Daniel og Martin tog de forulykkede med ud for at finde fødeemner i naturen, og der blev læst fra bogen Lord of the Flies.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Daniel og Martin tog de forulykkede med ud for at finde fødeemner i naturen, og der blev læst fra bogen Lord of the Flies."

Transkript

1 Ugebrev Nr. 8, skoleåret oktober 2013 Et nyt eksperimentalfly, hvis smarte computer skulle kunne dirigere det over Nordpolen fra Köln til New York, forulykker i Barentshavet ved en ubeboet ø. Herfra starter den store overlevelseskamp, hvor grupperne fra First Class, Business Class og de to økonomiklasser ender med at kæmpe om de sparsomme ressourcer på øen. Da mange undervisere var ude af huset, var der kaldt vikarer ind: Mikkel Ploug, Vibe Esdahl-Schou og Daniel Bliss. Tak for hjælpen til de tre! Forløbet havde Iris som forløbsleder og Martin var med mandag. I Tysk hos Iris skulle der skrives dagbog, synges for at holde humøret oppe, og øves ugedage, da ingen computere hjalp med at holde styr på tiden. I anden omgang skulle der skrives flaskepost med nødråb. Mikkel benyttede metoder fra Cooperative Learning for at finde de mest brugbare matematiske redskaber i overlevelseskampen på øen og senere skulle der måles op på øen og laves en løftekran i arbejdet med redningstømmerflåden. Vibe introducerede forfatteren Daniel Defoe (Robinson Crusoe) og lærte i den forbindelse eleverne notatteknik. Da de et par dage efter kom igen i hendes workshop skulle de på grundlag af deres egne noter forsøge at rekonstruere essensen i den tekst, de havde lavet notater til(!) Daniel og Martin tog de forulykkede med ud for at finde fødeemner i naturen, og der blev læst fra bogen Lord of the Flies. En Robinsonade er når mennesker bliver isoleret fra det omgivende samfund. Mellem workshops var der konkurrence om overlevelse i den nærliggende Ormeskov, og vinderne kunne onsdag undslippe på en tømmerflåde. Resten måtte blive på øen i kamp om overlevelse med de andre grupper. First Class skulle selvfølgelig ikke sove under presenninger. De havde et penthouse i trækronen.

2 Arbejdet med at bygge læ mod vinden skrider frem. Her har en passager opgivet sin minkpels til formålet. Foruroligende: en passager findes død, slået ihjel. Er der optakt til krig mellem grupperne? Der fabrikeres våben... for en sikkerheds skyld...

3 I huset Vi skrev i sidste uge, at vi sagde farvel til Kaare og goddag til Maria. Begge dele er desværre forkert. Kaare ombestemte sig (og det er vi glade for ) og Maria hedder altså Marie. Undskyld! Inger fra skolekredsen har været i gang med at sy punge og sække til Fladlandssagaen. Tak for det! Indholdet af pung og sæk markeres i de små lommer på siden. Urter, ædelstene, mystiske komponenter. Efterskolernes dag blev i år mere besøgt end sidste år, og vi har pt. flere tilmeldte end sidste år på samme tid. Da vi lige nu er fyldt op på 8. årgang, lover den store tilmelding godt for årgang 9. Konceptet på Efterskolernes Dag var at gæsterne besøgte en filmkulisse og blev tilbudt at deltage direkte i optagelserne. De to filmhold må nu se om de kan få en film ud af de forskellige scener... Velkommen til Efterskolernes Dag! Det vides ikke om nogen vendte om i indkørslen, da de mødte Gaston og Gorm... Oliver i midten er rigtig god med latex penslen og viser her de to venlige monstre frem.

4 En modstandsfilm under anden verdenskrig var den ene af filmoptagelserne.... en film om en portal fra eventyrriget og til vores verden, var den anden.

5 Fredag var den tilhørende fridag til Efterskolernes Dag. Her blev dem, der var i huset, dog kommanderet af huse for at rydde kvas og blade fra området omkring skolen, så alt var klar til lørdagens Saga rollespil. Friske røde kinder og en sund appetit. Pædagogisk personale benyttede dagen til en pædagogisk dag med elevomsorg, nyeste pædagogisk teori, procedurer på vagter, og næste skoleårs nye arbejdstidsregler for lærere, på programmet. Vi kunne hele tiden høre hektisk arbejde lige udenfor vinduerne. Der er ikke noget som lyden af fysisk arbejde! Vi har modtaget en masse bøger til vores bibliotek fra Mathias mor. Tak for det! Biblioteket har nu taget form efter at en del bogseriebøger, der mest var for det voksne publikum, er sorteret fra, og vi har indarbejdet en større gave af Fantasy bøger og klassisk dansk litteratur. Hov, hov, han tæller ikke som haveaffald! Weekenden var signaleret som aktivweekend med Flames of War figurspil, mange brætspil, og flere elevarrangerede rollespil, bl.a. et nyt produceret Prom Night levende rollespil, og de gammelkendte spil Mutant og Mafia. Lørdag var Saga med stort levende rollespil. Der blev knoklet i køkkenet for at forberede tre retter mad til lørdag aften (med tilhørende quiz), og friskbagt morgenbrød søndag!

6 Fredelig forsamling på byens torv i Fladlandssagaen, hvor den nye scene til optræden i øvrigt blev indviet lørdag. Ud af huset Det er lige ved at det er nemmere at nævne dem, der IKKE var ude af huset i denne uge!: Jakob Holm var til en international konference i Portugal, hvor han deltog i en konkurrence om naturvidenskabelige læringsspil. Han præsenterede sit Grundstofspil og fik en superflot andenplads i skarp konkurrence med 55 andre læringsspil fra hele verden. Tillykke til Jakob! Jakob Bavnshøj var i Normandiet og Paris for at afsøge mulighederne for en kommende studietur dertil. Paris er jo Paris og Normandiet har masser af middelalderborge og en invasionsstrand, der næste år fejrer 70 år. Næste års studietur? Et Nordfrankrig præget af århundreders krige og det smukke, romantiske, Paris?

7 Ivajlo, Martin og Pernille var i Prag for at lave historien til vores studietur i november. Jeg afslører ikke for meget, når jeg fortæller, at byens spændende historie og arkitektur, og dets mange myter, sagn og fortællinger vil få en central placering i elevernes tur. Vi tager af sted tidligt søndag d. 3. november og kommer retur sent fredag d. 8. november. Husk at pas og sygesikringsbevis skal være skolen i hænde senest når eleven returnerer fra efterårsferie! Vi forbeholder os ret til at sende elever uden korrekte papirer hjem før afgang. Prag er en smuk, spændende og dejligt mystisk by at besøge. Fra besøget for 2 år siden. Instruktion af de fromme pilgrimme om farerne på rejsen til konfirmand rollespil ved Mariager Klosterkirke.

8 Med Mathias Granum (Fantasmos) i spidsen drog en flok Østerskov-elever midt i ugen i felten for at hjælpe med et konfirmandrollespil. Det er et årligt tilbagevendende spil for konfirmander i Mariagerfjord Kommune. Eleverne havde en post, hvor de både solgte våben og gav våbentræning til de fromme pilgrimme på rejse og senere var der en gruppe landevejsrøvere fra Østerskov, der kunne lære det når de unge konfirmand-pilgrimme viste sig at være toptrænede og bevæbnet til tænderne! Uge 41 - Modstand Det var lige på kanten, at Montgommery havde drejet sydpå og gået efter mere tysk territorium i stedet for at befri Danmark. Måske var det fordi vi lige netop nåede at markere os som et land, der gjorde modstand mod besættelsen? Som andre vigtige historiske situationer kan vi jo prøve at eftergøre den og sætte 90 elever til at afgøre om vi ender som et frit Danmark eller bliver betragtet som Hitlers vasalstat, og blot bliver en besat zone i efterkrigstidens Europa. Flæskekort, tysk chokolade, alsang, våbenopsamlinger samarbejde eller modstand er på dagsordenen i næste uges forløb Modstand. Eleverne er allerede her søndag aften ved at finde det pæne tøj frem, når de mandag skal inddeles statistisk korrekt efter besættelsens danske befolkning. Uge 42 Efterårsferie Uge 42 er efterårsferie. Eleverne har fri på fredag d. 11. oktober kl og hvis ikke andet aftales med forstander er bygningen forladt inden kl. 16, hvor Fantasmos overtager. Medmindre andet aftales med forstander, møder eleverne ind igen søndag d. 20. oktober mellem 19 og 21. I uge 42 er der gæster i huset, så eleverne skal have ryddet deres seng inden de forlader skolen, og gerne have deres ting i skabe og bedroller. Det kan være en god lejlighed til at hjemtage ting, der ikke er brug for på værelset Fra fredag til tirsdag tilbyder vi kurset Fantasmos, hvor der spilles og læres en masse rollespil i samvær med andre unge. Det er en oplagt mulighed for små søskende og naboens rollespilsinteresserede børn for at opleve Østerskov. Nuværende elever på Østerskov må meget gerne deltage i lejren. Se Facebook under Fantasmos. Der er deltagergebyr, da det er et efterskolekursus. Mange hilsner fra en efterskole i ro efter en hektisk weekend, Mads Lunau, forstander Vedhæftet: Ugebrevet her i pdf-version med billeder

Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage.

Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage. Ugebrev Nr. 2, skoleåret 2013-14. 26. august 2013 Årets første læringsrollespil var 5 forskellige novellespil, måske bedre genkendt fra folkeskolen som faglærerdage. Her kunne faglæreren lade eleverne

Læs mere

Onsdag var der udflugt til Gl. Estrup, Dansk Landbrugsmuseum, hvor dagen var alt for kort til de mange indtryk.

Onsdag var der udflugt til Gl. Estrup, Dansk Landbrugsmuseum, hvor dagen var alt for kort til de mange indtryk. Ugebrev Nr. 7, skoleåret 2013-14. 27. september 2013 Den fædrene gård var udgangspunktet for denne uges tour de force gennem dansk landbrugs historie. Fra jernalder med en krum pind og skovafbrænding til

Læs mere

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs.

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs. Ugebrev Nr. 33, skoleåret 2013-14. 4. maj 2014 Uge 18 var helliget elevernes synopseskrivning forud for de mundtlige prøver i juni. Dansk, engelsk og tysk benytter sig af den prøveform, hvor eleverne ud

Læs mere

Ugebrev. Nr. 5, skoleåret 2013-14. 14. september 2013

Ugebrev. Nr. 5, skoleåret 2013-14. 14. september 2013 Ugebrev Nr. 5, skoleåret 2013-14. 14. september 2013 De dystende gentlemen og kvinder er nu sikkert tilbage i deres hyggelige klubber i London for at prale af deres bedrifter. Men forud gik en uge med

Læs mere

Nr. 39, skoleåret 2014-15. 05-06-2015. Dette ugebrev har ikke en redaktør. Alle har bidraget med det, de har været involveret i.

Nr. 39, skoleåret 2014-15. 05-06-2015. Dette ugebrev har ikke en redaktør. Alle har bidraget med det, de har været involveret i. Ugebrev Nr. 39, skoleåret 2014-15. 05-06-2015 Dette ugebrev har ikke en redaktør. Alle har bidraget med det, de har været involveret i. Så er de mundtlige prøver i gang! Eleverne samler point ind til deres

Læs mere

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Ugebrev Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Gæve Svende og Golde Krager er titlen på Middelalderforløbet i uge 12. Her repræsenterede eleverne hver sin historiske adelsslægt og forsøgte at få slægten

Læs mere

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Ugebrev 24 Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Vinterferie Østerskov Akademiet Vi håber I alle har haft en dejlig vinterferie. Ca. 30 unge mennesker har i hvert fald. De tilbragte ferien til

Læs mere

Ugebrev. Nr. 6, skoleåret 2013-14. 21. september 2013

Ugebrev. Nr. 6, skoleåret 2013-14. 21. september 2013 Ugebrev Nr. 6, skoleåret 2013-14. 21. september 2013 Skolen har i en uge været omdannet til et asyl for borgere med alternative virkeligheder. Forløbet bar den engelske titel The Asylum og skiftede eleverne

Læs mere

Ugebrev. Besættelsen. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 14. nov. 2014

Ugebrev. Besættelsen. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 14. nov. 2014 Ugebrev Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 14. nov. 2014 Besættelsen I uge 46 bliver Danmark besat af Tyskerne på ØE, og eleverne få mulighed for at afgøre Danmarks efterkrigsskæbne i et ubekvemt spil, hvor

Læs mere

Ugebrev. Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014

Ugebrev. Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014 Ugebrev Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014 Storbyen Metropolitan står overfor de udfordringer en storby nu står overfor: kriminalitet, forurening, energimangel, problemer med infrastrukturen osv.

Læs mere

cf86df31519a/17/1536#/0

cf86df31519a/17/1536#/0 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2013-14. 16. august 2013 Så er vi i gang! Første uge har været spækket med aktiviteter. Efter indflytningen søndag var eleverne på rundtur i huset og mødte de ansatte på et orienteringsløb

Læs mere

For at finansiere en krig, skal man have penge. Henrik kiggede i matematik på lån og forrentning af lån. Derefter på indkøb af våben til indsatsen.

For at finansiere en krig, skal man have penge. Henrik kiggede i matematik på lån og forrentning af lån. Derefter på indkøb af våben til indsatsen. Ugebrev Nr. 29, skoleåret 2013-14. 6. april 2014 Borgerkrig er kaos. Sådan var også tanken at spillet skulle være i denne uge: eleverne skulle mærke den brutale borgerkrig i Syrien, lære dens mange aktører

Læs mere

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 Ugebrev Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 I en dyster fremtid er den atomare vinter ved at fortage sig og de overlevende begynder at kravle ud af deres underjordiske eksil. Der er gået mange

Læs mere

Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015

Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2015-16. 6. august 2015 Accio Studentia! Vi gør klar til jubilæumsårgang 10. Her laver kommende andenårselever et rollespilsscenarie, der skal testes på vores rollespilslejr, Østerskov

Læs mere

Ugebrev. I huset. Mandag aften. Nr. 40, skoleåret 2014-15. dato 20. juni 2015. Man skal altid gøre tid til at dræbe zombier selv i prøvetiden.

Ugebrev. I huset. Mandag aften. Nr. 40, skoleåret 2014-15. dato 20. juni 2015. Man skal altid gøre tid til at dræbe zombier selv i prøvetiden. Ugebrev Nr. 40, skoleåret 2014-15. dato 20. juni 2015 I huset Man skal altid gøre tid til at dræbe zombier selv i prøvetiden. Mandag aften Karens far Poul, tidligere bestyrelsesmedlem, var forbi og dystede

Læs mere

Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014

Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014 Ugebrev Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014 Uge 39: Helgi Daner Spillebrættet eleverne manøvrerer på. Med trælle, som man får for sin indsats i timerne, udvides produktion og handel i byen, så

Læs mere

Ugebrev. Nr. 30, skoleåret 2013-14. 11. april 2014

Ugebrev. Nr. 30, skoleåret 2013-14. 11. april 2014 Ugebrev Nr. 30, skoleåret 2013-14. 11. april 2014 En stor luksusliner står ind mod Hamborg for at vise Tyskland frem for sine passagerer. Under sejladsen udspiller der sig hver dag både intriger og dagligliv

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Hos Helle i engelsk blev der læst baggrundsinformation om idoldyrkning og narcissisme i forbindelse med et at de mystiske mord.

Hos Helle i engelsk blev der læst baggrundsinformation om idoldyrkning og narcissisme i forbindelse med et at de mystiske mord. Ugebrev Nr. 4, skoleåret 2013-14. 7. september 2013 En seriemorder er løs. Første opgave frisk ude af FBI akademiet viser sig at være en seriemorder, der arbejder efter et fast, men uigennemskueligt mønster.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra ungdomskulturelle øjne.

I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra ungdomskulturelle øjne. Ugebrev Nr. 2, skoleåret 2014-15. 22. august 2014 Her er så det næste ugebrev i rækken.. Flower Power Punk I denne uge har eleverne været på en tour de force igennem nogle af de vigtigste årtier, set fra

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Ugebrev. Peace in our Time (?!) Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014

Ugebrev. Peace in our Time (?!) Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014 Ugebrev Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014 Peace in our Time (?!) I denne uge gennemspillede eleverne det læringsrollespil, som blev præsenteret for forældrene på forældredagen. Sat i en fiktiv verden

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Ugebrev. Naboerne. Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014

Ugebrev. Naboerne. Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014 Ugebrev Nr. 10, skoleåret 2014-15. 24 okt. 2014 Naboerne Ugen står i villaidyllens tegn. Alt ånder fred og ro i byens villakvarter, men er dette nu også virkeligheden? for under overfladen lurer konflikterne.

Læs mere

Over de næste dage var der MANGE forskellige opgaver og én af dem, vi gerne vil fremhæve er vores sagnomspundne Speeddating.

Over de næste dage var der MANGE forskellige opgaver og én af dem, vi gerne vil fremhæve er vores sagnomspundne Speeddating. Ugebrev Nr. 01, skoleåret 2016-17. Dato: 12. august Introugen Så kom dagen, - denne gang en lørdag, hvor elever og personale på ØE kunne mødes alle sammen og påbegynde et nyt og spændende skoleår. Forældre

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Ugebrev. Nr. 17, skoleåret 2013-14. 22. december 2013

Ugebrev. Nr. 17, skoleåret 2013-14. 22. december 2013 Ugebrev Nr. 17, skoleåret 2013-14. 22. december 2013 Nu er der igen ro blandt de græske guder. Kampen om pladsen som overgud endte i en smuk lyrik om de mytiske monstre, store helte og episke kampe, der

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Ugebrev. Nr. 10, skoleåret 2013-14. 27. oktober 2013

Ugebrev. Nr. 10, skoleåret 2013-14. 27. oktober 2013 Ugebrev Nr. 10, skoleåret 2013-14. 27. oktober 2013 En UFO er landet i baghaven i den lille søvnige by Fort Wayne i Nevada. Det har givet anledning til en del aktivitet ikke mindst fordi alle elektriske

Læs mere

Henrik forestod søslag. Specielt det store Slag på Reden fik linealer og vinkelmålere ud på den store, blå, dug, der fyldte det meste af Freja Sal.

Henrik forestod søslag. Specielt det store Slag på Reden fik linealer og vinkelmålere ud på den store, blå, dug, der fyldte det meste af Freja Sal. Ugebrev Nr. 23, skoleåret 2013-14. 22. februar 2014 Asiatisk Kompagni betalte for rytterstatuen af Frederik d. V på Amalienborg Slotsplads. Både i virkeligheden og i ugens spil på Østerskov. Og omkostningerne

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Sommeren er på vej. - 1 -

C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Sommeren er på vej. - 1 - la Cour Posten Nr. 2/2014 Juni 2014 C. la Cours Skole. Jyllandsgade 24. 8900 Randers C. Tlf. 86 42 90 23 Sommeren er på vej. Inden længe synger vi feriesangen under flagstangen, og så spredes vi for alle

Læs mere

August 2015. Kære forældre i overbygningen

August 2015. Kære forældre i overbygningen August 2015 Kære forældre i overbygningen Efter en god sommer er skolen nu igen blevet fyldt med liv, glade stemmer og aktive børn - noget vi alle har set frem til efter en uge med kun voksne på skolen.

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50

Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 Syddjurs Friskoles Ugebrev 50 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. og 15. og 18. og 19. december:

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

Kære medlem af Østerskov Efterskoles skolekreds

Kære medlem af Østerskov Efterskoles skolekreds Kære medlem af Østerskov Efterskoles skolekreds Østerskov Efterskole er allerede godt i gang med skoleåret 15-16. Sommerferien blev brugt til udvidelse af enkelte lokaler. Der blev afholdt Østercon og

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

Ugebrev. Kampen om Metropolitan. Nr. 17, skoleåret 2014-15. 13. december 2014

Ugebrev. Kampen om Metropolitan. Nr. 17, skoleåret 2014-15. 13. december 2014 Ugebrev Nr. 17, skoleåret 2014-15. 13. december 2014 Kampen om Metropolitan Borgerne er samlet for at fremføre deres planer for byen. Metropolitan før slaget for alvor er gået i gang På vej på heltetogt

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 Uge 11: Dyr Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 HIPPY HippHopp uge_11_guidevejl_dyr.indd 1 06/07/10 11.09 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre Fredagsbrev uge 37 Kære forældre Tak for sidst skal der lyde herfra for både høstmarkedet og det fælles forældremøde. Vores årlige høstmarked er nu forbi, alt er ryddet op, og vi er nu gået ind i en almindelig

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.:

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Ugebrev. Nr. 25, skoleåret marts 2014

Ugebrev. Nr. 25, skoleåret marts 2014 Ugebrev Nr. 25, skoleåret 2013-14. 7. marts 2014 Meget var på spil i Det Hellige Land i tiden for de mange korstog. Eleverne fik roller som de forskellige interessenter i området fra det første til det

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Hurtig og direkte kommunikation

Hurtig og direkte kommunikation Kildeskolenyt! Hurtig og direkte kommunikation En travl september er gået eleverne er helt tilbage og i fuld vigør! Lærerne er ved at færdiggøre læseplaner for alle fag og for hver eneste elev. Undervisningsministeriet

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Udefra kom pres og problemer, indefra uro og udfordringer. Men de skulle løftes i flok af det kompetente og debatterende senat.

Udefra kom pres og problemer, indefra uro og udfordringer. Men de skulle løftes i flok af det kompetente og debatterende senat. Ugebrev Nr. 34, skoleåret 2013-14. 16. maj 2014 Republikken Rom handler om perioden før kejserne overtog romerriget med Julius Cæsar som den første. Her var magten delt og styret af senatet, spillet af

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Ejsing Friskole og pasningsdel

Ejsing Friskole og pasningsdel Nyhedsbrev oktober 2013 Både skolen og Gazellen kom godt fra start efter sommerferien, og vores andet leveår som friskole og fribørnehave tegner godt. Lige efter sommerferien gik en flok pensionister i

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013

Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg. Bevilget beløb Sep. 2013 Sagsnummer: 25 Navn: Varga Vilma Alder: 83 Ansøgt om: Medicin/lægebesøg Ansøgt om beløb 0 Lei pr. måned Bevilget beløb 2012 400 Lei i alt Bevilget beløb Apr. 2013 500 Lei Bevilget beløb Sep. 2013 500 Lei

Læs mere

ØSE EFTERSKOLE AKTIVITETS WEEKENDER

ØSE EFTERSKOLE AKTIVITETS WEEKENDER D. 8. - 9. DECEMBER JANE & KAMMA SØSKENDE WEEKEND PÅ Invitér dine små og store søskende til at komme og besøge dig her på efterskolen. Konceptet er sådan, at alle som bliver på skolen denne weekend er

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Hos Iris i tysk ledte sang og musik ligeledes gennem de 5 årtier. Samtidig var det relevant at se på Tysklands historie fra delt til samlet igen.

Hos Iris i tysk ledte sang og musik ligeledes gennem de 5 årtier. Samtidig var det relevant at se på Tysklands historie fra delt til samlet igen. Ugebrev Nr. 18, skoleåret 2013-14. 11. januar 2014 Flower Power Punk i den forløbne uge var en tour de force i ungdomsbegrebets historie. Fra 50 erne, hvor ungdommen varede 1 dag, nemlig konfirmationsdagen,

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse.

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Ugebrev Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013 Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Det er føget om ørerne med rappe replikker, modige stuntmen og flotte effekter. De forskellige

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9 Kære forældre Tak for i går. Det var da en fantastisk aften. Ungerne glædede sig hele torsdagen og fandt hele tiden små ting de kunne forbedre deres områder med. De sidste

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Ugebrev. Studietur til Normandiet. Nr. 9, skoleåret 2014-15. 14. oktober 2014

Ugebrev. Studietur til Normandiet. Nr. 9, skoleåret 2014-15. 14. oktober 2014 Ugebrev Nr. 9, skoleåret 2014-15. 14. oktober 2014 Studietur til Normandiet Udklædt som teenageturister infiltrerede omkring 90 allierede spioner i den forgangne uge området omkring Normandiets strande

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 8. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 8. Emne: Familie og arbejde HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1 Uge 8 Emne: Familie og arbejde Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 8 Emne: Familie og arbejde side 1 HIPPY HippHopp Uge8_familie.indd 1 06/07/10 11.25 Uge 8 l Familie og arbejde Ved

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Ugebrev. Pavevalget. Nr. 16, skoleåret 2014-15. 5. december 2014

Ugebrev. Pavevalget. Nr. 16, skoleåret 2014-15. 5. december 2014 Ugebrev Nr. 16, skoleåret 2014-15. 5. december 2014 Pavevalget Julen står for døren og travlheden melder sig mere end nogensinde i hverdagen. Dette er især tilfældet i Vatikanet, for paven er gået bort

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere