BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BOBLEN. Maj Dyk i Silfra, Island"

Transkript

1 O O O BOBLEN O O O Maj 2015 Dyk i Silfra, Island

2 Bådehavnen Køge Mobil

3 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: Danske Bank: Bestyrelsen: Turudvalg: Formand: Thomas Aakjer Tlf.: o Annie Mikkelsen thomas@aakjer.dk o Carsten Mølbak Næstformand: Jesper Nielsen Tlf.: o David Gravenhorst Kasserer: Jeanette Tina Jensen Tlf.: o Knud-Erik Petersen kasserer@koegedykkerklub.dk o Lars Bock Sekretær: Lars Bock Tlf.: o Majbritt Birk Olsen Revisor: Jesper Laage Petersen Tlf.: o Poul Engel o Peter Adelhejd Pedersen Bestyrelsesmedlemmer: William Siefert Tlf.: Materialeudvalg: Jan Samsing Tlf.: o Carsten Mølbak Robert Veng Tlf.: o David Gravenhorst Suppleant: Palle Møller Tlf.: o Jesper Nielsen o Peter Barakonyi Hjemmeside: Kabys og festudvalg: o Lars Bock o Henriette Hansen o Thomas Aakjer o Robert Veng o David Gravenhorst Redaktør for Boblen: o Hanne Thomsen o Else Aagaard Tlf.: o Majbritt Birk Olsen boblen@koegedykkerklub.dk o Peter Barakonyi o Peter Gregersen UV-Rugby/UV-jagt udvalg: o Peer Christensen Leje af klublokaler & adm. af nøgler: undervandsrugby@koegedykkerklub.dk. o William Siefert o Poul Engell Tlf.: uvjagt@koegedykkerklub.dk Ansvarlig Klub Instruktør: o Carsten Mølbak Tlf.: DEADLINE - materiale til BOBLEN: den 1. i hver måned Annoncesalg: o David Gravenhorst Tlf.: o Peter Wium Tlf.: Skriv til: boblen@koegedykkerklub.dk KØGE DYKKERKLUB En Klub for alle VIL DU VÆRE MED? Danmarks bedste dykkerklub!

4 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave maden? Kontakt Jytte og aftal nærmere på tlf eller jesper.jytte@os.dk. Husk: Tilmelding til madaften finder du under Event på: Engang De Dansk Vestindiske Øer - i dag Virgin Islands I en søgning efter en mulighed for at tage forskud på den danske sommer følte Else og jeg os fristede af de tidligere danske besiddelser i Vestindien, hvor der ifølge turist informationerne skulle være 25 grader celsius døgnet rundt med en mild og behagelig brise. Øerne er jo en spændende del af den danske kolonimagthistorie, som kunne være interessant at få lidt indblik i, og så kunne der måske også være nogle gode dykkermuligheder. Så vi bestilte et 14 dages arrangement hos Bravo Tours fordelt ligeligt på St. Thomas og St. Croix i perioden 3. til 18 marts. Valg af rejseselskab var begrundet i, at Bravo Tours flyver direkte til øerne. Helt direkte var det dog ikke, for Boeing 757 er for stor til landingsbanen på St. Thomas, så vi måtte videre fra St. Croix i mindre fly. Vel ankommet til Windward Passage Hotel opsøgte jeg straks Admirality Dive Center. Et dykkercenter, som havde kontor på hotellet, hvor jeg bestilte en 2- tanks dykkertur til mig selv og en snorkling til Else, når firmaet næste gang skulle ud med et hold dykkere. Dagen efter lå der en besked om et arrangement fredag morgen, hvor Else og jeg troppede op og fik et lift med chefen Duane til havnen. Til vores overraskelse viste det sig, at vi var de eneste gæster, som sammen med skipper og Duane sejlede ud til arrangementet. Det blev en super dykkeroplevelse, hvor vi først sejlede ud til vraget Miss Opportunity, som lå lidt uden for Charlotte Amalie s havn på ca. 30 meter bunddybde. Der var temmelig hård sø, og vi fulgte ankertovet ned til vraget, som ligger på siden og er ca. 100 meter langt. Med et fantastisk sigt dykkede vi langs med vraget for efterfølgende at gå ind i skroget agter og fulgte skibets indre gange frem til stævnen og ud igen. Vel ude fik vi sigte på en Rough Tail Stingray nede på sandbunden, og ved nærmere inspektion vist der sig at være 2 stk., som dog ikke brød sig om selskab. Efter andre spændende observationer dykkede vi ud efter 45 minutter og sejlede i læ af Water Island, hvor vi først skulle prøve at finde et tidligere mistet anker. Til fælles overraskelse lykkedes det ret hurtigt på 12 metres dybde, hvor vi efter at have afleveret ankeret fortsatte dykket med studier af rev formationer, spændende fisk, en havskildpadde samt en meget selskabeligt indstillet blæksprutte. Igen et 45 minutters superdyk med masser tid til at nyde alle de spændende ting på bunden, hvor selv Duane gav udtryk for begejstring over at have haft mulighed for at se så mange forskellige spændende ting. (Med kun 1 dykker behøvede han ikke at skulle agere barnepige).

5 I øvrigt var det dejligt i PADI-land på begge øer at møde respekt for det hjemlige certifikat: Hey, it s a CMAS sportsdiver certificate, cool man! Efter en uge fløj vi tilbage til St. Croix, hvor jeg bestilte 2 dyk i Cane Bay nordvest for Christianssted, hvor attraktionen er The Wall. Begge dykkene var stranddyk, hvor dybden langsomt tiltager til ca. 15 meter, hvorefter væggen ca. 40 meter ude går lodret ned til ca meter. Et fantastisk skue på kanten af meget forskellige koralformationer afbrudt af dybe slugter, hvor man kan dykke igennem med mulighed for at se en righoldighed af fisk, havskildpadder og blæksprutter. Også en enkelt Lionfish blev spottet, men de er efterhånden blevet en sjældenhed takket være en ihærdig indsats for at udrydde denne uønskede invasive art. Ude på kanten havde vi mulighed for iagttage et par revhajer, og det påstås, at man kan være heldige at se hammerhajer. For de som nøjes med at snorkle er området også en fantastisk oplevelse. Vi boede under opholdet på St. Croix på Divi Carina Bay Hotel, som ligger temmelig afsides på øens østlige del, men som til gengæld er beliggende på en bounty strand med en lagune ud til revet, hvor der er fantastiske snorkelmuligheder. Det er tilrådeligt at bære fodtøj ved færdsel i lagunen. Jeg piller stadig, her 14 dage efter hjemkomsten, pigge fra søpindsvin ud af fødderne! Feriemæssigt er øerne og dets befolkning virkelig en rejse værd. Der er en fantastisk smuk natur, om end øerne landskabsmæssigt er ret forskellige, men det gennemgående træk er den venlige befolkning, som tilsyneladende ikke bærer nag til Danmark og danskerne for hverken slavehistorien eller salget til USA i Tempoet på øerne er meget afslappet, man giver sig god tid og hilser hjerteligt på hinanden og på de danske turister. Kun lige midt på dagen, når krydstogtskibene læsser deres passagerer af på en byudflugt i Charlotte Amalie, kan det virke lidt travlt og turistagtigt. Bortset fra i Dronningens Gade, hvor alle de dyre mode- og juvelerbutikker ligger, kan man gå stille og roligt og kigge på butikker uden at blive udsat for anmassende salgstilbud. Søren Refslund Møller Boblen siger tusind tak til Søren for en dejlig og levende beretning fra turen til de tidligere danske oversøiske besiddelser lysten til en tur derover er bestemt vakt Det kan nu gøres klædt i en af klubbens nye fine T-shirts Nye klub T-shirts klar til køb! Se dem i klubben De nye klub T-shirts er klar til tryk de første prøveeksemplarer er i klubben. T-shirtsene er efter lidt små i størrelserne, så prøv gerne inden bestilling Købes under event og afhentes i klubben.

6 Dyk i Silfra på Island Turen skulle gå til Island i påsken sammen med Bolette, hendes lillebror plus kæreste, svigermor og lille Carl. Bolettes Granfætter skulle konfirmeres, og vi udnyttede muligheden for at slå et smut der op igen nu den bød sig. Familien er bosiddende i Borgarnes en times kørsel nord fra Reykjavik. Vi skulle bo i en lejet hytte med udsigt over fjorden, ikke så langt fra familien. Nå, men nu er man kommet til det kolde nord, her ikke mange km fra den nordlige polarcirkel, så skal man da også dykke - selvfølgelig Og her er der ét dyk der slår næsten alt: Silfra. Dykket mellem den Eurasiske og den amerikanske kontinentplade med en sigt på langt over 100 meter. Årsagen til man ikke kan se længere er ene og alene klippefremspring. Det skal opleves, og det er så min anden gang men når man nu er der Dykket var booket hjemmefra, igennem dive.is så jeg havde taget mit GoPro kamera og maske med, og kørte de 80 km ud til Thingvelir nationalpark i snestorm og -8 grader. Det er 1. april - vi er 4 raske dykkere, 3 stk. varmvandsdykkere fra Australien og så ham The Viking som jeg hurtigt blev døbt af instruktøren da jeg jo var CMAS og havde prøvet det kolde vand før, i modsætning til de 3 andre, der allerede lignede ispinde efter deres første par minutter i en tørdragt. Der var to instruktører til os fire, og efter vi var blevet gearet op gik vi ned mod sprækken, hver med en termokande med kogende vand, så når vores regulatorer frøs til kunne blive tøet op. At komme i vandet er en lettelse, da det kun er 1 grader varmt og varmere end den -8 grader kolde storm luft. Her er bare så flot wow det kan næsten ikke beskrives, vandet kommer oppe fra Lángjökull - Islands anden største gletsjer og bruger så 100 år på at blive filtreret gennem lava det var hvert fald vi fik fortalt af instruktøren. Så vandet er rent, meget rent, det er helt ufatteligt, og her føler man rigtig at man svæver i rummet. Alt andet forsvinder for en kort stund.

7 Vi dykkede først gennem det smalleste sted i starten hvor man kan røre begge kontinenter på én gang, herefter kommer man til Silfra Hall hvor den store wow effekt kommer. Max dybden er på 23 meter, men i snit er man på 4-8 meter. Solen hjalp også godt på lysspillet. Herefter kommer man til Silfra Cathedral, der er det bredeste sted i sprækken. Hele farvespekteret inden for farven blå kommer i særdeleshed til sin ret, som man langsomt bevæger sig hen over bundet. Til slut kommer man op i lagunen, max dybde er 3 en meter her, og fuldt knald på farverne da der her er er en smule grønne tang tråde der stiger op fra bunden. Dyreliv er der intet af i Silfra. Det er bare verdens bedste sigt og det lækreste ferskvand man kan drømme om. Og hvad kan man ønske sig mere? Jo en billigere pris, godt 2000 kr. for 40 minutter er lige groft nok, men sådan en tur kan man køre længe på. Så var det bare op og hurtigt ud af tørdragten, hvis og hvis man skynder sig, er der kun hals manchetten at komme ud af. Som de sagde, er det lidt dyrt i længden lynlåsen ville altså fryse til efter meget kort tid. Efter vi var kommet i tøjet var der kakao og kiks og udveksling af mail adresser så vi kunne dele billeder senere. Håber I vil nyde billederne. Hilsen Peter Adelhejd Pedersen Boblen siger tusind tak til Peter for en dejlig, levende beretning fra dykket i Silfra et dyk som vi nok er mange der har på ønskelisten Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: Det gamle telefon nr.: ringer videre på det nye nr.: Det gamle nummer vil det blive ved med det indtil videre. Så proceduren er at ringe til et af de to numre og bede om vagthavende. Teknisk udvalg bringer en notits i Sportsdykkeren om at SOK nu hedder Marinestaben og ændringen af telefonnumrene

8 Referat af bestyrelsesmøde den 16. april 2015 Mødedeltagere: Lars, Jesper, Jeanette, Thomas, Palle, Robert, William Afbud: Jan Samsing Fordeling af poster i bestyrelsen: Jesper Nielsen blev valgt som næstformand Material: Det blev aftalt at der skulle arbejdes på at få lavet en nitrox bank og der blev aftalt et budget for dette på kr. CM arbejder videre med sagen. Lille gummibåd, der blev drøftet forskellige muligheder som at udskifte motor og renovere selve båden og på at købe en brugt. Jesper arbejder videre med sagen og kommer med en indstilling til næste møde. Der er modtaget nøgle til den gamle færge havn i Korsør som giver adgang til området. Vedligeholdelse af klubben: Der blev aftalt at der skulle arbejdes på en arbejdsdag og herudover blev der drøftet varme i stue etagen, ny VVB og at gulvet på 1, sal skulle lakeres. Der drøftes videre på næste møde. Uddannelse: Der blev efterlyst speedbådskursus og LBO kontakter RGZ omkring afholdelse af kursus. DVS: Klubbens Facebook profil blev vendt og Jan blev sat til at være tovholder på dette. UV rugby: SøKøgerne slog Amager i deres sidste kamp og overvejer nu at stille op i elite divisionen. Turudvalg: LBO oplyste at der var arrangeret ture for første ½ år og at disse nu er slået op på hjemmesiden. T Shirt: T Shirt er til salg på hjemmesiden og koster 125,- kr. inkl. moms. Kommende Arrangementer: Havnedag 2015: Brugerrådet har besluttet at afholde Havnedag lørdag den 20. juni fra kl Der planlægges i lighed med sidste år, at klubberne holder åbent hus, og der laves lidt forskellige indslag for børn og vokse. Samtidig afholdes Stafet for Livet Hummerdage samt større sejlerstævne. Lars Bock Næste møde er den 21. maj 2015 kl. 19:00 i klubben.

9 Referat af ekstraordinær generalforsamling den i Køge Dykkerklub. Fremmødet var pænt da ca. 30 af klubbens medlemmer var mødt op til den ekstra ordinær general forsamling. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om vedtægtsændringerne 3. Behandling og afstemning af vedtægtsændringerne 4. Eventuelt 1. Klubbens nye formand Thomas Aakjaer bød de fremmødte velkommen og herefter blev Carsten Mølbak valgt som aftenens dirigent. 2. Formanden orienterede omkring baggrunden til ændringsforslaget var at give klubbens voksne UV medlemmer indflydelse ved generalforsamlingerne ved at de fik lov til at kunne stemme samt mulighed for en plads i bestyrelsen. 3. Ændringsforslaget blev sat til afstemning og forslaget blev herefter enstemmigt vedtaget. 4. Eventuelt - Carsten gav ordet frit. William Siefert orienterede om det kommende repræsentantskabsmøde i DSF og opfordrede alle til at komme med emner som de måtte ønske blev taget op ved mødet. Henry påpegede at man skal huske at respektere svømmehals regler og tider og bestyrelsen blev opfordret til at disse blev trykt i Boblen så alle havde mulighed for at opfriske disse inkl. svømmehalstider og hvilke baner der var til rådighed. Jytte efterlyste friske kokke som ville lave mad til madaftnerne. (1. torsdag i måneden) Else efterlyste dykkerbilleder til at krydre Boblen med. Formanden takkede for den fornemme bespisning og for det gode fremmøde. PBV Lars Bock Svømmehalstider i Køge Svømmeland Mandage: 19:00 20:30 bane :30 20:30 springbassinet Tirsdage: 18:30 19:00 bane :30 21:00 springbassinet 19:00 20:00 bane 4-6 Onsdage: 19:00 20:30 bane :30 20:30 springbassinet Tirsdag og onsdag bruges springbassinet til UV Rugby, mandag er forbeholdt undervisning. Husk at være ude af vandet inkl. flasker og gear, have skyllet sit udstyr og være klar til at forlade svømmehallen kl. 21:00 (tirsdage dog kl.21:00)

10 Rib tur til Vapper Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas * Dybder: meter (Top Bund) Der er adgang ind på broen (styrhuset) via døre forrest i BB side og agterst i STB side. Derudover kan man komme ind gennem det forreste vindue i STB side. "Taget" på broen findes 5 1/2 meter under vandoverfladen. Der er yderligere adgang til skibets overbygning gennem en dør agterst i BB side i etagen under broen. Endeligt kan man komme ind i overbygningen og ud under fordækket gennem en gang, der starter i STB side af hoveddækket, inde bag ved spillene. Det er muligt at svømme fra broen og 3 etager ned via trapperne. Trapperne slutter i den gang, der fører ud til hoveddækket agter. På 2. etage under broen befinder infirmeriet (sygehuset) sig forrest i BB side. Man kan tydeligt se operationsbordet midt i lokalet. Lige agter derfor findes infirmeriets sygestue. Den øvrige del af 1. og 2. etage under broen er optaget af kahytter. Hoveddækket er i 16 meters dybde, og i midten af dækket 10 meter agterefter fra brobygningen findes en åben luge på 1,5 x 1,5 meter ned til maskinrummet. 25 meter længere agterefter på dækket findes en åbning på 2 x 3 meter ned til fiskefabrikken, hvor der er masser af plads. Her findes mange maskiner og transportbånd, samt i STB side et lille kontor i en container. Vragets længde er 102 meter. Klubaften hver torsdag

11 RIB tur til Skonnerten Baltic Dato: Søndag den Afgang fra klubben: 7.00 Turleder: Carsten Mølbak Pladser: 12 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas ** Dybder: meter (Top Bund) Den firmastede skonnert Baltic blev bygget i 1919 på A.B. Baltic, Lemland i Finland. Skibet målte 52,24 meter i længden og 10,29 i bredden, tonnagen var på 451,41 brt. og 353,95 nrt. Baltic lå i Strøby Ladeplads, det var Søndag morgen den 1. oktober og man var klar til at afsejle, efter at have taget næsten 500 tons flint ombord, til Gustafsbergs Porslinsfabrik i Stockholm. Alt tegnede lyst, sigtbarheden var god og der blæste en frisk brise fra vest, gode forhold for et stort sejlførende skib. Ved 10-tiden om formiddagen, ankom man til det Tyske minefelt ud for Stevns, den Danske lods forlod Baltic, man kastede anker og afventede nu den Tyske minelods. Selvom besætningen arbejdede ved lænsepumperne natten igennem, steg vandet langsomt men sikkert og ved 3.00-tiden stod der over 1 meter vand i lasten. Kaptajnen vurderede nu situationen som faretruende og man afsendte derfor SOS signal, både ved at affyre nødblus og ved at morse med signallampen, imod det tyske minelodsskib. Det tyske skib kom straks til undsætning, tyskerne sejlede så tæt op under Baltics læside de kunne og besætningen fra det synkende skib, firede nu deres redningsbåd ud og blev samlet op i sikkerhed af tyskerne. Kaptajnen forlod som den sidste Baltic klokken mandag morgen, kun medbringende skibets papirer. Skt. Hans i klubhuset og på havnen d. 23/6 Vi tænder op i grillen og hygger med vores medbragte mad. Bare mød op og få dig en skøn aften

12 Stranddyk til Piren ved Sigerslev Dato: Torsdag den Afgang fra klubben: Turleder: Lars Bock Pladser: 99 stk. tilmelding via klubbens hjemmeside. Certifikat krav: Minimum svarende til Cmas * Dybder: 0 10 meter Sigerslev Kridtbrud er et af de mere tilgængelige steder ved Stevns i forhold til de ellers høje klinter ned til kysten. Og samtidig et af de mest spektakulære, da kridtformationerne er mest udtalte her. Den store T-formede mole ejes af Omya A/S, der udvinder kridt, og leverer produkter til papir-, bygge-, malings- og haveindustrien. Omya A/S er i øvrigt medlem af Netværket for Grøn Erhvervsudvikling. Så man må gå ud fra, at kalkslam-udledningen foregår i pagt med naturen. Man dykker fra stranden til sydvest for molen, og skal undlade at komme for tæt på det område, hvor der udledes kalkslam fra fabrikken. Man vil ikke kunne se en hånd for sig i den hvidlige suppedas! Området ses tydeligt som et bredt hvidt bånd oppe fra parkeringspladsen. Under dykket vil man se store områder af alger og vandplanter, der lægger sig som pastelfarvede duntæpper hen over bunden. Bunden består hovedsagelig af kridt. Mange steder ses dybe furer i kridtformationerne, dannet ved at granitblokke under istiden blev skubbet hen over kridten. Der ligger resterne af et gammelt træskib på bunden, hvor nu kun spanterne stikker op. Man ser også levninger fra en gammel bådebro og resterne af et enormt forvitret anker, der dog formodes at stamme fra et væsentligt større skib Havnedag lørdag den 20. juni fra kl Der planlægges i lighed med sidste år, at klubben holder åbent hus, og der laves lidt forskellige indslag for børn og vokse

13 KDK Turkalender 2015 april til september Dato Dag Mål Sted Tid Turleder Mobil Anta l Dybde Kr. Himmelfart Kullen Mölle Opslag Carsten Mølbak Mandag Vapper (2.pinsedag) Rødvig 7.00 Carsten Mølbak Torsdag Pirren Stevns Lars Bock Søndag Baltic Rødvig 7.00 Carsten Mølbak Torsdag Boesdal Stevns Peter Adelhejd Weekend DM UV Bagenkop 7.30 Majbrit B. Olsen Torsdag SDR Mole Køge David Gravenhorst Torsdag Stella Mojac Rødvig Lars Bock Lørdag Havnedag Køge Torsdag Flinteovnen Rødvig Tom Skaibæk Søndag Vapper Rødvig 7.00 Carsten Mølbak Torsdag Baltic Rødvig Carsten Mølbak Torsdag Junker 88 Køge Lars Bock Lørdag Minos Rødvig 7.00 Carsten Mølbak Søndag Dannebroge Køge 7.00 Carsten Mølbak Torsdag Pirren Rødvig Peter Adelhejd Søndag Kalmar Kastel Gedser 7.00 Poul Engell Lørdag Jersie Vraget Køge 8.00 Lars Bock Søndag Vibeke høj+explorer Klintholm 7.00 Carsten Mølbak Weekend Køge Festuge Torvet Lørdag S 103 MTB Als 7.00 Carsten Mølbak Lørdag Dr. Eichelbaum Langeland 7.00 Carsten Mølbak Tilmelding og betaling på klubbens hjemmeside:

14

15 OLDERNE Olderne mødes sidste fredag i måneden. Husk tilmelding senest onsdag Fredag d.24 April 2015 Kl 18:30 Gøsta Persson persson@oncable.dk Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Fredag d.29 Maj 2015 Kl 18:30 Svend Erik Jensen kirstenj364@gmail.com Connie Andersen cia-la-14@vip.cybercity.dk Fredag d.26 Juni 2015 Kl 18:30 Inge Birthe Rønholt roenholt47@gmail.com Jimmy Lund jimmylun@gmail.com Fredag d.31 Juli 2015 Kl 18:30 John Dahlbæk dahlbaek@webspeed.dk Gøsta Persson persson@oncable.dk Fredag d.28 August 2015 Kl 18:30 Arne Åbjerg Larsen arne@aabjerg.dk Svend Erik Jensen kirstenj364@gmail.com Tilmelding til madhold pr telefon eller ved at sende en til holdet. Billedmateriale, tegninger og lignende som ønskes bragt i BoBlen skal overholde reglerne om ophavsret og copyright. Sendt derfor kun billeder som du enten selv har taget eller som du har fået lov til at bruge frit.

16

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet

BOBLEN. Maj Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet. Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet O O O O BOBLEN O O Maj 2016 Billeder fra årets Kullen-tur nyd dem rundt om i bladet Klubtur til Lysekil i Sverige læs mere inde bladet Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub,

Læs mere

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul

BOBLEN. Godt Nytår. December ønsker alle Glædelig Jul O O O BOBLEN O O O December 2014 ønsker alle Glædelig Jul Godt Nytår Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18

BOBLEN. Juni Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 O O O O BOBLEN O O Juni 2018 Skt. Hans i klubhuset lørdag den 23. juni kl. 18 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt

Læs mere

BOBLEN. Fra årets Fastelavn

BOBLEN. Fra årets Fastelavn O O O O BOBLEN O O Fra årets Fastelavn Marts 2015 HUSK - Generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 19:30 i Klubhuset Spisning kl. 18:15 - tilmelding senest om tirsdagen på hjemmesiden Bådehavnen

Læs mere

BOBLEN. Februar 2016

BOBLEN. Februar 2016 O O O O BOBLEN O O Februar 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00

BOBLEN. O August Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 O O O BOBLEN O O O August 2016 Læs om: Forskønnelses-lørdag i klubhuset den 10. september fra kl. 10:00 Svømmehalskort vedlagt (hvis du var tilmeldt inden den 15. august 2016) Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil

Læs mere

BOBLEN. September 2012

BOBLEN. September 2012 O O BOBLEN O O O September 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Maj/juni 2017

BOBLEN. Maj/juni 2017 O O O O BOBLEN O O Maj/juni 2017 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00

BOBLEN. Sept./oktober ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 O O O O BOBLEN O O Sept./oktober 2017 2. ekstraordinære generalforsamling torsdag d. 23. november 2017 kl. 20:00 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke

Læs mere

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset

BOBLEN. Januar/Februar HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset O O O O BOBLEN O O Januar/Februar 2015 HUSK Fastelavn!!! Søndag den 15. februar 2015 kl. 13:00 i klubhuset Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Et par friske

Læs mere

BOBLEN. O Maj/Juni 2014

BOBLEN. O Maj/Juni 2014 O O O BOBLEN O O O Maj/Juni 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Arbejds-lørdag i klubben 21. Juni kl. 10-14 Vi holder en arbejdslørdag i klubben 21/6 kl 10-14. Hvis du kan, så grib arbejdstøjet

Læs mere

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september

BOBLEN. August Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september O O O O BOBLEN O O August 2015 Kong Neptun holder Dykkerdåb og Dåbsfest den 19. september Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Marinestaben (tidligere SOK) har fået nyt telefonnr.: RING: 72 85 00 00

Læs mere

BOBLEN. Maj - juni 2012

BOBLEN. Maj - juni 2012 O O BOBLEN O O O Maj - juni 2012 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post:info@koegedykkerklub.dk, Boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer

BOBLEN. Juni/juli Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer O O O O BOBLEN O O Juni/juli 2016 Køge Dykkerklub ønsker alle en rigtig fantastisk sommer Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Har du taget billeder, som Boblen må bruge frit? Boblen modtager meget gerne

Læs mere

BOBLEN. December 2013

BOBLEN. December 2013 O O O BOBLEN O O O December 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. April - Maj 2013

BOBLEN. April - Maj 2013 O O O BOBLEN O O O April - Maj 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

BOBLEN. November 2013

BOBLEN. November 2013 O O O BOBLEN O O O November 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865

Læs mere

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart.

BOBLEN. August Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. O O O O BOBLEN O O August 2017 Svømmehals kort udleveres i svømmehallen ved sæsonstart. Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad?

Læs mere

BOBLEN. Oktober 2014

BOBLEN. Oktober 2014 O O O BOBLEN O O O Oktober 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. September 2015

BOBLEN. September 2015 O O O O BOBLEN O O September 2015 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30

BOBLEN. Marts Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 O O O O BOBLEN O O Marts 2017 Generalforsamling d. 16. marts kl. 19:30 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk

Læs mere

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt

O BOBLEN GODT NYTÅR. Fastelavn for alle den 26. februar. O Januar Medlemskort vedlagt O O O BOBLEN O O O Januar 2017 GODT NYTÅR Fastelavn for alle den 26. februar Medlemskort vedlagt Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Flasker, der har været til trykprøvning, kan afhentes i klubhuset

Læs mere

BOBLEN. Marts/April 2016

BOBLEN. Marts/April 2016 O O O O BOBLEN O O Marts/April 2016 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften - første torsdag i hver måned! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger

BOBLEN. Marts/april Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger O O O BOBLEN O O O Marts/april 2018 Årets kattekonger & -dronninger, sjoveste/bedste udklædninger Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at

Læs mere

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Tur til PADI -vraget d.12/

DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Tur til PADI -vraget d.12/ Juni 2006 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 438 Tur til PADI -vraget d.12/5 2006. I denne parole finder du: PADI-vraget d. 12/5....2 God sommerferie...2 Program

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O

O O O O BOBLEN Juli 2014 O O O O O BOBLEN O O O Juli 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4 Nyhedsbrev Årgang 3 Udgave 4 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit syvende nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

BOBLEN. O August 2014

BOBLEN. O August 2014 O O O BOBLEN O O O August 2014 Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-mail: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk

Læs mere

BOBLEN. September 2018

BOBLEN. September 2018 O O O O BOBLEN O O September 2018 Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63 86 09 eller email: jesper.jytte@os.dk

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Sportsdykkerens december udgave 2013.

Sportsdykkerens december udgave 2013. Sportsdykkerens december udgave 2013. Tæt på Teknisk udvalg vil gerne opfordre til at alle skriver ind med tæt på hændelser igennem episoderapport på DSF hjemmesiden under Teknisk Udvalg. Ideen med ikke

Læs mere

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST

BOBLEN. November Invitation til JULEFROKOST O O O O BOBLEN O O November 2018 Invitation til JULEFROKOST Bådehavnen 14, 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE KØBENHAVN V   Nr Så er der igen masser af vragdyk på programmet FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND Juli 2013 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 524 Så er der igen masser af vragdyk på programmet I denne parole finder du: SENIORAFTEN FREDAG DEN 31. MAJ 2013...2

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

BOBLEN. Marts - April 2013

BOBLEN. Marts - April 2013 O O O BOBLEN O O O Marts - April 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Baglandets nyhedsbrev 2019

Baglandets nyhedsbrev 2019 Baglandets nyhedsbrev 2019 Kære medlem af Baglandet, Vadehavscentrets støtteforening. Hermed lidt nyt fra Baglandet og om årets arrangementer. Vadehavscentrets kulturudstilling åbnede i dagene omkring

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010

Intro aften for nye medlemmer. www.cmasdivers.dk. Revision: 21-08-2010 Intro aften for nye medlemmer 2015 www.cmasdivers.dk Revision: 21-08-2010 Bestyrelse og instruktører Formand Næstformand Kasserer Martin Hampen Christensen Tim Jakobsen Kim Winckler Pedersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Nr: 3, 2013 21. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad Nr: 3, 2013 21. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Hal vagter... 2 Regler i

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Muræne og pudsereje - Fuerteventura. Februar 2017, Årgang 14, nr. 1

Muræne og pudsereje - Fuerteventura. Februar 2017, Årgang 14, nr. 1 Muræne og pudsereje - Fuerteventura Februar 2017, Årgang 14, nr. 1 Dykkerklubbens bestyrelse Formand: Arne Munk Laursen tlf. 41 61 83 18 E-mail: dyk.laursen@gmail.com Næstformand: Kent Kynde tlf. 21 20

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015

Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015 Referat af generalforsamlingen, torsdag den 29. oktober, 2015 Vi var ialt 21 deltagere. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Hanne Olsen blev valgt som dirigent og hun bekræftede, at generalforsamlingen var

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O

O O O O BOBLEN Juni 2013 O O O O O BOBLEN O O O Juni 2013 Køge Dykkerklub Køge Dykkerklub, Bådehavnen 12, 4600 Køge Hjemmeside: www.koegedykkerklub.dk E-post: info@koegedykkerklub.dk, boblen@koegedykkerklub.dk Danske bank, 4865 8045569

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3, Udgave 2

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3, Udgave 2 Nyhedsbrev Årgang 3, Udgave 2 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit sjete nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014

FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND. DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532. Formanden på nytårsdyk 2014 FRØMANDSKLUBBEN HELGOLAND April 2014 DYBBØLSGADE 15 1721 KØBENHAVN V WWW.HELGOLAND.DK Nr. 532 Formanden på nytårsdyk 2014 I denne parole finder du: Bestyrelsesmøde d. 20 marts2014...2 Program for april

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet

Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Referat fra generalforsamling Onsdag d.16/2 kl. 19.00 på Værftet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Uddannelsesudvalgets beretning. 4. Fremlæggelse af regnskab. 5. Behandling af

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR

BOBLEN. December GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR O O O BOBLEN O O O December 2017 GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR Bådehavnen 14 4600 Køge Mobil 40148775 Mad aften fx første torsdag i måneden! Friske kokke søges til at lave mad? Kontakt Jytte på tlf. 24 63

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent.

REFERAT 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. REFERAT EMNE: 3F SPORT S GENERALFORSAMLING DATO: 7. MARTS 2011 1. Valg af dirigent Jens Peter Christensen blev valgt til dirigent. 2. Valg af referent Tina Hermann blev valgt til referent. 3. Formandens

Læs mere