Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev - Godt Nytår! Som I allerede er orienteret om, udsender Syddanske Lystfiskere ikke længere klubblad 4 gange om året, som vi ellers har gjort lige siden foreningen blev stiftet i Der var simpelthen ikke interesse fra medlemmernes side for at bidrage til bladets indhold. Derfor blev det besluttet at stoppe med udgivelsen fra og med januar I stedet for et klubblad blev det så besluttet at udsende et nyhedsbrev i første omgang 4 gange om året. Nyhedsbrevet er ikke nær så arbejdstungt at frembringe, og det første af slagsen sidder du med nu. Det er meningen, at nyhedsbrevet skal viderebringe de informationer, som ikke har en umiddelbar her-ognu-betydning, men snarere af mere informativ karakter ligesom klubbladet gjorde det i sin tid. Vigtige informationer, som skal ud til medlemmerne hurtigst muligt, vil blive udsendt via medlemssystemet i Danmarks Sportsfiskerforbund på samme måde, som det også er sket tidligere. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde dine oplysninger på Din medlemsside hos Danmarks Sportsfiskerforbund opdateret med bl.a. -adresse og lignende. Er du i tvivl om, hvordan det gøres, så kontakt venligst vores medlemsadministrator Søren Haupt på telefon / eller Du må også gerne kontakte mig på telefon eller Så skal vi nok få tingene på plads. Med venlig hilsen Jens Nielsen. NASS-Cup forår 2014 Lørdag, den 18. januar 2014 afvikles en af årets måske vigtigste konkurrencer her i det sønderjyske, nemlig den traditionsrige konkurrence mellem de 4 foreninger og klubber på Als.

2 Du opfordres kraftigt til at komme og deltage. Syddanske Lystfiskere har de seneste gange vundet konkurrencerne, der afvikles to gange i løbet af året, og efterhånden rigtig mange gange været den forening / klub, der har været bedst repræsenteret med flest deltagende forenings- / klubmedlemmer. Det skulle vi (også) gerne fortsætte med. Denne gang er det Sportsfiskerforeningen Als, der står for afviklingen, og indvejning og efterfølgende suppespisning foregår således i deres klubhus på Verdens Ende i Sønderborg. Konkurrencen starter kl og slutter ved sidste indvejning kl For vores vedkommende kan man tilmelde sig konkurrencen og den efterfølgende suppespisning til Claus Smidemann på telefon / frem til lørdag kl Du kan også møde op i klublokalet fra kl og tilmelde dig der. Her er der samtidig mulighed for at deltage i en gang kaffe med rundstykker inden selve fisketuren. Hvis du ønsker at deltage i dette, bedes du venligst give besked til Claus senest fredag aften. Pris for deltagelse i konkurrencen er kr. 50,-, og ønsker du også at deltage i morgenkaffe-traktementet, koster det ekstra kr. 25,-. Klubaftener hos Skovens Fiskeklub Skovens Fiskeklub slår dørene op for deltagelse i deres klubaftener, og du kan deltage lige så meget, du har lyst til, i deres arrangementer på klubaftenerne. Skovens Fiskeklubs klubaftener afholdes normalt hver onsdag aften fra kl i deres klublokale på Kløvermarksskolen samme indgang som til vores klublokale. Fredningstider, fredningsbælter, mindstemål og god moral 16. januar er en lidt speciel dato for rigtig mange lystfiskere her i det sønderjyske. For netop den dag sker der to meget vigtige ting i vores del af landet. Der er derfor rigtig mange lystfiskere, der ser frem til denne dag, som for mange er starten på en ny og forhåbentlig god sæson med mange gode fangster og oplevelser ude ved fiskevandet. For det første er havørredens fredning ophørt, og det er nu tilladt efter lovgivningen at hjemtage alle de havørreder, du fanger. Over mindstemålet, vel at mærke. Og for det andet er en lang række af fredningsbælterne ud for en hel stribe af de små åer og bække i vores lokalområde ophørte, og det er således igen tilladt at fiske på mange af de gode pladser.

3 Selv om regler og lovgivning er noget meget fast og målbart, som skal overholdes, så er der også nogle lidt mindre faste og målbare regler, du bør overholde. Det er de såkaldte moralske regler, der alene kalder på din samvittighed og dine holdninger. Og her er det først og fremmest fangsten og hjemtagningen af de såkaldte nedfaldsfisk, som du helt sikkert vil møde en del af i den kommende tid. Måske endda helt frem til april og maj måned. Disse fisk er meget tynde og i dårlig kondition efter vinterens strabadser i åen for at videreføre slægten og bør genudsættes så skånsomt som muligt, hvis du får dem på krogen. Du kender dem let, når du først får den på krogen. Forholdsvis stort hoved, slanke i forhold til længden, grålige og let slimede, kun ganske få eller slet ingen løse skæl og uden den helt store trækkraft, som du kender det fra en rigtig havørred fra sidst på foråret eller begyndelsen af sommeren. Husk mindstemålet på 40 cm for havørred og 60 cm for laks, hvis du skulle være så heldig at løbe ind i en sådan. Regnbueørreder har ikke hverken fredningstid eller mindstemål, men da alle de undslupne regnbueørreder alle var af en rimelig godt størrelse, er det nok ikke de mindste fisk, du møder på kysten. Husk dog, at både regnbueørred og havørred skal være mindst 42 cm for at deltage i konkurrencerne hernede. Både til de interne klubkonkurrencer og de åbne konkurrencer. 60+ erne Hyggemøder! Efter en meget kort juleferie starter vi op igen, og datoerne i det nye år bliver som følgende: Torsdag den 9. januar Torsdag den 6. februar Torsdag den 6. marts Torsdag den 23. januar Torsdag den 20. februar Torsdag den 20. marts Torsdag den 9. januar har vi en aftale med Kjeld Hansen, som vil komme forbi klubben og gennemgå foreningens nye hjemmeside. Så hvis I gerne vil være med og høre og se nærmere om, hvad den kan bruges til, så mød endelig op denne dag. En torsdag senere i foråret vil Rudi Haupt stå for en guidet tur til Krusåen. Det bliver også en spændende dag. Ellers hygger vi os i vore klublokaler i kælderen på Kløvermark skolen. Husk at sætte X i kalenderen ved mødedatoerne, hvis I gerne vil deltage. Vi ses! Med venlig hilsen Helge Pedersen, telefon

4 Alsiske Fluefiske orienterer Resten af vinterens og forårets første klubaftener er som følger: januar februar marts april Og turene ligger på følgende datoer: januar februar marts april På klubaftenerne bliver der drøftet stort set alt mellem himmel og jord det meste af det har dog med fluefiskeri at gøre på en eller anden måde. Som grundregel er der dog 3 emner, der aldrig kommer på tale. Det er sygdom, religion og politik. Ellers er der stort set frit slag for meningstilkendegivelser. På aktivitetssiden er det dog først og fremmest fluebinding, der foregår med jævne mellemrum. Men også her er der i princippet frit slaw, og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at få nogle forslag til emner, der kunne tages op på aftenerne. Der har godt nok været efterlyst emner flere gange tidligere, men indtil videre er der ikke fremkommet nogle. Prøv derfor lige at ryste posen en gang mere og se, om der ikke skulle være blot et lille måske uanseeligt emne, du godt kunne tænke dig blive taget op på en klubaften. Det kunne jo godt være, at der også var andre, der havde interessen når det nu alligevel kom frem i lyset. Det samme gælder for så vidt turene. Plejer, hvor turene går til kysten, lever for så vidt i bedste velgående. Men der er også en verden for fluefiskeren andre steder end lige netop på kysten. Eksempelvis ved en af de mange åer, som vores landsdel (Jylland) er begunstiget med. Og hvoraf flere ligger inden for rimelig køreafstand fra vores omdrejningspunkt, Sønderborg. Kom også gerne her med ønsker eller forslag. Så ser vi, om det kan lade sig gennemføre. Send dine forslag til Jens Nielsen på eller kom ned i klubben til en klubaften. Forårskonkurrencen 2014 Forårskonkurrencen 2014 vil blive afviklet i weekenden marts Der er endnu ikke lavet hverken program eller præmielister, men de vil naturligvis komme ud, så snart de er færdige. Når program og alt det andet er færdigt, vil du naturligvis blive informeret via . Men du kan godt allerede nu sætte krydser i kalenderen ud for den weekend. Og for den sags skyld også planlægge et par opgavefri dage op til selve konkurrencen, så du kan få hvilet ud.

5 Alsiske Kystfiskere pointture 18./ NASS Cup / pointtur med rundstykker Starttidspunkt: Lørdag den 18/1 kl fra klublokalet på Kløvermarksskolen. Indvejningstidspunkt: Kl hos Sportsfiskerforeningen Als, Verdens Ende. Telefonisk tilmelding lørdag fra kl Efter indvejningen er der lidt spisning til en overkommelig pris. Der serveres rundstykker og kaffe i klublokalet fra kl til kr. 25,-. Turleder: Claus Smidemann. Telefon / /2. Kyst / pointtur Starttidspunkt: Lørdag den 8/2 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 8/2 kl /2 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Turleder: Ole Hansen. Telefon / Førstepræmie havørred: Frit valg /2. Kyst / pointtur med grillpølser Starttidspunkt: Lørdag den 22/2 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 22/2 kl /2 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Der er grillpølser efter indvejningen søndag til en pris á 10 kr. stykket. Turleder: Ole Hansen. Telefon / Førstepræmie havørred: Gavekort kr. 300,- eller frit valg /.3 Alsiske kystfiskeres Forårskonkurrence 2014 Stor åben kystkonkurrence over 3 dage med mange fine præmier. Deltagerkort kan købes i de lokale grejbutikker. Se mere på /3. Kysttur/pointtur med grønlangkål og tilbehør Starttidspunkt: Lørdag den 22/3 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 22/3 kl /3 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Turlederen sørger for grønlangkål med tilbehør efter indvejningen søndag. Tilmelding til grønlangkål spisning nødvendig. Pris kr. 30,-. Turleder: Claus Smidemann telefon / Førstepræmie havørred: Fiskestang eller frit valg.

6 /4. Kysttur/pointtur Turudvalg: Starttidspunkt: 12/4 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 12/4 k /4 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Turleder: Søren Haupt telefon / Førstepræmie havørred: Gavekort eller frit valg. Claus Smidemann Telefon / Ole Hansen Telefon / Søren Haupt Telefon / Træffes turlederen for den enkelte tur ikke kontakt da en af de andre turledere. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsesmedlem Frank Hansen har med usædvanligt kort varsel valgt at stoppe i Syddanske Lystfiskeres bestyrelse og samtidig valgt helt at melde sig ud af foreningen. Han har ikke ønsket at angive årsagen til beslutningen. Frank Hansen blev senest genvalgt til bestyrelsen for en 2-årig periode på generalforsamlingen den 10. november På bestyrelsesmødet den 17. december blev de forskellige arbejdsopgaver fordelt mellem bestyrelsesmedlemmerne. Du kan se mere om fordelingen på foreningens hjemmeside Halvårsmøde i Sønderjysk Småbådsklub Torsdag den 23. januar 2014 kl afholder Sønderjysk Småbådsklub halvårsmøde i Bistroen på Kvickly Nordborg. Der kan bestilles en menu bestående af landgangsbrød, øl/vand, kaffe og kage til kr. 50,-. Tilmelding senest 22. januar kl på web-siden, forum eller til Nip. Dagsorden for halvårsmødet: 1. Velkommen. 2. Spisning af landgangsbrød. 3. Valg af referent og ordstyrer. 4. Dagsorden gennemgås af ordstyrer. 5. Halvårs referat og regnskab gennemgås.

7 6. Valg bestyrelsesposter. På valg er: John Thomsen, Preben Nielsen og Søren Matthiesen. 7. Klubbens visioner for Kaffe og kage. 9. Forslag til kommende arrangementer. 10. Eventuelt. 11. Afslutning. Er der spørgsmål eller andet omkring mødet, er man velkommen til at kontakte bestyrelsen. Håber at så mange som muligt har lyst og tid til at deltage denne aften. Med venlig hilsen Bestyrelsen Sønderjyllands Småbådsklub. Klubaftener i Sønderjysk Småbådsklub Den sidste torsdag i hver måned afholdes der klubaften for alle medlemmer. Det foregår i Stevning Kulturhus i lokalet til venstre for indgangen. Og hver gang fra kl til ca Parkering i skolegården. Normalt er der ikke noget fast på programmet, men det sker, at der er et spændende arrangement på programmet. Har du ting, du vil sælge, eller har du anskaffet noget nyt spændende fiskegrej, så tag det endelig med. Der plejer altid at være interesse for den slags sådan en aften. Eventuelle nye medlemmer er velkommen til at kigge forbi til en kaffetår og lidt fiskesnak. Der er altid gratis kaffe/te og kage på disse aftener. Kontaktpersoner: John Stavski telefon eller Nip Lund telefon eller Mød op og få en hyggelig fiskesnak i godt selskab. Interne konkurrencer Fra og med den 16. januar lukkes der igen op for de interne konkurrencer i de forskellige klubber. Og det er netop her i starten, at mange potentielle vindere skaber sig et solidt grundlag for at komme med helt frem i

8 præmierækkerne ved årsafslutningen sidst i november måned. Eksempelvis blev den største regnbueørred i 2013 fanget allerede ved NASS-Cuppen den 19. januar 2013! Følg derfor med på hvor såvel konkurrenceregler, konkurrenceture og resultater løbende bliver opdateret. Alle 3 klubber har konkurrencer kørende hen over året. Konkurrencekalender Her vil vi forsøge at holde dig orienteret om de konkurrencer, der afvikles i regionen. 19. januar NASS-Cup forår Kun for medlemmer af de 4 foreninger og klubber på Als marts Alsiske Kystfiskeres Forårskonkurrence Åben kystfiskekonkurrence.? *) Skovens Fiskeklubs Forårskonkurrence Åben kystfiskekonkurrence april Go Fishing s Seatrout Open forår Åben kystfiskekonkurrence. 18. april Sportsfiskerforeningen Aabenraa s Langfredags-konkurrence. Åben fiskekonkurrence.? *) Sportsfiskerforeningen Als Fiskeweekend Åben fiskekonkurrence maj PG Fishings Fiskekonkurrence Åben fiskekonkurrence oktober Go Fishing s Seatrout Open efterår Åben kystfiskekonkurrence oktober Sønderjysk ørredfonds Ørreddage Åben fiskekonkurrence. 15. november NASS-Cup efterår Kun for medlemmer af de 4 foreninger og klubber på Als. *) Datoer ikke fastsat ved redaktionens slutning. Er stallingen ved at fuldstændig udryddet? Som de fleste (fluefiskere og å-fiskere) allerede ved, har stallingebestanden det ikke særlig godt. Derfor indførte man for 3 år siden en særfredning, der totalfredede stallingen frem til 15. marts Det er altså i år. Men det store spørgsmål er så, om den fredning af stallingen har givet den ønskede virkning. Indtil videre er der så vidt vides ikke lavet særlig mange opfølgninger på initiativet, og der er derfor sandsynligvis heller ikke mange faste holdepunkter i projektet med at få stallingebestanden op at stå igen.

9 Men skal man lægge en rapport til grund for et svar på spørgsmålet, så må det være, at stallingebestanden har det endog særdeles dårligt. Rapporten, der omhandler et kontrol-el-fiskeri i Råsted Lilleå (et tilløb til Storå), og som du kan finde på konkluderer, at stallingen på det nærmeste er uddød i Råsted Lilleå! Kun en enkelt eller ganske få eksemplarer på 100 m 2 vandløb kan ikke længere kaldes en bestand, men det var, hvad man måtte konstatere efter flere dages el-fiskeri på flere positioner. Der bliver også givet kvalificerede bud på, hvad årsagen til den manglende forekomst af stallinger i åen, der i tidligere tider var en af Danmarks virkelig gode stallingeåer, skyldes. Og her får skarven en ikke uvæsentlig skyld, idet den blevet observeret i vandløbet, og der blev elfisket fisk med bidmærker efter skarv. Skarven er sandsynligvis nok ikke den eneste årsag, men det kan kun yderligere undersøgelser måske give et svar på. Dermed er der sådan set lagt op til, at totalfredningen af stallingen skal fortsætte. I hvert fald en rum tid endnu. Og dermed bliver et spændende fiskeri efter en rigtig nymfe- og tørfluefisk i sommerhalvåret udskudt yderligere i nogle år. Forhåbentlig kun nogle år. Vi får se.

Kalundborg Fisken. September 2011 - nr. 3 Kalundborg Sportsfiskerforening. Traktørstedet Den Gamle Skole. Tegn.: Kurt Petersen

Kalundborg Fisken. September 2011 - nr. 3 Kalundborg Sportsfiskerforening. Traktørstedet Den Gamle Skole. Tegn.: Kurt Petersen Kalundborg Fisken September 2011 - nr. 3 Kalundborg Sportsfiskerforening Traktørstedet Den Gamle Skole. Tegn.: Kurt Petersen Medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund Bestyrelse/udvalg/kontaktpersoner Formand:

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter

Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter Christiansfeld den 20. feb.2012 Dagsorden: Referat fra repræsentantskabsmøde den 8.feb. 2012 kl. 19.00 i Gram Fritidscenter 1. mandaternes prøvelse 2. Valg af dirigent 3. Beretninger fra Formanden Seniorlederen

Læs mere

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Nr. 2 April 201 014 28.. årgang GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Kredsbestyrelsen Ansvarshavende redaktør Gitte Hess 20 93 53 06 efter 19.00 Kredsformand: Gitte Hess Kun

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. November

PG-Nord. Nyhedsbrev. November PG-Nord Nyhedsbrev 2000 November Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: cwahl@stofanet.dk Næstformand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv

Læs mere

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk Nr. 3 Sept. 2005 Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk AABENRAA ROKLUB Strandvej 5 6200 Aabenraa Klubtelefon 7462 9448 E-Mail: post@aabenraaroklub.dk Giro: 1551 527-4575 Hjemmeside:

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Årets Sejlklub i Danmark 2014

Årets Sejlklub i Danmark 2014 Medlemsblad for Sønderborg Yacht-Club Nr. 1 2015 50. årgang Årets Sejlklub i Danmark 2014 Læs bl.a. 2 pukkelhvaler på sightseeing i Vemmingbund På sommertogt med ex-juniorer i SYCs J80 er SYDBANK Johnny

Læs mere

December 26. Årgang. Nr. 4. N 69.25 o Ø 015.45 o. Sejlsport til tiden. Stiftet 1877

December 26. Årgang. Nr. 4. N 69.25 o Ø 015.45 o. Sejlsport til tiden. Stiftet 1877 December 26. Årgang. Nr. 4 08 N 69.25 o Ø 015.45 o Sejlsport til tiden Stiftet 1877 Adresseliste for Randers Sejlklub Bestyrelse: Formand: Henrik Husum Nielsen 8641 6053 Løvstræde 2b, 8900 Randers E-mail:

Læs mere

FARRE. fælles NYT. juni juli august. Nr. 2 25. årgang år 2011

FARRE. fælles NYT. juni juli august. Nr. 2 25. årgang år 2011 FARRE fælles NYT Nr. 2 25. årgang år 2011 juni juli august Redaktionen Foreninger i Farre Antenneforeningen v/niels-chr. Tingsager, Bakkevej 15 75 73 30 97 Borgerforeningen v/britta Winther, Anlægsvej

Læs mere

Nr. 2 40. årgang Feb-Apr. 2015 GODT NYTÅR 2015. 1. Ry Gruppes blad

Nr. 2 40. årgang Feb-Apr. 2015 GODT NYTÅR 2015. 1. Ry Gruppes blad Nr. 2 40. årgang Feb-Apr. 2015 GODT NYTÅR 2015 1. Ry Gruppes blad STAMMEN Gruppeblad for 1. Ry Gruppe og F.R.Y.S. som er gruppens støtteforening. Bladet udkommer 7 gange årligt, i et oplag på 300 eksemplarer.

Læs mere

Vinnyt nr.2, august 2010

Vinnyt nr.2, august 2010 Vinnyt nr.2, august 2010 Hej vinklubmedlem. Så er der lidt ny information. Håber ikke vi har opbrugt al jeres tålmodighed. Der er virkelig meget, som skal falde på plads, når man starter noget nyt op.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. "Der er begået fejl..." Samarbejde og opbakning. Købstædernes Forsikring

Aktionær. Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S. Der er begået fejl... Samarbejde og opbakning. Købstædernes Forsikring Aktionær Nyt fra Danske Andelskassers Bank A/S "Der er begået fejl..." Og de skal naturligvis rettes Samarbejde og opbakning Studerende startede håndboldhold Købstædernes Forsikring Banken kan nu tilbyde

Læs mere

Udnyttet som fleksjobber H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012

Udnyttet som fleksjobber H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012 H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012 Udnyttet som fleksjobber Fleksjobberen Malene Kristoffersen fik 5.000 kroner mindre i løn end sin kollega for præcis det samme arbejde. Men den slags forskelsbehandling

Læs mere

Sogne-Nyt. Oksbøl. Nr. 39. Årgang - Juni 2015. Oksbøl Sogns nyhedsblad. Indhold i dette blad:

Sogne-Nyt. Oksbøl. Nr. 39. Årgang - Juni 2015. Oksbøl Sogns nyhedsblad. Indhold i dette blad: Oksbøl 39. Årgang - Juni 2015 Sogne-Nyt Oksbøl Sogns nyhedsblad. Fredag d. 24. april blev Bundsø indviet af borgmester Erik Lauritzen. Indhold i dette blad: Oplysning, E-mail adresser og telefontavle.

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~

MARINEFORENINGEN FANØ AFDELING ~ 1 ~ ~ 1 ~ ~ 2 ~ ~ 3 ~ ~ 4 ~ ~ 5 ~ ~ 6 ~ ~ 7 ~ ~ 8 ~ ~ 9 ~ ~ 10 ~ ~ 11 ~ ~ 12 ~ ~ 13 ~ ~ 14 ~ ~ 15 ~ ~ 16 ~ ~ 17 ~ ~ 18 ~ ~ 19 ~ ~ 20 ~ ~ 21 ~ ~ 22 ~ ~ 23 ~ ~ 24 ~ ~ 25 ~ ~ 26 ~ ~ 27 ~ ~ 28 ~ ~ 29 ~ ~ 30 ~

Læs mere

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3

O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3 O M V E N D T A P R I L 2 0 1 3 April 2013 Til medlemmerne af Glostrup Grundejerforening Som tidligere sendes som orientering for foreningens medlemmer et referat fra generalforsamlingen den 13. marts

Læs mere

Forsikring. Sådan bruger du hjemmesiden. Tema. arbejdstid. Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring

Forsikring. Sådan bruger du hjemmesiden. Tema. arbejdstid. Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring Nr. 6 - Oktober 2012 Forsikring Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring Tema arbejdstid I Topdanmarks alarmcentral banker pulsen hele døgnet tema side 4-17 Fokus på timebanken: Læs her,

Læs mere

32. årgang Nr. 1 8. januar 2012. Tillykke. Rengøring sønd d. 16. jan. kl. 10 Stamgruppe 2

32. årgang Nr. 1 8. januar 2012. Tillykke. Rengøring sønd d. 16. jan. kl. 10 Stamgruppe 2 32. årgang Nr. 1 8. januar 2012 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Lejerbo skaber rum for liv

Lejerbo skaber rum for liv 40. årgang Nr. 2 Februar 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Det er blevet meget koldt, desværre og med udsigt

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 ANNONCE RETT NYT INDHOLD nr. 2 2015 6 4 Redaktionen 5 Nyt fra bestyrelsen 6 Familietur til Legoland 8 Børn med særlige behov 9 9 Mille og Meywalkeren 10 Bestyrelsens

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010 Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 1, februar 2010 STANDERFEST 3 Fastelavn på havnen.. 6 Formanden har ordet 7 Velkommen støtte til klubbens unge 7 Jolleudvalg 11 Sejlerskole 14 Aktivitetsudvalg

Læs mere

Besøg vores websted: www.egebjergklubben.dk og se EGEBJERGBLADET I FARVER

Besøg vores websted: www.egebjergklubben.dk og se EGEBJERGBLADET I FARVER Se inde i bladet billederne fra Fastelavn, læs bl.a. referaterne fra Egebjergklubben og Fælleshusets generalforsamlinger og læs nyt fra Egebjergnettet med info om kabel-tv / digital TV. Besøg vores websted:

Læs mere