Tillæg nr. 2 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillæg nr. 2 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug"

Transkript

1 UdkastUUE U Trafik og Miljø Dato: Reference: Jens Rasmussen /anje Direkte telefon: jenr@norddjurs.dk Journalnr.: 09/14 Tillæg nr. 2 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug på Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup Norddjurs Kommune Torvet Grenaa Tlf: CVR nr Telefon- og åbningstider: Mandag-onsdag: Torsdag: Fredag:

2 - 2 - Tillæg til miljøgodkendelse af husdyrbrug i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr af 20. december Husdyrbrugets navn: Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup Art: Kvægbrug CVR. nr.: CHR. nr.: Matr. nr.: Ejer af husdyrbruget Driftsansvarlig: Godkendelsesparagraf: Tilsynsmyndighed: 1 m.fl., Nygård, Lyngby Peter Kristensen, Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup pk@nygaard.dk Peter Kristensen, Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup 12 - husdyrproduktion større end 250 DE Norddjurs Kommune Tidsfrister og perioder: Miljøgodkendelsen annonceres den Klagefristen udløber den Søgsmålsfristen udløber den Retsbeskyttelsesperioden udløber den Godkendelsen skal revurderes mindst hvert 10. år og første gang efter 8 års forløb.

3 - 3 - Indholdsfortegnelse Side 0. Læsevejledning Husdyrbrugets oplysninger Godkendelse Norddjurs Kommunes miljøvurdering Bemærkninger til vilkår for godkendelsen Tilsyn Lovgrundlag Underretning om offentliggørelse og klagevejledning Liste over sagens bilag og øvrige akter... 9

4 LÆSEVEJLEDNING Baggrunden for udarbejdelsen af dette tillæg kan ses under 1. Husdyrbrugets oplysninger. For nærmere oplysninger om ejendommens produktion henvises til Miljøgodkendelse af 5. november 2007 og Tillæg nr. 1 af 27. september 2010 til miljøgodkendelsen. 1. HUSDYRBRUGETS OPLYSNINGER Kort oplysning fra ansøgningen: Der er i 2010 givet godkendelse til udvidelse af dyreholdet til 957 DE i kvæg. I dag er der endnu kun et dyrehold, der svarer til ca. 590 DE (Angivet i Gødnings- og Husdyrindberetningen for 09/10). Ansøger ønsker nu at modtage minkgødning fra 103 DE, indtil han når op på et større kvæghold. Minkgødningen modtages fra minkfarmen på Obdrupvej 3, 8570 Trustrup. Der er foretaget en beregning i ansøgningssystemet, hvor der er fjernet 210 DE i kvæg og indsat 103 DE i mink i stedet. Det vil sige, at beregningen i det elektroniske ansøgningssystem nu gælder en udvidelse til 850 DE. Det medfører: -at udvaskningen, i forhold til det beregnede i Tillæg nr. 1, stiger fra 42,9 kg N/ha til 44,1 kg N/ha. (Stiger trods fald i DE, da C:N forholdet i minkgødning medfører en større udvaskning end fra kvæggylle) -at merbelastningen for alle nitratfølsomme arealer er 3 mg Nitrat/l (Merbelastning ansøgt -nudrift), hvor merbelastningen i Tillæg nr. 1 var mellem 4 og -6 mg Nitrat/l. -at fosforoverskuddet, i forhold til det beregnede i Tillæg nr. 1, falder fra 4,9 kg P/ha/år til 3,4 kg P/ha. (Overskuddet falder på grund af de nye normtal for fosforbortførsel, der er anvendt i ansøgningssystemet siden d. 10. april 2011.) Harmoniarealerne er uændrede. 2. GODKENDELSE Norddjurs Kommune godkender hermed, at der modtages minkgylle fra 103 dyreenheder fra minkfarmen på Obdrupvej 3, 8570 Trustrup. Godkendelsen gives på følgende vilkår: Når kvægholdet når op over 747 DE, skal modtagelse af minkgødning nedtrappes med det antal DE i kvæg, der er mere end 747 DE. Når DE i kvæg når 850 DE, skal modtagelse af minkgyllen ophøre.

5 - 5 - Så længe der modtages minkgødning skal kopi af Gødnings- og husdyrindberetningen for Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup hvert år fremsendes til Norddjurs Kommune, samtidig med at indberetningen foretages. Når dyreholdet på Nygårdsvej 47 når op på 850 DE i kvæg, bortfalder nærværende Tillæg nr NORDDJURS KOMMUNES MILJØVURDERING 3.1 Bemærkninger til vilkår for miljøgodkendelsen Dyreholdets nuværende størrelse Et udtræk fra CHR-registeret den 6. december 2012 viser, at det aktuelle antal årskøer er 468, hvor det i Gødnings- og husdyrindberetningen for 09/10 er oplyst til 452,2 (i gennemsnit over året). Det godkendte antal årskøer er 683. Der er derfor indtil videre rigelig med harmoniarealer til at modtage minkgødningen. Ammoniakemmission fra anlæggene Den samlede ammoniak emmission fra anlæggene bliver væsentlig mindre i den periode, hvor der modtages minkgylle, og følgelig bliver påvirkning af naturen også mindre i den periode. (bilag 2) Harmoniarealer (uændrede i forhold til Tillæg nr. 1) Nitrat - drikkevand En del af harmoniarealerne ligger i nitratfølsomt drikkevandsområde (NFI-område). Der er ikke udarbejdet indsatsplan for området. Kravet er derfor som udgangspunkt, at belastningen ikke må øges i forhold til nudrift. Arealberegningerne viser en merudvaskning på arealerne på - 3 mg Nitrat/l. (bilag 3) Norddjurs Kommunes grundvandsafdeling har tilkendegivet, at den vurdering, der blev foretaget i forbindelse med meddelelse af Tillæg nr. 1, stadig er gældende og dermed, at der ikke er grundlag for at stille skærpede vilkår. Nitrat - overfladevand Alle harmoniarealer ligger i nitratklasse 0. Det bemærkes i den forbindelse, at udvaskningen, beregnet i Farm N stiger fra 42,9 kg N/ha til 44,1 kg N/ha i forhold til det godkendte i Tillæg nr. 1, selvom antallet af DE er mindre end godkendt i Tillæg nr. 1. Det er oplyst, at C:N forholdet i minkgødningen medfører en større udvaskning fra minkgødning end fra kvæggyllen. Alle udbringningsarealer afvander dog til det åbne havområde udfor Grenaa, som ligger udenfor Natura 2000-område.

6 - 6 - Norddjurs Kommune finder, at det i ansøgningssystemet fastlagte beskyttelsesniveau er tilstrækkelig. Fosfor Der er ikke harmoniarealer i oplande, der afvander til Natura-2000 områder, som er overbelastet med fosfor. Fosforoverskuddet falder fra 4,9 kg P/ha/år til 3,4 kg P/ha i forhold til det godkendte i Tillæg nr. 1. (overskuddet falder bl.a. på grund af de nye normtal for fosforbortførsel, der er anvendt i ansøgningssystemet siden d. 10. april 2011). Natur Der henvises til Tillæg nr. 1 af 27. september 2010 til eks. miljøgodkendelse. Arealer i Syddjurs Kommune Syddjurs Kommune er hørt i sagen og har konkluderet, at der ikke skal stilles yderligere vilkår i forbindelse med de udspredningsarealer, der ligger i Syddjurs Kommune. Transporter Minkfarmen ligger nabo til en stor del af udspredningsarealerne, hvorfor det er kommunens vurdering, at det ansøgte ikke vil give anledning til forøgede gener. Det er endog kommunens vurdering, at det vil være den overførsel af minkgødning til udspredningsarealer, der vil give anledning til færrest gener for omgivelserne. De naboer, der kunne blive berørt af transporterne, er alle hørt i sagen om miljøgodkendelse af minkfarmen på Obdrupvej 3, 8570 Trustrup. Habitatdirektiv Der henvises til Tillæg nr. 1 af 27. september Bilag IV arter Der henvises til Tillæg nr. 1 af 27. september Partshøringer Ansøger og konsulent er hørt i sagen, uden at det har givet anledning til bemærkninger. Norddjurs Kommune vurderer ud fra ovenstående, at miljøgodkendelsen kan meddeles.

7 TILSYN Norddjurs Kommune har som tilsynsmyndighed ret til på ethvert tidspunkt at kontrollere, at ovennævnte vilkår overholdes. Tilsynsmyndigheden skal mindst hvert 10. år tage den samlede godkendelse op til revurdering og om nødvendigt ændre vilkårene. Afgørelsen herom træffes med hjemmel i lovens 39, jævnfør 41 i loven. Den første regelmæssige revurdering skal foretages 8 år efter datoen på denne godkendelse. Indtil der er forløbet 8 år efter meddelelse af godkendelsen, må tilsynsmyndigheden ikke ændre vilkårene heri. Kommunen kan dog i særlige tilfælde meddele forbud eller påbud, før der er forløbet 8 år, jf. 39 i Lov om Miljøgodkendelse. 5. LOVGRUNDLAG Der er i godkendelsen truffet afgørelse i henhold til: Husdyrgodkendelsesloven: Lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr af 20. december Tilhørende bekendtgørelse: Bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug, bekendtgørelse nr af 19. december Tilhørende vejledning: Skov- og Naturstyrelsens vejledning om tilladelse og miljøgodkendelse af husdyrbrug (december 2006), det vil sige forhold af betydning for det eksterne miljø. Husdyrgødningsbekendtgørelsen: Bekendtgørelse for erhvervsmæssigt dyrehold, husdyrgødning, ensilage m.v. nr af 19. december Bekendtgørelsen om bekæmpelsesmidler: Bekendtgørelse om bekæmpelsesmidler nr. 533 af 18. juni Affaldsbekendtgørelsen: Bekendtgørelse nr. 619 af 27. juni 2000 med senere ændringer. Bekendtgørelse om døde dyr: Bekendtgørelse nr. 439 af 11. maj 1997 Risikobekendtgørelsen: Bekendtgørelse om kontrol med risikoen for større uheld med farlige stoffer nr af 18. november Støjvejledningen: Miljøstyrelsens vejledning om ekstern støj fra virksomheder nr. 5/1984. Miljøstyrelsens vejledning nr. 6/1984 om måling af ekstern støj fra virksomheder. Miljøstyrelsens vejledning nr. 5/1993 om beregning af ekstern støj fra virksomheder. FMK's lugtvejledning 2002: Vejledende retningslinjer for vurdering af lugt og begrænsning af gener fra stalde. Kaj Boye Frandsen, Foreningen af miljømedarbejdere i kommunerne.

8 UNDERRETNING OM OFFENTLIGGØRELSE OG KLAGEVEJLEDNING Underretning Godkendelsen bekendtgøres ved annoncering i Lokalavisen den Kopi af afgørelsen er fremsendt til følgende: Naboer: Ole Peter Lave Hildebrandt, Nygårdsvej 48, 8570 Trustrup Lars Ole Klejs, Nygårdsvej 46, 8570 Trustrup Charlotte Rasmussen, Øksenmøllevej 21A, 8400 Ebeltoft (Obdrupvej 6, 8570 Trustrup) Boet efter Anders Drejer Andersen v/ advokat Michael Sesler, Østergade Grenaa (Obdrupvej 4, 8570 Trustrup) Jens Henrik Kruse Jensen, Kanalvej 79, 8560 Kolind (Obdrupvej 2, 8570 Trustrup) Ejere af forpagtede arealer: Holger Strandgård, Obdrupgården, Århusvej 290, 8570 Trustrup Svend Åge Poulsen, Hallendrupvej 46, 8570 Trustrup Ejere af aftalearealer: Evald Frederiksen, Nygårdsvej 49, 8570 Trustrup Jens Hansen, Knigaardvej 1, 8586 Ørum Djurs Øvrige: Miljøministeren, Miljøministeriet, Højbro Plads 4, 1200 København K. mim@mim.dk Miljøcenter Århus, Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg. post@aar.mim.dk Sundhedsstyrelsen, Embedslægeinstitutionen for Midtjylland, Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg. midt@sst.dk Det Økologiske Råd, Blegdamsvej 4 B, 2200 København N. husdyr@ecocouncil.dk Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 København Ø. dn@dn.dk Dansk Ornitologisk Forening. dofnorddjurs@gmail.com Danmarks Sportsfiskerforbund. jkt@sportsfiskerforbundet.dk Klagevejledning Afgørelsen kan i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug påklages skriftligt til Miljøklagenævnet af adressaten, Miljøministeren og enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Klagefristen er 4 uger og evt. klage indgives til Norddjurs Kommune, Torvet 3, 8500 Grenaa, der videresender klagen til Miljøklagenævnet ledsaget af afgørelsen og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse. Klagefristen er den

9 - 9 - Søgsmål Søgsmål til prøvelse af afgørelsen efter loven eller de regler, der fastsættes i medfør af loven, skal være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt. Er afgørelsen offentlig bekendtgjort, regnes søgsmålsfristen fra bekendtgørelsen. 7. LISTE OVER SAGENS BILAG Bilag 1: Situationsplan Bilag 2: Beregning på anlæg fra den elektroniske ansøgning Bilag 3: Beregning på arealer fra den elektroniske ansøgning Vedr. øvrige forhold henvises til nedenstående bilag i Tillæg nr. 1 af 27. september 2010: Bilag 1: Situationsplan Bilag 2: Egne udspredningsarealer Bilag 2A: 3 natur og diger i forhold til disse arealer Bilag 3: Aftale Nygårdsvej 49, 8570 Trustrup Bilag 3A: 3 natur og diger i forhold til disse arealer Bilag 4: Aftaleareal Knigaardvej 1,8586 Ørum Djurs Bilag 4A: 3 natur og diger i forhold til disse arealer Bilag 5: Vandhul med 10 meter bræmmekrav Bilag 6: Beregning på anlæg fra den elektroniske ansøgning Bilag 7: Beregning på arealer fra den elektroniske ansøgning Bilag 8: Syddjurs Kommunes høringssvar vedr. udspredningsarealer i Syddjurs Kommune Bilag 9: Norddjurs Kommunes grundvandsafdelings vurdering Øvrige sagsakter: Ansøgning, version 1, af 31. november 2010 Gældende miljøgodkendelse af 5. november 2007 Tillæg nr. 1 af 27. september 2010 til eks. miljøgodkendelse Arealvurdering, dateret den 6. december 2011, fra Syddjurs Kommune Jens Rasmussen Miljømedarbejder

10 - 10 -

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug UdkastUUE U Teknik og Miljø Dato: 12.03.2012 Reference: Jens Rasmussen /anje Direkte telefon: 89 59 40 14 E-mail: jenr@norddjurs.dk Journalnr.: 12/4927 Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug på

Læs mere

Tillæg nr. 3 til miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 3 til miljøgodkendelse af husdyrbrug TEKNIK OG MILJØ Tillæg nr. 3 til miljøgodkendelse af husdyrbrug Grønnevej 11/13 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Tillæg nr. 3 til miljøgodkendelse af

Læs mere

Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af husdyrbrug TEKNIK OG MILJØ Tillæg nr. 1 til miljøgodkendelse af husdyrbrug Rødeled Vej 23 Tilhørende Lars Vestergaard Jakobsen Rødeled Vej 23, Rimsø 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59

Læs mere

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr.

l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: Journalnr. Peter Sørensen Højmosegård Skansevej 11 8560 Kolind l Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Knud Egon Schultz /bc Direkte telefon: 89 59 40 11 E-mail: knes@norddjurs.dk Journalnr.: 12/12909 Afgørelse

Læs mere

Tillæg nr. 3 til miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 3 til miljøgodkendelse af husdyrbrug TEKNIK OG MILJØ Tillæg nr. 3 til miljøgodkendelse af husdyrbrug Lyngbyvej 111 8570 Trustrup Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Tillæg til miljøgodkendelse af husdyrbrug

Læs mere

Tillæg nr. 4 til miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 4 til miljøgodkendelse af husdyrbrug BYG OG MILJØ Tillæg nr. 4 til miljøgodkendelse af husdyrbrug Nygårdsvej 47 8570 Trustrup Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Tillæg nr. 4 til miljøgodkendelse af husdyrbrug

Læs mere

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006.

Miljøgodkendelse af husdyrbrug efter 12 i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug, lov nr. 1572 af 20. december 2006. BYG OG MILJØ Tillæg nr. 3 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug Grønnevej 4 Tilhørende Per Høeg Grønnevej 4 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs.

Tillæg nr. 1 til 12 miljøgodkendelse til Laenvej 50, 8586 Ørum Djurs. Jacob Revsbeck Bønnerup Laenvej 50 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 21. august 2015 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/9007 Tillæg

Læs mere

Miljøgodkendelse af udspredningsarealer

Miljøgodkendelse af udspredningsarealer BYG OG MILJØ Miljøgodkendelse af udspredningsarealer Fuglebækvej 2 Tilhørende Arne Pedersen Fuglebækvej 2 8570 Trustrup - 1 - Miljøgodkendelse af husdyrbrug i henhold til lov om miljøgodkendelse af husdyrbrug,

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 3. juli 2015 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift mellem dyretyper Grønnevej 11/13 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Afgørelse om ikke-godkendelsespligt 30 Udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa - Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk CVR nr. 29 18

Læs mere

Kvægbrug på Engvej 238, 9440 Aabybro

Kvægbrug på Engvej 238, 9440 Aabybro Kvægbrug på Engvej 238, 9440 Aabybro 1 Offentliggørelse 20. januar 2009 Tilladelse til ændring af husdyrbruget på ejendommen Martin Olsen har ansøgt om en 10 tilladelse på adressen Engvej 238, 9440 Aabybro.

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til udvidelse af antal husdyr i eksisterende stald på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Norddjurs Kommune vurdere derfor, at gyllebeholderens kapacitet på Skovgårdevej 24 B kan forøges fra m 3 til m 3.

Norddjurs Kommune vurdere derfor, at gyllebeholderens kapacitet på Skovgårdevej 24 B kan forøges fra m 3 til m 3. Møller Mink v. Michael Møller Møllevangen 32 8585 Glesborg l Byg og Miljø Dato: 13. oktober 2014 Reference: Kirsten Haugaard Wermuth /bc Direkte telefon: 89594016 E-mail: khw@norddjurs.dk Sagsnr.: 14/15860

Læs mere

Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde

Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde Solvang I/S 14-03-2016 Hejlskovvej 25 Sagsnr.: 16/3050 8544 Mørke Sagsbehandler: Tove Heidmann Tlf.: +4587535528 Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde Syddjurs Kommune har den 11. januar 2016 modtaget

Læs mere

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning

Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning ERHVERV OG MILJØ Afgørelse om emissionsorienteret produktionstilpasning Nymandsvej 14 B 8444 Balle efter 32 i bekendtgørelse om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne på ejendommen matr.nr. 55a Svindinge By, Svindinge beliggende Huslodderne 10, 5853 Ørbæk, cvr.

Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne på ejendommen matr.nr. 55a Svindinge By, Svindinge beliggende Huslodderne 10, 5853 Ørbæk, cvr. Teknik- og Miljøafdeling Henrik Dahlhede Huslodderne 10 5853 Ørbæk Dato: 11-09-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 07/8549. Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde I/S Pedersminde Århusvej 77, 8500 Grenaa Efter 17 stk.

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde I/S Pedersminde Århusvej 77, 8500 Grenaa Efter 17 stk. Afgørelse om ikke godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde I/S Pedersminde Århusvej 77, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Afgørelsesdato den

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Østergård Oldvejen 1, Auning Efter 17 stk.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Østergård Oldvejen 1, Auning Efter 17 stk. Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde Østergård Oldvejen 1, Auning Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Afgørelsesdato den 3. december

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Søgyden Teknik- og Miljøafdeling Jan Hansen Søgyden 15 5540 Ullerslev Dato: 16-06-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 07/6805. Miljøtilladelse til ændring

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus på matr. nr. 35a Robstrup, beliggende Dolmervej 29, 8500 Grenaa.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af maskinhus på matr. nr. 35a Robstrup, beliggende Dolmervej 29, 8500 Grenaa. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Byg og Miljø Dato: 2. maj 2014 Reference: Kirsten Haugaard Wermuth /bc Direkte telefon: 8959 4016 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 14/7456 27 afgørelse

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse af udspredningsarealer

Tillæg til Miljøgodkendelse af udspredningsarealer NATUR OG MILJØ Tillæg til Miljøgodkendelse af udspredningsarealer på Meilgaard Forpagtet af Eigil Henriksen Glesborg Bygade 48 8585 Glesborg. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Tillæg nr. 2 til miljøgodkendelse af 31. marts 2009 på Ildvedvej 6, 7160 Tørring

Tillæg nr. 2 til miljøgodkendelse af 31. marts 2009 på Ildvedvej 6, 7160 Tørring Harald Gammel Skov Ildvedvej 6 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Mette Højby Direkte nr.: 7975 5678 mette.hoejby@hedensted.dk Lok.id.: 627-I101-000002 Sagsnr.:

Læs mere

Tilladelse til udvidelse af dyreholdet på Skovgårdevej 14, Tustrup, 8961 Allingåbro.

Tilladelse til udvidelse af dyreholdet på Skovgårdevej 14, Tustrup, 8961 Allingåbro. +90+ Johannes Moltesen Skovgårdevej 14, Tustrup 8961 Allingåbro Udviklingsforvaltningen Erhverv og Miljø Dato: 14. august 2015 Reference: Søren Kepp Knudsen /bc Direkte telefon: 89 59 40 21 E-mail: skk@norddjurs.dk

Læs mere

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.:

Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens Have 15, 5762 V. Skerninge, CVR nr.: Torben Styrbæk Larsen Fruens Have 11, 5762 V. Skerninge. Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse efter anmeldelse efter 19f, Fruens

Læs mere

Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde

Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde 1 of 9 Solvang I/S 17-12-2014 Hejlskovvej 25 Sagsnr.: 14/38064 8544 Mørke Sagsbehandler: Tove Heidmann Tlf.: +4587535528 Afgørelse om udvidelse i eksisterende stalde Syddjurs Kommune har den 31. oktober

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071

Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger. CVR.nr 29806071 Tillæg til miljøgodkendelse af smågriseproduktion Odensevej 156, 5400 Bogense. Ændring af bygninger CVR.nr 29806071 30. maj 2013 Miljøgodkendelse Baggrund Enghavegård ApS har den 21. september 2010 fået

Læs mere

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen.

Siloerne bliver opført i tilknytning til eksisterende bebyggelse, ca. midt på ejendommen. Mogens Hjort Jensen Dolmervej 29 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 20. april 2016 Reference: Kirsten H. Wermuth /bc Tlf.: 89 59 10 00 E-mail: khw@norddjurs.dk Journalnr.: 15/20772 27 afgørelse

Læs mere

10 miljøtilladelse. af græssende kvæghold. Sønderskov. beliggende Sønderskovvej 9, Venø. meddelt den 14. september 2016

10 miljøtilladelse. af græssende kvæghold. Sønderskov. beliggende Sønderskovvej 9, Venø. meddelt den 14. september 2016 POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK 10 miljøtilladelse af græssende kvæghold Sønderskov beliggende Sønderskovvej 9, Venø meddelt den

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R HVE R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 2. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Gl. Skolevej 17 Hammelev 8500 Grenaa Efter

Læs mere

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle.

Kalundborg Kommune meddeler godkendelse til udbringning af husdyrgødning på arealer, der drives under ejendommen på Saltoftevej 7, 4470 Svebølle. Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Niels Boserup Saltoftevej 7 4470 Svebølle DATO 4. november 2008 JOURNAL NR. 326-2008-34384 SAGSANSVARLIG Frederik Lund Weinreich/chso PLAN, BYG OG MILJØ Godkendelse

Læs mere

Tillæg 2 til 12 MILJØGODKENDELSE af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg

Tillæg 2 til 12 MILJØGODKENDELSE af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg Tillæg 2 til 12 MILJØGODKENDELSE af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg Registreringsblad Titel: Tillæg 2 til 12 miljøgodkendelse af kvægbedrift Silkeborgvej 63, 8800 Viborg Dato for ikrafttrædelse:

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade på matr. nr. 20i Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Udbygårdevej 9, 8961 Allingåbro

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af halmlade på matr. nr. 20i Tøjstrup By, Vejlby, beliggende Udbygårdevej 9, 8961 Allingåbro Svend Rytter Pedersen Udbygårdevej 9 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 29.07.2016 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 16/11715 27 afgørelse om

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse på ejendommen: Nedervej 31, 6430 Nordborg. Meddelt d. 1. oktober 2012

Tillæg til miljøgodkendelse på ejendommen: Nedervej 31, 6430 Nordborg. Meddelt d. 1. oktober 2012 Tillæg til miljøgodkendelse på ejendommen: Nedervej 29-31, 6430 Nordborg Meddelt d. 1. oktober 2012 Indhold 1. Ansøger og ejerforhold... 1 2. Ansøgning om tillægsgodkendelse... 2 3. Beskrivelse af husdyrbruget...

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v.

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. BYG OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Registreringsblad Titel Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

I tillæg nr. 2 er der godkendt i alt 290 malkekøer (årskøer) med en gennemsnitlig årlig mælkeydelse på kg EKM.

I tillæg nr. 2 er der godkendt i alt 290 malkekøer (årskøer) med en gennemsnitlig årlig mælkeydelse på kg EKM. Lone Foged Bertelsen Rougsøvej 186 Frøholm 8950 Ørsted Afdeling: Byg & Miljø Dato: 10.04.2019 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 19/6326 Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Egemosevej 5, 5871 Frørup, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Egemosevej 5, 5871 Frørup, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Mikkel Grubbe Egemosevej 5 5871 Frørup Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Afgørelse vedrørende udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, 2. anmeldelse

Afgørelse vedrørende udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, 2. anmeldelse ASHØJGÅRD V/LARS THOMSEN Kåtrupvej 52 8990 Fårup Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 www.randers.dk 11 3 2016 / 09.17.46 P19 1 16 Afgørelse

Læs mere

Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: Journalnr.

Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: Journalnr. Peter Juul Sørensen Skansevej 11 Fannerup 8560 Kolind Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 16. november 2016 Reference: Annette Jessen /bc Tlf.: 89 59 40 01 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 16/16226 Afgørelse

Læs mere

16 Miljøgodkendelse af udbringningsarealer

16 Miljøgodkendelse af udbringningsarealer BYG OG MILJØ BYG OG MILJØ 16 Miljøgodkendelse af udbringningsarealer Til Langvadvej 8 Holbæk 8950 Ørsted Tilhørende Bjarne Boje Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn

Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Bo Saxdorff Brinkmann Brænderupvej 12 5892 Gudbjerg Sydfyn Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt for

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Morten Gert Nielsen Elgårdsmindevej 9 8960 Randers SØ Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 05-07-2017 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/10218 Afgørelse

Læs mere

29, anmeldelse af skift mellem dyretyper Gyrupvej 9, 5450 Otterup

29, anmeldelse af skift mellem dyretyper Gyrupvej 9, 5450 Otterup 29, anmeldelse af skift mellem dyretyper Gyrupvej 9, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Meddelt den 20. september 2017 Dokument nr. 480-2017-254333 Sags nr. 480-2017-19893 Indhold Data...2 Anmeldelse

Læs mere

Teknik- og Miljøafdeling

Teknik- og Miljøafdeling Teknik- og Miljøafdeling Bjørn Ø. Nielsen Vældegaard Sulkendrupvej 19 5800 Nyborg Dato: 03-07-2008 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 08/1094. Vurdering af anmeldelse

Læs mere

Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse, efter 12, stk. 3. Store Skikkild Timlingvej 1, 7600 Struer

Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse, efter 12, stk. 3. Store Skikkild Timlingvej 1, 7600 Struer POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Tillæg til eksisterende miljøgodkendelse, efter 12, stk. 3

Læs mere

John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev Den 20. marts 2013

John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev Den 20. marts 2013 John Kristensen Fiskbækvej 16 Nørre Ørum 7840 Højslev hkkristensen@jubii.dk Den 20. marts 2013 Fiskbækvej 16 7840 Højslev - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype - 2013 Skive Kommune har den 20. februar

Læs mere

Anmeldt ændring af dyreholdet på Ustrup Skovvej 10 Dato: 5. september 2011

Anmeldt ændring af dyreholdet på Ustrup Skovvej 10 Dato: 5. september 2011 Se vedlagte udsendelsesliste Teknik og Miljø Natur Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76292929 Telefax: 75601013 teknikogmiljo@horsens.dk www.horsenskommune.dk Kvalitet: HKO Sagsnr.: 2011-009230 Anmeldt

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug

Tillæg nr. 2 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug TEKNIK OG MILJØ Tillæg nr. 2 til Miljøgodkendelse af husdyrbrug Rødeled Vej 23 Tilhørende Lars Vestergaard Jakobsen Rødeled Vej 23, Rimsø 8500 Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59

Læs mere

Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne på Ørbæklunde Gods, matr.nr. 26b m.fl. beliggende Ørbæklundevej 1, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Miljøgodkendelse af dyrkningsarealerne på Ørbæklunde Gods, matr.nr. 26b m.fl. beliggende Ørbæklundevej 1, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdeling Lars-Hågen Lange Ørbæklunde Gods Ørbæklundevej 1 5853 Ørbæk Dato: 30-11-2007 Sagsbehandler: Bo Clausen Direkte tlf: 63337159 E-mail: bcl@nyborg.dk Sagsid.: 07/7286. Miljøgodkendelse

Læs mere

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa

25 afgørelse om ikke-godkendelsespligtig opførelse af lade på matr. nr. 6e Thorsø By, Voldby, beliggende Kristiansmindevej 1, Thorsø Mark, 8500 Grenaa Cay Wulff Sørensen Kristiansmindevej 1 Thorsø Mark 8500 Grenaa Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 27.07.2017 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12085 25 afgørelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af ny hestestald på Djurslands Rideklub, Fuglsangvej 28, 8500 Grenaa.

Tilladelse til etablering af ny hestestald på Djurslands Rideklub, Fuglsangvej 28, 8500 Grenaa. Djurslands Rideklub l Fuglsangvej 28 8500 Grenaa Teknik og Miljø Dato: 13. juli 2012 Reference: Jens Rasmussen /bc Direkte telefon: 89 59 40 14 E-mail: jenr@norddjurs.dk Journalnr.: 12/3620 Tilladelse

Læs mere

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Birkkjærvej Aulum. Afgørelsesdato: 12. december 2018 Sagsnr.:

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Birkkjærvej Aulum. Afgørelsesdato: 12. december 2018 Sagsnr.: Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype Birkkjærvej 11 7490 Aulum Afgørelsesdato: 12. december

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Grønlund, Vidtskuevej 8, 7160 Tørring

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Grønlund, Vidtskuevej 8, 7160 Tørring Niels Erik Grønlund Nielsen Vidtskuevej 8 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Nina Rosendahl Larsen Direkte nr.: 7975 5617 nina.r.larsen@hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til skift mellem dyretyper i eksisterende stalde på Sentvedvej 20B, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Teknik- og Miljøafdelingen Natur og Miljø Kaj Andersen Sentvedvej 20A 5853 Ørbæk Rådhuset, Torvet 1 5800 Nyborg Betjen dig selv på www.nyborg.dk Sagsansvarlig: Bo Clausen Tlf. 6333 7159 E-mail: bcl@nyborg.dk

Læs mere

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013

Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk. Den 26. februar 2013 Kaj Bugge Bærsholmvej 23 Bærsholm 7800 Skive sdr.bersholm@mail.tele.dk Den 26. februar 2013 Bærsholmvej 23 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den

Læs mere

Frank Jessen Sejstrupvej 13 Nr. Ørum 7840 Højslev. Den 11. marts 2013

Frank Jessen Sejstrupvej 13 Nr. Ørum 7840 Højslev. Den 11. marts 2013 Frank Jessen Sejstrupvej 13 Nr. Ørum 7840 Højslev Den 11. marts 2013 Sejstrupvej 13 7840 Højslev - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 28. januar 2013 modtaget anmeldelse efter 19

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper E R H V E R V T O E G K N M I I K L J O Ø G M I L J Ø Afdeling: Erhverv og Miljø Dato: 17. august 2017 Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Lundenvej 15 8585 Glesborg Efter 29 i bekendtgørelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper

Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Afdeling: Byg og Miljø Dato: 05.09.2014 TEKNIK BYG OG OG MILJØ MILJØ Afgørelse om ikke godkendelsespligt Skift mellem dyretyper Kirke Allé 18 Homå 8500 Grenaa Efter 17, stk. 3 i lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Anmeldelse af udskiftning af udbringningsarealer skal sendes til kommunen før planårets begyndelse den 1. august.

Anmeldelse af udskiftning af udbringningsarealer skal sendes til kommunen før planårets begyndelse den 1. august. Notat Erhverv Anmeldelse af udskiftning af udbringningsarealer Den 25. august 2008 I medfør af husdyrgodkendelseslovens 17, stk. 3 er der fastsat regler om anmeldelse af udskiftning af udbringningsarealer.

Læs mere

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Poul Friis Andersen Lysgårdvej Vildbjerg

15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype. Poul Friis Andersen Lysgårdvej Vildbjerg Miljø og Klima Rådhuset Torvet 7400 Herning Tlf. 96 28 28 28 teknik@herning.dk www.herning.dk 15 afgørelse om ikke godkendelsespligtig skift i dyretype Poul Friis Andersen Lysgårdvej 38 7480 Vildbjerg

Læs mere

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr

Svendborg Kommune har modtaget en anmeldelse om ændring af husdyrproduktionen på ejendommen Tanghavevej 26, 5883 Oure, CVR-nr Hjørnegaarden I/S v. Jørgen og Ulrik Balman Tanghavevej 26 5883 Oure ulrikbalman@hotmail.com Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Karen.frænde.jensen@svendborg.dk

Læs mere

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse.

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse. Jeppe Elmer Neergaard Pedersen Borgergade 74 9620 Ålestrup Teknik & Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax: 87 87 90 00 virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Dato:

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Miljøgodkendelse af arealerne til Nymarksvej 12, 5471 Søndersø

Miljøgodkendelse af arealerne til Nymarksvej 12, 5471 Søndersø Henrik Skovgaard Larsen Nymarksvej 12 5471 Søndersø TEKNIK OG MILJØ Dato: 16.08.2007 J.nr. 2007050234/jpa Ref. Miljøgodkendelse af arealerne til Nymarksvej 12, 5471 Søndersø Resumé Henrik Skovgaard Larsen

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev

Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev Tillæg til miljøgodkendelse for Bøstrupvej 86, 7840 Højslev efter 12, stk. 3 i Lovbekendtgørelse nr. 1486 af 4. december 2009 om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug. Meddelt d. 23. juli 2013 Tillægget

Læs mere

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485

Afgørelse om ændring af dyrehold skift af dyretype Haveskovvej 2, 5932 Humble, CVR nr. 17128485 Mogens Elnegaard Haveskovvej 2 5932 Humble Læring og Vækst Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 21-04-2015

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ansøger og ejerforhold. Bilag. Tillægsgodkendelsen er udarbejdet af:

Indholdsfortegnelse. Ansøger og ejerforhold. Bilag. Tillægsgodkendelsen er udarbejdet af: Indholdsfortegnelse 1. Samlet resumé og tillæggets omfang... 3 1.1. Tillæggets omfang... 3 1.2. Offentlighed... 3 1.3. Klagevejledning m.v... 3 2. De ansøgte ændringer...4 3. Vurdering af gener og påvirkning

Læs mere

Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE

Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE Tillæg til 12 MILJØGODKENDELSE af husdyrbruget Strandvænget 75 7900 Nykøbing M 8. juli 2016 Indholdsfortegnelse 1 Registreringsblad... 3 2 Resumé... 4 3 Afgørelse om tillæg til miljøgodkendelse... 5 4

Læs mere

Tillæg 4 til. miljøgodkendelsen på husdyrbruget Tørringgaard. Skovsrodvej 20, 8680 Ry

Tillæg 4 til. miljøgodkendelsen på husdyrbruget Tørringgaard. Skovsrodvej 20, 8680 Ry Tillæg 4 til miljøgodkendelsen på husdyrbruget Tørringgaard Skovsrodvej 20, 8680 Ry - efter 12 lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Afgørelsesdato: 30. januar 2017 Registreringsblad Tillæg 4 til

Læs mere

Kommunen har foretaget en vurdering af den indsendte anmeldelse.

Kommunen har foretaget en vurdering af den indsendte anmeldelse. T Torben Lyngsøe Poulsen Sentvedvej 39 5871 Frørup Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering

Læs mere

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev

Miljøafdelingen 2015. Miljøgodkendelse. Ydunvej 4 4241 Vemmelev Miljøafdelingen 2015 Miljøgodkendelse Ydunvej 4 4241 Vemmelev INDHOLD Anmeldelse af skift i dyretype... 4 Baggrund... 4 Afgørelse... 4 Øvrige bestemmelser... 4 Partshøring... 4 Bortfald... 4 Delvis udnyttelse...

Læs mere

Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej Hesselager.

Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej Hesselager. Holmskovgaard I/S Att. Lars Andersen Stokkevækvej 13 5874 Hesselager lars@holmskovgaard.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge jette.raal.stockholm@svendborg.dk

Læs mere

Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk. Den 17. juni 2013

Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk. Den 17. juni 2013 Ivan Skov Viborgvej 123 Dommerby 7800 Skive calinaskov@fiberpost.dk Den 17. juni 2013 Viborgvej 123 7800 Skive - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 22. april & 21. maj 2013 modtaget

Læs mere

Miljø og Natur. GÅRDEJER ANDERS RASMUSSEN Mygindvej Assens. Afgørelse efter 32 Emissionsorienteret produktionstilpasning

Miljø og Natur. GÅRDEJER ANDERS RASMUSSEN Mygindvej Assens. Afgørelse efter 32 Emissionsorienteret produktionstilpasning GÅRDEJER ANDERS RASMUSSEN Mygindvej 8 5610 Assens 30-06-2016 Sags id: 16/10644 Afgørelse efter 32 Emissionsorienteret produktionstilpasning Mygindgård, Mygindvej 8, 5610 Assens (luftfoto 2016) Kontaktperson:

Læs mere

Miljøgodkendelse af udspredningsarealer

Miljøgodkendelse af udspredningsarealer TEKNIK OG MILJØ Miljøgodkendelse af udspredningsarealer Tilhørende Sten Vestergaard Hevringvej 5 8950 Ørsted Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse af

Læs mere

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31.

Afslaget gives i henhold til forbuddet i husdyrgodkendelseslovens 6, stk. 1, nr. 4 samt husdyrgodkendelseslovens 31. Returadresse: Plan Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Ornestation Mors Gl. Møllevej 97 7970 Redsted M. Afslag på ansøgning om udvidelse af dyreholdet på Bækkevej 4, 4470 Høng Kalundborg Kommune

Læs mere

Afgørelse om ændring af dyrehold på Sanderumvej 238

Afgørelse om ændring af dyrehold på Sanderumvej 238 Odense Kommune, Odense Slot, Nørregade 36-38, Postboks 740, 5000 Odense C Tonny Kristiansen Sanderumvej 238 5250 Odense SV By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Landbrug og Natur Odense Slot

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4.

Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31. Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. Anmeldelse af skift i dyretype efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 31 Ashøjvej 10, 7760 Hurup 4. marts 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v. af

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Nordre Fælledvej

Afgørelse vedr. anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Nordre Fælledvej Niels Erik Grønlund Nielsen Vidtskuevej 8 7160 Tørring Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Nina Rosendahl Larsen Direkte nr.: 7975 5617 nina.r.larsen@hedensted.dk Lok.id.:

Læs mere

Afgørelse om skift i dyretype

Afgørelse om skift i dyretype Gunnar Sørensen 12-01-2016 Havvej 34 Sagsnummer.: 15/51685 8420 Knebel Sagstype: KLE: 09.17.44 Sagsbehandler: Tove Heidmann Tlf.: +4587535528 Afgørelse om skift i dyretype Syddjurs Kommune har modtaget

Læs mere

Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup Den 5. juli 2013

Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup Den 5. juli 2013 Jens Mortensen Højskolevej 2 Oddense 7860 Spøttrup lonejensmo@mail.dk Den 5. juli 2013 Højskolevej 2 7860 Spøttrup - Afgørelse - 19 d - Skift i dyretype. Skive Kommune har den 13. juni 2013 modtaget anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 1 stk. kornsilo på landbrugsejendommen Assensvej 63, 5853 Ørbæk, cvr-nr.

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 1 stk. kornsilo på landbrugsejendommen Assensvej 63, 5853 Ørbæk, cvr-nr. Henning Markussen Ellebækvej 16 5853 Ørbæk Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering

Læs mere

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup Den 9. oktober 2014

Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup Den 9. oktober 2014 Gårdejer Jens Gudiksen Vestergaard Andrupvej 9 Oddense 7860 Spøttrup gudiksen@fiberpost.dk Den 9. oktober 2014 Andrupvej 9 7860 Spøttrup - Anmeldelse 31 - Skift i dyretype - Afgørelse - Uden nabo høring.

Læs mere

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted

Ole Olsen Nordbjergvej Ringsted Ole Olsen Nordbjergvej 32 4100 Ringsted Dato: 11.august 2017 Afgørelse om ikke-godkendelsespligt ved udvidelse af dyrehold i eksisterende stald på Nordbjergvej 32 og accept af anmeldelsen Du har anmeldt

Læs mere

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup

#split# Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Bjørnbækvej 78, 9320 Hjallerup #split# GÅRDEJER POUL NØRGAARD NIELSEN Bjørnbækvej 78 9320 Hjallerup Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr.: 15633174 Kopi sendt til LandboNord, att. Allan K. Olesen Plan og Miljø Dato:

Læs mere

TILLADELSE. Svinebruget på Bindeleddet 9, 9460 Brovst

TILLADELSE. Svinebruget på Bindeleddet 9, 9460 Brovst TILLADELSE Svinebruget på Bindeleddet 9, 9460 Brovst Tilladelsesdato / offentliggørelse 11. novemebr 2008 Indholdsfortegnelse: Generelle Vilkår...3 Projektbeskrivelse...3 Kommunens vurdering af miljøbelastningen...4

Læs mere

10-tilladelse til husdyrproduktionen på. Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev. Stor race kvier 7-26 mdr.

10-tilladelse til husdyrproduktionen på. Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev. Stor race kvier 7-26 mdr. 10-tilladelse til husdyrproduktionen på Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev Stor race kvier 7-26 mdr. v/ Frank Jessen, Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev Ansøger: Navn: Adresse: Frank Jessen Sejstrupvej 7a, 7840 Højslev

Læs mere

TILLADELSE. Pelsdyrfarmen på Tranumvej 168, 9440 Aabybro. Tilladelsesdato / offentliggørelse 23. juni

TILLADELSE. Pelsdyrfarmen på Tranumvej 168, 9440 Aabybro. Tilladelsesdato / offentliggørelse 23. juni TILLADELSE Pelsdyrfarmen på Tranumvej 168, 9440 Aabybro Tilladelsesdato / offentliggørelse 23. juni 2009 1 Indholdsfortegnelse: Tilladelse til ændring af husdyrbruget på ejendommen... 3 Vilkår... 3 Projektbeskrivelse...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af et gødningsopbevaringsanlæg på matr. nr. 1 Nygård, Lyngby, beliggende Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af et gødningsopbevaringsanlæg på matr. nr. 1 Nygård, Lyngby, beliggende Nygårdsvej 47, 8570 Trustrup Jacob Therkildsen Nygårdsvej 47 8570 Trustrup Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 24.11.2017 Reference: Annette Jessen Tlf.: 8959 4001 E-mail: anje@norddjurs.dk Journalnr.: 17/12881 Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde efter 32 på POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse om udvidelse af antal dyr i eksisterende stalde

Læs mere

Miljøgodkendelse af udspredningsarealer

Miljøgodkendelse af udspredningsarealer TEKNIK OG MILJØ Miljøgodkendelse af udspredningsarealer Tilhørende Peter Christensen Lindegårdsvej 4 8950 Ørsted Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Miljøgodkendelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.:

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering af 2 stk. kornsiloer på landbrugsejendommen Sentvedvej 25, 5853 Ørbæk, cvrnr.: Mikkel Grubbe Hansen Egemosevej 5 5871 Frørup Teknik og Miljø Rådhuset Torvet 1 5800 Nyborg Tlf. 6333 7000 Fax. 6333 7001 kommune@nyborg.dk www.nyborg.dk Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til etablering

Læs mere

Dispensation fra afstandskrav til nabobeboelse for hundepensionen

Dispensation fra afstandskrav til nabobeboelse for hundepensionen Erik og Minna Bang Clausen Stratvej 11 6740 Bramming Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 15. november 2012 Sagsbehandler Lars Waldemar Telefon direkte 76 16 51 39 Sags id 2012-13916 Dispensation fra afstandskrav

Læs mere

Arealer og oplysninger om arealerne omfattet af dette tillæg fremgår af bilag 1 og bilag 2.

Arealer og oplysninger om arealerne omfattet af dette tillæg fremgår af bilag 1 og bilag 2. GÅRDEJER BJARNE NIELSEN Blenstrupvej 15 8983 Gjerlev J Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 www.randers.dk 22-2-2016 / 09.17.22-P19-4-15

Læs mere

Jan Willem Anton Bloten Sortemosevej Gudbjerg Mail:

Jan Willem Anton Bloten Sortemosevej Gudbjerg Mail: Jan Willem Anton Bloten Sortemosevej 7 5892 Gudbjerg Mail: jan_geralda@hotmail.com Kultur, Plan og Erhverv Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk

Læs mere

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013

Lars Klausen Lisedalvej Skive. Den 30. januar 2013 Lars Klausen Lisedalvej 30 7800 Skive Lisedal@dlgtele.dk Den 30. januar 2013 Lisedalvej 30 7800 Skive - Afgørelse om udvidelse af dyrehold - Anmeldeordningen 19 f. Skive Kommune har den13. december 2012

Læs mere

Afgørelse om etablering af maskinhal på ejendommen Hebbelstrupvej 84, 9700 Brønderslev

Afgørelse om etablering af maskinhal på ejendommen Hebbelstrupvej 84, 9700 Brønderslev Mogens Skjølstrup Larsen Hebbelstrupvej 84 Hallund 9700 Brønderslev Miljø, vand og natur Dato: 25-03-2013 Dok. nr.: 56362/13 Sagsbeh.: dwtfpn Lokaltlf.: 2138 6554 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 27. september Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup

Arealgodkendelse. Plan, Byg og Miljø 27. september Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup Plan, Byg og Miljø 27. september 2010 Arealgodkendelse Udbringningsarealer på Davrupvej 7, 4450 Jyderup Arealgodkendelse er givet til: CVR-nummer: 26027896 Davrup agro v/ Christopher Green Davrupvej 7

Læs mere