Den ny X-Klasse. En af flere verdener.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den ny X-Klasse. En af flere verdener."

Transkript

1 X-Klasse

2 2 Den ny X-Klasse. En af flere verdener. Den er så suveræn, at den trodser selv mere vanskeligt terræn, og dens markante design gør, at den træder frem blandt alle de andre dyr i storbyjunglen. Og den spiller rollen som funktionel og pålidelig partner i forbindelse med det daglige arbejde lige så overbevisende som rollen som rejseledsager på spontane fritidseventyr. Glæd dig til en bil, der bringer verdener sammen på en helt ny måde: Velkommen i X-Klassen.

3 3

4 4

5 Det kræver en stærk rygrad at kunne bære mere end et ton. 5 X-Klassen er helt igennem robust: Den kan laste mere end kg og trække en anhænger på op til kg. Det kræver et fast og stabilt karrosseri. Derfor er vores pickup bygget op omkring en solid ramme i kvalitetsstål. Du behøver altså ikke være tilbageholdende med lasten, fyld blot værktøj, maskiner, materialer eller sports- og fritidsudstyr på ladet. Også ved kørsel uden for veje med fast belægning, hjælper den robuste bil dig med at komme suverænt frem. Som ekstraudstyr kan du vælge en bundbeskyttelse i rustfrit stål, der beskytter motor, gearkasse og udstødningssystem, når du kører over forhindringer i forbindelse med terrænkørsel.

6 6

7 7 Trodser selv de sværeste udfordringer. Når du skifter fra baghjulstræk til firehjulstrækket 4MATIC og aktiverer firehjulstrækfunktionen Low, terrænudvekslingen og differentialespærren på bagakslen (sidstnævnte er ekstraudstyr), kommer du suverænt fremad selv i mere vanskeligt terræn. Frihøjden på 202 mm 222 mm som ekstraudstyr giver god plads til terrænet under bilen. Hvis du skulle gå hen og blive eventyrlysten, kan du med X-Klassen forcere stigninger på op til ca. 100 %, hvis underlaget er til det, og den forbliver kørestabil ved krængninger på op til 49,8. På den måde forbindes offroadkørsel med en endnu større køreglæde. Ved kørsel i let terræn eller ved vanskeligere vejforhold er der mulighed for at aktivere den anden firehjulstrækfunktion High.

8 8

9 9 Robust udenpå. Elegant indeni. Et eksklusivt interiør nu også til pickups: Især med læderinteriør i nøddebrun eller sort og den store interiørliste i det vandret orienterede cockpit, når X-Klassen et niveau af eksklusivitet, der er helt nyt for pickups. Nyd den sædvanlige Mercedes-Benz komfort under kørslen med betjeningselementer placeret i vanlig Mercedes-Benz stil, moderne multimediesystemer og netværkstjenesterne fra Mercedes me connect. På varme ture hjælper kabinens klimatisering, de behagelige forsæder med mange indstillingsmuligheder og komfortundervognen dig med at holde hovedet koldt. Og når det bliver trangt, kan du bevare overblikket ved hjælp af Parkeringspakken med 360 -kamera.

10 10 Blikfang med lastareal. X-Klassens unikke Mercedes-Benz design vil uden tvivl tiltrække opmærksomhed på sin vej. Den imponerende front med centralt placeret Mercedes-stjerne, optisk bundbeskyttelse, powerdomes på motorhjelmen og et markant forlygtedesign med mulighed for at vælge LED-teknologi giver pickuppen et dominerende udtryk. Ligesom sidedesignets klare linjeføring og de brede hjulkasser med letmetalfælge i en størrelse op til 48,3 cm (19"). Lige så individuelle som dine ture er X-Klassens udstyrsmuligheder med de 3 udstyrslinjer PURE, PROGRESSIVE og POWER, der klart adskiller sig fra hinanden, samt en lang række individualiseringsmuligheder. Originaludstyr udviklet specielt til X-Klassen, som den markante stylingbar eller de robuste sidebars 1, hardtoppen eller hardcoveret, understreger bilens udtryksfulde karakter og gør X-Klassen til din helt unikke pickup. 1 Fås formodentlig fra marts 2018.

11 11

12 12 Fuld køreglæde forude! Stig ind, start motoren, og mærk den fulde trækkraft allerede ved lave omdrejninger. De brede dæk og fælge samt den brede sporvidde ser ikke blot imponerende ud, men biddrager også til X-Klassens imponerende køredynamik og komfort. På samme måde som det dynamisk afstemte multihjulophæng på bagakslen. Således stiger forventningens glæde for hver kurve frem mod den næste, og fremdrift bliver til køreglæde.

13 13

14 14 X-Klasse Udstyrslinjer Pålidelig rejseledsager. Med sin gennemtænkte funktionalitet er udstyrslinjen PURE forberedt til hverdagens udfordrende opgaver. Til udstyrshøjdepunkterne for behagelig komfort hører klimaanlæg og Audio 20 USB med en lang række informations-, underholdnings-, kommunikationsog tilslutningsmuligheder samt sæder til fører og passager med flere indstillingsmuligheder. Og 2 fastsurringsringe på hver af lastområdets sidevægge gør det lettere at sikre lasten også i mørke takket være belysningen med 4 LED-pærer. Retningsvisende allroundtalent. Med sin alsidighed er udstyrslinjen PROGRESSIVE lige så godt udrustet til krævende arbejdsopgaver som til spontane eventyr, og den markerer sig med sit høje udstyrsog komfortniveau. Den dynamiske karakter understøttes af de 43,2 cm (17") store letmetalfælge i 6-egers design og i kabinen af kombiinstrumentet med 2 rørformede runde instrumenter og luftindtagsdyser i sølvkrom. Lastforankringsskinnerne på lastområdets 3 vægge gør det muligt at fastgøre arbejds- eller sportsudstyr. Og kompasset i bakspejlet viser, at retningen stemmer.

15 X-Klasse Udstyrslinjer 15 Imponerende POWER. Sætter nye standarder for interiøret. Med sit attraktive udstyr hæver udstyrslinjen POWER design, komfort og kvalitetsfornemmelse til et helt nyt niveau f.eks. takket være LED High Performance-forlygterne, KEYLESS-GO, elektrisk indstillelige sæder foran med lændestøtte, klimaautomatikken THERMOTRONIC og Audio 20 CD med touchpad. De mørkt lakerede letmetalfælge på 45,7 cm (18") i dobbelt 6-egers design, den optiske bundbeskyttelse og sidebeklædningslisterne i krom samt baglygterne delvist i LED-teknik gør udstyrslinjen POWER til en suveræn oplevelse også rent visuelt. Det førsteklasses indtryk fortsætter i kabinen med indtrækket i kunstlæder ARTICO/ mikrofiber DINAMICA samt instrumentpanelet og sidebeklædningerne i kunstlæder ARTICO med kontrastsyning og interiørlisten i matsort pixeldesign. Eksklusivt til denne udstyrslinje fås interiørlister i matbrunt design med træårer og i aluminiumsdesign med længdeslibning samt læderinteriør i nøddebrun eller sort.

16 16 X-Klasse Højdepunkter Infotainmentkunstner. Multimediesystemet COMAND Online lader nærmest ikke noget tilbage at ønske, når det kommer til infotainment, navigation og kommunikation i bilen. Den hurtige harddisknavigation med den flotte topografiske 3D-kortvisning tager højde for Live Traffic Information (trafikoplysninger i realtid, afhængigt af det pågældende land) og giver således mulighed for dynamisk destinationsstyring, som kan hjælpe med at køre uden om kødannelse og reducere køretiderne. Et brillant mediedisplay, en internetbrowser, en integreret harddisk på 80 GB og et dvddrev indgår ligeledes i udstyret. Ud over den innovative betjening via den ergonomiske touchpad med controller kan multimediesystemet også betjenes ved hjælp af stemmekommandoer med LINGUATRONIC. Bilovervågning giver endda mulighed for at oprette fjernforbindelse til bilen ved hjælp af din smartphone og f.eks. indhente oplysninger om bilens aktuelle position. Parkering og manøvrering uden problemer. Parkeringspakken med 360 -kamera hjælper i stort omfang føreren med at finde en parkeringsplads, parkere på den og forlade den igen samt manøvrere bilen. Dette sker ved hjælp af et kamerabillede med udsigt til alle sider og PARKTRONIC kameraet gør området umiddelbart bag bilen synligt også i fugleperspektiv og under rudelinjen. Det hjælper med at registrere forhindringer i forbindelse med parkering og manøvrering. Desuden advarer PARKTRONIC både optisk og akustisk om forhindringer foran og bag bilen, så der ikke opstår skader på bilen ved parkering og manøvrering.

17 X-Klasse Højdepunkter 17 Visuelt og funktionelt. LED High Performance-forlygterne opgraderer eksteriøret både om dagen og om natten med deres typiske fakkeldesign og sørger for et suverænt udsyn i mørke. LED-teknikken giver et behageligt klart lys. Sammenlignet med almindelige halogenforlygter opnås der en mere ensartet belysning af vejbanen såvel med kørelyset som med fjernlyset. Desuden er LED-teknikken kendetegnet ved en lang levetid og et meget lavt energiforbrug på trods af den større lysstyrke. Robust bygget til vanskelige opgaver. Den robuste stigeramme er ikke sådan lige at bringe ud af fatning. Dens profiler gør den særligt stabil og vridningsstiv en fordel sammenlignet med stigerammer med U-profiler. Den stærke aksel på baghjulene kan også bære tung last og forbedrer traktionen i terræn med sin store forskydning. Men X-Klassen nøjes ikke med at være robust og belastningsstærk. Takket være multihjulophænget på bagakslen med skruefjedre kommer køreglæde og kørekomfort heller ikke til kort.

18 18 X-Klasse Originaltilbehør Maksimal lastkapacitet. Hardtoppen, der er lakeret i bilens farve, passer perfekt til bilens design med sin linjeføring. Den udvider lastrummet og beskytter lasten mod tyveri. Takket være kvalitetsmaterialer er den robust og har en lang levetid, og så beskytter den lasten mod fugt og støv. Forskellige rudevarianter forsyner lastrummet med lys og frisk luft. Alle ruder er mørktonede og beskytter mod varme og nysgerrige blikke. Hardtoppen er udstyret med en robust indvendig beklædning samt LED-belysning. Takket være tagrælingen kan der transporteres last på hardtoppen på op til 150 kg. Førsteklasses lastbeskyttelse. Med sin formgivning og lakeringen i bilens farve passer hardcoveret perfekt til pickuppens design. Et Mercedes-Benz logo på begge sider opgraderer hardcoveret rent visuelt. Hardcoveret fungerer som en effektiv beskyttelse mod vind og vejr, støv og tyveri. Takket være forarbejdningen i kvalitetsmaterialer er hardcoveret både meget robust og har en lang levetid. Det låses op med en separat nøgle og er udstyret med automatisk LEDbelysning på den måde er det hurtigt og nemt at finde lasten selv i mørke. Som ekstraudstyr kan hardcoveret kombineres med en stylingbar. Hardtoppen fås også uden tagræling. m YDERLIGERE OPLYSNINGER om originaltilbehør får du på eller direkte hos din Mercedes-Benz forhandler.

19 X-Klasse Originaltilbehør 19 Udtryksfuldt stylingelement. Den massive og ridsefaste stylingbar i poleret rustfrit stål passer til det markante og robuste pickup-design og giver bilen et endnu mere progressivt udtryk. Et Mercedes-Benz logo understreger eksklusiviteten yderligere. Stylingbaren er hurtig at montere og afmontere igen og passer rigtig godt sammen med hardcoveret. Markant sidedesign. De to sidebars i poleret rustfrit stål har en rørdiameter på 76 mm og giver bilen et stylet og markant sidedesign, som forstærker pickup-udtrykket yderligere. Ud over denne optiske opgradering gør trinfladerne på de to sidebars det mere sikkert at stige ind og ud og også at læsse og aflæsse uden at glide. Stylingbaren fås også i sort stål. Sidebars fås også i sort stål.

20 20 X-Klasse Indtræk og interiørlister Udstyrslinjen PURE Udstyrslinjen PROGRESSIVE Udstyrslinjen POWER Indtræk og interiørlister. VY2 S1F S1H VU9 S1H 1 S1G S1B Indtræk VY2 Stof Tunja sort VU9 Kunstlæder sort 1 S1F Stof Posadas sort S1H Kunstlæder ARTICO/mikrofiber DINAMICA sort S1G Læder sort 1 S1B Læder nøddebrun 1 Interiørlister udstyrslinjen POWER Interiørlister udstyrslinjen POWER F2I F2J F2K F2I Interiørliste i pixeldesign, matsort F2J Interiørliste i aluminiumsdesign med længdeslibning 1 F2K Interiørliste i matbrunt design med træårer 1 1 Ekstraudstyr.

21 X-Klasse Lakeringer 21 Lakeringer. Standardlak Metallak Standardlak Danakilrød Granitgrøn Chisanahvid Metallak Axinitbronze 5890 Cavansitblå 7259 Klippegrå 9291 Kabarasort 9389 Beringhvid 9988 Diamantsølv Ekstraudstyr.

22 22 X-Klasse Tekniske data Tekniske data. Dieselmotorer X 220 d X 220 d 4MATIC Antal cylindre/placering 4/R 4/R Totalvolumen i cm Nominel ydelse 1 i kw (hk) ved o/min 120 (163)/ (163)/3.750 Nominelt drejningsmoment 1 i Nm ved o/min 403/ / Manuel gearkasse [automatgearkasse] 6-trins manuel gearkasse [ ] 6-trins manuel gearkasse [ ] Acceleration fra km / t. i sek. [automatgearkasse] 12,5 [ ] 12,9 [ ] Tophastighed ca. i km /t. [automatgearkasse] 172 [ ] 170 [ ] Standarddæk 2 255/65 R17 255/65 R17 Brændstofforbrug 1, 3 i km/l, afhængigt af bilens længde Bykørsel [automatgearkasse] Landevejskørsel [automatgearkasse] Blandet kørsel [automatgearkasse] 13 [ ] 13,9 [ ] 13,5 [ ] 12,3 [ ] 13,7 [ ] 13,2 [ ] CO 2 -emission 1 i g/km ved blandet kørsel [automatgearkasse] 195 [ ] 200 [ ] Lastareal lad i m 2 2,48 2,48 Vendekredsdiameter i m 13,4 13,4 Egenvægt 4, 5 i kg [automatgearkasse] [ ] [ ] Last 5 i kg [automatgearkasse] [ ] [ ] Tilladt totalvægt i kg Anhængerlast i kg med bremse/uden bremse 3.200/ /750 Tilladt samlet vogntogsvægt i kg Det bedste til motoren: Mercedes-Benz original motorolie 1 De angivne værdier er beregnet iht. den foreskrevne målemetode (iht. forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave). Bemærk: Oplysningerne gælder ikke for en bestemt bil og er ikke at betragte som indhold i et tilbud, men er alene beregnet til sammenligning mellem forskellige biltyper. CO 2-emission, der opstår i forbindelse med produktionen og distributionen af brændstoffet eller andre energikilder, medregnes ikke i forbindelse med beregningen af CO 2-emissionen iht. direktivet 1999/94/EF. 2 Andre dækstørrelser kan bestilles som ekstraudstyr. 3 Tankindholdet for alle motorer er som

23 X-Klasse Tekniske data 23 ~ , (5.733 ved åbnet bagklap) ved åbnet dør ved åbnet dør (1.916 ved indklappet sidespejle) X 250 d X 250 d 4MATIC 4/R 4/R (190)/ (190)/ / / trins manuel gearkasse [7-trins automatgearkasse] [7-trins automatgearkasse] 10,9 [11,4] [11,8] 184 [179] [176] 255/65 R17 255/65 R17 12,7 [10,4] 14,5 [14,9] 13,7 [13] [10,4] [14,5] [12,7] 192 [203] [207] 2,48 2,48 13,4 13, [2.169] [2.234] [1.031] [1.016] / / standard ca. 73 l. Reserve ca. 10 l. Tankindhold AdBlue : ca. 17 l. 4 Angivelser iht. forordning (EU) 1230/2012 i den ved trykningen gældende udgave. (Med fører, 75 kg, alle drivmidler og 90 % fyldt tank.) 5 De faktiske forbrugsværdier er bl.a. afhængige af bilens vægt og af det valgte udstyr. Du kan få yderligere information hos din Mercedes-Benz forhandler. Originaltilbehør (f.eks. tagræling, hardtop osv.) kan påvirke relevante egenskaber for bilen, f.eks. vægten og/eller rulle- og luftmodstanden, og sammen med trafik- og vejrmæssige forhold influere på bilens forbrugs- og ydelsesmæssige værdier. Du finder yderligere tekniske data på

24 Bemærk følgende angående oplysningerne i denne brochure: Efter redaktionens afslutning, den , kan der være foretaget ændringer på produktet. Der tages derfor forbehold for konstruktions- eller formændringer, afvigelser i farvetoner og ændringer i leveringsomfanget fra producentens side, i det omfang det med rimelighed kan forlanges af køber at acceptere disse ændringer eller afvigelser under hensyntagen til sælgers interesser. Såfremt sælgeren eller producenten bruger symboler eller numre til at betegne en bestilling eller den bestilte genstand med, kan der ikke udledes nogen rettigheder alene heraf. Illustrationerne og beskrivelserne kan indeholde tilbehør og ekstraudstyr, som ikke er omfattet af det almindelige standardudstyr ved levering. Der kan forekomme farveafvigelser, som skyldes tryktekniske faktorer. Denne brochure kan ligeledes omtale typer og serviceydelser, som ikke tilbydes i bestemte lande. Brochuren anvendes internationalt. Udsagn, der vedrører lov-, rets- og skattemæssige bestemmelser og konsekvenser, gælder imidlertid kun for Forbundsrepublikken Tyskland på tidspunktet for redaktionens afslutning. Kontakt derfor din Mercedes-Benz forhandler for at få oplysninger om lokale love og bestemmelser. Lagring af tekniske data i bilen: Elektroniske bilkomponenter (for eksempel airbagstyreenhed, motorstyreenhed osv.) indeholder et datalager til tekniske bildata som for eksempel meldinger i tilfælde af funktionsfejl, bilens hastighed, bremsetryk eller sikkerheds- samt køreassistentsystemers funktionsmåde i tilfælde af en ulykkeshændelse (audio- og videodata lagres ikke). Dataene lagres midlertidigt, på ad hoc-basis, f.eks. i tilfælde af en fejlmeddelelse, i et meget kortvarigt optagelsestidsrum (maksimalt nogle få sekunder), for eksempel i tilfælde af en ulykke eller i sammenfattet form, for eksempel med henblik på vurdering af belastningen på den pågældende komponent. De lagrede data kan aflæses via grænseflader i bilen, af uddannede teknikere med henblik på diagnose og afhjælpning af eventuelle funktionsfejl eller bearbejdes og anvendes af producenten med henblik på analyse og yderligere forbedring af bilfunktioner. Efter kundens ønske kan data også anvendes til yderligere tilvalg af tjenesteydelser. Dataoverførslen fra bilen til producenten eller tredjepart sker principielt udelukkende på grundlag af lovmæssig tilladelse hertil (for eksempel nødopkaldsfunktionen ecall) eller på grundlag af aftaler, hvor der gives samtykke hertil, med kunden under hensyntagen til databeskyttelseslovgivningen. Yderligere oplysninger om lagrede data i bilen finder du i bilens instruktionsbog. Den findes i en trykt version i bilen eller online på den nationale Mercedes-Benz hjemmeside. Bortskaffelsesordning. Vi tager gerne din X-Klasse tilbage igen med henblik på miljøvenlig genanvendelse i henhold til bortskaffelsesdirektivet fra Den Europæiske Union (EU) men der er længe til endnu. For at gøre bortskaffelsen så enkel som muligt står et net af genbrugsstationer og skrotningsfirmaer til din rådighed. Her er du velkommen til at aflevere din bil uden omkostninger. På den måde yder du et værdifuldt bidrag til at sørge for genbrug af brugte dele og komponenter og til at passe på vores ressourcer. Du kan læse mere om genbrug af udrangerede biler, genvinding og betingelserne for bortskaffelsesordningen på den nationale Mercedes-Benz hjemmeside. Daimler AG, Mercedesstraße 137, Stuttgart VAN/VMD A /0917

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart.

>> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. >> Slip for bekymringer og hold udgifterne i bund. Serviceaftaler og forlænget garanti til din smart. 6371 >> Ingen bekymringer med smart fra første kilometer. Hvad passer bedst til dit behov? Du kan næsten

Læs mere

Den ny Atego. Den ny Axor.

Den ny Atego. Den ny Axor. Den ny Atego. Den ny Axor. Mere attraktiv, mere komfortabel og desuden pålidelig og økonomisk som altid glæd dig til den ny Atego og den ny Axor. Og til den ny, markante profil og en lang række yderligere

Læs mere

Intuitivt stildefinerende.

Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan Intuitivt stildefinerende. E-Klasse sedan har et moderne og kultiveret sportsligt udtryk der er imponerende ubesværet og stilfuldt. Hver eneste linje er designet med et æstetisk klart fokus.

Læs mere

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer.

Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. Den ny Antos Loader. Den ny Antos Volumer. En ny klasse af last. Hvad angår nyttelast og volumen kan det i fremtiden vare lidt længere, inden du støder mod kapacitetsgrænserne. For med Antos Loader og

Læs mere

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency

FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID. Green light for efficiency FUSO A Daimler Group Brand DEN NYE CANTER ECO HYBRID Green light for efficiency ØKONOMI OG MILJØ BLIVER TO SIDER AF SAMME SAG Høj kvalitet fra Europa og teknologisk innovation fra Japan mødes for at klare

Læs mere

Indbydende og distanceret

Indbydende og distanceret E - Klasse sedan Hjemme på vejen E - Klassen har i årtier været indbegrebet af komfort og sikkerhed. Selv om den opfindes på ny igen og igen. I dag er der over 70 sensorer, som udelukkende har til opgave

Læs mere

Gælder fra 24 maj 2018

Gælder fra 24 maj 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 24 maj 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 13,9 2.0 184/300 1800 kr 567.000 E 350 coupé

Læs mere

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design.

Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. E-Klasse stationcar Taler et flydende formsprog. Hver eneste linje og flade er tegnet med fokus på et æstetisk klart design. Dynamiske proportioner med spændende linjeføring giver E-Klasse stationcar

Læs mere

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer.

Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den ny Actros Loader. Den ny Actros Volumer. Den nye dimension inden for last: Actros Loader og Actros Volumer. Fremover vil der gå længere tid, inden du støder mod begrænsningerne, hvad angår nyttelast

Læs mere

E-Klasse. Stationcar.

E-Klasse. Stationcar. E-Klasse. Stationcar. Den kan jeg godt lide: Den viser sig fra sin bedste side. Uanset fra hvilket perspektiv. Den ny E-Klasse stationcar redefinerer begrebet størrelse. Formen udstråler en enorm fremdrift,

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E Coupé & Cab Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 coupé Benzin 15,7 2.0 184 / 300 1800 kr 549.998 E 300

Læs mere

Gælder fra 31 oktober 2018

Gælder fra 31 oktober 2018 E-klasse Sedan Business Solutions Gælder fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 BUSINESS Benzin 16,4 2,0 184 / 300 1900 kg kr 479.998

Læs mere

Gælder fra 7 november 2018

Gælder fra 7 november 2018 E-klasse St.Car VAN Business Solutions Gælder fra 7 november 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 T BUSINESS VAN Benzin 15,5 2,0 184 / 300 1900 kg

Læs mere

E - Klasse stationcar

E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar E - Klasse stationcar rummelig elegance. Den aktive motorhjelm fordi man bør have held i uheld. Formsproget fordi det ikke behøver store ord med på vejen. Lakeringen fordi livet

Læs mere

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz

PGA of Denmark 2017 priser 7 måneders leasing Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 Business 0 4.745 2,50 A200 7G-DCT Business 0 5.545 2,50 : Business-varianten indeholder: Urban Designline (17 alufælge, kromlister og dobbelt udstødning) samt Comfortpakke (Parktronic

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 540.000 170 14,7 179 B GLC 220 d 4MATIC aut. Night edition 625.000 170 13,9 188 C GLC 250 d 4MATIC aut. 575.000

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé 590.000 170 14,5 181 B GLC 220 d 4MATIC aut. Coupé Night edition 675.000 170 13,7 192 B GLC 250 d 4MATIC

Læs mere

A-Klasse kompakt sedan

A-Klasse kompakt sedan A-Klasse kompakt sedan Hey Mercedes. Kender du det? Du møder et menneske og får en fornemmelse af at have kendt det altid. Sådan er det også med A-Klassen. Selv når du kun har kørt i den et par dage, ved

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse C 220 d Business 315.879 170 25,0 110 A+ C 220 d aut. Business 334.921 170 22,7 109 A+ C 220 d aut. Business Plus 347.797 170 22,7 109

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d 4MATIC aut. 535.637 170 16,9 156 C GLC 220 d 4MATIC Night edition 625.000 170 16,7 158 C GLC 250 d 4MATIC aut. 569.237 204

Læs mere

Den ny G-Klasse SUV

Den ny G-Klasse SUV Den ny G-Klasse SUV Stronger than rock. Der går et sus gennem maven. Rå klippeformationer og stejle klippeskråninger venter forude. De spærrer for udsynet, men hindrer os ikke i at komme frem. Den ny G-Klasse

Læs mere

Gældende fra 3 oktober 2017

Gældende fra 3 oktober 2017 C-Klasse St.Car Business Solutions Gældende fra 3 oktober 2017 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 T Man. BUSINESS Benzin 18,2 2,0 184 / 300 1600 kr

Læs mere

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data

DEN NYE MAN TGE. Tekniske data DEN NYE MAN TGE. Tekniske data. 01.09.2017 INDHOLD Drivlinje 3 Dimensioner 4 Vægte 10 Dækmærkat 12 Bemærkninger 13 DRIVLINJE. 2.0 l 75 kw 102 HK 2.0 l 90 kw 122 HK 2.0 l 103 kw 140 HK 2.0 l 130 kw 177

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Sedan. Nu også som A-Klasse.

Sedan. Nu også som A-Klasse. A-Klasse sedan Sedan. Nu også som A-Klasse. Sådan tegnede vi biler som børn: Delt op i motorrum, kabine og bagagerum efter det, man kalder 3-box-designet. Med den ny A-Klasse sedan begynder vi igen at

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLE 300 d 4MATIC 750.000 245 13,9 190 C GLE 350 d 4MATIC 830.000 272 12,7 207 D GLE 400d 4MATIC 950.000 330 12.5 211 D GLE 450 4MATIC

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

Mercedes-Benz E-klasse Sedan

Mercedes-Benz E-klasse Sedan E-klasse Sedan Business Solutions Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag E 200 Aut. BUSINESS Benzin 16,9 2,0 184 / 300 1900 kr 510.000 E 220 d Aut. BUSINESS Diesel

Læs mere

Her må alle være sig selv.

Her må alle være sig selv. B-Klasse Justify nothing. Når alt føles perfekt, er der kun én vej frem. Det gælder i dit liv. Det gælder for dit valg af livsstil. Og ikke mindst muligheden for at vælge en bil med en uovertruffen sikkerhed

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 7-12 måneders leasing Koncept A - A-Klasse A180 d M6 Business 0 4.196 5.245 261.020 585 2,00 2,50 A180 d 7G-DCT Business 0 4.596 5.745 294.020 678 2,00 2,50 A200 d M6 Business 0 4.596 5.745 286.080 678 2,00 2,50 A200 d 7G-DCT

Læs mere

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi.

Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. E-Klasse coupé Et skoleeksempel på Mercedes-Benz nye designfilosofi. Den repræsenterer moderne stil og elegant sportslighed. Takket være perfekte proportioner og atletiske stilelementer er E-Klasse coupé

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Koncept A - Mercedes-Benz A-Klasse A200 M6 EDITION 0 4.396 5.495 286.225 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT EDITION 0 4.796 5.995 306.717 691 2,00 2,50 : Edition indeholder: European EDITION med STYLE (interiør),

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Gældende fra 25 september 2018

Gældende fra 25 september 2018 C-klasse Coupé Business Solutions Gældende fra 25 september 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 coupé Benzin 15,9 1.5 184/280 1800 kr 425.000 C

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse GLC 220 d SUV 525.000 194 16,9 154 A GLC 220 d SUV AMG 562.400 194 16,1 163 B GLC 220 d 4MATIC SUV 565.000 194 16,9 156 A GLC 220 d

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Nyd vinteren på sikker vis.

Nyd vinteren på sikker vis. Vedr. angivelserne i denne brochure: Brochuren er produceret i 2019. Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme

Læs mere

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog

VOLVO S60 & V60 DRIV. Tillæg til instruktionsbog VOLVO S60 & V60 DRIV Tillæg til instruktionsbog Om dette tillæg Denne publikation Denne manual er et supplement til bilens almindelige instruktionsbog. Tillægget behandler forskellene mellem den almindelige

Læs mere

Gældende fra 12 juni 2018

Gældende fra 12 juni 2018 A-klasse Business Solutions Gældende fra 12 juni 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 200 DCT Business Benzin 18,9 1,3 163 / 250 1600 kr 300.000 A 180 d DCT Business Diesel

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse Levering senest d. 1/5 2018 A200 M6 EDITION 16.000/20.000 2.596/3.245 286.225 660 2,00/2,50 A200 7G-DCT EDITION 16.000/20.000 2.996/3.745 306.717 690 2,00/2,50 : Edition indeholder: European EDITION

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA shooting brake Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre varigt indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog.

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder.

Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Den ny Arocs Loader. Den ny Arocs Grounder. Superkræfter til superpræstationer. Arocs Loader og Arocs Grounder. Til meget høj nyttelast og ekstreme belastninger. Med Arocs Loader og Arocs Grounder tilbyder

Læs mere

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større.

Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. GLE SUV Ligner en succes. Men er skabt til noget meget større. Mere intelligent, opmærksom og hensynsfuld end nogensinde før tegner den ny GLE et nyt billede af en SUV. Med en undervogn, der aktivt udligner

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Hold vinteren i et fast greb.

Hold vinteren i et fast greb. Vedr. angivelserne i denne brochure: Priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms men ekskl. montering. Komplette hjul er både inkl. moms og montering. Der kan forekomme lokale afvigelser. Efter redaktionens

Læs mere

Den ny generation A - Klasse

Den ny generation A - Klasse Den ny generation A - Klasse Indhold A - Klasse 1 Eksteriørdesign 2 Dynamik 6 Diesel- og benzinmotorer 6 ECO start -/ stopfunktion 8 Sikkerheds- og kabinekoncept 10 Udstyr 12 Standardudstyr 12 Udstyrslinje

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Alt det, der gør dig til noget særligt.

Alt det, der gør dig til noget særligt. CLA coupé Alt det, der gør dig til noget særligt. Helt ny i byen og klar til at gøre vedvarende indtryk. Designet får dig til at stråle. Ydelsen sætter fart på dit liv. Interfacet taler dit sprog. Det

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis.

Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. Få en serviceaftale, der følger din nye Mercedes i årevis. God service skal man ikke lede længe efter! Tillykke med din nye Mercedes-Benz. I dette øjeblik tænker du næppe meget over fremtidige serviceeftersyn

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse

Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse Modeloversigt Model Skattegrundlag Effekt HK Forbrug Co2 Miljøklasse E 220 d aut. Business 480.000 194 18,2 145 A E 220 d aut. Business edition SPORTSSTYLE 515.000 194 16,1 163 B E 300 d aut. Business

Læs mere

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing

Koncept B Mercedes-Benz 12 måneders leasing A-Klasse A200 7G-DCT Business 25.000 2.876 3.595 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 25.000 3.276 4.095 318.500 702 2,00 2,50 A220 4MATIC Business 25.000 3.476 4.345 350.000 850 2,00 2,50.dk

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet.

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. ZARGES-kufferten den perfekte kombination af elegance og robusthed Så legendarisk. Så elegant. Den nye ZARGES-kuffert. Du vil gøre det perfekte indtryk

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Gælder fra 08 februar 2019

Gælder fra 08 februar 2019 A-klasse Business Solutions Gælder fra 08 februar 2019 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser A 180 DCT BUSINESS hatchback Benzin 19,8 1,3 136/200 1400 kr 299.397 A 200 DCT BUSINESS

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing

Koncept A - Mercedes-Benz 6-12 måneders leasing Ny A-Klasse A200 7G-DCT Business 0 4.796 5.995 300.000 660 2,00 2,50 A200 7G-DCT Business AMG* 0 5.196 6.495 318.500 702 2,00 2,50 : Business indeholder: PROGRESSIVE-PAKKE med komfortsæder i ARTICO/stof,

Læs mere

Volvo V60. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA MOMENTUM. V60 D3 man. VBL HK: 150 KM/L: 24,4 CO2: kg. Beskatning 363.

Volvo V60. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA MOMENTUM. V60 D3 man. VBL HK: 150 KM/L: 24,4 CO2: kg. Beskatning 363. DIESEL DATA MOMENTUM D3 man. VBL KM/L: 24,4 CO2: 108 363.500,- D3 aut. VBL KM/L: 23,3 CO2: 114 386.500,- D4 man. VBL KM/L: 25,0 CO2: 104 376.500,- D4 aut. VBL - 8-Trins AUT KM/L: 22,7 399.500,- CO2: 116

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen.

Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. C-Klasse stationcar. Lad blot hjerte og hjerne træffe afgørelsen sammen. Den ny C-Klasse stationcar er ligeså attraktiv, som den er fornuftig. Både form og funktion er, som du ønsker det. Den, der har

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY LEON Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY Leon BENZIN MOTORER 1.2 TSI 86 HP (63 KW) 1.2 TSI 110 HP (81 KW) 1.0 EcoTSI 115 HP (85 KW) Ecomotive DSG Ecomotive 1.4 TSI 125 HP (92 KW) 1.4 EcoTSI 150

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing

Koncept A Mercedes-Benz 7 måneders leasing A-Klasse A180 d BE M6 0 3.996 4.995 265.739 643 2,20 2,75 A180 d BE 7G-DCT 0 4.596 5.745 302.940 758 2,20 2,75 A200 d BE M6 0 4.596 5.745 290.739 740 2,20 2,75 A200 d BE 7G-DCT 0 5.196 6.495 323.941 835

Læs mere

Gældende fra 31 oktober 2018

Gældende fra 31 oktober 2018 C-klasse sedan Business Solutions Gældende fra 31 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag C 200 BUSINESS sedan Benzin 16,4 1.5 184/280 1800 kr 374.999

Læs mere

Metallak / alm. Farve Standardfarve

Metallak / alm. Farve Standardfarve Metallak / alm. Farve Standardfarve CDI CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI CDI 4MATIC 4MATIC 4MATIC S S S S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589U) Cirrushvid (kode 650U) Natsort (kode 696U) Metallakering 7244

Læs mere

Gældende fra 8 oktober 2018

Gældende fra 8 oktober 2018 A-klasse VAN Business Solutions Gældende fra 8 oktober 2018 Model Variant Km/l Motorstr. Hk / Nm Anhængervægt m. bremser Beskatnings grundlag A 180 DCT BUSINESS VAN Benzin 20,8 1,3 136/200 1400 kr 223.325

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere