Har Hans Aage mon en høne at plukke.?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Har Hans Aage mon en høne at plukke.?"

Transkript

1 Har Hans Aage mon en høne at plukke.? Så kom sneen, og lagde sig som en dyne.

2

3 Kære læsere. Når jeg kigger ud af vinduet her den 2. januar, så er det en underlig tanke, at vi for ikke engang en uge siden, var pakket ind i et tykt dække af sne. Sneen var dog hurtigt væk igen, og udendørslivet byder endnu engang på regn, rusk og gråvejr, og selv om de lyse timer er tiltagende, kan vi sagtens få vinteren at mærke noget endnu. På trods af den manglende sne, blev det jo alligevel jul med alt hvad dertil hører. December har været fyldt med gæster, julehygge, travlhed og dejlig mad præcis som de fleste andre julemåneder. Husene har haft familiekomsammen, der har været julefrokoster, vi har haft venskabsklassen og daginstitutionen på besøg. Der blev fremtryllet konfekt og pillet ænder. Venneforeningen sørgede for, at aftenholdet havde pakker nok til december måneds pakkeleg, og skolebørnene fra Hashøjskolen leverede lys og sang til Lucia. Gæster var der både juleaften og nytårsaften, og alt sammen bliver vist på de skønne billeder inde i Bjergby Posten. Tak herfra til alle, som har bidraget med tekst eller billeder så vi kan få glæde af de gode og sjove timer, som alle har haft henover julemåneden. Jeg vil gerne opfordre beboere, familier og medarbejdere til at deltage, når Venneforeningen holder deres årlige generalforsamling i slutningen af januar. Det er en rigtig god måde, at tilkendegive sin opbakning på, og med den rigtige opbakning kan Venneforeningen også være til ligeså stor glæde for alle beboere i det nye år. -Indlæg til næste nummer af Bjergby Posten, skal være Gerda eller Hanne i hænde senest d. 29.januar Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten. et godt nytår fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Beskedenhed er en dyd, men indimellem kommer man længere uden. Hvordan siger man maskinpistol på kinesisk? -Mang gang bang. Et ægtepar kommer gående hånd i hånd, da de ser et stjerneskud. Hvad ønskede du dig?, spørger konen. Manden: - Er du her stadig? Pas på med honningmadder. - De kan have en kedelig bismag. Hvad sker der, hvis man krydser en vej med et æsel? - Ja, man kommer over på den anden side I Århus: Hvorfor er det helt umuligt, at få isterninger her i Århus? - Det er fordi manden, som havde opskriften er død Av, av Der sidder en lille prut på trappen og græder. -Hvad er der sket med dig? -Der er én, som har slået mig! Byttetider: Peter ringede til boghandleren og siger: - Jeg vil gerne bytte de sko jeg købte i går! Boghandleren: - Jeg tror du har fået forkert nummer. - Ja det er derfor jeg vil bytte dem. I retten: - Og De er tiltalt for at have solgt piller, der skulle give evigt liv. Har De været tiltalt før? - Ja, i 1647, 1723 og i 1918 På restaurant: -Tjener. Hvad laver den flue i min softice? -Den nyder vintersportens glæder, hr.

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 29. januar Tillykke til december måneds vinder som blev: Else Holm Syrenen - Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 2. januar: Harry Poulsen (1922) - Syrenen 9. januar: Frede Pedersen (1933) - Syrenen 12. januar: June Larsen (1946) - Violen 18. januar: Astrid Jensen (1912) - Violen VELKOMMEN TIL: Niels Andersen Rosen Gurli Laursen - Violen BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Karla Thomsen Syrenen Edel Serup - Syrenen

7 ÅRETS GANG SOM JEG FIK AF EDEL: Året begynder med januar, dagen er kort, og marken er bar. I februar når dagene længes, så plejer vinteren slemt at strenges. Marts med den liflige forårssol, bringer dog sjældent den lille viol. April er ikke til at stole på. Hver stund den ta r en ny kjole på. Maj er yndig og frisk som en brud, fuglene synger, og bøgen springer ud. Juni den kære skærsommer med sine tusind rosenblommer. Så kommer juli med hede og mag, lyse nætter og hundedag. August du bringer vor lo og vor lader med velsignelse fra gud fader. September er også rar og kær, så ryster vi æbler og pærer af træ r. Oktober med når den er belejlig, efteråret kan være så dejligt. November er en kedelig gæst, med regn og slud og idel blæst. December er årets mørkeste ende, mørkt hvor kun lidt at bide og brænde, men selv i fattigmands usleste skjul, bringer december dog glædelig jul. Æret være dit minde Edel.

8 GUDSTJENESTER I JANUAR: Onsdag den 14. januar kl i Udsigten. Onsdag den 28. januar kl i Udsigten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER : Tirsdag den 6. januar. Tirsdag den 20. januar. Fra en rigtig hyggelig julefrokost hos Rosen.

9 Hej med jer alle sammen. Jeg har lovet Hanne, at skrive lidt om mig selv her i Bjergby Posten. Jeg hedder Anette Jensen. Jeg er født og opvokset i Helsingør. Som 18 årig kom jeg til Slagelse og her mødte jeg min dejlige mand Stig. Vi bor i eget hus i Slagelse, og har været gift i 30 år, til næste år. Vi har en søn på 25 år og en datter på 28 år. Begge vores børn bor i København. Af fritidsinteresser kan nævnes blomsterbinding, male, pusle i haven, gåture, rejser, venner og familien. Hvorfor er jeg så her i Levehjemmet Bjergbyparken? Fordi jeg har fået foretaget 2 operationer i min nakke, 2 diskusprolapser og nogle indeklemte nerver, så min venstre arm og hånd har taget skade og dertil også et piskesmæld. Så nu skal jeg prøve, at arbejde for at finde ud af, hvad jeg kan holde til rent arbejdsmæssigt, det er det kommunen kalder for et afklaringsforløb. Jeg skal være en hjælpende hånd til Hanne på kontoret, da det er inden for dette fag jeg har arbejdet tidligere, det glæder jeg mig meget til. Hanne er sød og ligetil, og jeg tror vi kan få et godt samarbejde. Efter mine første timer her har jeg fået hilst på nogle af jer dejlige beboere og søde medarbejdere. Mit første indtryk af Levehjemmet, er meget positivt, så jeg glæder mig til at være en del af dette skønne fællesskab, det næste halve års tid. Til sidst vil jeg ønsker alle et fantastisk godt NYTÅR Hilsen Anette.

10 BOCCIA Hver tirsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. I en pause drikker vi en kop kaffe. SJOV MOTION: Sjov motion er en del af Motionscaféerne i Slagelse Kommune. Det er et tilbud til alle borgere med hukommelsesbesvær/demens og pårørende. Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi starter med en halv times opvarmning/leg/gymnastik. Derefter drikker vi kaffe med frugt eller andet til, før vi slutter af med 15 minutters træning med rekvisitter. Instruktørerne er René og Elin.

11 Bjergbyparkens hjemmeside!!! På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE Bjergbyparken har følgende telefonnumre: Hovednummer/Kontor : Områdeleder Lars Bo Sørensen : Centersygeplejerske Liselotte Munksgaard : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet :

12 Indkaldelse til generalforsamling i Bjergbyparkens Venneforening. Ordinær generalforsamling afholdes onsdag, den 28. januar 2015 kl i den store spisestue. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab. 4. Fastlæggelse af kontingent. 5. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer samt suppleant. På valg: Tove Edholm, Preben Edholm og Karina Juelskjær. 6. Valg af to bilagskontrollanter. 7. Indkomne forslag. Forslag, som ønskes behandlet, skal være bestyrelsen i hænde senest otte dage før generalforsamlingen. 8. Eventuelt Mød op og støt Venneforeningen Bjergbyparkens Venneforening.

13 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforening Bjergbyparken. Formand: Preben Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Sekretær: Tove Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Kasserer: Carsten Poulsen Baggesensgade Slagelse Tlf.: , mail: carhepo24@stofanet.dk Heidi Olsen Ærøvej 64, st th 4200 Slagelse Mail: heidimo@sol.dk Anni Korfitzen Baggesensgade Slagelse Tlf.: Karina Juelskjær Kirkerupvej 12 B 4200 Slagelse Tlf.: , mail flammen4ever@hotmail.com Suppleant: Henning Larsen, Bygaden 29, 4261 Dalmose, tlf.: Medarbejderrepræsentanter: Helen Frost, Maglehaven 7, 4230 Skælskør, mail: hefro@slagelse.dk Tina Køhn, Lundbækvej 2, Slots Bjergby, 4200 Slagelse, mail melander@pc.dk Bilagskontrollanter: Jørgen Kjeld Jørnsgård, tlf.:

14 Ole Christiansen, tlf.: Søndagshygge den 21. december: Traditionen tro har vi i aften holdt pakkeleg. Vi startede alle "mand" i den store festsal hvor vi spiste fælles aftensmad. I mens vi ventede på at kirsebærsovsen blev lunet, sang vi nogle dejlige julesange. Så fik vi kaffe og Ris a la mande med kirsebærsovs. Her efter startede pakkelegen. Når der blev slået en sekser, skulle man trække et nummer fra en skål og nummeret svarede så til en pakke. Det var en rigtig hyggelig aften. Vi vil gerne takke Venneforeningen, som har sponsoreret alle pakkelegs pakkerne. Glædelig jul og godt nytår. Hilsen aftenholdet Anita, Lotte, Helle og Tina.

15 JUL I LEVEHJEMMET: Aftenen startede med, at der blev spillet Bedstemor med slag i på Rosen, hvor Alexander, Cecilie, Marie, Astrid og hende datter spillede et par gange. Der var en rigtig sød frivillig, Tina, som sad og hyggede sammen med de andre, der så på, imens de fik kaffe og guf. Kl. 18:00 skulle vi spise i den store spisestue, hvor vi fik and og flæskesteg med det hel til. Vi havde nogen skønne frivillige til at hjælpe i køkkenet. Mens vi ventede på ris a la manden, sang en af de frivillige sammen med beboerne og deres gæster. Det var nogle af beboerne som valgte hvad der skulle synges.

16 Efter vi var færdig med at spise, dansede vi om juletræet. SSA Charlottes søn Alexander delte gaver ud i nissetøj til alle. Til sidst fik vi kaffe og guf, og der blev hygget rigtig meget. Vi siger tusind tak for en dejlig aften, og den store hjælp fra beboere og familie. Glædelig Baghjul til jer alle og et godt nytår. Hilsen Aften-jule-pigerne.

17 God gymnastik med Pernille. Så kønt her er Så er julekonfekten ved at være i hus.

18 JULEHYGGE MED FAMILIER HOS VIOLEN:

19 NYTÅRSAFTEN: Vi havde en rigtig dejlig aften, hvor alle var i godt humør. Vi startede med dejlige ål- og laksemadder, som Lone så lækkert havde smurt. Så så, og hørte, vi Dronningens nytårstale, hvorefter vi spiste rigtig dejligt smørrebrød. Ind imellem sang vi nogle sange fra vores Nytårshæfte. Da vi havde sundet os lidt, fik vi kaffe (og en lille én) med ostemadder og frugtsalat, og igen havde Lone tryllet. Vi sluttede aftenen med at skåle i champagne og spise kransekage.

20 Tusind tak til alle for en rigtig dejlig aften. Mange hilsner og godt nyt år fra medarbejdere og frivillige.

21

22 Vind en præmie for månedens bedste forslag til en aktivitet! Vinderen findes ved lodtrækning, og vil blive offentliggjort i næste nummer af Bjergby Posten. Vinderen trækker næste måneds vinder. Den vundne aktivitet vil blive gennemført inden månedens udgang. Hilsen SOFUS Holdet fra Violen. Navn: Dit forslag:

23 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

24 NYE TAKSTER 2015: Økonomiudvalget i Slagelse Kommune har fastsat de nye takster for det kommende år: Ydelse Pris år 2014 Pris år 2015 Difference Vask af eget tøj Leje og vask af linned Rengøringsartikler inkl. Vinduespolering Artikler til personlig pleje Eden-/festpakke Døgnkost Ialt Kr Kr Kr HUSK: o Næste Cafémøde er den 28. januar 2015, kl !

25 EN BEBOER FORTÆLLER: I dag har jeg fået Anette med på besøg. Vi er efter aftale gået ind hos Frede, som har givet grønt lys til, at jeg må skrive om ham og hans livshistorie her i Bjergby Posten. Frede er født i lokalområdet på Gerlev Engvej i 1933, og er da også døbt i Gerlev Kirke. Da han var omkring 1½ år gammel, købte hans forældre en gård med 52 tdl. i Lorup, hvor der ud over dyrkning af jorden, også var grise, køer og høns at passe. Dengang var det almindeligt, at have folk på de større gårde, og der var da også både en karl og en pige til at hjælpe i hus, stald og på mark. Efter nogle år fik Frede en lillesøster. Han begyndte i skolen i Kirkerup, og som han selv udtrykker det, fik han 3½ års skolegang! - Ja, det var jo hver anden dag igennem 7 år Frede blev på gården i Lorup, og var også den der overtog den efter forældrene. Selv havde han let ved at have folk, og der var altid nok at se til. Frede blev gift og fik både en søn og en datter. Han blev tidligt alene med de to, da hans kone blev syg og døde. Efter nogen tid, fandt Frede sammen med Inge, som havde trillinger, og de fem børn voksede op som en søskendeflok. Frede blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i den tidligere Hashøj kommune, hvor han var formand for skole- og kulturudvalget. Senere afløste han Peder Bjaldby som socialudvalgsformand, og endelig blev han også borgmester. En post han bestred fra 1978 til Da Frede takkede af fra kommunalpolitik, var det fordi han selv bad om det. Tiden og alderen var efterhånden til det, og Frede havde mange andre interesser som han nu fik mere tid til. Igennem tiden har han blandt andet rejst en hel del, og der er ikke det land i Europa, som Frede ikke har været i. Ejendommen i Lorup er nu under hans søns kyndige hænder, og det er efterhånden blevet et temmelig stort sted med 600 tdl. Jord. Frede glæder sig over julen, som skal holdes hos sønnen i Lorup. Datteren og hendes familie kommer også, og mon ikke der bliver snakket livligt om de to older, som snart er på vej i Fredes liv? Så må tiden vise, om de kære små tager del i Fredes - vel eneste last, som er bolsjer. Men som han så skønt udtrykker det Jeg kan jo tåle det!. Tusind tak til dig Frede, for en dejlig stund i din hyggelige stue. Jeg ved du kan fortælle langt, langt mere, og jeg vil glæde mig til flere besøg hos dig, hvor vi har aftalt at snakke lidt om Bjergbyparkens historie. Sjovt er det jo, at du i sin tid var med til at godkende tegningerne over den nyere del af bygningerne, hvor blandt andet din bolig nu ligger. Hanne.

26

27

28

29 HVAD SKER I JANUAR 2015 : DAG: DATO: HVAD SKER: TIDSPUNKT: Torsdag 1. jan. Nytårsdag: Fredag 2. jan. Gerda holder åbent hos købmanden. Gymnastik med Pernille i Udsigten Mandag 5. jan. Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 6. jan. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen. Middag: Nytårsfrokost for beboere og medarbejdere i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 7. jan. Gymnastik med Pernille i Udsigten Torsdag 8. jan. Eftermiddag: Åbent Hus : Bankospil Fredag 9. jan. Hans Aage holder åbent hos købmanden. Damernes Butik holder udsalg i festsalen

30 Mandag 12. jan. Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 13. jan. Dagplejebørnene er her. Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 14. jan. Gudstjeneste i Udsigten Torsdag 15. jan. Eftermiddag: Åbent Hus Fredag 16. jan. Gerda holder åbent hos købmanden Lørdag 17. jan. Gymnastik med Pernille i Udsigten Mandag 19. jan. Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 20. jan. Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Vi spiller Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen

31 Torsdag 22. jan. Eftermiddag: Åbent Hus : Bankospil Fredag 23. jan. Hans Aage holder åbent hos købmanden. Senior Shop holder udsalg i festsalen Mandag 26. jan. Gymnastik i festsalen. Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 27. jan. Dagplejebørnene er her. Vi spiller Boccia i festsalen. Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 28. jan. Gudstjeneste i Udsigten. Eftermiddag: Cafémøde i festsalen. Aften: Venneforeningen holder generalforsamling i festsalen Torsdag 29. jan. Eftermiddag: Åbent Hus Fredag 30. jan. Gerda holder åbent hos købmanden

32 MADPLAN FOR JANUAR MÅNED DAG DATO HOVEDRET BIRET TORS 1 Tarteletter m/skinke, ærter og gulerødder Ananas m/sherrycreme FRE 2 Braiseret nakkefilet m/skysauce, grov kartoffelmos Rombudding og smør m/flødeskum LØR 3 Millionbøf m/kartoffelmos og rødbeder Ymerfromage m/fløde SØN 4 Farsrand m/brun sauce, kartofler og grønt Jordbærgrød m/mælk MAN 5 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 6 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 7 Stegt kylling m/persille, Brun sauce, kart., og surt Chokol.kage m/vanilleis TORS 8 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 9 Ribbensteg m/brun sauce, kartofler og rødkål Risdessert m/sauce LØR 10 Vintergryde m/ris og flutes Æblegrød m/mælk SØN 11 Hamburgerryg m/estragonsauce, kartofler og bønner Fløderand m/bærsauce MAN 12 Husets egen menu Husets egen dessert TIR 13 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 14 Gule ærter m/sprængt nakke, kartofler og sennep Æbleskiver m/syltetøj TORS 15 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 16 Stegt fisk m/persillesauce, kartofler og gulerødder Bagt æble m/kanel LØR 17 Forloren skildpadde m/½ æg og kartofler Sherryfromage m/fløde SØN 18 Skinke og flødekartofler m/grønsager og broccoli Frugt m/råcreme MAN 19 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 20 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 21 Brændende kærlighed m/bacon og rødbeder Gulerodssuppe TORS 22 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 23 Sprængt kalkunbryst m/peberrodsauce og kartofler Vanilleis m/jordbærsauce LØR 24 Svensk pølseret m/ærter Appelsinmousse m/fløde SØN 25 Schnitzel m/br.kartofler, bearnaisesauce og ærter Skovbærgrød m/mælk MAN 26 Husets egen menu Husets egen dessert TIRS 27 Husets egen menu Husets egen dessert ONS 28 Fiskefilet m/pommes frites og remoulade Pandekager m/kompot TORS 29 Husets egen menu Husets egen dessert FRE 30 Tarteletter m/høns i asparges Pæretærte m/creme LØR 31 Svensk pølseret m/ærter Rabarbergrød m/mælk VELBEKOMME!

Esther og Irma hygger sig

Esther og Irma hygger sig Esther og Irma hygger sig Aksel og Lars hånd i hånd Kære læsere. December måned i Bjergbyparken har både budt på traditionsrig julehygge, travlhed og masser af mad. Igen havde vi mange gode besøg af børnene

Læs mere

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

Igen et velbesøgt julemarked.

Igen et velbesøgt julemarked. Igen et velbesøgt julemarked. Åbent hus med Seniordanserne fra Midgårdscentret. Kære læsere. Det sørme det sandt december, og vi har, lige som alle andre, budt årets sidste måned julemåneden - velkommen.

Læs mere

50 år blev fejret med et smil på læben.

50 år blev fejret med et smil på læben. 50 år blev fejret med et smil på læben. Åbent hus med Carl Olav & Villy på besøg. Kære læsere. Så fik vi sat urene tilbage, hvilket er tydeligt at mærke sidst på dagen, hvor de lyse timer er noget forkortet.

Læs mere

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med.

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Gymnastikopvisningen ved Hashøjfesten. Kære læsere. Tillad mig lige et øjeblik, at lade mine tanker løbe bagud igennem det sidste år. Der dukker en masse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT DECEMBER 2014

ARENDSE NYT DECEMBER 2014 ARENDSE NYT DECEMBER 2014 Indholdsfortegnelse December 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Julefest med Beboerrepræsentationen Konkurrence Referat af beboermøde Medarbejder

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Flot nyt stakit ved hovedindgangen.

Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Flot nyt stakit ved hovedindgangen. Skovtur i det skønne sommervejr. Kære læsere. Så blev da så ganske meget sommer! Nærmest mere end man kunne ønske. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår vi sidst har

Læs mere

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler.

Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Filippa og Sisse hyggede sig på årets Sørby Marked. Oda er flittig med de nye kartofler. Kære læsere. De kære skolebørn har nu fået sommerferie, og rigtig mange unge mennesker valfarter i disse dage til

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Næh, nu har jeg da aldrig.

Næh, nu har jeg da aldrig. Næh, nu har jeg da aldrig. Prøv lige og hør, Pelle Kære læsere. Sommeren er stadig over os, og der er endnu god tid til at nyde de lange dage og det dejlige vejr. Det gode vejr var også med, da Pelle

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen.

Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Bente lærer os at svinge en krolf kølle. Påskehygge med venskabsklassen. Kære læsere. April er ikke til at stole på. Hver stund den ta r en ny kjole på. Det var sådan det lød i Edels vers om månederne

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier.

Den 8. blev der holdt julebanko, som var årets sidste bankospil. Der var stort fremmøde, og som altid havde Bodil sørget for fine præmier. Den 1. december blev julemåneden sat i gang med gudstjeneste om formiddagen, og om eftermiddagen tog vi hul på vores julekalender Matador, som vi skulle se et afsnit af hver dag i december. Med Matador

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Indholdsfortegnelse December 2015

Indholdsfortegnelse December 2015 ARENDSE NYT 2015 Indholdsfortegnelse December 2015 Forside Indholdsfortegnelse Lederskifte Skosalg Forstanders indlæg Ude af øje Konkurrence Vinder af konkurrencen Referat af beboermøde Tur ud i det blå

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring.

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. På rundtur ved julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt Ja, det er jo bare én af de mange smukke

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

ARENDSE NYT December 2012

ARENDSE NYT December 2012 ARENDSE NYT December 2012 Indholdsfortegnelse December 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen Fødselsdage i December Aktivitetsplan Malerværksted Efterlysning Julefrokost Referat

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag.

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag. Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Tænk engang. Der er noget i luften Jamen hvor er det da fantastisk, at sidde her i februar måned med forår

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

Luna i legehumør: Kommer I?.

Luna i legehumør: Kommer I?. Luna i legehumør: Kommer I?. Den skønne have tager sig rigtig godt ud i juli. Kære læsere. Så er det altså nu, at vi træder ind i den sidste sommermåned. Selv gør jeg det med et stort smil i hele ansigtet,

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Så kom den.. - sneen.

Så kom den.. - sneen. Så kom den.. - sneen. Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Sneflokke kommer vrimlende Det var Else bolig 256, der gav mig et ordentligt smil en mandag morgen sidst i januar. Og samtidig fortalte hun

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

April Besøgshunden Canis og Ulrikke

April Besøgshunden Canis og Ulrikke April 2018 Besøgshunden Canis og Ulrikke Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 3.4 kl. 10.15 Torsdag d. 5.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.4 kl. 10.15 Torsdag d. 12.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.4 kl. 10.15

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen

Nelly Jørgensen og Gudrun Nielsen Lillebælt OL med alternative discipliner Vi har afholdt mini-ol, hvor der blev dystet i mange forskellige discipliner. Både gejst og underholdningsværdi var stor, og kampen om medaljer var intens. OL har

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Hovergården Januar 2019

Hovergården Januar 2019 Hovergården Januar 2019 En stor tak til de mange sponsorer som har givet flotte gevinster til vores Julebanko her på Hovergården: Hedensted vvs The last waterhole St. Thomas Apotek Løve apoteket Gorms

Læs mere

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet.

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. På tur til Munke Bjergby & Sorø en dejlig solrig dag. Kære læsere. Luna er lige kommet ind til mig. Søgende går hun rundt og småpiver lidt. Jeg nusser

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter

Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Oda, Jette, og Astrid har taget Ivan og René med til Knuthenborg. Skønt besøg af Charlottes små uldtotter Kære læsere. Så er der lange lyse dage, jordbær og nye kartofler i vente. Ja, hvad mere kan man

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. december 2012 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 721 Næste uger: 17. december 18. december 19. december IS fri Forældrerådsmøde IS fri Juleemnedag 4.lek. Bh.kl. sender julekort til kommende

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

ARENDSE NYT. Hellig Trekonger

ARENDSE NYT. Hellig Trekonger ARENDSE NYT Hellig Trekonger Januar 2013 Indholdsfortegnelse Januar 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage i januar Referat af beboermøde December 2012 Priser Årets traditionelle

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

November Sydtoften Grindsted Tlf.:

November Sydtoften Grindsted Tlf.: November 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG

December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG December 2010 & Januar 2011 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere