Nr. 07, skoleåret september 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 07, skoleåret 2014-15. 27. september 2014"

Transkript

1 Ugebrev Nr. 07, skoleåret september 2014 Uge 39: Helgi Daner Spillebrættet eleverne manøvrerer på. Med trælle, som man får for sin indsats i timerne, udvides produktion og handel i byen, så der kan blive råd til knarr og langskibe på vej ud mod berømmelse, magt og ære (og plyndring!). I denne uge er der tale om et helt nyt læringsrollespil. I anledning af den snart kommende udgivelse af Josefine Ottesens bog Helgi Daner, der tager myten om Holger Danske op til narrativ behandling, har Østerskov indgået et samarbejde med den kendte forfatter. Josefine har ønsket at gøre hendes bog til et multimediekoncept og har blandt andet søgt mod Østerskov for at få ideer og inputs til rollespil og undervisningsdelen. Derfor har vi også fået lov til at læse hendes bog før alle andre. Dette sker i dansk med Ivajlo, hvor bogen læses, analyseres og diskuteres.

2 Den store markedsdag varer på tysk. Øv dig i at få de rigtige varer med hjem! I tyskundervisningen med Iris vil eleverne få trænet deres ordforråd, så der kan handles med folk fra fremmede himmelstrøg. De trænes også i at plyndre klostre og vises små informative videoer om vikingetiden på tysk. Øvelse i simple måleredskaber.

3 I matematik anvendes Pythagoras og Archimedes i praksis, så vikingerne ikke bliver snydt når der skal handles og fordeles jordarealer. Sidst men ikke mindst er der også brug for matematikken når der skal bygges langskibe. I Bjerregaards timer bliver der diskuteret samfundsfaglige begreber som retssikkerhed, retfærdighed og sammenhængen mellem rettigheder og pligter. Derudover vil der blive arbejdet med kildekritik ud fra at det er sejrsherrerene der skriver historien. I løbet af ugen vil eleverne så kunne optjene trælle, der kan sættes til at arbejde for vigtige ressourcer, der alle skal hjælpe til at gøre eleverne berømte, fx som Helgi Daner, eller gøre netop deres klan til den mægtigste og dermed retmæssig besidder af titlen - Konge af Danmark. Tages denne titel ved at plyndre og hærge de andre klaner eller vil den tages ved selv at opbygge sit rige til det mægtigste? Det vil ugen vise. I huset Vi har fået en ny elev. Magnus er flyttet ind på værelse 4. Velkommen til Magnus! Mange initiativer indenfor levende rollespil rammer skolen i disse uger. Vampire live er startet, hver anden onsdag under Martin Hills ledelse. Så har der været Flystyrt, Interneringslejr, Zombie, Mutant, Narhval (!) m.fl. I fritiden er der tid til diverse projekter. Her fremvises stolt den ny- pimpede : Randers-Slæde. Vi skal cruuz, ska vi! LUS! Der er konstateret lus på skolen. Det er derfor nødvendigt at alle eleverne bliver lusekæmmet og eventuelt behandlet, når de er hjemme i efterårsferien. Lad os sammen udrydde dette ækle kryb!

4 Ud af huset I Hobro er en Griffuld af vores gode og dygtige elever blevet shanghajet til at hjælpe med uddannelsen af fremtidige konfirmander, i det årlige konfirmandløb. Temaet er reformationen. Rollespillet bruges bredt i formidling efterhånden, og det støtter vi naturligvis op om. Trætte, men smilende, efter regnvejr i Mariager og gidseldrama omkring Reformationen. Endnu en Griffuld var fredag i Smuk Skov ved Skanderborg for at vise godt rollespil og hjælpe fritternes halvårlige rollespil. Vi medtog spidse ører, en elverprinsesse og en minotaur. Gruppen fra Østerskov var en blandet flok højelvere og skovelvere. Med en rigtig elverprinsesse, selvfølgelig!

5 Sådan ser det ud, når Skanderborgs fritterbørn bogstaveligt talt slår sig løs i det grønne. Find selv vores bidragende elever i hoben Studietur bemærk frister og tidspunkter! Den hurtige opsummering: Afgang: Eleverne skal være på skolen senest lørdag d. 4. oktober kl. 10. Hjemkomst: Vi vil være på Hylkedal ved Kolding fredag d. 10. oktober, mellem kl. 10 og 11. Vi vil være på Blankhøj ved Tilst mellem kl. 11 og 12. Vi vil være ved skolen mellem 12 og 13. Hjemkomst kan afvige med en time, men vi begynder at sende sms er når vi er tæt på. Skal en elev stå af et af de to holdt op gennem Jylland, skal det aftales med skolen før 1. oktober. Kan eleven ikke umiddelbart tage på efterårsferie fra hjemkomst, skal hjemmet lave en aftale med forstander inden studieturen. Eleverne skal være tilbage fra efterårsferie søndag d. 19. oktober mellem 19 og 21. Hvis der er behov for at komme tidligere eller brug for et aftensmåltid, skal hjemmet lave en aftale med forstander inden studieturen. Efterlysning En af vores elever har mistet et par specialdesignede høreværn/høretelefoner. De er af mærket Bose Quiet Comfort 15, og har sort bøjle, sort polstring og er sølvfarvede ved ørerne. Der er individuelt serienummer på dem, som vi har fået opgivet fra forældrene. Høretelefonerne er meget dyre og fungerer som et hjælperedskab for en elev med særlige behov. Hvis hjemmet har set dem komme med hjem ved et uheld, vil vi meget gerne høre om det.

6 Uge 40 Peace in Our Time I næste uge står der et forløb på programmet, som vel efterhånden har opnået klassikkerstatus i Østerskov regi. Peace in our time er et forløb hvor eleverne påtager sig roller som statsledere i en række fiktive lande, løst bygget på den nuværende verdenssituation. Dagen består i en vekslen mellem kvalificerende timer hvor eleverne kan samle ressourcer til opbygning og oprustning af deres land, og FN-møder, hvor nationerne mødes og forhandler om diverse problemstillinger. Henrik Kanstrup vil i matematik arbejde med statistik og diagrammer. Eleverne skal stifte bekendtskab med Boxplot, som er et værktøj til sammenligning for forskellige statistikker. Ud fra Churchills kendte citat; Du skal ikke stole på en statistik, du ikke selv har manipuleret skal eleverne ydermere producere statistiker der gavner deres standpunkt i konkrete mærkesager. Martin Hill kommer til at undervise i biologi. Her skal eleverne opkvalificeres til at tale om bæredygtighed og ressourcer. Herunder regnskovens betydning for verdens økosystem, landbrug og udbytning af jordens mineraler, Pernille vil også kigge på ressourcer og fossile brændstoffer, men ud fra fysikkens perspektiv. Sidst men ikke mindst vil Helle forsøge at pille elevernes indre Villy Søvndal ud af dem, ved at arbejde med grammatik og formidling i faget engelsk. Så må vi se om eleverne er bedre til at skabe fred i verden end deres forældre var på forældredagen, hvor det vist kun var mangel på tid der forhindrede end ny verdenskrig. Kalender På søndag er der Efterskolernes Dag. Det er en skoledag og eleverne skal være der fra kl. 9. Temaet er fra Helgi Daners univers. Josefine Ottesen vil komme på besøg torsdag d. 2. oktober for at snakke med eleverne om deres oplevelser med hendes bog og det tilhørende læringsrollespil og Efterskolernes Dag. Claus Raasted fra Rollespilsakademiet og ambassadør for Østerskov Efterskole kommer på besøg fredag d. 3. oktober for at tale med eleverne om det at leve af rollespil og hvad man kan gøre for at forbedre dansk rollespil. Fredag d. 3. oktober er fridag. Her må eleverne tage hjem allerede torsdag efter valgfag. Dem, der er på skolen fredag, har mødepligt til første del af Claus foredrag. Husk at være tilbage senest kl. 10 lørdag! Med venlig hilsen Jeppe Steensen & Østerskov Efterskole

Ugebrev. Peace in our Time (?!) Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014

Ugebrev. Peace in our Time (?!) Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014 Ugebrev Nr. 8, skoleåret 2014-15. 2/10-2014 Peace in our Time (?!) I denne uge gennemspillede eleverne det læringsrollespil, som blev præsenteret for forældrene på forældredagen. Sat i en fiktiv verden

Læs mere

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015

Ugebrev. Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed. Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Ugebrev Nr.33, skoleåret 2014-15. dato 21/4 2015 Denne uges undervisning Vi pløjed og vi såed I denne uge spillede eleverne landboere fra romerskjernalder til nutiden. På et stort kort kæmpede de i starten

Læs mere

Udefra kom pres og problemer, indefra uro og udfordringer. Men de skulle løftes i flok af det kompetente og debatterende senat.

Udefra kom pres og problemer, indefra uro og udfordringer. Men de skulle løftes i flok af det kompetente og debatterende senat. Ugebrev Nr. 34, skoleåret 2013-14. 16. maj 2014 Republikken Rom handler om perioden før kejserne overtog romerriget med Julius Cæsar som den første. Her var magten delt og styret af senatet, spillet af

Læs mere

Enkebaronessens gemakker. Ugen igennem har eleverne spillet rollespil i stort set hele undervisningstiden og helt undtagelsesvis også under middagene.

Enkebaronessens gemakker. Ugen igennem har eleverne spillet rollespil i stort set hele undervisningstiden og helt undtagelsesvis også under middagene. Ugebrev Nr. 21, skoleåret 2015-16. Dato: 20. jan. Testamentet Enkebaronesse Westfield har nået sit 93. år. Med fattige forældre, en dansk far og en mor fra Østrig, blev Enkebaronessen født kort efter 1.

Læs mere

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse.

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Ugebrev Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013 Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Det er føget om ørerne med rappe replikker, modige stuntmen og flotte effekter. De forskellige

Læs mere

Ugebrev. Heksejagt i Salem. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 21. nov. 2014

Ugebrev. Heksejagt i Salem. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 21. nov. 2014 Ugebrev Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 21. nov. 2014 Heksejagt i Salem I den Engelske koloni Massachusetts er folk flyttet til for at skabe et nyt idealistisk samfund, hvor troen på gud og renhed er i

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014

Ugebrev. Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Ugebrev Nr. 27, skoleåret 2013-14. 22. marts 2014 Gæve Svende og Golde Krager er titlen på Middelalderforløbet i uge 12. Her repræsenterede eleverne hver sin historiske adelsslægt og forsøgte at få slægten

Læs mere

Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune. Folkekirkens Hus Gammeltorv 4 9000 Aalborg. Konsulent Inge Dalum Falkesgaard 23467600 idf@km.

Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune. Folkekirkens Hus Gammeltorv 4 9000 Aalborg. Konsulent Inge Dalum Falkesgaard 23467600 idf@km. Folkekirkens skoletjeneste i Aalborg kommune Folkekirkens Hus Gammeltorv 4 9000 Aalborg Fra skoleåret 2015/2016 har kulturfagene samfundsfag, historie og kristendomskundskab fået ny prøveform med selvvalgt

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER. (men det er ikke altid det de andre kalder mig)

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER. (men det er ikke altid det de andre kalder mig) BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER JEG ER FREDE (men det er ikke altid det de andre kalder mig) Igennem de seneste år er det blevet mere og mere åbenlyst, hvor vigtigt det er at arbejde med læseforståelse,

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs.

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs. Ugebrev Nr. 33, skoleåret 2013-14. 4. maj 2014 Uge 18 var helliget elevernes synopseskrivning forud for de mundtlige prøver i juni. Dansk, engelsk og tysk benytter sig af den prøveform, hvor eleverne ud

Læs mere

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave

Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave Vesthimmerlands Naturfriskole og Naturbørnehave et valg for dit barn Naturbørnehave Kære forældre Med dette materiale, vil vi gerne invitere dig og dit barn ind i Vesthimmerlands Naturfriskoles verden.

Læs mere

Kompasset. - udskoling på Vestre Skole KOMPASSET. Kompasset- hop ombord i fremtidens skole. udvikling trivsel

Kompasset. - udskoling på Vestre Skole KOMPASSET. Kompasset- hop ombord i fremtidens skole. udvikling trivsel udvikling trivsel Børne- og Undervisningsudvalget 2012-13 BUU Alm.del Bilag 210 Offentligt Kompasset - udskoling på Vestre Skole faglighed KOMPASSET projekter Kompasset- hop ombord i fremtidens skole Vi

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk

Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Badminton, basketball og karate på eliteniveau www.solgym.dk Studieretninger med tilpasset skema til træning af idræt på eliteplan I sommeren 2008 begyndte vores første klasse på en særlig eliteidræts-studieretning,

Læs mere

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole

SKOLEREFORM 2014. Grauballe Skole. Grauballe Skole SKOLEREFORM 2014 FILM OM SKOLEREFORMEN https://publisher.qbrick.com/embed.aspx?mid=9991a52e SKOLEREFORMENS FORMÅL Folkeskolereformen skal gøre en god folkeskole bedre. Vi skal bygge videre på folkeskolens

Læs mere

Kompasset. - udskoling på Vestre Skole KOMPASSET. udvikling trivsel

Kompasset. - udskoling på Vestre Skole KOMPASSET. udvikling trivsel Kompasset - udskoling på Vestre Skole faglighed udvikling trivsel KOMPASSET projekter Vi kvalificerer til fremtiden På Vestre Skole ønsker vi at kvalificere vores elever bedst muligt til det samfund, de

Læs mere

Hans Henriks side maj 2012

Hans Henriks side maj 2012 1 Hans Henriks side maj 2012 Åben Morgensang På grund af uddannelsesbesøg for 8. klasse og skriftlige prøver for 9. klasse, så har vi måttet flytte april måneds Åben Morgensang her til fredag den 11. maj.

Læs mere

Ugebrev. Besættelsen. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 14. nov. 2014

Ugebrev. Besættelsen. Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 14. nov. 2014 Ugebrev Nr. 14, skoleåret 2014-15. dato 14. nov. 2014 Besættelsen I uge 46 bliver Danmark besat af Tyskerne på ØE, og eleverne få mulighed for at afgøre Danmarks efterkrigsskæbne i et ubekvemt spil, hvor

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 31 uge 15 UGEBREV nr. 31 uge 15 Mange tak På vegne af bestyrelse, personale og børn vil jeg gerne sige mage tak til alle de fremmødte til vores arbejdslørdag i lørdags. Det var en hyggelig dag, hvor vi fik lavet

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

Nyt fra Bestyrelsen. struktur, der er baseret på medarbejderteams omkring 3 klasser, bliver præsenteret i næste SKUB NYT fra skolen.

Nyt fra Bestyrelsen. struktur, der er baseret på medarbejderteams omkring 3 klasser, bliver præsenteret i næste SKUB NYT fra skolen. Juni 2005 Nyt fra Bestyrelsen SKUB-udvalgets arbejde i 2005 Efter det endelige Værdiprogram blev godkendt i kommunalbestyrelsen og derefter uddelt til samtlige hjem i januar startede Skitserings- & Projekteringsfasen.

Læs mere

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst

Indhold. 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF. 2. Introduktionskurset. 3. Værkstedsundervisning. 4. NF og KS. 5. Musik og billedkunst Information om hf Indhold 1. Velkommen til Middelfart Gymnasium og HF 2. Introduktionskurset 3. Værkstedsundervisning 4. NF og KS 5. Musik og billedkunst 6. Niveaudeling i matematik og engelsk 7. Idræt

Læs mere

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger

Kurser efterår 2014. - nu også for børnehavepædagoger Kurser efterår 2014 - nu også for børnehavepædagoger Kære børnehavepædagoger I har modtaget en folder fra Center for Undervisningsmidler, henvendt til pædagoger, der arbejder med kommende skolestartere.

Læs mere

Formålet med undervisning fra mediateket er at styrke elevernes informationskompetence, således de bliver i stand til:

Formålet med undervisning fra mediateket er at styrke elevernes informationskompetence, således de bliver i stand til: Informationssøgning Mediateket ved Herningsholm Erhvervsskole er et fagbibliotek for skolens elever og undervisere. Her fungerer mediateket ikke blot som bogdepot, men er et levende sted, som er med til

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

HUSK nu at sætte X i kalenderen

HUSK nu at sætte X i kalenderen Nyhedsbrev uge 45 2014 Side 1 HUSK NU!!!! Side 5 Spilleaften Side 2 Nyt fra Troels Side 6 Filuren Side 3 Det forsvundne forår vol.2 Side 7-10 Børnehaven Side 4 Fra Vejrumbro by Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale.

HHX fyr op under. ambitionerne. En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. fyr op under 09102014 ambitionerne En moderne gymnasial uddannelse med fokus på samfundet, økonomi, kultur og det internationale. 2 Velkommen til IBC Handels- gymnasiet Fredericia/Middelfart IBC HANDELSGYMNASIET

Læs mere

Ugebrev 50 Indskolingen 2015

Ugebrev 50 Indskolingen 2015 Ugebrev 50 Indskolingen 2015 Fælles info: Som I kan læse i Fredagsbrevet, så vil vi gerne have, at I tømmer børnenes garderober helt op til weekenden. Der er meget vådt tøj i øjeblikket, men der er også

Læs mere

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012

Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Køreplan for skoleåret 2011 / 2012 Velkommen til Linie 10 Et år på Linie 10 er et frivilligt skoleår. Det er dit valg! Når du vælger Linie 10, er det fordi du ønsker at indgå i et forpligtende fællesskab,

Læs mere

ML - CONSULT. Tilsynserklæring for: Ugelbølle Friskole Langkær 2, Ugelbølle. 8410 Rønde Telefon: 25200700

ML - CONSULT. Tilsynserklæring for: Ugelbølle Friskole Langkær 2, Ugelbølle. 8410 Rønde Telefon: 25200700 Tilsynserklæring for: Ugelbølle Friskole Langkær 2, Ugelbølle. 8410 Rønde Telefon: 25200700 Skoleleder: Michael Kjær. Hjemmeside: www.ugelboellefriskole.dk Email:info@ugelboellefriskole.dk CVR.nr. 32819087

Læs mere

Ugebrev. Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014

Ugebrev. Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014 Ugebrev Nr. 28, skoleåret 2013-14. 28. marts 2014 Storbyen Metropolitan står overfor de udfordringer en storby nu står overfor: kriminalitet, forurening, energimangel, problemer med infrastrukturen osv.

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Forældreposten marts 2014

Forældreposten marts 2014 Forældreposten marts 2014 Skolereformen Reserver allerede nu tirsdag den 3. juni klokken 17 18.30. Her inviterer skolen alle forældre til information om de ændringer, der sker for jeres børn i det kommende

Læs mere

Rektors klumme. Kære læser

Rektors klumme. Kære læser Nyhedsbrev 16/1 2014 Sctknud-gym.dk Besøg os på Facebook Rektors klumme Kære læser Så har vi på Sct. Knuds Gymnasium taget hul på et nyt kalenderår. Det var en fornøjelse at kunne byde eleverne velkommen

Læs mere

Søndervangskolen 7. 8. 9.klasse

Søndervangskolen 7. 8. 9.klasse Søndervangskolen 7. 8. 9.klasse Specialer: Science Sprog og kultur Sundhed Praktiske oplysninger og lidt om baggrunden Søndervangskolen tilbyder i år eleverne i overbygningen at vælge fag på tværs af klasserne

Læs mere

Tilbud til Unge med Særlige forudsætninger Masterclass

Tilbud til Unge med Særlige forudsætninger Masterclass Tilbud til Unge med Særlige forudsætninger Masterclass Side 1 Til skolerne, forældre og elever For at tilgodese elever med særlige faglige kompetencer og interesser tilbyder Egedal Kommune i skoleåret

Læs mere

Nyhedsbrev September 2015

Nyhedsbrev September 2015 Nyhedsbrev September 2015 Fælles Høstmarked på skolen lørdag den 5. september. Det plejer at være rigtigt hyggeligt. Familie/Arbejsdslørdag Lørdag den 19.september er der arbejdslørdag for alle udvalg.

Læs mere

UNDERVISNING RÅDGIVNING VEJLEDNING 2015. Center for Special Undervisning - for unge og voksne CSU Nykøbing Sj. - en afd.

UNDERVISNING RÅDGIVNING VEJLEDNING 2015. Center for Special Undervisning - for unge og voksne CSU Nykøbing Sj. - en afd. UNDERVISNING RÅDGIVNING VEJLEDNING 2015 Center for Special Undervisning - for unge og voksne CSU Nykøbing Sj. - en afd. af CSU Holbæk 2 3 Undervisere: Anne-Mette Haghfelt Afdelingleder: Mail: annmh@holb.dk

Læs mere

Ugebrev. Denne uges undervisning

Ugebrev. Denne uges undervisning Ugebrev Nr. 27, skoleåret 2015-16. Dato: 18. marts Denne uges undervisning Viking: I denne uge skal eleverne starte deres liv som viking under ydmyge forhold. De har til dagen og vejen, kan producere madvarer

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET Fakta om Skolernes Motionsdag: Skolernes motionsdag arrangeres på landsplan af Dansk Skoleidræt. Det er et af verdens største motionsarrangementer. Det afholdes altid fredag før skolernes efterårsferie

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 6-2013 Side 1 Fastelavn Side 5 LAN-party 15. februar Side 2 AKSE-uge for de ældste elever Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Fastelavn i børnehave og skole Fredag i uge seks

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

FORRÅELSE. NYHEDSbladet. BEHOLD FAGLIGHEDEN Det er vigtigt at kommunikere med kollegerne og være samlet om emnet.

FORRÅELSE. NYHEDSbladet. BEHOLD FAGLIGHEDEN Det er vigtigt at kommunikere med kollegerne og være samlet om emnet. FORRÅELSE Konferencen om forråelse, indtrykkene fra årets konference giver stadig genlyd rundt omkring på arbejdspladserne. Assistent klubben a holdte sin årlige konference for medlemmerne midt i marts

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013

Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 Ugebrev Nr. 12, skoleåret 2013-14. 15. november 2013 I en dyster fremtid er den atomare vinter ved at fortage sig og de overlevende begynder at kravle ud af deres underjordiske eksil. Der er gået mange

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Efterårshilsen fra Lind Skole

Efterårshilsen fra Lind Skole Efterårshilsen fra Lind Skole Efterårsferien står for døren, og både store og små kan få en puster. Der har været tryk på siden skolestart og mange nye ting at forholde sig til. Det er vores oplevelse,

Læs mere

Fráfaringarroynd Fólkaskúlans

Fráfaringarroynd Fólkaskúlans Fráfaringarroynd Fólkaskúlans Danskt Skrivlig framseting mai - juni 2007 Tikið myndina hevur Gyðja Hjalmarsdóttir Didriksen Tú skalt velja eitt av hesum evnum: 1 Et eventyr 4 Kærlighed (se side 2) (se

Læs mere

EUX DYREPASSER. Grøn uddannelse. Landbrugsskolen Sjælland Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran!

EUX DYREPASSER. Grøn uddannelse. Landbrugsskolen Sjælland Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde. Roskilde Tekniske Skole. - ét skridt foran! EUX DYREPASSER Grøn uddannelse - ét skridt foran! Landbrugsskolen Sjælland Vilvorde Køgevej 131 4000 Roskilde Roskilde Tekniske Skole Mere end en dyrepasseruddannelse Er du i tvivl om du skal tage en erhvervsuddannelse

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen

Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund. Information til forældre om folkeskolereformen Folkeskolens Fornyelse i Frederikssund Information til forældre om folkeskolereformen En ny skole fra august 2014 Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til en

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Samfundsfaglige studieretninger på Zahles 2016-2019

Samfundsfaglige studieretninger på Zahles 2016-2019 Samfundsfaglige studieretninger på Zahles 2016-2019 Samfund 1: samfundsfag A, matematik B, erhvervsøkonomi C Samfund 2: samfundsfag A, matematik B, psykologi C Samfund 3: samfundsfag A, matematik B, idræt

Læs mere

Generelle indlæringsvanskeligheder

Generelle indlæringsvanskeligheder CSV Voksenspecialundervisning Efterår 2016 Generelle indlæringsvanskeligheder Undervisning for personer med generelle indlæringsvanskeligheder og sent udviklede Undervisningstilbuddene for perioden august

Læs mere

Støtte, råd og vejledning ved kræftsygdom. Rehabilitering og rådgivning

Støtte, råd og vejledning ved kræftsygdom. Rehabilitering og rådgivning Støtte, råd og vejledning ved kræftsygdom Rehabilitering og rådgivning Hvad tilbyder sundhedscentret? Sundhedscenter for Kræftramte er et samarbejde mellem Københavns Kommune og Kræftens Bekæmpelse og

Læs mere

Hos Helle i engelsk blev der læst baggrundsinformation om idoldyrkning og narcissisme i forbindelse med et at de mystiske mord.

Hos Helle i engelsk blev der læst baggrundsinformation om idoldyrkning og narcissisme i forbindelse med et at de mystiske mord. Ugebrev Nr. 4, skoleåret 2013-14. 7. september 2013 En seriemorder er løs. Første opgave frisk ude af FBI akademiet viser sig at være en seriemorder, der arbejder efter et fast, men uigennemskueligt mønster.

Læs mere

SRP Retningslinjer for studieretningsprojekter ved Holstebro Tekniske Gymnasium

SRP Retningslinjer for studieretningsprojekter ved Holstebro Tekniske Gymnasium SRP Retningslinjer for studieretningsprojekter ved 1 Formål Studieretningsprojektet udarbejdes i uddannelsens 3. år og har et studieforberedende sigte. Studeretningsprojektet indgår med 30 timer uddannelsestid.

Læs mere

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Som lovet, vil jeg hermed komme med forslag og anbefalinger, som forhåbentlig vil gøre det lidt nemmere, når vi skal vælge hvilken hæk der skal plantes omkring

Læs mere

Beboerportræt: "Når jeg skriver, er det som terapi for mig. Så kommer mine tanker ud gennem fingrene"

Beboerportræt: Når jeg skriver, er det som terapi for mig. Så kommer mine tanker ud gennem fingrene Beboerportræt: "Når jeg skriver, er det som terapi for mig. Så kommer mine tanker ud gennem fingrene" Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet Når Fatma skriver, lever hun sig ind i en helt anden verden.

Læs mere

skarpe til til dansklæreren om de afsluttende prøver i dansk

skarpe til til dansklæreren om de afsluttende prøver i dansk folkeskolen.dk marts 2011 7 skarpe til til dansklæreren om de afsluttende prøver i dansk Hvis du kan svare JA til de følgende spørgsmål, er dine elever godt på vej mod de afsluttende prøver i dansk i 9.

Læs mere

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge

Læs mere

Uge 4: Superhelte og prinsesser. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY

Uge 4: Superhelte og prinsesser. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY Kursusmappe Uge 4: Superhelte og prinsesser Vejledning til HippHopp guider Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_guidevejl_Superhelte og prinsesser.indd

Læs mere

November måneds nyhedsbrev til forældre

November måneds nyhedsbrev til forældre November måneds nyhedsbrev til forældre Avisen i Undervisningen Kære forældre. 8. årgang på Lindebjergskolen deltager hvert år i en landsdækkende konkurrence om at producere en avis med et bestemt tema.

Læs mere

Fredag den 25. september 2015

Fredag den 25. september 2015 den 25. september 2015 Vores Foto-projekt har givet os nogle fine billeder på børnenes kasser, så nu kan vi både glædes over børnenes dejlige smil, og dernæst også meget hurtigere finde deres kasser. Der

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2016

Nyhedsbrev uge 14 2016 Nyhedsbrev uge 14 2016 Side 1 God weekend Side 7 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 8-11 Børnehaven Side 3 Generalforsamling Side 12-13 Vuggestue Side 4-5 Generalforsamling, Side 14 Kalender, rengøring &

Læs mere

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset

Nyhedsbrev december 2013. STU 2 i Møllehuset Året 2013 er ved at nærme sig sin afslutning og det er tid til at kigge tilbage på det første halve skoleår. Det har været et helt fantastisk halvt år med masser af undervisning, aktivitet og gode, sjove

Læs mere

Landet, hvor specialundervisningen

Landet, hvor specialundervisningen Lasse Rydberg / Foto Lasse Rydberg, København I de fire følgende artikler tager Lasse Rydberg læseren med på en rejse i en del af det italienske skolesystem, som har afskaffet specialskoler, og som har

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Kommende arrangementer Torsdagsbrev, den 01.10.2015 www.mammenfri.dk Torsdag den 1. oktober Uge 41 Tirsdag den 6. oktober Tirsdag den 6. oktober Onsdag den 7. oktober Fredag den

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

TØNDER 10. Afslut din grundskole OG forbered dig på ungdomsuddannelserne med vores 10. klasse på Campus Tønder 2016/17

TØNDER 10. Afslut din grundskole OG forbered dig på ungdomsuddannelserne med vores 10. klasse på Campus Tønder 2016/17 TØNDER 10 Afslut din grundskole OG forbered dig på ungdomsuddannelserne med vores 10. klasse på Campus Tønder 2016/17 På Campus Tønder skabes et spændende uddannelsesmiljø for unge. Her er et levende og

Læs mere

2016-2017. Handelsgymnasiet

2016-2017. Handelsgymnasiet 2016-2017 Handelsgymnasiet Handelsgymnasiet - hhx? Studentereksamen Giver adgang til de videregående uddannelser Kontakt til erhvervslivet Fokus på samfund, sprog, økonomi, marketing Kikki Student (Marketing)

Læs mere

Elevmanual til SRP. Elevmanual til studieretningsprojektet

Elevmanual til SRP. Elevmanual til studieretningsprojektet Elevmanual til SRP Elevmanual til studieretningsprojektet 3g, 2014-2015 Indholdsfortegnelse: I. Studieretningsprojektet - Hvad og hvorfor? s. 3 II. Opgaveprocessen s. 3 III. Opgaver i fremmedsprog s. 5

Læs mere

Undervisningsplan for historie 9. klasse 2015/16

Undervisningsplan for historie 9. klasse 2015/16 Undervisningsplan for historie 9. klasse 2015/16 Formålet: Formålet med faget er at fremme elevernes historiske forståelse, at få eleverne til at forstå deres fortid såvel som deres nutid og fremtid. Formålet

Læs mere

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Ugebrev 24 Nr. 24, skoleåret 2014-15. dato 20. feb. 2015 Vinterferie Østerskov Akademiet Vi håber I alle har haft en dejlig vinterferie. Ca. 30 unge mennesker har i hvert fald. De tilbragte ferien til

Læs mere

1b. Mat A, Kemi A, Fys B

1b. Mat A, Kemi A, Fys B Studieretningsbeskrivelse for 1b. Mat A, Kemi A, Fys B I studieretningerne sætter de tre fag præg på undervisningen i klassens øvrige fag. Det sker gennem et samarbejde mellem to eller flere fag om et

Læs mere

Anden, der fik Døden tæt indpd livet

Anden, der fik Døden tæt indpd livet Anden, der fik Døden tæt indpd livet af PIA JØNSSON Billedbogen And, Døden og tulipanen (Høst & Søn, 2007) er tegnet og fortalt af den tyske billedbogskunstner Wolf Erlbruch, der i Danmark er mest kendt

Læs mere

Nyhedsbrev uge 41-2012

Nyhedsbrev uge 41-2012 Nyhedsbrev uge 41-2012 Side 1 Bevæg dig glad - jorden rundt! Side 8 Filur-UNO-mester Side 3 Motionsdag Side 9 Skole-hjem 2.-3. kl. Side 5 Børnehaven Side 10 Nye computere Side 7 VVF-ønskeseddel Side 11

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Ugebrev. FlowerPowerPunk

Ugebrev. FlowerPowerPunk Ugebrev Nr. 3, skoleåret 2015-16. Dato: 21.august. FlowerPowerPunk I denne uge oplever eleverne en rutsjebanetur i 5 forskellige årtier. 1950 erne sætter den indledningsmæssige ramme for denne bevidstgørelse

Læs mere

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE 1 Talentudviklingsholdet i AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE er for unge fra 15-19 år. Holdet er et 2-årigt forløb med undervisning 1 gang om ugen. Vi samarbejder med ARoS,

Læs mere

Guide. En effektiv model til at håndtere forandringer. Folkeskolereformen.dk er en del af Feggari Personaleudvikling ApS

Guide. En effektiv model til at håndtere forandringer. Folkeskolereformen.dk er en del af Feggari Personaleudvikling ApS Guide En effektiv model til at håndtere forandringer 1 I alle forandringsprocesser er det vigtigt, at skabe en fælles forståelsesramme for de involverede. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Den mundtlige dimension og Mundtlig eksamen

Den mundtlige dimension og Mundtlig eksamen Den mundtlige dimension og Mundtlig eksamen Mål med oplægget At få (øget) kendskab til det der forventes af os i forhold til den mundtlige dimension At få inspiration til arbejdet med det mundtlige At

Læs mere

4. Bio A, Mat B, Psykologi C

4. Bio A, Mat B, Psykologi C Studieretningsbeskrivelse for 4. Bio A, Mat B, Psykologi C I studieretningerne sætter de tre fag præg på undervisningen i klassens øvrige fag. Det sker gennem et samarbejde mellem to eller flere fag om

Læs mere

Det gode samarbejde mellem skole og klub De gode historier

Det gode samarbejde mellem skole og klub De gode historier Det gode samarbejde mellem skole og klub De gode historier I forbindelse med projektet Det gode samarbejde mellem skole og klub har CUR været med på sidelinjen, når der blev afprøvet forskellige former

Læs mere

Mål for børnehaveklassen

Mål for børnehaveklassen Mål for børnehaveklassen At lægge et fundament for skolens arbejde med elevernes alsidige udvikling ved at give det enkelte barn udfordringer, der udvikler barnets nysgerrighed, videbegær og lyst til at

Læs mere

Ugebrev Indskolingen 2015

Ugebrev Indskolingen 2015 Ugebrev Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Det er snart sommerferie. Derfor må I allerede nu kigge efter, om der er ting i børnenes garderober, som kan komme med hjem. I må også gerne

Læs mere

ENGELSK A FRANSK A. B-niveau: Fysik, Naturgeografi, Biologi, Matematik, Samfundsfag, Idræt, Musik/Billedkunst

ENGELSK A FRANSK A. B-niveau: Fysik, Naturgeografi, Biologi, Matematik, Samfundsfag, Idræt, Musik/Billedkunst ENGELSK FRNSK,, Et valgfag på i 2.g giver mulighed for at løfte samfundsfag, matematik fysik op til -niveau i 3.g. samfundsfag fysik skal du også vælge matematik i 3.g :,, iologi,,,, Musik/illedkunst :

Læs mere

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Som optakt til Spil dansk dagen havde vi et par ekstra sange i onsdags til morgensang. Kig i Skolenyt og forhåbentlig sæt et stort X for at komme

Læs mere

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole

TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole TalentCamp Sønderjylland 2015 Kolding Realskole 09. - 12. januar 2015 TALENTCAMP SØNDERJYLLAND 2015 TalentCampDK afholder TalentCamp for talentelever i 8. og 9. klasse på Kolding Realskole den 09. 12.

Læs mere