Maskinmestrenes Forening arbejder for dig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maskinmestrenes Forening arbejder for dig"

Transkript

1 Dit faglige netværk

2 Maskinmestrenes Forening arbejder for dig Som medlem får du adgang til viden og inspiration, fagligt og socialt fællesskab, rådgivning og en masse kontante fordele. Med et kontingent på 173 kr. om måneden har Maskinmestrenes Forening det laveste kontingent for dimittendorganisationer i landet, og medlemmernes brede vifte af faglige kompetencer i vidt forskellige funktioner og brancher skaber en spændende og yderst dynamisk organisation. Juridisk rådgivning og service Maskinmestrenes Forening er en partipolitisk neutral og økonomisk uafhængig faglig organisation med rødder tilbage til På vegne af medlemmerne indgår og opsiger bestyrelsen alle kollektive overenskomster, og sekretariatet deltager i kollektive og individuelle forhandlinger om medlemmernes løn- og arbejdsvilkår. Da mange medlemmer ansættes på individuelle kontrakter, tilbyder sekretariatet individuel juridisk rådgivning i alle spørgsmål inden for områder som ansættelse/fratrædelse, opsigelse, ferie, barsel og arbejdsskade. Videndeling og inspiration Maskinmestrenes Forening arbejder desuden professionspolitisk med forhold, der berører medlemmernes interesser nationalt og internationalt gennem bl.a. bestyrelser, råd, nævn og udvalg. Mange opgaver løses i et tæt samspil mellem bestyrelse, sekretariatets medarbejdere, foreningens talsmænd, brancheråd, kredsformænd, netværkskoordinatorer og andre valgte tillidsrepræsentanter. Et arbejdsfællesskab, der har det som sit fornemmeste mål at skabe gode muligheder for, at medlemmer kan mødes og danne kollegiale, faglige og personlige fællesskaber til gensidig gavn og glæde. Det sker bl.a. til medlemsmøder, kredsarrangementer, netværksmøder, kurser og konferencer. Desuden udgiver Maskinmestrenes Forening fagmagasinerne Maskinmesteren og Optimering. Maskinmestrenes Forening er dit faglige netværk.

3 Maskinmestrenes Forening - dit faglige netværk Som medlem får du bl.a. adgang til Juridisk rådgivning og service Faglige netværk Møder og temadage Erhvervskonferencer Kurser og efteruddannelse Fagmagasinet Maskinmesteren Fagmagasinet Optimering

4 Helbredssikring og pension i PFA Maskinmestrenes Forening har i samarbejde med PFA udviklet en række medlemstilbud, som matcher dine behov. Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du både mulighed for at få en pensionsordning og en række forsikringer via PFA Pension. Vi har sammensat vores tilbud, så de kan tilpasses dine behov - uanset hvordan du er ansat! MaskinmesterPension - passer til dit liv MaskinmesterPension giver dig mulighed for at sikre nutiden og spare op til fremtiden. Med MaskinmesterPension får du fordelagtige forsikringer, en god opsparing, lave omkostninger og stor fleksibilitet. Dine forsikringer betyder, at du har mulighed for at sikre dig hurtig og effektiv behandling, hvis du bliver syg eller får en mindre skade, mens din opsparing giver dig mulighed for at få den levestandard, du ønsker, når du går på pension. MaskinmesterPension er primært for dig, som ikke automatisk har en pensionsordning via din arbejdsgiver hvad enten du er ansat på land eller til søs. PFA Helbredssikring - din og familiens vej til hurtig behandling Vil du gerne sikre dig, at du hurtigt kan få behandling, hvis du kommer til skade eller bliver syg, så har du mulighed for at få en sundhedsforsikring, PFA Helbredssikring. Forsikringen sikrer dig hurtig behandling på privathospitaler, -klinikker eller hos en speciallæge. Den kan også hjælpe dig med alt fra kiropraktor og psykolog til operation og genoptræning. Som medlem af Maskinmestrenes Forening gælder tilbuddet ikke kun dig, men også din evt. ægtefælle eller samlever. Vil du vide mere? Ønsker du at gøre brug af vores medlemstilbud, eller har du spørgsmål, så kontakt PFA s Rådgivningscenter på tlf Vi har åbent mandag-torsdag fra kl og fredag fra kl Samarbejde siden 1917 PFA Pension har været specialist i firmapensioner siden Vi er landets største kommercielle kundeejede selskab, og vi har igennem alle årene samarbejdet med Maskinmestrenes Forening.

5 Er din pension i god form? Du vil gerne have mest mulig pension for pengene. Det får du med PFA. Hemmeligheden er, at vi er ejet af kunderne. Vi tjener penge til dig. Og ikke på dig. Det holder omkostningerne helt i bund. Men ikke nok med det. Fordi du i princippet er medejer af PFA, får du også gavn af KundeKapital - en helt unik mulighed for at få et ekstra højt afkast. Tilsammen giver det en pension, der kan yde mere. Læs mere om, hvorfor du får mere ud af din pension på pfa.dk/mere pension. Brug livet!

6 IAK - mere end bare en a-kasse IAK er a-kassen for maskinmestre, skibsofficerer og teknisk managerer. Som medlem får du ikke kun økonomisk sikring, hvis du skulle stå uden job. Du får også en lang række målrettede tilbud, der kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet. Hvem er vi IAK er a-kasse for godt maskinmestre, ingeniører og andre med en teknisk-naturvidenskabelig uddannelse både lønmodtagere og selvstændige. Ved at være fagligt afgrænset kender vi vores medlemmers arbejdsmarked og arbejdsforhold indgående. Du får altså en organisation i ryggen, der er specialiseret inden for lige netop dit fagområde. IAK arbejder for at sikre, at vores medlemmer kommer hurtigt i arbejde. Det handler om målrettede tilbud af høj kvalitet til alle ledige medlemmer. Vi tilbyder f.eks.: Coaching og kompetenceafklaring Gennemgang af dit CV Masser af tips og gode råd til din jobsøgning Eksklusiv jobformidling gennem jobgenvejen.dk Jobsøgningscaféer Professionel rådgivning Vi ved naturligvis også en masse om reglerne for arbejdsløshedsforsikring. Så lige meget hvilken situation du skulle stå i som ledig, kan vi tilbyde en professionel rådgivning. Vi rådgiver f.eks. om, hvordan du skal forholde dig, hvis du søger arbejde i udlandet, er til søs, eller overvejer at starte selvstændig virksomhed. mitiak gør det nemt for dig IAK s selvbetjeningsportal hedder mitiak. Her har vi samlet en lang række funktioner der gør det let at være medlem. Du kan bl.a. taste dagpengekort, søge om feriedagpenge og meget andet. Du kan altså let og hurtigt via din egen personlige profil få ordnet de forretninger, du har med IAK 24 timer i døgnet. Gratis studiemedlemskab Som studerende kan det være gratis at være medlem i IAK. Med et gratis studiemedlemskab har du ret til dagpenge fra dag ét efter din sidste eksamen. Normalt skal du ellers vente en måned. Men medlemskabet hos os giver dig altså en måneds dagpenge hvilket betyder at du kan tjene kr.. Du skal melde dig ind senest et år, inden du er færdig med din uddannelse. Du kan læse mere om reglerne og melde dig ind elektronisk på Har du ikke mulighed for at melde dig ind lige nu? Send en SMS til 1241 med teksten IAK STUDDK, så sender vi dig løbende en SMS, der minder dig om muligheden.

7 Nyuddannede maskinmestre bør regne lidt på fremtiden her: Skriv resultatet på iak.dk og deltag i konkurrencen x=danmarks billigste a-kasse for dig I Ingeniørernes A-kasse er vi godt klar over, at nyuddannede maskinmestre har mange andre ting, de gerne vil bruge deres første løn på end os. Men du skal nok lige prøve at regne ud, om det ikke er et rigtigt dumt sted at spare. For hos IAK kan du komme i godt selskab med landets laveste kontingent for akademikere. Alle vores medlemmer er nemlig folk med en højere teknisk uddannelse, som er vant til at regne sig frem til de bedste løsninger. Det er der , der allerede har gjort. Hvis du også kan regne den ud, er du mere end velkommen.

8 Få billige og attraktive forsikringer Maskinmestrenes Forening har indgået en aftale med Tjenestemændenes Forsikring, som giver dig særligt billige og attraktive forsikringer. Du kan få alle former for forsikringer lige fra bil til villa og vovse og flere af forsikringerne får du helt uden selvrisiko. Tjenestemændenes Forsikring gør tingene en smule anderledes end andre forsikringsselskaber. Du kan nemlig ikke komme fra gaden og blive kunde. Du skal være medlem af en faglig organisation som Maskinmestrenes Forening. Attraktiv dækning Det betyder, at du får lidt mere for pengene hos os, end du gør andre steder. Du får hurtig sagsbehandling, hvor meget klares over telefonen, nul kr. i selvrisiko og skadesdækning uden prisstigning på langt de fleste af forsikringerne. Som kunde får du også mulighed for at invitere dine voksne børn med ind i Tjenestemændenes Forsikring. Tilfredse kunder Samtidig er administrationsomkostningerne næsten det halve af andre forsikringsselskabers. Det betyder, at du får attraktive priser og høj kvalitet i dine forsikringer. Måske er det derfor, at kunderne i Tjenestemændenes Forsikring er Danmark mest tilfredse forsikringskunder. Personlig betjening Tjenestemændenes Forsikring er også speciel på en anden måde. Det er nemlig en såkaldt forsikringstillidsmand, der ordner dine forsikringssager. Det er en kollega, du måske kender, som har fået en uddannelse i forsikring og har et fritidsjob i Tjenestemændenes Forsikring. Det giver dig en god service. Få et tilbud i dag Du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Du kan ringe i dag på tlf Vi sidder klar ved telefonerne med råd og vejledning om, hvordan du hurtigt kan få del i vores mange fordele. Du kan også gå ind på tjm-forsikring. dk, hvor du kan finde din lokale forsikringstillidsmand og booke et møde. Her finder du også information om vores forskellige forsikringer, services og priser.»ingen gør det billigere end Tjenestemændenes Forsikring. Jeg er ofte blevet kontaktet af andre forsikringsselskaber i de 25 år, jeg har været kunde. Men ingen formår at gøre det billigere. Desuden er jeg glad for den personlige kontakt med min forsikringstillidsmand. Det giver Tjenestemændenes Forsikring et menneskeligt ansigt. «Jesper Nygaard, 43 år og fra Dragør.

9 RAFFINADERIET.DK Bliv forsikret hos Tjenestemændenes Forsikring, så gør det ikke så ondt at få ørerne i maskinen Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du få adgang til attraktive forsikringer Måske synes du, at Tjenestemændenes Forsikring ligner et helt almindeligt forsikringsselskab. Men hvis du ser efter, vil du opdage, at vi er meget anderledes. For eksempel kan du ikke bare komme ind fra gaden og blive kunde. Du skal være medlem af en af de faglige organisationer, vi har aftale med. Det betyder, at du får mere for pengene. Vi kan bl.a. tilbyde hurtig sagsbehandling, gode dækninger og konkurrencedygtige priser. Flere forsikringer er endda uden selvrisiko. Måske er det derfor, at kunderne hos os er Danmarks mest tilfredse. Læs mere på tjm-forsikring.dk eller ring på

10 Lønkonto med Danmarks højeste rente på 5 pct. Maskinmestrenes Forening har indgået en aftale med Lån & Spar Bank. Det giver dig mulighed for at få en lønkonto, der giver 5 pct. i rente af de første kr. på kontoen, hvis du flytter hele din privatøkonomi over til Lån & Spar. Medlemmer af Maskinmestrenes Forening, der allerede har flyttet hele privatøkonomien til Lån & Spar og har fået oprettet en LSBprivat Løn, kan ved henvendelse til Lån & Spar, få hævet renten til 5 pct. Danmarks suverænt højeste Lønkontoen på 5 pct. er Danmarks suverænt højeste, og Lån & Spar har lovet os, at selv om renten vil variere i fremtiden, så er det en del af deres markedsføringsstrategi, at de vil være kendt som dem med den høje rente på lønkontoen. Du får 5 pct. i rente af de første kr. på lønkontoen og 0,25 pct. på resten. Begge rentesatser er variable. Udover at du skal være medlem af Maskinmestrenes Forening, så stiller Lån & Spar krav om, at du skal flytte hele din privatøkonomi til Lån & Spar. Sammen med den høje forrentning på lønkontoen, så kan vi her nævne nogle af de produkter du også får som kunde hos Lån & Spar: LSBprivat Opsparing. Kassekredit på kr. LSBprivat Bil med en lav rente på billån uden udbetaling. Gratis betaling af girokort via netbank. Gratis Visa/Dankort og MasterCard. Gratis netbank og mobilbank. Gratis overførsler til danske konti via netbank. Gratis at hæve i Lån & Spar s pengeautomater med Visa/Dankort. Gratis rådgivning og årligt økonomieftersyn. Overvejer du at blive kunde hos Lån & Spar, så foregår det på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Test selv Lån og Spar En høj rente på en lønkonto er jo ikke alt, når du skal vælge bank. Derfor har Lån & Spar tilbudt, at deres rådgivere vil give alle vores medlemmer et personligt tilbud, så kan du selv vurdere, om Lån & Spar er en interessant samarbejdspartner. Er du blevet nysgerrig efter at vide mere? Så ring til Lån & Spar på tlf eller send en mail på mmf@lsb.dk På maskinmestrenesbank.dk kan du læse mere om dine fordele.

11 Danmarks højeste rente på din lønkonto Dit medlemskab af MF er adgangsbilletten I samarbejde med MF giver vi dig Danmarks højeste rente på din lønkonto. Du får hele 5 % på de første kr. på kontoen og 0,25% på resten. Samtidig sparer du på en lang række gebyrer og får masser af andre fordele. Det eneste, der kræves er, at du er medlem af MF og samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar. LSBprivat Løn får du på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Hos os får du gode råd om, hvordan din økonomi kan blive så god som mulig. Det giver dig et bedre overblik over dine muligheder og frihed til at gøre de ting, som betyder noget for dig. Det er nemt at skifte bank Klik ind på maskinmestrenesbank.dk På forsiden vælger du book et møde, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på Rentesatsen er variabel og gældende pr. 8. november 2010.

12 Ekstra sikkerhed med Løntabsforsikring Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at sikre dig bedre økonomisk i tilfælde af arbejdsløshed. Ved at tegne en løntabsforsikring, kan de kr., du kan modtage i dagpenge, suppleres med op til kr. ekstra om måneden, dog højst 85 pct. af din løn eksklusive arbejdsmarkedsbidrag. Den findes både for maskinmestre (lønmodtagere) og for selvstændigt erhvervsdrivende. Der er taget hensyn til medlemmernes meget forskellige behov, og man kan f.eks. vælge mellem forskellige dækningsgrader og perioder. Ordningen omfatter også medlemmer, der arbejder under DIS, i udlandet, på deltid, som projektansatte eller som selvstændige. Aftalen om MF-Løntabsforsikring administreres af Topdanmark. Kontakt Topdanmark Livsforsikring A/S på tlf Få rabat med Forbrugsforeningen Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du vælge at blive medlem af Forbrugsforeningen for 132 kr. årligt. Forbrugsforeningens medlemmer modtager et betalingskort, som kan bruges i ca forretninger landet over. Hver gang du benytter kortet, optjener du bonus - som regel 9 pct. af købsværdien. Medlemmerne kan desuden søge om billige lån til køb i de forretninger, der er tilknyttet Forbrugsforeningen. Kontakt Forbrugsforeningen på tlf Træn billigere i Fitness.dk Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du træne i Fitness.dk til nedsat pris. Er du over 26 år, koster det 330 kr. pr måned mod normalprisen på 369 kr. Er du under 26 år, er prisen 260 kr. pr. måned mod normalt 289 kr. Medlemskabet er uden bindingsperiode, og ved indmeldelse betales 299 kr. i startpakke. Find dit nærmeste Fitness.dk-center, og send en kvittering for betalt medlemskab til Maskinmestrenes Forening. Er du allerede medlem af Fitness.dk og ikke tilknyttet firmaaftalen, hjælper Fitness.dk gerne med at ændre dit medlemskab, så du kan få glæde af tilbuddet. Sankt Annæ Plads København K Tlf mf@mmf.dk mmf.dk

Vi arbejder for din fremtid

Vi arbejder for din fremtid Dit faglige netværk Dit faglige netværk Vi arbejder for din fremtid Maskinmestrenes Forening arbejder for din fremtid. Som medlem får du under studiet adgang til et fagligt netværk, socialt fællesskab

Læs mere

Vi arbejder for din fremtid

Vi arbejder for din fremtid Dit faglige netværk Dit faglige netværk Vi arbejder for din fremtid Maskinmestrenes Forening arbejder for din fremtid. Som medlem får du under studiet adgang til et fagligt netværk, socialt fællesskab

Læs mere

Din pensionsordning skal passe til dit liv. MaskinmesterPension en fleksibel pensionsordning

Din pensionsordning skal passe til dit liv. MaskinmesterPension en fleksibel pensionsordning Din pensionsordning skal passe til dit liv MaskinmesterPension en fleksibel pensionsordning En fleksibel pensionsordning Med MaskinmesterPension får du mu - lighed for at sikre nutiden og spare op til

Læs mere

PENSION OG FORSIKRING TIL EN GOD PRIS

PENSION OG FORSIKRING TIL EN GOD PRIS PENSION OG FORSIKRING TIL EN GOD PRIS MedlemsPlus er et unikt tilbud, som du har adgang til gennem den faglige organisation, du er medlem af. Det er til dig, der selv står for din pension eller ønsker

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER

PENSION FOR FUNKTIONÆRER PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning Funktionærer som er omfattet af en overenskomst med HK eller TL 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsordning.

Læs mere

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling Karriere kompetence forsikring Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling CA giver dig meget mere end a-kasse Dit økonomiske sikkerhedsnet A-kassen er først og fremmest din forsikring ved arbejdsløshed,

Læs mere

Kort om kontante fordele

Kort om kontante fordele ... medlemskab betaler sig Kort om kontante fordele 2017 TJEN DIT KONTINGENT HJEM Her får du et hurtigt overblik over de steder, hvor du kan få kontante fordele i form af rabatter, bonus og gode tilbud,

Læs mere

INGENIØRER SUNDHEDSUDDANNEDE PÆDAGOGER

INGENIØRER SUNDHEDSUDDANNEDE PÆDAGOGER INGENIØRER SUNDHEDSUDDANNEDE PÆDAGOGER 2 VELKOMMEN TIL A-HOLDET (KØR MUSEN OVER OS OG LAD OS FÅ ORDET) René Jette Martin René Truelsen Systemadministrator i og medlem af Ingeniørernes a-kasse Jette Risager

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 EN ENKEL OG FLEKSIBEL LØSNING Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsløsning. Løsningen

Læs mere

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK kender vi hverdagens udfordringer Bedre tid, mere overskud og økonomisk råderum står øverst på ønskesedlen hos de fleste.

Læs mere

MARKANTE PENSIONSFORDELE TIL INGENIØRER

MARKANTE PENSIONSFORDELE TIL INGENIØRER MARKANTE PENSIONSFORDELE TIL INGENIØRER Det logiske valg www.dip.dk DER FINDES EN PENSIONSKASSE, SOM KENDER INGENIØRER BEDRE END DE FLESTE DIP er drevet af ingeniører for ingeniører, og det har vi været

Læs mere

Pension for Funktionærer Sammen får I mere. Skab værdi for din virksomhed og dine medarbejdere med en attraktiv pensionsordning.

Pension for Funktionærer Sammen får I mere. Skab værdi for din virksomhed og dine medarbejdere med en attraktiv pensionsordning. Pension for Funktionærer Sammen får I mere Skab værdi for din virksomhed og dine medarbejdere med en attraktiv pensionsordning. Indhold En enkel og fleksibel løsning 3 Sammen får I mere 4 Moderne investeringsmuligheder

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. - en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. - en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER - en enkel og fleksibel løsning 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsløsning.

Læs mere

PENSION MED GODE MULIGHEDER

PENSION MED GODE MULIGHEDER PENSION MED GODE MULIGHEDER EN ATTRAKTIV OG FLEKSIBEL LEDERPENSION TILPAS ORDNINGEN TIL DIT LIV Pension handler ikke kun om fremtiden, når du en dag går på pension. Det handler også om dit liv i dag. Om

Læs mere

Kort om kontante fordele

Kort om kontante fordele ... medlemskab betaler sig Kort om kontante fordele TJEN DIT KONTINGENT HJEM medlemskab betaler sig Som kreativ specialist er du bogstaveligt talt noget særligt. Det skal din fagforening naturligvis også

Læs mere

Velkommen i PenSam. Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst.

Velkommen i PenSam. Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst. Pension i PenSam Velkommen i PenSam Du indbetaler til pension hos os, fordi du er ansat på en FOA-overenskomst. Hver måned sparer du penge op - og det kan du være stolt t af. Vi arbejder hårdt for, at

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk

Til at lære mere om IDAs mange fordele. Viden der styrker ida.dk Viden der styrker ida.dk Ingeniørforeningen, IDA er en interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere Til at lære mere om IDAs mange fordele EN GOD fagforening GÅR ALTID FORREST

Læs mere

Tjen dit kontingent hjem KORT OM KONTANTE FORDELE

Tjen dit kontingent hjem KORT OM KONTANTE FORDELE Tjen dit kontingent hjem KORT OM KONTANTE FORDELE 2018 Her får du et hurtigt overblik over de steder, hvor du kan få kontante fordele i form af rabatter, bonus og gode tilbud, når du er medlem af Teknisk

Læs mere

TLP - ORDNINGEN. for offentligt ansatte

TLP - ORDNINGEN. for offentligt ansatte TLP - ORDNINGEN for offentligt ansatte 1 FORDELE En solid løsning for dig TLP-ordningen er en god løsning for medarbejdere i både små og store virksomheder. Det skyldes bl.a., at ordningen bygger på en

Læs mere

LOS Pension. En enkel og fleksibel løsning

LOS Pension. En enkel og fleksibel løsning LOS Pension En enkel og fleksibel løsning 1 En enkel og fleksibel løsning LOS Pension er udviklet for at kunne imødekomme medlemmernes behov for at skabe ansvarlige og attraktive arbejdspladser. Den nye

Læs mere

LOS PENSION en enkel og fleksibel løsning

LOS PENSION en enkel og fleksibel løsning LOS PENSION en enkel og fleksibel løsning 1 EN ENKEL OG FLEKSIBEL LØSNING LOS Pension er udviklet for at kunne imødekomme medlemmernes behov for at skabe ansvarlige og attraktive arbejdspladser. Den nye

Læs mere

HK-medlemmer har flere muligheder

HK-medlemmer har flere muligheder Weidekampsgade 8 HK/Danmark +++ 2857 +++ 0900 København C 09 Det Og der er mange andre fordele vil tage lang tid at opremse alle de fordele, du automatisk får som medlem af HK. Du får medlemsblade og anden

Læs mere

LOS PENSION. en enkel og fleksibel løsning

LOS PENSION. en enkel og fleksibel løsning LOS PENSION en enkel og fleksibel løsning 1 EN ENKEL OG FLEKSIBEL LØSNING LOS Pension er udviklet for at kunne imødekomme medlemmernes behov for at skabe ansvarlige og attraktive arbejdspladser. Den nye

Læs mere

OPDATERING AF PENSIONSORDNING PFA PLUS PR. 1. JANUAR 2014 (VIA FTF-RAMMEAFTALE) DOBL

OPDATERING AF PENSIONSORDNING PFA PLUS PR. 1. JANUAR 2014 (VIA FTF-RAMMEAFTALE) DOBL OPDATERING AF PENSIONSORDNING PFA PLUS PR. 1. JANUAR 2014 (VIA FTF-RAMMEAFTALE) DOBL AUGUST 2014 side 1 AGENDA Velkommen v. Jens Nordentoft De væsentligste forbedringer PFA Plus En komplet ordning Opsparing

Læs mere

Velkommen i Industriens Pension

Velkommen i Industriens Pension Velkommen i Industriens Pension 2014 Se, hvad du kan få udbetalt Du kan nemt få overblik over, hvor mange penge du kan få udbetalt fra os: > Se det på dit årlige pensionsoverblik. > Se det under log ind

Læs mere

Velkommen i HK! HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv

Velkommen i HK! HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv Velkommen i HK! HK skaber værdi, styrke og muligheder i dit arbejdsliv Velkommen i HK 01 Din overenskomst er vores fornemste opgave I HK arbejder vi med det helt klare mål at bevare og udvikle velfærden

Læs mere

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse 4markante pensionsfordele til ingeniører Der findes en pensionskasse, som kender ingeniører bedre end de fleste DIP er drevet af ingeniører for ingeniører.

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand SOCIAL-SUNDHED Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter FÆLLESSKAB, FORDELE OG FAGLIG BISTAND FOA 1 Citat Karen Stæhr Formand, Social- og Sundhedssektoren FOA er dit sikkerhedsnet. FOA forhandler

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER

PENSION FOR FUNKTIONÆRER PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning TL-medlemmer som er omfattet af offentlig overenskomst eller ansat på teater 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 Indhold EN ENKEL OG FLEKSIBEL LØSNING Fordele 4 Moderne investeringsmuligheder 5 Fordele med KundeKapital 6 Pension for Funktionærer er udviklet

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare op og spare penge på dine lån og forsikringer. Du

Læs mere

STARTPAKKE for ledige maskinmestre

STARTPAKKE for ledige maskinmestre Denne vejledning vil give dig en række gode råd, når du skal til at søge et nyt job. Vejledningen henvender sig primært til ledige maskinmestre eller dem, der er i en opsagt stilling. Der går normalt tre

Læs mere

Sådan sparer du penge med FOA. Fordi vi er mange. Læs om alle fordelene på blivmedlem.foa.dk

Sådan sparer du penge med FOA. Fordi vi er mange. Læs om alle fordelene på blivmedlem.foa.dk Sådan sparer du penge med FOA Fordi vi er mange Læs om alle fordelene på blivmedlem.foa.dk Du får kontante medlemsfordele hos FOA Billigere lån og lave gebyrer hos PenSam Bank Ekstra gode priser hos PenSam

Læs mere

For dig, der vil være leder

For dig, der vil være leder For dig, der vil være leder 1 2 1+1=3 90.000 ledere har allerede set værdien de har valgt Lederne som deres organisation og a-kasse Lederne et medlemskab med værdi Hos Lederne får du en lang række tilbud,

Læs mere

DM Fagforening for højtuddannede. Velkommen til DM

DM Fagforening for højtuddannede. Velkommen til DM DM Fagforening for højtuddannede Velkommen til DM Velkommen til DM Fagforening for højtuddannede DM yder både kollektiv interessevaretagelse og råd og vejledning til det enkelte medlem med hensyn til

Læs mere

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK

Bliv medlem af DANA DANA. for dig og. Det bedste valg for selvstændige DANA.DK DANA for dig og din virksomhed Det bedste valg for selvstændige DANA.DK 02 03 Når som helst, hvor som helst og med hvad som helst Det er svært at være noget for alle. Vi har valgt de selvstændige. DIG

Læs mere

Mere end bare en a-kasse

Mere end bare en a-kasse Mere end bare en a-kasse Din sikkerhed altid DSA GIVER STABILITET I DIN HVERDAG DSA er en sundhedsfaglig a-kasse kun for dig, der er bioanalytikere, ergoterapeut, fysioterapeut, jordemor, radiograf eller

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand SOCIAL-SUNDHED Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Social- og sundhedspersonale uden grunduddannelse FÆLLESSKAB, FORDELE OG FAGLIG BISTAND FOA 1 Citat Karen Stæhr Formand, Social- og

Læs mere

Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA

Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA Hvem kan købe Velfærdspakkerne?... det kan alle virksomhedsejere og deres ægtefælle eller samlever samt alle ledende medarbejdere i virksomheden. Du skal oprette

Læs mere

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER 2016 DINE RETTIGHEDER OPSIGELSESVARSLER I FUNKTIONÆRLOVEN HAR DU VÆRET ANSAT: ER DER ET VARSEL PÅ: OPSIGELSE SKAL SENEST GIVES VED: Under 6 måneder 1 måned

Læs mere

Vi gi r dig tryghed, udvikling og kontante fordele. 602 kr. pr. måned. Forening og a-kasse (402 kr. efter skat)

Vi gi r dig tryghed, udvikling og kontante fordele. 602 kr. pr. måned. Forening og a-kasse (402 kr. efter skat) Vi gi r dig tryghed, udvikling og kontante fordele 602 kr. pr. måned Forening og a-kasse (402 kr. efter skat) Business Danmark Business Danmark er landets eneste organisation med 100% fokus på salgs-,

Læs mere

MF-Løntabsforsikring. - så kan du klare dig økonomisk, hvis du bliver arbejdsløs. 7979-3 01.10 CVR-nr. 19625087/25084098

MF-Løntabsforsikring. - så kan du klare dig økonomisk, hvis du bliver arbejdsløs. 7979-3 01.10 CVR-nr. 19625087/25084098 MF-Løntabsforsikring - så kan du klare dig økonomisk, hvis du bliver arbejdsløs 1 Kan du klare dig for dagpenge? Du kan forsikre dig mod meget, men ikke mod arbejdsløshed. Og ikke nok med, at det tit er

Læs mere

Velkommen til Danske Bioanalytikere

Velkommen til Danske Bioanalytikere Velkommen til Danske Bioanalytikere Copyright 2011 Danske Bioanalytikere Sankt Annæ Plads 30 Postboks 74 1003 København K. Tlf.: 4695 3535 dbio@dbio.dk www.dbio.dk Redaktion: Danske Bioanalytikere Foto:

Læs mere

1. Hjælp til kontrakt og ansættelse

1. Hjælp til kontrakt og ansættelse KÆRE FAMILIEPLEJER Hos Socialpædagogerne er du en del af et fagligt fællesskab. Vi tilbyder et sikkerhedsnet og en mulighed for faglig udvikling. Vi har familieplejeområdet i fokus, og vi arbejder på at

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand SOCIAL-SUNDHED Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Social- og sundhedspersonale uden grunduddannelse FÆLLESSKAB, FORDELE OG FAGLIG BISTAND FOA 1 Citat Karen Stæhr Formand, Social- og

Læs mere

Telia pensionsordning. Pension

Telia pensionsordning. Pension Telia pensionsordning Pension Velkommen Telias pensionsordning 2 Forsikringer 3 - Dine forsikringer 4 - Forsikringsoversigt 5 Drømmer du om en alderdom med plads til det hele, så få dig en god pensionsordning

Læs mere

Pension for selvstændiges. velfærdspakker. Pension forsikring sundhedssikring

Pension for selvstændiges. velfærdspakker. Pension forsikring sundhedssikring Pension for selvstændiges velfærdspakker Pension forsikring sundhedssikring 2 i dag er en god dag at begynde din pension Derfor sparer selvstændige op hos Pension for Selvstændige Hos Pension for Selvstændige

Læs mere

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som pædagogmedhjælper

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som pædagogmedhjælper F O A F A G O G A R B E J D E Tekst: Britta Lundqvist. Foto: Biofoto/Johnny Madsen og Anders Tvevad. Layout: Joe Anderson og Maja Honoré. Tryk: FOA-tryk marts 2006. Det gør FOA for dig som pædagogmedhjælper

Læs mere

Velkommen i GL GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING

Velkommen i GL GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING Velkommen i GL GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING 5 GODE GRUNDE TIL AT VÆRE MEDLEM AF GL: 1. Du bliver del af et professionelt fællesskab 2. GL arbejder for et godt undervisnings- og arbejdsmiljø 3. GL arbejder

Læs mere

Information til nye kandidater

Information til nye kandidater Information til nye kandidater Den danske Landinspektørforening Kalvebod Brygge 31 1780 København V T: 38 86 10 70 E: ddl@ddl.org W: www.landinspektøren.dk Facebook: Den danske Landinspektørforening Maj

Læs mere

FOA din partner på arbejdspladsen. Fordele og medlemstilbud

FOA din partner på arbejdspladsen. Fordele og medlemstilbud F O A F A G O G A R B E J D E FOA din partner på arbejdspladsen Fordele og medlemstilbud 2006 FOA er til for dig FOA Fag og Arbejde er et fagligt fællesskab, hvor vi er omkring 210.000 medlemmer. Som medlem

Læs mere

SYV SKARPE OM FINANSFORBUNDET IT-MEDARBEJDERE I FINANSSEKTOREN

SYV SKARPE OM FINANSFORBUNDET IT-MEDARBEJDERE I FINANSSEKTOREN SYV SKARPE OM FINANSFORBUNDET IT-MEDARBEJDERE I FINANSSEKTOREN Finansforbundet September 2007 Tekst og layout: Kommunikation Oplag: 600 VALGET ER DIT Medlem af Finansforbundet eller ej? Valget er naturligvis

Læs mere

PFA Plus. En komplet ordning. med PFA Plus har du både mulighed for at få et godt afkast og for at være dækket af en række forsikringer.

PFA Plus. En komplet ordning. med PFA Plus har du både mulighed for at få et godt afkast og for at være dækket af en række forsikringer. PFA Plus En komplet ordning med PFA Plus har du både mulighed for at få et godt afkast og for at være dækket af en række forsikringer. 1 Indhold Komplet ordning 4 Afkast 6 Overblik 8 Rådgivning 10 2 Hvorfor

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN

VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN LÆRERNES A-KASSE ER FOR ALLE UNDERVISERE. Lærernes a-kasse arbejder for dem, der åbner verden. De studerende, de nyuddannede, folkeskolelærerne, voksen- og ungdomsunderviserne,

Læs mere

Velkommen i GL GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING

Velkommen i GL GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING Velkommen i GL GYMNASIESKOLERNES LÆRERFORENING Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) er et stærkt og demokratisk fællesskab, der sætter rammen om gymnasielærernes arbejdsfællesskab. 5 GODE GRUNDE TIL AT

Læs mere

FOA din partner på arbejdspladsen

FOA din partner på arbejdspladsen F O A F A G O G A R B E J D E FOA din partner på arbejdspladsen Fordele og medlemstilbud 2007 FOA er til for dig FOA Fag og Arbejde er et fagligt fællesskab, hvor vi er omkring 205.000 medlemmer. Som medlem

Læs mere

Tryghed i din økonomi

Tryghed i din økonomi Tryghed i din økonomi Velkommen i Sparekassen Faaborg Sparekassen Faaborg er en bank med rødderne solidt plantet i den fynske muld. Lige siden stiftelsen i 1846, hvor 24 borgere i Faaborg hver indskød,

Læs mere

OVERBLIK FOR NYE AKADEMIKERE

OVERBLIK FOR NYE AKADEMIKERE OVERBLIK FOR NYE AKADEMIKERE DU ER AKADEMIKER. DU HAR KNOKLET DIG TIL VIDEN OG UDVIKLET DIG TIL UNIK, KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. EN VÆRDIFULD RESSOURCE, DER VIL BRUGES OG SELV YDER EN INDSATS FOR, AT DET

Læs mere

VELKOMMEN TIL HK S A-KASSE

VELKOMMEN TIL HK S A-KASSE VELKOMMEN TIL HK S A-KASSE INDHOLD HK s a-kasse en god investering 3 Medlemskab 4 Arbejde inden for EØS-området 7 Efterlønsordningen 8 Kontingent 9 Overflytning til en anden a-kasse 10 HK s Fagforening

Læs mere

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT Fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere HK Stat er en del af HK. Vi er fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter

Læs mere

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR DIG SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare penge på dine lån og forsikringer. Du får nemlig FOA-rabat i

Læs mere

VELKOMMEN PÅ DIN NYE ARBEJDSPLADS

VELKOMMEN PÅ DIN NYE ARBEJDSPLADS F O A f a g o g a r b e j d e VELKOMMEN PÅ DIN NYE ARBEJDSPLADS Vi er glade for at skulle være kollega med dig, mens du er ansat hos os. Vi håber, at du vil falde godt til på arbejdspladsen, og at du kan

Læs mere

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Aon Risk Solutions Health & Benefits AonUP 2015 Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Velkommen Din pensionsordning 3 Pensionsopsparing 4 Din pensionsopsparing 5 Ratepension 6 Livsvarig

Læs mere

Dansk Erhverv Pension. - en enkel og fleksibel løsning

Dansk Erhverv Pension. - en enkel og fleksibel løsning Dansk Erhverv Pension - en enkel og fleksibel løsning En enkel og fleksibel løsning Dansk Erhverv Pension er udviklet for på bedste vis at kunne imødekomme medlemmernes behov. Omdrejningspunktet i det

Læs mere

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Aon Risk Solutions Health & Benefits AonUP 2015 Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Velkommen Din pensionsordning 3 Pensionsopsparing 4 Din pensionsopsparing 5 Ratepension 6 Livsvarig

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... Langt de fleste social- og sundhedsassistenter og -hjælpere er medlemmer af FOA. FOA har ca. 195.000 medlemmer

Læs mere

PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand PÆDAGOGMEDHJÆLPERE OG PÆDAGOGISKE ASSISTENTER PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... De fleste pædagogmedhjælpere er medlem af FOA, som med ca. 200.000 medlemmer er langt den største

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.gl/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare penge på dine lån og forsikringer. Du får nemlig FOA-rabat i

Læs mere

SAMDATA\HK IT-FAGETS FAGFORENING

SAMDATA\HK IT-FAGETS FAGFORENING SAMDATA\HK IT-FAGETS FAGFORENING \ FOR DIG, DER STUDERER IT \ INDHOLD \ IT-FAGETS FAGFORENING...............................................\ 3 \ FORDI............................................................................\

Læs mere

Rådgivning. Fordele. Selvbetjening. Det logiske valg

Rådgivning. Fordele. Selvbetjening. Det logiske valg Rådgivning Fordele Selvbetjening Servicefordele Det logiske valg Servicefordele I DIP er vi specialiserede i at rådgive ingeniører, så du får maksimalt udbytte af din pension. Vi præsenterer her tre områder,

Læs mere

Vil du med i kassen? Politisk ansvarlig: Dennis Kristensen Redaktion: FOAs a-kasse. Forsidefoto: Mike Kollöffel. Layout: Joe Anderson.

Vil du med i kassen? Politisk ansvarlig: Dennis Kristensen Redaktion: FOAs a-kasse. Forsidefoto: Mike Kollöffel. Layout: Joe Anderson. F O A s A K A S S E Vil du med i kassen? Vil du med i kassen? Er udgivet af Fag og Arbejde FOAs a-kasse Pjecen henvender sig til ansatte, som arbejder inden for kassens faglige områder, og som kan optages

Læs mere

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Marts 2009 Hovedbestyrelsens beretning 2008/2009 1. Møder i Funktionærforeningen Vi har i Funktionærforeningens

Læs mere

PENSION HOS PFA. en komplet ordning

PENSION HOS PFA. en komplet ordning PENSION HOS PFA en komplet ordning 1 Indhold Komplet ordning 4 HVORFOR PFA PLUS? Afkast 6 Overblik 8 Rådgivning 10 En kvalificeret anbefaling Med PFA Plus kommer du til at opleve, at vi adskiller os fra

Læs mere

Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX

Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX Selvstændige sparer op hos Pension for Selvstændige Pension for Selvstændige (PFS) er etableret af Håndværksrådet, TEKNIQ og Dansk Byggeri for at give dig adgang

Læs mere

VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA

VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA 2 Derfor sparer selvstændige op hos Pension for Selvstændige Hos Pension for Selvstændige får du ikke bare en pensionsordning. Vi spørger til dine individuelle ønsker

Læs mere

Mærkbare medlemsfordele

Mærkbare medlemsfordele FORBUND Mærkbare medlemsfordele - for alle medlemmer i FOA Indhold Overenskomst og politisk kraft 4 FOA forhandler for din faggruppes interesser og anerkendelse 4 Tjek på løn og økonomi 7 FOA sikrer dig

Læs mere

dsa tager hånd om NYUddannede

dsa tager hånd om NYUddannede dsa tager hånd om NYUddannede meld Dig ind i din SunDheDSfaglige A-kASSe Velkommen i DSA DSA er a-kassen for dig, der lige er færdig eller næsten færdig med din uddannelse som bioanalytiker, ergoterapeut,

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... Langt de fleste social- og sundhedsassistenter og -hjælpere er medlemmer af FOA. FOA har ca. 200.000 medlemmer

Læs mere

LØN- FORSIKRING - giver dig økonomisk tryghed, hvis du mister jobbet EN STÆRK MEDLEMS- FORDEL

LØN- FORSIKRING - giver dig økonomisk tryghed, hvis du mister jobbet EN STÆRK MEDLEMS- FORDEL LØN- FORSIKRING - giver dig økonomisk tryghed, hvis du mister jobbet EN STÆRK MEDLEMS- FORDEL Hvis du mister jobbet og skal leve af dagpenge, får du som fuldtidsforsikret 17.658 kroner om måneden. For

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.dk/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Lønsikring dit sikkerhedsnet under hverdagen. Sikrer økonomisk stabilitet, hvis du bliver arbejdsløs

Lønsikring dit sikkerhedsnet under hverdagen. Sikrer økonomisk stabilitet, hvis du bliver arbejdsløs Lønsikring dit sikkerhedsnet under hverdagen Sikrer økonomisk stabilitet, hvis du bliver arbejdsløs Sådan fungerer Lønsikring Med Lønsikring kan du få en kompensation på helt op til 80 % af din bruttoløn.

Læs mere

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS Søren Palfelt, marts 2013 DAGSORDEN PFA Plus Fremtidens pensionsløsning Hvad er det nye? Investering og afkast Forsikringsdækninger

Læs mere

Med virkning fra den 1. januar 2009 har KLF`s hovedbestyrelse besluttet at flytte alle pensionsindbetalinger fra Topdanmark til PFA.

Med virkning fra den 1. januar 2009 har KLF`s hovedbestyrelse besluttet at flytte alle pensionsindbetalinger fra Topdanmark til PFA. Kære medlem Med virkning fra den 1. januar 2009 har KLF`s hovedbestyrelse besluttet at flytte alle pensionsindbetalinger fra Topdanmark til PFA. Til grund for beslutningen ligger en meget grundig gennemgang

Læs mere

DEN NYE EFTERLØN FOR DIG SOM ER FØDT EFTER 1955 EFTERLØNSBEVIS EFTERLØN PENSIONSMODREGNING SKATTEFRI PRÆMIE

DEN NYE EFTERLØN FOR DIG SOM ER FØDT EFTER 1955 EFTERLØNSBEVIS EFTERLØN PENSIONSMODREGNING SKATTEFRI PRÆMIE DEN NYE EFTERLØN FOR DIG SOM ER FØDT EFTER 1955 EFTERLØNSBEVIS EFTERLØN PENSIONSMODREGNING SKATTEFRI PRÆMIE EFTERLØN, REGLER OG FOLKEPENSIONSALDER Årgang Efterlønsalder, folkepensionsalder og periode med

Læs mere

Lønsikring et sikkerhedsnet under hverdagen. Sikrer økonomisk stabilitet, hvis du bliver arbejdsløs

Lønsikring et sikkerhedsnet under hverdagen. Sikrer økonomisk stabilitet, hvis du bliver arbejdsløs Lønsikring et sikkerhedsnet under hverdagen Sikrer økonomisk stabilitet, hvis du bliver arbejdsløs Sådan fungerer Lønsikring Med Lønsikring kan du få en kompensation, der udgør helt op til 80 % af bruttolønnen

Læs mere

Pension for Selvstændige er skabt for at tjene medlemmerne ikke for at tjene penge

Pension for Selvstændige er skabt for at tjene medlemmerne ikke for at tjene penge DET SIGER SIG SELV 2 Pension for Selvstændige er skabt for at tjene medlemmerne ikke for at tjene penge Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage i

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

Pas på pengene. Konfirmeret og hvad så?

Pas på pengene. Konfirmeret og hvad så? Pas på pengene Konfirmeret og hvad så? Send gaverne på overarbejde Lommepenge uden at røre en finger Tillykke med den store dag. Du får garanteret masser af kærlighed og gaver af alle dem, der holder af

Læs mere

DM Fagforening for højtuddannede. Kickstart din karriere

DM Fagforening for højtuddannede. Kickstart din karriere DM Fagforening for højtuddannede Kickstart din karriere Tillykke med kandidatgraden Står du klar til at kaste dig ud i jagten på drømmejobbet? Eller overvejer du at prøve dine idéer af som selvstændig

Læs mere

Mulighed for at sammenligne jeres pensionsløsning med gennemsnittet for jeres branche og for virksomheder af samme størrelse.

Mulighed for at sammenligne jeres pensionsløsning med gennemsnittet for jeres branche og for virksomheder af samme størrelse. VIRKSOMHED Rapport d. 24. september 2014 PFA OPTIMATOR PFA Optimator er essensen af vores samlede viden om pensionsmarkedet i sin mest forenklede form. Et rådgivningsværktøj, der samler data fra PFA's

Læs mere

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som medlem af Teknik- og Servicesektoren

F O A F A G O G A R B E J D E. Det gør FOA for dig. som medlem af Teknik- og Servicesektoren F O A F A G O G A R B E J D E Det gør FOA for dig som medlem af Teknik- og Servicesektoren Derfor skal du være med i fællesskabet I FOAs Teknik- og Servicesektor samler vi en lang række faggrupper, som

Læs mere

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

FOA din partner på arbejdspladsen. Fordele og medlemstilbud

FOA din partner på arbejdspladsen. Fordele og medlemstilbud F O R B U N D E T A F O F F E N T L I G T A N S A T T E FOA din partner på arbejdspladsen Fordele og medlemstilbud FOA er til for dig Forbundet af Offentligt Ansatte FOA er et fagligt fællesskab, hvor

Læs mere

OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand

OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER. fællesskab fordele faglig bistand OCIAL- OG SUNDHEDSPERSONALE UDEN GRUNDUDDANNELSE PÅ 5 MINUTTER fællesskab fordele faglig bistand Fællesskab... Langt de fleste social- og sundhedsassistenter og -hjælpere er medlemmer af FOA. FOA har ca.

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM OBS! EKSTRA STÆRKE FORDELE TIL ELEVER OG UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA?

Læs mere

1. Hjælp til kontrakt og ansættelse

1. Hjælp til kontrakt og ansættelse KÆRE FAMILIEPLEJER Hos Socialpædagogerne er du en del af et fagligt fællesskab. Vi tilbyder et sikkerhedsnet og en mulighed for faglig udvikling. Vi har familieplejeområdet i fokus, og vi arbejder på at

Læs mere