LOKALBLADET. Velkommen til det nye Lokalblad OF Harrestrup. Nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALBLADET. Velkommen til det nye Lokalblad OF Harrestrup. Nr"

Transkript

1 Nr LOKALBLADET Velkommen til det nye Lokalblad OF Harrestrup Da vores hidtidige redaktør desværre ikke ønsker at stå for Lokalbladet i fremtiden, og da der ikke var kandidater til redaktørrollen, har bestyrelsen overtaget redaktionen indtil en ny redaktør er fundet. Der er sagt meget om lokalbladet i de sidste år, men uanset hvad, har den tidligere redaktør sat barren højt, og har lavet et blad på et usædvanligt niveau, et niveau som vi ikke vil kunne opnå. Vi laver derfor bladet på vores måde, vi skal ikke konkurrere med diverse haveblade eller smarte trend magasiner. Vi vil søge at være et bindeled til medlemmerne og håber, at alle medlemmer vil modtage bladet som et supplement til den information, som jævnligt opdateres på foreningens hjemmeside. Bladet udgives elektronisk, men du kan få udleveret et udskrevet eksemplar hos bestyrelsens i åbningstiden, se bagsiden.

2 Formanden har ordet.... Så er sæsonen 2018 i gang. Sidste år faldt sommer d. 25. maj ja det var faktisk den eneste dag hvor det officielt var en sommerdag. Men sommeren i 2018 tegner meget bedre, vi har allerede nu haft dobbelt så mange sommerdage som sidste år. Bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet efter generalforsamlingen, og vi har travlt igen i år. Vi oplever stigende kørsel på plænerne, særligt ved Jættevej, rabatterne på Odinsallé er kørt op af lastbiler, der udestår et genopretningsarbejde efter Gigabit, vi skal arbejde videre med vandproblemerne og så er der lige en legeplads. Det er en stor mundfuld for medlemmer udfører dette som frivilligt arbejde. Det er også disse medlemmer der står for at udarbejde godkendelser i forbindelse salg og godkende nye byggerier. Mange medlemmer har desværre svært ved at forstå reglerne omkring hvad der må bygges og hvor, væsentligst fordi mange ikke læser reglerne på foreningens hjemmeside. Dette gør, at byggeudvalget spilder meget tid på unødvendig sagsbehandling. Derfor hvis du skal sælge eller bygge/udvide dit hus, så læs på hjemmesiden inden du går i gang.

3 Generalforsamling Tak til alle jer der kom til generalforsamlingen. Det var en lang omgang med mange forslag. Bestyrelsen er nu gået i gang med at udmønte de forskellige forslag. Det betyder, at Bestyrelsen har meddelt Ballerup kommune, at projektet omkring trailerpladsen er opgivet. Bestyrelsen har indledt den første dialog med konsulenter omkring vandproblemerne. Du kan læse mere om de forskellige forslag på foreningens hjemmeside; INFO Ordenbestemmelserne er blevet ændret på generalforsamlingen. Derfor har bestyrelsen besluttet, at de opdaterede Ordensbestemmelser omdeles til alle medlemmerne HUSK! Du kan læse referatet på foreningens hjemmeside:

4 OF Kongressen 21. april 2018 OF gennemførte lørdag d. 21. april kongressen i Høje Taastrup. Der var 94 delegere til stede. Desværre stillede OF Harrestrup kun med 14 delegerede ud af de 23, som vi er berettiget til. Kongressen havde en lang dialog om de nye vedtægter, med diverse forslag til ændringer. Der blev bl.a. foretaget ændringer i forhold til det oplæg der er udsendt til alle. I 4 blev det fastslået at det ikke er tilladt at udleje sit hus, og der blev lavet en bestemmelse for dem der har sommerhusstatus. I 12 blev der indsat en bestemmelse om at medlemmet skal høres inden der tages beslutning om eksklusion. I 16 blev det tydeliggjort at der skal være relevant dokumentation, inden medlemmer kan pålægges bøder for manglende overholdelse af regler.

5 OF Kongressen 21. april 2018 Yderligere diverse mindre ændringer mest af redaktionel karakter Kongressen besluttede at godkende de nye vedtægter med stemmerne 89 for og 5 imod. Stort tillykke til Kenneth, som derved bliver vores mand i Formandskabet. Derefter fortsatte kongressen på den nye dagsorden med valg af formandskab og følgende blev valgt: Formand: Maria Garde blev valgt efter kampvalg mellem vores hidtidige formand Inge Eiersted (28 stemmer) og Maria Garde (60 stemmer). 1. næstformand Inge Eiersted (efter akklamation) 2. næstformand Benedikte Agerskov (efter akklamation) Suppleant Kenneth Svensgård (efter akklamation) Torben Petersen blev valgt for 4 år medens Gert Vernkjær blev valgt for 2 år som bilagskontrollanter. Poul Erik Mortensen og Yvonne Bildager blev valgt som bilagskontrollantsuppleant. Du kan læse de nye vedtægter på

6 Salg og byggeri i OF Harrestrup Når du skal bygge om eller bygge til, er det vigtigt, at du læser reglerne inden du starter byggeriet det kan spare tid for dig og for byggeudvalget. Du må bygge bolig på op til 50 m2 samt 30 m2 andet byggeri. Der må ikke være direkte adgang mellem de to områder. Der er en del andre regler som også skal overholdes, så læs mere på Inden du sætter dit hus til salg, skal du have en Salgserklæring. Det betyder, at huset kontrolleres i henhold til Deklarationen. I mange tilfælde hører vi, at der ikke er lavet noget ved huset siden købet, men i mange tilfælde viser det sig, at man lige har glemt at man havde bygget lidt til hist og her. Derfor læs mere på Så du er klar når byggeudvalget kikker forbi.

7 Forenings-nyt Ændring i bestyrelsen Morten Jacobsen, der er valgt som 1. suppleant har på konstituerings mødet meddelt, at han af personlige grunde, ønsker at holde orlov fra bestyrelsesarbejdet. Vi har været glade for at Morten har villet være med til bestyrelsesarbejdet og ser frem til at han igen indtræder. Morten fortsætter som frivillig i forbindelse med diverse arrangementer. Ændring i kontingentet På generalforsamlingen blev budgettet taget til efterretning med uændret kontingent. Imidlertid blev der godkendt nogle undersøgelser omkring LAR, og derfor forhøjes kontingentet med kr. 30,00 pr. kvartal. Læse mere om vejarbejdet på hjemmesiden, samt i informationsskabet på den enkelte vej. Vejarbejde På generalforsamlingen blev vedtaget at forhøje vejarbejdet fra kr. 75 til kr. 200 pr. kvt. Det betyder at man i 2018 stadig får kr. 300 når man møder op, men fra 2019 får man fremover kr. 800 for fremmødet.

8 Sæsonåbning - sild er gåååådt Lørdag den 31. marts var der indkaldt til Sildebord i Valhalla. Dette nye tiltag fra bestyrelsen var en ny uformel måde at sige goddag på til den nye sæson og hilse på såvel nye som gamle OF-ere. Stemningen var god og humøret godt på denne lørdag midt i påsken. Det var et overdådigt sildebord med mange forskellige slags hjemmelavede sild: æblesild, marinerede sild, karrysild og stegte sild m.m. Bordene var festligt dækket med gule servietter til de 100 mennesker, der var tilmeldt arrangementet. Var man ikke til sildebord, var der også mange andre lækre retter: skinke med italiensk salat, leverpostej og pølse. Rygterne vil vide, at formanden var ophavsmand til flere af sildeanretninger. Det blev til nogle hyggelige timer i godt selskab, hvor vi fik snakket om løst og fast som optakt til en ny sæson. Hvem ved, om det måske kan gå hen og blive til en ny tilbagevendende tradition i OF- Harrestrup. Dem jeg sad i blandt, syntes det var en god ide ikke mindst ovenpå en udmarvende generalforsamling ugen før. Så lad det bare blive en ny tradition i OF- Harrestrup, skulle jeg hilse at sige fra mit sildebord! O(la)F, Emblavej 23

9 Sæsonåbning - sild er gåååådt På utallige opfordringer kommer opskrifterne: FORMANDENS SENNEPSSILD 1 glas marinerede sild 1 bdt. dild 1 dl cremefraiche 18 pct. 1 spsk hvidvinseddike 2 spsk ravigotte 1 tsk grov sennep FORMANDENS DILDSILD 200 g (ca. 2 stk) sildefileter i lage (drænet vægt) Ca. 2 spsk af den lage med løg, som sildene ligger i 1 dl creme fraiche, 18% ½ dl mayonnaise 1 tsk grov sennep 2 tsk kapers, grofthakkede Masser af friskhakket dild FORMANDENS ÆBLESILD 1 glas kryddersild 1 dl cremefraiche 18 pct. 2 spsk mayonnaise ½ rødløg 1 rødt æble 2 spsk hakkede cornichoner ½ bdt. persille

10 Sct. Hans bål Traditionen tro vil der være Sct. Hansbål nede ved søen. Arrangementet er ikke fastlagt endnu, men vi vil gerne have en Sct.Hans aften for alle. Men meget mere om det på og på opslagstavlerne. Der vil naturligvis være båltale og i år vil vi forsøge at lave et bål, der rent faktisk kan brænde. Håber at vi ses Lørdag d. 23. juni. Båltale kl og bålet tændes kl

11 Havepatruljen kommer.... Årets tilbagevendende begivenhed er havepatruljen. Havepatruljen er til for vores alles skyld for at sikre, at vores område holder en vis standard. Det kan vi alle være interesseret i, særligt hvis man skal sælge huset, for områdets standard er i høj grad også et parameter, som købere tager i betragtning. Det er et klart mål, at dialog med beboere omkring manglende vedligeholdelse skal ske personligt og i en god tone, men et er ikke altid muligt. Det kontrolleres at hækken overholder de vedtagne standarder omkring højde (200 cm) og bredde (50 cm) vi går ikke med målebånd. Højde på eventuelle hegn kontrolleres i henhold til Ordensreglerne (max højde på 180 cm og sat 50 cm inde på grunden). Det kontrolleres, at området 1 meter udenfor hækken fremtræder rimeligt velholdt Det kontrolleres, så vidt det er muligt, at græsplæner er rimeligt slået, dvs. med en max. Græs højde på 25 cm. Det kontrolleres at der er fri adgang til skilte, telefon/el kasser o.l. Det kontrolleres at der ikke findes større mængder af opmagasineret byggematerialer, byggeaffald (pga. rottefare o.l.). Vi glæder os til at se jer på vores tur rundt i område, og tag godt imod patruljen, den er til for din skyld.

12 Haven i foråret Vinteren er ovre og alle står på spring til at komme ud og rode i jorden og se hvordan havens planter har klaret vinteren. Det er nu at havemøblerne skal stilles frem og måske vaskes af eller males. Roser beskæres i sidste halvdel af måneden, og det er vigtigt at man fjerner alle visne og døde kviste, det er nemlig her der er svampe der eventuelt har overvintret, og de kan hurtigt sprede sig til resten af planten. Roser kan tåle at blive klippen ned til ca. 10 cm. over jorden. Kartofler kan lægges når jordtemperaturen er ca. 10 grader. Jorddækket med klar plast kan hæve jordtemperaturen. Det er bedst at lægge plasten på jernbuer, så den ikke hviler på de nyspirede kartoffeltoppe. Man kan også anvende kartoffelspande. Hvor der er en inder- og en yderspand. Det giver mulighed for at have kartofler på hylder Lavendler kan og bør klippes godt tilbage mod jorden, så længe at der er enkelte frisk knopper under de sted hvor der klippes.

13 Haven i foråret Stauderne begynder nu at komme op af jorden for at deltage i den nye sæson. Det er derfor nu tid til at fjerne alle de viste blade og stilke fra sidste sæson, det gøres nemmest med en hækkesaks og en rive. Men stauder skyder fra roden hvor de gamle stod, og pas på ikke at klippe i de nye skud. Det er en god ide at lade ca. 10. ca. af de gamle stilke stå, så du kan se hvor de nye planter kommer. Derved kommer du ikke til fjerne de nye skud, når du luger i bedet. Græsset begynder at gro ved 7-8 graders varme. Det skal have gode vækstbetingelser, så det er tid til både kalk og gødning. Strø gerne dette ud over plænen, når det regner. Når vandet trænger ned i jorden, tager det kalken og gødningen med ned til græsrødderne. Du får en sund plæne uden mos og ukrudt. Du kan klippe græsset første gang, men kun hvis græsset er 5-6 cm langt, og klip ikke længere ned end 4 cm. Græsset skal komme sig ovenpå vinteren. Mælkebøtter så er det tid til årets kamp mod mælkebøtterne. Det bedste er at grave dem op men det skal ske nu inden de sætter frø.

14 Lidt om vand Prisen på vand går desværre op og ned, f.eks. stiger m3- prisen på vand med over kr fra 2018 til 2019, og derfor er det for mange en betydelig udgift. Men der er mange fornuftige ting, du som forbruger kan gøre. Aflæs din måler mindst hver måned, Dermed kan du følge med i forbruget og opdage hvis der er uregelmæssigheder. Vand aldrig din have i fuld sol. Du kan miste op til 50% af vandet når du vander i solen, vent derfor til om aftenen. Lad være med at klatvande. Stik fingeren i jorden og hvis jorden ikke er tør, så spring vandingen over den dag. Lær dine planter at kende og se tegnene på at de mangler vand, f.eks. ved at bladene hænger eller bliver gule. Er planten ved at dø er det bedste man kan gøre, at smide planten ned i en spand vand i en times tid.

15 Legepladsen en en status status Kontakten med Green Gaia er nu godkendt af hovedforeningen og den er underskrevet af begge parter. Iflg. tidsplanen skulle arbejdet være gået i gang i uge 15, men det lykkedes ikke. Den nye tidsplan arbejder med, at arbejdet påbegyndes d. 2. maj. Så må vi håbe, at legepladsen når at blive færdig til sommerferien. Indtil videre ser legepladsen ikke ud af meget. Der er leveret i alt ca. 100m3 jord. Det er lidt morsomt, at denne jord kommer fra Zoo i København, og det er blevet til overs i forbindelse anlæggelsen af det nye anlæg til de kinesiske pandaer.

16 Fibernet og de graver og graver.. Nu er Gigabit for alvor gået i gang. Gigabit har endnu ikke offentliggjort en tidsplan for arbejdet. Gigabit lægger så vidt muligt kabler på brandvejene. Er det ikke muligt, lægges kablerne i kanten af stikvejene. De blå prikker er brønde hvor forbindelserne samles.

17 Aktiviteter i OF Harrestrup.. BANKO: Der er banko i Valhalla. Det starter onsdag d. 23. maj og er derefter hver anden onsdag i ulige uger frem til d. 29. august. Alle er hjertelig velkomne! KOM OG GÅ! Så er der atter gang i benene i OF-Harrestrup. Der er allerede blevet gået tre gange fra vores klubhus. Igen i år forestås det af kompetente og erfarne gængere. I år har, ifølge pålidelige kilder, Anitta overtaget dirigentstokken fra Leif, der har givet sin assistent nye beføjelser til at finde ruter i vores dejlige område, der nu grønnes. Turene går overvejende til Vestskoven, til vore nabo-foreninger og Svanesøen på den anden side af Harrestrupvej. Er du frisk på at gå så, mød op Mandage kl ved klubhuset. Vi går herfra kl. 18 og går en times tid, hvorefter der er noget at drikke efterfølgende i klubhuset. Såvel gamle som nye er velkomne, og der bliver gået i et tempo, så alle kan være med. Joan og Olaf

18 Vi får besøg..... I Kristi Himmeldagsferien afholder FDF (spejderorganisation) en landsdækkende konkurrence, for deres medlemmer i alderen år - kaldet Væbnermesterskabet for deltagere. Konkurrencen forløber fra torsdag d. 10 maj til lørdag d. 12.maj Bestyrelsen har givet tilladelse til at FDF kan bruge vores område således: Aktiviteternes vil blive sat op tirsdag og onsdag i områderne A-E (se kortet) Aktiviteternes åbningstid vil være fra kl Spejderne vil bevæge sig til fods i området.

19 xx xx Annonce

20 Annonce

21 Annonce

22 Lokalbladet udgives af OF Harrestrup og udkommer tre gange om året. I redaktionen: Torben Lohfert Olaf Hee Karina Jensen HUSK - at det iflg. de nye vedtægter, ikke længere er tilladt at udlåne dit hus til familie medlemmer, som ikke er forældre, børn eller børnebørn i mere end 4 uger i alt. HUSK - at søge tilladelse inden du bygger hegn Næste nummer udkommer ultimo juni Deadline for indhold er d. 20. juni. Redaktionen kan kontaktes på lokalbladet@ofharr estrup.dk. Alle indlæg er velkomne - stort som småt. Redaktionen påtager sig intet ansvar for indsendte indlæg. HUSK - at anvendelse af motordrevne haveredskaber og andre støjende redskaber må kun finde sted på følgende tider: Hverdage fra kl. 9 til 20 Lørdage fra kl. 9 til 15 Søndage og helligdage fra kl. 9 til kl. 12 Hvad synes du om bladet send gerne ris, ros, holdninger og indlæg til lokalbladet@ofharrestrup.dk

23 Aktivitetskalenderen Mød bestyrelsen (kl ) Maj Lørdag d. 5. maj Lørdag d. 19. maj Juni Lørdag d. 2. juni Lørdag d. 16. juni Lørdag d. 30. juni Juli Lørdag d. 14. juli Lørdag d. 28. juli August Lørdag d. 11. august Lørdag d. 25. august September Lørdag d. 8. september Lørdag d. 22. september Affaldspladsen (kl ) Maj Lørdag d. 5. maj Lørdag d. 19. maj Juni Lørdag d. 2. juni Lørdag d. 16. juni Lørdag d. 30. juni Juli Lørdag d. 14. juli Lørdag d. 28. juli August Lørdag d. 11. august Lørdag d. 25. august September Lørdag d. 8. september Lørdag d. 22. september Serviceinfo Genbrugspladsen på Tempovej er lukket. Brug i stedet genbrugspladsen på Marielundvej 49, åbent, hverdage 12-18, lør-/søndag: Du kan på Vestforbrændingens hjemmeside gratis bestille døgnadgang til de øvrige genbrugspladser.

Velkommen til OF Harrestrup

Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup. Vi er glade for, at I har valgt at købe hus i vores område, og håber, at i finder jer til rette. OF Harrestrup er tænkt som et åndehul fra storbyens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

aeblesild opskrift D1E57D0293D617D8F5F1D8B Aeblesild Opskrift 1 / 6

aeblesild opskrift D1E57D0293D617D8F5F1D8B Aeblesild Opskrift 1 / 6 Aeblesild Opskrift 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Aeblesild Opskrift Find flere opskrifter her... Marinerede sild og karry-sildesalat Stegte sild med kold kartoffelsalat. Masser af gode køkkenting i Familie Journal

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven

Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven Årsberetningen 2015/16 for afd. 13 Præsteskoven 1-109. Igen i år 2016 vil vi berette lidt om hvad vi har beskæftiget os med på de månedlige møder i 2015/16. Vi har erfaret at flere af vore beboere viser

Læs mere

RADISEN. Kalender april - maj

RADISEN. Kalender april - maj RADISEN 15. årgang nr. 1 April 2007 31. marts Sæsonstart + oprydning alle kl. 11-14 11. april Vurdering kl. 17-19 16. april Bestyrelsesmøde (Elizabeth) bestyrelsen kl. 18.30 25. april Vurdering kl. 17-19

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 18 Juni 2013 Lathyrushaven Indhold: Glæd jer til årets sommerfest i Lathyrushaven Nu vi er ved sommeren - Nye

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 16

Syddjurs Friskole Ugebrev 16 Syddjurs Friskole Ugebrev 16 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 23. + 24. april: Forældresamtaler i

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk 30. april 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

LOKALBLADET Medlemsblad for Omegnens Fritidshaveforeningen, Harrestrup

LOKALBLADET Medlemsblad for Omegnens Fritidshaveforeningen, Harrestrup Nr. 2 2018 LOKALBLADET Medlemsblad for Omegnens Fritidshaveforeningen, Harrestrup Formanden har ordet.... Sommer en herlig tid. Varme, højt solskin, åbne vinduer og fluernes summen. Det minder mig barndoms

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 129 16 årgang, 07-07-2006 Indhold : Udvalg til lovliggørelse af Øresundsparken. Side 1 Katte Side 2 Ny mailadresse Side 2 Indlæg Side 2 Hvad er

Læs mere

Hestholm Bladet Januar 2018

Hestholm Bladet Januar 2018 Hestholm Bladet Januar 2018 2 Hestholm Bladet - Januar 2018 Hestholm Bladet - Januar 2018 Godt nytår Vil gerne starte med at ønske alle et godt og lykkebringende nytår. Endnu et år er gået og endnu en

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen maj 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Så er det gode vejr og sommeren for alvor begyndt at tage over, og børnene nyder at kunne være udenfor på legepladsen, i skolehaven og på

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52

Referat af ekstraordinær afd. møde den Afd. 52 Referat af ekstraordinær afd. møde den 25.4.2012 Afd. 52 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Forslag vedr. nyttehaver* *Vedlagt forslag samt 2 bilag Det har vist sig nødvendig, at ændre på reglerne for nyttehaverne

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 1 F E B R U A R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 1 FEBRUAR 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. marts Forårsbanko fra kl. 18.30-22.00 Onsdag den 18. april Tøj- og fra kl. 19.00-22.00 Aloe Vera-party Onsdag den 9. maj Sangaften

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere