BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 13. september 2016 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 13. september 2016 kl"

Transkript

1 REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 13. september 2016 kl Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben Dalsgaard Pedersen, næstformand ibestyrelsen Hanne Mette Olesen, kontaktperson til Skole & Forældre Per Horn Petersen Sofie Melhedegaard Vasegaard Dorte Grønbæk Jensen van Mieghem Karsten Jørgensen Max Klitgaard Sørensen Louise Maria Løgstrup Bach Agnethe Kristiansen, medarbejderrepræsentant lærer Jonna Roersen, medarbejderrepræsentant pædagog Maj-Britt Bjerregaard, medarbejderrepræsentant pædagog Kirsten Frederiksen, medarbejderrepræsentant - lærer Jonas Gram Hauris Hansen, elevrådsformand i Skals Vakant, elevrådsformand i Ulbjerg Kirsten Frederiksen, Jess-Ole Jensen og elevrådsrepræsentanten, Jonas Gram Hauris Hansen, Skals Skole/SFO (Malene Afbud Holst Andersen deltog på vegne af ledelsesteamet) Sekretariat/referent Jesper Poulsen var referent Referat udsendt Søndag 18. september 2016 DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referatet fra det ordinære møde, mandag 22. august 2016 (referatet fra dette møde blev udsendt lørdag 27. august 2016). Referatet godkendt. 2. Meddelelser (om muligt korte og/eller skriftlige). a) Formanden og næstformanden. Kontaktforældrene, Skals/Ulbjerg, inviteres til møde med bestyrelsen, tirsdag 15. november 2016 kl , i kantinen på Skals Skole/SFO. Emnet for dette møde fastlægges senere, men datoen udmeldes allerede nu. Bestyrelsen er enige i at Antimobbestrategien er temaet for mødet med kontaktforældrene, tirsdag 15. november 2016, kl , i kantinen på Skals Skole/SFO. Der er inviteret til Landsmøde i forældreorganisationen, Skole & Forældre, fredag 18. november og lørdag 19. november 2016, på Hotel Nyborg Strand. Formanden, Thomas Mathias Madsen, repræsenterer Skolefællesskabet, Skals/Ulbjerg.

2 Byggeri og renovering af Skals Skole/SFO samt koblingen til budgetforliget: Projektet er stadig på i budgetoverslagsårene. Planen hedder projektering i 2020 (1,3 mio.kr.). Byggeriet sker i årene 2021 og 2022 (40,0 mio.kr. og 20,85 mio. kr.). Der er samlet set afsat 62,15 mio. kr. i budgettet. b) Elevrepræsentanterne. Skals Skole/SFO: Der er afholdt konstituerende elevrådsmøde på Skals Skole/SFO, onsdag 24. august 2016: Der blev valgt formand, næstformand og sekretær. Legepladsudvalget kom på plads, og næste møde er aftalt til, onsdag 28. september Ulbjerg SDI: Der er afholdt elevrådsmøde på Ulbjerg SDI, torsdag 11. august 2016: Der afholdes Halloweenfest for indskolingen, klasse, fredag 28. oktober Der deltager en lærer i forbindelse med arrangementet. Elevrådet har stadig fokus på, at eleverne selv holder orden på skolen og efterlader skolen ren og pæn. Især toiletterne er der fokus på. Fra bestyrelsen blev det foreslået, at eleverne inddrages i udformningen af Antimobbestrategien. Bestyrelsen vil i relation hertil gerne sende en repræsentant til elevrådsmøderne. Thomas Mathias Madsen deltager i disse møder og tager selv kontakt til de respektive elevråd. Ledelsen forbereder elevrådene på arbejdet med Antimobbestrategien og sørger for deres deltagelse i arbejdet. c) Medarbejderrepræsentanterne, herunder tilbagemeldinger fra dagligdagen - pædagogisk og arbejdsmiljømæssigt. Ulbjerg Skole: Indskolingen har indført Ugeskemarevolution, og eleverne er glade for det. Mellemtrinnet afholder i uge 37 Fagcaféer her kan forældrene komme og høre om fagene (dansk, matematik og/eller engelsk). Der startes med brobygning mellem vore skoler i uge 38. I første omgang i 5. klasse og i 6. klasse. Sidstnævnte klasse tager til Skals, og 5. klasse får besøg fra Skals. Der meldes om stor travlhed blandt personalet. Ulbjerg SFO: Der afholdes Bedsteforældredag, fredag 16. september Børnehaven Møllebakken : Der arbejdes i øjeblikket med et Høstemne, som munder ud i en lille forestilling for bedsteforældrene. Skals Skoles SFO: Svømning er netop startet op. 84 børn er tilmeldt. SFO-Klubben har også et svømmetilbud og med 32 børn. Der er indmeldt 2 nye børn i Skolefritidsordningen. Alle film fra Julenissefesten, i november måned 2016, er nu placeret på hjemmesiden. Skals Skole: Orientering om Tematorsdage i indskolingen, årgang. Tiltaget er en stor succes. Der har været afholdt Fagdag for personalet fra Skals og Ulbjerg skoler. Lærere, der underviser i naturfag, har deltaget. Den øvrige del af det pædagogiske personale arbejdede med holddelt undervisning.

3 d) Ledelsesteamet. De aktuelle elevtal på vore to skoler ser medio september måned 2016 således ud: Ulbjerg SDI 101 (+1) og Skals Skole/SFO 342 (+2). Parenteserne viser forskellen i forhold til det seneste bestyrelsesmøde. Der arbejdes lige nu på en ny aftale, hvad kopiering og udprintning angår, på Skals Skole/SFO. Indkøbsafdelingen i Viborg Kommune har orienteret om nogle uhensigtsmæssigheder i den nuværende serviceaftale. Kort orientering. Kopiering: Den korte orientering bestod i et bilag, som blev omdelt på mødet. Ledelsesteamet har drøftet en række mulige fokuspunkter for det kommende år: Temaet for de kommende ledelsesteammøder vil blandt andet være holddeling. Erfaringer fra Ulbjerg SDI kan eventuelt udnyttes på Skals Skole/SFO, hvis de giver mening her. Tema-torsdagen er begyndelsen på et målrettet arbejde med holddeling. Er der et timebesparende potentiale i holddannelse? Ligeledes er der fokus på pædagogiske læringsfællesskaber, jf. det af personalet udarbejdede årshjul for samarbejdet vore to skoler imellem. Det pædagogiske personalet er udfordret i forhold til arbejdet med den nye digitale læringsplatformm, Meebook. Der vil blive et fokus på især den målstyrede undervisning samt elevplansfunktionen, som ikke var indeholdt i det første kursus for personalet. Der er arrangeret opfølgningskursus for begge vore skoler i november måned e) Andre. Legepladsudvalget har afdelingsleder, Kristian Schmidt, som tovholder, og Thomas Ambrosius er bestyrelsens repræsentant i udvalget. Tovholderen mener ikke, at det er nødvendigt med en menig forælder fra mellemgruppen i udvalget, fordi der skal indledes et samarbejde med Borgerforeningen i Skals, der også arbejder med tanker vedrørende et legepladsprojekt. Legepladsudvalget har endvidere elevrepræsentation, idet der er udpeget 3 elever fra elevrådet til udvalget. Alle 3 elever kommer fra mellemgruppen. Udvalget har tager fat på mødeaktiviteten og vil i første omgang kontakte Borgerforeningen. Tovholderen og skoleinspektøren fremsender en ansøgning til Legepladspuljen i Viborg Kommune, jf. bestyrelsens beslutning herom i maj måned Der er i 2017 afsat kr. til legepladsen på Skals Skole/SFO. Det første møde i udvalget afholdes, tirsdag 27. september Der er 5 elever med i udvalget, heraf 3 elevrådsrepræsentanter. 2 medlemmer fra Borgerforeningen i Skals deltager ligeledes. Herudover vil der være deltagelse af Thomas Ambrosius og af teknisk serviceteamleder, Ole Konnerup Pedersen. SFO- og klublederen er i gang med at indhente tilbud til inspiration for udvalget. Der er ligeledes planer om en udflugt for udvalget. Det forventes, at dele af legepladsen vil være klar i efteråret Der kan være krav om licitation, når der anvendes midler fra Legepladspuljen, hvor der for 2017 er reserveret midler ( kr.) til brug på Skals Skole/SFO.

4 3. Budgetforliget for 2017 samt overslagsårene er nu indgået og omfatter samtlige partier i Byrådet. Hvordan ser konsekvenserne ud for Skolefællesskabet, Skals/Ulbjerg? Besparelsen på det administrative område på kommunens skoler. Indholdet i det netop indgåede budgetforlig blev offentliggjort, mandag 5. september 2016, i form af en pressemeddelelse. Budgetforliget er historisk, fordi samtlige partier i Byrådet står bag det. Skolestrukturen kom alligevel ikke i spil denne gang. Skoleområdet er samlet set tilført 24 mio. kr., men de allerede reducerede budgetter for 2017 fastholdes. Det indebærer, at der er fjernet 25 mio. kr. fra skolerne på forskud. Ledelsesteamet gennemgår budgetforliget og dets mulige konsekvenser. Bestyrelsen drøfter, om der skal handles i forhold til budgetforliget, som også har nogle hensigtserklæringer (analyser) vedrørende effektiviseringer på det administrative område for skolernes vedkommende. Bestyrelsen drøfter udspillet til administrative besparelser i det kommunale skolevæsen på baggrund af det uddelte kommissorium fra det seneste bestyrelsesmøde. Hertil skal lægges yderligere effektiviseringer, jf. budgetforliget. Budgetforliget blev drøftet igennem. Bestyrelsen afventer en konkretisering af eventuelle besparelser på det administrative område. Man undrer sig over, at besparelsen er øremærket det administrative personale. Det fratager skolen både fleksibilitet og selvbestemmelse i forhold til at håndtere en eventuel besparelse, idet der jo så ikke kan foretages en generel besparelse på skolens samlede budget. Viborg Kommunes styringsfilosofi, Central styring Decentral ledelse er i høj grad udfordret med denne politiske bslutning. 4. Forældremøder, efteråret 2016, og deltagelse af forældrerepræsentanter. Der ses i den forbindelse på kontaktforældreordningen, herunder en opdateret folder i relation hertil. Talepapir, til brug på forældremøderne er udarbejdet og rundsendt til de forældrevalgte. Listen over de resterende forældremøder i efteråret 2016 udsendes til bestyrelsen inden den tilstundende weekend. På bestyrelsesmødet fordeles de forældrevalgte på forældremøderne på vore skolers respektive klasser eller hold. Den reviderede Kontaktforældrefolder drøftes kort, inden den færdiggøres og uddeles til de nyvalgte kontaktforældre. De allerede afholdte forældremøder har fået valgt nogle kontaktforældre, som har en folder til gode. Sekretariatet sørger for, at disse kontaktforældre modtager en folder snarest efter bestyrelsesmødet. Talepapiret kigges igennem med henblik på eventuelle ændringer, inden forældremøderne løber af stablen. Kontaktforældrefolderen medbringes til mødet. Der er ikke tilføjelser til Talepapiret. Papiret ønskes udleveret i god tid (det er allerede rundsendt til bestyrelsens medlemmer i sin nuværende ordlyd). Der opfordres til, at det enkelte bestyrelsesmedlem selv sorterer i materialet. Repræsentation i forhold til de kommende forældremøder vedlagt til dette referat. Kontaktforældrefolderen blev løbet igennem. Der var følgende ændringer til folderen: Ordet VIGTIGT skal slettes. Desuden skal teksten Kontaktforældrene skal ikke være konfliktløsere det er en opgave for vore respektive skoler! ikke skrives med stort og med fed skrift. Folderen rettes til inden udsendelse til de valgte kontaktforældre.

5 5. Opdatering af den nuværende trafikpolitik, så den er klar til placering på vore respektive skolers hjemmeside inden slutningen af januar måned Proces- og tidsplan blev aftalt på seneste bestyrelsesmøde. Oplægget fra Sikker Trafik til revision af den nuværende trafikpolitik (omfatter udelukkende Skals Skole/SFO) skal ses i lyset af, at undgå trafikkaos omkring vore skoler, få flere børn til at cykle til skole, skabe ansvarlige og risikobevidste unge, gøre voksne til gode rollemodeller og endelig at styrke samarbejdet mellem skole, lærere, børn forældre og politi. Interesserede forældre tænkes involveret i arbejdet med at udarbejde og revidere en fælles politik på området (kontaktforældrene bruges specifikt til arbejdet med at revidere Antimobbestrategien). Septembermødet i bestyrelsen betragtes som et opstartsmøde. Det videre arbejde delegeres til ad hoc-grupper med deltagelse af bestyrelsesmedlemmer, som bruger oktober og november måned til at komme med specifikke forslag til bestyrelsen som helhed, jf. den skabelon som Sikker Trafik har udarbejdet til formålet. Der skal etableres et relevant samspil med det pædagogiske personale, Skals/Ulbjerg. Bestyrelsen udarbejder på baggrund af udspil fra Sekretariatet et egentlig forslag til ny trafikpolitik på mødet i december måned. Januarmødet bruges til at finpudse en opdateret trafikpolitik, der efterfølgende vedtages og placeres på vore skolers hjemmesider. Den nuværende Trafikpolitik for Skals Skole/SFO er vedlagt dagsordenen som bilag. Bestyrelsen drøfter og følger op på den aftalte strategi for arbejdet. Der blev nedsat et udvalg, der skal udarbejde et oplæg til næste møde. Udvalget består af færdselskontaktlærerne, Lisbeth Mårbjerg, Ulbjerg SDI, og Kirsten Frederiksen, Skals Skole/SFO. Bestyrelsen repræsenteres af Thomas Mathias Madsen, Per Horn Petersen og Karsten Jørgensen. Fra ledelsesteamet deltager Malene Holst Andersen (tovholder) og Kristian Schmidt i udvalget. Bestyrelsesformanden griber fat i et par kontaktforældre med henblik på deltagelse i udvalget. 6. Kommunikationen mellem skole og hjem blev drøftet på det seneste bestyrelsesmøde. En arbejdsgruppe har været nedsat til at udarbejde en tilføjelse til principperne om skole/hjem-samarbejdet og nærmere bestemt afsnittet om "kommunikation". Strategi til styrkelse af den gode historie omkring vore skoler diskuteres, herunder henvendelsesformer og debattone. Arbejdsgruppen, der blev nedsat på bestyrelsens møde i august måned, skulle se på kommunikationen mellem skole og hjem på baggrund af en tidligere drøftelse. Der ønskes kort sagt en præcisering af, hvilke meddelelser der egner sig til henholdsvis opslagstavle og/eller ugeplan m.v., samt hvilke meddelelser der bedst egner sig til at blive sendt som en besked. Inden bestyrelsens beslutning bør indholdet sendes til udtalelse i MED-lokaludvalget. Den mere præcise sagsfremstilling til dette punkt modtages fra et af arbejdsgruppens medlemmer snarest, hvorefter den eftersendes. Følgende tekst er tilgået Sekretariatet og udsendt inden bestyrelsesmødet:

6 Forslag til principper for kommunikation på SkoleIntra (som tillæg til de nuværende principper for skole/hjem-samarbejdet. De ansatte skal i særlig grad være opmærksomme på at skabe tydelig kommunikation og i videst mulige omfang holde kommunikationen til de rette kanaler. Opslagstavlen bruges, når indholdet har eller burde have interesse for alle i målgruppen (f.eks. klasser, SFO, årgangen eller alle). Beskedsystemet bruges, når indholdet ikke har interesse for alle i én af skolens definerede grupper (f.eks. de, der kommer for sent, drengene i 3. klasse, de elever fra 2. klasse der går i SFO). Kalenderen skal indeholde informationer om aktiviteter, der kræver ændret mødetid og/eller særligt udstyr (f,eks. cykel eller fiskestang). Disse aktiviteter skal fremgå af kalenderen, også selv om de er omtalt på Opslagstavlen. Alle forældremøder, bestyrelsesmøder, forældrearrangementer og lignende skal fremgå af Kalenderen. Medlemmerne af bestyrelsen var enige om, at drøftelserne omkring brug af SkoleIntra forankres i MED-lokaludvalget. Det anbefales, at der i MED-lokaludvalget udarbejdes en fælles skabelon for begge skolers brug af intranettet. Det blev nævnt, at funktionen Kontaktbog med fordel kan indarbejdes i kommunikationen mellem skole og hjem. Dette f.eks. i forhold til procedurer for sygemeldinger, hvad eleverne angår. Det skal understreges, at der ikke skal sendes fysiske kopier ud, hvis der sendes besked med samme indhold på Skole- Intra. Det blev endvidere aftalt på bestyrelsens august møde, at der skulle ses på en fremgangsmåde til styrkelse af den gode historie omkring vore skoler. Dette falder godt i tråd med, at formanden ønsker et punkt til drøftelse vedrørende henvendelsesformer og debattone. Der åbnes for denne vigtige diskussion, som godt kan udbredes til de kommende bestyrelsesmøder i form af et tema. Den sidste del af dette punkt blev udsat til næste bestyrelsesmøde. 7. Klassekasser og håndteringen af disse. Forældrehenvendelser op under sommerferien Punktet er udsat fra seneste bestyrelsesmøde. På det sidste bestyrelsesmøde inden sommerfriheden blev begrebet klassekasser bragt på banen med afsæt i to forældrehenvendelser. En klassekasse er teknisk set en frivillig forældreindbetaling, som klassens kontaktforældre kan foretage indkøb for til klassens fælles bedste. Pengene kan også aftales brugt til sociale arrangementer og/eller skolerejser. Grunden til de to forældrehenvendelser er, at der ikke har været enighed forældre og kontaktlærere imellem omkring de ting, der er indkøbt til klassen. Derfra er der ikke langt til beskyldninger om misbrug. Det skal samtidig understreges, at folkeskoleloven tilsiger, at undervisningen i Danmark er gratis. Bestyrelsen drøfter det principielle vedrørende brug af klassekasser. Der tages derefter stilling til, om der skal udarbejdes principper på området dækkende vores skolefællesskab. Bilag med direkte spørgsmål til bestyrelsen fra en af de nævnte forældre vil blive udsendt til bestyrelsen i løbet af fredagen, 9. september Bestyrelsen drøftede baggrunden for forældrehenvendelserne og besluttede, at der skal udarbejdes principper for brug af klassekasser. Thomas Mathias Madsen og Jesper Poulsen udarbejder forslag til principper på dette område til næste bestyrelsesmøde i oktober måned 2016.

7 8. Ændringer til bestyrelsens mødekalender for skoleåret, 2016/2017. Et af bestyrelsesmedlemmerne anmodede på det seneste møde om, at den allerede vedtagne mødekalender for skoleåret, 2016/2017, kunne ændres for at modvirke en del afbud. Anmodningen fik formanden til at rundsende et ændringsforslag til bestyrelsens medlemmer. Ændringerne drejer sig om disse 3 møder: Onsdag 5. oktober 2016 ændres til torsdag 13. oktober Onsdag 1. februar 2017 ændres til mandag 6. februar Onsdag 24. maj 2017 ændres til tirsdag 23. maj Mødesteder og mødetidspunkter fastholdes omkring de nævnte møder. Bestyrelsen drøfter ændringsforslagene og beslutter en revideret mødekalender for indeværende skoleår. De foreslåede ændringer blev godkendt. En nyrevideret udgave af bestyrelsens mødekalender ønskes udsendt snarest. 9. Eventuelt. Orientering om at 9.-klassene på Skals Skole/SFO tager på en 3-dages tur til København. Bestyrelsen havde ingen bemærkninger hertil. Årgangen afspadserer timerne løbende i skoleåret, 2016/2017, idet eleverne kun har 34 ugentlige undervisningstimer. Lærerne, der skal med på lejrskolen, afspadserer efter deres individuelle ønsker, Evaluering af skolebestyrelsesmøder. Punkt på næste møde. Generel forventningsafstemning omkring bestyrelsens arbejde. Punkt på næste møde. Tirsdag 27. september 2016 kl er der Dialogmøde på dagtilbudsområdet. Mødet afholdes i Multisalen på Viborg Rådhus. Bestyrelsesmedlemmer er velkomne til at repræsentere børnehaverne på disse møder (de tilsvarende dialogmøder på skoleområdet har deltagelse af formand, næstformand og skoleinspektør). Næste møde: Torsdag 13. oktober 2016 kl i personalerummet på Ulbjerg SDI. BEMÆRK ændret mødedato, jf. denne dagsordens punkt 8.

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 13. oktober 2016 kl. 19.00 21.30 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 2. marts 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 22. august 2016 kl. 19.00 21.30 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

Bestyrelsesmøde Skals/Ulbjerg skolefællesskab den 17/ Referat skolebestyrelsesmøde for Skals/Ulbjerg skolefællesskab

Bestyrelsesmøde Skals/Ulbjerg skolefællesskab den 17/ Referat skolebestyrelsesmøde for Skals/Ulbjerg skolefællesskab Referat skolebestyrelsesmøde for Skals/Ulbjerg skolefællesskab Dato: 17/5 2018 Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Skals Skole Mødeleder: Bestyrelsesformanden Sekretariat/referent: Ledelsesteamet Ivan Flarup

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 2. marts 2015 kl. 19.30 22.00 (Bemærk det ændrede begyndelsestidspunkt) Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Preben

Læs mere

Oversigt over dagsorden:

Oversigt over dagsorden: Oversigt over dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser 3. Punkter til fremtidige møder 4. Legepladsudvalget 5. Møllebakken - Fremtiden (Bilag 1.1, 1.2, 1.3) 6. Økonomi (Bilag 2) 7. Pædagogisk

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 3. november 2016 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 13. juni 2016 kl. 18.00 19.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 12. december 2016 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 12. december 2016 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 12. december 2016 kl. 18.30 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Onsdag 6. september 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Bilag (er sendt ud via mail):

Bilag (er sendt ud via mail): REFERAT AF MØDE I FÆLLESBESTYRELSEN FOR MØNSTED SKOLE OG SPARKÆR LBO. Deltagere: Uds. dato: 11. august 2016 Forældrerepræsentanter: Henrik Andersen, Jens Malmkvist, Majbritt Jønsson, Susanne Vestergaard,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 2. maj 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Godkendelse af dagsorden (B)

Godkendelse af dagsorden (B) til skolebestyrelsesmøde - Skals/Ulbjerg Skolefællesskab Dato: 12/4 2018 spunkt: kl. 19.00-21.30 Sted: Ulbjerg skole Mødeleder: Bestyrelsesformanden Kirsten Frederiksen, medarbejderrepræsentant - lærer

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Dorte Grønbæk Jensen van Mieghem, Per Horn Petersen og Afbud

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Dorte Grønbæk Jensen van Mieghem, Per Horn Petersen og Afbud REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 10. januar 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand

Læs mere

20 - Skolens ledelse. Møderække repetition - Medarbejdere. Personalesituationen - SFO og klub. Omprioriteringsbidrag 1%, - Elevrådet

20 - Skolens ledelse. Møderække repetition - Medarbejdere. Personalesituationen - SFO og klub. Omprioriteringsbidrag 1%, - Elevrådet Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter. DAGSORDEN: Punkt / Dagsordenpunkt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 15. juni 2015 kl. 18.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mødested Tirsdag 6. februar 2018 kl. 19.30 22.00 BEMÆRK ændret start- og sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 24. august 2015 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 24. august 2015 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 24. august 2015 kl. 19.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Afbud Sekretariat/ referent Referat udsendt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 15. juni 2017 kl. 18.00 22.00 BEMÆRK ændret start- og sluttidspunkt! Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet P I) Deltagere Thomas

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (personalerummet) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 3. april 2017 kl. 19.00 21.30 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Mette Kastberg

Læs mere

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1

Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Onsdag den 9. september 2015 kl. 16.30 18.30 på Åvang, Aktivitetssalen Møde nr. 1 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen, Karina

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 1. februar 2016 kl. 19.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (kantinen) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 24. januar 2018 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 4 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar 2018 Deltagere Skolens kontor Kl. 18.00-20.00

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 13. april 2015 kl. 19.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand Vivian

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl.

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 18/6 2014 Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. 19) Afbud fra: Peter, Flemming Tilstede: Sted: Ellekildeskolen Punkter til

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Tirsdag den 12. december 2017, kl 17.30 19.30 på Rødbyafdelingen, Byskolevej 1, 4970 Rødby. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe og

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Tirsdag 23. maj 2017 kl BEMÆRK ændret sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Tirsdag 23. maj 2017 kl BEMÆRK ændret sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mødested Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19.00 20.30 BEMÆRK ændret sluttidspunkt! Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 2. november 2015 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 2. november 2015 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 2. november 2015 kl. 19.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 12. februar 2018 Tid: 18.30 21.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs de vedlagte bilag Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 16.08.2018 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 16.08.2018 Kongsbjergskolen 19:00/21.40

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 7. december 2015 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 7. december 2015 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 7. december 2015 kl. 18.00 22.00 Mødested Skals Skole/SFO (fællesrummet og personalerummet i P I) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (i det spritnye personalerum)

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Ulbjerg SDI (i det spritnye personalerum) REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Torsdag 21. august 2014 kl. 19.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (i det spritnye personalerum) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde + Referat skolebestyrelsesmøde onsdag den 2. november 2011 kl. 17.15 på mediateket Forældrerepræsentanter: Jane Vanting Dannesøe, Birgitte Lindsten, Anders Zorn, Charlotte Mallow, Jesper Ernest Andersen,

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

Fanø Kommune. Referat

Fanø Kommune. Referat Fanø Kommune Referat Skolebestyrelsen 2014-2018 Den 26. januar 2018 kl. 14:30 Mødested: Mødelokalet Rudbøl Afbud: Medlemmer: Sekretær: Flemming Thiesen, Niels Heinel Jonas Tauman, Eva Elleskov, Torben

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19 Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 19.08.13 kl. 17 19 Bestyrelsesmedlemmer Navn Mailadresse Mobil tlf. Fremmøde Forældrerepræsentant Bestyrelsesformand Mette Frimodt-Møller memo@science.ku.dk X

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 12. december 2017 kl

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Tirsdag 12. december 2017 kl REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Tirsdag 12. december 2017 kl. 18.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Thomas Mathias Madsen, bestyrelsesformand Preben

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 1. december 2014 kl. 18.00 22.00

BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG. Mødedato Mandag 1. december 2014 kl. 18.00 22.00 REFERAT BESTYRELSESMØDE - SKOLEFÆLLESSKABET SKALS/ULBJERG Mødedato Mandag 1. december 2014 kl. 18.00 22.00 Mødested Ulbjerg SDI (personalerummet) Deltagere Preben Dalsgaard Pedersen, bestyrelsesformand

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 10 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO) Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl. 18.00 ca. 20.30 Personalerummet på Borupgårdskolen Deltagere Formand Birgit Mørup (BO) Næstformand Jesper Hersbro (RØ) Forældrerepræsentanter Nikolaj

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. august 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Marianne Pedersen (formand),

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato Ansvarlig Tid Referat 22. august 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Afbud: Mick Salling Martin deltog fra kl. 17.20 Mogens Rubin deltog fra kl. 17.10 Søren Riemer deltog

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby

Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby Forretningsorden for Fællesbestyrelsen i Vivild Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for Vivild børnebys fællesbestyrelse. 2 Bestyrelsens sammensætning Fællesbestyrelsen

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl i personalerummet Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 24. august kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen

Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Amager Fælled Skole s forretningsorden for skolebestyrelsen Version: 0.4 1. Medlemmer, konstituering m.m. Skolebestyrelsen er sammensat i henhold til Bekendtgørelse af lov om Folkeskolen (nr. 665 af 20.06.2014)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 08.06.2017 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat af Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 08.06.2017 Personalerummet 19:00/21.30

Læs mere