Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl"

Transkript

1 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej Skovlunde Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 13. september 2018 kl Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua Jan Lindhardt Torben Lohfert Marianne Ringborg Nicklas Zein Mohr Morten Jacobsen Dagsorden: 1. Referat fra sidste møde 2. Meddelelser fra formanden 3. Indkomne og igangværende sager 4. Harrestrup sager hos Hovedforeningen 5. Igangværende projekter 6. Områderne 7. Økonomi 8. Nyt fra sekretær, redaktør og IT 9. Personsager 10. Eventuelt Referat Ad. 1: Referat fra sidste møde Referatet er godkendt. Ad. 2: Meddelelser fra formanden Orientering om at John Steffensen er suspenderet fra fortsat deltagelse i bestyrelsesmøderne efter aftale med hovedforeningen. John har efterfølgende ønsket at udtræde som suppleant. Der blev givet en orientering om Formandskabets seneste møde.

2 HB holder ekstraordinært møde om vandproblemer i områderne. De enkelte områder skal indberette hvilke områder de har og et overslag over hvad det vil koste at imødegå disse udfordringer. De øvrige områder baserer deres vurdering på en Orbicon rapport som her levet udarbejdet for områderne. Harrestrup er ikke med da Harrestrup på det tidspunkt ikke ønskede at deltage. Harrestrup har derfor kun kunnet afgive et groft overslag, da vore undersøgelser kun lige er påbegyndt. Ballerup Kommune har udarbejdet en plan for det videre arbejde omkring Lokalplanen. Af det fremgår at de vil holde møder med alle foreninger i september måned. Vi har endnu intet hørt fra kommunen. Hovedforeningen holder budgetmøde d. 30. september. Kassereren kan ikke deltage grundet ferie og derfor deltager formanden. Renovation: Efter at affaldscontainerne er tømt fredag d. 19/10, køres alle ned til parkeringspladsen ved Valhalla og de tømmes for sidste gang fredag d. 26/10 og bliver umiddelbart efter vasket og stillet væk. Ad. 3: Lokale sager Indkomne / igangværende sager B Handicap parkering I-vej: Problemer med kloakken fra nr. 15 til nr. 17. F25: Ønsker et skilt med angivelse af hvor man finder F25 Bestyrelsens behandling Se senere omkring tanker omkring parkering. Sagen afsluttes. I15 skal have undersøgt deres kloak idet den ikke er lovlig foreningen bekendt. Sagen afsluttes. Det er bestilt. F5: Legehus i træ. Legehuset er nedtaget. Sagen afsluttes. Ansøgning om lægning af flisegang til Asynjevej 42, 44 og 48 G41: Har modtaget en ansøgning til det grønne område. G41: Hvorfor er oprensning af søen ikke kommet på dagsorden, så bestyrelsen kan træffe en god beslutning? G41: Hvorfor betaler vi stadigvæk til trailerpladsen? Selvom det er vedtaget at den ikke skal etableres? Så skal det ikke tilbage til medlemmerne? Stien er ikke en officiel gang og parcellerne bedes benytte deres officielle indgang. Ansøgningen er afslået. Foreningen har de ansatte som foreningen skal bruge. Der er ikke brug for yderligere ansatte. Søen blev oprenset sidste år og der er ikke behov for en yderligere oprensning. Et eventuelt forslag på en oprensning skal behandles på generalforsamlingen i marts Uanset at trailerpladsen er nedstemt er der ikke taget beslutning om hvad de indbetalte midler skal bruges til. Pengene står afsat på en konto og indgår ikke i foreningens budget. Den videre beslutning om pengene skal

3 behandles på generalforsamlingen i marts G41: Hvordan kan det være at vi får 800 kr. tilbage i 2019 for fællearbejde, hvornår er det vedtaget? G41:Når vi har firma ude fra, der skal lave noget i Of Harrestrup, får vi så mere end et tilbud eller hvordan foregår det? G41: Hvorfor sættes kontingent ikke ned, når vi nu sparer kr. om året på den digital udgivelse af bladet, som du har skrevet i bladet? Det blev vedtaget på generalforsamlingen i marts Betaling til fælles vejarbejde opkræves med kr. 200,00 i kvartalerne juli 18, oktober 18, januar 19 og april 19. Pengene kr. 800,00, udbetales ved deltagelse i fælles vejarbejde i Ved større opgaver indhenter foreningen op til tre tilbud på opgaven og vælger de tilbud hvor der er bedst overensstemmelse mellem pris, troværdighed og kvalitet. Bedømmelsen sker normalt på et bestyrelsesmøde. Kontingentet fastlægges af generalforsamlingen og justeres ikke hen over året, uden at det forelægges på en ekstraordinær generalforsamling. Ad. 4: Harrestrup-sager hos Hovedforeningen Indkomne / igangværende sager B33 C42 Der er en igangværende restancesag, afventer dom. Parcellen er overdraget til nyt medlem. Imidlertid udestår der problemer med tidligere tinglyst gæld i ejendommen, som ikke er aflyst. Sagen kører i Hovedkontoret. Ad. 5: Igangværende projekter Aktiviteter i områder og bygninger Aktivitet Bemærkninger Status Estimat 44 Markering af bump på sideveje. Der er 34 bump. Lægges en række firkanter med 4 Projektet fastholdes Er ikke skemalagt endnu firkanter og med 40 cm mellem, skal der anvendes i alt 272 firkanter 45 Danvej vedr. deres sti : Vedtaget Stien er dårlig og ujævn 46 Jættevej. Kørsel ved siden af vejbump og på grønne områder Der opsættes pullerter ved siden af vejbump og der garves en 50 Cm dyb grøft langs den øvre del af Jættevej for at gennemført i efteråret Gennemføres når jorden er blevet blød : Jorden er stadig for hård blot man kommer 30 cm. ned. Afventer.

4 47 Jættevej. Der plantes træer langs den nordlige side af Jættevej ned mod Harrestrupvej. 49 Birketræer på Odinsalle er gået ud 7 stk. forhindre kørsel på plæner. Foreningen kontakter leverandøren for kompensation. Bestyrelsen har besluttet at der skal plantes birketræer i lighed med de øvrige, dvs. sørgebirk. Der indhentes tilbud. Udføres primo oktober/ november Der er skrevet til leverandøren med erstatningskrav. Vi har en selvrisiko på 20 af prisen og det koster kr. 750 pr. træ hvis de skal plante det : Bestyrelsen har godkendt dette. 50 Parkeringsskilt Der opsættes nyt parkeringsskilt ved indkørslen jf. tidligere vedtagelse. 53 Asfalt på Jættevej Huller i asfalten skal lappes inden vinter. Martin udfører. Bestilles hos Jensen Skilte : Samlet pris ca moms. Godkendt på mødet. Vedtaget Ad. 6: Områderne Legepladsen: Arbejdet skrider fremad. Der er plantet græs på højene og volden omkring pladsen eer næsten færdig. Næste møde er d h Hegn og overholdelse af Deklarationen: Nino og Morten har foretaget en gennemgang, og der er hidtil fundet et antal hegn. Der skrives ud til alle med hegn hvor de bedes fremsende deres tilladelse til hegn. John Steffensen har kontaktet Ballerup Kommune med en forespørgsel omkring lovligheden af bestyrelsens krav til hegn. John Steffensen tolker kommunens svar som en bekræftelse på hans påstand. Dette er ikke korrekt jf. Ballerup Kommune. Forsøgsordning omkring parkering Bestyrelsen fastholder forsøgsordningen på første parkeringsplads på Ceresvej og på anden parkeringsplads på Emblavej. Der skrives til alle de berørte beboere og der opsættes standere med dels markering af de enkelte parkeringspladser samt parcelnumre på de reserverede pladser. John Steffensen har forespurgt Ballerup Kommune om navngivne pladser ikke er i strid med bestemmelserne i Deklarationen. Det mener Ballerup Kommune ikke at det er. Projektet fortsætter. Dræningsprojektet Der har været møde med Geihede d. 10. september og de har fået alle tegninger. Projektet skrider planmæssigt frem. Vandvedtægter Som lovet har bestyrelsen opstartet arbejdet med revision af vandvedtægterne. Udkast er udarbejdet og der er kommet forskellige kommentarer. Vedtægterne behandles på næste bestyrelsesmøde således at de kan komme til behandling på næste generalforsamling.

5 Skråparkering ved Valhalla Bestyrelsen arbejder videre med ideen om skråparkering ved Valhalla. Ad. 7: Økonomi Der udarbejdes budget for 2019 som udsendes til bestyrelsens medlemmer, så det kan vedtages på næste bestyrelsesmøde. Ad. 8: Nyt fra redaktør, sekretær og IT-ansvarlige: Lokalbladet: Sidste nummer af Lokalbladet er udkommet. Sekretær: Der sendes brev til alle medlemmer der ikke har afgivet oplysninger eller ikke er fritaget for elektronisk post. Fremover bliver der ikke sende indkaldelser og information med almindelig post. IT: Det er godkendt at vi lader hovedforeningen forestå indscanningen af vore arkiver. Prisen er i alt ca. kr Gitte og Karina flytter alle dokumenter fra vores lokale server. Ad. 9: Personsager (refereres ikke i offentlighed): B11, sag om hegn mellem medlemmet og dets nabo. Tvister om hegn mellem parceller vedkommer normalt ikke foreningen, men da tvisten øjensynligt ikke kan løses af parterne, ser foreningen på sagen. V9, søger om tilladelse til trådhegn og senere et 1 m. højt hegn. Der sendes brev til V9. B2 ønsker at birketræer bliver klippet. Martin ser på det.

6 Ad. 10: Eventuelt Martin kikker på plader på tag over postkasser på I-vej. Referent Torben Lohfert Mødet sluttede kl

7 Kalender Dato Bestyrelsesmøder: Torsdag d. 13. september Torsdag d. 18. oktober Torsdag d. 15. november Torsdag d. 13. december Åbent i bestyrelseslokalet, kl til 12-00: Lørdag d. 25. august Lørdag d. 8. september Lørdag d. 22. september Lørdag d. 6. oktober Lørdag d. 3. november Lørdag d. 1. december Generalforsamling 2019 Lørdag d. 23. marts 2019, kl Åbent i byggesager: Fra 1. april til 30. september 2018 Hver tirsdag (i sæson), i det gamle bestyrelseslokale (i tilknytning til Valhalla)

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. oktober 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 19. juli 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 17. maj 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 14. juni 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. marts 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. februar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 16. august 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 15. november 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 12. april 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Gitte Cordua

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. december 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 7. september 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 18. januar 2018 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Morten Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 9. november 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. december 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 5. oktober 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat

Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Omegnens Fritidshaveforening Harrestrup Generalforsamling 2018 Referat Afholdt i Valhalla, Frejavej 44, 2740 Skovlunde lørdag d. 24. marts 2018 kl. 10.00. Antal repræsenterede parceller (fremmødte stemmeberettiget):

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 8. juni 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt Kenneth

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2016 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2016 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2016 kl. 18.30 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan Lindhardt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. april 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. april 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. april 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.harrestrup-of.dk 30. april 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 30. april 2016 Deltagere Torben Lohfert Marianne Ringborg Jan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 4. maj 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 4. maj 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 4. maj 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon Morten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 6. juli 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling.

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. 25. marts 2013 Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. Afholdt lørdag den 23. marts 2013 klokken 11:00 i foreningens festlokale ( Valhalla ) på Frejavej 44. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til OF Harrestrup

Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup Velkommen til OF Harrestrup. Vi er glade for, at I har valgt at købe hus i vores område, og håber, at i finder jer til rette. OF Harrestrup er tænkt som et åndehul fra storbyens

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 10. august 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 10. august 2017 kl Omegnens Fritidshaveforening Frejavej 44 2740 Skovlunde www.ofharrestrup.dk Referat fra bestyrelsesmøde for OF Harrestrup d. 10. august 2017 kl. 18.30 Deltagere Nino Chieo Jørgen Christensen Martin Dimon

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr.

REFERAT TERRASSERNE. Dato: 12. oktober kl Referent: Louise nr Møde nr Godkendelse af referat nr. REFERAT TERRASSERNE Dato: 12. oktober kl. 19.00 21.00 Afbud: Rasmus Referent: Louise nr. 158 Møde nr. 391 1. Godkendelse af referat nr. 390 Vedtaget 2. Valg af referent Louise nr. 158 3. Mødedatoer: Forslag:

Læs mere

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling.

Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. 1. april 2014 Referat fra OF Harrestrups ordinære generalforsamling. Afholdt lørdag den 29. marts 2014 klokken 11:00 i foreningens festlokale ( Valhalla ) på Frejavej 44. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl , møde hos Holger Hansen, Østvej 8.

Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl , møde hos Holger Hansen, Østvej 8. Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl. 11.00, møde 02-2016 hos Holger Hansen, Østvej 8. Til stede: Jan Rasmussen, formand, Jens Christian Knudsen, kasserer Ib

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016

Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Bestyrelsesmøde 24. aug 2016 Deltagere: Flemming (fra 5. etape og formand), Anette (1.), Karsten (2.), Niels Jørgen(3.), Kurt (4.). Sted: Kurt Henriksen, Sundby Parkvej 18, 2.tv. Bestyrelsens fordeling

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Referat fra Golfvængets Grundejerforenings generalforsamling. Onsdag den 27. april 2005 kl. 19.30.

Referat fra Golfvængets Grundejerforenings generalforsamling. Onsdag den 27. april 2005 kl. 19.30. Referat fra Golfvængets Grundejerforenings generalforsamling. Onsdag den 27. april 2005 kl. 19.30. Der var i alt repræsenteret 25 husstande på generalforsamlingen ud af grundejerforeningens 44. 1. Som

Læs mere

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 12. oktober 2011

Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde 12. oktober 2011 Sted: H/F CNM Indkaldt af: Formand Lars M. Jensen Referat af: Deltagere: Linda Andersen Lars M. Jensen, Anny Petersen, Tom Atkins, Kim Johansen, Tine Pedersen, Alice Dyssell, Dennis Kjærgaard, Linda Andersen

Læs mere

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted.

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Robert Teddy Jensen Kornbakken 14, Esbønderup 3230 Græsted Esbønderup den 16. marts 2015. Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Hermed fremsendes

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 10/5-2014 hos Peter Deltagere: Hans, Jeppe, Jørgen, Niels Jørgen, Peter Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Konstituering 3. Evaluering af seneste generalforsamling 4. Fastlæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2013 Sted: Klim Bjerg Dato: 30. marts 2013 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 5. juli 2011 Afholdt hos: Til stede: Afbud: - Referent: Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden 2) Rundtur i området, hvis der er behov for det 3) Godkendelse

Læs mere

Vejledning for byggeansøgning og tegninger

Vejledning for byggeansøgning og tegninger Læs venligst!! Denne dokument pakke indeholder: Vejledning Ansøgningsskema 3 tegnings mastere 1 skema for materialevalg mm. Vejledning for byggeansøgning og tegninger Formål og arbejdsgang: Ved enhver

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 4/2-2018 hos Hans Deltagere: Hans, Niels Jørgen, Jeppe, Jørgen, Peter Afbud: H.P. Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi 3. Evaluering af grøfteprojekt 2017 4. Vejvedligeholdelse

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Boelsvang

Grundejerforeningen Boelsvang Grundejerforeningen Boelsvang Referat af generalforsamling d. 21. marts 2019, kl 19.00 Kokkedal Kirke, Menighedshuset. 1. Valg af dirigent & referent Referat Valg af dirigent. Bestyrelsen indstiller Oscar

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Generalforsamling Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fremlæggelse af budget 6.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Onsdag d. 19.03.2013 Afholdt på: Dalum Landbrugsskole Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven-Erik Peterson blev valgt som dirigent.

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Vejledning for byggeansøgning og tegninger

Vejledning for byggeansøgning og tegninger Læs venligst!! Denne dokument pakke indeholder: Vejledning Ansøgningsskema 3 tegnings mastere 1 skema for materialevalg mm. Vejledning for byggeansøgning og tegninger Formål og arbejdsgang: Ved enhver

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 31. oktober 2016 Til stede: Ole Storch, Karen Bak, Jens William Jensen, Else og Elo Hesselbjerg, Sonja og Børge Mønster, Birthe og Ove Nielsen, Ebba og Svend Aage Sørensen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 6. januar 2010.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 6. januar 2010. Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 6. januar 2010. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 4) Lokalplanforslag for Vejlgårdsparken 5) Restancer 6) Regnskab 7) Snerydning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Niels Essemann (bestyrelsesmedlem) Per Plougmand Bærtelsen (kasserer) Til stede: Jens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING

MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING MIKKELMARK GRUNDEJERFORENING 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling d. 30.06.2012 Alf Jacobsen blev valgt. Han takkede for valget, konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 28. april 2011 Afholdt hos: Helle Til stede: Mads, Helle og Jørgen Afbud: Peter, Thomas og Christina Referent: Jørgen Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl Med følgende dagsorden:

Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl Med følgende dagsorden: Referat af generalforsamling 2016 Onsdag d. 16. marts kl. 19.30 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning for 2015 4. Rotter. Beslutningsforslag om løsning.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt.

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt. J.nr. 00196 mg/ih Referat af ordinær generalforsamling Den 28. april 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i AB Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret

Læs mere

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år

2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år Referat af ordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde Onsdag den 26. februar 2014 kl. 19.00 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 26. marts 2016

Referat fra Grundejerforeningen Karinavej ordinære generalforsamling. lørdag den 26. marts 2016 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ejgild Christensen nr. 35. blev valgt til dirigent Flemming Johansen nr. 27. valgt til referent Ejgild slog takten an og konstaterede, at indkaldelse til

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015

www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 www.grundejerforeningen-mariesminde.dk Kolding, den 19. februar 2015 Referat af : Ordinær generalforsamling torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.15 i Spejderhuset, Mariesmindevej 4. Dagsorden: 1 Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN FERREN

GRUNDEJERFORENINGEN FERREN TIL GRUNDEJERFORENINGEN FERREN S MEDLEMMER INDKALDELSE TIL ORDINNÆR GENERALFORSAMLING Med følgende dagsorden: Lørdag den 19. marts 2011 11, kl. 10:30 i Fælleshuset 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere