Beatrice Inspirationskväll om Nålbindning Hulekoloni Pysselworkshop Historiska Berettelsesrum

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beatrice Inspirationskväll om Nålbindning Hulekoloni Pysselworkshop Historiska Berettelsesrum"

Transkript

1 1 KRONOLOGISK CV FOR SARAH PIYANNAH CEDERSTRAND Portfolio med billeder og uddybende oplysninger om de nævnte forestillinger, findes på: ERHVERVSERFARING Beatrice Udviklingsworkshop af dukketeaterforestilling for Tidsrum. November Workshoppen var en del af et længere forløb med udvikling af en dukketeaterforestilling baseret på en novelle af Karin Tidbeck. Planlagt premiere forår Kunstnerisk leder og initiativtager. - Fundraising. - Udvikling af visuelt koncept. - Dukkebygning. - Ansvarlig for udvikling af formidlingsmetoder. - Ansvarlig for planlægning og udførelse af workshop, samt videre udvikling af projektet. Inspirationskväll om Nålbindning For Tidsrum. Oktober Inspirationsoplæg og introduktion til nålebinding for medlemmer af Malmö Stads Hemslöjdsförening på FomDesign Center i Malmö. Hulekoloni for Tidsrum og Bramsen Kulturdesign. September skolebørn fra malmø, deltog på 1 dage I september I malmø stads fejring af Skogens Dager på Bulltofta rekreationsområde. Vi lavede workshop for de besøgende børn hvor de byggede en hulekoloni ud af birkeris. Opgaver i samarbejde med Marianne Bramsen: - Udvikling af koncept. - Forberedelse af workshop - Workshop med børnene.. Pysselworkshop for Tidsrum. Oktober Drop ind workshop for børn i forbindelse med Skördefest på Planteringen i Helsingborg. Børnene byggede brumbasser og guldsmede ud af naturmaterialer. - Udvikling af koncept. - Forberedelse af workshop - Workshop med børnene. Historiska Berettelsesrum for Briza Maxima A/B I Malmö. Igangværende, startede december Projekt med udvikling af stedsspecifik historieformidling, med focus på nysgerrighed oplevelse og indlevelse. Specielt for gruppen af unge og voksne

2 år, der ikke normalt anvender de etablerede kulturhistoriske tilbud i Skåne. - Kunstnerisk leder og udviklingsansvarlig - Fundraising - Kontakt til Netværk og samarbejdspartnere - Ansvarlig for udvikling af formidlingsmetoder. - Ansvarlig for planlægning og udførelse af test projekt. Malmö högskole K3, Forelæsning og projektvejledning i 3 ugers workshop om scenisk brug af materialer. Som en del af de scenekunststuderendes semesteropgave. Alla Dessa Hål I Livet sanserejse af Teater InSite på Bastionen i Malmø, Instruktion Ragna Weisteen, En sansernes rejse ned i underjorden og ind i livet. Skabt med fem skuespillere, et kor, scenografisk sanseligt opbyggede rum, lyd og vokalmusik, duft og smag, lys og mørke. - Konceptudvikling og dramaturgi i samarbejde med instruktør og ensemble. - Design af Scenografi og kostume. - Tilsyn med håndværkere i byggeproces. - Konsulent vedr. publikumsinteraktion. - Omarbejdning til Stedsspecifik version til Lunds domkirke november 2011 Den fjerne krig dansk soldat i Afganistan Særudstilling på Statens forsvarshistoriske museum i København. Museumsinspektør Morten Tinning, Scenografisk iscenesat udstilling med fokus på udsendte danske soldaters oplevelser. - Konceptudvikling i samarbejde med resten af udstillingsgruppen. - Design af udstillingsscenografi. - Dialog med De hjemvendte soldater, der fungerede som håndværkere på udstillingen og bidrog med deres personlige oplevelser og erfaringer. - At inddrage soldaternes respons i byggeprocessen og integrere deres personlige erfaringer løbende, i overensstemmelse med udstillingskonceptet. Da der i konceptet lå et ønske om en stærk og overbevisende fysisk realisme i scenografien, gav soldaternes deltagelse i byggeriet mig en unik mulighed for få afprøvet denne realisme løbende, samt justere og tilføje undervejs. - Byggeleder på sidste etape - Opmåling af kanonhallen, 3D Tegning i programmet Google SketchUp af kanonhallen med scenografien. Løbende justering og formidling af ændringer til byggeleder og byggehold.

3 3 Fugle og vingede væsener Workshop for børn på Skogens Dager i Malmø samarbejde med Bramsen Kulturdesign skolebørn fra malmø, deltog på 2 dage I september i malmø stads fejring af Skogens Dager på Bulltofta rekreationsområde. Vi lavede workshop for de besøgende børn hvor de byggede brumbasser og guldsmede ud af naturmaterialer. Opgaver i samarbejde med Marianne Bramsen: - Udvikling af koncept. - Forberedelse af workshop - Workshop med børnene. Vinterhi, kunstnerisk workshopforløb med tre 4.klasser på Brøndby Strand skole / kulturhuset Brønden i samarbejde med Bramsen Kulturdesign En skulpturel og sanseligundersøgelse, med interkulturel vinkel af temaet mit nordiske vinterhi Støttet af Statens Kunstråds Huskunstnerordning. Opgaver i samarbejde med Marianne Bramsen: - Ide og udvikling af koncept. - Fundraising. - Etablering af samarbejde med skole og kulturhus. - Forberedelse af workshop og afsluttende udstillingsturne - Workshop med børnene. En tur i Laboratoriet, musikteaterforestilling på Københavns Musikteater. Instruktion Malene From, Med udgangspunkt i ønsket om at dissekere modsætningsforholdet mellem dyret og mennesket. skabes et poetisk eksperiment for to kroppe og fire instrumenter. - Udvikling af koncept og arbejdsmetode i samarbejde med instruktør, koreograf og komponist. - Design og delvis udførelse af Scenografi. - Kostumedesign. - Udarbejdelse af projektioner. I piraternes Kølvand, Særudstilling på Orlogsmuseet, museumsinspektør David Høyer, Kulturhistorisk udstilling om danmarks flådes kamp mod pirater. Delvist formidlet med tegneserier specielt tegnet til udstillingen. - Scenografisk konsulent. Vedr. integrering af grafisk materiale med rum og genstande. - Tegning og løbende justering af 3d model af udstillingen. - Bindeled mellem museumsinspektører, grafiker og tegnere. Inkluderede en del konflikthåndtering og skabelse af dialog på tværs af faglige kulturer.

4 4 Kram Kamelen, børnekulturfestival i Hvalsø dages workshop for 3-6 årige I børnehaven Sølyst, i samarbejde med Bramsen Kulturdesign. Børnene skabte fugle og bevingede fantasivæsener i papir ler og naturmaterialer de selv havde samlet. Fuglene blev hængt op i loftet på 2 stuer som udsmykning. Opgaver i samarbejde med Marianne Bramsen: - Ide og udvikling af koncept. - Opsøgende salg og kontakt til Festivallen. - Forberedelse af workshop i samarbejde med institutionens leder. - Workshop med børnene. - Vejledning til pædagoger vedr udsmykningen. Ett Långt Stycke Liv, publikumsomsluttende forestilling af InSite på Bastionen i Malmø. Tekst Peter Harness, instruktion Ragna Weisteen, Et magiskrealistisk epos om hvorledes galskab lever videre fra generation til generation. Spilledes i en omsluttende scenografi af huset hvor alt bevares, intet smides ud og fortiden lever i væggene. - Design af scenografi og kostumer. - Tilsyn med håndværkere i byggeproces. - Udvikling af koncept og dramaturgi for publikums bevægelser i rummet. Gorm Den Gamle, og Danernes Konge, Frilufts vikingespil af Jels Vikingespil, tekst og instruktion Michael Asmussen, Jels amfiteaterscene 2008 og Famillieforestilling på amfiteater, med professionel instruktør, scenograf, lysdesigner og lyd. Alt andet laves af lokale frivillige. - Design af scenografi og kostumer - At finde en balance mellem instruktørens ønsker om folkelighed og show-værdi og vikingespillets ønske om en vis grad af historisk korrekthed. - Tilsyn med og motivation af frivillige håndværkere, syersker og rekvisitører. - Planlægning af sceneskift I samarbejde med instruktøren. 8 plancher til formidling af middelalder. Bestillingsopgave til Middelalderlandsbyen i Brøndby stregtegninger på masonitplader til formidling af 8 forskellige emner I middelalderen. Tegningerne blev farvelagt af skolebørn som en del af skoletjenestens undervisningsforløb og anvendes nu til formidling ved skolebesøg. - Research af de forskellige emner - Design og layout af plancher. - Udførelse af stregtegninger.

5 5 Stjernefrøet og Æstetia, To kunstneriske rollespil udviklet med af og for børn I alderen 4-12 år. I samarbejde med de 4 andre kunstnere for kulturprinsen i Viborg, 2008 og Støttet af Statens Kunstråds Huskunstnerordning. - Konceptudvikling, - Interaktionsdesign, - Planlægning og afholdelse af workshops i samarbejde med de 4 andre kunstnere og Kulturprinsens producent. - Design og udførelse af Scenografi og kostumer sammen med børnene. Alltings Yta, publikumsomsluttende forestilling af InSite på Inkonst i Malmø, i samarbejde med Helsingborg Stadsteater, tekst Neil LaBute, instruktion Ragna Weisteen, Udvikling af koncept og dramaturgiske greb. - Design af scenograf og kostumer. - Design af publikums bevægelse i rummet. Amerikansk Fotboll, vandringsforestilling af InSite på Inkonst i Malmø, tekster Harold Pinter, instruktion Ragna Weisteen, Harold pinters korte teatertekster og digte iscenesat som en vandringsforestilling i alle teaterets rum. - Udvikling af koncept og valg af tekster I samarbejde med instruktør og ensemble. - Design af scenografi og kostumer. - Dramaturgi for publikums ruter gennem forestillingen. - Koordinering af 3 forskellige publikumsruter med skuespillere guider og statister. - Koordinering og planlægning af scenografi-byggeri. Lysternes Have, Udendørs sitespecific af Mellemrum på Tippen i København. instruktion Marie Møller Kristensen, Design af scenografi og kostumeder. - Planlægning og projektledelse af scenografibyggeriet. - Praktisk udførelse af skulpturelle rekvisitter og scenografiske elementer med hjælp fra 4 assistenter. Landskab med Argonauter, Udendørs sitespecific af Mellemrum i Nordhavn, København. Dramaturg og medinstruktør Marie Møller Kristensen, komponist Heiner Goebbels, 2006, Iscenesat musikalsk rejse på den nedlagte tunnelfabrikgrund i Nordhavn. - Initiativ og konceptudvikling. - Anvarlig vedr rettighedsforhandlinger.

6 6 - fundraising, og sponsorkontakt. - Casting. - projektledelse og planlægning. - Design af scenografi og kostumer. - Dramaturgi og instruktion i samarbejde med MMK. Himmel og Hav, en litterær oplevelsesudstilling for børn i Køge Havn af Den 7. Himmel, Fortællerum: Et rum til højtlæsning, fuld af fortællinger og med inspiration til at gå på opdagelse og skabe sine egne fortællinger. - En del af konceptudviklingsgruppe for hele udstillingen. - Design af Fortællerum. - Formidling til håndværkere. - Udførelse af scenografiske installationer og detaljer i fortællerum. Status N, Teater Kalejdoskop, instruktør Rolf Heim. Ide og Scenografi Lisbeth Burian Rekvisitør. - Finde rekvisitter efter scenografes angivelser. - Sponsoraftaler. - Praktisk udførelse og design af specielle rekvisitter. Skyelskeren, Teatret Sorte Hest, instruktør Alexa Ther, scenograf Rikke Juellund Assisterende Scenograf, - Stedfortræder for scenografen i bygge og prøveperiode. - Tilstedeværelse ved kostumeprøver og samarbejde med kostumier. - Tilsyn med byggeri og løbende løsning af komplikationer i byggeriet - Samarbejde med lysdesigner. Baderummet koreografisk workshop i Sofiebadet, København. Koreografi Helene Jeune Niclasen Workshop hvor vi med 5 dansere undersøgte baderummets koreografiske, rumlige og visuelle muligheder i en uge. Afsluttedes med en visning for inviteret publikum. - Ide - Planlægning af workshop I samarbejde med korograf. - Ansvarlig for kontakt til Sofiebadet og aftaler om brug af rummet. - Casting af dansere i samarbejde med Koreograf. - Scenografi under workshop - Scenografi til afsluttende visning - Kontakt til inviteret publikum og vært for afsluttende visning.

7 7 Menneskerettighedsmuseum I københavn for Zentropa Interactions Konceptudvikling og visualisering til projektering. West Side Story, Malmö Musik- og Operateater, instruktion Ronny Danielsson Barselsvikar for Scenograf Rikke Juellund. - Assistent i forproduktion. - Stedfortræder i slutning af byggeproces og prøveforløb. From Patriarch to Partner Åbningsforestilling ved LO kongres i Falconercenteret af Vision4. Instruktion Mikael Fock. Scenograf Rikke Juellund Rekvisitør. - Billedresearch. - Kostumeassistent Må vi lige bede om kammertonen. Showcase på Skandinavisk Teaterskole, København. Instruktion: Barry McKenna Scenografkonsulent Disse Små Længsler danseforestilling ved Skolen for Moderne Dans 10 års jubilæum, Koreografi Helene Jeune Niclasen, Design af scenografi og kostumer. Poesiens Dag poesioplæsninger i Frederiksberg Have, kunstnerisk leder Lene Poulsen Scenograf med ansvar for dramaturgi i publikums bevægelse i haven. Sarahs Vej, kortfilm, instruktion Dan Funder Christoffersen Kostumedesign. Hillerød Ungdomsskole, Tegnelærer på hold for årige Underground Man. Udstilling 1:1 udsnit af eget afgangsprojekt fra Danmarks Designskole i Kanonhallen København Et fortællende rum man kan gå ind og gå på opdagelse i. - Ide, scenografi og udførelse. Handbag. Afgangsforestilling på Holberg Teaterskole I København. Instruktion Carsten Vang Madsen. Scenograf Adalsteinn Stefansson Kostumedesigner

8 8 Job under studiet på danmarks designskole: Danmarks Designskole institut for rum og møbeldesign. Undervisningsassistent 2001 Primært konsulent for mine medstuderende udfra konkrete projekters problemstillinger. Fokus var computeren som et kreativt visualiseringsredskab (photoshop, videoredigering, basis netsøgning) Desuden et par korte introduktioner til videoredigering. Oberon, iscenesat tekno arrangement i Vega København Scenograf, udvikling af rumligt koncept. Mørk Passage, kortfilm, instruktion Mikkel Blaabjerg Poulsen Produktionsdesigner. - Produktionsdesign, visuelt koncept. - Kostumedesign. - Locationscout. Murmaleri, Facadeudsmykning for Boyesen Køkken og Chokolade i kødbyen i København Opgaver i samarbejde med Alice Jakobsen: - Behovsanalyse. - design af maleri. - udførelse af maleri. Øksnehallen, Freelance Tekniker, Bagscenearbejde med opbygning og afvikling af udstillinger, messer koncerter og diverse arrangementer. - Assistance til udstillere ved opbygning af stande på messer. - Saxlift. - Diverse manuelt arbejde. Desuden receptionist , opgaver: - Telefoner, mødebooking, billetsalg og publikumsinformation. Utopia iscenesat tekno arrangement i Øksnehallen Kbh Scenograf og konceptudvikler Variete Smør og Brød, vareté turne i Tyskland, bl.a. Luna Varieté & Theater, Dortmund. Instruktion Achim Schartl. (1998) - Scenograf, kostumedesigner og produktionsleder. Forestillingsleder på tourne. The Black Tour, vandringsforestilling I forbindelse med Margrethefjorden I Roskilde, instruktion Bush Hartshorn Performer og guide

9 9 UDDANNELSE: Danmarks Designskole, januar Afgang som Scenograf med Underground Man en scenografisk udstilling. Vallensbæk HF Højere Forberedelseseksamen karaktergennemsnit 10.1 ADMINISTRATIV ERFARING: Uafhængige Scenekunstnere, Suppleant bestyrelsen (medlem siden 2008) Tegnestuen Gimle, Kasserer/ regnskabsfører siden 2010 Tidsrum, Kunstnerisk leder siden 2008 Mellemrum, Kunstnerisk Leder, stifter, daglig leder og regnskabsansvarlig overfor bestyrelsen Sammenslutningen af Danske Scenografer Bestyrelsesmedlem Medlem af forretningsudvalget Medlem af kursusudvalget ( siden 2007) Kunstforeningen Hundesnuden, Bestyrelsesmedlem, kasserer og arrangementsansvarlig FRITID: Rollespil: 20 års erfaring med fysisk interaktion i diverse rollespilsformer som hhv konceptudvikler, fortæller, spilleder og spiller. Historieformidling. Formidling af historisk tekstilhåndværk fra vikingetid og Middelalder med reenactmentgruppen Hafn på museer og markeder i hele danmark. Bla Lejre Forsøgscenter, Roskilde vikingeskibsmuseum, Nationalmuseet, Bork vikingehavn og Bornholms middelaldercenter. EFTERUDDANNELSE, SYMPOSIER, WORKSHOPS MV. Duftenes Poetic, Workshop om brug af dufte i sceniske rum v Giovanna Pezzullo og Betina Birkjær. På Teater Republique i København Kreativ forretningsudvikling, iværksætterkursus på Artlab. 2012

10 10 Undervisning i: Pr, markedsføring, fundraising, projektstyring, idegenerering, interessentanalyser mm. Dragon Marionette carving workshop + Acrobat workshop, kursus i klassisk marionetbygning af special marionetter hos Puppets in Prague Marionette carving workshop, grundkursus I klassisk marionetbygning hos Puppets in Prague Sansernes Poetik, af Teatro de los Sentidos. Modul 1-3, på Teater Republique i København, 2010 Spotting, scenekunstnerisk udviklingsworkshop på Københavns Musikteater Deep Diving, Scenekunstnerisk udviklingsworkshop for børneteater, af Corona La Balance. På Scenekunstens Udviklingscenter Odsherred 2008 Spacing Out, symposium og workshop af Statens teaterskole og Nordscen i Vilnius Space & Composition, symposium og workshop af Statens Teaterskole & Nordscen i københavn Dreamweaver kursus på TKS HIT-IT, Projektlederkursus på ArtLab Praktik hos scenograf Rikke Juellund. Robin Hood, Folketeateret, instruktion Adam Price 2003 Dukke symposium og workshop af Københavns Universitet Amager & Statens Teaterskole, københavn 1999 Praktik hos Rikke Juellund på følgende forestillinger i 1999: Den dobbelte troløshed, Grønnegårdsteateret, instruktion Alexa Ther. Edderkoppekvindens Kys, Nyt Dansk Danseteater, iscenesættelse Kenneth Kreutzmann. Tvisten, Malmø Dramatiska Teater, instruktion Alexa Ther. Scenografi kursus på Den ny dramaskole, underviser David Lewis Privatstudier i tegning maleri og kunsthistorie hos Billedkunstner Darek Ostrowsky Studier på Københavns Universitet Religionsvidenskab og middelalderhistorie, 2 1/2 årsværk.

11 11 Karaktergennemsnit 9.8

12 12 LEGATER OG LIGN. Scenografernes ophavsretsforvaltning Studielegat til deltagelse i Sensorisk Scenekunst på Odsherred Teaterskole. Dansk Skuespillerforbunds projektstøtte Projektstøtte til udvikling af dukketeaterforestillingen Beatrice. Statens Kunstfond, huskunstnerordningen Sammen med Marianne Bramsen til Vinterhi Optaget i Huskunstnerdatabasen i forbindelse med Stjernefrøet og Æstetia for Kulturprinsen i Viborg Scenografernes ophavsretsforvaltning og 2012 Studierejselegater til Puppets in Prague. Københavns Kommune, kulturfonden Underskudsgaranti til Landskab med Argonauter. Tuborgfondet PR-støtte, til Landskab med Argonauter. Statens Værksteder for Kunst og Håndværk Arbejdsplads til udvikling af dukkefilmskoncept, sammen med Luisa Carbonelli Di Lettino.

DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance.

DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance. DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance. 26/01 28/01 2007 Tingenes eget liv - form, funktion & karaktér,

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

Visuel Identitet til Teater MAKværk

Visuel Identitet til Teater MAKværk Teater til Teater Teater 2 teater teater v æ r k 2 Teater 3 3 Teater 4 4 Teater 5 5 Teater Præsenterer BEVAR MIG VEL NU MED 3D LYD!!! 14.-21. September 2012 på Bellahøj køb billetter på billetnet Koncept

Læs mere

Karin Ørum. Blød håndværker

Karin Ørum. Blød håndværker CV Personlige oplysninger NAVN ADRESSE TLF. E-MAIL ØNSKET STILLING Karin Ørum Woltersgade 1, 2.tv. 2300 Kbh. S +45 26 22 56 20 orum.karin@gmail.com Blød håndværker Arbejdserfaring FAGOMRÅDER Oktober 2013

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Musicalperformer. Uddannet skuespiller

Musicalperformer. Uddannet skuespiller Scenekunst Status oversigt over eksisterende tilbud til børn / unge Kommune Aktivitet/ Navn: Alderstrin: Fagligt niveau / undervisningskompetencer: Næstved Musik- og Kulturskole, 12-15 år Uddannet skuespiller/

Læs mere

WORKSHOPS 2011. Fugle og vingede væsener Insekter Hulekoloni Drømmehulen Vinterhi. Marianne Bramsen. Sarah Piyannah Cederstrand

WORKSHOPS 2011. Fugle og vingede væsener Insekter Hulekoloni Drømmehulen Vinterhi. Marianne Bramsen. Sarah Piyannah Cederstrand WORKSHOPS 2011 Fugle og vingede væsener Insekter Hulekoloni Drømmehulen Vinterhi Marianne Bramsen Kunstner og Kulturproducent Sarah Piyannah Cederstrand Scenograf FUGLE OG VINGEDE VÆSNER Børnene lærte

Læs mere

Hvem er vi & hvad gør vi?

Hvem er vi & hvad gør vi? Hvem er vi & hvad gør vi? KULTUR- OG SKOLETJENESTEN KULTUR- OG SKOLETJENESTEN MIDT- OG VESTSJÆLLANDS OPGAVER Kultur- og Skoletjenesten Midt- og Vestsjælland informerer om undervisningsmaterialer, pædagogiske

Læs mere

VEJLEDNING TIL OPTAGELSE 2013

VEJLEDNING TIL OPTAGELSE 2013 VEJLEDNING TIL OPTAGELSE 2013 Statens Scenekunstskole optager hvert år to studerende på hver af de fire teatertekniske uddannelser: Lysuddannelsen (se under center 2) Lyduddannelsen (se under center 2)

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

TRÆ; et materiale; STREET ART; DUKKETEATER;

TRÆ; et materiale; STREET ART; DUKKETEATER; INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelser af forslag til workshops og projektforløb. Læs det og lad dig friste, eller blive inspireret til andet efter eget valg... TRÆ; et materiale; projektforløb for børnehaver

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

KULTURENS BØRN. Kreative børn 2016-17

KULTURENS BØRN. Kreative børn 2016-17 KULTURENS BØRN Kreative børn 2016-17 Intro Kære skoler Kulturinstitutionerne, Ungdomsskolen, Børnekulturkonsulenten og Uddannelseshuset arbejder sammen om at styrke samarbejdet og formidlingen af kulturtilbud

Læs mere

Kultur i bevægelse historien undervejs

Kultur i bevægelse historien undervejs Kultur i bevægelse historien undervejs Det fynske eventyr Det royale Fyn Event: Syddansk Musikfestival. En musikalsk og kulinarisk rejse Rute: De kongeliges spor på Fyn Uhyggen på Fyn Event: Metalkoncert

Læs mere

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN Præsentation af undervisere Som fælles grundlag og inspiration var vi deltagere på et kursus i 2007 afholdt på Vækstcenteret. Vi arbejder alle professionelt med børn og unge. Kurset var arrangeret af foreningen

Læs mere

Lea Thaves-Warnsdorf

Lea Thaves-Warnsdorf CV Lea Thaves-Warnsdorf Telefon 51 55 71 01 E-mail thavesw@hotmail.com Jeg er praktisk, struktureret og god til at fokusere på det, jeg kan gøre noget ved. Det er dybt tilfredsstillende at få ting til

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

Scenekunst i Danmark veje til udvikling

Scenekunst i Danmark veje til udvikling Kulturudvalget 2009-10 KUU alm. del Bilag 248 Offentligt 1 Scenekunst i Danmark veje til udvikling Høringssvar fra Dansens Hus Generelt er det glædeligt, at dansen er bragt på banen i denne rapport om

Læs mere

Nynne Roberta Pedersen

Nynne Roberta Pedersen Instruktør Nynne Roberta Pedersen 2015 Instruktion: De resistente teaterserie i en villa på Krausesvej 2014 Instruktion: Sommerdrenge på Planeten / Teatret ved Sorte Hest 2014 Instruktion: Reach for the

Læs mere

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse

Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE. En lærerguide 0. - 10. klasse Hvordan den kunsthistoriske arv spiller ind på samtidskunsten LAKE OF FIRE En lærerguide 0. - 10. klasse INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 21. maj til 27. juni kan du og din klasse opleve udstillingen

Læs mere

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev

PIA BIRKHOLM Nørthorupvej 8, Hjortdal, 9690 Fjerritslev DEN NORDJYSKE Det nordjyske i Den nordjyske er ganske enkelt, at 7 kunstnere, som alle bor i Nordjylland, sammen er på vandreudstilling. De 7 kunstnere er ikke et specielt udtryk for en særlig nordjysk

Læs mere

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet

Læs mere

BØRNEKULTUR NYT juni 2013

BØRNEKULTUR NYT juni 2013 BØRNEKULTUR NYT juni 2013 UNGE BØRN FAMILIER Kultur- og Fritidsafdelingen Levende Ungekultur - Levende Byrum Silkeborg Street Festival Lørdag den 24. august bliver en dag fyldt med overraskelser og anderledes

Læs mere

Lea Thaves-Warnsdorf

Lea Thaves-Warnsdorf CV Lea Thaves-Warnsdorf Telefon 51 55 71 01 E-mail thavesw@hotmail.com Jeg er praktisk, struktureret og god til at fokusere på det, jeg kan gøre noget ved. Det er dybt tilfredsstillende at få ting til

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

VIA UNIVERSITY COLLEGE. Pædagoguddannelsen Jydsk Pædagoguddannelsen Randers LINJEFAGSVALG

VIA UNIVERSITY COLLEGE. Pædagoguddannelsen Jydsk Pædagoguddannelsen Randers LINJEFAGSVALG VIA UNIVERSITY COLLEGE Pædagoguddannelsen Jydsk Pædagoguddannelsen Randers LINJEFAGSVALG Indledning Formålet med denne folder er at skitsere liniefagene i pædagoguddannelsen, så du kan danne dig et overblik

Læs mere

8 bud på billedforløb

8 bud på billedforløb 8 bud på billedforløb Center for Undervisningsmidler Slagelse, ved pædagogisk konsulent Mette Rold 1 Collage-billeder Her kan der leges med forholdet mellem real virkelighed og imaginær virkelighed. Dette

Læs mere

Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune

Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune HUSKUNSTNERFORLØB Et partnerskab mellem Julie Schmidt Andreasen, Birgitte Lundtoft og Stevns Kommune Stevns har en særlig tiltrækningskraft blandt andet grundet sin natur; både den rå natur ved Stevns

Læs mere

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv 1:1 Teater - Byg en historie, og se den få liv Hvad er 1:1 TEATER? 1:1 Teater er et undervisnings- og teaterkoncept som sigter mod 5 hovedmål: - At fremme skriveglæden og lærelysten hos elever i folkeskolen.

Læs mere

NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK

NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK NyCirkus...4 Dans.... 5 Teater & Performance...6 Musik... 7 Fælles aktiviteter...8 Praktisk info...9 Om Kulturhus Kappelborg...11 Velkommen Kom til Skagen, hvor havene

Læs mere

Læseplan for valgfaget drama

Læseplan for valgfaget drama Læseplan for valgfaget drama Indhold Indledning 3 Trinforløb for 7./8./9. klassetrin 4 Dramaproduktion 4 Dramaanalyse 5 Indledning Faget drama som valgfag er etårigt og kan placeres i 7./8./9. klasse.

Læs mere

EN RÆV BAG ØRET. en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Århus

EN RÆV BAG ØRET. en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Århus EN RÆV BAG ØRET en workshop for finurlige, legende og nysgerrige børn i Århus Et tilbud til skoler, daginstitutioner, SFO er mv. i Århus Kommune i 2008 18 timers workshop med en professionel kunstner ude

Læs mere

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 Samtidig med, at en ny aftale med Aalborg Kommune træder i kraft pr. 1.1.2016, sker der væsentlige ændringer på Det Hem lige Teater. Teatrets grundlægger og mangeårige kunstneriske

Læs mere

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar. Statens Kunstråds høringssvar vedr. Teaterudvalgets rapport 28. juni 2010 Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Læs mere

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Pressemeddelelse Februar 2011 Teater Rio Rose VERDENSRUM - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Snart er Teater Rio Rose

Læs mere

STUDIEORDNING: UDDANNELSEN I DANS MED SPECIALE I KOREOGRAFI STATENS SCENEKUNSTSKOLE

STUDIEORDNING: UDDANNELSEN I DANS MED SPECIALE I KOREOGRAFI STATENS SCENEKUNSTSKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning s. 2 1: Uddannelsens betegnelse på dansk og engelsk s. 2 2: ECTS normering s. 2 3: Adgangskrav og optagelsesprocedure s. 2 3.1. Adgangskrav 3.2. Optagelsesprocedure 4: Uddannelsens

Læs mere

Statens Teaterskole (STS) STUDIEORDNING FOR UDDANNELSEN TIL TEATERTEKNIKER SPECIALE: LYS. Indledning s. 2

Statens Teaterskole (STS) STUDIEORDNING FOR UDDANNELSEN TIL TEATERTEKNIKER SPECIALE: LYS. Indledning s. 2 Indholdsfortegnelse: Indledning s. 2 1: Uddannelsens betegnelse på dansk og engelsk s. 2 2: ECTS normering s. 2 3: Adgangskrav og optagelsesprocedure s. 2 Adgangskrav Optagelsesprocedure 4: Formål s. 3

Læs mere

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST

BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST BILLEDKUNSTNERISK GRUNDKURSUS MIDT VEST & Kulturregion Midt- og Vestsjælland ER DU SERIØST INTERESSERET I AT ARBEJDE MED BILLEDKUNSTNERISKE UDTRYKSFORMER? Er du mellem 15 og 25 år, og tæn ker du på at

Læs mere

8 bud på billedforløb

8 bud på billedforløb 8 bud på billedforløb Center for Undervisningsmidler Slagelse, ved pædagogisk konsulent Mette Rold 1 Collage-billeder Ud fra et tema skal et billede klippes eller stykkes sammen. Der skal lånes fra andres

Læs mere

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling på møde i Udvalget for kultur og planlægning d. 4. juni 2013. A. sart Danseteater - 13/12988 sart Danseteater søger produktionstilskud på

Læs mere

STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2013

STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2013 STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2013 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i 2013. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG 1. Aaben Dans kerneydelse

Læs mere

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred 9/11 2012 Formål At unge i alderen 12-19 år fra Odsherred opsætter en årligt tilbagevendende

Læs mere

Det Jyske kunstakademi i u.n k J D

Det Jyske kunstakademi i u.n k J D Det Jyske Kunstakademi i djk.nu ? Søger du et kunstakademi med : et internationalt netværk af kunstnere, undervisere og institutioner? en åben studiestruktur med individuel specialisering? de studerende

Læs mere

Min far og Vrede mand. Introduktion til undervisningsmaterialet. Min far og Vrede mand

Min far og Vrede mand. Introduktion til undervisningsmaterialet. Min far og Vrede mand Introduktion til undervisningsmaterialet Min far og Vrede mand 1 Undervisningsmateriale til Min Far og Vrede Mand Kære lærer. Dette undervisningsmateriale er tiltænkt til brug i danskundervisningen i indskolingen.

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso.

I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso. Billeder af Vand I projektet Billeder af vand vil et sammensat musikskole-symfoniorkester og kor fusionerer med dansere og musikere fra Burkina Faso. Projektets sigte er en kunstnerisk oplevelse, der bryder

Læs mere

Golden Days Mediekunst & Kropslighed Katalyst. En udviklingsworkshop d. 6. maj kl på Københavns Universitet Amager

Golden Days Mediekunst & Kropslighed Katalyst. En udviklingsworkshop d. 6. maj kl på Københavns Universitet Amager Golden Days Mediekunst & Kropslighed Katalyst En udviklingsworkshop d. 6. maj kl. 9-17 på Københavns Universitet Amager KATALYST Det Humanistiske Fakultets Afdeling for humanistisk innovation Rammen Katalyst

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i 1 Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i mit daglige arbejde, men de tre som jeg har valgt at

Læs mere

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen

Skulpturi. En lærerguide til samtidsskulpturen Skulpturi RUndtenom En lærerguide til samtidsskulpturen INTRODUKTION TIL LÆREGUIDEN I perioden d. 21. april 3. juni kan du og dine elever opleve udstillingen Rundtenom, der viser eksempler på, skulpturens

Læs mere

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 PRESSEMATERIALE LUKKETID ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 Lukketid er støttet af Bikubenfonden S. 2 LUKKETID Aarhus Teater & ARoS

Læs mere

Simon Lambrecht Finne

Simon Lambrecht Finne Simon Lambrecht Finne Dedikeret, empatisk og ansvarsfuld projektleder, underviser, coach og konceptudvikler KONTAKT Simon Lambrecht Finne simonlfinne@gmail.com tlf. 31 69 00 20 LÆS MERE PÅ: www.simonfinne.dk

Læs mere

Kulturel identitet Kulturel kortlægning Kulturel planlægning

Kulturel identitet Kulturel kortlægning Kulturel planlægning Kulturel identitet Kulturel kortlægning Kulturel planlægning INTRODUKTION TIL PROJEKTET - projektstatus - Henrik Sparre-Ulrich Projektleder Frederiksborg Amt 1. Hvad handler projektet om? Kulturen skal

Læs mere

CV Simon Lambrecht Finne

CV Simon Lambrecht Finne CV Simon Lambrecht Finne Dedikeret, socialt bevidst og ansvarsfuld projektleder med akademisk baggrund og projektlederuddannelse. TITEL CAND. COMM. med speciale i PÆDAGOGIK OG UDDANNELSESSTUDIER & PERFORMANCE

Læs mere

Om Randers Teaterforening

Om Randers Teaterforening Om Randers Teaterforening Randers Teaterforening er en kontingentfri forening, hvis medlemmer er abonnenterne. Man bliver abonnent ved køb af billetter til mindst 3 af Teaterforeningens forestillinger,

Læs mere

En interaktiv performance om at udleve sine drømme for fremtiden af Teater Bidt.

En interaktiv performance om at udleve sine drømme for fremtiden af Teater Bidt. INSPIRATIONSMATERIALE TIL UNDERVISNING I GYMNASIET TRAUM En interaktiv performance om at udleve sine drømme for fremtiden af Teater Bidt. Hvad drømmer vi om - som mennesker og samfund? Hvordan forestiller

Læs mere

(i det følgende benævnt "Kontrahent 2")

(i det følgende benævnt Kontrahent 2) Side 1 af 5 Mellem og Viborg Kommune (i det følgende benævnt "Kontrahent 1") DELUCA FILM A/S Bjørnholms Allé 4-6 8260 Viby J (i det følgende benævnt "Kontrahent 2") er der d.d. indgået følgende S A M A

Læs mere

I Føling Dokumentations- og erfaringsrapport

I Føling Dokumentations- og erfaringsrapport I Føling Dokumentations- og erfaringsrapport Af Marie Mors Rapporten er primært baseret på interviews med de kunstneriske ledere af Corpus, Esther Lee Wilkinson og Tim Matiakis. Marie Mors er tilknyttet

Læs mere

- 3 JUNI 2015. Ansøgning om støtte til kulturelle formål og fra Lokalpuljen. www.dansk-svenskfond.dk

- 3 JUNI 2015. Ansøgning om støtte til kulturelle formål og fra Lokalpuljen. www.dansk-svenskfond.dk Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 2. sal 3700 Rønne skf@brk.dk Sendes til kommunen Skole, Kultur og Fritid Ullasvej 17, 2. sal 3700 Rønne Forbeholdt kommunen Modtaget dato Bornholm* Regionskommune

Læs mere

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid

S u RS u DK un ves & ERISK tn S un BILLEDK mid billedkunstnerisk grundkursus midt vest & Er du seriøst interesseret i at arbejde med billedkunstneriske udtryksformer? Er du mellem 15 og 25 år, og tænker du på at søge en videregående uddannelse indenfor

Læs mere

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap

Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap Hvad kan jeg blive? - nu med rewind knap HVAD KAN JEG BLIVE? er en interaktions forestilling i 3 akter om valg af livsbane og uddannelse, som udforsker spændingsfeltet mellem virkelighed og drømme. Hvor

Læs mere

KUNSTENS FORMIDLING FORMIDLINGENS KUNST?

KUNSTENS FORMIDLING FORMIDLINGENS KUNST? Scenekunstens Udviklingscenter KUNSTENS FORMIDLING FORMIDLINGENS KUNST? Diplomuddannelsen i Kunst- og Kulturformidling Scenekunstens Udviklingscenter Kompetencegivende aktiviteter OSLO Kunst og Kulturformidling

Læs mere

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten!

Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum. Brug billedkunsten! Kunsten ind i byggeriet og ud i det offentlige rum Brug billedkunsten! Foto: Anne Styrbech. På Syddansk Universitet finder man moderne dansk billedkunst overalt - både inde og ude. Denne fire meter høje

Læs mere

På KØS kommer eleverne bag om kunsten

På KØS kommer eleverne bag om kunsten På KØS kommer eleverne bag om kunsten I et nyt samarbejde med Nørrebroskoler møder eleverne både kunsten i byrummet og på museet, hvor de kommer bag om kunstværkerne og skaber deres egne værker. Det foregår

Læs mere

Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012

Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012 Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012 Generelt Klasserne modtager i forbindelse med de enkelte projekter et undervisningsoplæg (evt. med tilhørende cd, plakat eller andet)

Læs mere

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner

Læs mere om Kulturrygsækken på. www.copenhagenkids.dk. Tak for samarbejde til. Tak for tilskud til 2013/14. Daginstitutioner Læs mere om Kulturrygsækken på www.copenhagenkids.dk Tak for samarbejde til Tak for tilskud til 2013/14 Daginstitutioner KULTURRYGSÆKKEN Tilbud om kunst og kultur til daginstitutionerne i København Kulturrygsækken

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

- Sparring og netværksmuligheder i kraft af Dansekonsulenterne har været værdifuld.!

- Sparring og netværksmuligheder i kraft af Dansekonsulenterne har været værdifuld.! Svar fra Tali Rázga, kunstnerisk leder af Gazart Hvilken rolle spiller Dansehallerne for dit arbejde på børn og unge-området? - Dansehallerne har været en betydelig aktør ift mit undervisningsarbejde.

Læs mere

1993-200: Organiserede den spirende fortællescene omkring Cafeteatret

1993-200: Organiserede den spirende fortællescene omkring Cafeteatret Mere om Hans Laurens (CV) (f 1952) 2001 nu: Kunstnerisk leder på BestTellers Scene scenen for fortælleteater i København. Var med til at grundlægge BestTellers i 2001. BestTellers er den eneste scene i

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin juni 2015 Institution HF uddannelsen i Nr. Nissum, VIA University College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e)

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Arbejdsområder: grafisk design, digital design, identitet, magasiner, web, kommunikationsstrategi Særlige interesseområder: musik, kultur, byliv

Arbejdsområder: grafisk design, digital design, identitet, magasiner, web, kommunikationsstrategi Særlige interesseområder: musik, kultur, byliv Mads Bastell Designer Visuel Kommunikation Kort praesentation af projekter 2008 Personlige Data 01 Mads H. Bastell, f. 1973 Jægersborggade 5, 5.sal 2200 Kbh N Tlf: +45 6169 6569 / 3696 6223 mads@bastell.dk

Læs mere

Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i 2014.

Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i 2014. STRATEGI- OG AKTIVITETSPLAN 2014 Denne strategi- og aktivitetsplan giver et billede af, hvordan følgende værdier vil udmønte sig i konkrete aktiviteter i 2014. AABEN DANS VÆRDIGRUNDLAG 1. Aaben Dans kerneydelse

Læs mere

Fordybelsesmoduler 2015. Læreruddannelsen University College Lillebælt

Fordybelsesmoduler 2015. Læreruddannelsen University College Lillebælt Fordybelsesmoduler 2015 Læreruddannelsen University College Lillebælt 1 2 Indholdsfortegnelse Social inklusion at arbejde med udvikling af elevers sociale trivsel og kompetencer i folkeskolen... 4 Musical

Læs mere

Kulturaftale

Kulturaftale Kulturaftale 2009-2011 mellem KULTURMINISTERIET OG KULTURREGION ØSTJYSK VÆKSTBÅND med kulturen som løftestang Kulturministeriet har indgået en treårig kulturaftale med Kulturregion Østjysk Vækstbånd, der

Læs mere

BIL LED SKO LEN. toldkammeret.dk

BIL LED SKO LEN. toldkammeret.dk BIL LED SKO LEN 2013-2014 BIL LED SKO LEN BYG OG FIND PÅ Hold 1 // 4.-9. klasse // mandag kl. 15.00-18.00 Lærer: Gitte Mathiasen Prøv dig selv af som arkitekt og designer. Huse, parker, møbler, kopper

Læs mere

Statens Teaterskole (STS) STUDIEORDNING FOR UDDANNELSEN TIL TEATERTEKNIKER SPECIALE: LYD. Indledning s. 2

Statens Teaterskole (STS) STUDIEORDNING FOR UDDANNELSEN TIL TEATERTEKNIKER SPECIALE: LYD. Indledning s. 2 Indholdsfortegnelse: Indledning s. 2 1: Uddannelsens betegnelse på dansk og engelsk s. 2 2: ECTS normering s. 2 3: Adgangskrav og optagelsesprocedure s. 2 Adgangskrav Optagelsesprocedure 4: Formål s. 3

Læs mere

Showcase Beat Le Mot: Vote Zombie Andy Beuyz 18. og 19. april 2009

Showcase Beat Le Mot: Vote Zombie Andy Beuyz 18. og 19. april 2009 Showcase Beat Le Mot: Vote Zombie Andy Beuyz 18. og 19. april 2009 Zombier i jeans og kortærmede skjorter raver gennem natlige indkøbscentre og skyggefulde byer. De udøde er lasede oprørere ( ). Vote Zombie

Læs mere

MED SKOLEN I BIOGRAFEN

MED SKOLEN I BIOGRAFEN MED SKOLEN I BIOGRAFEN - hold fast i "Skolen i Biografen" - Med Skolen i Biografen ordningen skal bevares " Odder Kommune 1 Kulturpakker i skolen En kulturpakke til hver skole indeholdende: 3 forestillinger

Læs mere

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12

Salaam Filmfestival. Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival Projektbeskrivelse for 2011-12 Salaam Filmfestival er en landsdækkende, flerkulturel filmfestival for skoler og ungdomsuddannelser. Vi rejser rundt med film og oplæg for skoler og ungdomsuddannelser.

Læs mere

Rumlig kommunikation er mit omdrejningspunkt

Rumlig kommunikation er mit omdrejningspunkt er, mdd Rumlig er mit omdrejningspunkt Med et afsæt i både en praktisk og teoretisk begrebsverden, som er og kunsthistoriker, arbejder jeg målrettet med at skabe kommunikerende rum, der giver plads for

Læs mere

Udstilling december Hanne Karin Jakobsen

Udstilling december Hanne Karin Jakobsen Udenrigsministeriets Kunstforening Udstilling december 2010 Hanne Karin Jakobsen Læs mere om kunstneren på www.kridttaarnet.dk eller www.jakobsen-studio.dk Atelier: Kridttårnet, Carlsberggrunden, Pasteursvej

Læs mere

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet!

Du skal ikke være snæversynet, men være åben og nysgerrig for musik er liv! Hvis du kun vil spille heavy, så bliver du skuffet! Musik I musikhjemmegruppen handler det om sammenspil, glæde og nysgerrighed og en lyst til at lege med musik på mange forskellige måder. Vi skal finde musikalske elementer og strukturer og vi skal udforske

Læs mere

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Det Radikale Venstres folketingsgruppen juni 2004 Det Radikale Venstre opfordrer til, at strukturreformen

Læs mere

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk Charley Nordahn CV 2005-2014 Info Charley Nordahn Fødselsdato: 16-02-1987 Civilstatus: Enlig uden børn Sprog Dansk Engelsk Resume eg har nu gennem en årrække studeret visuel udvikling på flere niveauer.

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Lærervejledning. Mit Østfyn. Danehoffets by - Nyborg. Historien om middelalderens Christiansborg

Lærervejledning. Mit Østfyn. Danehoffets by - Nyborg. Historien om middelalderens Christiansborg Lærervejledning Mit Østfyn Danehoffets by - Nyborg Historien om middelalderens Christiansborg Mit Østfyn Et samarbejde mellem museer, skoler og kommuner på Østfyn om formidling af egnens kulturarv. Målet

Læs mere

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard

DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET. Heksen Børne-og dukketeaterværksted, København Janne Kjærsgaard DATO & TID KUNSTNER/TEATER AKTIVITET Fredag 3.10.08 kl. 15.00-17.00 Lørdag 4.10.08 Kl. 14.00-16.00 Søndag 5.10.08 Dukkemager og spiller, scenograf og forfatter Morten Grue RECEPTION LUKKET ARRANGEMENT

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

Interactive Experience Production. Day one

Interactive Experience Production. Day one Interactive Experience Production Day one Præsentationsrunde Halfdan Hauch Jensen MSc Interaction Design. Malmø Universitet. BSc Datalogi & Informatik, Roskilde Universitet. Maja Fagerberg Ranten MSc Interaction

Læs mere

ANSØGNING OM 42.000 TIL PROJEKTET BEAT TO THE BALANCE

ANSØGNING OM 42.000 TIL PROJEKTET BEAT TO THE BALANCE Til: København Kommunes Billedkunstudvalg København, 24. Februar 2015 ANSØGNING OM 42.000 TIL PROJEKTET BEAT TO THE BALANCE EN SAUNAINSTALLATION AF MARI KESKI-KORSU Beat to the Balance er et nyt, interdisciplinært

Læs mere

hundervisningsbeskrivelse

hundervisningsbeskrivelse hundervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) maj-juni 2012 VUC, CAMPUS Vejle Hf Drama - niveau C Jytte Po

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin juni 2016 Institution HF uddannelsen i Nr. Nissum, VIA University College Uddannelse Fag og niveau Lærer(e)

Læs mere

Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Dramacollege En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere