Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum."

Transkript

1 Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

2 KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster dyrt. Dette kan medføre alvorlige skader på vitale maskin- og bygningsdele og medfører ofte risiko for kostbare driftsstop. Effektiv vedligeholdelse giver mening og bedre økonomi, ligesom det er billigere at forebygge frem for at reparere. Vedvarende vedligeholdelse af bygninger og produktionsmiljøer giver markante fordele, og vil ofte give en væsentlig bedre økonomi. Den samlede levetid for bygninger, maskiner og udstyr forlænges ved systematisk vedligeholdelse. Vedligeholdte maskiner der ser pæne ud, øger engagementet og motivationen hos medarbejderne, hvilket øger effektiviteten og reducerer sygefraværdet. En strategi som omfatter effektiv vedligeholdelse, vil optimere jeres samlede investering med garanti! Det svære valg Som ansvarlig for bygninger og driftsmateriel er der mange udfordringer i hverdagen. Det er vigtigt at udarbejde en plan for rengøring af drifts- og produktionsanlæg, således at driften forstyrres mindst muligt og yder optimalt. Undersøge om de nødvendige ressourcer er til rådighed for at optimere arbejdsforholdende for de ansatte og dermed bevare effektiviteten. Prioritere vedligeholdelse og reparationer af bygninger og maskiner, således at drift og økonomi går op i en højere enhed. Kunne håndtere uforudsete hændelser og uheld, som kræver akut indsats og udbedring. Derfor er det umådelig vigtig, at vælge den rette samarbejdspartner, således at alle udfordringer løses effektivt og med respekt for kundens ønsker og behov. For Industriservice Danmark er service til industrien et kerneområde og vi har derfor tilpasset virksomheden til at være den ideelle og mest fokuserede servicepartner. Vi sparer tid og ressourcer til glæde for vores kunder.

3 Den ideelle servicepartner Et samarbejde med Industriservice Danmark handler om at spare tid og ressourcer, samt at opnå større tryghed i en lettere hverdag. Med Industriservice Danmark indgås et samarbejde med en partner, der besidder de nødvendige kompetencer indenfor specialiseret rengøring og relaterede ydelser. Vores team af specialister tilbyder en kapacitet og erfaring, kunderne kan trække på efter ønske og behov. Rengøring af produktionsmiljø Mangelfuld rengøring og vedligeholdelse koster i sidste ende dyrt derfor vælger mange virksomheder at have en serviceaftale, der sikrer løbende vedligeholdelse og rengøring af produktionsmiljøet. Dette tiltag minimerer risikoen for kostbare driftstop og skader, og det forlænger maskinparkens levetid. Produktionsrengøring Rengøring af alle typer produktionsmiljøer, fra tung industri over brancher der kræver en finere rengøring og desinfektion. Vi tilbyder også ren-rum rengøring i henhold til klasse /klasse C. Rengøring og rensning af produktionsmaskiner Hurtig og effektiv rengøring og rensning af tekniske anlæg og maskiner, inklusive blæsning og desinfektion m.v. Tørisblæsning Vi er på forkant med de nyeste rensemetoder indenfor næsten alle overflader uanset om det omfatter gulve, vægge, produktionsanlæg, maskiner eller maskindele. Arbejdet kan udføres uden demontering af maskiner. Fast serviceaftale eller ad hoc I kan tilkalde Industriservice Danmark efter behov, eller tilknytte os med en serviceaftale, der indeholder leverancegaranti og rabataftale. Sammen udfærdiger vi en serviceplan, der er tilpasset jeres behov. Industriservice Danmark har mange specialer. Se eksempler i denne brochure og besøg vores hjemmeside: Vælg de ydelser, der er relevante for jer, og få en samlet løsning med masser af fordele - også økonomiske! Vi udfører kun den bedste kvalitet indenfor tøris (CO2 i presset form) som blæsemiddel. Det er en meget skånsom renseform, der tager makismalt hensyn til det omkringliggende miljø og udføres 100% kemikaliefrit. Tørisblæsning kan med stor succes anvendes steder, hvor vand ikke er brugbart. Lavablæsning Ny rensemetode indenfor samme teknik som tørisblæsning. Vi tilsætter blæsemidlet mindre mængder lava, som giver en mere effektiv afrensning med en skånsom slibeeffekt. Tank- og silorens Vi tilbyder effektiv og fyldestgørende nedskrabning, nedfejning, blæsning, afrensning og affugtning af alle former for siloer og tanke. Vi anvender selvfølgelig den mest optimale afrensningsform, med udgangspunkt i den enkelte opgave.

4 Udvendig og indvendig vedligehold Pæne og ryddelige omgivelser både inde og ude giver velvære og er med til at forebygge ulykker. Systematisk vedligeholdelse af bygninger forebygger skader og sikrer længere levetid ligesom det medfører et bedre miljø til glæde og gavn for alle. Bygnings- og facaderens Vi udfører alle former for bygnings- og facaderens lige fra vandsivning til lav- og højtryksrens. Vores rensemetoder kan kombineres med flere forskellige former for blæsning og kemi alt efter den enkelte opgave. Vi udfører med stor succes anti-smog behandlinger som ad hoc opgave eller som abonnementsaftale. Grafitti afrensning Vores grafittiafrensning er særdeles effektiv uanset om der er valgt en abonnementsaftale eller arbejdet ønskes udført ad-hoc. Vi afrenser på alle overflader og fjerner selvfølgelig også tags og alle andre former for mærker. Vi tilbyder en garantiordning, som sikrer dem afrensning inden 24 timer. Vores dokumentation med billeder før/efter sikrer optimal tryghed. Højderengøring Vi udfører alle former for højderengøring lige fra traditionel rengøring af lofter, vægflader, lofts-konstruktioner, lamper m.v. til mere specialiserede højderengøringer på etageejendomme, broer, vindmøller m.v. Ventilations- og skaktrens Vi udfører alle former for ventilations- og skakt rens lige fra traditionelle beboelsesejendomme til komplicerede anlæg i industrien. Vi udfærdiger altid billeddokumentation samt inspektions og tilstandsrapport. Bygningsvedligeholdelse Vi løser mange forskellige opgaver indenfor bygningsvedligeholdelse, alt fra opgaver som rensning af tagrender og nedløb, brønde og ovenlysvinduer og lyskasser til mere komplicerede opgaver, f.eks. fjernelse af alger på svært tilgængelige steder og demontering af højtsiddende bygningsdele / skilte m.v. Andre ydelser Udover de nævnte ydelser tilbyder Industriservice Danmark en bred vifte af andre specialer. Blandt andet sanering ved fugt- og skimmel, møbel og tæpperens, asbestsanering, sanering efter olie og kemikalieudslip, oprensning af gulv, hovedrengøring, slutrengøring, skadedyrsbekæmpelse, skadeservice og sociale opgaver. Alle opgaver kan udføres efter timeafregning eller tilbud. Alarmberedskab og døgnvagt Vores organisatoriske setup i nedenstående virksomheder giver os stor fleksibilitet, handlekraft og styrke. Industriservice Danmark Skadeservice Danmark Rengøringsservice Danmark Vagtservice Danmark Med mere end 300 medarbejdere placeret i centre over hele landet, er du sikret hurtig og effektiv service døgnet rundt. Døgnvagt Vores effektive vagtcentral med tilhørende kundeservice modtager opkald 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage - året rundt. Ved akut skade, hærværk, ulykker eller indbrud rykker vi ud med kompetent mandskab og alt nødvendigt udstyr. Hurtig og effektiv behandling begrænser altid skadens omfang og forkorter tiden for driftsstop.

5 Processer og tjeklister Vores effektive processer, herunder vores synlige rapporteringssystem (næste dag inden kl ) er løbende under udvikling og kan rekvireres i fyldestgørende form som en del af vores kvalitetssikrings-manual. Denne procedure og proces gør samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere hurtigt og smidigt. Vores daglige tjeklister med tilhørende aktionsplaner, sikrer ensartethed, høj kvalitet og systematik i samarbejdet. Vi tilbyder Beredskabsaftaler / TSM aftaler, som sikrer kunden fortrinsret og sikkerhed for altid at være forrest i køen. CSR vi tager ansvar for alle Industriservice Danmark arbejder hver dag effektivt med CSR (Corporate Social Responsibility). Vi tager daglig hensyn til miljøet (bruger så mange svanemærkede rengøringsmidler som muligt), således at vi til stadighed kan opfylde Danmarks og EU`s miljøkrav. Vores øvrige serviceafdelinger i koncernen er svanemærkede. Industriservice Danmark er tildelt arbejdstilsynets grønne smiley, der anerkender vores fokus på et godt og effektivt arbejdsmiljø. Dokumentation Som kunde har du direkte adgang til Industriservice Danmark online. En unik webportal som sikrer dig overblik over dine sager. Systemet indeholder blandt andet aftaler, tilbud, sagsstatus, ressourceforbrug og billeddokumentation. Systemet er gratis og kontakt os endelig for en demonstration. Innovation sparer tid og ressourcer Innovation er en del af Industriservice Danmarks hverdag vi tænker og handler innovativt! Markedet overvåges løbende for ny teknologi, der kan højne effektiviteten, og give ressourcebesparelser - til glæde for vore kunder.

6 Kompetente medarbejdere Industriservice Danmark har et arbejdsmiljø, der tiltrækker branchens bedste medarbejdere. Vores DNA ligger i at fastholde det ekstrem høje kompetenceniveau, og derved være blandt branchens førende indenfor viden, nye produkter og metoder. Dette mantra er vores ledestjerne, således at merværdien fra vores dygtige medarbejdere kommer vores kunder til glæde og gavn hver eneste dag. Unik kundeservice Vores unikke kundeservice kræver den helt rigtige indstilling. Vi sætter altid kunden i centrum og fokuserer på kundens behov og ønsker. Vi sætter en ære i at give vores kunder lidt mere end de forventer! For os er troværdighed og ærlighed, i alle samarbejdets facetter, en selvfølge. At overholde aftaler er en ufravigelig holdning i samarbejdet med vores kunder. DØGNVAGT info@industriservice-danmark.dk

Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag

Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Industriservice i særklasse - så er alt i orden! Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Investering med sikker gevinst Erfaringer viser, at dårlig vedligeholdelse

Læs mere

Skadeservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Skadeservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Skadeservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse af akut skade giver merværdi Erfaringer viser, at manglende forberedelse og planlægning

Læs mere

Facade- og graffitirens. - så er alt i orden!

Facade- og graffitirens. - så er alt i orden! Facade- og graffitirens - så er alt i orden! Effektiv sanering der tager hensyn til bygning og miljø Snavs og graffiti på facaden er ikke blot et kosmetisk problem. Hvis det ikke fjernes i tide, og på

Læs mere

Rengøringsservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Rengøringsservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Rengøringsservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Dedikeret til rengøring Rengøringsservice Danmark er en dedikeret rengøringsvirksomhed

Læs mere

Tryghed, god økonomi og en lettere hverdag

Tryghed, god økonomi og en lettere hverdag Tryghed, god økonomi og en lettere hverdag Effektiv ejendomsservice - samlet ét sted - så er alt i orden! Den ideelle servicepartner Det kritiske valg Som ejendomsansvarlig har du nok at se til. Opgaver

Læs mere

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE

Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE Vagtservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. VAGTSERVICE KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Dedikeret til vagt og sikkerhed Vagtservice Danmark er en dedikeret vagt- og sikkerhedsvirksomhed,

Læs mere

Ventilationsservice. Rensning, vedligeholdelse, serviceaftale, inspektion, tilstandsrapport, og skadeservice. - så er alt i orden!

Ventilationsservice. Rensning, vedligeholdelse, serviceaftale, inspektion, tilstandsrapport, og skadeservice. - så er alt i orden! Ventilationsservice Rensning, vedligeholdelse, serviceaftale, inspektion, tilstandsrapport, og skadeservice - så er alt i orden! Godt indeklima er en god forretning Klima- og ventilationsanlæg der ikke

Læs mere

Industriservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner

Industriservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Industriservice SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag God planlægning betaler sig Manglende eller utilstrækkelig rengøring og vedligeholdelse kan føre

Læs mere

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab

KIBO Sikring A/S 2015. Service & Beredskab KIBO Sikring A/S 2015 Service & Beredskab Ov erv ågn ing Be red skab Mek ani sk S Bra nd si ing kr e vic Ser & ing ikr isk n o tr Elek KIBO Sikring 360 graders sikringspartner Vi passer på dig og dine

Læs mere

Specialist i services til erhverv, industri og bolig

Specialist i services til erhverv, industri og bolig Specialist i services til erhverv, industri og bolig Renex Gruppen A/S er grundlagt i 1981, og udfører både specialiseret rengøring, kontraktrengøring og arbejdsmandsopgaver for bl.a.: Industri- og produktionsvirksomheder

Læs mere

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden!

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden! Rengøring af hjælpemidler - så er alt i orden! Spar tid, plads og penge på rengøring af hjælpemidler Lad SSG klare rengøringen af hjælpemidler. Så slipper du for besværet, sparer tid, plads og penge. Vores

Læs mere

De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar

De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar STEEN & STRØM... er repræsenteret i 3 lande drifter 54 shoppingcentre har 400 ansatte.har 5.000 leverandører har 3.300 butikker har 25.000 medarbejdere

Læs mere

Døgnvagt 70 23 23 06 Når skaden er sket!

Døgnvagt 70 23 23 06 Når skaden er sket! Døgnvagt 70 23 23 06 Når skaden er sket! Pro Industri & Skadeservice A/S E-mail: info@proas.dk www.proas.dk Hvem er Pro? Denne brochure indeholder informationer om, hvad Pro Industri & Skadeservice A/S

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling forord TRIVSEL VÆKST OG UDVIKLING Kompetente veluddannede medarbejdere er afgørende for trivsel, vækst og udvikling i enhver virksomhed og organisation.

Læs mere

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020

Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Slagelse Kommunes Personalepolitik 2015-2020 Tak for brug af billeder: Vibeke Olsen Hans Chr. Katberg Olrik Thoft Niels Olsen Indledning Med personalepolitikken som vejviser Så er den her den nye personalepolitik!

Læs mere

Virksomhedsgrundlag. Specialområde Hjerneskade 2014/2015. Psykiatri og social. Specialområde Hjerneskade

Virksomhedsgrundlag. Specialområde Hjerneskade 2014/2015. Psykiatri og social. Specialområde Hjerneskade Virksomhedsgrundlag Specialområde Hjerneskade 2014/2015 Psykiatri og social Specialområde Hjerneskade 2 Forord Med dannelsen af Specialområde Hjerneskade er alle Region Midtjyllands tilbud til voksne med

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

DØGNVAGT 70 23 23 06 Når skaden er sket!

DØGNVAGT 70 23 23 06 Når skaden er sket! DØGNVAGT 70 23 23 06 Når skaden er sket! Pro Industri & Skadeservice A/S E-mail: info@proas.dk www.proas.dk HVEM ER PRO? Denne brochure indeholder informationer om, hvad der sker med dine ting, når nu

Læs mere

Tænk grønt det betaler sig

Tænk grønt det betaler sig Tænk grønt det betaler sig I årtier er bygninger blevet opvarmet og ventileret uden hensyntagen til energiforbrug og CO2-udledning. I dag står verden over for klimaudfordringer, som gør, at måden, hvorpå

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING FOR FLETCO ERHVERVSTÆPPER : 2 INDHOLD: Et rent tæppe gør en forskel... 3 Undgå at tæppet bliver

Læs mere

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg.

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg. Erfaring og viden Individualitet og præcision En stærk partner. Et sikkert valg. SUATEC Increased output: The SUATEC Service S U AT E C s F I L O S O F I Vi er et team med klare mål: Vi går fremtiden

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune

Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Job- og personprofil for den nye skolechef til Holstebro Kommune Indledning: Vores afholdte skolechef gennem 12 år har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse 1. april 2015

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

Læs hurtigt og effektivt

Læs hurtigt og effektivt Læs hurtigt og effektivt Læs hurtigt og effektivt Tag kontrol over informationerne, og spar tid når du læser Øg din læsehastighed med mindst 50% Bliver du hver dag bombarderet med faglige informationer

Læs mere

Miljø og afløb WWW.RC.DK

Miljø og afløb WWW.RC.DK Miljø og afløb WWW.RC.DK RC BETONVARER RC Betonvarer er en alsidig betonvareproducent med stor kompetence indenfor levering af kundetilpassede løsninger til miljø- og afløbsbranchen. En stab af erfarne

Læs mere

Fair arbejdsforhold for alle

Fair arbejdsforhold for alle Fair arbejdsforhold for alle Stop unfair konkurrence Vi vil ikke acceptere, at håndværkere går for 40 kr. i timen på kommunens byggepladser. Og vi vil ikke acceptere, at vores gode leverandører med orden

Læs mere

Hvordan har du det med amning i det offentlige rum? Absolut fint! En god mor skærmen sit barn med et tyndt klæde så barnet kan få ro til amningen.

Hvordan har du det med amning i det offentlige rum? Absolut fint! En god mor skærmen sit barn med et tyndt klæde så barnet kan få ro til amningen. Region Nordjylland Anny Winther (Venstre) Jeg vil langt hellere forebygge at de komplicerede forløb og jeg tror det er billigere og moren kommer hurtigere til hægterne igen. samfundsborger hvis deres forældreskab

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2012/2013 Arbejdsmarkedscenter SYD

VIRKSOMHEDSPLAN 2012/2013 Arbejdsmarkedscenter SYD VIRKSOMHEDSPLAN 2012/2013 Arbejdsmarkedscenter SYD Arbejdsmarkedscenter Syd Gunnar Clausens Vej 90 8260 Viby J Tlf. 8713 6600 E-mail: amcsyd@aarhus.dk www.amcsyd.dk Juni 2012 2 VIRKSOMHEDSPLAN 2012/13

Læs mere

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme

Politikområde 4. Politik for kommunale ejendomme Politikområde 4 Politik for kommunale ejendomme 1 Forord Det er med glæde, at jeg på udvalgets vegne nu kan præsentere den første politik for de kommunale bygninger. Med denne politik er det vores håb,

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

Gilbjergvej 8 6630 Rødding

Gilbjergvej 8 6630 Rødding Gilbjergvej 8 6630 Rødding Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 09.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000686 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Fornyelsesplanlægning. Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse

Fornyelsesplanlægning. Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse Fornyelsesplanlægning Forundersøgelser Tilstandsvurdering Fornyelsesplan Fornyelse Bolig Kommune Industri Fornyelsesplanlægning en sikker investering Kært barn har mange navne Sanering, renovering, reparation,

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling Stålsanering J. Jensen har som de eneste mange års erfaring med sanering i sikre, lukkede kredsløb. Nu har vi udviklet Stål Jet, som er markedets mest effektive, miljørigtige saneringsanlæg. 2 J. Jensen

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

4. Introduktion til vedligeholdelse af kommunale bygninger

4. Introduktion til vedligeholdelse af kommunale bygninger 4. Introduktion til vedligeholdelse af kommunale bygninger J.nr.: 82.00.00.G01 Sagsnr.: 10/31866 BESLUTNING I EJENDOMS OG AREALUDVALGET DEN 01092010 Fraværende: Ingen. Taget til efterretning. INDSTILLING

Læs mere

Tips til færre ulykker på arbejdspladsen

Tips til færre ulykker på arbejdspladsen Tips til færre ulykker på arbejdspladsen Indledning Ulykker kan have store konsekvenser. Det gælder ikke mindst for dem, der bliver ramt, men også for familien, virksomheden og hele samfundet. I værste

Læs mere

Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt?

Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt? Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt? virksomhed at indføre viden om markedet direkte i sin produktudvikling, sine ydelser eller processer. Derudover er standarder med til at åbne og effektivisere

Læs mere

Ejendomsservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner

Ejendomsservice. SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Ejendomsservice SSG, en ansvarlig og effektiv samarbejdspartner Tryghed, god økonomi, og en lettere hverdag Investering med sikker gevinst Erfaringer viser, at det er svært at planlægge en ejendoms økonomi,

Læs mere

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group

godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group Reservedele til lastbiler anhængere og busser godt kørende når det drejer sig om reservedele og tilbehør til transportbranchen... Member of the BPW-Group 2015 Besko åbner afdeling i Næstved 2014 Vi følger

Læs mere

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Dit energiforbrug er for stort! Spar 15-25 % på varmeforbruget og få maksimal sikkerhed i driften Med Danfoss EnergyTrim kan du spare 15-25% på varmeforbruget og få maksimal

Læs mere

SAMARBEJDE MED GEVINST

SAMARBEJDE MED GEVINST SAMARBEJDE MED GEVINST STÆRK SPILLEAUTOMATBRANCHE ER EN FORDEL FOR DIG Denne brochure er udgivet af Dansk Automat Brancheforening i efteråret 2009. Henvendelse kan ske til sekretariatet, Smedegade 9, 6000

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Digital bygningsvedligehold

Digital bygningsvedligehold Digital bygningsvedligehold Strategi, mål og erfaringer fra 4 års samarbejde 17 uddannelsesinstitutioner Driftsrådgiver & Projektleder Jeanette Johansson Copyright 2015 Grontmij A/S CVR 48233511 Digital

Læs mere

KAN DU SE DINE VARER HER?

KAN DU SE DINE VARER HER? KAN DU SE DINE VARER HER? Bliv en del af et moderne shoppingscenter RingStedet blev opført i 2006, og har i alt 15.700 m² effektive butikskvadratmeter. Der er over 450 gratis parkeringspladser tilknyttet

Læs mere

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG

NespriTec. Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG NespriTec Tågefri sprøjtepåføring inde og ude F ACADE / LOFT & VÆG Aldrig mere sprøjtetåge Afdækning som ved påføring med rulle Et unikt samarbejde mellem den tyske malinggigant Caparol og sprøjteproducenten

Læs mere

Udkast til 12.03.2008

Udkast til 12.03.2008 Udkast til 12.03.2008 AFTALE MELLEM Børne & Unge og Miljø & Teknik OM VEDLIGEHOLDELSE OG ENERGISTYRING PÅ DE KOMMUNALE SKOLER I SVENDBORG KOMMUNE Formål Formålet med en aftale er at opnå en ensartet standard

Læs mere

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Præsentationens indhold: Indledning Mål Kritiske succesfaktorer for at nå målet Uddybning af kritiske succesfaktorer Hvordan kommer vi i gang? Uddrag

Læs mere

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed

Service. Varmeservice. Varme, trivsel og tryghed Varmeservice Varme, trivsel og tryghed Når uheldet er ude Det danske vejr i vinterhalvåret er hverken særligt gæstfrit eller stabilt. Men én ting kan vi være nogenlunde sikre på: det er koldt! Derfor har

Læs mere

Program. Side 1. Velkomst v/ borgmester Hans Barlach

Program. Side 1. Velkomst v/ borgmester Hans Barlach Program Kl. 16.00 Velkomst v/ borgmester Hans Barlach Kl. 16.10 Introduktion til klimanetværket v/ Christian Rahbek, virksomhedsrettet klimakonsulent Hvad er klimanetværket for virksomheder, og hvad får

Læs mere

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej

Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! Energi Fyn hjælper dig på vej Bliv uafhængig af stigende oliepriser og gør samtidig noget godt for miljøet. Energi Fyn hjælper dig på vej Halver din varmeregning Skift oliefyret ud med en varmepumpe! 1 Energi Fyn har varmepumpeeksperter

Læs mere

Tavlemøder. Det naturlige samlingspunkt for samarbejde om produktivitet, kvalitet og arbejdsmiljø. Arbejdsmiljø op på tavlemøder

Tavlemøder. Det naturlige samlingspunkt for samarbejde om produktivitet, kvalitet og arbejdsmiljø. Arbejdsmiljø op på tavlemøder Tavlemøder Det naturlige samlingspunkt for samarbejde om produktivitet, kvalitet og arbejdsmiljø 1. Velkomst og formål 2. Gennemgang af vejledningen 3. Øvelse brug af tavlemøder 4. Opsamling og afslutning

Læs mere

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe

ARBEJDSMILJØ MØDEPLAN FOR 2014. Bureau Veritas Netværksgruppe Bureau Veritas Netværksgruppe ARBEJDSMILJØ Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter: tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud - både mentalt og forretningsmæssigt. Bureau Veritas netværksgruppe

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Velkommen til visuel demo på SOSWEB

Velkommen til visuel demo på SOSWEB Velkommen til visuel demo på SOSWEB SOSWEB er en web- baseret totalløsning til styring af alle de aktiviteter, som nutidens virksomheder skal håndtere indenfor miljø- og sikkerhed. Både når det gælder

Læs mere

Forebyg arbejdsulykker!

Forebyg arbejdsulykker! Forebyg arbejdsulykker! INDLEDNING Arbejdsulykker kan medføre alvorlige konsekvenser som sygefravær, tab af erhvervsevne, varige mén og tab af livskvalitet for dem, ulykken rammer. Heldigvis er antallet

Læs mere

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst

Customer Success Story. webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst Customer Success Story webcrm banede vejen for nyt smykkemærkes etablering og vækst CRM BANEDE VEJEN FOR SUCCESFULD ETABLERING Den danske smykkedesigner SPIASPIA havde en vision om at trænge ind på det

Læs mere

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg

www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg www.alcon.nu Halmfyr Kedler Skorstene Stokeranlæg Om Alcon A/S I 1978 trængte ingeniør Svend Bisgaard Kristensen til at prøve noget nyt. Han købte et skrantende smedeværksted, og da energikrisen samtidig

Læs mere

Rubrik forregion Midtjyllands. kompetenceudviklingspolitik

Rubrik forregion Midtjyllands. kompetenceudviklingspolitik Rubrik forregion Midtjyllands kompetenceudviklingspolitik Forord Region Midtjyllands mission er at bidrage til velfærd ved at fremme borgernes mulighed for sundhed, trivsel og velstand. Vi vil stræbe efter

Læs mere

Frederiksberg Kommunes HR-strategi

Frederiksberg Kommunes HR-strategi Frederiksberg Kommunes HR-strategi FREDERIKSBERG KOMMUNES HR-STRATEGI 1 Forord I Frederiksberg Kommune har vi høje ambitioner. Borgerne skal have service af høj kvalitet, og samtidig skal vi være i front

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

Postillonen og miljøet:

Postillonen og miljøet: Postillonen og miljøet: Postillonen er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med kurértransport af stykgods. Vi udfører desuden transporter af levende vilde dyr, og vi udfører fast firmakørsel. Vi

Læs mere

ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler

ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler ren kvalitet i anvendelse Service og serviceaftaler når kun det bedste er godt nok Missionen, der tilbage i 1988 førte til opstarten af Nortec, var et ønske om at kunne tilbyde kunderne en service, hvor

Læs mere

A. Baggrundsspørgsmål

A. Baggrundsspørgsmål Videncenter for energibesparelser i Bygninger Spørgeskema Introtekst: Goddag, mit navn er Jeg ringer fra NIRAS Konsulenterne. Vi er ved at gennemføre en undersøgelse for Go Energi om energibesparelser

Læs mere

Ren luft I METALINDUSTRIEN

Ren luft I METALINDUSTRIEN Ren luft I METALINDUSTRIEN D E D I C A T E D T O C L E A N A I R Vi kender metalindustrien det gør vores forhandlere også Siden JKF blev grundlagt for mere end 50 år siden, har vi samarbejdet med jern-

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse*

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* *Kilde: Randstad/Funktionærniveau 500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* Øg chancen for at nye talenter bliver i virksomheden i mere end 3 år med 58 %. + Få 4 tips fra de bedste onboarding forløb.

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar INDHOLD 01 TEKNISK KOMPETENCE Førende - også fremadrettet 02 INNOVATION NeON sætter nye standarder 03 KVALITET LG kan holde

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

A WORLD OF HUMIDIFICATION

A WORLD OF HUMIDIFICATION A WORLD OF HUMIDIFICATION KOR R EKT LU F TF UGTIGH ED ER EN ESSENTI EL FAKTOR Luftfugtighed er et vigtigt parameter i de klimatiske forhold her på jorden. Naturen og klimaet iværksætter i sig selv en meget

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT

CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT CONTEC GROUP CONFALT TÆNK HVIS DER FANDTES ET SLIDLAG SÅ STÆRKT SOM BETON, FLEKSIBELT SOM ASFALT OG FUGEFRIT EGENSKABER Perfekt kombination af styrke og fleksibilitet Fugefri belægning indendørs og udendørs

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN

VEDLIGEHOLDELSESPLAN VEDLIGEHOLDELSESPLAN ANDELSBOLIGFORENINGEN HOLLUF HAVE III 5220 ODENSE SØ Side 1 af 22 INDHOLDSFORTEGNELSE 0.0 Generelt side 3 0.1 Baggrund 0.2 Grundlag for rapporten 0.3 Bygningsbeskrivelse 1.0 Udskiftnings-

Læs mere

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM HVAD FÅR I? Forsikringsplan og forsikringspolitik Forsikringsudbud med 500 andre skoler Tilbudssammenligning og beslutningsoplæg Forsikringsoversigt

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

Ballen Strandpark 15B Ballen

Ballen Strandpark 15B Ballen Ballen Strandpark 15B Ballen Havudsigt og komfort Sag: 83200334 edc.dk Samsø Ejendomskontor Statsaut. ejendomsmægler, MDE Langgade 11-8305 Samsø Tlf. 86 59 03 22-832@edc.dk Boligen Opført 2009 Rum/Værelser

Læs mere

Vi leverer enkle energiløsninger

Vi leverer enkle energiløsninger Vi leverer enkle energiløsninger Sternberg VVS & Gasteknik A/S har siden 1968 hjulpet virksomheder og private på Sjælland med at finde den helt rigtige løsning indenfor VVS, EL, gas og energi. Vi er certificerede

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Vejen til fremtiden går over intern materialehåndtering og logistik En totalleverandør, der kender din produktionsproces og dine problemstillinger og derfor kan diskutere løsninger

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Solvarme. Solvarme. Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig

Solvarme. Solvarme. Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig Solvarme Solvarme Miljøvenlig, vedvarende energi til din bolig 2 Solvarme Naturens egen varmekilde Et godt supplement til en bæredygtig energiløsning Hvis ikke der skal ske uoprettelige skader på verdens

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Spørg ikke hvad klimaet kan gøre for dig spørg hvad du kan gøre for klimaet!

Spørg ikke hvad klimaet kan gøre for dig spørg hvad du kan gøre for klimaet! Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget 2015-16 L 30 Bilag 6 Offentligt Brancheforeningen for Husstandsvindmøller Til Folketingets Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget den 18. november 2015 Vedr. L 30 Forslag

Læs mere