SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAMARBEJDSAFTALE. Swim Team Vestsjælland KORSØR - SLAGELSE. Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012. Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch"

Transkript

1 SAMARBEJDSAFTALE KORSØR - SLAGELSE Aftaleindgåelse: Dato: Juli 2012 Korsør Svømme- og Livredningsklub Jørn Birch Slagelse Svømmeklub Steen Wegener

2 Side 2 af 7 Aftalen vedrører: Formål: Ledelse: Samarbejde og startfællesskab imellem svømmeklubberne KSL (Korsør Svømme- og Livredningsklub) og SSK (Slagelse Svømmeklub). Sportsligt At etablere elite indenfor konkurrencesvømning i Slagelse Kommune. At opnå top 12 placering i DK for årgangshold. At nå 1.division for seniorhold inden sæsonen At vinde medaljer ved Danske og Regionale årgangsmesterskaber. At opnå finaleplaceringer ved Danske Senior- og Juniormesterskaber. Økonomisk At skabe økonomisk grundlag for en fuldtidsansat professionel svømmetræner, af høj standard, som er i stand til, dels at leve op til de sportslige målsætninger og dels at være medansvarlig for den fortsatte udvikling i klubbernes trænerstabe, i kvaliteten af træningen i K-afdelingerne, samt arbejdet i klubbernes K-udvalg. Træningsmæssigt At tilbyde den mængde træning af rette kvalitet, der er nødvendig for at begå sig på nationalt - og international niveau. At opnå optimal - og effektiv udnyttelse vandtiden, i de tilrådighed værende svømmehaller, i hjemstedskommunen. At opnå målrettet og systematisk rekruttering af talenter At opnå optimal udnyttelse af træner-staben i de tilknyttede klubber. Administrativt og socialt: At opnå optimal udnyttelse af en koordineret aktivitetsplan for alle K-hold i hhv. SSK-, KSL- og STV-regi, f.eks. ved at udarbejde fælles stævnetilmeldinger og træningslejre m.m. Dette tænkes udført i praksis ved at K-udvalgene i hhv. KSL og SSK på skift udarbejder stævnetilmeldinger eller arrangerer træningslejre til fælles brug for de 2 klubbers K-udvalg. At opnå optimal udnyttelse af begge klubbers frivillige, til fælles sociale arrangementer, med henblik på at fremme venskab og tilknytning de to klubbers medlemmer og frivillige imellem. Dette fremmes bl.a. ved at man ved alle arrangementer overvejer muligheden for at inkludere den anden klubs medlemmer. Formand SSK + Formand KSL udgør ledelsen i STV og eventuelle tvister indenfor samarbejdet løses i dialog mellem disse.

3 Side 3 af 7 Formændene for KSL og SSK mødes med Cheftræneren for STV én gang i kvartalet. Dagsorden udarbejdes på skift af formændene for KSL og SSK. Kontaktpersoner: Formændene for KSL/SSK alternerer som kontaktpersoner, 1 år ad gangen, som ansvarlige overfor Kommune og Dansk Svømmeunion. Kontaktpersonen sørger for fornyelse af startfællesskabstilladelsen for kommende sæson. Kontaktperson for sæson 2012/2013 er KSL-formanden. Cheftræneren deltager i K-udvalgsmøder i KSL og SSK. Økonomi: STV har ingen selvstændig økonomi. Udgifter i STV regi fordeles imellem KSL og STV iht. nedenstående. Der udarbejdes et budget for aktiviteterne i STV baseret på aktivitetplanerne for A- hold og B-hold (skal foreligge inden sæsonafslutning). Dette skal indeholde udgifterne til STV-trænerlønning samt et overslag over bruttoudgifterne til svømmernes aktiviteter i den kommende sæson. Alle svømmere skal tilbydes samme arrangementer uanset hvilken klub, der er deres moderklub. Moderklubberne afholder udgifterne for deres svømmere i STV (udgifterne beregnes jævnfør standardskema ved arrangementer se bilag 1) og afregner selv kontingent og egenbetaling. Ved arrangementer I STV-regi ydes ikke kompensation for kørsel i privat bil på Sjælland og Fyn indtil Odense (dog refunderes broafgifter). Aflønning af trænere: Lønnen til cheftræneren og B-holdstræneren afholdes af de to klubber i fællesskab jf. nedenstående fordeling. Lønnen for trænerne reguleres årligt pr. 1/8 i henhold til Danmarks statistiks forbrugerprisindeks og den årlige inflation. Danmarks statistik: Trænernes lønperiode er 12 måneder fra 1/8 31/7. Lønandelsfordeling vedr. cheftræner: Løn til cheftræner i sæsonnen 2012/2013 fordeles med (SSK=2/3, KSL=1/3). Lønandelsfordeling vedr. B-holdstræneren: Løn til B-holdstrænereren i sæsonnen 2012/2013 fordeles med (SSK=4/5, KSL=1/5).

4 Forpligtelser: Ansatte: Ansvar: Side 4 af 7 SSK afregner månedligt med trænerne efter kontrakten. KSL afregner månedligt med SSK. Ved eventuel sygdom fordeles udgifterne til vikarløn således efter samme fordelingsnøgle som ovenstående, idet eventuel refundering af sygedagpenge fratrækker inden fordeling mellem klubberne. Løn til vikar må ikke overstige lønningerne jf. ovenstående uden aftale mellem de to klubber. Aflønning af øvrige trænere: SSK og KSL afholder selvstændigt egne økonomiske forpligtelser ifht. øvrige trænerstab SSK og KSL har fælles forpligtelse ifht. økonomi knyttet til cheftræneren, iht. aftalt lønandelsfordeling. SSK og KSL har fælles forpligtelse mht. indfrielse af de sportslige mål. Bindende deltagelse i aktivitetsplan aftales for 1 sæson ad gangen (1.august til 31. Juli). Budget over de heraf afledte aktivitetsudgifter udarbejdes selvstændigt af hver klub. Aktivitetsplan, trænerøkonomi, og samarbejdsforhold for kommende sæson forhandles på plads mellem SSK s og KSL s bestyrelse inden udgangen af juni måned. Samarbejdet evalueres årligt inden udgangen af april måned, således at justeringer kan aftales og inkluderes i samarbejdsgrundlaget for den kommende sæson. Der er ingen ansatte i fællesskabet. Cheftræneren har i samarbejde med K-udvalgene i hhv. KSL og SSK det sportslige ansvar for såvel STV som KSL og SSK s K-afdelinger. Cheftræneren rekrutterer til startfællesskabet. Bestyrelserne og K-udvalgene i SSK hhv. KSL har ingen indflydelse herpå. Cheftræneren er at betragte som chef for trænergruppen i konkurrenceafdelingerne i både KSL og SSK, og har i samarbejde med bestyrelserne ansvaret for at sikre at trænerne på de forskellige hold træner på rette niveau, og at sikre at der sker en optimal rekrutering af svømmere på de forskellige niveauer. Cheftræneren deltager i trænermøder i begge klubber og kan tage initiativ til fælles trænermøder for alle Konkurrencetrænere i hhv. KSL og SSK. Cheftræneren kan ikke foretage ansættelser eller afskedigelser i trænerteamet, men indstiller til bestyrelserne i hhv. SSK og KSL, at der skrides til ansættelse/afskedigelse, med henblik på opfyldelse af de sportslige målsætninger.

5 Organisation: K-udvalgsopgaver: Sponsorer: Tøj: Presse: Logo: Cheftræneren har ansvar for håndtering af konflikter knyttet til k-trænere/ksvømmere. Formand for bestyrelse eller konkurrenceudvalg for de pågældende svømmere/forældre kan på cheftrænerens opfordring deltage i konfliktløsning. STV dækker over et A-hold og et B-hold. Opgaver som Stævneansvarlige, lejransvarlige, officialansvarlige fordeles hvor det er relevant, i fællesskab, af K-udvalgene i SSK og KSL. Hver klub sørger for opdatering og vedligeholdelse af svømmerdatabaser (GroDan), tilmelding af egne svømmere til stævner og afholder selvstændigt startgebyrerne efter regning fra arrangerende klub. Der afholdes fælles K-udvalgsmøder hvert kvartal. Klubsponsorer fortsætter som hidtil, da hver klub har sine egne sponsorer. Hvis det viser sig fordelagtigt på sigt er det muligt at STV kan få lov til at indgå særskilte aftaler om sponsorater, men det kræver enighed I ledelsen af STV og bestyrelserne for både KSL og SSK. Side 5 af 7 Hvis der skulle komme en pengesponsor med interesse for STV kan beløbet anvendes til at reducere de samlede STV relaterede omkostninger for moderklubberne. Fordelingen imellem moderklubbernne er 70/30, idet KSL får 30% og SSK får 70%. Klubberne fortsætter med ens klubtøj, med grundfarven blå. Særlige beklædningspakker til STV-svømmere kan komme på tale. Løbende pressemeddelelser/artikler om arrangementer/resultater i forbindelse med STV, udarbejdes af cheftræneren som også sender dem til medier + klubhjemmesider. SwimTeam Vestsjælland logo er: STV Korsør - Slagelse På STV-svømmernes T-shirts trykkes STV-logo eller alternativt teksten SWIM TEAM VESTSJÆLLAND.

6 STV-nyhedsbrev: Klubskifte: Side 6 af 7 Eventuelle svømmehætter påtrykkes STV-logo eller alternativt teksten STV, hvor den blå farve skal gå igen på enten tryk eller svømmehætte. Bannere med STV-logo eller alternativt med teksten SWIM TEAM VESTSJÆLLAND skal trykkes med blå eller på blå baggrund med hvid skrift til anvendelse under stævner og holdturneringer. Der arbejdes på udgivelsen af at STV-nyhedsbrev der udsendes til alle k- svømmere I de to klubber samt lægges på klubbernes hjemmesider med det formål løbende at gøre opmærksom på aktiviteterne I startfællesskabet og resultaterne af samarbejdet. Svømmere tilknyttet startfællesskabet kan ikke foretage klubskifte indenfor startfælleskabet. Aftalens løbetid / - opsigelse: Nærværende samarbejdsaftale, har en løbetid på 3 år / 3 sæsoner, hvorefter aftalen skal genforhandles. Der er dog til enhver tid mulighed for at revidere samarbejdsaftalen, såfremt der imellem KSL og SSK er enighed omkring ændringerne. Nærværende aftale kan opsiges med én måneds varsel, gældende pr. 31/7.

7 Side 7 af 7 Bilag 1 Standardskema for afregning af udgifter ifb. aktiviteter i STV STV SSK KSL Svømmere [stk] A1 A2 A3 trænere [stk] B1 officials [stk] C1 holdledere [stk] D1 E1 Starter [Kr] F1 F1 * A2/A1 F1 * A3/A1 Fortæring [Kr] G1 G1 * A2/A1 G1 * A3/A1 Overnatning [Kr] H1 H1 * A2/A1 H1 * A3/A1 Transportudgift [Kr] I1 I1 * A2/A1 I1 * A3/A1 Udgift i alt [Kr] J1 J1 * A2/A1 J1 * A3/A1 Eksempel: STV SSK KSL Svømmere [stk] trænere [stk] 1 officials [stk] 4 holdledere [stk] 2 17 Starter [Kr] * 6/ * 4/10 Fortæring [Kr] * 6/ * 4/10 Overnatning [Kr] * 6/ * 4/10 Transportudgift [Kr] * 6/ * 4/10 Udgift i alt [Kr] * 6/ * 4/10 Omkostninger til holkap-starter og anmeldelsesgebyrer til holdmesterskaber fordeles med 2/3 til SSK og 1/3 til KSL

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB.

ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. ÅRET 2011 HAR VÆRET ET FANTASTISK ÅR FOR SAMMENSLUTNINGEN AF GLADSAXEKLUBBERNE 361, NYBRO-FURÅ OG GLADSAXE KANO- KAJAKKLUB. VI SER TILBAGE PÅ ET ÅR, HVOR DE SPORTSLIGE RESULTATER TALER FOR SIG SELV. ROERNE

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL ESG. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL ESG Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub (ESG) blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Tranum GF. Ny struktur 2010

Tranum GF. Ny struktur 2010 Tranum GF Ny struktur 2010 Nøgleord Forpligtende fællesskab f for alle uanset sportsgren, alder og kønk Ansvar og koordinering skal ligge hos fåf personer Udførelse af opgaven skal foretages af mange personer

Læs mere

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM

ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM ORGANISATION KOLDING IF FODBOLD - UNGDOM KOLDING IF FODBOLD UNGDOM ELITE 1 Indledning Organisering af Kolding IF Fodbold Dette hæfte har til formål at skabe transparens ift. klubbens samlede organisation,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 1 BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 TILSTEDE: Anders M., Morten, Sandra, Kalle, Tina, Flemming, Bo Røse, Tine AFBUD Isa, Anders K., Bo Rasmussen Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

Hovedstadens Svømmeklub. - - Vi vil være Danmarks stærkeste idrætsforening -

Hovedstadens Svømmeklub. - - Vi vil være Danmarks stærkeste idrætsforening - Hovedstadens Svømmeklub - - Vi vil være Danmarks stærkeste idrætsforening - Lidt historie Svømmeklubben København (KFUM 1907) GI40 (1940) Hermes (1874) Mere end 300 års svømmehistorie på Fr.berg og i KBH

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk

Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk Retningslinjer for TeamGym Albertslund/Vallensbæk D. 31. maj 2012 Generelt TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV) er et samarbejde mellem moderforeningerne Albertslund IF Gymnastik (AIF) og VI39 - Vallensbæk

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Sponsorkoncept Sponsorkoncep

Sponsorkoncept Sponsorkoncep Sponsorkoncept Historie & facts 30.000 kr. Struer Svømmeklub er en af de største idrætsklubber i Struer og kan i 2011 fejre 80 års jubilæum. I Struer Svømmeklub har mange børn og unge gennem tiden udviklet

Læs mere

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år.

Partnerskabsaftale. Et udviklingsmiljø med fokus på svømmere i alderen år. Partnerskabsaftale Dansk Svømmeunions Sportsafdeling og [partnernes navne], herefter partnerne, er blevet enige om denne partnerskabsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for international high

Læs mere

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er: Generalforsamling Søndag den 29. januar 2016 kl. 16.30 BERETNING Indledning Vi har i 2016 arbejdet videre i den retning, som vi har gjort de seneste par år. Vi har også fortsat lagt vægt på at balancere

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Talentudviklingssamarbejder Flest muligt, længst muligt, i de bedste miljøer

SAMARBEJDSAFTALE. mellem. Talentudviklingssamarbejder Flest muligt, længst muligt, i de bedste miljøer SAMARBEJDSAFTALE mellem Danmarks Gymnastik Forbund (GymDanmark) Idrættens Hus, 2605 Brøndby [PARTNER] & [ADRESSE] Talentudviklingssamarbejder Flest muligt, længst muligt, i de bedste miljøer Danmarks Gymnastik

Læs mere

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi

Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Lyngby Gladsaxe Volley Triologi Kids Kommunikation Klubmodul & Hjemmeside Teen anager Rekvisit konomiansvarlig ktivitetsansvarlig Ledelse Senior Elite Uddannelse Social Triologi Ledelse (bestyrelsen) Denne

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

(herefter benævnt klubben) (herefter benævnt træneren)

(herefter benævnt klubben) (herefter benævnt træneren) STANDARDKONTRAKT 1 ANSÆTTELSESKONTRAKT (lønnet træner/instruktør) Ved underskrivelsen af denne kontrakt ansætter bestyrelsen i (herefter benævnt klubben) Adresse: Navn: Adresse: (herefter benævnt træneren)

Læs mere

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 KÆRE KONKURRENCESVØMMER PÅ K1, K2 OG K3 OG FORÆLDRE SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 Vi har i Viborg Svømmeklub besluttet at forsætte de sidste års succesfulde sponsorstævne. HVORFOR NU DET?

Læs mere

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991.

KLUBPROFIL. Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. KLUBPROFIL Esbjerg-Sædding Guldager Badmintonklub blev dannet ved en fusion af SGI-Badminton og Esbjerg Badminton Klub i 1991. Mission: ESG skal være Danmarks bedste badmintonklub. ESG skal udbrede interessen

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende:

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende: Generalforsamling Søndag den 8. februar 2015 kl. 14.00 BERETNING Bestyrelsens fokuspunkter i 2014 Bestyrelsen har i årets løb arbejdet i retning af, at der skal være plads til både udvikling, og drift

Læs mere

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation.

Formand Bjarne Munck. Økonomi Søs Ellegaard. Sekretær. Pia Wille. Kontingenter Søs Ellegaard. Pia Wille. Egon Wille. Kommunikation. Formand Bjarne Munck Sponsorer Økonomi Søs Ellegaard Sekretær Pia Wille Sponsonudvalg Carsten Larsen Aktiviteter Kontingenter Søs Ellegaard Pia Wille Pigeraketten Connie Olsgaard Skattejagten Materiel

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen -

Sådan rykker vi svømmere op. - konkurrenceafdelingen - Sådan rykker vi svømmere op - konkurrenceafdelingen - Oprykninger i Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling I Hovedstadens Svømmeklub arbejder vi struktureret med en langsigtet udvikling af vores

Læs mere

STANDARDKONTRAKT 2. AFTALE (ulønnet medhjælper) Hermed ansætter. (Herefter benævnt klubben) Adresse: Navn: (Herefter benævnt træneren) Adresse:

STANDARDKONTRAKT 2. AFTALE (ulønnet medhjælper) Hermed ansætter. (Herefter benævnt klubben) Adresse: Navn: (Herefter benævnt træneren) Adresse: STANDARDKONTRAKT 2 AFTALE (ulønnet medhjælper) Hermed ansætter (Herefter benævnt klubben) Adresse: Navn: (Herefter benævnt træneren) Adresse: CPR-nr.: følgende vilkår for hvervet som ulønnet træner i klubben:

Læs mere

Hermed ansætter (herefter benævnt klubben) (herefter benævnt træneren)

Hermed ansætter (herefter benævnt klubben) (herefter benævnt træneren) STANDARDKONTRAKT 1 ANSÆTTELSESKONTRAKT (lønnet træner) Hermed ansætter (herefter benævnt klubben) Adresse: Navn: (herefter benævnt træneren) Adresse: CPR-nr.: Ansættelsen sker på følgende vilkår: 1 Ansættelsesperiode

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af [X-]Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og [X-]Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i [X-]Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Strategiplan Helsingør Svømmeklub

Strategiplan Helsingør Svømmeklub Strategiplan Helsingør Svømmeklub 2016 2024 Forord: Helsingør Svømmeklub fylder 90 år i 2016 og er således en af Danmarks ældste svømmeklubber med mange stolte traditioner, og en klub med mange nye og

Læs mere

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN

NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN NATIONALT TRÆNINGSCENTER (NTC) BELLAHØJ SVØMMESTADION KØBENHAVN Her kan du læse mere om NTC og om: Bolig Spiseordning Skole, job og uddannelse Træningstider Økonomi Procedure for optagelse Kommunikation

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

Forretningsmodel for (Holdfællesskabets navn)

Forretningsmodel for (Holdfællesskabets navn) Forretningsmodel for (Holdfællesskabets navn) Formål og målsætninger: (Holdfællesskabets navn) er et samarbejde mellem Team Haderslev KFUM (THK) og Vojens Håndboldforening (VHF). Holdfællesskabet har til

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Vision Forventninger

Vision Forventninger Team Favrskov Ha ndbold Vision Forventninger Indhold Indledning / formål... 3 Vision... 4 Forventninger... 5 Hold... 5 Spillere... 5 Trænere... 5 Forældre... 5 Klubben... 6 Primære værdier... 7 Trivsel...

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

ELITESTRATEGI FOR TFC

ELITESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? Hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt? Hvad har betinget, at klubben har haft en elite? List tingene

Læs mere

Amager Atletik Club. Retningslinjer for tilskud til klubbens medlemmer. Bestyrelsen, februar 2014, revideret august 2015 Side 1 af 5

Amager Atletik Club. Retningslinjer for tilskud til klubbens medlemmer. Bestyrelsen, februar 2014, revideret august 2015 Side 1 af 5 Amager Atletik Club Retningslinjer for tilskud til klubbens medlemmer Bestyrelsen, februar 2014, revideret august 2015 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Startgebyrer... 3 3 Transport...

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2013 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 08. 09. juni 2013 Stævnet henvender

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er: Generalforsamling Søndag den 31. januar 2016 kl. 16.00 BERETNING Indledning Vi har i 2015 arbejdet videre i den retning, som vi udstak sidste år. Vi har stadig fokus på at kunne udvikle og ikke kun lave

Læs mere

juni Slagelse Svømmehal

juni Slagelse Svømmehal 29-30. juni 2019 Slagelse Svømmehal 1 Adresse Slagelse Svømmehal, Antvorskov Alle 133, 4200 Slagelse Hallen Stævnet afvikles i 25 m bassin, 6 baner á 2,5 m, El-tid og flyvende start. Gruppe inddeling Damer

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Forældremøde Konkurrenceafdelingen

Forældremøde Konkurrenceafdelingen Forældremøde Konkurrenceafdelingen vær den bedste udgave af dig selv August 2017 Lidt om mig selv Aktiv i Kalundborg svømmeklub både som svømmeskoleinstruktør, k-træner og svømmer 2007- nu Holdadministrator

Læs mere

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Konstituering Bestyrelsen konstituerer sig umiddelbart efter generalforsamlingen jf. vedtægterne. Deltagere i bestyrelsesmøder Bestyrelsesmedlemmer og sekretær.

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Tekst markeret med kursiv skrift refererer direkte til klubbens vedtægter. Indhold 1. Konstituering af bestyrelsen... 2 2. Bestyrelsens arbejde... 2 3.

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 25. 27. april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 Odder Svømmeklub inviterer endnu engang til Spektrum Odder Cup i Odder Svømmehal. Odder Svømmeklub er stolte af at skulle

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Talentpolitik i Greve Atletik

Talentpolitik i Greve Atletik Talentpolitik i Greve Atletik Forord fra Eliteudvalget. Velkommen til denne introduktion til Greve Atletiks Talentpolitik. Formålet med dette dokument er at give svar på nogle af de generelle spørgsmål,

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma.

Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma. for børn og unge i hele Holstebro Kommune Udarbejde sponsorstrategi 14 Revision: Foreningens regnskab revideres af det af generalforsamlings valgte revisionsfirma. Intern revision. Der vælges 1 revisor

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Kolding Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Kolding Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Kolding Kommune. Parterne som vedkender

Læs mere

Spektrum Odder Swim Cup marts 2017 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Swim Cup marts 2017 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2017 17.-19. marts 2017 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2017 Odder Svømmeklub inviterer for 5. gang til Spektrum Odder Swim Cup i Odder Svømmehal. Igen i år svømmes der

Læs mere

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON

TALENT- OG ELITESTRATEGI FOR HOLBÆK BADMINTON 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talent- og eliteområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på fakta) List tingene i punktform. Hvad har

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Referat af Generalforsamling d. 23 marts. 2017, Frederikssund Svømmeklub.

Referat af Generalforsamling d. 23 marts. 2017, Frederikssund Svømmeklub. Referat af Generalforsamling d. 23 marts. 2017,. 1. Valg af dirigent. Jan Wentort blev valgt som dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Formand Teddy Bjørklund fremlagde bestyrelsens beretning. Se vedhæfte

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge)

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/11-2018 Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Adresser Køge Svømmeland, Ølby

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1.

1. Organisation. Den nærmere organisering af Holstebro Elitesport er beskrevet i bilag 1. Team Danmark og Holstebro Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for eliteidræt og herunder i særdeleshed talentudvikling i Holstebro

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019

JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup november 2019 JUBILÆUMSSTÆVNE 40. Syd Cup 15.-17. november 2019 L o SPONSORER 40. SYD CUP 15.-17. NOVEMBER 2019 LIDT OM STÆVNET: Der svømmes i 3 aldersgrupper med medaljer til nr. 1, 2 og 3 i hver gruppe. I finaleafsnittene

Læs mere

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2. Foreningens vision, målsætning og værdigrundlag. Vision: At bibeholde sin position i Svømme Danmark som førende både hvad angår bredden

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere

Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Hovedstaden Svømmeklubs langsigtede udviklingsplan for konkurrencesvømmere Introduktion I Hovedstadens Svømmeklub har vi nordens bedste potentiale for at skabe konkurrencesvømmere på højt internationalt

Læs mere

Samarbejdsaftale Klar til Femern Bælt 2012

Samarbejdsaftale Klar til Femern Bælt 2012 Samarbejdsaftale Klar til Femern Bælt 2012 Samarbejdsaftale Mellem Fonden Femern Belt Development CVR. nr. 30058356 Råhavegård, Maribovej 9 4960 Holeby (FFBD) og Erhvervsråd XXXXX Adresse Postnummer/By

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer

VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB. Navn og formål. Værdier og holdninger. Medlemmer VEDTÆGTER FOR RIBE BOLDKLUB Forslag/2015 Navn og formål Foreningens navn er Ribe Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Esbjerg kommune. 1. 2. Foreningens hovedformål er at fremme fodbolden i lokalområdet

Læs mere

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag

1. Organisation. Den nærmere organisering af Roskilde Kommunes arbejde med eliteidræt er beskrevet i bilag Team Danmark og Roskilde Kommune, herefter parterne, er blevet enige om denne samarbejdsaftale, som har til formål at fremme vilkårene for talentudvikling og eliteidræt i Roskilde Kommune. Parterne som

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Baggrund for strukturændring

Baggrund for strukturændring VS får en af Danmarks største ungdomsafdelinger (14-20 år). Baggrund for strukturændring Grundlag for holdændringer Der er for mange k-svømmere til de nuværende hold. Der er flaskehalse mellem holdene

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere