Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 1 7. januar 2014 Nyhedsbrev - Godt Nytår! Som I allerede er orienteret om, udsender Syddanske Lystfiskere ikke længere klubblad 4 gange om året, som vi ellers har gjort lige siden foreningen blev stiftet i Der var simpelthen ikke interesse fra medlemmernes side for at bidrage til bladets indhold. Derfor blev det besluttet at stoppe med udgivelsen fra og med januar I stedet for et klubblad blev det så besluttet at udsende et nyhedsbrev i første omgang 4 gange om året. Nyhedsbrevet er ikke nær så arbejdstungt at frembringe, og det første af slagsen sidder du med nu. Det er meningen, at nyhedsbrevet skal viderebringe de informationer, som ikke har en umiddelbar her-ognu-betydning, men snarere af mere informativ karakter ligesom klubbladet gjorde det i sin tid. Vigtige informationer, som skal ud til medlemmerne hurtigst muligt, vil blive udsendt via medlemssystemet i Danmarks Sportsfiskerforbund på samme måde, som det også er sket tidligere. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at holde dine oplysninger på Din medlemsside hos Danmarks Sportsfiskerforbund opdateret med bl.a. -adresse og lignende. Er du i tvivl om, hvordan det gøres, så kontakt venligst vores medlemsadministrator Søren Haupt på telefon / eller haupt@pc.dk. Du må også gerne kontakte mig på telefon eller jnielsen@newmail.dk. Så skal vi nok få tingene på plads. Med venlig hilsen Jens Nielsen. NASS-Cup forår 2014 Lørdag, den 18. januar 2014 afvikles en af årets måske vigtigste konkurrencer her i det sønderjyske, nemlig den traditionsrige konkurrence mellem de 4 foreninger og klubber på Als.

2 Du opfordres kraftigt til at komme og deltage. Syddanske Lystfiskere har de seneste gange vundet konkurrencerne, der afvikles to gange i løbet af året, og efterhånden rigtig mange gange været den forening / klub, der har været bedst repræsenteret med flest deltagende forenings- / klubmedlemmer. Det skulle vi (også) gerne fortsætte med. Denne gang er det Sportsfiskerforeningen Als, der står for afviklingen, og indvejning og efterfølgende suppespisning foregår således i deres klubhus på Verdens Ende i Sønderborg. Konkurrencen starter kl og slutter ved sidste indvejning kl For vores vedkommende kan man tilmelde sig konkurrencen og den efterfølgende suppespisning til Claus Smidemann på telefon / frem til lørdag kl Du kan også møde op i klublokalet fra kl og tilmelde dig der. Her er der samtidig mulighed for at deltage i en gang kaffe med rundstykker inden selve fisketuren. Hvis du ønsker at deltage i dette, bedes du venligst give besked til Claus senest fredag aften. Pris for deltagelse i konkurrencen er kr. 50,-, og ønsker du også at deltage i morgenkaffe-traktementet, koster det ekstra kr. 25,-. Klubaftener hos Skovens Fiskeklub Skovens Fiskeklub slår dørene op for deltagelse i deres klubaftener, og du kan deltage lige så meget, du har lyst til, i deres arrangementer på klubaftenerne. Skovens Fiskeklubs klubaftener afholdes normalt hver onsdag aften fra kl i deres klublokale på Kløvermarksskolen samme indgang som til vores klublokale. Fredningstider, fredningsbælter, mindstemål og god moral 16. januar er en lidt speciel dato for rigtig mange lystfiskere her i det sønderjyske. For netop den dag sker der to meget vigtige ting i vores del af landet. Der er derfor rigtig mange lystfiskere, der ser frem til denne dag, som for mange er starten på en ny og forhåbentlig god sæson med mange gode fangster og oplevelser ude ved fiskevandet. For det første er havørredens fredning ophørt, og det er nu tilladt efter lovgivningen at hjemtage alle de havørreder, du fanger. Over mindstemålet, vel at mærke. Og for det andet er en lang række af fredningsbælterne ud for en hel stribe af de små åer og bække i vores lokalområde ophørte, og det er således igen tilladt at fiske på mange af de gode pladser.

3 Selv om regler og lovgivning er noget meget fast og målbart, som skal overholdes, så er der også nogle lidt mindre faste og målbare regler, du bør overholde. Det er de såkaldte moralske regler, der alene kalder på din samvittighed og dine holdninger. Og her er det først og fremmest fangsten og hjemtagningen af de såkaldte nedfaldsfisk, som du helt sikkert vil møde en del af i den kommende tid. Måske endda helt frem til april og maj måned. Disse fisk er meget tynde og i dårlig kondition efter vinterens strabadser i åen for at videreføre slægten og bør genudsættes så skånsomt som muligt, hvis du får dem på krogen. Du kender dem let, når du først får den på krogen. Forholdsvis stort hoved, slanke i forhold til længden, grålige og let slimede, kun ganske få eller slet ingen løse skæl og uden den helt store trækkraft, som du kender det fra en rigtig havørred fra sidst på foråret eller begyndelsen af sommeren. Husk mindstemålet på 40 cm for havørred og 60 cm for laks, hvis du skulle være så heldig at løbe ind i en sådan. Regnbueørreder har ikke hverken fredningstid eller mindstemål, men da alle de undslupne regnbueørreder alle var af en rimelig godt størrelse, er det nok ikke de mindste fisk, du møder på kysten. Husk dog, at både regnbueørred og havørred skal være mindst 42 cm for at deltage i konkurrencerne hernede. Både til de interne klubkonkurrencer og de åbne konkurrencer. 60+ erne Hyggemøder! Efter en meget kort juleferie starter vi op igen, og datoerne i det nye år bliver som følgende: Torsdag den 9. januar Torsdag den 6. februar Torsdag den 6. marts Torsdag den 23. januar Torsdag den 20. februar Torsdag den 20. marts Torsdag den 9. januar har vi en aftale med Kjeld Hansen, som vil komme forbi klubben og gennemgå foreningens nye hjemmeside. Så hvis I gerne vil være med og høre og se nærmere om, hvad den kan bruges til, så mød endelig op denne dag. En torsdag senere i foråret vil Rudi Haupt stå for en guidet tur til Krusåen. Det bliver også en spændende dag. Ellers hygger vi os i vore klublokaler i kælderen på Kløvermark skolen. Husk at sætte X i kalenderen ved mødedatoerne, hvis I gerne vil deltage. Vi ses! Med venlig hilsen Helge Pedersen, telefon

4 Alsiske Fluefiske orienterer Resten af vinterens og forårets første klubaftener er som følger: januar februar marts april Og turene ligger på følgende datoer: januar februar marts april På klubaftenerne bliver der drøftet stort set alt mellem himmel og jord det meste af det har dog med fluefiskeri at gøre på en eller anden måde. Som grundregel er der dog 3 emner, der aldrig kommer på tale. Det er sygdom, religion og politik. Ellers er der stort set frit slag for meningstilkendegivelser. På aktivitetssiden er det dog først og fremmest fluebinding, der foregår med jævne mellemrum. Men også her er der i princippet frit slaw, og i den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at få nogle forslag til emner, der kunne tages op på aftenerne. Der har godt nok været efterlyst emner flere gange tidligere, men indtil videre er der ikke fremkommet nogle. Prøv derfor lige at ryste posen en gang mere og se, om der ikke skulle være blot et lille måske uanseeligt emne, du godt kunne tænke dig blive taget op på en klubaften. Det kunne jo godt være, at der også var andre, der havde interessen når det nu alligevel kom frem i lyset. Det samme gælder for så vidt turene. Plejer, hvor turene går til kysten, lever for så vidt i bedste velgående. Men der er også en verden for fluefiskeren andre steder end lige netop på kysten. Eksempelvis ved en af de mange åer, som vores landsdel (Jylland) er begunstiget med. Og hvoraf flere ligger inden for rimelig køreafstand fra vores omdrejningspunkt, Sønderborg. Kom også gerne her med ønsker eller forslag. Så ser vi, om det kan lade sig gennemføre. Send dine forslag til Jens Nielsen på jnielsen@newmail.dk eller kom ned i klubben til en klubaften. Forårskonkurrencen 2014 Forårskonkurrencen 2014 vil blive afviklet i weekenden marts Der er endnu ikke lavet hverken program eller præmielister, men de vil naturligvis komme ud, så snart de er færdige. Når program og alt det andet er færdigt, vil du naturligvis blive informeret via . Men du kan godt allerede nu sætte krydser i kalenderen ud for den weekend. Og for den sags skyld også planlægge et par opgavefri dage op til selve konkurrencen, så du kan få hvilet ud.

5 Alsiske Kystfiskere pointture 18./ NASS Cup / pointtur med rundstykker Starttidspunkt: Lørdag den 18/1 kl fra klublokalet på Kløvermarksskolen. Indvejningstidspunkt: Kl hos Sportsfiskerforeningen Als, Verdens Ende. Telefonisk tilmelding lørdag fra kl Efter indvejningen er der lidt spisning til en overkommelig pris. Der serveres rundstykker og kaffe i klublokalet fra kl til kr. 25,-. Turleder: Claus Smidemann. Telefon / /2. Kyst / pointtur Starttidspunkt: Lørdag den 8/2 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 8/2 kl /2 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Turleder: Ole Hansen. Telefon / Førstepræmie havørred: Frit valg /2. Kyst / pointtur med grillpølser Starttidspunkt: Lørdag den 22/2 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 22/2 kl /2 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Der er grillpølser efter indvejningen søndag til en pris á 10 kr. stykket. Turleder: Ole Hansen. Telefon / Førstepræmie havørred: Gavekort kr. 300,- eller frit valg /.3 Alsiske kystfiskeres Forårskonkurrence 2014 Stor åben kystkonkurrence over 3 dage med mange fine præmier. Deltagerkort kan købes i de lokale grejbutikker. Se mere på /3. Kysttur/pointtur med grønlangkål og tilbehør Starttidspunkt: Lørdag den 22/3 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 22/3 kl /3 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Turlederen sørger for grønlangkål med tilbehør efter indvejningen søndag. Tilmelding til grønlangkål spisning nødvendig. Pris kr. 30,-. Turleder: Claus Smidemann telefon / Førstepræmie havørred: Fiskestang eller frit valg.

6 /4. Kysttur/pointtur Turudvalg: Starttidspunkt: 12/4 kl med start hjemmefra. Indvejningstidspunkt: 12/4 k /4 kl i klublokalet. Telefonisk tilmelding senest lørdag kl Turleder: Søren Haupt telefon / Førstepræmie havørred: Gavekort eller frit valg. Claus Smidemann Telefon / Ole Hansen Telefon / Søren Haupt Telefon / Træffes turlederen for den enkelte tur ikke kontakt da en af de andre turledere. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsesmedlem Frank Hansen har med usædvanligt kort varsel valgt at stoppe i Syddanske Lystfiskeres bestyrelse og samtidig valgt helt at melde sig ud af foreningen. Han har ikke ønsket at angive årsagen til beslutningen. Frank Hansen blev senest genvalgt til bestyrelsen for en 2-årig periode på generalforsamlingen den 10. november På bestyrelsesmødet den 17. december blev de forskellige arbejdsopgaver fordelt mellem bestyrelsesmedlemmerne. Du kan se mere om fordelingen på foreningens hjemmeside Halvårsmøde i Sønderjysk Småbådsklub Torsdag den 23. januar 2014 kl afholder Sønderjysk Småbådsklub halvårsmøde i Bistroen på Kvickly Nordborg. Der kan bestilles en menu bestående af landgangsbrød, øl/vand, kaffe og kage til kr. 50,-. Tilmelding senest 22. januar kl på web-siden, forum eller til Nip. Dagsorden for halvårsmødet: 1. Velkommen. 2. Spisning af landgangsbrød. 3. Valg af referent og ordstyrer. 4. Dagsorden gennemgås af ordstyrer. 5. Halvårs referat og regnskab gennemgås.

7 6. Valg bestyrelsesposter. På valg er: John Thomsen, Preben Nielsen og Søren Matthiesen. 7. Klubbens visioner for Kaffe og kage. 9. Forslag til kommende arrangementer. 10. Eventuelt. 11. Afslutning. Er der spørgsmål eller andet omkring mødet, er man velkommen til at kontakte bestyrelsen. Håber at så mange som muligt har lyst og tid til at deltage denne aften. Med venlig hilsen Bestyrelsen Sønderjyllands Småbådsklub. Klubaftener i Sønderjysk Småbådsklub Den sidste torsdag i hver måned afholdes der klubaften for alle medlemmer. Det foregår i Stevning Kulturhus i lokalet til venstre for indgangen. Og hver gang fra kl til ca Parkering i skolegården. Normalt er der ikke noget fast på programmet, men det sker, at der er et spændende arrangement på programmet. Har du ting, du vil sælge, eller har du anskaffet noget nyt spændende fiskegrej, så tag det endelig med. Der plejer altid at være interesse for den slags sådan en aften. Eventuelle nye medlemmer er velkommen til at kigge forbi til en kaffetår og lidt fiskesnak. Der er altid gratis kaffe/te og kage på disse aftener. Kontaktpersoner: John Stavski telefon eller stavski@tdcadsl.dk Nip Lund telefon eller nip@sjsk.dk Mød op og få en hyggelig fiskesnak i godt selskab. Interne konkurrencer Fra og med den 16. januar lukkes der igen op for de interne konkurrencer i de forskellige klubber. Og det er netop her i starten, at mange potentielle vindere skaber sig et solidt grundlag for at komme med helt frem i

8 præmierækkerne ved årsafslutningen sidst i november måned. Eksempelvis blev den største regnbueørred i 2013 fanget allerede ved NASS-Cuppen den 19. januar 2013! Følg derfor med på hvor såvel konkurrenceregler, konkurrenceture og resultater løbende bliver opdateret. Alle 3 klubber har konkurrencer kørende hen over året. Konkurrencekalender Her vil vi forsøge at holde dig orienteret om de konkurrencer, der afvikles i regionen. 19. januar NASS-Cup forår Kun for medlemmer af de 4 foreninger og klubber på Als marts Alsiske Kystfiskeres Forårskonkurrence Åben kystfiskekonkurrence.? *) Skovens Fiskeklubs Forårskonkurrence Åben kystfiskekonkurrence april Go Fishing s Seatrout Open forår Åben kystfiskekonkurrence. 18. april Sportsfiskerforeningen Aabenraa s Langfredags-konkurrence. Åben fiskekonkurrence.? *) Sportsfiskerforeningen Als Fiskeweekend Åben fiskekonkurrence maj PG Fishings Fiskekonkurrence Åben fiskekonkurrence oktober Go Fishing s Seatrout Open efterår Åben kystfiskekonkurrence oktober Sønderjysk ørredfonds Ørreddage Åben fiskekonkurrence. 15. november NASS-Cup efterår Kun for medlemmer af de 4 foreninger og klubber på Als. *) Datoer ikke fastsat ved redaktionens slutning. Er stallingen ved at fuldstændig udryddet? Som de fleste (fluefiskere og å-fiskere) allerede ved, har stallingebestanden det ikke særlig godt. Derfor indførte man for 3 år siden en særfredning, der totalfredede stallingen frem til 15. marts Det er altså i år. Men det store spørgsmål er så, om den fredning af stallingen har givet den ønskede virkning. Indtil videre er der så vidt vides ikke lavet særlig mange opfølgninger på initiativet, og der er derfor sandsynligvis heller ikke mange faste holdepunkter i projektet med at få stallingebestanden op at stå igen.

9 Men skal man lægge en rapport til grund for et svar på spørgsmålet, så må det være, at stallingebestanden har det endog særdeles dårligt. Rapporten, der omhandler et kontrol-el-fiskeri i Råsted Lilleå (et tilløb til Storå), og som du kan finde på konkluderer, at stallingen på det nærmeste er uddød i Råsted Lilleå! Kun en enkelt eller ganske få eksemplarer på 100 m 2 vandløb kan ikke længere kaldes en bestand, men det var, hvad man måtte konstatere efter flere dages el-fiskeri på flere positioner. Der bliver også givet kvalificerede bud på, hvad årsagen til den manglende forekomst af stallinger i åen, der i tidligere tider var en af Danmarks virkelig gode stallingeåer, skyldes. Og her får skarven en ikke uvæsentlig skyld, idet den blevet observeret i vandløbet, og der blev elfisket fisk med bidmærker efter skarv. Skarven er sandsynligvis nok ikke den eneste årsag, men det kan kun yderligere undersøgelser måske give et svar på. Dermed er der sådan set lagt op til, at totalfredningen af stallingen skal fortsætte. I hvert fald en rum tid endnu. Og dermed bliver et spændende fiskeri efter en rigtig nymfe- og tørfluefisk i sommerhalvåret udskudt yderligere i nogle år. Forhåbentlig kun nogle år. Vi får se.

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 4 19. oktober 2014

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 4 19. oktober 2014 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 4 19. oktober 2014 Nyhedsbrev Der er siden seneste Nyhedsbrev i august ikke sket de store begivenheder. Fiskeriet er så vidt vides kørt på forholdsvis lavt blus det

Læs mere

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 3 11. august 2014

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 3 11. august 2014 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 3 11. august 2014 Nyhedsbrev - Velkommen tilbage fra sommerferie! Siden det seneste Nyhedsbrev fra april måned har de fleste været igennem en lun og for nogle alt for

Læs mere

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 2 17. august 2015

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 2 17. august 2015 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 2 17. august 2015 Nyhedsbrev Det er nu mere end et halvt år siden, vi sendte et nyhedsbrev ud. Egentlig burde der være udsendt et tidligere, men da der ikke har været

Læs mere

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a.

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a. 29. årgang nr. 4 oktober 2013 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Indkaldelse til generalforsamling Ørreddagene

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere april 2014

Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere april 2014 Nyhedsbrev fra Syddanske Lystfiskere 2 15. april 2014 Nyhedsbrev - God Påske! Foråret er virkelig kommet til os. Og har faktisk været her længe. Sammenlignet med sidste år, hvor det stadig var frost langt

Læs mere

Generalforsamling 6. november 2011 kl. 09.00 på Sønderborg Vandrerhjem.

Generalforsamling 6. november 2011 kl. 09.00 på Sønderborg Vandrerhjem. Generalforsamling 6. november 2011 kl. 09.00 på Sønderborg Vandrerhjem. Formanden bød alle velkommen til generalforsamlingen. Der var i alt mødt 22 medlemmer (inklusiv bestyrelsen) til generalforsamlingen.

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a.

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a. 29. årgang nr. 2 april 2013 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Forårskonkurrencen 2013 Fluefiskekonkurrence

Læs mere

Generalforsamling 9. november 2014 kl på Sønderborg Vandrerhjem.

Generalforsamling 9. november 2014 kl på Sønderborg Vandrerhjem. Generalforsamling 9. november 2014 kl. 09.00 på Sønderborg Vandrerhjem. Formanden bød alle velkommen til generalforsamlingen. Der var i alt mødt 16 medlemmer (inklusiv bestyrelsen) til generalforsamlingen.

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 31. April. 2017 Fiskekonkurrence, gydebanker og vandråd, det er noget af det dette nyhedsbrev omhandler. Vi kan konstatere at mange af vores medlemmer endnu ikke

Læs mere

Syddanske Lystfiskere

Syddanske Lystfiskere Vedtægter og bestemmelser for Lystfiskerforeningen Syddanske Lystfiskere P a ra p ly o rg an isation for Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne November 2015 1

Læs mere

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a.

www.syddanske.dk Inde i bladet finder du bl.a. 28. årgang nr. 4 oktober 2012 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Syddanske har fået ny hjemmeside Ny konkurrence

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.1. Januar Februar Marts -33. årg. 2012 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.3. Juli August September -35. årg. 2014 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Husk indvejning på Sønderborg Vandrerhjem

Husk indvejning på Sønderborg Vandrerhjem Stort amerikansk lotteri! Forårskonkurrencen 2011 4. 6. marts Alsiske Kystfiskere En klub under Syddanske Lystfiskere Samlet præmiesum over kr. 30.000,- 1. præmie ca. 5.000,- Husk indvejning på Sønderborg

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.3. Juli August September -36. årg. 2015 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 23

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer November 2015 Vinderne af gule-ærter konkurrence 2015: Erik Søndergaard (laks 3.65kg), Poul Verner (Laks 4,3kg), Jonas Suk Nielsen (laks 3,72kg), Arne Clausen (laks

Læs mere

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk 27. årgang nr. 2 april 2011 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Kaos i forbundets administration Stor gylleforurening

Læs mere

LIMFJORDENS ØRREDDAGE

LIMFJORDENS ØRREDDAGE LIMFJORDENS ØRREDDAGE 12-13 APRIL 2014 www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier i kategorierne Største Havørred, Bedste

Læs mere

1. præmie havørred op til ca. 4.800,-

1. præmie havørred op til ca. 4.800,- Stort amerikansk lotteri! Forårskonkurrencen 2013 1. 3. marts Alsiske Kystfiskere En klub under Syddanske Lystfiskere 1. præmie havørred op til ca. 4.800,- Husk Gule ærter lørdag aften. Kræver tilmelding.

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 33. Januar. 2018 Årets første nyhedsbrev skal som sædvanligt omhandle foreningens generalforsamling og kommende aktiviteter. Torsdag den 1. februar, afholder

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 1 2010

SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 1 2010 SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 1 2010 Emil Fisker med sin Danmarksrekord, fluefanget Rudskalle 43cm og 1.350g Medlem af Danmarks sportsfiskerforbund 16 2 REDAKTØRENS SIDE Kære læsere,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk 27. årgang nr. 1 januar 2011 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Årsafslutningen 2010 Syddanske Lystfiskere

Læs mere

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid:

Arrangementer Havørred-premiere ved Karup Å Tid: Sted: Lær dit fiskevand at kende Råsted Lilleå Tid: Sted: Klassiske laksefluer Tid: Der vil være fremvisning af old timer fluebindingsfilm, PowerPoint-show med fluebindingsmaterialer fra eksotiske fugle, klassikske fiskebøger og materialer, samt almindelig whisky-hygge. Deltagergebyret,

Læs mere

Generalforsamling 6. november 2016 kl i klublokalet.

Generalforsamling 6. november 2016 kl i klublokalet. Generalforsamling 6. november 2016 kl. 09.00 i klublokalet. Formanden bød alle velkommen til generalforsamlingen. Der var i alt mødt 16 medlemmer (inklusiv bestyrelsen) til generalforsamlingen. Formanden

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Inde i bladet finder du bl.a.

Inde i bladet finder du bl.a. 26. årgang nr. 4 oktober 2010 Alsiske Kystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Inde i bladet finder du bl.a. Indkaldelse til generalforsamling Ny struktur i foreningen

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Generalforsamling 23. november 2017 kl i klublokalet.

Generalforsamling 23. november 2017 kl i klublokalet. Generalforsamling 23. november 2017 kl. 19.00 i klublokalet. Formanden bød alle velkommen til generalforsamlingen. Der var i alt mødt 22 medlemmer (inklusiv bestyrelsen) til generalforsamlingen. Der var

Læs mere

Lommeulken Hvem er vi?

Lommeulken Hvem er vi? Maj 2013 Lommeulken Hvem er vi? Baggrund Lommeulken Jysk Akademisk Lystfiskerforening er en lystfiskerforening for studerende på videregående uddannelser i Aarhus. Foreningen opstod i 1999 efter en biologisk

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Det er på kysten, det sker i de kommende måneder!

Det er på kysten, det sker i de kommende måneder! 28. årgang nr. 3 august 2012 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Det er på kysten, det sker i de kommende måneder! Inde i bladet finder

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.2. April Maj Juni -33. årg. 2012 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Inde i bladet finder du bl.a.

Inde i bladet finder du bl.a. 25. årgang nr. 3 august 2009 Alsiske Kystfiskere Alsiske Kystfiskere Als Trolling- og Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Inde i bladet finder du bl.a. Efterårets aktivitetsprogrammer Seneste opdateringer

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk ö ö Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk E Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage 2007.

Læs mere

Pris: 60 kr. for voksne. 30 kr. for dem, der ikke er fyldt 18 år. Beløbet indbetales senest d. 14. marts. Vedlagte girokort skal anvendes.

Pris: 60 kr. for voksne. 30 kr. for dem, der ikke er fyldt 18 år. Beløbet indbetales senest d. 14. marts. Vedlagte girokort skal anvendes. Struer Kystfisker Forening afholder Kyst Cup 2003 den 15. og 16. marts Konkurrencen er åben for alle. Yderligere oplysninger - Søren 96840735, Gert 97850606 eller på http://www.kystfisker.subnet.dk Pris:

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Inde i bladet finder du bl.a.

Inde i bladet finder du bl.a. 25. årgang nr. 4 oktober 2009 Alsiske Kystfiskere Alsiske Kystfiskere Als Trolling- og Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Inde i bladet finder du bl.a. Efterårets aktivitetsprogram fra fluefiskerne Seneste

Læs mere

Generalforsamling 8. november 2015 kl i klublokalet.

Generalforsamling 8. november 2015 kl i klublokalet. Generalforsamling 8. november 2015 kl. 09.00 i klublokalet. Formanden bød alle velkommen til generalforsamlingen. Der var i alt mødt 18 medlemmer (inklusiv bestyrelsen) til generalforsamlingen. Formanden

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19

Stiftet den 26. januar 1999. Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Fjends Lystfiskerklub Stiftet den 26. januar 1999 November 2015 Så starter vi igen! Tirsdag den 3. november kl. 19 Se side 2 3 Kom og få nogle hyggelige timer sammen med gode venner - du kan binde nogle

Læs mere

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016

Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Nyhedsbrev til lodsejere og medlemmer Oktober 2016 Aage Jørgensen med en laks 5,93kg og 85cm fanget 17.september 2016 på spinner zone 4 Oktober 2016 Fiskeriet hos Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk 28. årgang nr. 2 april 2012 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Foredrag med Klaus Balleby Logo-konkurrence

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.2. April Maj Juni -35. årg. 2014 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Siden sidst. Jens Nielsen Formand

Siden sidst. Jens Nielsen Formand 29. årgang nr. 1 januar 2013 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Syddanske har fået ny hjemmeside Fluefiskekonkurrence

Læs mere

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk

www.alsiskekystfiskere.dk www.sjsk.dk www.alsfly.dk www.vandplejen-ana.dk 28. årgang nr. 1 januar 2012 Syddanske Lystfiskere Alsiske Kystfiskere Sønderjyllands Småbådsklub Alsiske Fluefiskere Als-Flyderne Inde i bladet finder du bl.a. Fisketegnet stiger Fiskeriet i den kommende

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.1. Januar Februar Marts -34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

Seatrout Open DANMARKS STØRSTE HAVØRRED KYSTKONKURRENCE

Seatrout Open DANMARKS STØRSTE HAVØRRED KYSTKONKURRENCE Seatrout Open DANMARKS STØRSTE HAVØRRED KYSTKONKURRENCE Vind en drømmerejse til Bahamas eller en af de andre fantastiske præmier. Både forårs- og efterårskonkurrence NYT: Begrænset fiskeområde. Kun Fyn

Læs mere

Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen

Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen ********************************************************************* HUSK AT HOLDE ØJE MED KALENDEREN I HØJRE SIDE BARE SÅ DU IKKE GÅR GLIP AF NOGET.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Alssund Biavlerforening

Alssund Biavlerforening Alssund Biavlerforening Sommer program 2015 APRIL Onsdag den 8/4 kl. 19.00. Sønderborg Roklub Film aften. Pris DKK 25,00 En hygge aften hvor vi ser filmen More than honey. Denne film sætter lup på den

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Syddanske Lystfiskere 22. november 2018 kl i klublokalet.

Referat fra generalforsamling i Syddanske Lystfiskere 22. november 2018 kl i klublokalet. Referat fra generalforsamling i Syddanske Lystfiskere 22. november 2018 kl. 18.30 i klublokalet. Formanden bød alle velkommen til generalforsamlingen. Der var i alt mødt 28 deltagere inklusive bestyrelsen

Læs mere

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina

-0- Referat telefonmøde Tilstede: Anne Mette, Lisbeth, Susanne, Lene Fraværende: Pia, Dorte, Marina Referat telefonmøde 11/10-2017 Lisbeth, Nina, Anne Mette, Lene deltager Formål med mødet er at begynde på planlægningen af fejring af klubbens 30 års jubilæum i 2018. Det besluttes at fejre topkattene

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009

Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009 Limfjordens Ørreddage 11-12 april 2009 Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage. Der kan vindes præmier

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere