Falun er Sveriges 28. største by med ca indbyggere.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Falun er Sveriges 28. største by med ca indbyggere."

Transkript

1 juli 2018

2

3 Falun er Sveriges 28. største by med ca indbyggere. Bymidten og kobberminen er optaget på Unesco s verdensarvsliste Falun er kendt for Kobbermine. Man kan komme ned i minegangene fra 1800 tallet. Falunkorv (pølse) Falun Rødfarve.

4 Stævneområdet ligger ca. 2 km. fra centrum i et stort fritidsområde ved navn Lugnet. Her skal være dans, musik, skolelogi og stævnecamping. Der ligger også en offentlig campingplads lige ved siden af stævneområdet

5 Stævne Campingplads Stævnekontor Salgsudstilling 2 dansehaller Offentligt cafeteria Stævnebespisning Indkvartering Offentlig Campingplads Koncertsal Scandic Hotel Fra centrum

6 Dans Temaet for NORDLEK 2018 er polska. Nordisk danseaften Efter åbningen tirsdag aften bliver der en nordisk danseaften i hallen. Fri dans og nordisk mix med tidligere fællesdanse. Legestuer Hver aften bliver der legestuer. Hvert land har én legestue?? Fællesdansene bliver danset ved alle legestuer.

7 Hæng på dans Hæng på dans er fri dans til musikken med et antal modelpar som viser eksempler på dansene. Modelparene instruerer ikke, men dansar danserna. Fri Dans I fri dans danser man pardans som man man har lyst til den musik som bliver spillet. Det blir en blandning av polska og gammeldans. Der bliver fri dans hver aften. Nordisk folkloreaften To aftener bliver der nordiska folkloreopvisninger i en stor koncertsal med dansegrupper fra de deltagande lande.

8 Nationalopvisninger Nationalopvisningerne kommer til at foregå onsdag- og torsdag aften inden dansen begynder. Der er flere lande der har opvisning samme aften, og der bliver mulighed for træninger i opvisningshallen. 10 minutters opvisning. Optog og stadion -opvisning Lørdag bliver der optog fra Torvet i Falun til stævneområdet. Opvisningen kommer til at foregå indendørs i en hal med tilskuerfaciliteter. I må meget gerne tage faner med i optoget. Alle dansere, inklusive VI-KAN dansere, og spillemænd deltager i fællesdans og samspil.

9 Dansekurser Der bliver mange dansekurser onsdag, torsdag og fredag. Tema for kurserne er polska, sangdanse samt en valgfri dans fra de forskellige lande. Man planlægger også to workshop special med polska fra Bingsjö på den ene og danse fra Hälsingland på den anden. Nordisk dansemix Et kortere program tirsdag- og et længere onsdag aften. Nordisk mix er fællesdanse fra tidligere NORDLEKstævner.

10 Dans og PR-opvisninger i Falun centrum. Onsdage, torsdage og fredag bliver der opvisninger kl. 13:00 17:00 på 5 forskellige steder i Falun. Hver opvisning må højst vare 20 minutter, og tilmelding til PR-opvisninger skal helst ske samtidig med stævnetilmeldingen af hensyn til planlægningen. Hvis der er tid og plads kan et hold godt give flere opvisninger. Dansekonkurrencer Onsdag aften bliver der dansekonkurrencer. Mere information senere.

11 Nordisk bal og kursus med historiske danse. Onsdag aften bliver der Nordisk bal med middag på First Hotel Grand i Falun centrum. Hvis dette bliver overtegnet gentages ballet torsdag. Dansekursus onsdag kl. 09:00 15:00 for alle der vil deltage i ballet. Danseprogrammet SKAL trænes inden stævnet. Information om balinspektører, danse, noter og dansebeskrivelser finder du på Fredag eftermiddag bliver der workshop i historiske danse for alle. Dansk balinspektør er Per Sørensen, Kolding

12 Træd ind i dansen En svensk folkedansemesse Folkdansmessen Träd in i dansen vil foregå i Falu Kristine kirke. Det er en nadvergudstjeneste i folketone af Per Harling og Susanne Bågenfelt for kor, menighed, spillemænd og dansere. VI-KAN VI-KAN-grupperne kan deltage i alle aktiviteter under NORDLEK Der bliver lekstuer og workshops og desuden planlægges en udflugt og en festaften fredag. VI-KAN dansere og spillemænddeltager i stadionopvisningen.

13 Musik Musiken kommer til at blive bemærket på NORDLEK 2018 Musiksiden har hidtil haft svært ved at tiltrække spillemænd, især fra de øvrige Nordiske lande, set i forhold til folkemusikfestivalerne rundt omkring. Denne gang satser man på at NORDLEK 2018 bliver et danse- og folkemusikstævne. med alt hvad det indebærer af kulturforskelle og mængde.

14 Kulturforskelle betyder at danseoplevelserne kommer til at være traditionelle, verdensmusikalske, genreoverskridende, ungdommelige, yderst traditionelle, legende og uventede. Med mængde mener man, at på dette NORDLEK bliver musiken synlig og hørbar i et meget større omfang end vi har været vant til på tidligere

15 I øjeblikket har følgende større grupper meldt deres ankomst til NORDLEK 2018, for at deltage musikalsk i forskellige konstellationer: Falu spelmanslag, Svärdsjö spelmanslag, Aspeboda spelmanslag, Transtrands spelmanslag, Klintetten, Ad Hoc-orkestern, Westmannafolk, Bess-Ess-laget, Boda spelmanslag, Örebro spelmanslag, Älvdalens spelmanslag och Tensta spelmanslag.

16 Hvis du/i vil deltage som gruppe, så kontakt den musikansvarlige Andreas Svensson og hør om mulighederne.

17 Børn, ungdom, familier. For småbørnsfamilier bliver der en del dagsaktiviteter som f. eks. dans, musik, sløjd, rytmik og dukketeater. De bliver selvfølgeligt også et hygge-rum. For de større børn og ungdommen bliver ugen fyldt med programpunkter der skal skabe sammenhold på tværs af landegrænserne. Hver aften afsluttes med natdans. Desuden bliver der danse-femkamp og Nordens Børn i Falun er også på programmet.

18 Og nu vi er ved ungdommen så bliver der også denne gang en Nordisk Ungdomslejr 7. til 9. juli for de 13 til 25 årige. Her træffe ungdommen fra alle de nordiske lande for at danse, spille, synge og hygge sig sammen i 3 dage.

19 Dragter og håndværk Man kan komme til at opleve den rige dragtkultur som findes i området, og hvordan dragterne har varieret efter både kirkeåret og årstider. Der bliver dragtfremvisninger og udstillinger på Dalernes Museum, med hovedtøjer som focusområde. I Falu Kristine kirke bliver der en forestilling, Fyra årstider i Dalarnas lustgård. En forestilling som handler om Dala Flodas rige kulturliv i dragter, musik og dans. Fremvisningen blandes med musikken De Fire Årstider af Vivaldi.

20 For første gang i NORDLEKs historie bliver Samekulturen præsenteret. Sveriges sydligste sameby, Idre, ligger i området, så det er naturligt at samernes spændende historie og traditionelle kultur også kommer med. Der bliver mulighed for at overvære foredrag, forskellige fremvisninger og prøve samernes madkultur og håndværk. På programmet er der også diverse workshops som f. eks. tvåändsstickning, påsöm, svartstick, båndflætning og træsløjd.

21 Hvordan gør vi? Nationalopvisning, fællesdanse og samspilsmelodier: Fællestræninger rund om i landet hvor nationalkomitéen sørger for instruktør og forspiller. Aftenarrangementer ultimo maj primo juni. Nordjylland, Midtjylland øst, Midtjylland - vest, Sydlige Jylland, Sønderjylland, Fyn, Sjælland Nord, Sjælland Syd og Bornholm. Nationalkomitéen står for økonomien. Pris kr. 25,00 for alle, både spillemænd og dansere.

22 PR-opvisninger i Falun. Alle har mulighed for at danne grupper der vil give opvisninger i Falun by. Det kan være regioner, landsdele, samarbejde mellem FD og DGI eller specielle opvisningshold. Træninger til PR-opvisninger er for egen regning og risiko. Nationalkomitéen refunderer stævnemærke for 1 instruktør og 1 spillemand pr. opvisningshold.

23 Informationsmøder. Ingen nationale informationsmøder. Programændringer og andre meddelelser sendes pr. SMS direkte til alle deltagere, der opgiver et mobilnummer ved tilmeldingen.

24 Vi ses i Falun juli 2018! Følg med på og

Nyhedsbrev december 2017

Nyhedsbrev december 2017 Nyhedsbrev december 2017 Kære alle i Glad Dans Viborg Mange tak for en dejlig efterårssæson. Det har været en fornøjelse at komme til folkedans hver torsdag. Humøret og danselysten har været høj hos alle.

Læs mere

Oktober Så derfor: HUSK at få jer meldt til i god tid.

Oktober Så derfor: HUSK at få jer meldt til i god tid. Oktober 2017 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. Endnu et nummer af Polka-Posten er klar. Denne gang er der igen et aflyst kursus på grund af manglende tilmeldinger. Det er ærgerligt, da det

Læs mere

Stævneprogram KØST2017

Stævneprogram KØST2017 Stævneprogram KØST2017 Søndag 16. juli 2017 15:00 22:00 Indkvatering - Camping, Familiecamping, Skolelogi Camping; Familiecamping; Skolelogi; UngeCamp 20:00 22:00 Spillemandslegestue Mandag 17. juli 2017

Læs mere

Januar Kære læsere. Vi er nu startet på år 2018, og første vigtige begivenhed finder sted 21.1

Januar Kære læsere. Vi er nu startet på år 2018, og første vigtige begivenhed finder sted 21.1 Januar 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. Vi er nu startet på år 2018, og første vigtige begivenhed finder sted 21.1 Medlemsmøde / regionsvalget, søndag, d. 21. januar i Middelfart. Håber

Læs mere

Varde2019 Rev Landsstævneprogram

Varde2019 Rev Landsstævneprogram Varde2019 Rev. 28.01.2019 Landsstævneprogram Søndag den 14. juli 2019 Sted Adresse, mødested Skolelokale 14.00-20.00 Indkvartering Skolelogi, familie-, nød- og ungecamping Pramstedvej 10C, 6800 Varde 14.00-20.00

Læs mere

Stævneprogram KØST2017

Stævneprogram KØST2017 Stævneprogram KØST2017 Søndag 16. juli 2017 15:00 22:00 Indkvatering - Camping, Familiecamping, Skolelogi Camping; Familiecamping; Skolelogi; UngeCamp 20:00 22:00 Spillemandslegestue Mandag 17. juli 2017

Læs mere

November-December Kære læsere. Sidste nummer af Polka Posten for i år. Der er rigtig mange jule og nytårslegestuer inde i bladet.

November-December Kære læsere. Sidste nummer af Polka Posten for i år. Der er rigtig mange jule og nytårslegestuer inde i bladet. November-December 2017 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. Sidste nummer af Polka Posten for i år. Der er rigtig mange jule og nytårslegestuer inde i bladet. 1 Kom til Nytårslegestue på Efterskolen

Læs mere

Folkedans Danmark. Regionerne Sjælland/Hovedstaden Regionerne Midtjylland/Syddanmark Regionsmesterskaber i pardans.

Folkedans Danmark. Regionerne Sjælland/Hovedstaden Regionerne Midtjylland/Syddanmark Regionsmesterskaber i pardans. Folkedans Danmark Arbejdsplan 2018 Startdato Slutdato Arrangement Arrangør 01-01-2018 04-01-2018 Inspirationskursus, Snoghøj Højskole FD 06-01-2018 Fællesmøde. Styrelserne i Folkedans Danmark og Spillemandskredsen

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

Mandag 13. juli 2015. Tirsdag 14. juli 2015. Onsdag 15. juli 2015. 12:00 02:00 Informations- og stævnekontor åben. 20:00 23:00 Uformel samdans

Mandag 13. juli 2015. Tirsdag 14. juli 2015. Onsdag 15. juli 2015. 12:00 02:00 Informations- og stævnekontor åben. 20:00 23:00 Uformel samdans Mandag 13. juli 2015 12:00 02:00 Informations- og stævnekontor åben 20:00 23:00 Uformel samdans Tirsdag 14. juli 2015 09:00 11:30 Orkesterprøve Spillemandskoncert 10:30 12:00 Historisk byvandring + Domkirken

Læs mere

Brugsanvisning til tilmeldingsformularen til NORDLEK 2012

Brugsanvisning til tilmeldingsformularen til NORDLEK 2012 Brugsanvisning til tilmeldingsformularen til NORDLEK 2012 Side 1 af tilmeldingsformularen Skriv en gyldig E-mailadresse. Det vil være denne adresse NORDLEK skriver til i påkommende tilfælde. Klik på denne

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2013/2014 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Trin & TonerNr. 4 november-december årgang. Medlemsblad for Folkedans Danmark og Spillemandskredsen

Trin & TonerNr. 4 november-december årgang. Medlemsblad for Folkedans Danmark og Spillemandskredsen Trin & TonerNr. 4 november-december 2017 88. årgang Medlemsblad for Folkedans Danmark og Spillemandskredsen Trin & Toner Nummer 4 november-december 2017 88. årgang Udgiver Folkedans Danmark og Spillemandskredsen

Læs mere

Referat fra medlems- og valgmøde i Region Sjælland Den 14. januar 2017 kl , Campusskolen, Ahorn Alle, 4100 Ringsted

Referat fra medlems- og valgmøde i Region Sjælland Den 14. januar 2017 kl , Campusskolen, Ahorn Alle, 4100 Ringsted Referat fra medlems- og valgmøde i Region Sjælland Den 14. januar 2017 kl. 10-16, Campusskolen, Ahorn Alle, 4100 Ringsted Formanden Hanne bød velkommen både til de fremmødte og foredragsholderen Helle

Læs mere

Velkommen til 14.-19. juli 201

Velkommen til 14.-19. juli 201 Velkommen til 14.-19. juli 2015 En NORDLEK oplevelse! Vi glæder os til at møde jer alle til stævne i Viborg i 2015 i dagene 14. 19. Juli. Vi arbejder intenst på et meget spændende program, som kommer til

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 02.09.18 08.09.18 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Avet Om. Avet Om november 2015 1 *

Avet Om. Avet Om november 2015 1 * Avet Om Medlemsblad til medlemmer af Landsforeningen Danske Folkedansere Medlemsmøde 2016 Så nærmer vi os tiden hvor der skal afholde medlemsmøde og valg, derfor har vi behov for at finde nogle der gerne

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2014/2015 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter

Dansere og spillefolk inviteres til. Lederuddannelse & inspirationskursus. Den maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter Dansere og spillefolk inviteres til Lederuddannelse & inspirationskursus 2016 Den 28. - 29. maj 2016 i Stoholm Fritids- & Kulturcenter 2 Lederuddannelse og spillemandskursus 2016 Lørdag den 28 maj 2016

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Sæsonprogram 2015/2016 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skol -ens kælder, indgang ved skolegården) Kontingent Børn/junior: Voksne over 21 år: Støttemedlemmer:

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Regionens Elektronisk nyhedsblad

Regionens Elektronisk nyhedsblad Marts 2015 Regionens Elektronisk nyhedsblad Velkommen til Marts udgave af Polka-Posten. Foråret er godt i gang, og snart er det sidste danseaften inden sommersæsonen starter med forskellige hyggelige weekender

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Beretning fra B &U Ølstykke folkedanserforening

Beretning fra B &U Ølstykke folkedanserforening Beretning fra B &U Ølstykke folkedanserforening 2017-17 Kort tid efter sidste års generalforsamling var B & U med på Møllen og til det årlige Sjællandske Børne og Ungdomsstævne, denne gang i Køge, som

Læs mere

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016.

Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Januar 2016 Regionens Elektronisk nyhedsblad Godt Nytår til alle, og velkommen til 2016. Årets første udgave af Polka-posten er godt fyldt op af diverse arrangementer. Det er blandt andet generalforsamlinger

Læs mere

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler Manual Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole DM i dans er en konkurrence, der søger at fremhæve dans, danseverdenens kvaliteter og dansens æstetik. Regler og grundlæggende rammer for konkurrencen og

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer.

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer. Landsstævne 2013 På forældremødet blev der enighed om en fælles tilmelding til Landsstævnet for DGI Roskilde Junior Rep. Af hensyn til planlægningen og opfølgningen vil vi meget gerne have en tilbagemelding

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

- Vi vil gerne mødes med fanebærerne kl i opvarmningshallen som er Hal 1. Klar med faner til instruktion!

- Vi vil gerne mødes med fanebærerne kl i opvarmningshallen som er Hal 1. Klar med faner til instruktion! Sendt til tilmeldere til Juniorstævne 2016, samt ansatte Hej med Jer Nu er der lidt under 2 uger til Årets brag løber af stablen i DGI Huset i Vejle. Med dette brev vil vi gerne give lidt status på hvor

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

Dansk deltagerfolder

Dansk deltagerfolder Dansk deltagerfolder INDHOLD Hvad finder du i folderen her? SYGDOM/SKADER Hvad gør du hvis du bliver syg? Sygdom, skader og lignende Hvad gør du? Oversigt over holdene Holdbeskrivelser af de danske hold.

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm DGI badminton byder alle deltagere velkommen til Østersøcup 2008. Dette stævne er en fortsættelse af et stævne tilbud på Bornholm som indledtes i 1999

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

uge nr. dag dato hvad sker der tid på dagen bemærkninger 12 mandag 16-03-2015 tirsdag 17-03-2015 onsdag 18-03-2015 torsdag 19-03-2015 fredag

uge nr. dag dato hvad sker der tid på dagen bemærkninger 12 mandag 16-03-2015 tirsdag 17-03-2015 onsdag 18-03-2015 torsdag 19-03-2015 fredag 12 mandag 16-03-2015 tirsdag 17-03-2015 onsdag 18-03-2015 torsdag 19-03-2015 fredag 20-03-2015 lørdag 21-03-2015 søndag 22-03-2015 Hornsyld Svømmehal teknik træning (klargøring 13.40)1400-1700 Toben Balgaard

Læs mere

Nr. 1 september 2014-28. årgang

Nr. 1 september 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Foreningslokalet Nr. 1 september 2014-28. årgang Sommeren er gået med byggerod i Kulturcenteret. Det har været en opgave med overraskelser, at flytte i forbindelse med ombygningen

Læs mere

Trænere på campen er OSK s trænere.

Trænere på campen er OSK s trænere. OSK FUNSKATE/BEGYNDER SOMMERCAMP 2018 Onsdag den 18. juli til og med lørdag den 28. juli 2018 Velkommen til OSK s sommercamp for Funskate og begynder løbere. Der er istider dagligt mellem kl. 8:00 og 21:00.

Læs mere

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik

Instruktørmappe. Mejdal-Halgård Gymnastik Instruktørmappe Gymnastikbestyrelsen Formand Laila Poulsgaard 61664557 poulsgaard@sport.dk Næstformand Mette Johansen 29785886 mette_k_johansen@hotmail.com Kasserer Aase Nørgaard 22739613 aasenoergaard@webspeed.dk

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen.

Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Opdateret udgave at aktivitetskalender for resten af 2018 og bemærkninger til kalenderen. Kære medlemmer Aktivitetskalenderen er nu opdateret for resten af 2018. Vi har reduceret i antal medlemsmøder,

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Jubilæumsstævne 1968/2017

Jubilæumsstævne 1968/2017 Kære Folkedanserforeninger. I 1968 tog man et fantastisk initiativ, det Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne blev skabt. Det første stævne blev afviklet i Køge, så det er 50. gang stævnet afholdes i 2017.

Læs mere

Hermed en række vigtige informationer til at fylde ventetiden frem mod REPstævnet 2016 ud.

Hermed en række vigtige informationer til at fylde ventetiden frem mod REPstævnet 2016 ud. Kære REPstævne-deltager, Hermed en række vigtige informationer til at fylde ventetiden frem mod REPstævnet 2016 ud. Afvikling af stævnet dato og sted Selve stævnet løber af stablen fra fredag den 8. april

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere

Landspetanquestævne. 31. juli.-3. august 2008 i Haarby. For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Landspetanquestævne 31. juli.-3. august 2008 i Haarby For alle, såvel begyndere, øvede som rutinerede spillere Velkommen til Haarby Det er os en fornøjelse at kunne invitere til årets Landspetanquestævne

Læs mere

Til elever og forældre 14. oktober 2016

Til elever og forældre 14. oktober 2016 Til elever og forældre 14. oktober 2016 Mærk pulsen. Mød magien. DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015

PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 PROGRAM Familiehøjskole på Ryslinge Høj- & Efterskole Lørdag den 4. juli til fredag den 10. juli 2015 Familiehøjskolen er et tilbud til beboere, som bor i KAB-fællesskabet. Formålet er at give børn og

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019

Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Forenings-SFO Snedsted Skole Januar - marts/april 2019 Kære forældre og børn Med et Godt Nytår til alle, går vi i gang med 2. periode i forenings-sfo. Det er vinterperioden, som starter mandag i uge 4,

Læs mere

Kursusprogram for GF 2016 på IHS i Sønderborg

Kursusprogram for GF 2016 på IHS i Sønderborg Kursusprogram for GF 2016 på IHS i Sønderborg Fra onsdag d. 5/10 til fredag d. 7/10 inviterer GI til kursus, generalforsamling og fest på Idrætshøjskolen i Sønderborg, Friheds Allé 42, 6400 Sønderborg.

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

UGE 26 2015 ELBRANCHENS EFTER- UDDANNELSESUGE FOR FAGLÆRERE PÅ ELEKTRIKERUDDANNELSEN. Aalborg d. 23. - 25. juni 2015

UGE 26 2015 ELBRANCHENS EFTER- UDDANNELSESUGE FOR FAGLÆRERE PÅ ELEKTRIKERUDDANNELSEN. Aalborg d. 23. - 25. juni 2015 ELBRANCHENS EFTER- UDDANNELSESUGE FOR FAGLÆRERE PÅ ELEKTRIKERUDDANNELSEN UGE 26 2015 Aalborg d. 23. - 25. juni 2015 Ny elektrikeruddannelse Erhvervsrettet innovation...iso 12100......Ny forlagsportal......eud-reform......maskindirektivet......nyt

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009

Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Juletræ 2008 Nr.22 FEBRUAR 2009 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Brian Johansen, næstformand 6070 9750 Per Petersen

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37 KALENDER: uge 36 + 37 kulturtemauger i Bikuben og Havehuset uge 37: 5. klasse rejser til Sverige 12.09: forældremøde om Berlinturen for 6.-9. klasse 13.-14. september: Havehuset overnatter på skolen 30/9

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

Sommerkoncerter i Vestjylland. Kulturdagene i Ølgod. Indhold: Indhold:

Sommerkoncerter i Vestjylland. Kulturdagene i Ølgod. Indhold: Indhold: Kulturdagene i Ølgod Kulturdagene har et bredt spektrum af kulturelle aktiviteter strækker sig over 2 måneder fra okt.-dec. i Ølgod. Aktiviteterne er alt fra klassiske koncerter, foredrag med kendte danskere,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Elektronisk Nyhedsbrev

Elektronisk Nyhedsbrev Elektronisk Nyhedsbrev Fra Bestyrelsen I morgen er der bankoaften. Se invitationen i Tillægget. Invitation til foreningens årlige succesrige juletræsfest er vedlagt. Christina og Henrik har opdateret Hjemstavns

Læs mere

Træningsplan for Team Richard, Sparta

Træningsplan for Team Richard, Sparta Træningsplan for Team Richard, Sparta Træning er rettet mod DM 10 km den 1. april 2017. Maksimal træningsmængde pr. uge 100-130 km. Træningsplanen er et udgangspunkt, som den enkelte er selv tilpasser,

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Nyhedsbrev Biyun Qi Gong Foreningen i Danmark

Nyhedsbrev Biyun Qi Gong Foreningen i Danmark Januar 2014 Nyhedsbrev Biyun Qi Gong Foreningen i Danmark Årgang 2014 nummer 2 Redaktion Elsebeth Krogh Foredrag for Qi gong interesserede Mandag den 14. april kl. 18.30 20.00 ved Instruktør Inge Thegler

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 20011-2012 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 9 November DM 10-ball for juniorer Guld til Andreas Madsen, sølv til Christoffer Lentz, Bronze til Andreas Bønnelykke og Jeppe Thyde Nyt fra DDBU "Billardens dag i Danmark"

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast

Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast Værestedet Den Blå Cafe Socialpsykiatrisk Center Nord Norgesgade nr. 15-17 7430 Ikast 20 Indholdsfortegnelse Intro til aktiviter... 3 Madgruppe... 4 Sang og musik... 5 Nada... 6 PC-Kursus... 8 Maleværksted...

Læs mere

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg:

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmeldingen gælder både for enkeltpersoner og grupper af personer. Beskrivelse af tilmeldingssystemet: Som noget nyt er tilmeldingen bygget op omkring grupper af

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012 INVITATION TIL Vindere 2012 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager DGI petanque, DGI Østjylland og KHIF Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg:

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmeldingen gælder både for enkeltpersoner og grupper af personer. Beskrivelse af tilmeldingssystemet: Som noget nyt er tilmeldingen bygget op omkring grupper af

Læs mere

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE

HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE HIK TENNIS SKOLES TRÆNINGS STRUKTUR FOR 5-18 ÅRIGE Deltagelse på HIK hold Talent og turnerings træning Sommer og Vinter deltagelse DTF Licens Deltag i flere turneringer Vær med i klubturnering Spil tennis

Læs mere