Rettelsesblad nr. 4 Rettelsesblad hørende til udbudsmateriale af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rettelsesblad nr. 4 Rettelsesblad hørende til udbudsmateriale af 14.12.2012"

Transkript

1 Side : 1/20 Rettelsesblad nr. 4 Rettelsesblad hørende til udbudsmateriale af

2 Side : 2/20 Emne Tilbud Tekst - Hvad ønsker bygherre at der skal vedlægges tilbuddet udover tilbudsbrev & udfyldte tilbudslister? - Hvad er bygherrens tildelingskriterier for vægtning af de indkomne tilbud? Tilbudsbrev samt udfyldt tilbudsliste inkl. oplysninger om hvilke materialer og fabrikater, der er indregnet, i så fald de afviger fra det i udbudsmaterialet. Tildelingskriteriet er laveste pris såfremt materialer og fabrikater kvalitetsmæssigt svarer til det beskrevne. Tilbudsliste I den nye tilbudsliste er der tilføjet et punkt under bygning D byggeplads med stillads, totaloverdækning og hejs. Skal der ikke kun hejs på bygning D? Og på bygning B er der både stillads, hejs og totaloverdækning? Korrekt. Tilbudsliste Pkt Bygning D. På hvilken tegning kan man se dette punkt? Se svar under 3.0 Murerarbejder / Tegn. A(D) Tilbudsliste Pkt og Bygning B. (Går ud fra der menes 15.02) Støbning af ovenlys står både under murer og betonarbejder, hvor skal dette prissættes henne? Støbning af ovenlys prissættes under Pkt og Bygning B udgår af tilbudslisten. Tilbudsliste Pkt og Bygning B. (Går ud fra der menes Bygning D) Støbning af ovenlys står både under murer og betonarbejder, hvor skal dette prissættes henne? Støbning af ovenlys prissættes under Pkt Bygning D udgår af tilbudslisten.

3 Side : 3/20 Miljørapport nr. R00717 Vedr. PCB i maling af d : Der står at der ved arbejdet med maling på denne væg skal benyttes særlige arbejdsmiljøforanstaltninger, og at affaldet skal håndteres som affald til specialdeponering på AV Miljø. - Hvilken væg er der specifikt tale om? Er det en væg der skal nedrives eller renoveres? - Hvad med alle de øvrige vægge der enten skal nedrives eller renoveres, er disse undersøgt? Der er tale om 3 stk. vægge i Bygning D, som står i mellem modul I og H. Disse vægge skal nedrives. Der er taget punktvise prøvetagninger jf. Pkt. 5 i rapporten (oversigtstegning). Prøverne danner grundlag for en generalisering af de pågældende bygningsdele. Omfang af nedrivning og renovering er iht. ark. tegningsmateriale. Miljørapport nr. R00668 Vedr. asbest, bly, PCB mv af d : 1.0 Indledning, Der står at nærværende rapport ikke i sig selv kan ligge til grund for økonomiske beregninger i forbindelse med udbudsmaterialet, da der ikke er foretaget mængdeberegninger på forekomst af miljøfarlige. - Bygherre bedes oplyse, hvad der præcist ønskes prissat mht. arbejder der er berørt at miljømæssige problematikker så som asbest, bly, pcb mv. Det skal påregnes at prøverne i rapporterne danner grundlag for en generalisering af de pågældende bygningsdele. Byggesagsbeskr. Side 32 af 44, pkt , Arbejdstid: Der står anført at der kun må arbejdes i tidsrummet kl (ekskl. de arbejder der er nævnt nederst i pkt på side 32, som skal udføres som weekendarbejde). - Kan bygherre tillade at de omtalte arbejder i ovennævnte punkt udføres en hverdag, hvis det er uden for tidsrummet kl. 7-17? - Gælder det KUN de nævnte arbejder nederst i pkt eller kan det også være f.eks. midlertidig lukning af forsyninger/omlægning (el/ vand) ifm. arbejdet? Dette er vel ikke hensigtsmæssigt at udføre inden for normal arbejdstid. - Må arbejder der ikke støjer/ generer bygherre/ naboer udføres uden for tidsrummet kl. 7-17? F.eks. malerarbejde, fugearbejde mv. Ja, dette kan godt tillades, hvis dette ikke strider imod KBHs Kommunes regler for støjende arbejde. INGENIØR har I arbejde uden for arb.tid og har I beskrevet dette. Ja, dette kan godt tillades under forudsætning af at dette er godkendt af byggeledelsen.

4 Side : 4/20 Byggesagsbeskr. Side 8/44, 6 stk. 1, Garanti: - Skal entreprenøren stille garanti allerede ved tilbudsafgivelse/ licitation? Nej. Byggesagsbeskr. Side 9/44, 7 Bygherres Garanti: - Da bygherre ikke stiller garanti, bedes bygherre fremvise regnskab, hvor det fremgår at bygherren er i stand til at betale for de udbudte arbejder. Bygherre stiller ikke sikkerhed eller fremviser regnskab. Byggesagsbeskr. Side 34/44 Plan for Sikkerhed og Sundhed, pkt , afsnit 3, støjende arbejder/ arbejdstid i bygn B: - Hvordan tænkes arbejdet udført såfremt dette håndhæves? Langt de fleste fag/ arbejder bliver berørt, da de har fastgørelser der skal udføres i beton (døre, lofter, inventar, alle installationer osv osv). - Er det korrekt forstået at vi skal prissætte alle disse arbejder som ikke kontinuerlige? Ja. Kølerum Hvad er køle midlet på de eksisterende anlæg og hvad er fyldningen? Der er 3 stk. anlæg. To af anlæggene benytter kølemiddel R410A med en fyldning på heholdsvis 0,8 kg og 3,7 kg. Det tredje anlæg benytter kølemiddel R407C og fyldning på 4 kg. Arbejderne vedr. anlæg indkluderer tømning og genfyldning af anlæg. Kølerum Hvem levere kølerum? Kølerum samt køleanlæg hertil alt inkl. leveres af hovedentreprenøren. Kølerum Skal vi kun levere køle delen til rummet eller hvordan? Kølerum samt køleanlæg hertil alt inkl. leveres af hovedentreprenøren. Kølerum Internt el i kølerum. Hvem står for dette? Kølerum samt køleanlæg hertil alt inkl. leveres af hovedentreprenøren.

5 Side : 5/20 Kølerum Hvor skal eksisterende køle maskine flyttes hen? Hvad forsyner de, præcis placering. Hvor langt er det omtalte rørtræk på facade. De flyttes op på tag på Bygning B, Kantine. Der henvises til tegn. nr. V(B)1.008 Der henvises til tegn. nr. V(B) Produktionskøkken IN3 Der er ikke er beskrevet vandbehandlingsanlæg til ovne og opvask. - Ønsker bygherren prissat vandbehandlingsanlæg til ovne og opvask? I såfald bedes bygherre præcisere omfang/ type mv. Vandbehandlingsanlæg til opvask er eksisterende, der skal de- og geninstalleres til fuld færdig funktion. Vandbehandlingsanlæg til ovne leveres af hovedentreprenør. Produktionskøkken IN3 - Kan bygherre oplyse,hvor kompressoren fra kølerummet skal placeres udendørs eller indendørs? - Hvis udendørs skal der nemlig indregnes vintersikring. Kan bygherre i såfald oplyse hvor meget kølerørs-træk der skal regnes med? Kølerum samt køleanlæg hertil alt inkl. leveres af hovedentreprenøren. Produktionskøkken IN3 I punktet Tømrer, , IN 3 Produktionskøkken står der under "Omfang og lokalisering": Levering og montering af inventar. Leveres og monteres med alle tilhørende dele til fuld færdig funktion. - Kan bygherre definere tilhørende dele til fuld færdig funktion? Ønskes der f.eks. bradepander, opvaskekurve, gryder øser mv? Der leveres og monteres iht. positionsliste. Løsdele skal ikkeleveres. 1.0 Byggepladsarbejde Stillads Tilføjelse: Efter nedtagning af stillads skal hovedentreprenør sørge for lukning af huller i facade inkl. puds og malerbehandling. 1.0 Byggepladsarbejde Skal der stillads og overdækning på bygning D og i så fald hvad er omfanget. Nej, der skal ikke stillads og overdækning over Bygning D Det står der kun for at punkter/overskrifter er identiske med den for Bygning B.

6 Side : 6/ Byggepladsarbejde Går ud fra at vi skal regne med stillads på Vermlandsgade ved bygning B, når der skal totaloverdækning på. Ja, dette skal påregnes, inkl. udlægning af køreplader samt sikring af stillads jf. byggesagsbeskrivelsen. 2.0 Nedrivningsarbejde Er der nogen eksisterende snit/detaljer der viser gulvopbygninger? Hvis ikke, kan opbygningerne så beskrives? Se Rettelsesblad nr. 3 Pkt. 2.0 Nedrivning. 2.0 Nedrivningsarbejde Skal alle lofter i bygning B, 5. sal fjernes? Ja, alle nedhængte lofter samt påbyggede flådelofter skal fjernes. 2.0 Nedrivningsarbejde Hvad er omfanget af miljøsanering? Se ovenstående svar under Miljørapporter. 2.0 Nedrivningsarbejde Skal asbestsanering indregnes i pkt. 2.0 bygning D? Ja. 2.0 Nedrivningsarbejde Ang. miljøanalyse journalnr. R00716 hvor er den taget? Se ovenstående svar under Miljørapport nr. R00717.

7 Side : 7/ Nedrivningsarbejde 2.0 Nedrivning, Lofter: Der findes ikke et punkt i beskrivelsen for nedriver der vedrører lofter. - Er det korrekt at der skal nedtages lofter i bygning B 4sal i hht. tegning A(B)1.006_N? - Er det korrekt at der skal nedtages lofter i bygning D stuen i hht. tegning A(D)1.002_N? - Er det korrekt at der ikke skal nedtages lofter i bygning B 5. sal? Der er ikke angivet noget på nedrivningstegning A(B)1.007_N, men der skal jo monteres nye lofter. - Hvad er omfanget af lofter som skal nedtages i bygning D, 1. sal? Jf. tegning A(D)1.003_N er der i 5 stk. rum skrevet "(Nedhængt loft)". Betyder det at der kun i disse 5 rum skal nedtages lofter? Nedrivning af lofter står under Punkt Generelt. Alle nedhængte lofter samt påbyggede flådelofter i Bygning B og D skal fjernes. Ja. Ja. Alle nedhængte lofter samt påbyggede flådelofter i Bygning B og D skal fjernes. Ud over de 5 nævnte lofter, der er beskrevet på tegningen, er der nedhængte lofter mellem modul 1.5, 1.8 C, D, som skal fjernes. 3.0 Murerarbejder Tegn. A(D)1-003 Tilføjelse: Dørhul i Bygning D modul 1.4/C skal blændes iht. pkt LD1 i murerbeskrivelsen. Se tegn. A(D)1-003_E og A(D)1-003_N. 3.0 Murerarbejder Der er beskrevet at vådrumsbehandling udføres af maler? Dette vil vi gerne selv udføre inden fliseopsætning. Endvidere er der skrevet, at vi skal male efter nedrivning af skorsten m.m. dette så vi gerne udførtes af maler. Se Rettelsesblad nr. 3. Se Rettelsesblad nr Murerarbejder Tilstøbning af ovenlys bedes, der henvises til en tegning til denne position. Der henvises til tegn. A(B)1-008 samt A(D) Murerarbejder Er det korrekt at pkt Lukning af dørhuller, kun omfatter bygn. B, vi kan umiddelbart ikke finde andre steder? Se svar ovenfor under 3.0 Murerarbejder , Tegn. A(D)1-003.

8 Side : 8/ Murerarbejder Tilføjelse Bygning D: Omfang: Der skal udføres pudsreparationer af lofter efter nedrivning af stålbjælker i modul F, G og H. 3.0 Murerarbejder Murerarbejder 15.0 Betonarbejde Pudsreparationer. Hvor der udføres pudsreparationer af lofter skal der påregnes opsætning af terracottavæv. Er det korrekt forstået, at det under murerarbejde pkt støbninger kun omfatter skorsten ST3? Således at ST 1 og ST2 tilgår/står under betonarbejdet. ST1, ST2 og ST3 prissættes under betonarbejde. Se tilbudsliste REV B, som er vedhæftet Rettesesblad nr , , PAROC-vægge FA1 Leverandøren af Paroc -elementerne til ventilationshusene skal dimensionere elementernes tykkelse og fastgørelse. Alle gipsarbejder dvs. skørter, friser, vægge, lofter, m.v. med udadgående hjørner og, hvor døre monteres uden indfatninger, skal der afsluttes med U-profiler og el. Hjørnebeskyttere HSK. Forsatsvægge GV2, GV4, GV6, GV8 Dampspærre og efterisolering af vægge, skal udføres iht. SBI 224 og SBI 221 samt byg-erfa blad nr Tilføjelse GL2 lofttype som Knauf Danogips LN P45-S AA. Indvendige glaspartier - GP1. Leveres i højden 3185 mm, som La Fuco. IN1, inventar til toiletforrum bygning D, rum D322, tegning A(D)4.001: - Hvilket materiale ønskes blændplader udført i? Blændplader skal udføres i samme materiale som låger.

9 Side : 9/ IN3 Eksisterende produktionskøkken som genanvendes. Hvor skal elementer opbevares under byggeperioden? Hvem har ansvar herfor? Se Rettelsesblad nr. 3. Hovedentreprenøren har ansvaret for opbevaring under hele byggeperioden IN3 - De beskrevne ovne skal have blødt vand. Dette fremgår ikke af tegning eller beskrivelse. Er det fordi der bruges et eksisterende afkalknings anlæg? Nej, nye ovne leveres inkl. anlæg til nyt vand. Montering og tilslutning hører til VVS-arbejder IN4, Bordplader bygning D, tegning A(D)1.003: - Er det muligt at få en opstalt vedr. IN4 bordplader/skillerum? Det er lidt svært at se omfanget af skillerum/ tværvægge. Se tegn. A(D)4-006, som er vedhæftet Rettelsesblad nr Brandjalousi, tegning A(B)1.007, A(B)3.001 og A(B)4.005/6: Der skal leveres og monteres 2 stk. brandjalousi i nyt kantinekøkken placeret ved hhv. linie 1-2 og 4. Bredden på brandjalousi v linie 4 er angivet til 2100mm. - Kan bygherre oplyse bredde på brandjalousi v linie 1-2? - Kan bygherre oplyse højden på de to huller brandjalousi'erne skal dække? Det ligner at være ca. 1200mm imellem loft/skørt og bordplade. Brandjalousi linie 4 måler 1200x2100mm. Brandjalousi linie 1-2 måler 1200x1430mm Udskiftning af gummilister. Kender du antallet/størrelse? Der skal påregnes med 3.6m Q-lon pr. vindue i alt 36 stk. + 2 døre af 6.5 m. Udskiftning af fuger. Kender du antallet/størrelse? Er der PCB i eksist. fuger? Vinduer, der skal have udskiftet fuger måler 1640x2330mm - i alt 21 stk. + 2 store vinduer, der måler 1640x6500mm. Nej, der er ikke PCB i fugerne.

10 6.0 Malerarbejde Malerbehandling af eksisterende murede vægge M02 Malerbehandling af eksisterende murede vægge: MBK. blad nr. V2899D1, glans 5 Farve: NCS S 0500-N Tilføjelser til MBK: Der skal udføres to gange fuldspartling af vægge Udgår af MBK: Reparation af væv/filt udgår af MBK Malerbehandling af indvendigt træværk M03 MBK blad nr. V 4189C, glans 40 Side : 10/ Malerbehandling af eksisterende betondragere og søjler M05 MBK blad nr. Blad nr. V 2313D1 glans 7. + en gang ekstra maling Malerbehandling af eksisterende betonvægge M06 MBK blad nr. Blad nr. V 2011D1, glans 5 + en ekstra gang maling Malerbehandling af nye og eksisterende MDF plader M07 MBK blad nr. Blad nr. V 4262, glans Maler- & vådrumsbehandling af nye gipsvægge i toiletter & forrum M10 MBK blad nr. Blad nr. V 2820 glans Malerbehandling af eksisterende dør ved elevator (rum B706) M12 MBK blad nr. V 4251C glans Malerbehandling af farvefelter i nicher M16 MBK blad nr. V 1248, glans 5 + en ekstra gang maling Behandling af betongulv i trapperum M19 MBK blad nr. Blad nr. V 6253B, glans som eksist. 6.0 Malerarbejde I Rettelsesblad nr. 3 står der, at der ønskes en tillægspris på malerbehandling af hele Bygning B alle etager mod øst, nord og vest i gården. Der menes ikke indvendig malerbehandling af etagerne. Der menes malerbehandling af de udvendige facader. 6.0 Malerarbejde Tegn. A(D)1-002 I trapperum D240 og 241 er der angivet på tegningen at trapperum (inkl. vægge, lofter, betontrappe, reposer) skal males. Skraveringen/ signaturen på tegningen viser at det ikke er hele rummet der skal males. - Er det korrekt forstået at det er hele trapperummet der menes i stueplan? Alle overflader i trapperummene (alle etager) skal males.

11 Side : 11/ Tagarbejde Vent/ Tag/ Tø, Beskrivelse 8.0 Tagarbejder, pkt TA4, side 12: Der står at der skal anvendes ventilationshætter som Icopal ventilationshætter under "Materialer og produkter". - Hvilken type/ str. ventilationshættes skal prissættes? - Kan bygherre oplyse antallet af ventilationshætter? Der er ikke vist noget på hverken tagplan A(D)1.004 eller ventilations-tagplan V(D) Hvor i tilbudslisten ønskes disse ventialtionshætter prissat? Det skal vel udføres af ventilation? Type: Icopal, str. iht. producentens anvisninger samt SBI anvisning nr Antal: Iht. iht. producentens anvisninger samt SBI anvisning nr Prissættes under pkt TA Tagarbejde Vent/ Tag/ Tø, tegning V(D)1.004D, Tagplan bygning D, Demontering for VVS og VENT: Der er på nævnte tegning vist et antal eksist. faldstammer/ aftræk/ udluftninger mv. der skal demonteres og tag genetableres. Demontagen står beskrevet under VENT, men genetablering/ lukning står ikke beskrevet, hverken under Tag eller Tø. - Skal lukning med X-finer udføres af TØ? I såfald - hvor i tilbudslisten skal det prissættes? - Skal paplukning udføres af tag? I såfald - skal det prissættes under pkt (TA4)? Lukning af huller i tag udføres af tømrer og prissættes under pkt TA4. Paplukning udføres under tagarbejder og prissættes under pkt Tagarbejde Tagarbejde: efterisolering TA4 af bygning C: hvad er gennemsnit tykkelsen på isoleringen? Der skal påregnes med en gennemsnitstykkelse på 250mm. 8.0 Tagarbejde Tagarbejde: efterisolering TA4 af bygning D: Hvad er gennemsnit tykkelsen på isoleringen? Skal tagrum fyldes op til 80 mm fra tagplader? (side 12 i beskrivelse) Der skal påregnes med en gennemsnitstykkelse på 250mm. Ja, og der må kun fyldes op til 80 mm fra tagplader.

12 Side : 12/ Konstruktionsarbejde Stålspær, bygning B: - Kan disse monteres efter overdækning er nedtaget? Eller er overdækning tænkt skulle være på bygningen ind til der er tæt klimaskærm i den nye bygning? Det skal påregnes at stålkonstruktionen kan leveres og monteres mens taget er overdækket. Det er hovedentreprenørens ansvar at planlægge sin overdækning således at dette er muligt. 9.0 Konstruktionsarbejde Stålsøjler SS 21 til bygning D: - Hvordan tænkes bygherre disse monteret (praktisk set)? Må der laves boltesamlinger, således de kan deles ved etageadskillelsen? Taget skal tages op når det nye taghus skal udføres. Hermed vil det være en enkel løsning at sænke søjlerne ned i hel størrelse. Hvis det ønskes, kan der udføres en svejst samling. 9.0 Konstruktionsarbejde Enkelte konstruktionselementer er ikke beregnet i bygherrens statiske dokumentation og entreprenøren skal her beregne lasten i samlingerne i det farligste lasttilfælde VVS-arbejde 12.0 EL-arbejde Hvem skal demontere hhv. vand og el i det eksist. produktionskøkken - er det "storkøkken-leverandør" (dvs. under pkt. TØ , IN3) eller er det hhv. EL og VVS? Demonteres af El og VVS-entereprisen VVS-arbejde 12.0 EL-arbejde Tilslutning af kantinekøkken: - Er det elektriker og VVS der tilslutter kantinekøkkenet (nyt og eksisterende inventar)? - Hvordan skal det sikres at eksisterende inventar også virker efter genmontage, er fri for fejl/ mangler før demontage osv. Dvs. hvad er garantien på produkterne? - Tænker bygherre at få køkkenet gennemgået af oprindelig leverandør/ faste tekniker inden demontage, således der findes en rapport for eksist. stand på inventaret? EL og VVS-entreprenør tilslutter nyt og eksisterende inventar. Bygherre sørger for at de eksisterende komponenter der skal genmonteres kontrolleres inden demonteringen. Ja.

13 Side : 13/ VVS-arbejde Gulvafløb i produktionskøkken: Det fremgår umiddelbart ikke af tegning V(X)7.001 hvilke type gulvafløb vi skal prissætte i hhv. produktionskøkken, RV og teknikhuse. - Kan bygherre oplyse hvad der ønskes prissat? Tilføjelse/præcisering til Tegn. nr: V(X)7.001: Beskrivlse af gulvafløb og afløbsskåle udgår og der medregnes følgende: I Bygn. B kantinekøkken/produktionskøkken skal der regnes med i alt 4. stk gulvafløbsskåle Afløbsskåle, 4 stk i kantinekøkken: Fabr. Blücher Type nr S Afløbsrist VVS nr Vandlås VVS nr Gulvafløb ved RV, 1 stk.: Fabr. Blücher, vinyl Type nr Vandlås Type nr Gulvafløb i teknikhuse, 2 stk.: Fabr. Blücher, vinyl Type nr Vandlås Type nr Til orientering er unidrain præciseret i tidligere rettelsesblad VVS-arbejde - På gulvplan for produktionskøkkenet ser det ud som om, at der er regnet med en almindelig str. gulvafløb foran kipstegeren. Det anbefales at der udføres en "gulvgrube" - feks. fra Blücher, således kipsteger kan tømmes direkte efter stegning. Vi har fået oplyst at alm gulvafløb ikke er nok. Levering og montering af køkkenbrønd/gulvgrube fra fabr. Geberit. type nr. 660FH inkl. ribberist type nr og sikurv: type nr S. VVS-entreprenør etablerer udsparing for gulvgrube samt medtager diverse gulvreparationer for lukning omkring gulvgrube VVS-arbejde Vedr. Gulvafløb kipsteger. Der er beskrevet en Kipsteger i projektet. Skal der ikke en gulvgrube til denne? Levering og montering af køkkenbrønd/gulvgrube fra fabr. Geberit. type nr. 660FH inkl. ribberist type nr og sikurv: type nr S. VVS-entreprenør etablerer udsparing for gulvgrube samt

14 medtager diverse gulvreparationer for lukning omkring gulvgrube. Side : 14/ VVS-arbejde Vedr. tagafvanding. Hvor meget er dette kan ikke læse det ud fra tegningerne? Der henvises til arkitekt- og ingeniørprojekt VVS-arbejde Der skal anvendes kontraventiler foran brugsvandskomponenter for behandlet vand mm VVS-arbejde I Arbejdsbeskrivelse VVS-arbejder VVS SB 10 på side 4 ændres teksten således at CE-mærkning hører under VVS-entreprisen VVS-arbejde Vedr. Bygn. B: Der er ikke noget diagram eller omfangsbeskrivelse vedr. tagvand? Der skal leveres tagrender, nye udspyrkasser og nye nedløbsrør i Plastmo Alu/zink. Omfang: Omfangsbeskrivelse fremgår af VVS-beskrivelse. Der findes ikke noget tagvandsdiagram. Der skal for bygning B, Ny kantine medregnes 51 m tagrende samt 5 stk. tagnedløb af 3 m. Der skal for Bygning B, Teknikhus over produktionskøkken medregnes 12 m tagrende og 1 stk. tagnedløb af 3m. Iht. tegn. nr. V(B)1.007 skal der ved modul 9D udføres skjult tagnedløb fra eksist. tag over produktionskøkken til eksist. tagnedløb ved 9E. Alle arbejder er inkl. overgang og tilpasningsstykker. Tilføjelse tagvand Bygning D: Ved bygning D, skal der for nyt teknikhus medregnes 8 m tagrende og 1 stk. tagnedløb af 3m som afvander direkte på eksist. tagflade. Prissættes under pkt

15 10.0 VVS-arbejde Vedr. Bygn. B og D: Jeg kan ikke hvor sanitet skal skrives i tilbudslisterne? Side : 15/20 Sanitet indskrives i tilbudslisten henholdsvis under , Bygning B og , Bygning D VVS-arbejde Tilføjelse Vedr. eks. køleanlæg. VVS-entreprisen skal etablere midlertidig stålplatform (3m x 1m) til midlertidig placering af eksisterende køleanlæg.

16 Side : 16/ Ventilationsarbejde Vedr. brandsikringsautomatik så kan mastermodul for VE01 og VE02 slås sammen Ventilationsarbejde Det skal sikres at rumstyringen kan tale sammen med ventilationsaggregatets styring Ventilationsarbejde Indblæsningstemperaturen i ventilationsanlæggene styres efter rumtemperaturen. Det vil sige at indblæsningstemperaturen skal kunne sænkes i takt med at rumtemperaturen stiger Ventilationsarbejde Kontroludsugningen i samtlige toiletter øges fra 40 m3/h pr. toilet til 100 m3/h pr. toilet. Dette kan have betydning for tagventilatorernes størrelse EL-arbejde Føringsveje på tegning E(B) i den ny kantine er vist brudt flere steder. Er det pga. beton dragere der skal bores? Nej, kabler føres under betondrager EL-arbejde I el beskrivelsen er der på side 27 beskrevet at vi skal levere en tavle mrk. HT.D.2.1. Skal det ikke være HT.D 003 som der er medsendt tegning på? Det er korrekt. Tavler navngives som vist på tegninger EL-arbejde I el beskrivelsen er der på side 30 beskrevet at vi skal levere en tavle mrk. FT.D.0.1, og en tavle mrk. ET.B.7.1. Skal det ikke være FT.D.00.1, ET.B.007 og ET.B.017 som der er medsendt tegning på? Det er korrekt. Tavler navngives som vist på tegninger. FT. D er ikke angivet på plantegning EL-arbejde Skal der leveres og monteres armaturer i værn på tagterrasse på bygning B? Hvis ja, kan vi få oplyst en type og et fabrikat på armaturet? Armaturtype er tilføjet i rettelsesblad EL-arbejde I beskrivelsen side 48 er der beskrevet at vi skal etablere et WGA kabel mellem projektor og PC med autoswitch for tilslutning til PC. Kan vi få oplyst hvad en "autoswitch for tilslutning til PC" er og hvem der evt forhandler disse? WGA stik med to input og et output som automatisk skifter ved tilslutning af bærbar pc.

17 Side : 17/ EL-arbejde Hvilken type og størrelse kabel skal der bruges til forlængelsen af den eksisterende stikledning? Eksisterende kabeltype kan ikke oplyses. Det er et ældre stik. Formentlig i alu og forsikret med 300A Kloakarbejder - Kan der laves en særskilt tilbudsliste og beskrivelse på jordarbejdet? - Eller kan punkterne vedr. jordarbejde udspecificeres under pkt. 13 Kloakarbejder? Der udarbejdes ikke særskilt tilbudsliste for jordarbejder. Det udspecificeres ikke. Jordarbejder er i forbindelse med etablering af ny kloak så der henvises til kloakprojekt Kloakarbejder BYGNING B: Kan bygherre hjælpe med følgende oplysninger: - omfang og dim på kloakledninger der skal laves (nye og gamle)? - antal brønde der skal laves? Der henvises til tegning V(B) Kloakarbejder BYGNING D: - Er det korrekt forstået, at der 'kun' skal udføres de punkter/kloakarbejder som er angivet i rettelsesblad 02 side 7 øverst under pkt. 13.0? Ja Kloakarbejder Jord skal regnes som tilhørende Klasse 2/3 iht. inddeling af jord i forureningsklasser. Entreprenør skal i sit tilbud medregne 2 stk. jordprøver. Prøvetagning udføres af en af miljømyndigheden anerkendt prøvetager. Bortkørsel af overskudsjord til miljøgodkendt deponeringsdepot skal være indeholdt i tilbuddet. Jordhåndtering skal dokumenteres med vejesedler Kloakarbejder Der ønskes oplyst særpriser for opgravning, bortkørsel og deponering for 30 tons jord i henholdsvis Klasse 1, Klasse 2/3 og Klasse 4. Særpriser skrives ind med hånden på side 6 i tilbudslisten. Særpriser bruges til at regulere priser for jordarbejder. Der regnes med omregningsfaktor 1,8 ton/m 3.

18 Side : 18/20 Tegn. A(B)1-008 Omfang og detaljer vedr. tagnedløb ønskes præciseret på tagudhæng af ny tilbygning. Der skal etableres tagnedløb fra nyt tag samt tagudhæng ved modul N mod vest og ved modul D mod vest. Der skal etableres tagnedløb mod øst fra nyt tag etableres ved modul H og J. Tegn. A(B)2-001/23 Tegn. A(B)5-011 Tilføjelse/præcisering: Der skal etableres en kobling fra udspyrkasse modul D (over eksisterende kantine) til tagnedløb modul E mod øst. Afløbsrør placeres bag forsatsvæg GV2 mellem modul 13/14 og D/E. Facader/ snit. Koter på facadetegninger bygning B og snit / detalje passer ikke helt overens. - Hvilke koter gælder? Kote på tegn. A(B)5-011 er gældende. Tegn. A(B)5.011/13 Tagudhæng på ny tagbygning. Under hvilken entreprise hører Barsmark produkter PT200, og Apolic med forpatineret zink samt div. alu-profiler? Ovenstående hører til under tømrerentreprisen og prissættes under pkt Tegn. A(D) 1.002_N Nedrivning, bygning D, stuen. Der skal demonteres lofter i 3 områder i stuen. Der henvises til ingeniørtegninger, men vi kan ikke rigtig se noget af disse. - Kan bygherre præcisere hvilken type lofter der er tale om? Er det faste gipslofter, nedhængte lofter eller? Der skal påregnes med de- og genmontering af systemloft. Tegn. A(D) 1.003_N Nedrivning, bygning D, 1. sal. Der er angivet at der skal demonteres 3 stk. stålbjælker placeret i linie F, G og H. - I hvilket punkt under nedriver i tilbudslisten skal dette prissættes? - Kan bygherre oplyse dim på disse 3 stålbjælker? - Skal der ikke udføres andre bærende konstruktioner/ tiltag når bjælkerne er fjernet? Har de ingen funktion længere? Prissættes under bygning D. Stålbjælker: HEB200 Stålbjælkerne har ingen funktion længere.

19 Side : 19/20 Tegn. V(X)7.002 Komponenterne i Komponentlisten for Ventilation V(X) vedr. brandsikringsautomatik ændres til følgende: Anlæg 1. VE01 og VE02 Automatikenheder: 1 stk. Automatikcentral fabr. Øland, type BKS-249A-MM for 9 spjæld Brand- og rørspjøld: 4 stk. Brand- og røgspjæld fabr. Øland FDMC T inkl. motor og termosikring(ve01). 3 stk. Brand- og røgspjæld fabr. Øland FDMC T inkl. motor og termosikring(ve02) Røgdetektor: 2 stk. detektorer fabr. Øland, type HT-LRS-02 inkl. DC-modul (BKN-DC-CON) Styring: 7 stk. Strøm- og kommunikationsmodul BKN (1 stk./spjæld). Anlæg 2. VE03 Automatikenheder: 1 stk. Automatikcentral fabr. Øland, type BKS-249A-MM for 9 spjæld Brand- og rørspjøld: 2 stk. Brand- og røgspjæld fabr. Øland FDMC T inkl. motor og termosikring(ve01) Styring: 2 stk. Strøm- og kommunikationsmodul BKN (1 stk./spjæld). Tegn. V(B)4.001 Tegn. V(B)6.001 Tegn. V(B)6.003 Tegn. V(B)6.003 Tegn. K(X)1.001 Der skal medregnes at ventilationsanlæg VE02 skal tykkes 0,5 m mod nord i taghuset på bygning B for at give bedre mulighed for udfletningen ud på taget. Dermed øges kanallængderne i taghuset for anlæg VE02. Rettelse: Afløb fra køkkenvaske skal ikke tilsluttes GA men tilsluttes grenrør. Der skal monteres yderligere 2 stk. brand og røgspjæld samt tilhørende automatik og styring på afgreningen ned til kontor rum B705 ved køkken som forsynes fra anlæg VE02 Kantine. (tegning V(B) 6.003). Brand og røgspjæld på afkast på Ventilationsanlæg VE01 og VE02 kan ændres til røgspjæld. Detektering skal placeres i kanal og skal leveres af ventilationsentreprisen (tegning V(B) 6.003). Vindkryds i ventilationshuse brandisoleres som angivet for stålprofiler.

20 Tegn. K(B)1.701/01 Begge BS04 regnes boltet til BS01 med 2M16. Side : 20/20 Tegn. E(B)3-007 Lysinstallationer Installation til belysningsarmaturer i balustre på tagterrasse skal ændres, så belysningsarmaturer forsynes fra 2 stk. driver 24V/150VA. Driver monteres i isobox, som monteres under trædæk i modul 3/E og 3/L. Driver 1 forsyner 7 stk. belysningsarmaturer fra modul 3/E-K og driver 2, 6 stk. belysningsarmaturer fra modul 3/L. Driver tilsluttes en tænding, som projekteret. Installation (24V) til belysningsarmaturer etableres med præfabrikerede tilledninger med stik IP67 mellem belysningsarmaturer. Tilledninger krympes så længden passer med afstand mellem belysningsarmaturer. Installation fremføres i stålrør som projekteret. Alle nødvendige leverancer for etablering af belysning i balustre på tagterrasse skal være indeholdt i nærværende entreprise. Tegn. E(X)X-001 Armaturliste Type 8: Indbygningsspots inkl. metalinderrør skal leveres lakeret i Ral Type 9: Indbygningsspots inkl. metalinderrør skal leveres lakeret i Ral Type 20: Belysningsarmatur til indbygning i værn på tagterrasse type: Boa 10W/2700K-LED IP67 fra Relight. Belysningsarmatur leveres inkl. montageprofil i rustfri/syrefast stål(aisi 316), 20x50x1007mm(bxdxl). Hou + Partnere Arkitekter A/S

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato :

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato : REVISION B TILBUDSPLANKET Undertegnede entreprenør tilbyder i henhold til udbudsmaterialet, besigtigelse på skolen, evt. rettelsesblade mv. samt på grundlag af de efterfølgende tilbudslister, at udføre

Læs mere

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00

30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af , rev. 00 30029 Helsingør Rådhus - Anretterkøkken - Tilbudsliste af 01.11.2017, rev. 00 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående

Læs mere

RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ RETTELSESBLAD 01 OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise Helsingør Kommune Dateret: 24.07.2017 rev 00 Fagentrepriser Side : 1/7 Udarbejdet: MDO Kontrolleret:

Læs mere

Tilbudsliste med beskrivelse

Tilbudsliste med beskrivelse Tilbudsliste med besivelse side 1 af 10 Sagsnr. 675805A Dato 18.05.2015 Initialer PRT/THB/TEK/JRD Summationsark Pos. Emne 1. Beton Kloak og murerarbejder 2. Tømrerarbejder 3. Maler 4. Gulvbelægning 5.

Læs mere

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A.

Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Nyt produktionskøkken til Aaqa B-1521, Tilbudsliste-A. Side 1 af 6 sider Undertegnede entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmaterialet. for et samlet beløb : skriver:

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 Rettelsesblad hørende til udbudsmateriale af

Rettelsesblad nr. 1 Rettelsesblad hørende til udbudsmateriale af Side : 1/5 Rettelsesblad nr. 1 Rettelsesblad hørende til udbudsmateriale af 14.12.2012 Side : 2/5 Emne Tekst Byggesagsbeskrivelse Bygherren ser gerne at entreprenører som normalt servicere ejendommene

Læs mere

PRÆCISERING: 1. Tagsten skal være glaserede vingefals tagsten evt. som Wienerberger, sortglaseret.

PRÆCISERING: 1. Tagsten skal være glaserede vingefals tagsten evt. som Wienerberger, sortglaseret. B I R G I T V E J E A R K I T E K T M A A TIL ALLE BYDENDE 05. F EB RUAR 2019 BIRGIT VEJE ARKITEKT MAA MOSEVÆNGET 41 8920 RANDERS NV TELEFON 28 49 86 10 MAIL birgitveje@mail.dk WEB www.birgitveje.dk CVR

Læs mere

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd

Tilbudsliste. Rønnekrogen 9, 2880 Bagsværd Tilbudet omfatter: Murer Tømrer Blikkenslager Glas Maler Jord, beton og kloak VVS El Der kan afgives tilbud på alle entrepriser. Tilbudet skal omfatte den samlede opgave inden for hver entreprise og tage

Læs mere

Lederne sag nr.: Ny Kantine og Kompetencecenter dato: REV. B dato: Tilbudsliste

Lederne sag nr.: Ny Kantine og Kompetencecenter dato: REV. B dato: Tilbudsliste Undertegnede entreprenør tilbyder hermed Ledernes Aktieselskab og Ledernes Hovedorganisation i henhold til de os udleverede beskrivelse og tegninger m.m. samt nærværende tilbudsliste, at udføre den således

Læs mere

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune...

Rumskemaer INDHOLD. Sonnerupvej 1, Frederiksværk Den Blå Pavillon LeanDesign / Dall & Lindhardtsen. Halsnæs Kommune... Halsnæs Kommune... Sendt pr.: mail Dato: 27. aug 2018 Sag nr.: 33034 Emne: Udbud Rev. nr. 00 Init: JWR Rumskemaer Bygherre: Ejendommen: Rådgiver: Entreprenør: Halsnæs Kommune Sonnerupvej 1, Frederiksværk

Læs mere

KR. Nedrivning. Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken, opvask, depot og grøntrum

KR. Nedrivning. Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken, opvask, depot og grøntrum 13.03.2012 KR. Nedrivning Nedtagning og bortkørsel af ikke bærende vægge Nedtagning og bortkørsel af indv. døre Nedtagning og bortkørsel af nedhængte lofter Optagning og bortkørsel af trægulv i køkken,

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Valborghus 03.2095.40 Bygningsdel/foranstaltning 01 - Tag I forbindelse med besigtigelsen den 17. september 2010 vurderes det, at den udførte tagfod ikke er tæt, hvilket medfører

Læs mere

rev KR. Nedrivning. Nedtagning og bortkørsel af vægge og div. installationer, samt nedtagning af div beslag og skruer på vægge

rev KR. Nedrivning. Nedtagning og bortkørsel af vægge og div. installationer, samt nedtagning af div beslag og skruer på vægge 06.03.2012 rev. 15-03-2012 KR. Nedrivning Nedtagning og bortkørsel af vægge og div. installationer, samt nedtagning af div beslag og skruer på vægge Nedtagning og bortkørsel af vindue og brystningsvæg

Læs mere

T I L B U D S L I S T E

T I L B U D S L I S T E N o r s k e A l l e 1 5, 2 8 4 0 H o l t e T l f. 4 5 4 8 5 2 9 2 F a x 4 5 4 1 3 0 1 5 Peter T I L B U D S L I S T E Bygherre: Byggesag: Entreprise: Tilbud: Pilestræde 46, 1112 København Hovedentreprise

Læs mere

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af

30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 30019 Nordvestskolen - Tilbudsliste af 08.05.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

Tilbudsliste Forside. 1. Byggeplads. 2. Stillads - Lift. 3. Blikkenslager. 4. El. 5. Murer. 6. Tømrer og snedker. 7. Maler. 8.

Tilbudsliste Forside. 1. Byggeplads. 2. Stillads - Lift. 3. Blikkenslager. 4. El. 5. Murer. 6. Tømrer og snedker. 7. Maler. 8. Forside Tagensvej og Fenrisgade Ejendoms nummer 8879 arbejder tilbudspris 1. Byggeplads 2. Stillads Lift 3. Blikkenslager 4. El 5. Murer 6. Tømrer og snedker 7. Maler 8. Gulvbelægninger 9. Beton 10. Tag

Læs mere

Dronningborg Sogns Menighedsråd, Egholmsvej 8 A, 8930 Randers NØ Tilbygning til Dronningborg Sognegård

Dronningborg Sogns Menighedsråd, Egholmsvej 8 A, 8930 Randers NØ Tilbygning til Dronningborg Sognegård , Egholmsvej 8 A, 8930 Randers NØ Undertegnede entreprenør tilbyder i henhold til udbudsmaterialet, evt. rettelsesblade mv. samt på grundlag af de efterfølgende tilbudslister, at udføre HOVEDENTREPRISEN

Læs mere

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE Side1 af 6 Regnbuen arkitekter maa, Store Torv 10, 1 sal, 8000 Århus C Tlf: 86 20 58 00 Dato: 05.12.2014 Rev. Dato: 09.01.2015 Bygherre: Boligforeningen Ringgården Dybedalen 1A 8210 Aarhus V Byggesag:

Læs mere

RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE

RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE Dato: 25.10.2012 Sags nr: 12.541 Rev A: 19-11-2012 RENOVERING CARL NIELSEN ALLÉ 9 KÆLDEREN TILBUDSLISTE Arkitektfirmaet lars remfeldt Rønne Alle 25, 2791 Dragør. tlf. 4058 3325 mail lars@arklar.dk Sag

Læs mere

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012

Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr juni 2012 Dansk Bibliotekscenter, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup, ombygning, Bygning B Rettelsesblad nr. 1 1. juni 2012 1. Licitation Tidspunkt for licitation er ændret fra onsdag 6.6.2012 til torsdag 7.6.2012, kl.

Læs mere

Rettelsesblad 1. dato: 25.4.2013. 1. Nedriver a. Eksisterende ventilationskanaler fjernes under nedrivningsentreprisen.

Rettelsesblad 1. dato: 25.4.2013. 1. Nedriver a. Eksisterende ventilationskanaler fjernes under nedrivningsentreprisen. Rettelsesblad 1. dato: 25.4.2013 1. Nedriver a. Eksisterende ventilationskanaler fjernes under nedrivningsentreprisen. b. Der er fjernet 15 stk. døre på 5. sal, samt 2. stk. rengøringsvaske, forud for

Læs mere

Renovering/Ombygning i B-46 Nuuk, Tilbudsliste.

Renovering/Ombygning i B-46 Nuuk, Tilbudsliste. Renovering/Ombygning i B-46 Nuuk, Tilbudsliste. REV.nr. 01, 22.04.14 Side 1 af 7 sider Undertegnede hoved-entreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte entreprise i henhold til udbudsmaterialet. For

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr. Oversigt Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: 1. 0 2. 0 3. 0 4. 0 5. 0 6. 0 Til følgende pris: Tilbudssum, ekskl. moms 0 Skriver Evt.

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

Tilbudsliste med beskrivelse

Tilbudsliste med beskrivelse Tilbudsliste med besivelse side 1 af 10 Sagsnr. 675805A Dato 18.05.2015 Summationsark Initialer PRT/THB/TEK/JRD Pos. Emne 1. Beton Kloak og murerarbejder 2. Tømrerarbejder 3. Maler 4. Gulvbelægning 5.

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise 07. EL Helsingør Kommune Dateret: 05.07.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/7 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

RETTELSESBLAD NR. 02:

RETTELSESBLAD NR. 02: Rettelsesblad nr. 02 af 30.10.2014 Side 1 af 11 RETTELSESBLAD NR. 02: GENERELT: ALLE: Præcisering: Til orientering fastholdes licitationsdato og tidspunktet d. 6 november kl. 10.00 i Terndrup Hallens Cafeteria.

Læs mere

Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet Halsnæs Sundhedshus - udflytning Rettelsesblad 01 LeanDesign ApS Dall & Lindhardtsen A/S 16. oktober 2018 Spørgsmål og svar Inkl. rettelser til udbudsmaterialet Noter: Besigtigelser er gennemført mandag

Læs mere

T I L B U D S L I S T E

T I L B U D S L I S T E T I L B U D S L I S T E Renovering af ventilationsanlæg på Maniitsoq Sygehus B-950 Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre nedennævnte entreer i henhold til udbudsmaterialet: Hovedentree

Læs mere

Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 15 Købmagergade Skole Dato: 10-07-2015 C. Vvs-entreprisen Rev. Dato 10.09.2015

Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 15 Købmagergade Skole Dato: 10-07-2015 C. Vvs-entreprisen Rev. Dato 10.09.2015 Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 15 Bygherre: Boligkontoret Fredericia Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Totalrådgiver: Bascon A/S Åboulevarden 21 Postboks 510 8100 Århus C Vedrørende: Købmagergade

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Etablering af SFO i Digeskolen Højer, Nørrevej 80, 6280 Højer Bygherre Tønder Kommune

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Etablering af SFO i Digeskolen Højer, Nørrevej 80, 6280 Højer Bygherre Tønder Kommune 04. 1. VVS - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger, evt. rettelsesblade og besigtigelse

Læs mere

30028 Plejehjemmet Strandhøj - Tilbudsliste af , rev. 01

30028 Plejehjemmet Strandhøj - Tilbudsliste af , rev. 01 30028 Plejehjemmet Strandhøj - Tilbudsliste af 05.07.2017, rev. 01 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser,

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

RETTELSESBLAD NR. 03:

RETTELSESBLAD NR. 03: Rettelsesblad nr. 03 af 03.11.2014 Side 1 af 6 RETTELSESBLAD NR. 03: GENERELT: ALLE : Jf. Udbudsbrev skal tro og loveerklæring udfyldes. Erklæringen er oplagt på box under pkt. 2.3 Dokumenter FÆLLESBETINGELSER:

Læs mere

30030 Nordvestskolen blok Tilbudsliste af

30030 Nordvestskolen blok Tilbudsliste af 30030 Nordvestskolen blok 1-4 - Tilbudsliste af 01.09.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

VARNA - OMBYGNING AF ANNEX Side 1 af 20 07.10.2014

VARNA - OMBYGNING AF ANNEX Side 1 af 20 07.10.2014 VARNA - OMBYGNING AF ANNEX Side 1 af 20 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder herved at udføre arbejdet i forbindelse med ovennævnte opgave, i nøje overensstemmelse med udbudsmaterialet. Tilbuddet afgives

Læs mere

TILBUDSLISTE (REV A)

TILBUDSLISTE (REV A) TILBUDSLISTE (REV A) Bygherre: Randers Kommune og Hornbæk Idræt- & Kulturcenter Byggesag: Idrætscenter Vest Sag nr. 19.04.076 Undertegnede tilbyder herved at udføre ovennævnte byggeprojekt i HOVEDENTREPRISE

Læs mere

TILBUDSLISTE á 26/8 2015 SIDE 1 TILBUD HOVEDENTREPRENØR:

TILBUDSLISTE á 26/8 2015 SIDE 1 TILBUD HOVEDENTREPRENØR: TILBUDSLISTE á 26/8 2015 SIDE 1 TILBUD HOVEDENTREPRENØR: Entreprise: Hovedentreprise Undertegnede Hovedentreprenør tilbyder herved at levere og udføre ovenstående entreprise i henhold til det udleverede

Læs mere

Tømrerentreprisen Dato : Arbejdsbeskrivelse ventilation Rev.dato : 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1/5 Ventilationsarbejder, bygning A

Tømrerentreprisen Dato : Arbejdsbeskrivelse ventilation Rev.dato : 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1/5 Ventilationsarbejder, bygning A 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1/5 4.1 Orientering BIPS basisbeskrivelse B 2.430 er gældende for arbejdet. 4.2 Omfang Bygningsdelen omfatter alle ventilationsarbejder i forbindelse med ombygning af

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes.

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende

Læs mere

30021 Tibberupskolen - Tilbudsliste af

30021 Tibberupskolen - Tilbudsliste af 30021 Tibberupskolen - Tilbudsliste af 08.05.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

T I L B U D S L I S T E

T I L B U D S L I S T E T I L B U D S L I S T E Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre nedennævnte entreer i henhold til udbudsmaterialet: Hovedentree 1. Anstilling 2. Overført fra fordelingsliste nr. 1 side

Læs mere

Fjerring A/S, Rådgivende ingeniører F.R.I. Kongstedvej 4, 4200 Slagelse Telefon: 58 52 01 43 Telefax: 58 53 24 60 Email : fjerring@fjerring.

Fjerring A/S, Rådgivende ingeniører F.R.I. Kongstedvej 4, 4200 Slagelse Telefon: 58 52 01 43 Telefax: 58 53 24 60 Email : fjerring@fjerring. SB Slagelse boligselskab - Kastaniegården Dato: 2014-04-14 FORSIDE TIL TILBUDSLISTE Undertegnede firma tilbyder herved at udføre det samlede arbejde i henhold til udbudsbrevet. Prisen skal være inkl. alle

Læs mere

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012 1 Opsummering Pris-indikation Pris-indikation: Nedenstående er pris-indikationer ikke budgetpriser. De efterfølgende økonomiske vurderinger er baseret på de under hvert afsnit nævnte forudsætninger samt

Læs mere

Brændgårdskolen, Brorsonsvej 2 4, 7400 Herning Udskiftning af yderdøre og vinduespartier

Brændgårdskolen, Brorsonsvej 2 4, 7400 Herning Udskiftning af yderdøre og vinduespartier Notat Brændgårdskolen, Brorsonsvej 2 4, 7400 Herning Udskiftning af yderdøre og vinduespartier Rettelsesblad nr. 1 11. maj 2015 Projekt nr. 219840 Udarbejdet af LTR A. Hovedentreprise, udskiftning af yderdøre

Læs mere

ABEL CATHRINESGADE 6 / VIKTORIAGADE 11 Side 1

ABEL CATHRINESGADE 6 / VIKTORIAGADE 11 Side 1 Side 1 TILBUDSLISTE, 18.01.2019 Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved bygherren: A/B Abel Cathrinesgade 6/Viktoriagade 11 v/ Rasmus Nielsen 1654 København V i henhold til det udleverede projektmateriale

Læs mere

1 Indholdsfortegnelse

1 Indholdsfortegnelse Malerentreprise Sagsnr. : 314.001 Arbejdsbeskrivelse Side : 1 af 9 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse...1 2 Omfang...2 2.1 Generelt...2 2.2 Bygningsdele...2 2.3 Projektering...2 2.4 Byggeplads...2

Læs mere

Herlev. Tilbudsliste FAGENTREPRISE TØMRERARBEJDE - KONSTRUKTIONER. Kommune KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING, TIL- OG OMBYGNINGER

Herlev. Tilbudsliste FAGENTREPRISE TØMRERARBEJDE - KONSTRUKTIONER. Kommune KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING, TIL- OG OMBYGNINGER Tilbudsliste Herlev Kommune Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 38 39 Direkte telefon 44 52 6411 Dato 17.10.2014 Til Murerentreprenøren Journal nr. Fra Center for Ejendomme KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING,

Læs mere

Afd. 6, Vesterport ved AAB af 1938, Horsens SPØRGSMÅL OG SVAR LISTE 2 (BILAG TIL SUPPLEMENTSBLAD NR. 02) Side 1/5

Afd. 6, Vesterport ved AAB af 1938, Horsens SPØRGSMÅL OG SVAR LISTE 2 (BILAG TIL SUPPLEMENTSBLAD NR. 02) Side 1/5 SPØRGSMÅL OG SVAR LISTE 2 (BILAG TIL SUPPLEMENTSBLAD NR. 02) Side 1/5 Spørgsmål GÆLDENDE FOR SAMTLIGE ENTREPRISER 00.1 00.2 00.3 00.4 Arbejdsbeskrivelse - byggeplads 01.1 01.2 01.3 01.4 ENTR. 11 - Nedbrydning

Læs mere

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit.

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit. FORSIDE På grundlag af det udleverede udbudsmateriale iht. Udbudsbrev af 2015-04-01 - tilbyder undertegnede at præstere alle arbejder og leverancer som henhører under Den faste tilbudssum afgives i henhold

Læs mere

RETTELSESBLAD NR. 01:

RETTELSESBLAD NR. 01: Rettelsesblad nr. 01 af 04.12.2014 Side 1 af 8 RETTELSESBLAD NR. 01: GENERELT: Alle: - Tømrer opstiller udv. stillads til brug for alle entrepriser i omfang vist på byggepladsplanen. Indvendige stilladser

Læs mere

Københavns Ejendomme. RETTELSESBLAD NR. 1 Side: 1 af 6 Dato: Sag: 1050

Københavns Ejendomme. RETTELSESBLAD NR. 1 Side: 1 af 6 Dato: Sag: 1050 kument2 Københavns Ejendomme Bavnehøj RETTELSESBLAD NR. 1 Side: 1 af 6 Dato: 20.12.2012 Sag: 1050 RETTELSESBLAD 01 Til: De bydende Nærværende rettelsesblad er en del af det samlede udbudsmateriale, og

Læs mere

Tidsplan for udførelse - Niveau 3

Tidsplan for udførelse - Niveau 3 Id Opgavenavn Varighed Startdato Slutdato 1 2 Byggestart 1 dag fr 12-07-13 fr 12-07-13 3 4 Byggeplads Fase 00+ 01 20 dage fr 12-07-13 to 08-08-13 5 Byggeplads - rydning 10 dage fr 12-07-13 to 25-07-13

Læs mere

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf).

Der er vedlagt oprindelige arkitekt tegninger( nygårdsvej pdf) samt nye tegninger (nygårdsvej pdf). Indholdsfortegnelse Om projektet... 2 Generelle retningslinjer for byggeriet... 2 Tidsplan for projekt... 2 Udbygning i stueplan... 3 Nedrivning... 3 Fundament... 3 Vægge... 3 Lokale... 3 Elarbejde...

Læs mere

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune

Klosterparkens etape 3 - Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune 04 Tilbudsliste Tilbudsliste: Sammenlægning af lejligheder og etablering af opholdsrum med træningsfaciliteter. Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI

Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI Johansson & Kalstrup P/S rådgivende ingeniører FRI Sag nr.: 155283 Dato: 14.07.2016 E-mail: jhv@j-k-as.dk Varde Bolig Administration Renovering af badeværelser - Lerpøtparken RETTELSESBLAD NR. 2 Rettelsesblad

Læs mere

04. Tilbudsliste: 31.08.2012. Projekt: Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Bygherre Tønder Kommune

04. Tilbudsliste: 31.08.2012. Projekt: Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Bygherre Tønder Kommune 31.08.2012 04. Tilbudsliste: 1. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

Etablering af børnehave i Bedstedskole, Syrenvej 3, 6240 Løgumkloster Bygherre Tønder Kommune

Etablering af børnehave i Bedstedskole, Syrenvej 3, 6240 Løgumkloster Bygherre Tønder Kommune 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: 01. VVS - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

Rettelsesblad nr. 1 25.01.2013

Rettelsesblad nr. 1 25.01.2013 Rettelsesblad nr. 1 25.01.2013 Sammenlægning af lejligheder og etablering af træningsfaciliteter på Klosterparken Generelt: Udbudsbetingelser, sikkerhedsstillelse: Præcisering: Hvis den samlede entreprisesum

Læs mere

Post nr. Arbejde/Ydelse Enh. pris Sum. TILBUDSLISTE af , rev 00. Entreprise/entrepriser: eksl. moms kr...,- Skriver kr... eksl. moms...

Post nr. Arbejde/Ydelse Enh. pris Sum. TILBUDSLISTE af , rev 00. Entreprise/entrepriser: eksl. moms kr...,- Skriver kr... eksl. moms... Tilbudsliste TILBUDSLISTE af 07.04.2017, rev 00 Undertegnede entreprenør tilbyder herved i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser og tegninger m.m. samt nærværende

Læs mere

Jeg vedlægger projektplanen fra Arkikon, og står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger

Jeg vedlægger projektplanen fra Arkikon, og står selvfølgelig til rådighed for yderligere oplysninger Norddjurs Kommune Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt 20. maj 2015 Ansøgning om tilskud til renovering af køkken på Campus Køkkenet på Campus er i dag totalt nedslidt, og vi har brug for at få foretaget

Læs mere

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Tilbudsliste Dateret: 12.06.2018 Tilbudsliste Side : 2/19 Indhold: 1. Tilbudsliste... 3 1.1 Udfyldelsen...

Læs mere

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING.

VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. Arkitektfirmaet C. F. Møller HADERSLEV ANDELS BOLIGFORENING VARBERGPARKEN - VARBERGVEJ 63 6100 HADERSLEV AFD. 27 - BLOK 4, 5, 6 OG 7 TOTALRENOVERING. TILLÆGSBLAD NR. 01 ARKITEKT Udbud: Tillæg til udbudsmateriale

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

30020 Skolen ved Rønnebær allé - Tilbudsliste af

30020 Skolen ved Rønnebær allé - Tilbudsliste af 30020 Skolen ved Rønnebær allé - Tilbudsliste af 08.05.2017 Beskrivelse: Undertegnede entreprenør tilbyder herved fagentreprisen i henhold til det udleverede udbudsmateriale bestående af betingelser, beskrivelser

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan Side 1/8 AB Strand 10. april 2015 Bygningsdel 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 01. Tagværk - 4.180 - - - - - - - - 02. Kælder/fundering - - - - - - - - - -

Læs mere

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit.

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit. FORSIDE På grundlag af det udleverede udbudsmateriale iht. Udbudsbrev af 2015-04-01 - tilbyder undertegnede at præstere alle arbejder og leverancer som henhører under Den faste tilbudssum afgives i henhold

Læs mere

Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 21 Købmagergade Skole Dato: 10-07-2015 B. Tømrerentreprisen (TØ)

Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 21 Købmagergade Skole Dato: 10-07-2015 B. Tømrerentreprisen (TØ) Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 21 Bygherre: Boligkontoret Fredericia Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Totalrådgiver: Bascon A/S Åboulevarden 21 Postboks 510 8100 Århus C Vedrørende: Købmagergade

Læs mere

Prækvalifikationsbilag 6 -

Prækvalifikationsbilag 6 - Prækvalifikationsbilag 6 - Oversigt over typiske arbejder Side 1 af 5 Prækvalifikationsbilag 6: Oversigt over typiske arbejder Nedenfor beskrives det forventede opgaveindhold i de udbudte fagområder. De

Læs mere

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Procesbeskrivelse pr. opgang: Arbejdet er forsøgt tilrettelagt således, at enten badeværelse eller gæstetoilet i hver lejlighed

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN 30028 PLEJEHJEMMET STRANDHØJ BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OM- OG TILBYGNING TIL EKSISTERENDE KØKKEN Fagentreprise 01. Nedrivning Helsingør Kommune Dateret: 05.07.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/8 Bygningsdelsoversigt:

Læs mere

KVINDEHJEMMET - ombygning 5.sal

KVINDEHJEMMET - ombygning 5.sal WOHLERT Arkitekter A/S KVINDEHJEMMET - ombygning 5.sal RETTELSESBLAD NR 02, UDSENDT DEN 17.02.2016 Rettelsesbladet inkl. tilhørende bilag indgår i det samlede udbudsmateriale. Alle entrepriser - Diverse

Læs mere

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 23. november 2010 Ejerforeningen Louisegaarden, Ekstraordinær generalforsamling Side 1 Loftprojekt Alternativ

Læs mere

LICITATIONEN AFHOLDES FREDAG D KL PÅ LAKSETORVET I LOKALE E.3.12

LICITATIONEN AFHOLDES FREDAG D KL PÅ LAKSETORVET I LOKALE E.3.12 B I R G I T V E J E A R K I T E K T M A A TIL ALLE BYDENDE 11. J AN UAR 20 16 BIRGIT VEJE ARKITEKT MAA MOSEVÆNGET 41 8920 RANDERS NV TELEFON 28 49 86 10 MAIL birgitveje@mail.dk WEB www.birgitveje.dk CVR

Læs mere

Haderslev Andels Boligforening Blok 5, 6, 7 Renovering og ombygning

Haderslev Andels Boligforening Blok 5, 6, 7 Renovering og ombygning RÅDGIVENDE INGENIØRER Haderslev Andels Boligforening Blok 5, 6, 7 Renovering og ombygning Hovedentreprise Arbejdsbeskrivelse A.2.2 - Nedbrydningsarbejde ing. blok 5, 6, 7 2013-11-14 Blok 5, 6, 7 Renovering

Læs mere

På baggrund af besigtigelsen og gode input fra de bydende, udsendes følgende rettelsesblad 1:

På baggrund af besigtigelsen og gode input fra de bydende, udsendes følgende rettelsesblad 1: Dato: 24.okt.2013 Side: 1/8 Rettelsesblad 1: Omfatter: 007 Bredebro Skole 009 Øster Højst Skole 010 Løgumkloster Skole 016 Møgeltønder Skole 017 Tønder Kommuneskole 123 Fælleskøkken, Tønder Kommune På

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ringertoften 02.1943.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i primo 2010 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt

Læs mere

Rettelsesblad Nr. 1 13.09.2012. Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole

Rettelsesblad Nr. 1 13.09.2012. Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Rettelsesblad Nr. 1 13.09.2012 Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole 1. Tømrerentreprisen: 3. Reparation af tagrende, Rettelse Tagrende skiftes fra gavlende til tagnedløb. Længde ca. 8m. 6. Døre og

Læs mere

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage.

Licitationen afholdes i overværelse af de bydende, der måtte ønske at deltage. Tilbudslister: Team Ejendomme Direkte tlf.: 74 92 92 78 3187747474929260749292721300903 Mail: jf@toender.dk Sags id.: 82.00.00-G00-1-11 Dokument : 8. august 2011 Vedr. afgivelse af tilbud: Ved afgivelse

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Bygherre: Namminersorlutik Oqartussat v/ INI Byggeteknik A/S, postboks 1086, 3900 Nuuk TILBUDSLISTE HOVEDENTREPRISE. Undertegnede tilbyder vedrørende:

Bygherre: Namminersorlutik Oqartussat v/ INI Byggeteknik A/S, postboks 1086, 3900 Nuuk TILBUDSLISTE HOVEDENTREPRISE. Undertegnede tilbyder vedrørende: Bygherre: Namminersorlutik Oqartussat v/ INI Byggeteknik A/S, postboks 1086, 3900 Nuuk TILBUDSLISTE HOVEDENTREPRISE Undertegnede tilbyder vedrørende: HOVEDENTREPRISE vedr. entrepriser 1, 2, 3, 4, 5, 6

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDLEVERET GF 2009 AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2008 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege.

Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Til tilbudsgiver 21.09.2016 Udbud på udskiftning af belysning i bl.a. Samlingssal og Bibliotek, Møn Skole Stege, Birketvænget 2, 4780 Stege. Hermed fremsendes udbudsmateriale vedr. udskiftning af belysning,

Læs mere

Grønlands Naturinstitut Departementet for Indenrigsanliggender, Natur og Miljø Postboks 1614 3900 Nuuk. TILBUDSLISTE nr. 1

Grønlands Naturinstitut Departementet for Indenrigsanliggender, Natur og Miljø Postboks 1614 3900 Nuuk. TILBUDSLISTE nr. 1 Grønlands Naturinstitut Departementet for Indenrigsanliggender, Natur og Miljø Postboks 1614 3900 Nuuk TILBUDSLISTE nr. 1 Undertegnede tilbyder vedrørende:, Nuuk Entreprise nr. 1, Jord- og terrænarbejdet

Læs mere

VIBORG KOMMUNE TAGUDSKIFTNINGER. RETTELSESBLAD nr maj 2017

VIBORG KOMMUNE TAGUDSKIFTNINGER. RETTELSESBLAD nr maj 2017 KPF Arkitekter AS - Rådgivende Arkitekter VIBORG KOMMUNE TAGUDSKIFTNINGER RETTELSESBLAD nr. 1-24. maj 2017 Licitation - fredag, den 2. juni 2017, kl. 10.00 Rettelsesblad er et samlet rettelsesblad for

Læs mere

Renovering af tag på Hal 1, Tønderhallerne, Søndre Landevej 4-6, 6270 Tønder Bygherre Tønder Kommune

Renovering af tag på Hal 1, Tønderhallerne, Søndre Landevej 4-6, 6270 Tønder Bygherre Tønder Kommune 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: 01. Tømrer - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet beløb på ekskl. moms kr.

Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet beløb på ekskl. moms kr. Entreprise: Hovedentreprise Side: 1 / 9 TILBUD - Tag- og facaderenoveringen - A/B Valkyrien: Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet

Læs mere

25% moms Kr ,00

25% moms Kr ,00 AAB Horsens, afd. 6 Vesterport Renovering og modernisering Entreprise nr.: 23 Dato: 18032016 Entreprise navn: Udvendig tømrerentreprise Rev. Dato: Arbejde: Udvendig tømrerarbejder Version: Sag nr.: 1100017931

Læs mere

01 01 10 Tillæg til drift af arbejdsplads dag 20 0,00. 07 04 58 Etablering af betonfundament til autoværnsscepter Stk. 4 0,00

01 01 10 Tillæg til drift af arbejdsplads dag 20 0,00. 07 04 58 Etablering af betonfundament til autoværnsscepter Stk. 4 0,00 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. marts 2012 12/00724-7 Carsten Sandgaard Christensen cac@vd.dk +45 7244 2223 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende Entrepriseudbud 6620.110 Broer

Læs mere

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN

TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN NYBYYGERI, STRANDVEJEN 131A TILBUDSLISTE OPFØRELSE AF NY VILLA PÅ STRANDVEJEN Totalentreprise Tilbudsliste Dateret: 12.06.2018 Tilbudsliste Side : 2/18 Indhold: 1. Tilbudsliste... 3 1.1 Udfyldelsen...

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN

BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN 30029 HELSINGØR RÅDHUS BYGNINGSDELSBESKRIVELSE OMBYGNING AF ANRETTERKØKKEN Fagentreprise 07. EL Helsingør Kommune Dateret: 01.11.2017 rev 00 Fagentreprise Side : 1/6 Bygningsdelsoversigt: 00. Generelt

Læs mere

Listen over renoverings- og etableringsomkostninger, efter aftale med Sidsel, Lars og Leo ved besigtigelse på planteskolen d. 28.

Listen over renoverings- og etableringsomkostninger, efter aftale med Sidsel, Lars og Leo ved besigtigelse på planteskolen d. 28. Notat vedr. Garland Mail fra Allan d. 25. maj 2018: Udgifterne til nedrivning og renovering af planteskolen trækkes fra det bevilgede beløb på 10,7 mio. kr. inden vi kan udregne, hvor meget der er at bygge

Læs mere

Tønder Forsyning A/S. Skærbæk renseanlæg. Slamafvandingsbygning

Tønder Forsyning A/S. Skærbæk renseanlæg. Slamafvandingsbygning Tønder Forsyning A/S Skærbæk renseanlæg Slamafvandingsbygning Tilbudsliste for Bygge- og anlægsentreprise August 2012 Bygherre: Tønder Forsyning A/S Rådgiver: Stationsvej 5 Vejlsøvej 23 6261 Bredebro 8600

Læs mere

Høring om modernisering af autorisationsordningerne Produktivitet og konkurrence delautorisationer, nye muligheder for sektoren

Høring om modernisering af autorisationsordningerne Produktivitet og konkurrence delautorisationer, nye muligheder for sektoren Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2013-14 L 35 Bilag 5 Offentligt Høring om modernisering af autorisationsordningerne Produktivitet og konkurrence delautorisationer, nye muligheder for sektoren Landstingssalen,

Læs mere

Lederne. Ny kantine og Kompetencecenter Sags nr.: 7885

Lederne. Ny kantine og Kompetencecenter Sags nr.: 7885 Anlæg VE01: Produktionskøkken Bygning B Ind/ud: 3.150/3.500 (m³/h) VAV Fabr. Exhausto VEX170 HL1W luftbehandlingsaggregat med FC-motor, kassettefiltre, brandtermostater for 40/70 o C, modulerende by-pass

Læs mere

Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008

Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008 Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Bredgade/Markedsgade, 8870

Læs mere