Kunsten at røre publikum

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kunsten at røre publikum"

Transkript

1 Kunsten at røre publikum Hvis jeres firmaarrangement skal være en oplevelse og give medarbejdere, ledelse og/eller kunder noget direkte anvendbart med hjem!

2 Stemning smitter Hvis man kommunikerer godt, så arbejder man godt og så sælger og performer man godt! Med Arentzen s FIRMAFILMFEST giver S.T.O.R.I.E.S LIVE firmaer, organisationer, kommuner, regioner, ministerier, skoler, institutioner og hospitaler, foreninger og klubber mulighed for at kombinere oplevelse med læring - om dét der med kommunikation, præsentation, motivation, trivsel og samarbejde. Oplevet og afprøvet med Jer selv som aktører; som skuespillere, manuskriptforfattere, instruktører, fotografer, klippere, belysere, sminkører, special-effects og alt hvad en filmproduktion ellers indebærer af specialer i arbejde med filmens værktøjer - i filmstudier, klippegange, scenografiværksteder, lydafdelinger, lysafdelinger, mixer-biografer og manuskriptværksteder... Tag en halv eller hel dag ud af Jeres vante omgivelser og opdag, hvor meget I evner, hvor meget mere I indeholder af dynamik, energi og opfindsomhed - og kom hjem med: Lyst og glæde til at betræde nye stier Nyt syn på hvem I er og hvad I kan magte på kort tid Turn-around-forståelse af hvad kommunikation er for en størrelse Nye værktøjer til forbedret kommunikation, salg og performance Ny-opdagelse af kollegaers potentialer Nyt syn på jer selv og egne evner Færdigheder til at fortælle så det fænger Evner til at forstå motiver bag handlinger Lyst til at finde løsninger i konflikter Nye attityder til hinanden, til kunder - og Jeres egen familie! Fælles varig oplevelse Latter, lys og lethed, der holder ved og smitter Alle ved vi, at vi skal lægge vægt på kommunikation og trivsel, have respekt for kolleger, kunder og leverandører, udvise anerkendelse af hinandens kompetencer og værdsætte vores forskelligheder. Men hvordan er det nu lige, at man gør det, udover at skrive værdi-ordene på sin hjemmeside! Med Firma Film Fest får I værktøjerne til kommunikation, så det funker, hands-on oplevet, - emotionelt, smittende og struktureret - så I aldrig glemmer det. Og så er det sjovt! Workshop Firmaudflugt Teambuilding Trivsel Samarbejde Fest Oplevelse firmafilm med mening

3 Form & logistik Arrangementerne kan strække sig fra en to-timers oplevelse til to intensive dage. Fra et lille team på 10 mellemledere til alle firmaets 1000 mand. Arrangementerne kan strække sig fra et publikums-inddragende foredrag i et filmstudie med en afsluttende facinerende guidet rundvisning på i alt et par timer til en hands-on film-teambuilding-event for 1000 deltagere over flere dage, der afsluttes med en Oscar-fest med rød løber, middag, dans og premiere på egne film. Og så alt derimellem! Vi sammensætter arrangementet efter Jeres behov, tid, lyst og formåen. Jens Arentzen er en ildsjæl i dansk film og kulturliv. Uddannet skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør. Populær foredragsholder og coach i erhvervslivet. Han har dannet skole for snart 2 generationer af vores bedste skuespillere, filminstruktører og erhvervsledere. Det fyger om ham med superlativer, priser og roser. Måske fordi Arentzen har den sjældne evne både at vide, hvad han taler om i dybden, men også fuldstændig originalt at kunne favne viden og følelser og så levere varen! Det Danske Filmstudie i Lyngby har siden 1936 dannet rammen om en lang række af de mest kendte og elskede produktioner indenfor film og TV. - De Røde Heste, - Zappa, - Busters verden, - Den Eneste Ene, - Breaking the Waves, og mange, mange flere... Filmstudierne har faciliteterne til at FirmaFilmFest afløber professionelt, spændende, stemningsfuldt og fyldt af historiske overraskelser. Et firmaevent i kommunikation Den korte I spotlight og Celluid Film - Den Engagerende Fortælling. Et par underholdende og uforglemmelige timer med Jens Arentzen i filmens forførende verden i Det Danske Filmstudie. Kom hjem med lyst og lethed og værktøjer til ny kommunikation. FILM - DEN ENGAGERENDE FORTÆLLING åbenbarer, hvad det er, der får en fortælling til at leve? Hvad er det, der får os til at huske en historie længe efter, vi har fået den fortalt? Med Jer aktivt involveret demonstrerer Jens Arentzen i et fascinerende ægte filmstudie kunsten at fortælle, filmfortællekunsten, filmens virkemidler og belyser ved eksempler fra film, med egne demonstrationer og gennem Jer som udførere, hvordan man fortæller let, spændende og engagerende, så det rører! Arrangementet byder herudover på kaffe/the og anden forplejning der ønskes. Ydermere byder vi på en fascinerende guidet rundvisning på Filmstudiets campus fyldt med historier om alt fra Lille-Per, De Røde Heste, Zappa, Breaking the Waves, special-effekts, dubbing, mixer-sale og gerausch, og de mange fortællinger om skuespillere, instruktører og filmarbejdere som har fyldt stedet siden 1936, med både værker og skandaler, og vist nok både gør det ene og det andet den dag i dag, hvis I ikke siger det til nogen... Nu kan studierne danne rammerne om Jeres firmaarrangement, Jeres FirmaFilmFest.

4 En dag i filmens verden Spil en rolle Dagsarrangement 1 Dogme Teambuilding Party Firma, Film, Fiktion og Fest! Lær at FANGE - FASTHOLDE - FRYSE - FORLØSE. Lav Jeres egen dogmefilm på én turboteambuilding-dag - og vind en Oscar! Via dette arrangement vil Jens Arentzen og hans hold af professionelle filmfolk guide Jer gennem en filmproduktion, fra start til slut i alle dens faser, i et ægte filmstudie, med klippegange, mixer-biografter mv, på én dag. Fra blankt papir til fuld premiere med Jer selv i ALLE udførende roller; manus, instruktion, spil, scenografi, kostume, sminke, optagelse, klip, lyd og premiere. Under klar introduktion af hver ny proces med behørig facilitering i værkernes progression og under stramt tidspres, får medarbejderne værktøjerne og virkemidlerne til filmisk fortælling ; manus, optagelse, instruktion, skuespil, klipning og post-arbejde, ind under huden til et overraskende flot slut-resultat. Med en lærerig, sjov turbo-oplevelse i bagagen ud i det kommunikative, det filmiske, med nye erfaringer og nye samarbejds-oplevelser, får I en overraskende erfaring om, hvad I kan nå på en dag om hvad I også evner! Arentzens enkle værktøjer og metoder indenfor manuskriptskrivning, instruktion og skuespilteknik, kommer på dette turbokursus enhver deltager og hele virksomheden til gode. I får et fælles kommunikativt vokabular - indenfor henholdsvis kommunikation, anerkendelse, ledelse og samarbejde med hjem. I lærer Jer selv at kende i anderledes nye roller, og I aflærer gammelkendte stemplinger af, hvem hinanden er og bliver overraskede over, hvem I også er. Grund-oplægget til filmværkerne uddeler Arentzen og vil fx være omvendt ønskelig; verdens dårligste arbejdsplads, jordens mest umulige mus-samtale, eller vil være et tema hentet fra Jeres værdier om fx passion, rummelighed, rettidig omhu eller en helt given opgave: ansvarsforflygtigelse, turnaround eller et bankkup. Dét besluttes selvfølgelig inden. Dagen kan kulminere i en Oscarfest med rød løber - storskærm - filmfremvisning, kendte gæstedommere, middag, dans og fest.

5 Firmafilm Masterclass Beretterens værksted Dagsarrangement 2 TEAMBUILDING - SAMARBEJDE - EMPATI - KOMMUNIKATION Skab historien - optag filmen bliv rørt og overrasket. To dage i et filmstudie hands on on location. Til dette arrangement mødes, drives og coaches medarbejderne til at fortælle, skrive og se historier - hentet fra eget materiale, deres eget liv, egne oplevelser og egne erfaringer samt virksomhedserfaringer. Opløftet til dramatiske fortællinger, valuerede metaforer - struktureret på manuskriptvægge! Med hjælp fra Jens Arentzen og et hold af andre proffer, lærer medarbejderne i teams, at bygge en historie op lærer at præsentere den at strukturere den, filme den, instruere den, spille den, klippe den, og som det væsentligste: lærer filmkommunikationens byggesten, lærer hinanden - og Jer selv - at kende på en ny overraskende måde gennem arbejde med menneskelige konflikter, dilemmaer, emotionel og metaforisk kommunikation fortælling. Arentzen har instrueret, coachet og forvandlet hundredevis af mennesker med enkle klare metoder til emotionel, visuel og selvforglemmende kommunikation. Disse metoder lærer medarbejderne at tage til sig og de vil opdage, hvor nemt de evner at se fortælling, at fortælle fortællinger, at spille fortællinger, og de vil opdage hvor meget de indeholder, og hvor meget de selv har evnen til at påvirke og forvandle til nye fortællinger. I vil komme hjem med dramaturgiske og narrative teknikker. Skønne værktøjer, - om du skal designe, opfinde eller udvikle. I vil komme hjem rørte over fortællingernes værdi, med film, musik og dramaturgi strittende ud af af alle celler. Alle er involverede og alle tilpas støttet og drevet frem, så filmene kommer i hus med et overraskende resultat. Filmene vises på storskærm og kan kommenteres, bedømmes og evalueres af en betydende person fra filmbranchen. Ligesom fest, middag og evt. øvrige delløsninger kan fremtrylles. Alle har en historie og alle bliver påvirket af en god historie. Her opdager I at skabe dem, fortælle dem og påvirke andre med dem. Det er alvorligt dét er bevægende dét er hylende morsomt og meget meget udbytterigt.

6 A Day At The Studio Forstyrrelse, forståelse og forvandling Dagsarrangement 3 En oplevelsestur bagom filmens forførende verden. Forstyrrelse, forståelse og forvandling. Kom hjem med lyst og lethed, værktøjer til ny kommunikation og trivsel. Alle medarbejdere inviteres til en fantastisk teambuildings-event i et af landets rigtige film- og TV- studier. Her on set præsenterer Jens Arentzen metoder, redskaber og øvelser til forvandling - kernen i fortælling - så I opdager værktøjer og metoder, som I lige kan gå hjem og bruge, når I skal præsentere, performe når I skal opnå bedre kommunikation. Arrangementet er dynamisk og topinddragende og udvikler både masser af gode grin og aha-oplevelser om det der med kommunikationen, - hvad er det lige, der sker, når det noget opleves ligesom på film, når fortælling / kommunikation virker - når magi og nærvær opstår... Jens er en garvet filmmand på begge sider af kameraet - som skuespiller, manuskriptforfatter, foredragsholder og instruktør. Han inddrager, demonstrerer og driver Jer, uhøjtideligt og underholdende, frem til når dagen er omme, at I står med en række virkemidler, værktøjer og opdagelse af nye evner, som vil få øjeblikkelig effekt på: Jeres kommunikation og kropssprog Jeres formidling Jeres forståelse af det emotionelles betydning Jeres evne til at honorerer moderne længsel Jeres præsentationsteknik Jeres forståelse for veje til forvandling Jeres evne til Storytelling Jeres måde at lede, instruere og motivere. I løbet af dagen kommer alle på en spændende guidet rundtur i filmstudiets campus og faciliteter, hvor nysgerrigheden vil blive stillet. Dine kolleger og medarbejdere bliver beværtet efter ønske, og en fest kan strække sig til helt ud på aftenen med middag - dans - prisuddelinger - meet & greet med skuespillere og meget mere. Det særlige ved denne dag - disse rammer - filmens -, fortællingens - og skuespillets magi er: Alle får noget med hjem - og hér tænker vi ikke på en key-hanger og en cap - nej noget, der har rørt - noget man husker - noget der forvandler, og som giver appetit til at gøre mere på en ny måde! Det er dét, fortællinger kan - det er dét, Stories gør! Forstyrrer, forstår og forvandler!

7 Moving pictures Film fra a - z Dagsarrangement 4 Kan tilknyttes alle arrangmenter Tillægsmuligheder Film fra a - z er et turboarrangement, hvor hele filmens møllehjul kommer i spil. Alle deltagere får allerførst en turbo hands-on samlet medrivende introduktion til fortællings omdrejningspunkt; forvandling, i et enormt Filmstudie. Udvikling eller afvikling. Undgå eller opnå. De Tre Konflikt-akser; Ydre Modstandere, Den Nære Modstander og den sværeste af alle Modstandere; nemlig os selv. - Hvem vinder! Derefter går deltagerne - gerne på tværs af normale arbejdsteams - ud til filmstudiets underafdelinger; under facilitering af filmbranchens dygtigste specialister, til alle afskygninger af filmens del-komponenter; Sminkning, Foto, Scenografi, Stunt, Special-effekt, Manuskriptskrivning, Lyd, PR & Marketing, Story-board, Filmmusikkomposition, Animations-sekvens, Skuespil, Instruktion, Belysning, Geruash ( lyd-pålægning ), Lyd-mixning, Dokumentarfilm, Interviewteknik, Filmklipning, Danse-optrin, 3D-teknik... Og dér i grupper, så alle kommer på arbejde, gennemføres en sekvens, optages en scene, en optagelse, skrives et manuskript, fabrikeres et sæt kostumer, indstuderes et stuntnummer, skabes en scenografi, en animation, en voiceover-indtaling, så når vi samles igen, har alle prøvet noget, de aldrig i deres liv før havde troet, at de hverken kunne eller ville komme til. Utrolige resultater. Vi samles og ser eksempler fra grupperne. Vi ser en dokumentarfilm fra dagen, hvor alle mand er i sving og ud-afboksen, i handling, i flow - i film. Eventuelt afslutter vi med en hemmelig kendt gæst, der opløfter den bedrift I har udført: at betræde nye stier og roser Jeres evner og talenter og evt. surprise surprise surprise sneakpremiere på en imponerende ny film, som en insider præsenterer, med flyvende middag, mengling, filmmusik, underholdning og dans. I får en film hver! I får en film med hjem, hver især, med et sammenklip af dagen og Jeres egne film på, indbundet med forside, Jeres firmanavn og logo, samt en hilsen fra studiet og Stories. Fortæring, flyvende som filmbranchen gør det på hverdage, eller the grand slam som når der går filmfestivaller i den. I får som afslutning en secret for-for-for-sneak-premiere på en ny imponerende film med intruduktion af en insider fra filmen. Billeder og Jeres fortællinger samlet til en printet bog, som I får udleveret på afrejsen. I får en samlet værktøjskasse med redskaber til performance og kommunikation med hjem hver især - evt i kombination med Jeres film. I får Jeres egen web-site med billeder, film, videre-øvelser m.a. udleveret ved afgang.- Til Oscarfesten er det kendte danske skuespillere og instruktører, der bedømmer Jeres film. Til musik og dans er det en kendt film-sanger, der leverer tonerne med band, - ala Trine Dyrholm, Michael Carøe... Vi kan sørge for overnatning, - alt fra svede- eller sweitzerhytte til 5-stjernet hotel. Vi kan ordne transport. For yderligere information eller et uforpligtende tilbud kontakt venligst: STORIES LIVE Stories ApS Vesterbrogade 42, 2 sal 1620 København V Tlf: office@stories.dk

8 Den femte sans - hørelsen EM Nordic Denmark Vi har alle prøvet det - vi har forberedt årets vigtigste tale til medarbejderne, vores kunder, bestyrelsen eller aktionærerne. Vi har måske ligefrem været på kursus hos Jens Arentzen for at sikre, at det skulle være helt perfekt. Og så sker det! Der er dårlig lyd! EM Nordic er en af skandinavens førende leverandører af god lyd. Vi har udstyret der sikrer, at du bliver hørt. Sammen med vores partnere i hele Danmark udarbejder vi netop den løsning som din virksomhed behøver. Ring til en af vores konsulenter på tlf AYB EM Nordic Denmark Når du virkelig vil høres

Kursuskatalog efterår 2014 og forår 2015

Kursuskatalog efterår 2014 og forår 2015 Kursuskatalog efterår 2014 og forår 2015 Kontakt: Stories ApS // Vesterbrogade 42, 1620 København V // Tlf.: 21 18 90 20 // E-mail: office@stories.dk // CVR: 27075274 Indhold Om Stories...3 Communication...4

Læs mere

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub

HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER. - al forvandling begynder med et lille skub HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER - al forvandling begynder med et lille skub INDHOLDSFORTEGNELSE Mentorværktøjers baggrund Begrebet mentor, hvad kan det og hvad er målet?

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min.

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min. FILM-X lærervejledning, Fortæl en film 1 FORTÆL EN FILM I dette forløb får eleverne deres egne erfaringer med at skabe en kort filmfortælling med en klar konflikt og opbygning med start-midte-slutning

Læs mere

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min.

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min. FILM-X lærervejledning, Fortæl en film 1 FORTÆL EN FILM I dette forløb får eleverne deres egne erfaringer med at skabe en kort filmfortælling med en klar konflikt og opbygning med start-midte-slutning

Læs mere

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål!

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! KURSUSNR: 09022301 Coaching Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! Kurset Coaching giver dig en arbejdsmetode, der retter sit fokus mod at opdage og udnytte de menneskelige potentialer og ressourcer bedst

Læs mere

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min.

FORTÆL EN FILM. Filmklipning i FILM-X 40 min. Optagelse af billede og lyd i FILM-X 80 min. FILM-X lærervejledning, Fortæl en film 1 FORTÆL EN FILM I dette forløb får eleverne deres egne erfaringer med at skabe en kort filmfortælling med en klar konflikt og opbygning med start-midte-slutning

Læs mere

TILMELDING PÅ

TILMELDING PÅ MELLEMTRIN: SYNOPSIS, SKUESPIL & INSTRUKTION / MANDAG DEN 9. JANUAR / RINGE Målgruppe: Dansk- og dramalærere i 4.-6. klasse Undervisere: Skuespiller og instruktør Uta Motz og manuskriptforfatter og instruktør

Læs mere

Fortællinger og praksisværktøjer

Fortællinger og praksisværktøjer fordi forandring og forvandling handler om at se, hvad et andet menneske kan blive og ikke kun, hvad det er lige nu Et mentorkursus for dig, der vil skabe inklusion Fortællinger og praksisværktøjer - der

Læs mere

TILMELDING PÅ

TILMELDING PÅ UDSKOLING: SYNOPSIS, INSTRUKTION & SKUESPIL / TIRSDAG DEN 10. JANUAR / RINGE Målgruppe: Dansk- og dramalærere i 7.-10. klasse Undervisere: Skuespiller Lise Ørtved og instruktør og manuskriptforfatter Christian

Læs mere

MENTORVÆRKTØJER ONLINE

MENTORVÆRKTØJER ONLINE S T O R I E S HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER ONLINE 12 ONLINE LÆRINGSFILM Mentorværktøjer har udviklet 12 onlinelæringsfilm, som trin for trin underviser i det at være mentor. Filmene gør mentor

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

Fra tilskuer til aktør

Fra tilskuer til aktør Book det interne kursus Fra tilskuer til aktør Kommunikation og Empowerment To dages kursus, der sætter fokus på jeres vigtigste redskab! De giver omstændighederne og omverden skylden for det meste. Måske

Læs mere

MENTORVÆRKTØJER LIVE

MENTORVÆRKTØJER LIVE HUMAN CHANNEL PRÆSENTERER MENTORVÆRKTØJER LIVE HUMAN CHANNEL KURSUS Kurser hos Human Channel afholdes på to måder. Det ene kursus afholdes som et åbent arrangement som Human Channel arrangerer. Åbne kurser

Læs mere

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk

i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk i to i fokusområder 2010 foredrag kurser performance mentoring +45 2190 9999 sh@itoi.dk www.itoi.dk Foredrag: Jeg ser ingen begrænsninger gør du? Få en uforglemmelig og forrygende dag eller aften med både

Læs mere

LAV GYSERRFILM. Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4

LAV GYSERRFILM. Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4 FILM-X lærervejledning, Lav gyserfilm 1 LAV GYSERRFILM Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4 I gyserfilmgenren spilles der ofte på filmens mest effektive virkemidler. Eleverne producerer i dette

Læs mere

Personlig formidling med krop og stemme

Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Personlig formidling med krop og stemme Stå frem med gennemslagskraft, sikkerhed og overskud Styrk din præsentationsteknik med større gennemslagskraft Sæt fokus

Læs mere

LAV FILM OM VENSKABER

LAV FILM OM VENSKABER 1 LAV FILM OM VENSKABER Hvad vil det sige at være en god ven? Det er et tema, der optager børn og går igen i et væld af gode film. Når I besøger FILM-X, skal elevernes egne fortællinger omhandle venskab

Læs mere

IDÉKATALOG 4 EVER I UNDERVISNINGEN KLASSETRIN.

IDÉKATALOG 4 EVER I UNDERVISNINGEN KLASSETRIN. IDÉKATALOG 4 EVER I UNDERVISNINGEN - 7.-10. KLASSETRIN. OPGANG2 TURNETEATER vil gerne invitere dine elever med på en rejse, hvor dilemmaer fra elevernes hverdag, teaterforestilling 4 EVER og elevernes

Læs mere

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv

Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation. Praksisværktøjer. der forandrer de sårbare liv Få et internt mentorkursus hjem i Jeres organisation Praksisværktøjer der forandrer de sårbare liv Vi ser ikke verden som dén er vi ser verden som vi er Jens Arentzen Internt mentorkursus for Jer, der

Læs mere

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning.

SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Forslag til overnatning. SOMMER-SYMPOSIUM GRAFISK FACILITERING: VIDENDELING, TRÆNING OG INSPIRATION 29. JUNI OG 30. JUNI. Du er inviteret til to dages sommer-symposium - en fordybelse i feltet grafisk facilitering. Dagene bliver

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre?

Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II When business gets personal! Mangler du som leder kompetencer til at skabe resultater sammen med andre? Leadership Program PLP II Acuity World Fortsæt Our field of expertise din

Læs mere

Undervisningen foregår som klasseundervisning, enten i form af forelæsning, diskussion eller som øvelser.

Undervisningen foregår som klasseundervisning, enten i form af forelæsning, diskussion eller som øvelser. Undervisning Undervisningen foregår som klasseundervisning, enten i form af forelæsning, diskussion eller som øvelser. Der undervises kontinuerligt og repetitivt fra semester til semester i: Scenens struktur

Læs mere

Ishøj Teaters tilbud om dramaundervisning i indskolingen

Ishøj Teaters tilbud om dramaundervisning i indskolingen Ishøj Teaters tilbud om dramaundervisning i indskolingen 3 workshops der handler om sociale kompetencer, empati, følelser og forskellige udtryksformer. Teatereventyr er en fortælleform der inddrager børnene

Læs mere

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen

Miss Markmans hemmeligheder. 10 sikre tips til succes på telefonen Miss Markmans hemmeligheder 10 sikre tips til succes på telefonen Guldkorn fra tusindvis af timer på telefonen Vi gør det hver eneste dag. Igen og igen. Tager telefonen og ringer til beslutningstagere,

Læs mere

LAV FILM OM VENSKABER

LAV FILM OM VENSKABER 1 LAV FILM OM VENSKABER Hvad vil det sige at være en god ven? Det er et tema, der optager børn og går igen i et væld af gode film. Når I besøger FILM-X, skal børnenes egne fortællinger omhandle venskab

Læs mere

LAV FILM OM VENSKABER

LAV FILM OM VENSKABER 1 LAV FILM OM VENSKABER Hvad vil det sige at være en god ven? Det er et tema, der optager børn og går igen i et væld af gode film. Når I besøger FILM-X, skal børnenes egne fortællinger omhandle venskab

Læs mere

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Stress af! - Få energien tilbage Malte Lange, Mind-Set.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Stress af! - Få energien tilbage Dette er en light version Indholdet og indholdsfortegnelsen er STÆRKT begrænset Køb den fulde version her: http://stress.mind-set.dk 2 Stress af! - Få energien tilbage

Læs mere

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING

REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING REG X CLUSTER FACILITATOR TRAINING MODUL 6: BRAND YOU! 4 5 OKTOBER 2011 PROGRAM 1 BRAND YOU!: REG X træning, 4. 5. oktober 2011, Marselis Hotel, Aarhus Baggrund: På Brand YOU! modulet fokuserer vi på DIN

Læs mere

PRODUCER FILM MED IMPROVISATION

PRODUCER FILM MED IMPROVISATION 1 PRODUCER FILM MED IMPROVISATION I dette forløb skal eleverne skabe en filmfortælling frem ved at improvisere. Improvisation kræver mod til at turde stå frem men det kræver i lige så høj grad evnen til

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Nulmanus. Beskrivelse af undervisningsforløb

Nulmanus. Beskrivelse af undervisningsforløb Nulmanus Beskrivelse af undervisningsforløb Ønsker man et kortere filmproduktionsforløb på Filmlinjen.dk, anbefaler vi at følge undervisningsforløbet Nulmanus. For at holde produktionstiden nede springes

Læs mere

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S

Præsentationsteknik 3 dage - MBK A/S Drukner dit budskab i faglige petitesser eller manglende struktur? Lader du nervøsiteten overtage, når du stiller dig op foran mange mennesker? Vil du blive bedre til at komme med oplæg på møder, præsentere

Læs mere

Grafisk facilitering. Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer

Grafisk facilitering. Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer Grafisk facilitering Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer Vil du gerne styrke jeres kommunikation og det engagerede

Læs mere

SCIENCE FICTION FILM JERES FORESTILLINGER OM FREMTIDEN

SCIENCE FICTION FILM JERES FORESTILLINGER OM FREMTIDEN 1 SCIENCE FICTION FILM JERES FORESTILLINGER OM FREMTIDEN Still: Gennem portalen, baggrundsfilm / FILM-X studie 3 Science fiction-genren rummer alt fra hæsblæsende underholdning til både smukke og dystopiske

Læs mere

Styrk din præsentation med krop og stemme

Styrk din præsentation med krop og stemme Styrk din præsentation med krop og stemme Præsentationsteknik med større gennemslagskraft Kropssprog: Brug din krop og stemme til bedre præsentationer Sæt fokus på din personlige fremtræden, og bliv bevidst

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

IDÉKATALOG TO I UNDERVISNINGEN KLASSETRIN.

IDÉKATALOG TO I UNDERVISNINGEN KLASSETRIN. IDÉKATALOG TO I UNDERVISNINGEN - 7.-10. KLASSETRIN. OPGANG2 TURNETEATER vil gerne invitere dine elever med på en rejse, hvor dilemmaer fra elevernes hverdag, teaterforestilling TO og elevernes egne kreative

Læs mere

FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK

FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK Overordnet forløb En måned før En uge før Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uden filmfolk Uden filmfolk Uden filmfolk Lærerkursus (5 timer) Elevinspirationskursus

Læs mere

Farver og illustrationer gør komplekse emner forståelige. Det skaber engagement og ejerskab omkring budskaber og problemstillinger.

Farver og illustrationer gør komplekse emner forståelige. Det skaber engagement og ejerskab omkring budskaber og problemstillinger. Grafisk facilitering Få billeder på ordene og styrk jeres fælles kommunikation og samarbejde Tegn dig til bedre formidling, møder og processer Vil du gerne styrke jeres kommunikation og det engagerede

Læs mere

SCIENCE FICTION FILM JERES FORESTILLINGER OM FREMTIDEN

SCIENCE FICTION FILM JERES FORESTILLINGER OM FREMTIDEN 1 SCIENCE FICTION FILM JERES FORESTILLINGER OM FREMTIDEN Still: Gennem portalen, baggrundsfilm / FILM-X studie 3 Science fiction-genren rummer alt fra hæsblæsende underholdning til både smukke og dystopiske

Læs mere

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem. I Aabenraa Kommune er kultur- og fritidslivet

Læs mere

OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #11

OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #11 OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #11 Super16 optager en ny årgang #11 med semesterstart primo august 2019. Årgang #11 kommer til at bestå af 6 instruktører, 6 producere og 4 manuskriptforfattere. Super16 favner

Læs mere

Forumteater Kursus hos Prisme i at lave forumteater.

Forumteater Kursus hos Prisme i at lave forumteater. Forumteater Kursus hos Prisme i at lave forumteater. TID: Kurset varer 2 dage: 16 og 17. Maj 2013 KL: 9,30-16 Et kursus på 2 dage for Centerets undervisere i forumteaterets muligheder/ facilitator greb.

Læs mere

SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING

SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING Sjov og effektiv teambuilding der styrker samarbejdet imellem dine medarbejdere Teambuilding er noget alle uanset alder, fysik og erfaring - kan deltage i på lige fod fra

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK

FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK FILMUGE PÅ SKOLEN - KORTFILM - ET OVERBLIK Overordnet forløb En måned før En uge før Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uden filmfolk Uden filmfolk Uden filmfolk Lærerkursus (5 timer) Elevinspirationskursus

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

Visuel og kreativ formidling af budskabet

Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Sæt billeder på dine budskaber, og inspirér dit publikum Kreative virkemidler inspirerer dit publikum Effektiv formidling

Læs mere

BLIV EN DEL AF BRANDTS

BLIV EN DEL AF BRANDTS BLIV EN DEL AF BRANDTS Forside: Anette Harboe Flensburg, udsnit af maleriet At bygge rum der ikke findes ll www.anettehflensburg.dk På Brandts er vi sammen med vores erhvervspartnere i gang med at skabe

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur og Fritid Dato: 31-10-2016 Sagsnr.: 15/25492 Sagsbehandler: Lise Lotte Urfe Direkte tlf.: 7376 8234 E-mail: llu@aabenraa.dk Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med

Læs mere

FILMLINJEN.DK OG MEDIEFAG SUPPLEMENT TIL LÆRERVEJLEDNING

FILMLINJEN.DK OG MEDIEFAG SUPPLEMENT TIL LÆRERVEJLEDNING FILMLINJEN.DK OG MEDIEFAG SUPPLEMENT TIL LÆRERVEJLEDNING Udgivet af Station Next 1. udg., dec. 2010 Indhold Indledning...3 Mediefag B stx, juni 2010...4 1. Identitet og formål...4 2. Faglige mål og fagligt

Læs mere

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S

PowerPoint brugt rigtigt - MBK A/S Vil du være god til at bruge PowerPoint? Vil du undgå kedelige slides, som du læser op af? Vil du have grundværktøjer og forståelse af PowerPoint? Vil du have et godt kursusmateriale, som du kan slå op

Læs mere

Du er budskabet - præsentationsteknik

Du er budskabet - præsentationsteknik Du er budskabet - præsentationsteknik Hvordan kan du gøre dit næste foredrag endnu bedre? De bedste foredrag er dem, hvor taleren virkelig taler om et budskab, som han brænder for. Der er ingen tvivl om

Læs mere

Motivation Factor Job & Education

Motivation Factor Job & Education Styrk trivslen og motivationen - hos jeres målgruppe og jer selv! Motivation Factor Job & Education Sommerrabat på kurser, der afholdes internt i juni, august eller september 2015 3 dages internt kursus

Læs mere

Huhej hvor det går. Det er som om skolerne har fået øjene op for et overset potentiale - de fysiske rammer i sig selv og læringen i at skabe dem.

Huhej hvor det går. Det er som om skolerne har fået øjene op for et overset potentiale - de fysiske rammer i sig selv og læringen i at skabe dem. Huhej hvor det går. Det er som om skolerne har fået øjene op for et overset potentiale - de fysiske rammer i sig selv og læringen i at skabe dem. Hvordan ser skolen ud om 5 eller 20 år? Abraham Lincoln

Læs mere

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT

PERSONLIG POWER & GENNEMSLAGSKRAFT ARKMANN RAINING ERSONLIG POWER & ENNEMSLAGSKRAFT DIT KONKRETE UDBYTTE EFTER AT HAVE DELTAGET ER BL.A.» Du er langt dygtigere til at lave en god mental forberedelse og sætte dig selv op inden din præsentation.

Læs mere

PRÆSENTATIONSWORKSHOP DAG 2: PERSONLIG FORMIDLING OG ARBEJDE MED MODSTAND

PRÆSENTATIONSWORKSHOP DAG 2: PERSONLIG FORMIDLING OG ARBEJDE MED MODSTAND PRÆSENTATIONSWORKSHOP DAG 2: PERSONLIG FORMIDLING OG ARBEJDE MED MODSTAND PROGRAM 09.00-15.00 09.00-09.30 Velkomst, program og indflyvning til dagen Tanker fra sidst og opsamling på hjemmeopgaven 10.15-10.30

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Sales Team Leadership

Sales Team Leadership Sales Team Leadership - Optimér dit salgsteam Sales Team Leadership - 1 Ledelse af salgsteams Har du det bedste salgsteam? I en dynamisk verden kan kundesituationen ændre sig hurtigt. Derfor må en leder

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #10

OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #10 OPTAGELSE AF SUPER16 ÅRGANG #10 Super16 optager en ny årgang #10 med semesterstart primo august 2017. Årgang #10 kommer til at bestå af 6 instruktører, 6 producere og 4 manuskriptforfattere. Super16 favner

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Stress specialist & Foredragsholder

Stress specialist & Foredragsholder Stress specialist & Foredragsholder Mit mål er at give ledere og medarbejdere den bedste viden til, at håndtere og forebygge en sygemelding med stress. En sygemelding med stress har både en stor menneskelig

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Opnå mindre stress og bedre resultater med mentaltræning Styr dine tanker, så de ikke styrer dig Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig

Læs mere

KLATMALER EVENT - bring jeres kreativitet i spil KLATMALER EVENTS - MERE END TEAMBUILDING

KLATMALER EVENT - bring jeres kreativitet i spil KLATMALER EVENTS - MERE END TEAMBUILDING KLATMALER EVENT - bring jeres kreativitet i spil KLATMALER EVENTS - MERE END TEAMBUILDING 1 EVENT 2 KLATMALER EVENT /1 Hvordan skal visionerne for det kommende år se ud? Har I netop afsluttet et udviklingsforløb,

Læs mere

Gennemslagskraft for projektledere

Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Gennemslagskraft for projektledere Bliv stærkere i dine budskaber, og styrk din projektledelse Klar kommunikation skaber bedre projektledelse Har du prøvet at stå foran

Læs mere

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN www.redminkrop.dk Tlf.: 40 222 395 MOTIVATIONS FOREDRAG PÅ ARBEJDSPLADSEN REDMINKROP gør en forskel inden for trivsel, sundhed og arbejdsmiljø

Læs mere

SoftEyes. - mere end teambuilding

SoftEyes. - mere end teambuilding SoftEyes - mere end teambuilding Hos SoftEyes skræddersyr vi produkter til dine behov - fra enkle stærke oplevelser til længere kompetenceudviklende forløb Events Vi er specialister i at tilpasse rammer

Læs mere

IDÉKATALOG HABIBI I UNDERVISNINGEN KLASSETRIN.

IDÉKATALOG HABIBI I UNDERVISNINGEN KLASSETRIN. IDÉKATALOG HABIBI I UNDERVISNINGEN - 7.-10. KLASSETRIN. OPGANG2 TURNETEATER vil gerne invitere dine elever med på en rejse, hvor dilemmaer fra elevernes hverdag, teaterforestilling HABIBI og elevernes

Læs mere

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen

Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk Af Christina Christiansen Passion-for-life.dk - handler om at få eller beholde den fulde appetit på livet. At udleve sit fulde potentiale. Her er værktøjer til at tage det første skridt

Læs mere

UDVIKLING LÆRING COACHING

UDVIKLING LÆRING COACHING BJ UDVIKLING LÆRING COACHING Eksempler på kurser Kursus nr. 0100 Kursus nr. 0200 Kursus nr. 0300 Kursus nr. 0400 Kursus nr. 0500 Kursus nr. 0600 Kursus nr. 0700 Kursus nr. 0800 Kursus nr. 0900 Kursus nr.

Læs mere

D. 28. FEBRUAR 2015 I KØBENHAVN

D. 28. FEBRUAR 2015 I KØBENHAVN >> Kom og oplev en dag fyldt med faglig inspiration og socialt samvær med dine medfrivillige fra hele RBU. Uddannelsesdagen er en mulighed for dig som frivillig i RBU at netværke og videndele med frivillige

Læs mere

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv 1:1 Teater - Byg en historie, og se den få liv Hvad er 1:1 TEATER? 1:1 Teater er et undervisnings- og teaterkoncept som sigter mod 5 hovedmål: - At fremme skriveglæden og lærelysten hos elever i folkeskolen.

Læs mere

DANS, BEVÆGELSE OG KOREOGRAFI PÅ MELLEMTRINET

DANS, BEVÆGELSE OG KOREOGRAFI PÅ MELLEMTRINET DE 7 K ER: Læringsdimensioner i, OG PÅ MELLEMTRINET En uge sammen med en professionel danser fra teatret Aaben Dans, hvor fokus er på at skabe og medskabe og finde glæde i den man er. Danseforløbet trækker

Læs mere

Bilag 3. Interview med leder af Film-X Kari Eggert Fortager d. 8-11-2013, København K. Interviewer: Hvordan og på hvilket grundlag opstod Film-X?

Bilag 3. Interview med leder af Film-X Kari Eggert Fortager d. 8-11-2013, København K. Interviewer: Hvordan og på hvilket grundlag opstod Film-X? Bilag 3 Interview med leder af Film-X Kari Eggert Fortager d. 8-11-2013, København K Interviewer: Hvordan og på hvilket grundlag opstod Film-X? Eggert: Det var helt tilbage i 1997-1998 hvor der var en

Læs mere

ENESTÅENDE TILBUD TIL BØRN OG UNGE

ENESTÅENDE TILBUD TIL BØRN OG UNGE 23.- 28. AUGUST WWW.FILMFESTIVAL.DK ENESTÅENDE TILBUD TIL BØRN OG UNGE VI ER STOLTE OVER AT KUNNE PRÆSENTERE ET RIGTIG STÆRKT FILMPROGRAM FOR BØRN OG UNGE. TRE FORSKELLIGE WORKSHOPS OG EN LANG RÆKKE FILMPROGRAMMER

Læs mere

Danish Entrepreneurship Award

Danish Entrepreneurship Award Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Guide og bedømmelseskriterier Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Er jeres team med i Idékonkurrencen til Danish Entrepreneurship

Læs mere

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf.

3 dages gratis ophold på TorreMirona Hotel Relais for 2 personer med morgenmad og fri golf. The Mental Scorecard Academy, tilbyder dig 5 dage på et fantastisk golf ressort i det nordlige Spanien, hvor du kommer til at arbejde med den mentale side af din golf. Det er ferie, udvikling og seriøs

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

Vækst, mennesker og service

Vækst, mennesker og service 1 Vækst, mennesker og service Det kan Cremans rådgivning gøre for din forretnings vækst I mere end 25 år har Cremans stifter arbejdet med virksomheders idéer, og menneskene bag dem. Hos Creman har vi,

Læs mere

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter

Pathfinder. intensive. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter Pathfinder intensive en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter 2 // Pathfinder INTENSIVE Få et kraftfuldt indspark til dit projekt, din karriere eller din personlige udvikling. Deltag

Læs mere

Musikalsk ledelse bliv dirigent for en dag

Musikalsk ledelse bliv dirigent for en dag Musikalsk ledelse bliv dirigent for en dag Jeres virksomhed er et stort orkester og du er dirigenten. Hvordan orkestrerer du dine medarbejdere? Har de hver især en vigtig stemme? Spiller de stadig sammen?

Læs mere

PRÆSENTATIONSWORKSHOP - DAG 1: PRÆSENTATIONSTEKNIK OG FACILITERING

PRÆSENTATIONSWORKSHOP - DAG 1: PRÆSENTATIONSTEKNIK OG FACILITERING PRÆSENTATIONSWORKSHOP - DAG 1: PRÆSENTATIONSTEKNIK OG FACILITERING PROGRAM 09.00-15.00 09.00-09.30 Velkomst, program og indflyvning til dagen 10.15-10.30 PAUSE 11.45 FROKOST En indføring i grundlæggende

Læs mere

ANIMATIONSFILM LEG MED I BØRNEHAVEN VEJLEDNING TIL PÆDAGOGER I FILM-X ANIMATION APP

ANIMATIONSFILM LEG MED I BØRNEHAVEN VEJLEDNING TIL PÆDAGOGER I FILM-X ANIMATION APP LEG MED ANIMATIONSFILM I BØRNEHAVEN VEJLEDNING TIL PÆDAGOGER I FILM-X ANIMATION APP De fleste børn synes det er sjovt og fascinerende at lave animationsfilm! Og så kan de snildt indgå i alle temaer i de

Læs mere

HILLERØD BIBLIOTEKERNE

HILLERØD BIBLIOTEKERNE 0 2 / 9 1 D U B L I T E L SKO HILLERØD BIBLIOTEKERNE 1 VELKOMMEN PÅ BIBLIOTEKET 2 HILLERØD BIBLIOTEKERNES SKOLETILBUD 2019-2020 Hillerød Bibliotekerne er glade for at kunne præsentere vores nye skolekatalog

Læs mere

Filmkonkurrence: Sluk Solariet - med mobilen

Filmkonkurrence: Sluk Solariet - med mobilen Filmkonkurrence: Sluk Solariet - med mobilen Sluk Solariet - med mobilen Solkampagnen & Lommefilm inviterer alle unge under 20 år til at deltage i mobilfilmkonkurrencen Sluk Solariet. Budskabet er klart:

Læs mere

Kom i dybden med arbejdsglæden

Kom i dybden med arbejdsglæden Vejledning Kom i dybden med arbejdsglæden Vil du gerne være glad på dit arbejde? Vil du være med til at sprede arbejdsglæde for alle på din arbejdsplads? Vil du sætte arbejdsglæde på dagsordnen på en temadag?

Læs mere

PROGRAM FOR DAGEN ONE-DAY FILM MAKER. Lav jeres egen kortfilm på en dag. Tirsdag den 10. januar. Tirsdag den 10. januar

PROGRAM FOR DAGEN ONE-DAY FILM MAKER. Lav jeres egen kortfilm på en dag. Tirsdag den 10. januar. Tirsdag den 10. januar ONE-DAY FILM MAKER Lav jeres egen kortfilm på en dag Tirsdag den 10. januar Jeres egne fiktions- eller dokumetarfilm På workshoppen skal I lave film i grupper. Hver gruppe skal skrive, optage og klippe

Læs mere

MAGISK ENTERTAINER. Du vil se magi blive fremført på en helt anderledes måde, og vi garanterer for, at det bliver en oplevelse for livet.

MAGISK ENTERTAINER. Du vil se magi blive fremført på en helt anderledes måde, og vi garanterer for, at det bliver en oplevelse for livet. UNDERHOLDNING TOP TIL DIT ARRANGEMENT MAGISK ENTERTAINER Sunny Cagara er en af landets absolut dygtigste og mest anvendte tryllekunstnere. Han har arbejdet professionelt som entertainer i mere end otte

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE

Performance Coaching. Den effektive vej til ekstraordinære resultater ÅBEN COACHINGUDDANNELSE ÅBEN COACHINGUDDANNELSE Udbydes i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland ved Roskilde Handelsskole, under lov om åben uddannelse. Det er derfor muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) Performance

Læs mere