Se denne gang nogle af Hennings billeder fra klubbens 10 års jubilæumstræf.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Se denne gang nogle af Hennings billeder fra klubbens 10 års jubilæumstræf."

Transkript

1 Det er vel ikke en hemmelighed, at Folkevognschassiset mellem år og dag er blevet brugt til andre ting end den velkendte boble. Karmann Ghia en er et udmærket eksempel på dette fænomen. Men at der findes andre og måske knap så vellykkede forsøg på at give Folkevognen noget andet tøj på, er bilen herunder et bevis på, selvom alt selvfølgelig igen afhænger af øjet, der ser. Billederne i denne lille serie, som vil fortsætte i næste udgave af bladet, er udlånt af Kurt Maarup december 2006 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad Første tyske plasticbil, produktionsår 1954 Den første tyske plasticbil blev fremstillet i Ravensburg af et mindre specialfirma Hermann Spohn. Karrosseriet, der er bygget på et VW-chassis, er fremstillet af fiberglasforstærket plasticmasse, og de kvadrerede sider, opnås ved brug af svært lærred, der er lagt ovenpå plasticmassen. Se denne gang nogle af Hennings billeder fra klubbens 10 års jubilæumstræf. Læs også om Jens Billes bils fødselsdagsfest på Årø, og om, hvad der egentlig skete på den meget omtalte Hannover-tur. Den første, og sikkert ikke den sidste flig i historien bliver løftet. Jens var med. Det var Jens også. Jens var øjenvidne, men var samtidig mere eller mindre tvunget til at være helt oppe at køre på flere andre sanser, bl.a. hørelsen. Lyder det indviklet? Tjah, men bladr og få forklaringen inde i bladet.

2 Klubbens bestyrelse og kontaktpersoner: Formand/garagemester Næstformand Jens Bille Stig Asmussen Fasanvej 18 Frueløkke Haderslev 6200 Aabenraa Tlf Tlf Kasserer Revisor/redaktør Edith Quvang Lars Pedersen Solvang 7 Buskhusevej 5, Ustrup 6100 Haderslev 6500 Vojens Tlf Tlf buskhusevej@mail.tele.dk Best. medl. Best. medl. Henning M. Sønnichsen Henrik Højland Fredstedvej 2, Fredsted Præstevænget Haderslev 6100 Haderslev Tlf / Tlf henning.s@privat.dk vwtumpen@tiscali.dk overveje at udvide tøjkollektionen, bl.a. med fleecetrøjer med tryk. Flere har også bemærket de klubbluser med broderet tryk, som klubben fra Fyn har. Her indgår klubmedlemmets navn også i det broderede tryk. Vi har fået brev fra Udviklingscenteret, som har arrangeret de to arrangementer i henholdsvis Haderslev og Vojens. De takker for vores deltagelse og beklager, at de havde glemt at beværte os med noget mad ved arrangementet i Haderslev. De skriver også i brevet, at de godt ved, det var en fejl af dem at lægge arrangementet i Vojens så tæt på byfesten (Høtten). Per og Stig overvejer at planlægge en tur, som foreløbig er tænkt som en afslutning på sæsonen. Turens mål er et helt fantastisk spisested nede på den anden side af grænsen, som både Per og Stig tidligere har besøgt. Derefter var der kaffe, te og smurte boller. Snakken gik lystigt, og det blev nok lidt senere, end det mange gange før har gjort ved generalforsamlingerne. 1. supl./garagemester 2. supl. Henry Quvang Claus Mikkelsen Solvang 7 Bakkesvinget Haderslev 6340 Kruså Tlf Tlf mikkelsen.claus@mail.dk Klubbens værksted: Hvis du ønsker at bruge klubbens værksted, så kontakt en af klubbens to garagemestre og lav en aftale.

3 kan have en smule med Hannover-turen at gøre. Hvem ved? Der bliver spurgt til hjemmesiden, og Stig oplyser, at man faktisk har gjort sig nogle tanker på det punkt, og at man ved det næste bestyrelsesmøde vil aftale det fornødne. Der er blevet lavet nogle små foldere til at sætte i vinduesviskerne på Folkevogne, som medlemmerne møder rundt omkring. Foreløbig er der trykt 50, som er sendt ud til enkelte medlemmer som et forsøg. Det besluttes, at alle skal have nogle foldere sammen med det næste klubblad. Klubbens navn er blevet udvidet med ordet Syd, så klubben nu hedder Haderslev VW Klub Syd. Det er gjort for at klubben skal være lettere at finde på internettet. Stig opfordrer alle til at henvende sig til bestyrelsen, hvis de har gode ideer til ture og arrangementer. Medlemmerne er trods alt spredt over flere byer, så hvis der sker lokale ting rundt omkring, som bestyrelsen måske er uvidende om, men som vi alle sammen kunne have glæde af at deltage i, så er der ingen grund til at holde det hemmeligt. Klubbens værksted har skiftet adresse. Hvis man har overfyldt med reservedele derhjemme, vil værkstedet kunne bruges til opbevaring. Man skal bare huske at sætte sedler med navn på de ting, man lægger derud, så de ikke ved en fejl senere bliver betragtet som klubbens ejendom og måske solgt videre. Der foreslås også, at man laver en liste over de reservedele, som er i klubbens besiddelse. Det havde måske været mest praktisk at gøre det, da man lagde tingene på plads, men man tager det med i overvejelserne. De nye klub-t-shirts kan købes ved Jens for 60 kr. pr. stk. Alt efter hvor svært det er at sælge bluserne, vil man Lørdag, den 13. januar 2007 på Bowl n Fun i Haderslev Menuen bliver igen i år den helt store nytårsbuffet med alt, hvad hjertet kan begære af kød, salater, dressinger og sovse i alle afskygninger, og hvor du selv skal slutte af med at arrangere din isdessert med lige præcis de former for is, drys og dessertsovs, som du holder allermest af. Klubben giver et tilskud på 50 kr. pr. voksen deltager og 25 kr. pr. barn, men ikke nok med det. Desserten er også på klubbens regning. Det vil sige, du kan komme i byen og både spise og bowle for en firkantet hundredekroners seddel. Vi mødes kl. 17, bowler en time fra kl. 18 og sætter os derefter til det veldækkede bord kl. 19. Medbring også gerne nogle billeder fra årets arrangementer, som vi senere på aftenen kan sidde og hygge os med. Jens Bille tager imod tilmeldinger på tlf eller jensbille@yahoo.dk indtil den 9. januar.

4 Udgifter: til Erste Mai Käfertreffen i Hannover sammen med Karin, Stig, Bente, Per og John. Fredag den 28/ kl. ca startede vi turen med 3 cabrioletter + 3 campingvogne. Karin og Stig skulle indvie deres nye campingvogn nemlig en T@b - formet som et lidt stort æg. Vi andre var ikke så luksusprægede med vores små MKP er. Nuvel, syd på et godt stykke nede på motorvejen med km/t spørger Jens mig pludselig, hvor Stig er henne, og svaret var, at: Jamen han kører da helt ude i periferien!!, så hastigheden måtte lidt ned, for at han også kunne være med, og på den første rasteplads i Tyskland var de ellers så pæne udstødningsrør blevet helt brune af varmen fra Stig s stakkels motor. Ikke nok med det. Stig snakkede også en del om, hvorfor der da sivede olie ud forneden ved blæserhuset?? Nå, men efter et lille afkølingsrast gik turen videre, så at sige uden problemer. Åh ja, måske lige bortset fra, at omkring ca. 60 km fra den bestilte campingplads, ville mit ene blinklys på campingvognen ikke mere. Øv bøv, men det blev dog først lavet, da vi var ankommet til campingpladsen Arnummer See lidt syd for Hannover, hvor vi fik stillet campingvognene + fortelte ( dem der nu havde et sådant) op. Inden vi gik til ro skulle vi nu også lige have en wienerschnitzel (det hører sig jo til, når man er kommet syd på) til aftensmad eller natmad kan man vel kalde det. Klokken var omkring Diverse køb af varer... kr ,00 Køb af vin ,00 Køb af øl/sodavand ,00 Køb af mad ,00 Underholdning ,00 Køb af bluser iflg. Stig ca ,00 Samlede udgifter ,00 Overskud v/træf ,25 6. Regnskabet godkendes. Stig har en bemærkning til prisen på bluserne, som, pga. at trykket blev billigere end beregnet, kun kostede 3.100,- kr. Det giver altså 800 kr. mere i overskud ved træffet. Det vil sige i alt 3.839,25 kr. 7. Jens Bille modtager genvalg som formand. 8. Henrik Højland modtager genvalg som bestyrelsesmedlem. 9. Edith Quvang modtager genvalg som kasserer. 10. Eventuelt. Man beslutter at gentage succesen med nytårstaffel i bowlingcenteret i januar. Der bliver spurgt til den ene af klubbens to pokaler. Klubben har en vandrepokal, som hvert år bliver overrakt til vinderen, når vi har spillet bowling ved nytårsarrangementet, mens det har vist sig lidt sværere at finde et egnet formål til klubbens anden pokal. Gode ideer efterlyses, og det bliver bl.a. foreslået, at klubbens mest uheldige medlem skal have pokalen. Et forslag, som måske

5 Balance VW Klubbens beholdning pr Kontant... kr. 938,25 Giro ,92 + peridoens samlede indtægter ,25 - periodens samlede udgifter... kr ,25 VW Klubbens beholdning pr kr ,17 der specificeres således: Kontantbeholdning... kr. 219,00 Indestående på girokonto kr ,17 VW klubbens beholdning i alt pr kr ,17 VW-træf den 9. og 10. september 2006 Indtægter: Deltagergebyr... kr ,00 Salg af øl/sodavand ,25 Salg af 2 T-shirts ,00 Tilbagekøb af øl/sodavand ,00 Salg af natmad ,00 Sømkonkurrence ,00 Sponsorgave fra Per ,00 Samlede indtægter ,25 Efter spiseriet gik vi i seng, og nu troede jeg, at jeg skulle have en god nats lang søvn efter en ligeså lang køretur, men ak nej. Nr. 2 Jens, som også skulle sove i campingvognen, snorkede som et æsel hele natten, så jeg sov ikke meget den nat og for øvrigt heller ikke meget de andre nætter pga. snorkeriet. Jens selv må også have været træt af det. I hvert fald skulle han næsten også altid de følgende dage lige have sig en lille formiddagslur. Om lørdagen skulle vi til cabriolettræf i Bassinghausen, men det regnede desværre så meget, at der kun var mødt ca. en biler op. Vi var trods alt ude at køre en tur i omegnen, nogen uden tag og andre med. Efter turen kørte vi tilbage til campingpladsen, og minsandten om der ikke også var kommet nogen fra Nordjylland, som Karin og Stig kendte. Nordjyderne havde endda arrangeret en tur til en privat VW-samler, som vi skulle hen til om søndagen. Nu skulle vi dog først have lørdag aften til at gå, så Per gik i gang med at lave HOTDOGS. Uhmm, de smagte godt, så noget er han da god til. Det og så til at sove, for med til historien hører også, at familien Per og co. ikke kunne komme så tidligt op, at de nåede at komme med til VW-samleren. Det var ellers en meget stor oplevelse at se de mange gamle og restaurerede VW er og Porscher m.m. Både fredag, lørdag og søndag havde det regnet meget, og vi var lidt triste ved tanken om, at det også kunne fortsætte om mandagen, hvor selve træffet, som vi egentlig var kommet for, skulle foregå. Der må dog alligevel have været nogen, der har hørt vores bønner, for mandag morgen var det strålende solskin, og vi kunne køre med låget (læs kalechen) nede. Da vi kom ind til den kæmpe store parkeringsplads var der VW er i alle afskygninger og et marked, hvor man kunne finde alt, hvad man havde brug for til sin VW, hvis man ellers havde tegnedrengen i orden. Priserne var selvfølgelig også skruet lidt i vejret.

6 Efter at have gået meget rundt og kigget på alverdens ting, ikke mindst Blaupunkt radioer, som Stig jo gerne ville have, og som han oven i købet havde fået lov at købe for Karin, men ikke fik købt ja man kan jo undre sig en smule, fik vi klapstolene og ditto borde stillet op på parkeringspladsen og fandt klemmerne frem. Udsigten ud over pladsen var jo fremragende. Den ene VW efter den anden - dejligt. Tirsdag morgen begyndte vi så småt at pakke sammen, da vi jo havde ca. 600 km at køre, inden vi var hjemme igen. Turen gik også godt indtil lige før Hamborg, hvor ladelampen begyndte at lyse i mit fine speedometer. Det var ikke godt. Per, som havde alt værktøj ombord, kørte jo selvfølgelig foran, og bemærkede ikke, at Jens og Jens blev nødt til at køre ind på nærmeste rasteplads, hvor Stig heldigvis ville låne os sit batteri, som var godt opladet. Til gengæld kunne han så låne mit, som var godt afladet og så lade det op med sin generator resten af turen. Ladelampen gik desværre ikke ud pga. et andet batteri, så nr. 2 Jens måtte løse problemet ved at sidde med en stor Maglite lygte og slå på laderelæet, når lampen begyndte at lyse. Alt gik jo heldigvis godt, men nu er det jo et spørgsmål, om Per gider at have sådan nogen som os på slæb en anden gang, når vi skal på tur. Hans bil var jo den eneste, der desværre ikke fejlede noget på den tur, men mon den er så fejlfri, som han påstår?! En rigtig god tur, som måske skal gentages i 2007, og måske med flere af klubbens medlemmer. Hvem ved?? Jens Bille Udgifter: Klubbens administrationsudgifter: Porto... kr ,50 Kontorartikler ,00 BG servicegebyr ,00 Telefon til Henry vedr. 2 x stjernetræf og træf - 150,00 Æ Folkevuen ,00 Klubbens samlede administrationsudgifter:... kr ,50 Klubbens aktivitetsudgifter: Garageleje 9 mdr. på Odinsvej 1 år på ny adresse... kr ,00 Varer t/generalforsamling ,50 Gaver ,00 Oprettelse af hjemmeside ,25 Gravering af pokal ,00 Tilskud til bowlingaften ,00 Køb af øl/vand til træf ,00 Køb af vin ,00 Køb af diverse varer ,00 Køb af mad på bowlingcenter ,00 Underholdning v/træf ,00 Klubbens samlede aktivitetsudgifter:... kr ,50 Klubbens samlede udgifter... kr ,50

7 Jens Billes egen bils 50 års fødselsdag, som blev afholdt på Årø. Forretningernes arrangementer både i Haderslev og Vojens, hvor det nok var arrangementet i Haderslev, som gik bedst, ikke mindst fordi man i Vojens havde lagt det for tæt på byfesten (høtten). En tur til en veteranbilsamling i Løsning. Nogle af medlemmernes tur til Hannover. Næste udgave af bladet vil komme til at stå meget i vores jubilæumstræfs tegn, og som en lille forsmag på dette, kommer der her nogle billeder, som Henning Sønnichsen har taget i løbet af de to dage i september. På bladets forside kan man også denne gang se Hans Christian Philipps meget flotte Type Beretningen godkendes. Dog kommer Jens Schear lige med en bemærkning om, at nogle medlemmer også har været til træf på Fyn, og at det varmt kan anbefales som et emne til næste års aktiviteter. 5. Regnskabet fremlægges. Regnskab for perioden Indtægter: Kontingent... kr ,00 Salg af reservedele ,00 Salg af logo ,00 Tilskud fra Henning v/bowling ,00 Deltagergebyr ved træf ,00 Tilbagekøb af øl/sodavand ,00 Sømkonkurrence ved træf ,00 Salg af øl/vand/vin ,25 Salg af natmad ,00 Salg af 2 T-shirts ,00 Sponsorgave fra Per Moshage ,00 Klubbens samlede indtægter ,25

8 Generalforsamling i Autohusets lokaler 28. september 2006 Dagsorden: 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af ordstyrer 3. Formandens beretning 4. Godkendelse af beretningen 5. Regnskab fremlægges ved kassereren 6. Godkendelse af regnskabet 7. Valg af formand (Jens Bille modtager genvalg) 8. Valg af bestyrelsesmedlem (Henrik Højland modtager genvalg) 9. Valg af kasserer (Edith Quvang modtager genvalg) 10. Eventuelt. Referat: 1. Formanden byder velkommen. Der er mødt omkring 25 medlemmer op til generalforsamlingen. Altså et virkelig godt fremmøde. 2. Stig Asmussen vælges som ordstyrer. 3. Formanden fremfører sin beretning og fortæller lidt om, hvad der i årets løb er sket i klubben: Nytårstaffel i januar Gråsten Oldtimertræf, som klubben måske vil gøre lidt mere ud af i det kommende år.

9 Lige et bevis på, at vinkelen ikke var helt ved siden af ved fotograferingen af bilerne på kajen. Her en sammensmeltning af to biler. Senere lykkedes det dog at få dem skilt ad igen. Hvis det regnede den dag, så var det gaveregn. Her modtager Bente og Jens gaver fra to af gæsterne Her er bilerne linet op foran Sankthans bålet på vejen ned til stranden. Jens Bille havde været så venlig at invitere klubben til at deltage i festlighederne omkring sin bils 50 års dag, som blev afholdt på Lillebælts dejligste ø, Årø den 17. juni Vi mødtes kl. godt 12 nede ved havnen i Årøsund, 7 Folkevogne, 2 campingvogne, 2 Toyota Picnic er og alt i alt lige omkring 25 personer. Efter at Edith havde været ovre og forhandle lidt priser, og vi havde opnået de rabatter, vi kunne få, fordi vi var flere end 10 personer, sejlede vi over. Det vil sige, det gjorde vi ikke helt, fordi der ikke var plads nok på færgen til os alle sammen, så den måtte lige udover de sædvanlige afgange sejle en ekstra tur. Det gør den nemlig som en service overfor passagererne, hvis der holder flere biler, end der er plads til på færgen. Vel ankommet til Årø, kørte vi det korte stykke fra havnen og op til sommerhuset, hvor vi blev modtaget af Bente og Jens og selvfølgelig også af 50-års fødselaren, som stod parkeret med både flag og sløjfe ovre på den tilstødende grund til huset. Vi placerede bilerne rundt om fødselaren, og heldigvis var der ikke i den sidste uges tid faldet så meget regn, så den tilstødende grund, som før i tiden fungerede som køkkenhave til huset, var både fast og hård nok til at kunne tage trykket fra de 7 Folkevogne, som i mellemtiden med Jens to biler, den gule og den grønne, var blevet til hele 9 Folkevogne.

10 Regnestykket med biler blev dog lidt senere en tand mere indviklet, da Henning Sønnichsen med familie og Toyota Picnic dukkede op, velankommet med den næste færge. Edith havde nemlig betalt og lagt ud for alle på færgen, også de af os, som holdt inde på kajen og måtte vente til næste afgang, men Henning kunne overrasket fortælle, at han da selv havde betalt. Lettere forvirring, indtil dagens anden Toyota Picnic dukkede op sammen med Rene Rethmeier og familie. Ingen af os havde lige i skyndingen lagt mærke til Rene på havnekajen ovre i Årøsund, men han kunne så til gengæld løse hele mysteriet ved at fortælle, at han under turen over havde fået at vide, at han ikke selv skulle betale noget, fordi det var gjort. Med andre ord, igen balance i regnskabet og Toyota Picnic er. Ingen havde betalt dobbelt, og alt var i sin skønneste orden. Også i sommerhuset, hvor man tydeligt kunne se, hvad Bente og Jens har fået efterhånden mange weekender til at gå med. De har virkelig for alvor haft hænderne oppe, spyttet i lommerne, mødt tidligt og har udover det også haft ivrig gang i både hammer, sav og pensel. Det er der vist ikke herske nogen tvivl om. Heller ikke, at de også havde haft gang i lidt andre redskaber for at få det lækre tag selv-bord op at stå, som vi blev mødt med, da vi bevægede os ind i huset, og hvis tag selv-bordet var lækkert, så var det slet ikke noget imod alt det, som var placeret oven på det. Der var både hamburgerryg, frikadeller, mini-pizzaer, salater med meget mere. Efter at have spist, sad vi bare, snakkede og nød i det hele taget udendørslivet foran sommerhuset, hvor der også ind imellem kom gående, cyklende og kørende mennesker forbi, bl.a. fjordbåden Helenas passagerer, som var på sightseeing på øen. Fælles for mange af dem var dog, at de måske nok blev lidt overraskede over at se så mange Folkevogne samlet på et sted og lige skulle stoppe op og tage dem i lidt nærmere øjesyn. Inden kaffetid kørte vi en tur rundt på øen, bl.a. ned til stranden, hvor vi stillede bilerne op på rad og række lige foran stedet, hvor der var samlet det, som ugen efter sikkert er blevet til et kæmpestort og flot Sankthans bål. Der blev taget billeder af bilerne, og udsigten ud over vandet blev også nydt i stor stil. Derefter kørte vi ned til havnen. Rene kendte manden, der havde kiosken, og havde lavet en aftale med ham om, at vi for hver Folkevogn, der dukkede op, kunne få enten en gratis is, sodavand, øl, pølse eller noget i samme stil. Ejeren af kiosken var i det hele taget meget imødekommende og sagde, at han ville ønske, vi havde meldt vores ankomst lidt før. Så ville han have arrangeret noget i forbindelse med vores besøg. Meget pænt af ham, og noget, som vi så måske kan vende tilbage til senere. Hvem ved? Årø er i hvert fald et sted, som altid er et besøg ekstra værd. Fredfyldt, idyllisk og med masser af pæne huse, som også er holdt i en god stand. På havnen tog vi også billeder af alle de deltagende biler. Autohuset havde lovet at annoncere vores jubilæumstræf og ville til det formål gerne have i alt 6 billeder af ligeså mange forskellige biler, taget i akkurat den samme vinkel. Tilbage ved huset fik vi kaffe og kage, og Per jonglerede lidt rundt med en bold nede på vejen sammen med sønnen. Nu skal folk også have ros, når de fortjener det, og her var der dog lidt bevis for, at når Per og Stig fortæller om deres fortid som fodboldspillere, så er der nok trods alt noget om snakken. Egentlig har jeg også altid troet, de i sin tid spillede på samme hold, men sådan har det åbenbart ikke helt været. I hvert fald lyste Per pludselig helt op og fortalte, at den bedste fodboldoplevelse, han nogensinde har haft i forbindelse med Stig, det var da Per og Stigs respektive hold spillede imod hinanden. Pers hold kunne rykke op ved et uafgjort resultat, og Stigs hold ville rykke ned, hvis de ikke vandt. Få minutter før kampen blev fløjtet af, stod det 2-0 til Stigs hold, men så skete der åbenbart noget mirakuløst helt til sidst, for kampen ender 2-2. På en ø er det mange gange sådan, at færgerne også er lidt med til at bestemme, hvornår man tager hjem, så ved 6-siden begyndte der at være en smule opbrudsstemning. Færgerne sejler kl , og 22.15, så ligesom mange af de andre besluttede jeg også at tage med den første af dem. Karin og Stig og Bente og Per havde campingvogne med, så de blev til dagen efter. Den sidste del af festlighederne er altså med andre ord ikke med her, men lige inden jeg kørte, beroligede Per mig. Selvom der sådan set ikke var taget hul på aftenen endnu, var han fuldstændig sikker på, at den eneste rigtige version af, hvad der senere var foregået, den kunne jeg få ved ham. Det tror jeg godt, man kan glæde sig til at læse mere om her i bladet. Til sidst en stor tak til Bente og Jens for en dejlig og veltilrettelagt 50 års fødselsdag.

september 2008 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad

september 2008 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad september 2008 Haderslev VW Klub Syds medlemsblad I denne udgave af klubbladet, er det Bent Hoegh s flotte Folkevogn, årgang 1957, der pryder forsiden. Læs historien om bilen på bladets midtersider, og

Læs mere

Læs om det hele inde i bladet

Læs om det hele inde i bladet vognen havde tilhørt hendes for nyligt afdøde mor, og nu skulle den sælges. Jeg var selvfølgelig meget yngre dengang, men åbenbart ikke klogere, for det der med, at man helst selv skal have lidt, eller

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave.

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave. Sandheden om stress Ifølge Lars Lautrup-Larsen 1. Udgave. Copyright 2013 by Lars Lautrup-Larsen Alle rettigheder forbeholdes. Indholdet af dette hæfte må ikke gengives helt eller delvist uden forfatterens

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Hold fast i drømmene og kæmp for dem

Hold fast i drømmene og kæmp for dem Hold fast i drømmene og kæmp for dem Som den første i sin familie valgte Lise Hansen som 52-årig at forlade Lolland og flytte til København. Det var ikke let, men hun ville til enhver tid gøre det igen.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Læs denne gang et rigtigt eventyr om Pigen og Bilen. og også lidt om, hvad der er sket i klubben i løbet af de første sommermåneder, og ikke mindst,

Læs denne gang et rigtigt eventyr om Pigen og Bilen. og også lidt om, hvad der er sket i klubben i løbet af de første sommermåneder, og ikke mindst, Billederne her på siden er taget ved Gråsten-Flensborg løbet den 28. maj 2005 og viser, hvordan TV-Syd ser ud både bagved kameraet og det endelige resultat på skærmen samme aften. Den meget skarpsindige

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24.

Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Bruger Side 1 14-06-2015 Prædiken til 2.søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Luk. 14,16-24. Gud holder fest, det handler Jesu lignelse om. Men er der nogen Gud til at holde fest for os? Det er vores tids

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Galsklint Camping 2010

Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping ved Middelfart på Fyn Vi tog hjemmefra onsdag middag og slog lige vejen indenfor Skanderborg på vejen for til campingpladsen. Vi havde fundet et fotostativ i den

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000

Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Nyhedsbrev d. 28. marts 2000 Sommerklargøring af MC Bestyrelsen har måtte indkalde til nyt møde, da vi fandt ud af at vor generalforsamling og MCTC s generalforsamling var blevet fastsat til samme weekend.

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011:

Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Beretning til generalforsamling i LJM Seniorklub den 14. januar 2011: Seniorklubben havde arrangeret 2 ting i 2010. Den 3. juli havde vi planlagt en tur til Abildå Brunkulsleje, hvor vi skulle mødes og

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

som nåede at være selvstændig tømrermester i 33 år. Vi fik også at vide hvor ordet rundhåndet stammer fra.

som nåede at være selvstændig tømrermester i 33 år. Vi fik også at vide hvor ordet rundhåndet stammer fra. Sommerudflugt. Søndag d.18 juni havde Nord arrangeret sommerudflugt. Over 30 personer mødte op på parkeringspladsen 500 m. før Hjerritsdal Mølle. Her fortalte pensioneret tømrermester Knud Bach historien

Læs mere

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt Af Ben Furman Oversat til dansk af Monica Borré Jespers mareridt er en historie om en lille dreng som finder en løsning på sine tilbagevendende mareridt. Jesper overnatter hos hans bedstemor

Læs mere

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september Grisejagt i Sverige 19. 22. september 2012 Onsdag den 19. september For cirka en måned siden blev jeg af et par gode jagtkammerater, Anette og Kim, spurgt om jeg ville med dem til Sverige på jagt. Det

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og 1. Jeg kører sådan rimelig ofte Katrine: Skal du lave noget i weekenden? Birgitte: Ja, jeg skal faktisk til Fyn altså her den 14. Katrine: Ja. Hvordan kommer du derhen? Birgitte: Jeg skal køre i bil. Katrine:

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere