ø. Nielsen og Joachim Mortensen, samt Mie Ø. Nielsens' medaljer ved EJM. Et stort tillykke til Leifi, og tak for indsatsens der bl.a. førte til ovennævnte resultater. Mie blev af Nordjyske Medier (Nordjyske Stiftstidende) og Spar Nord kåret til årets Nordjyske Sportsnavn Kåringen fandt sted i forbindelse med uddelingen af årets idrætspris 2012 i Gigantium. Med prisen fulgte udover æren, et keramikfad fra keramiker Lange, samt en buket blomster. På SIFA's repræsentantskabsmøde i Gigantium, blev Mie tildelt TALENTPOKALEN, en vandrepokal, der går til en ung idrætsudøver, som i år fylder 14, 15 eller 16 år, og som har gjort sig bemærket ved iøjnefaldende sportslig fremgang, samtidig med at vedkommende ved sin adfærd har medvirket til at skabe et godt sammenhold og kammeratskab inden for sin forening. I indstillingen er skrevet: Mie er en meget dygtig svømmer, der har haft en stor indflydelse på den positive ånd der eksisterer i Aalborg Svømmeklub og er et godt forbillede for andre svømmere i klubben. Hun er altid villig til at påtage sig sin del af ansvaret for at den daglige træning fungerer. Hun er meget seriøs med sin egen svømning, og formår at træne seriøst og kompromisløst samtidig med at hun har overskud til at gøre det med et smil på læben. Mie blev i december måned 2011 kåret som Årets Fund for hendes præstationer i Mie fik bl.a. medaljer ved Europæiske junior mesterskaber og Europæiske kortbane mesterskaber, hvor hun blev kåret bedste Newcomer. Fra marts 2011 til april 2012 har Mie satte 28 danske rekorder og har sikret sig en OL-billet. Med prisen fulgte udover vandrepokalen og blomster, en check på kr. Tillykke til Mie med endnu en flot pris - også denne pris fortjener du. Mikael Thode, Thomas Birkkjær og Nicolas Blanch har deltaget i ITUP samlinger.

6 Såvel ved EJM, EM og VM deltog vores cheftræner Leifi som klubtræner. Aalborg Svømmeklub har til årene 2013 og 2014 fået udtaget Mie Ø. Nielsen, Viktor Bromer, Emil Skovfoged, Joachim Mortensen og Sebastian Strandberg til bruttolandsholdstrupper. Omtale af diverse stævner. Aalborg Svømmeklub har deltaget i adskillige stævner rundt i Danmark, og i udlandet.. Der er opnået mange flotte resultater ved disse stævner, som bl.a. omfatter stævner som Reykjavik International Games, Lyngby Open, Danish Open, H. C. Andersen Cup, Thisted Cup, Speedo Cup i Randers, Køge Open, Grannålestævne i Hjørring og diverse talent- og seriestævner. Alle disse stævner er tidligere omtalt på vores hjemmeside. Herudover afholdt Aalborg Svømmeklub op i mod sommerferien Sommer Cup i Østre Allé Svømmesal. Træningslejre. I løbet af sæsonen har der været træningslejre for hovedparten af klubbens konkurrencehold. AS1 fik nærmest i sidst øjeblik aflyst en tur til Gran Canaria, men ved godt arbejde af holdleder og cheftræner blev der fundet en erstatning i form af en træningslejr i Orlando USA. En meget succesfuld tur. AS2 var i Sverige. AS3, AS4 og talentholdene var traditionen tro i Løkken. Herudover har AS Elite haft en uges træningslejr i Calella i Spanien i efteråret Træningslejrene har været udbytterige både træningsmæssigt, som socialt for svømmerne. Andre aktiviteter i konkurrenceafdelingen Konkurrencesvømning kræver mange økonomiske midler, og derfor er afdelingen til stadighed på jagt efter yderligere økonomiske tilskud. I 2012 har vi fået en ny aktivitet ind, idet vi stillede med omkring 40 hjælpere (hovedsageligt svømmere fra AS1 og AS2), som hjælpere til KMD Challenge (triatlon). Der var stor ros til vores unge mennesker, og klubben har fået genvalg til at hjælpe i Vi var for 6. gang medarrangører (sammen med Svømmeklubben Nord, Dansk Svømmeunion og Svømmeland) af Limfjordskrydseren, såvel organisatorisk, som med deltagelse af adskillige svømmere. Denne deltagelse har udover et økonomisk tilskud til klubben, også et sigte på at reklamere for svømmesporten. Tak til alle frivillige, som hjalp til ved dette arrangement. Også en tak til vores samarbejdspartnere for et godt samarbejde omkring forberedelse og afvikling af krydserne. Bedste herre og bedste kvinde var fra AS. Årets sponsorstævne foregik i Østre Alle svømmesal, hvor adskillige forældre var mødt op for at følge slagets gang. Sponsorstævnet er en uvurderlig indtægtskilde for

7 klubben, og i 2012 bidrog sponsorstævnet også med en stor økonomisk indsprøjtning til såvel den enkelte svømmer, som til klubben. Der skal lyde en tak til de virksomheder / personer, som herigennem støtter Aalborg Svømmeklub. Endnu engang havde konkurrenceafdelingen en tur i fantastisk tur til Fårup Sommerland. En speciel tak til ASV, som endnu engang fremtryllede et godt måltid til alle, som deltog på turen. Tak for det. I weekenden den november afholdt vi Nybolig Aalborg Cup for 23. gang. Stævnet blev holdt i Haraldslund Svømmehal. og Aalborg svømmeklub kan se tilbage på en lang række af gode resultater af klubbens egne svømmere. Stævnet blev traditionen tro afviklet med indledende afsnit og et finaleafsnit, hvor der som altid var masser af musik, lys, høj stemning og rigtig god svømning. Der blev afviklet direkte finaler på 200m løbene og finaler på 50m og 100m løbene plus de to superfinaler 200m medley og 400m fri i åben gruppe. De mange frivillige hjælpere, herunder official og ASV skal også have en stor tak for indsatsen i denne weekend. Uden jeres hjælp ingen Nybolig Aalborg Cup. Årets juleafslutning blev afholdt på Sofiendalskolen, hvor svømmerne først deltog i en omgang svømning og leg i svømmehallen, for herefter sammen med forældre, søskende, bedsteforældre at holde juleafslutningen på skolen. Der blev hygget, sunget, afholdt amerikansklotteri og udelt juleposer. Der blev endvidere uddelt diverse hædersbevisninger til svømmerne (fiduspokaler, nåle, brystsvømmerpokalen til Joachim Mortensen og æresfadet, som tilfaldt Emil Skovfoged). Årets klubmestre blev ligeledes hyldet. Og så havde Mie sine VM-medaljer med. De blev indgået studeret af alle. Det er også ved årets juleafslutning, at Vogteren gives til en frivillig person i Aalborg Svømmeklub. Eksempelvis holdleder, bestyrelsesmedlem, svømmeudvalgsmedlem, eller anden frivillig hjælper eller leder, som i løbet af året har markeret sig med en for svømmeklubben ekstraordinær indsats, det være sig arbejdsmæssigt eller socialt. I 2012 går Vogteren til en person, som har været medlem af Aalborg Svømmeklub i mange år, først som aktiv udøver, og senere primært som leder. Personen har de seneste år været leder af en hel afdeling, og er som følge heraf med i klubbens bestyrelse, hvor vi nyder stor glæde af hans arbejdsindsats og ide rigdom. Han har mange gode forbindelser, som AS har stor glæde af, og pt. er han særdeles aktiv i sponsor arbejdet, og er pt. ved at udbygge sin afdeling på ungdomsområdet. Da edb er hans kerneområde, nyder AS også godt af hans viden på dette område. Det glæder mig, at tildele årets vogter til Jesper Graungaard. - Jesper du er med i mange spændende projekter i øjeblikket, og har været AS behjælpelig med mange gode kontakter. Lad mig blot nævne jubilæumsskrift, sponsorater og reklame. Dette samtidig med, at du styrer poloafdelingen, som er i stor fremgang, og pt. er du ved her på Sofiendalskolen at etablere en ungdomsafdeling, specielt med rekruttering af børn og

8 unge fra skolen. - Du altid løsningsorienteret, når der skal arbejdes med tingene. - Tak for din indsats, og tillykke med årets Vogter. Året 2012 har været et fantastisk år i Aalborg Svømmeklub. Det bedste i mange år. Men nye udfordringer venter såvel nationalt-, som internationalt Nationalt er det målet til stadighed at være med i toppen, samt være medaljetager til dansk holdmesterskaber i april måned i Kastrup. Herudover er der en forventning om, at svømmerne også på den internationale scene markerer sig. Heriblandt et EM på kortbane i Herning. En stor begivenhed på dansk jord. AS vil arrangere turer til denne fantastiske begivenhed, således vi kan følge vores svømmere på den internationale scene på nærmeste hold Samtidig er det et mål at give den enkelte svømmer netop de udfordringer og udviklingsmuligheder, som gør, at Aalborg Svømmeklub er et naturligt valg, såvel socialt, som konkurrencemæssigt. Aalborg Svømmeklub fylder i år, og det vil vi også fra konkurrenceafdelingens side være med til at fejre på værdi vis, i form af nogle tiltag i løbet af sæsonen. John Larsen, Svømmeleder

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens beretning for 2013. Konkurrenceafdelingens har i jubilæumsår bl.a. bidraget med at levere den mest fantastiske sæson i mange år. Aldrig før har klubben vundet så mange mesterskaber,

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Konkurrenceafdelingens beretning for 2009. Det er tid at gøre status over sæsonen 2009 i Aalborg Svømmeklubs konkurrence-afdeling. En afdeling med mange meget talentfulde svømmere i mange forskellige aldersgrupper.

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2016

Konkurrenceafdelingens beretning for 2016 Konkurrenceafdelingens beretning for 2016 Året 2016 har været endnu et fantastisk år for Aalborg Svømmeklubs konkurrenceafdelingen. Svømmerne har leveret flotte resultater, men som vi alle ved, så er et

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Konkurrenceafdelingens beretning for 2014.

Konkurrenceafdelingens beretning for 2014. Konkurrenceafdelingens beretning for 2014. Endnu engang har konkurrenceafdelingens leveret en fantastiske sæson. Det er først og fremmest vores dygtige svømmere, som har leveret flotte resultater, men

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

ÅRSBEDSTE HERRER LANG

ÅRSBEDSTE HERRER LANG ÅRSBEDSTE HERRER LANG 50m Fri Svømmere Født Tid Dato fra Stævne 1 Emil Skovfoged Gregersen 1992 00:23.62 04-07-2013 DML 2 Lasse Thor Carstensen 1994 00:24.83 01-03-2013 Vest 3 Lasse Schrøder Jakobsen 1993

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster 1. Valg af dirigent Lars P. Gram valgt Valg af referent - Marie-Louise L. Lange valgt. Jakob Aner

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

Kære læser Velkommen til.

Kære læser Velkommen til. Kære læser Velkommen til. Et helt blankt år med lutter ubrugte dage ligger foran os, og det er en skøn frisk følelse, som vel næsten kan afværge det mørke og kolde ved årstiden, når man har noget at gå

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende:

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende: Generalforsamling Søndag den 8. februar 2015 kl. 14.00 BERETNING Bestyrelsens fokuspunkter i 2014 Bestyrelsen har i årets løb arbejdet i retning af, at der skal være plads til både udvikling, og drift

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00

Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 Velkommen til: Synkrosektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl. 09-00 1 Dagsorden for Synkrosektionens områdemøde 2011 1. Valg af dirigent 2. Synkrosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning

Læs mere

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning

Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Højt niveau til klubmesterskaberne i svømning Fredag den 28. november og lørdag den 29. november lagde Gribskovbadet ramme om Helsinge Svømmeklubs sprint og mellemdistance klubmesterskaber. Der blev konkurreret

Læs mere

I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens HUSK!!!! Følg AGF Svømning på de sociale medier og få nyheder, billeder

I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens HUSK!!!! Følg AGF Svømning på de sociale medier og få nyheder, billeder Bobler august 2015 I dette nummer af Bobler fra AGF kan du læse om svømmeskolens opstart og forskellige projekter, og vi ser tilbage på Aqua Camp, konkurrenceafdelingens deltagelse i mesterskaber i slutningen

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 1 200 Frisvømning Freja Østergaard Silkeborg Svømmeklub 12 år & yngre 2:19.10 2007 Kathrine Hammer Aalborg Svømmeklub 13-14 år 2:08.28 2005 Charlotte Johannsen Agfs

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin OCTO Statistik alle DAMER 2 M Bassin 2m 00=--- 1 Lisa Schøn 1 AALBORG 1th Danish Int. Swim Cup Esbjerg 00:12. 2 Isabella K. Sørensen 1 HOBRO Danske Bank Cup -12- Egå 00:1.1 Kathrine Hammer 11 AALBORG Danske

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Bobler fra AGF Svømning

Bobler fra AGF Svømning Bobler fra AGF Svømning Forårets Bobler fra AGF Svømning er klar med beretninger fra stævner, mesterskaber og træningslejre for AGF1, 2 og 3, Sprint og talentholdene. Der er indbydelse til medaljestævne

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014 Nyhedsbrev december 2014 Glædelig jul og godt nytår - svømmeskolen starter igen den 6. januar. Svømmeskolebørnene og instruktørerne holder en velfortjent juleferie, mens konkurrencesvømmerne fortsætter

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

Tak til alle for en vellykket udspringssæson

Tak til alle for en vellykket udspringssæson Tak til alle for en vellykket udspringssæson Ikke alt til udspring handler om at springe, nogle gange kan man bare lægge sig ned og få lov at rutsche i vandet, som denne forøvelse til baglæns hovedspring.

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Formandens årsberetning 2014

Formandens årsberetning 2014 Formandens årsberetning 2014 Velkommen som læser til denne beretning, som i korthed (dog på flere sider)fortæller om det daglige liv i Aalborgs største forening/klub. Som formand glædes jeg over de mange

Læs mere

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er: Generalforsamling Søndag den 29. januar 2016 kl. 16.30 BERETNING Indledning Vi har i 2016 arbejdet videre i den retning, som vi har gjort de seneste par år. Vi har også fortsat lagt vægt på at balancere

Læs mere

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder

DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB. Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder DM på toppen 2014 DEN DANSKE BILLARD UNION OG SKAGEN BILLARD KLUB Byder velkommen til DM i keglebillard for mænd og kvinder FREDAG DEN 4. APRIL KL. 10.30 LØRDAG DEN 5. APRIL KL. 09.00 SØNDAG DEN 6. APRIL

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin m 00=--- 1 Marianne Vinum NAKSKOV BILKA Swim Cup 00 00-05- Esbjerg 00:.1 Louise Dietz AALBORG Danske Bank Cup 00 00-- Hobro 00:. Camilla Fischer NAKSKOV BILKA Swim Cup 00 00-05- Esbjerg 00:15.1 Lisa Skakkebæk

Læs mere

OCTO Statistik alle HERRER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle HERRER 25 M Bassin OCTO Statistik alle HERRER M Bassin m 00=00:00.00 Jens Bach AALBORG th Danish Int. Swim Cup -0- Esbjerg 00:.3 AALBORG Danske Bank Cup 00 00-- 3 Johan Seistrup DELTA Danish Int. Swim Cup 00 00-0- Andreas

Læs mere

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/ ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/08 2018 PLAN FOR I AFTEN 17.30-18.30 - Velkomst - Sportslig setup I Vejle Svømmeklub - Trænerholdet - Point system - Spørgsmål. 18.30-19.00 (ESV1+ESV2+ESV3) Mød uddannelserne.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

Lyngby Svømmeklub Generalforsamling

Lyngby Svømmeklub Generalforsamling Lyngby Svømmeklub Generalforsamling 3. Bestyrelsens beretning fokus i 2016 Bestyrelsen har arbejdet med 3 hoved indsatsområder: Strukturering i LSK Kommunikation og dialog Breddeafdelingen 3. Bestyrelsens

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

Nyhedsbrev september 2017

Nyhedsbrev september 2017 Et spændende år er i gang Nyhedsbrev september 2017 En ny svømmesæson er godt i gang, med mange spændende ting i horisonten. I K-afdelingen debuterer Horsens Svømmeklub i Svømmeligaen, og vi skal være

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 29. april 2017, kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

OPSTARTSMØDE K-GULD 2018

OPSTARTSMØDE K-GULD 2018 OPSTARTSMØDE K-GULD 2018 VORES RAMME PÅ HOLDET DEL 1 1. Vi træner for at blive de bedste vi kan blive i vores sport 2. For at blive det er vi klar til hver træning vi har. Det ved at have spist, drukket

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F.

Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. Generalforsamling Tirsdag den 19. marts 2019 Svømmecenter Falster, Nykøbing F. 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Lene Madegaard (LM) som dirigent. Enstemmigt vedtaget. v 2. Bestyrelsens

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch

SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch SAMARBEJDSAFTALE KORSØR - SLAGELSE Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012 Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch Slagelse Svømmeklub Steen Wegener Side 2 af 7 Aftalen vedrører: Formål: Ledelse: Samarbejde

Læs mere

Til Hjørring Kommune Hjørring d. 11. november 2018

Til Hjørring Kommune Hjørring d. 11. november 2018 Til Hjørring Kommune Hjørring d. 11. november 2018 Ansøgning om talent og elitestøtte for 2019 Hjørring Svømmeklub S68 (herefter: S68) søger Fritids og Folkeoplysningsudvalget i Hjørring Kommune om elitestøtte

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis April 2016 Så skal der være fest!!!!! I morgen holder North Baltimore Aquatic Club (NBAC) sin traditionelle Galla som optakt til OL i Rio.. Countdown to Gold

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019 Regionsmesterskaber 2019 i Aars d. 26. - 27. oktober 2019 Lørdag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15 Officialmøde kl. 08.30 Stævnestart kl. 09.30 Søndag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016

Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016 Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016 Kære svømmere og forældre Klubmesterskaberne bliver igen i år svømmet over tre dage. Alle tre dage bliver stævnet afviklet på Trongården. I år afvikles mesterskabet

Læs mere