Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet)."

Transkript

1 Refera t Fælles råd smød e den 24. september Formalia 1.1 Navnerunde og konstatering af quorum (O) Mandatbærer: Ebbe Chr. (Artsrådet), Kirstine Pedersen (Artsrådet), Carina Nielsen (Artsrådet), Jeppe kaas (Artsrådet), Pernille Madsen (Artsrådet), Rikke Rode (Artsrådet), Andreas Petersen (Artsrådet), Alice Sahinkuye (Artsrådet), Daniel Slater (Artsrådet), Andreas (Artsrådet), Tulle Mouridsen (Statsrådet), Martin Duus (Oecon), Rasmus S. Bendixen (Psykrådet)(Kommet under mødet ), Nikola Stankovic (Medicinerrådet), Julius Hvids (Medicinerrådet), Majurun (Medicinerrådet), Lauge (MFSR), Eske (MFSR), Jesper Simonsen (MFSR), Andreas Kristensen (DSR/ING), Dannie (DSR/ING), Daniel (DSR/ING), Laura (MoGenS), Klaus Pedersen (IGOR), Joachim (ABC), Rasmus (CC). Suppleanter: Mads Warming (BFU), Amalie Andersen (Psykrådet), Mads Jørgensen (Statsrådet), Julie Andersen (Arts) Sune Koch Rønnow (Artsrådet). Der er 30 til stede fra 4 hovedområder og quorum er konstateret. Tilstedeværende: Sanne Larsen (MoGenS), Leon Iversen (Statsrådet), Rasmus Slot (AAU-SD), Esben (AAU-SD), Sarah Junge (Statsrådet), Sana Doost (FU), Mads H. (FU), Kasper (FU), Bertil Andersen (FU), Charlotte Stark (generalsekretær), Kåre Koch Rønnow (chefdirigent), Lieve Vermeulen (2. dirigent), Esben Andersen (1. dirigent)(kommet under mødet ). 1.2 Godkendelse af referat fra den 20. maj 2015 (Bilag 1) (O+D+B) Referatet er godkendt. 1.3 Godkendelse af dagsorden (O+D+B) Dagsorden er godkendt uden ændringer. 1.4 Valg af stemmetæller Leon (Statsrådet) og Esben (AAU-SD) 2. Sager til behandling 2.1 Halvårsregnskab (Bilag 2) (O+D+B) Charlotte gennemgik Statusregnskabet. De kritiske revisorer havde følgende kommentarer: Vi skal genoverveje, hvordan vi budgettere med Northside Delfinen er problematisk, og der er lige nu et ret stort underskud AU skal blive bedre til at levere tal i fremtiden Det er ærgerligt med de kroner i glemte regninger FU skal lære at styre deres receptionsbudget

2 I stedet for at lave et resultat regnskab, så kan der laves et forecast Man skal have en udvidet forsikring ved DSFI. Der var følgende kommentarer fra Fællesrådet: Aktivitetspuljen og markedsføringspuljen er unaturligt lavt, da man er bagud på behandlinger. Det er Forretningsudvalgets vurdering, at det er mere sandsynligt, at vi som minimum får brugt hele puljen. Der blev spurgt til, hvorfor vi ikke har sendt den tabte debitor til inkasso o Det var desværre en mundtlig aftale, som vi ikke kunne sende til inkasso Der blev spurgt ind til skaderne på bilen med hensyn til DSFI og forsikringsforhold o Vi forsikrer biler og frivillige til DSFI 2.2 Universitetsvalget Præsentation af spidskandidaterne (Bilag 3 og 4) (O) Sarah Junge præsenterer sig selv. Se bilag. Lieve Vermeulen præsenterer sig selv. Stiller op til bestyrelsen for første gang. Se bilag Valgkampsgrundlag (Bilag 5) (O+D) Kåre Rønnow fortæller om valgkampsgrundlaget og gennemgår bilag. Spørgsmål/kommentarer til grundlaget: Der er ingen kommentarer Valgkampsbudget (Bilag 6) (O+D) Mads H. fra FU fortæller om budgettet. Se bilag. Der er i år at føre valgkamp for. Fagrådspuljen er i år forøget til Det har været en prioritet, at denne post skulle være så stor som mulig, så fagrådene har noget at arbejde med. Valgboder/kaffeaftalen. Denne post er en central del af vores valgkamp. Denne post er derfor sat op til Forplejning. Denne post er også forøget i forhold til sidste år. I selve valgugen er der mad til de kernefrivillige i Studenterrådet. Dette virkede godt sidste år, så derfor er denne post vedholdt i år. Spørgsmål/kommentarer: Merchandise. Vil man ikke have merchandise i år, da posten er sat til nul i år? Svar. Disse vil skaffes gennem ansøgning af fagrådspuljen. Kommentar: Det er ærgerligt, at man tage det fra fagrådene, da det er en pulje som fagrådene ellers ville kunne råde over. Svar: Det skal sige, at pengene der ellers ville have været lagt i merchandise er ført en til en over i fagrådene. Der gøres opmærksom på, at budgettet skal ses som et udkast fra valgkommisionen Godkendelse af liste- og valgforbund (Bilag 7) (O+D+B) Kåre Rønnow fortæller om valgforbundet. Se bilag.

3 I år er der ændringer. Der er en prioriteret liste med spidskandidater og to suppleanter. Kommentar: Hvem vil så blive suppleanter? svar: Joachim og Sune. Kommentar: Hvordan sikker man at suppleanter ikke sprænger listen? Svar: Det er kun de to spidskandidater der fører valgkamp. Kommentar til listen: Der står følgende MFSR (Fysik og Kemi) Studenterrådet på Matematik og Datalogi MFSR (Matematik og Datalogi) Studenterrådet på Fysik og Kemi Dette skal rettes til: MFSR (Fysik og Kemi) Studenterrådet på Fysik og Kemi MFSR (Matematik og Datalogi) Studenterrådet på Matematik og Datalogi Listen er helt sikkert ikke fyldestgørende endnu i sin nuværende form. Derfor er en del af valgkommissionens indstilling, at man giver FU råderum til at ændre navne på listerne. Afstemning: FU får råderum til at ændre navne på listerne: Alle stemmer for. Indstillingen er vedtaget Nedsættelse af valgkampsgruppe (Bilag 8) (O+D+B) Mads fortæller om valgkampsgruppen. I forbindelse med valget skal der nedsættes en valgkampsgruppe (bestående af en repræsentant fra hver fagråd, der skal hjælpe til med at koordinere valget). Der ses gerne en valgkampsansvarlig fra hvert fagråd. Man deltager i valgkampsmøder, og bliver kontaktperson i valgugen. I pausen er der mulighed for at tilmelde sig på en liste ved dirigentinstitutionen. 2.3 Ændring af mødekalender (Bilag 9) (O+D+B) Mødet i november ligger lige før politikkonference. Der indstilles til at datoen flyttes til 5. november. Afstemning: Flytning af dato for næste fællesrådsmøde den 5. november: Alle stemmer for. Pause Der er blevet afleveret to mandater og udleveret et til Psykrådet. 2.3 Hyttetur (Bilag 10) (O+D+B) Kirstine og Kasper fra FU fortæller om hytteturen. Bussen kører Mødetid DSF kommer og holder oplæg om bl.a. internationalt arbejde i DSF. Det koster 30 kr. at komme med. Man melder sig til ved at skrive til Kirstine fra FU senest i løbet af den 25. september.

4 Indstilling fra FU. At hytteturen kommer til at ligge i samme weekend hvert år, så der kan forudbestilles til flere år frem. Afstemning: Alle stemmer for. Indstillingen er dermed vedtaget. 2.4 Studentermøde (Bilag 11) (O+B+D) Bertil og Sune fra FU fortæller om studentermødet. Se bilag. På fællesrådsmødet skal det vedtages, hvilken sag man vil tage med til mødet. Der er følgende forslag: 1. Talentforløb 2. Ministerens lancerede besparelser 3. Studiemiljø (fysisk) 4. Læringscentre 5. Nyt punkt stillet på mødet. Fokus på internationalisering Spørgsmål/kommentarer: Er der nogle af forslagene, FU tror er bedre at tage med end andre? Svar: ministerens besparelser bliver svær at tage med, da der skal dykkes ned i budgettet. Det kan blive en stor opgave at tage dette emne med. De andre kan være lettere at have med. Nyt forslag fremlagt på mødet: Fokus på internationalisering. Der skal laves bedre samarbejdsaftaler med internationale universiteter. Det er særlig vigtigt nu med fremdriftsreformen, at man kan få de fag med hjem man har brug for i sin uddannelse. Derfor er det vigtigt, at der øremærkes midler til dette område. Afstemning (Alle må stemme flere gange): stemmer 2. 0 stemmer 3. 8 stemmer stemmer 5. 9 stemmer Afstemning. (Alle har kun én stemme): stemmer stemmer Forslag nummer 1:Talentforløb er hermed valgt med 16 stemmer i alt. Der skal nu vælges en fællesrådsrepræsentant der skal med på mødet. Man er med til at forberede emnet, deltager i et formøde og er selvfølgelig med til selve mødet også. Daniel (Artsrådet) er valgt pr akklamation. 2.5 Oplæg og Workshops (bilag eftersendes) (O+D)

5 AU økonomi Kampagne: Fremdriftsreformen Oplæg fra Martin på økonomi om den Den gyldne pegepind (feedback til forelæser) AU valg: hvordan man kan optimere valgprocessen. 2.7 Indsupplering til LUPUS (Bilag 12) (O+D+B) Kirstine fortæller kort om LUPUS, og de opgaver der arbejdes med i øjeblikket. Næste møde er den 8. oktober. Der er 5 ledige pladser i LUPUS. Emil Outzen Andreas Kristensen (DSR/ING) 2.8 Indsupplering til AUPUS (Bilag 12) (O+D+B) Sarah fortæller om AUPUS. Der er én plads ledig i AUPUS. Der er en skriftlig opstilling fra Emil (der ikke selv er tilstede på mødet). På mødet stiller Majuran også op. Majuran vil gerne slå et slag for tværfagligheden blandt studierne. Joachim motiverer for Emil, da Emil ikke selv er fysisk til stede ved afstemningen. Afstemning: Der foretages anonym afstemning med stemmetællere. Resultat: Majuran er valgt til AUPUS 3. Meddelelser 3.1 Forretningsudvalget (O) Sune fortæller: I FU har der bl.a. været arbejdet med studiestartspakker, DSFI og Studiemesse og nu er der gang i planlægningen af hyttetur. Den november er der politikkonference. Ved henvendelse til FU er det muligt at afhente gratis studiekalendere og stofposer med Studenterrådets tryk. 3.2 AUPUS (O) Mads H. fra FU fortæller om AUPUS. Man er i gang med at opdatere politikpapir om studiemiljø. Man vil i løbet af året arbejde med studienævnene og sætte fokus på, hvad der sker rundt omkring i de forskellige studienævn. Info kommer ud i nyhedsbrev. Næste AUPUS møde handler om talentforløb og ligger den 1. oktober fra (torsdag). Man er velkommen til bare at komme og være med. 3.3 LUPUS (O) Sidens sidst har man haft travlt med bl.a. at være på SR bod på studiemessen og LUPUS havde også en bod på DSFI. Nu er man så i gang med en kampagne imod fremdriftsreformen. Kampagnen kører til 2. oktober og består af en masse kantineture. Her kan man bl.a. makulere fremdriftsreformen. Der indsamles breve med studerende oplevelser af fremdriftsreformen. Senere efter kampagnen kigges der på samarbejde med DSF angående besparelser på uddannelsesområdet. Næste møde er 8. oktober klokken

6 3.4 Fagrådsrunde (O) Artsrådet: Det var planen at der skulle have været gennemført studieworkshops med ledelsen, men disse er blevet bremset af, at der er gennemført fyringer i ledelsen på ARTS. Til sidste Artsrådsmøde var den nye dekan på besøg og fortalte om fremtiden for Arts. På mødet er der kommet nyt FU. Oecon: Har været beskæftiget med bl.a. studiestart for de nye studerende og man er ved at arrangere Tour de forening på Fuglsangs Allé. Statsrådet: Den 8. oktober er der generalforsamling. Der har været afholdt introarrangement for nye studerende, hvor der blev fortalt om hvad Statsrådet arbejder med. Psykrådet. Der har været afholdt kandidatdag, for de studerende der kommer fra andre uddannelsessteder end AU. Det gik godt, og der var gode tilbagemeldinger. Der er afholdt semesteret første psykrådsmøde, der var vel besøgt. Der blev bl.a. snakket om psykrådets synlighed. Jurrådet: - ABC: Der planlægges en til to arrangementer for de holdrepræsentanter der er startet her efter rusugen. Derudover er der arbejdet på at få lokalebooking til at fungere bedre da det har været et problem. CC: - Medicinerrådet: Der har været konstituerende møde for tre uger siden. De har været en sag hvor cpr numre blev lagt ud på BB. MFSR: Der gennemføres introduktion for nye studerende. De går tilbage fra kvartersordning til semesterordning. BFU: Der afholdes generalforsamling den 8. oktober. DSR: De har været repræsenteret på Island. Der har været gennemført workshops, der har givet god brugbar feedback. De har været repræsenteret ved festugen. Tirsdag er der stormøde. Her gennemføres der en konkurrence om ændring af navn. IGOR: Lige fået overdraget ansvaret for kandidatlæsesalen. Pt. er de derfor i gang med at udarbejde retningslinjer for brug af salen. Mandag gennemføres første fagrådsmøde i det nye semester. Der har været gennemført introduktion for nye studerende. MoGenS: Der er gennemført introduktion for nye studerende. Afholdt arrangement om uddannelsesophold. Der planlægges studietur. 3.5 Andre (O) 4. Evt. 5. Mødeevaluering (uden for referat)

Referat fra konstituerende Fællesrådsmøde d

Referat fra konstituerende Fællesrådsmøde d Referat fra konstituerende Fællesrådsmøde d. 19.02.2015 Torsdag d. 19.02.15 kl. 17.15-22.00, Studenternes Hus, Mogens Zielerstuen. O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Konstituering 1.1 Optagelse

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 1. UDSENDELSE Studenternes hus Preben Hornungstuen 19.15 5. november 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Vi planlægger at have et fællesrådsmøde mere her i

Læs mere

Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d Torsdag d kl , Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning

Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d Torsdag d kl , Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Referat fra det ordinære Fællesrådsmøde d. 20.11.14 Torsdag d. 20.11.14 kl. 19.15-22.30, Vandrehallen O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1 Navnerunde og konstatering af quorum (O) Anne

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

Referat til Fællesrådsmøde d. 20. maj.

Referat til Fællesrådsmøde d. 20. maj. Referat til Fællesrådsmøde d. 20. maj. O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1. Navnerunde og konstatering af quorum (O) Mandatbærer: Daniel Anthony Slater (Artsrådet), Camilla Pallesen

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen stuen 19.15 7. APRIL 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde

Læs mere

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d

Referat af ordinært Fællesrådsmøde d Referat af ordinært Fællesrådsmøde d. 25.09.2014 Torsdag d. 25.09.14 kl. 19.15-22.30, Studenternes Hus, Mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia (O+D+B) 1.1 Navnerunde og konstatering

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 1. UDSENDELSE Studenternes hus Mogens Zielerstuen 19.15 20. maj 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 20. maj. På

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE Referat Studenternes hus Preben Hornungstuen 19.15 5. november 2015 1 Referat Fællesrådsmøde d. 5. november 2015 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1. Navnerunde

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 3. UDSENDELSE Studenternes hus Preben Hornungstuen 19.15 5. november 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Da budgettet ikke vedtages på mødet i december, så vil vi ikke holde

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 1. UDSENDELSE Studenternes hus Richard Mortensenstuen 19.15 12. maj 2016 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til Fællesrådsmøde d. 12. maj.

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 7. APRIL 2016 1 Tidsplan frem til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 7. april

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 17.15 19. FEBRUAR 2015 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen side

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 20. NOVEMBER 2014 1 Kære Fællesråd. Hermed anden udsendelse til Fællesrådsmødet den 20. november. Det ekstraordinære fællesrådsmøde i december

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 18:15 20. NOVEMBER Kære Fællesråd Kære Alle Vi glæder os i denne tid! Dette er kalenderårets sidste fællesrådsmøde,

Læs mere

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d

Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d. 29.11.2018 Torsdag d. 29.11.18 kl. 19.15-22.00, Studenternes Hus, Preben Hornung stuen / O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning 1. Formalia 1.1 Navnerunde

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 18:15 20. NOVEMBER Kære Fællesråd Kære Alle Vi glæder os i denne tid! Dette er kalenderårets

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen Stuen 17.15 25. FEBRUAR 2015 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed anden udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar. Næste møde

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed første udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar.

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 3. UDSENDELSE Studenternes hus Richard Mortensenstuen 19.15 12. maj 2016 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til Fællesrådsmøde

Læs mere

Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril

Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril Konstituerende fællesrå dsmøde 10. åpril Konstituering (O+D+B) 01.01 Optagelse af nye fagråd Digentinstitutionen har indstillet Igor fra Geoscience som nyt fagråd. Dette bliver godkendt! Igor er hermed

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 6. APRIL 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 6.

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FØRSTE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 10. OKTOBER Kære Fællesråd I Dirigentinstitutionen håber vi, at alle er indstillede på at tage endnu et

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 9. APRIL Kære Fællesråd Hermed anden udsendelse til Fællesrådsmødet d. 9. april. I bedes

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 25. SEPTEMBER 2014 1 Kære Fællesråd. Vi i Dirigentinstitutionen håber, at I har haft en god sommerferie, og vi glæder os til at

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen Stuen 17.15 23. FEBRUAR 2017 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde Konstituerende møde Tirsdag d. 13.03.12 kl. 18.00-22.00, Studenternes Hus, mødelokale 2 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Referat. 18.00-22.00 01 Konstituering (O+D+B) 18.00-18.20

Læs mere

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( )

DAGSORDEN. 26. marts 2015 kl [Lokale følger], Artsrådsmøde ( ) DAGSORDEN 26. marts 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-20.15) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 12. februar (Bilag

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 3. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 6. APRIL 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde

Læs mere

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 3. ORDINÆRE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Preben Hornung stuen 17.30 13. september 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 3. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 3. ordinære Fællesrådsmøde

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts

Referat for artsrådsmøde den 29. Marts Referat for artsrådsmøde den 29. Marts 1. Formalia Godkendelse af dagsorden Godkendt uden ændringer Godkendelse af referat fra rådsmødet 14. februar Godkendt uden ændringer Valg af ordstyrer Andreas valgt

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen Stuen 17.15 25. FEBRUAR 2015 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen

Læs mere

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Mødelokale 1 (For enden af rådsgangen) 17.15 22. FEBRUAR 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til konstituerende

Læs mere

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet Referat Politik Konferencen efteråret 2017 Åbning af Politik Konferencen Sana byder velkommen til Politik Konferencen Formalia Valg af dirigenter Forretningsudvalget indstiller Yasmin Davali og Valdemar

Læs mere

Referat fællesrådsmøde - Ordinært -

Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Tilstedeværende

Læs mere

Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den

Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den 3.12.2015 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Martin Duus Referent: Ingrid Navnerunde: Martin, Hilde, Charlotte, Louise, Dorethe, Marie, Ida, Mikkel,

Læs mere

Referat af MRs konstituerende møde

Referat af MRs konstituerende møde Referat af MRs konstituerende møde Dato og tid: 08/09/2015 kl. 17-19 Sted: Loungen, Medicinerhuset Referent: Silje Ordstyrer: Peter Tilstede: Peter, Vibeke, Kasper (studenterrådet), Sara, Mai-Britt, Tharsika,

Læs mere

5. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

5. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 5. ORDINÆRE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Preben Hornung stuen 19.15 29. november 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 5. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d.

Læs mere

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Deltagende til mødet: Peter, Mette S, Marie, Mikkel, Mads, Heidi, Louise, Rasmus, Morten, Mette M, Kirsten, Adam, Nina og Oskar. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen stuen 19.15 5. april 218 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til konstituerende Fællesrådsmøde

Læs mere

23. oktober REFERAT

23. oktober REFERAT 23. oktober 2014 17.15-20.05 REFERAT 131 1453 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden OK 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) OK 1.3 Valg af ordstyrer Kristina 1.4 Valg

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Preben Hornungstuen 19:15 24. SEPTEMBER 2015 1 Kære Fællesråd, Vi i Dirigentinstitutionen håber, at I har haft en god sommerferie, og vi glæder os

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min. 17.25-17.40)

2. Artsrådets forårskampagne v/ Kampagnegruppen (15 min. 17.25-17.40) DAGSORDEN 25. marts 2014 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-20.00) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden Godkendt efter rettelse af dato 1.2 Godkendelse af referat

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: APRIL

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: APRIL sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 25. APRIL Kære Fællesråd Så blev det tid til den anden udsendelse til fællesrådsmødet den 25. april. Der

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 2. UDSENDELSE Studenternes hus Mogens Zielerstuen 19.15 20. maj 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Hermed indkalder Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 7. Marts, 2018 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand ** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand og Studenterpolitisk

Læs mere

5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.)

5. December DAGSORDEN Oplæg om Studiemiljø som et arbejdsmiljø af Heidi Klokker (30 min.) 5. December 2014 16.15 DAGSORDEN 1485-542 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 24.sep. (bilag 1) 1.3 Valg af ordstyrer 1.4 Valg af referent 1.5 Navnerunde

Læs mere

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min )

2. Besøg af Forskning, Talent og Internationalisering Arts om Buddy programmet (Bilag 2) (15 min ) DAGSORDEN 28. maj 2015 kl. 17.15 [Lokale følger], Artsrådsmøde (17.15-19.45) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 26. marts (Bilag

Læs mere

2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 2. ORDINÆRE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen stuen 19.15 17. maj 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 2. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 2. ordinære Fællesrådsmøde d.

Læs mere

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.)

DAGSORDEN. 8 november 2011 kl Artsrådsmøde, Nobelsalen. 1. Formalia (20 min.) 8 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Nobelsalen DAGSORDEN 1. Formalia (20 min.) Dato: 8. november 2011 Side 1/6 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet 11. oktober

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015.

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015. Referat af DSF s politikkonference efteråret 2015.11.13 Fredag den 13. November 2015. 16.07 16.12 Åbning af politikkonferencen og valg af dirigenter. Formand Yasmin Davali åbnede politikkonferencen (PK)

Læs mere

1. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

1. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 1. ORDINÆRE 3. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen stuen 19.15 05. april 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 1. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 1. ordinære Fællesrådsmøde d.

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 3. UDSENDELSE Studenternes hus Richard Mortensenstuen 18.30 8. december 2016 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, Vi vil gerne gøre opmærksom på, at dette møde starter

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Formalia Valg af dirigenter DSFs formand forslår at følgende indstilles til dirigenter:

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen Stuen 17.15 23. FEBRUAR 2017 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen

Læs mere

24. september REFERAT Lokale

24. september REFERAT Lokale 24. september 2014 17.15-20.45 REFERAT Lokale 1453-229 1. Formalia (10 min.) 1.1 Godkendelse af dagsorden Nyt punkt, dimensionering med oplæg fra Sune. OK. 1.2 Godkendelse af referat fra rådsmødet 22.

Læs mere

5. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

5. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 5. ORDINÆRE 3. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Preben Hornung stuen 19.15 29. november 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 5. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 5. ordinære Fællesrådsmøde d.

Læs mere

2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE Referat STUDENTERNES HUS Richard Mortensen stuen 19.15 17. maj 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 2. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 2. ordinære Fællesrådsmøde

Læs mere

2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 2. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen stuen 19.15 17. maj 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 2. ordinære fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til 2. ordinære Fællesrådsmøde

Læs mere

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Tilstedeværende: Cindy Knudsen Jesper Simonsen Kirsten Ørnsbjerg Jensen Lene Mosegaard Maria Riber-Hansen Markus Klinger Mette Schmøkel Stine Kristensen

Læs mere

Referat fra MFSR heldagsmøde

Referat fra MFSR heldagsmøde Referat fra MFSR heldagsmøde. 5em Referent: Lauge Hoyer Mødedato: 2014-08-12 ti Tilstedeværende Bo Tranberg Christian Kraglund Lauge Hoyer Jesper Simonsen Kåre Koch Rønnow Kenneth Kjærgaard Mona Lægaard

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT 1. UDSENDELSE Studenternes hus Richard Mortensenstuen 19.15 3. november 2015 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, På dette møde skal vi gennemgå halvårsregnskabet, opsummering af

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 19:15 24. OKTOBER Kære Fællesråd Hermed anden udsending til ordinært fællesrådsmøde den 24. oktober.

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE 3. UDSENDELSE Studenternes hus Richard Mortensenstuen 19.15 3. november 2016 1 Tidsplan frem til fællesrådsmødet Kære Fællesråd, På dette møde skal vi gennemgå halvårsregnskabet,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 11. december kl 11.00 hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Morten, Jon, Nina, Valentin, Peter b ) Valg af referent 2) Siden sidst Peter Severin Rasmussen

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde - Ordinært - Onsdag d. 07.10 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1.1 Referant: Jesper Hilsted Andersen, Studenterrådets Generalsekretær 01 Formalia (15 min) Der konstateres

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde Ordinært møde

Referat Fællesrådsmøde Ordinært møde Referat Fællesrådsmøde Ordinært møde Tirsdag d. 09.02.12 kl. 19.15-22.00, Studenternes Hus, mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Referat: 19.15-22.00 Mandater til stede (navn og fagråd):

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE TREDJE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: SEPTEMBER

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE TREDJE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: SEPTEMBER sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE TREDJE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 19. SEPTEMBER Kære Fællesråd Kære Alle I Dirigentinstitutionen håber vi, at I alle har

Læs mere

1. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

1. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 1. ORDINÆRE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen stuen 19.15 05. april 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til konstituerende Fællesrådsmøde

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE 3. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIELERSTUEN 17.15 19. FEBRUAR 2015 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 3. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Richard Mortensen Stuen 17.15 23. FEBRUAR 2017 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen

Læs mere

DJØF studerende får orientering under punkt 3. Med denne tilføjelse er dagsorden og referat fra sidste møde godkendt.

DJØF studerende får orientering under punkt 3. Med denne tilføjelse er dagsorden og referat fra sidste møde godkendt. Referat fra Politrådsmøde tirsdag d. 21. maj 2013 1. Valg af ordstyrer og referent. - Nickels vælges som ordstyrer - Nanna vælges som referent 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde DJØF

Læs mere

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Mødelokale 1 (For enden af rådsgangen) 17.15 22. FEBRUAR 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden til konstituerende

Læs mere

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE 3. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Mødelokale 1 (For enden af rådsgangen) 17.15 22. FEBRUAR 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende fællesrådsmøde 3 Foreløbig dagsorden

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 17. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.)

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.) DAGSORDEN 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts 1.3

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 11. møde, 24. marts 2010 Dato: 18-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 24-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

Delvalg: Bestyrelsen Studerende (Valggruppe IV)

Delvalg: Bestyrelsen Studerende (Valggruppe IV) Delvalg: Bestyrelsen Studerende (Valggruppe IV) 2 mandater Stemmeprocent: 19,56% De to mandater går til Heidi Klokker Andersen Andreas Olsen Blanke stemmer: 254 VF LF Studenterrådet Studenterrådets spidskandidater

Læs mere

Referat af Fællesrådsmøde

Referat af Fællesrådsmøde Referat af Fællesrådsmøde Ordinært møde Tirsdag d. 15.11.11 kl. 19.15-22.00, Studenternes Hus, mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Dagsorden: 19.15-22.00 Tilstedeværende mandater: Sara

Læs mere

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE

3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 3. ORDINÆRE FÆLLESRÅDSMØDE 2. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS Preben Hornung stuen 17.30 13. september 2018 1 Indhold Tidsplan frem til det 3. ordinære fællesrådsmøde 4 Foreløbig dagsorden til 3. ordinære

Læs mere

Kapitel 1: StatsRådets Formål 1 Rådets navn er StatsRådet, og det er hjemmehørende på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet.

Kapitel 1: StatsRådets Formål 1 Rådets navn er StatsRådet, og det er hjemmehørende på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. StatsRådets vedtægt Kapitel 1: StatsRådets Formål 1 Rådets navn er StatsRådet, og det er hjemmehørende på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. 2 StatsRådet er den officielle repræsentation af

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 4. februar 2019 kl. 19:00, Egebjergvang 231, 2750 Ballerup Tilstede: 28 Stemmeberettiget: 28 1) Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 1. april, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Lærke Hæstrup, ** Marcus Birk, næstformand Johan Sørensen, kasserer Tsinat Berhane, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 13. Oktober 2015 kl. 16:00 19:40

Bestyrelsesmøde. 13. Oktober 2015 kl. 16:00 19:40 Bestyrelsesmøde 13. Oktober 015 kl. 1:00 19:0 1 1 Indhold DAGSORDEN REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 3 BILAG 1: ORIENTERING FRA DSF 7 BILAG : ORIENTERING FRA STUNE BILAG 3: ORIENTERING FRA FORRETNINGSUDVALGET

Læs mere

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer Philip

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 1. Velkomst til generalforsamlingen 2. Formalia a) Valg af dirigenter: Stefan Larsen og Jakob Ruggaard er valgt som dirigenter. b) Valg af

Læs mere