Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk"

Transkript

1 Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk

2 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for informationen. Men måske hører du til de mange, jeg møder når jeg holder foredrag, seminarer, workshops og kurser, som helt ærligt stadig synes det er lidt svært at finde ud af til hvad og hvordan de forskellige digitale og sociale medier kan bruges. Derfor får du i denne lille handy haps af en e-bog en kort gennemgang af de mest brugte, digitale medier, og hvordan du kan bruge dem i din forretning, i dine kreative processer og til at formidle de budskaber, du i særlig grad brænder for at få ud i verden. Personligt mener jeg ikke at det vigtigste er at du siger noget på de platforme, du har til rådighed, men at du: 1. Kommunikerer indhold, som kan gavne dig i din branding 2. Kommunikerer for at formidle og ikke for at høre dig selv tale 3. Kommunikerer klogt, vidende og empatisk om ting, du brænder for, og som står dit hjerte nært 4. Kommunikerer på platformenes præmisser: Det er nemlig ikke det samme indhold, der gavner dig, dit brand og dit publikum på den ene platform som det er på den anden. Med andre ord: Det er ikke ligegyldigt, hvor du siger hvad. Hvis du læser mit MiniMagasin, ved du det allerede: Jeg er vild med kommunikation og med de muligheder der er for at flytte kunder, projekter og holdninger, når man griber det rigtigt an. Jeg håber, at du vil finde noget i denne e-bog, som kan gavne dig og dit projekt. God læselyst og kærlig hilsen, Julia og holdet bag Lahme ApS

3 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 3 Sociale netværk De sociale netværk, der bliver beskrevet her, giver dig mulighed for at dele din hverdag med dine venner, din familie og dit netværk. Der er masser af professionelle muligheder på disse platforme, hvis bare du bruger dem rigtigt. Facebook Facebook er et digitalt netværk, hvor du kan tale med andre mennesker, uploade billeder og holde kontakten ved lige med venner, bekendte og forretningsrelationer. Når du opretter dig selv eller dit firma på Facebook, får den en profil, der indeholder de oplysninger, du ønsker at dele med andre. Den mest brugte funktion på Facebook er en statusopdatering, det vil sige en lille meddelelse, hvor du fortæller dine kontakter, hvad du laver lige nu, tænker på etc. Meddelelsen vil være synlig for dem, som du er venner med på Facebook. Facebook har 900 millioner aktive brugere på verdensplan og er dermed den mest anvendte sociale platform lige nu, og ganske sensationelt er Facebook blevet børsnoteret. Sådan kan du bruge Facebook: Som forening eller forretning kan du også oprette en profil på Facebook og bruge den som platform til at sprede dit budskab eller i mindre grad sælge dine produkter. Du kan for eksempel lave en statusopdatering hvor du fortæller om et nye produkt, opfordrer dine kontakter på Facebook til at kommentere på en ide, du har fået, eller lignende. På den måde kan du opnå en uformel og hurtig dialog med dine kunder og forretningspartnere. Twitter Twitter kan bedst forklares som en miniudgave af Facebook. Men hvor du på Facebook kan opbygge et udvidet CV via din profil, er Twitter kun en statusopdaterings-tjeneste, hvor du kan skrive en sætning eller to ud til folk om for eksempel et nyt produkt eller en ide, du har fået. Når man skriver ud på Twitter, kaldes det at Tweete, og til forskel fra på Facebook skal folk her abonnere på dine tweets. Du giver altså ikke tilladelse til, at nogen læser det, du skriver, som på Facebook, men du melder noget ud, som andre kan vælge om de vil læse. Sådan kan du bruge Twitter: På Twitter kan du kort og godt fortælle om nyheder du synes er spændende for andre. Det kunne være en ny vare i din butik, et nyt koncept, du har udviklet, eller en spændende artikel, som du har læst. Twitter bliver dog allermest brugt til at dele links. Når du deler et link, viser du også, hvad der interesserer dig, og hvor vidende og dygtig du er.

4 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 4 Google+ Google+ er et socialt netværk, der har lidt samme funktion som Facebook. Google+ har dog ikke så mange brugere (endnu). På Google+ inddeler du dine kontakter i såkaldte Google Circles, hvor du kan have en Circle for dine kolleger, venner, din familie osv. På Google+ kan du dele statusopdateringer, billeder og film med dine venner, og du kan selv følge dine kontakter fra hver Circle. Sådan kan du bruge Google+: Ud over at du kan opretholde kontakten med dine venner, kan du også bruge Google+ professionelt. Du kan fx oprette en Google+ Firmaside, hvor du opretter en side for din virksomhed, som du linker til fra din hjemmeside og omvendt. Det smarte ved en Google+ Firmaside er, at har du lavet et indlæg på din Google+ Firmaside med et link til din hjemmeside, vil det være virkelig godt repræsenteret i søgeresultaterne på Google, hvilket jo kan være en god måde at promovere sin virksomhed på.

5 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 5 Professionelle netværk De professionelle netværk, som her bliver beskrevet, kan du bruge til at skabe og opretholde professionelle forbindelser. De er oplagte, når du er jobsøgende eller selv vil rekruttere, men de er også vigtige for dig, når du skal opbygge og vedligeholde relationer. LinkedIn LinkedIn er et erhvervsorienteret digitalt netværk og en CV-database, hvor du kan have en professionel profil. I modsætning til fx Facebook er det ikke elementer fra privatlivet, du deler på LinkedIn, men til gengæld er det en mulighed for at skabe et professionelt netværk, hvor du kan skabe kontakter til brug for samarbejdsforbindelser, jobsøgning og rekruttering. På LinkedIn connecter du med andre for at skabe netværk, og du kan melde dig ind i grupper, der er relevante for din profession, hvor der fx bliver slået jobopslag op og udvekslet info om nye tendenser inden for dit felt. Inden for nogle brancher bliver LinkedIn brugt til at sælge videnstunge produkter og ydelser. Dette gælder for eksempel energisektoren og banksektoren. Sådan kan du bruge LinkedIn: LinkedIn er et oplagt karriereværktøj, hvor du opretter en profil, der indeholder dit CV, som du kan udfylde detaljeret med uddybende info om dine kompetencer, og du kan lave statusopdateringer som på Facebook, men opdateringerne er mere erhvervsorienterede. Mange arbejdsgivere bruger LinkedIn som rekrutteringsværktøj, men selvom du ikke er jobsøgende, er LinkedIn et virkelig godt redskab til at skabe og opretholde forbindelse til potentielle og allerede eksisterende samarbejdspartnere. BranchOut BranchOut er et professionelt netværk lidt i samme stil som LinkedIn, men det er knap så avanceret. BranchOut er bygget sammen med Facebook, så det er egentlig en udvidelse af din Facebook-profil, der fungerer som spiller i dit professionelle netværk, og som du kan bruge i forbindelse med jobsøgning. BranchOut har en meget bred skare af brugere, og det er derfor muligt at netværke professionelt med en bred skare af professionelle. Sådan kan du bruge BranchOut: Du opretter en profil på BranchOut via dit Facebook-login, så de to profiler er tilknyttet hinanden. På din profil på BranchOut kan du så indtaste dit CV og blive venner med dem, der er relevante for din netværk. Man kan anbefale sine venner på BranchOut, så hvis du sørger for at anbefale dem, du vil stå inde for, kan du også sørge for, at andre anbefaler dig. BranchOut tilbyder også rekrutteringsydelser.

6 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 6 Dig og din forretning De platforme, der er samlet her, kan du bruge, hvis du vil fortælle om dig selv eller om din forretning. Med disse platforme inviterer du folk indenfor i dit univers, og dine besøgende har aktivt tilvalgt netop din side, når de kommer på besøg. Blogging En blog kan bedst beskrives som en åben, personlig dagbog på nettet. Her kan du fortælle andre, lige hvad du har lyst til, og dine læsere kan kommentere på det, du skriver. Du kan skrive tekster, uploade billeder eller videoer og fortælle om stort og småt. En blog skal helst være personlig, men den behøver ikke være privat. Kommunikationsformen er præget af dialog, og gør derfor bloggen til den ultimative indgang til dig for dine kunder. Noget af det vigtigste ved en blog er, at hver gang du opdaterer den, vil den automatisk sende en besked til søgemaskiner på nettet (eksempelvis Google) om, at her på dette site er der liv, hvilket vil trække besøgende til. Der findes uendelig anvendelsesmuligheder for bloggen, og jeg kan ikke udtrykke lige præcis, HVOR begejstret jeg er for dette medie. Sådan kan du bruge en blog: Når du bruger bloggen professionelt, kan du lade den være en platform til at fortælle om, hvad du kan, hvad der inspirerer dig og vise dine resultater frem. Du kan også bruge den til at spørge dine kunder om deres holdning og deres interesser. Tip: Læs også e-bogen: Kloge Kvinders Guide til Blogging og lær meget mere. Den kan downloades gratis på lahme.dk/kapacitet/e-bog Website Et website skal ses som et udvidet visitkort som præsenterer dig for dine kunder. Et website er mere statisk end en blog. Problemet med et website er at de ikke genererer nye hits, folk bliver altså ikke ved med at klikke sig ind på dit website for at læse det samme. Det er min holdning, at blogmediet i langt højere grad hjælper dig med at formidle det du kan og det du er, og tager højde for udviklingen i din forretning. Desuden er blogmediet ofte billigere at arbejde i. Sådan kan du bruge et website: Brug et statisk website som en art visitkort, men forvent ikke, at det hiver mange kunder i land til dig. I stedet for at få lavet et website, kan du vælge at lave en faglig blog, hvor du hele tiden skriver om det, du er bedst til, nemlig dit fagområde. Bloggen skal fungere som dit portfolio, og her kan du fortælle om alt det, du er god til, og som du brænder for.

7 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 7 Nyhedsbrev Et nyhedsbrev er kendetegnet ved at dine modtagere selv har sagt ja til at modtage det. Du kan bruge din blog eller dit website til at skaffe dig tilmeldinger til dit nyhedsbrev. Et nyhedsbrev sendes oftest ud fra et internetbaseret program, som for eksempel MailChimp eller Campaign Monitor. Det er uhyre vigtigt, at du sikrer dig, at modtagerne selv har sagt ja til at modtage nyt fra dig, da udsending af nyhedsbreve med salg for øje ellers strider imod markedsføringsloven. Nyhedsbrevsmediet er særligt velegnet til at videregive informationer med salgsværdi: Kurser, workshops etc. Men samtidig er det min anbefaling at sørge for, at der altid er indhold af værdi også for dem, der ikke lige nu ønsker at købe noget af dig, for derigennem at styrke dit brand og ikke mindst den troværdighed og tillid, du opbygger, når du deler ud af dine faglige kompetencer. Sådan kan du bruge et nyhedsbrev: Du kan bruge nyhedsbrevet til at fortælle om nyheder, om din viden og til at styrke dit brand. Du kan bruge det til at kommunikere oplysninger med nyhedsværdi (deraf navnet ) til dine nuværende og kommende kunder. e-bog I markedsføring i dag er det at dele med sine kunder en kongstanke. I dag vil kunderne gerne vide, at du rent faktisk kan noget, før de køber det af dig. En e-bog er en helt fantastisk måde at gå i dybden med netop din særlige viden på og at vise verden, hvor kompetent netop du er. En e-bog er en kort lille bog, som du lægger ud på nettet for eksempel på din blog, som folk kan downloade og læse. Her deler du generøst ud af din viden og skaber måske stof til eftertanke og helt klart interesse og nysgerrighed for dine kompetencer og produkter, så folk får lyst til at købe af dine varer. Sådan kan du bruge en e-bog: Mit bedste råd er: Skynd dig at skrive en e-bog, for det er den allerbedste måde, du kan fortælle dine kunder på, hvad du kan, og at der er substans bag dine salgsrelaterede superlativer. Kort sagt vil en e-bog skaffe dig flere kunder.

8 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 8 Billeddeling På nettet interagerer vi i dag mest ud fra visuals, altså billeder og film, og derfor er der også opstået en lang række billeddelingstjenester, hvor fællesnævneren er det visuelle. Vær dog altid opmærksom på, at den måde, vi finder frem til det visuelle på, er gennem ord og tekst. Pinterest Pinterest er et af de nyeste og stærkt voksende sociale netværk. Konceptet er simpelt: Du kan gemme det, du kan lide, på en virtuel opslagstavle og dele den med dine venner, som følger dig. På samme måde som på de fleste andre netværk, opretter du en profil, og her består din profil så af en samling af Pinboards (virtuelle opslagstavler), som du kan pinne (dele) billeder fra forskellige hjemmesider af ting, du kan lide. Efterhånden har du altså en stor samling af pins, som dine venner, der følger dig, kan se, og så husker du også selv, hvad du har set, du syntes om. Sådan kan du bruge Pinterest: Du kan bruge Pinterest til at dele billeder og videoer. Det smarte ved at pinne er, at der er rigtig mange repins på Pinterest, hvor andre netop pinner det billede, du har valgt at lægge ind på din profil, hvilket ved professionel brug kan give effektive brandingmuligheder for din virksomhed. Instagram Instagram er en smartphone-applikation, der gør, at du kan tage billeder og lægge dem direkte ind på din Instagram-side. Så kan de, der følger dig, se dine billeder like dem og kommentere på dem. Instagram er en fotodagbog, og du kan lægge billeder ind fra din hverdag. Sådan kan du bruge Instagram: Med Instagram fortæller du din historie gennem billeder, hvilket kan fungere rigtig godt. Du kan også følge dagligdagen hos dem, du følger gennem deres billeder.

9 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 9 Polyvore Polyvore er et socialt netværk for modeinteresserede. Her kan du som bruger blive inspireret af nye trends og selv være trendskabende ved at kreere sets, som er en slags virtuel collage, der består af klip fra online shopping-sites, der beskriver lige netop din stil. Du kan på Polyvore søge på produkter og blive inspireret til nye indkøb til garderoben af de mange sets, som brugerne har samlet. Sådan kan du bruge Polyvore: Ud over at få inspiration inden for mode, skønhed og indretning ved at følge andre brugeres sets på Polyvore kan du også oprette din egen profil og kreere sets, som du deler på fx Facebook, Twitter, din blog eller lignende. De produkter, der er samlet i dit set har link direkte til webshoppen, de er fundet på, så hvis du har en butik, er det er god måde at hive besøgende ind på.

10 Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 10 Organisering og søgning Her er samlet et par gode sider, der hjælper dig til at søge oplysninger på nettet og at organisere de blogs, du alligevel ofte besøger. Google Reader Google reader er en service, du kan få adgang til gratis, hvis du har en google-konto. I google reader kan du abonnere på news feeds. Et news feed er en besked, du kan få, hvis der er sket noget nyt på en blog, som du gerne vil læse. På den måde behøver du ikke gå ind på alle de blogs, du gerne vil være opdateret på, men blot åbne din reader. Sådan kan du bruge Google Reader: Google Reader er det bedste redskab til at holde sig opdateret på. Du kan bruge funktionen til at følge med i, hvad der sker på dit felt, og hvad folk, der inspirerer, dig laver. Google Google er den mest brugte søgemaskine på nettet og også den med den bedste brugerflade (mener jeg). Når man søger på noget, kommer der en række hits op samt nogle reklamer ude i siden, som generes ud fra det, du søger på. I dag er det næsten altid sådan, at de fleste googler et firma, en person eller et brand, de ikke kendte i forvejen, for at skaffe sig flere informationer derom. Sådan kan du bruge Google: Det er først og fremmest vigtigt, at du med jævne mellemrum googler dig selv og ser, hvad der kommer op. Det kan være noget, som ikke er hensigtsmæssigt for dig eller din forretning, og som du skal prøve at få rettet eller fjernet. Når du indleder nye samarbejder, kan det også være en fordel at google dem, du skal arbejde sammen med. Google tilbyder desuden salg af annoncer, og en meget stor del af det danske annoncemarked er i den seneste tid tilfaldet Google. Tilbage står blot at beslutte, hvilke platforme du skal bruge hvordan, hvornår og i hvilket omfang. Det bedste råd, jeg kan give dig, er at begrænse dig og lægge en strategi, du kan overholde. Rigtig god arbejdslyst!

LinkedIn for mediefolk

LinkedIn for mediefolk Grundopsætning af profil for medlemmer af Dansk journalistforbund 10 gode og nemme råd Udarbejdet for Dansk Journalistforbund af Abelone Glahn, Amedia Kopiering sker efter aftale med Abelone Glahn Marts

Læs mere

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk

LinkedIn som karriereredskab. Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk LinkedIn som karriereredskab Ulla Meinecke-Søes, ums@dm.dk Program og forventninger Hvad er LinkedIn og hvorfor LinkedIn? Nu går vi på LinkedIn Din profil, headline, summary, kontakter m.m. Pause Grupper,

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder 2012 Mike Wenøe og Jacob Høedt Larsen Grafisk tilrettelæggelse, Louise Maj Hansen ISBN: 978-87-92918-00-0

Læs mere

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE

DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE EN PRAKTISK GUIDE TIL NYE MEDIER I TURISTINDUSTRIEN UDARBEJDET AF SEISMONAUT FOR MIDTJYSK TURISME DEN DIGITALE VÆRKTØJSKASSE En praktisk guide til nye medier i turistindustrien

Læs mere

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ LÆR LÆR DINE DINE GÆSTER AT AT KENDE KENDE SAMARBEJDE GIVER VÆRDI BRUG BRUG FACEBOOK TIL AT GIVE TIL AT GIVE GÆSTERNE VÆRDI HVAD KAN VI VI TILBYDE DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ DIGITALT! DIGITALT! DU ER OGSÅ

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

Klub-building- Spil din klub i form

Klub-building- Spil din klub i form Klub-building- Spil din klub i form Temahæfte - Kommunikation - positive historier fra din klub Vær åben og fortæl de gode historier - så opleves klubben mere attraktiv Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger

Læs mere

GØR DET SELV PR. Her får du en kort gennemgang

GØR DET SELV PR. Her får du en kort gennemgang GØR DET SELV PR Her får du en kort gennemgang af, hvad der er vigtigt at vide for dig, der er selvstændig, dig, der er leder i en mindre eller mellemstor virksomhed, eller dig, som ønsker at komme igennem

Læs mere

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring

Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 60 61 KAPITEL 3 Brug TripAdvisor aktivt i din markedsføring 62 Brug TripAdvisor i din markedsføring For at du kan få anmeldelser, skal dine gæster vide, at du er på Trip- Advisor og at du gerne vil have

Læs mere

Nye kommunikationsformer og deres effekt

Nye kommunikationsformer og deres effekt TEMAHÆFTE 3 Nye kommunikationsformer og deres effekt VIDERE MED UDDANNELSE Projekt Videre med uddannelse udvikler nye veje til kommunikation til og blandt unge om uddannelse. VIDERE MED UDDANNELSE NYE

Læs mere

8 tips til Facebook sikkerhed

8 tips til Facebook sikkerhed 8 tips til Facebook sikkerhed SEPTEMBER 11, 2011 BY LEA THOMSEN14 COMMENTS Inden vi overhovedet starter med at forbedre din Facebook sikkerhed, er det værd at vide, at du aldrig kan få vandtætte skotter

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn

Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Sådan får virksomheder succes med LinkedIn Ny bog fyldt med præcise vejledninger giver tip til, hvordan virksomheder kan få noget kommercielt ud af LinkedIn. Af Ulla Bechsgaard, Ledersucces.dk Arbejd professionelt

Læs mere

Vi bliver også berørt

Vi bliver også berørt MEDLEMSBLAD FOR danske kreds / EN virksomhedskreds I FINANSFORBUNDET / december 2013 Vi bliver også berørt To tillidsmænd fortæller, hvordan det er at hjælpe medlemmerne igennem en afskedigelsesrunde Læs

Læs mere

Anbefalinger om brug af sociale medier i skolen

Anbefalinger om brug af sociale medier i skolen Anbefalinger om brug af sociale medier i skolen Til lærere og pædagoger Indhold 4 ALDERSGRÆNSER 8 TÆNK OGSÅ I ALTERNATIVER 4 ANSVAR FOR HINANDEN 9 SOCIALE MEDIER FORSTYRRER MÅSKE 5 PRIVATLIV 9 SAMARBEJDE

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik.

(0) Udret mere bliv ikke kun flere. Header. Sideheader. En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv. Header. Rubrik. Rubrik. Header Udret mere bliv ikke kun flere En guide til et styrket og mere mangfoldigt foreningsliv Rubrik Header (0) Rubrik Citat Reference Sideheader Udret mere - bliv ikke kun flere En guide til et styrket

Læs mere

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos...

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos... Styr dit privatliv på Facebook Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige er gået fra kæresten? Hvorfor kan jeg lige pludselig optræde i en annonce for Anders Foghs fanside? Hvordan har

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side 1

Indholdsfortegnelse. side 1 GUIDEN Indholdsfortegnelse Du mangler et sted 2 Vær opsøgende 2 Du har fundet et sted 3 Projektets omfang 3 Kontakt med ejeren 3 Første møde 3 Rammerne omkring selve mødet 3 Projektbeskrivelse 3 Økonomien

Læs mere

Katja Jørgensen. Mange flere. - om etniske minoriteter, foreningsliv og frivilligt socialt arbejde

Katja Jørgensen. Mange flere. - om etniske minoriteter, foreningsliv og frivilligt socialt arbejde Katja Jørgensen Mange flere - om etniske minoriteter, foreningsliv og frivilligt socialt arbejde Aalborg 2007 Mange flere - om etniske minoriteter, foreningsliv og frivilligt socialt arbejde 1. udgave

Læs mere

ER MENINGEN? Danske lederes opfattelse af sociale medier i detail- og servicebranchen. Forskningsrapport

ER MENINGEN? Danske lederes opfattelse af sociale medier i detail- og servicebranchen. Forskningsrapport HVAD ER MENINGEN? Danske lederes opfattelse af sociale medier i detail- og servicebranchen Forskningsrapport 1 INDHOLD Forord 4 DEL I 1. SOCIALE MEDIER I DETAIL- OG SERVICEBRANCHEN: HVEM, HVAD, HVORFOR

Læs mere

Hvad f... er Native Advertising?

Hvad f... er Native Advertising? NATIVE Hvad f... er Native Advertising? Native Advertising er det nye sort. Hvordan er dette nye annoncemarked opstået? Hvilke udfordringer står medier og annoncører med i dag? Hvorfor er Native Advertising

Læs mere

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp

pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp pigeklubben Håndbog for frivillige i en pigeklub Dansk Flygtningehjælp Dansk Flygtningehjælp igangsatte i 2006 et toårigt Pigeklubprojekt, der skulle etablere 21 pigeklubber for teenagepiger med etnisk

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere