Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017"

Transkript

1 Godkendt - referat RB-møde Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 14. september 2017 Bestyrelsesmødet afholdes på Specialcenter Skovvang, Herningvej 74, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker Rundvisning Mødet begynder kl Frokost fra kl Mødet slutter kl Tilstede Mads Bilstrup, Ida Louise Jervidalo, Morten Ejgod Nielsen, Niels Skinnerup, Sisi Ploug Pedersen, Birthe Madsen, Matilde Lundgaard, Lillian S Hansen, Anni Christensen (supp 3), Chanette Stefansen (supp 1), Christina Svane Larsen (stud) Afbud Sune Kirketerp, Lena Skovgaard, Jeppe Andersen, Liselotte Frier Pedersen (supp 2), Susanne Staun (Supp 4), Lars Kiilerich Mejdal (supp 5),

2 Godkendt - referat RB-møde Mødeleder er Mads Bilstrup Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Beslutningspunkter 2.1 Regnskab 30. juni 2017 (PV) Kommunevalg 2017 (MB) Pause Den organiserende indsats (PV) Frokost Opfølgning på politikerskole (MB) Status på studenterindsatsen (MB) Medlemsarrangementer i efteråret 2017 (MB) RB s deltagelse i socialrådgiverdage (MB) Fagligt udsyn (MB) Pause Politisk diskussion 3.1 HB-dagsorden Orienteringspunkter 4.1 Organiseringspct i Region Nord (PV) Personalesituationen (PV) Evt. Mængden af opslåede stillinger (Anni) Der er mange ledige stillinger i Midtjylland/Nordjylland Det er noget bestyrelsen skal være opmærksom på, om der bliver ansat folk som ikke har socialrådgiverbaggrund i de ledige stillinger Sisi orienterede om en medlemshenvendelse til HB Lillian FTF-arbejdsmiljøgruppen holder konference 17. november i Aalborg.

3 Godkendt - referat RB-møde Regnskab 30. juni Region Nord 2017 Halvårsregnskabet viser et underskud på kr. vi har budgetteret med et overskud på kr. for hele året. Afvigelsesforklaring. Indtægter følger budgettet. Den politiske organisation har vi haft et merforbrug på kr det første halvår. Der er brugt lidt flere lønkroner på formandens løn hvilket skyldes at ferietillægget er udbetalt i første halvår. Regionsbestyrelsesmøder mv. her har vi brugt kr. mod budgetteret kr. for hele året. Det skyldes at vi har brugt kr. på politikerskole kr. på folkemødet og herudover har vi brugt kr. på almindelig bestyrelsesarbejde til forplejning, frikøb og transport ect. Til medlemsarrangementer har vi haft et merforbrug det første halvår på kr. Det skyldes vi har brugt ekstra penge på vores 3 store medlemsarrangementer i foråret Djøf med Løg herudover er der også brugt end del penge på transport, når vi er ude at servicere/organisere medlemmerne. Der blevet brugt flere penge på klubtilskud. Forbruget af Akutmidlerne følger budgettet, der er blevet brugt penge på transport, merchandises, frikøb og ophold/forplejning. På administrationskontoen er der forbrug kr. mindre en budgetteret, hvilket skyldes et mindre forbrug på en række konti. Den samlet udgift til lønninger + refusioner ligger under det budgetteret med kr., hvilket skyldes vi har fået lidt flere lønrefusioner ved TR-virksomhed end budgetteret. Ejendom følger budgettet. Af underskuddet på de kr. har vi betalt ferietillæg for medarbejderne i det første halvår med det betyder vi skal trække kr. fra de og derudover har Region Nord betalt sommerfester for hele DS her har vi kr. til gode, hvilket betyder vi har et underskud på ca kr. for det første halvår. Bilag Regnskab 30. juni Region Nord 2017 Regionsbestyrelsen tager regnskab 30. juni 2017 til efterretning. Bestyrelsen tog regnskab 30. juni 2017 til efterretning. Ved næste budgetbehandling 2019/2020 skal der også medtænkes udgifterne til bl.a. politikerskole, sådan at der afsat midler til det.

4 Godkendt - referat RB-møde Aktivitetsniveauet for medlemsarrangementer for 2018 drøftes på næste bestyrelsesmøde.

5 Godkendt - referat RB-møde Kommunalvalg 2017 På seneste RB-møde besluttede vi at kontakte alle valgte TR er på det kommunale og regionale område for at tilbyde dem støtte og opbakning i forhold til strategipapiret fra Hovedbestyrelsen (hvordan kan investeringsdagsoden sættes lokalt i valgkampen). Jeg skrev d.12. juni flg.: Kære tillidsrepræsentant og TR-suppleant I modtog d.6. juni det materiale der er blevet sendt til nuværende byrådsmedlemmer og de kandidater som pt. har meddelt de stiller op til byrådsvalget i november måned. De kandidater vi mangler at sende materialet til, vil få det tilsendt umiddelbart efter sommerferien. Som oplyst på TR-netværksmøderne, så er det nu I sammen med jeres klub skal beslutte, hvilke initiativer I vil iværksætte. Her på kontoret har jeg rigtig mange eksemplar af folderen Luk op for.. liggende, som er den nuværende politikere og kandidater har fået sendt elektronisk. Den kan I få lige så mange af, som I ønsker til jeres arbejde, når I skal i dialog med politikerne. Som tidligere nævnt medvirker jeg meget gerne enten med mit navn på det brev eller skriftlige henvendelse som I vil fremsende, eller på det debatindlæg I vil skrive til lokalavisen. Jeg deltager også gerne i møde med politikere/kandidater, som evt gerne vil tale med jer/os, så de kan blive klogere på investeringsstrategier på børne/familie, beskæftigelse eller voksenområdet. Kontakt mig telefonisk eller på mail, hvis I har brug for sparring, hjælp eller har spørgsmål så finder vi en løsning. Læs det vedhæftede inspirationskatalog inden I indkalder jeres kollegaer til en drøftelse af ovenstående. Jeg kan oplyse at der er kommet rigtig mange positive tilbagemeldinger fra politiker/kandidater, hvor mange takker og udtrykker deres begejstring og nogle har også bedt om at få folderen tilsendt. Der er vedlagt de 2 notater som blev sendt med d.12. juni; henholdsvis inspirationskataloget og folderen. RB drøfter status samt hvordan vi sætte mere gang i processen så de enkelte klubber tager mere ansvar og kommer til at spille en større rolle. Bestyrelsen har gjort hvad den kunne hvis der er klubber som har brug for hjælp kan man rette henvendelse til Mads Bilstrup. Vi laver en evaluering af processen på første RB-møde i 2018

6 Godkendt - referat RB-møde Den organiserende indsats På sidste bestyrelsesmøde stillede bestyrelsen spørgsmålet hvordan kan RB gøre best.arb mere organiserende? Der vil også komme et oplæg om, hvordan vi kan på en meningsfuld måde arbejde med i den organiserende indsats. Bilag At lede samfundsforandring. Marshall Ganz Bilag Organisering og lederskab Bestyrelsen drøfter den organiserende indsats. Bestyrelsen drøftede den organiserende indsats og besluttede at det skal være fast punkt på RB-dagsorden Opsamling Bestyrelsen besluttede at den organiserende indsats skal være et fast punkt på RB-dagsorden. Det skal etableres et forpligtende samarbejde med SDS Den organiserende indsats foregår på arbejdspladserne Det skal skabes en fællesskabsfortælling Inddrage klubberne i den organiserende indsats Få flere kerneaktive medlemmer Hvordan kan man blive involveret i den organiserede indsats Mortens E eksempel Praktikken som et hvervningstidspunkt klæde praktikvejlederen på til denne opgave Hvordan kan man måle øget fællesskab, engagement osv.?

7 Godkendt - referat RB-møde Opfølgning på Politikerskole På Politikerskolen besluttede vi at få udarbejdet et postkort. Dette er nu færdigredigeret og færdigtrykt. Postkortene medbringes til mødet, og vi skal nu have aftalt den videre proces for, hvordan postkortene kommer ud til vores kollegaer. Bilag postkort elektronisk RB drøfter og beslutter det videre arbejde med formidlingen og bearbejdningen af postkortene. Mads skriver ud til TR, hvor postkortet bliver nævnt - eventuelt en udtrækningspræmie bestyrelsen tager postkortet med til forskellige arrangementer de deltager i, hvor kortet udleveres og indsamles igen. Målsætningen er at vi i løbet af 2017 har modtaget 100 stk. postkort.

8 Godkendt - referat RB-møde Status på studenterindsats RB har besluttet at styrke indsatsen og synligheden ude på de 3 uddannelsessteder i Region Nord. Vi ønsker at lave Praksis Cafe, Aktualitetsforedrag, deltage i arrangementer på uddannelserne med stande/boder samt være mere synlig på OUTRO-forløbet på alle 3 steder. Endvidere har Regionsformanden på bestyrelsens vegne ansøgt om kroner ved Hovedbestyrelsen, til de ekstra udgifter der er en følge af vores indsats. Det er penge til frikøb, materialer, forplejning, kørsel, honorarer osv. Pkt Ansøgning til HB. Der gives status fra de enkelte medlemmer på deres indsatser og der aftales nye tiltag. Ansøgning om kroner fra HB`s pulje, bliver behandlet på førstkommende HBmøde d.21. og 22. september. Bestyrelsen tog orientering om studenterindsatsen til efterretning. Mads går i dialog med Signe og Sinna ift om de har kontakter til Holstebro-skolen.

9 Godkendt - referat RB-møde Medlemsarrangementer i efteråret 2017 Efteråret medlemsarrangementskalender er rundsendt til samtlige medlemmer. Der er styr på alt det praktiske. Vi skal have fordelt værtsrollerne blandt RB-medlemmerne. Bilag Arrangementer i efteråret RB-medlemmerne fordeler opgaverne. Per skriver ud til de der ikke deltog i mødet Alle skal skrive til Per, hvilke arrangementer de vil være vært for.

10 Godkendt - referat RB-møde RB s deltagelse i socialrådgiverdage 2017 Socialrådgiverdage er i år den 1. og 2. november på Hotel Nyborg Strand. I den forbindelse har regionsbestyrelsesmedlemmer tidligere kunnet deltage og hvor det var regionbestyrelsens konto som finansieret deltagerbetaling. Her er en oversigt over priserne: Uden overnatning: kr. 3-sengs værelse: kr. 3-sengs værelse, studerende: 300 kr. (kun 99 pladser) Dobbeltværelse: kr. Enkeltværelse: kr. Der er et link til praktisk info og stande Bestyrelsen drøfter, hvor mange der skal deltage i socialrådgiverdage 2017 Bestyrelsen besluttede at finansiere deltagerbetaling til socialrådgiverdage for de bestyrelsesmedlemmer, som ikke kunne få det finansiereret af deres arbejdsgivere. Beslutningen gælder for hele bestyrelsen - ordinære + suppleanter. Der skal være fremadrettet være en diskussion om deltagerbetaling med HB ifm politikerskole og socialrådgiverdage

11 Godkendt - referat RB-møde Fagligt Udsyn RB nedsatte på forrige bestyrelsesmøde en arbejdsgruppe som skulle planlægge kommende Fagligt Udsyn d.9. marts Gruppen har afholdt et møde og har efterfølgende sparret og planlagt på mail. Gruppen består af Lena, Birthe, Anni, Lillian og Mads. Gruppen giver status på arrangementet samt den videre planlægning. Bestyrelsen besluttede deltagerbetaling er 600 kr. for almindelig deltager og 350 kr. for studerende. Bestyrelsen besluttede, at der ikke skal bruges penge på en stand-up komikere til at afslutte dagen, men at der serveres sandwich og øl/vand/vin til afslutning. Punktet tages op igen på næste RB-møde.

12 Godkendt - referat RB-møde HB-dagsorden Der er Hovedbestyrelsesmøde d.21. og 22. september. Første udkast til dagsorden er sendt til bestyrelsen. Når endelige dagsorden er modtaget, så eftersendes denne. Det er Sisi, Chanette, Lena og Matilde der væger punkter fra dagsorden til drøftelse. Bilag HB-dagsorden RB-medlemmerne drøfter de udvalgte dagsordenpunkter, så RB-formanden klædes på til HB-mødet. Mads orienterede om punkt 4 Social Impact Bond og punkt 14 TR-undersøgelse

13 Godkendt - referat RB-møde Personalesituationen i Region Nord Per Vagnby orienterer om den aktuelle personalesituation. Bestyrelsen tager orientering til efterretning

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Godkendt referat RB-møde 180125 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Grøndalsvej 1, 8260 Viby J (grøn bygning) Sune tager imod jer i receptionen. Program

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170119 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. januar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150922 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Referat - godkendt RB-møde 141209 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018 Godkendt referat RB-møde 180502 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. maj 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder kl.

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Referat - godkendt RB-møde 150427 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017 Godkendt - referat RB-møde 170503 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 3. maj 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 referat - godkendt RB-møde 141112 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 12. november 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Mødet begynder kl. 12.30 Der vil være

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Godkendt - referat RB-møde 181206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2018 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015 Referat - godkendt RB-møde 150302 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 2. marts 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg lokale 408, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen,

Tilstede Jeppe Andersen, Sisi P Pedersen, Birthe Madsen, Susanne Staun, Mads Bilstrup, Stinne Willumsen, Lena Skovgaard, Anni Christensen, Godkendt - referat RB-møde 151117 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 17. november 2015 Bestyrelsesmødet afholdes på Skovlyset, Skovvænget 2a, 7400 Herning Program Kaffe og rundstykker 09.00-10.00

Læs mere

Godkendt - referat RB-møde

Godkendt - referat RB-møde Godkendt - referat RB-møde 160419 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 19. april 2016 Bestyrelsesmødet afholdes på Lillians arbejdsplads adresse: Strandvejen 35E, 2. sal, 9000 Aalborg p-muligheder

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Århus 5. oktober 2018 Godkendelse af dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2016 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2016 9 Egenkapital

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen. Opstillingsgrundlag

Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen. Opstillingsgrundlag Opstiller til Dansk Socialrådgiverforening, Regionsbestyrelse, Region Nord. Lillian Steenberg Hansen Jeg hedder Lillian Steenberg Hansen og genopstiller til Region Nords Bestyrelse. Jeg er uddannet socialrådgiver

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2014 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2014 9 Egenkapital

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2015 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2015 9 Egenkapital

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl

Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt Bestyrelsesmøde fredag den 23. juni, kl FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 29. juni 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Godkendelse af dagsorden Valg af dirigent. FTR i Viborg Kommune Jens Hellmann blev valgt Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne Futtrup blev

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for 2017-18 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2017-18

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014

Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014 Referat af regionsgeneralforsamling i DS-Nord, 3. oktober 2014 Velkomst ved regionsformand Mads Bilstrup. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Per Westersø blev valgt. Dirigenten fastslog

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016 Referat Dato 20. januar 2016 PV Side 1 af 12 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 20. januar 2016 Bestyrelsesmødet afholdes på Stinnes arbejdsplads Jægergaarden i lokale 2512A; Værkmestergade 15,

Læs mere

Lokale RØD, indgang E.

Lokale RØD, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 13. februar 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby Referat Referat for: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 19. august 2014 For referat: Frederikke Birk Lyngby Deltagere: Sanne Jensen, Morten Graversen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria Bjørnelund

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 30. oktober 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 12 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder

18.04 2012 kl. 13.00 19.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 18.04 2012 kl. 13.00 19.00 Sted Klosterhaven 1 Køkkenet, 2. sal 8800 Viborg Ordstyrer: Agnes Holst Regionsbestyrelsesmedlem

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst Dato Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: onsdag den 6. december 2017, kl. 16.00 til 19.00 Sted: Jobcenter Rødovre, Egegårdsvej 66, 1. sal, 2610

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 6. marts 2019 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: tirsdag den 5. marts 2019, kl. 16.00 til 20.00 Sted: Toldbodgade 19B, mødelokale A, 1253 København

Læs mere

Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl

Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl Referat af møde i ULA tirsdag d. 9. juni fra kl. 13.00-17.00 Til stede: Per Dahl (lokalklub 8), Thomas Vils Pedersen (lokalklub 16), Ole Busck (lokalklub 12), Niels Poulsen (lokalklub 13)) Olav Bertelsen

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Referat fra RB-møde mandag 23. januar 2017

Referat fra RB-møde mandag 23. januar 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat fra RB-møde mandag 23. januar 2017 Deltagere: Camilla Mohr Nielsen,

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 FTF Region Sjælland Ringstedcentret Nørregade 13 4100 Ringsted Tlf. 20 91 71 53 hellekehlet@dsr.dk Referat fra Regionsbestyrelsesmøde 4/09 i FTF Region Sjælland torsdag den 11.6.09 kl. 13-17 BUPL Midtsjælland,

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Referat 5. februar 2015

Referat 5. februar 2015 Referat 5. februar 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 26. februar 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst DS Region Øst 30. august 2017 Referat fra Regionsbestyrelsesmøde Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst Tid: tirsdag den 29. august 2017, kl. 16.00 til 19.00 Sted: Professionshøjskolen Metropol, Kronprinsesse

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Dato: Ref.: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I LEDERSEKTIONEN DEN 16. JANUAR 2017 Tid: 12.00-16.00 Sted: Birk Centerpark Indkaldte: Susanne Østergaard Tina Boel (Afbud) Bo Christensen Linda Nørgaard Peter Sandkvist

Læs mere