Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang. Standerhejsning lørdag d. 24 marts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang. Standerhejsning lørdag d. 24 marts"

Transkript

1 Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Standerhejsning lørdag d. 24 marts

2 Skelskør Roklubs bestyrelse 2018 / 19 Formand Margit Geil. Strandgade Skælskør. Tlf margitg@hotmail.dk Kasserer Inge Marie Nielsen Flakkebjerg Hovedgade 22A 4200 Slagelse Mob: inge.marie@nielsen.mail.dk Næstformand Peter Birk Nielsen Bondesager Korsør Mob: pbirknielsen@gmail.com Bestyrelsesmedlem Peer Letholm Lindevej Skælskør Tlf peer.letholm@stofanet.dk Sekretær Kirsten Falch Vindagerhuse Skælskør Mob: kirsten@fam-falch.dk Bestyrelsesmedlem Charlotte Letholm Lindevej Skælskør Tlf peerlotte@stofanet.dk Revisor. Per Rasmussen Højen Skælskør Tlf perras@stofanet.dk Revisorsuppleant. Ulrik Andersen Toften Skælskør Bestyrelsesmedlem Henrik Christiansen Løvsangervej Skælskør Tlf tivoli1986@gmail.com SKROT Skelskør Roklub Tidende Deadline til næste SKROT Fredag d. 31 august 2018 Indlæg sendes til Redaktøren på . emejsner@hotmail.com Redaktør: Erik Mejsner PR. Varetages af bestyrelsen. Hjemmesiden:

3 Standerhejsning Mød op til Skelskør Roklubs standerhejsning Lørdag d. 24 marts kl Der vil være kaffe, the og kage efter at standeren er hejst til top. Formanden vil uddele Diplomer til dem der har roet flest km i de forskellige bådtyper. Tag venner, familie og kommende medlemmer med til en hyggelig eftermiddag. Hilsen Bestyrelsen Vores nye Bestyrelsmedlem Henrik Christiansen var ikke til stede ved fotograferingen.

4 Klubbens Udvalg 2018 / 19 Materiel Forvalter Keld Nielsen Vestermarksvej Slagelse Tlf: kirstenkeldnielsen@gmail.com Husforvalter Varetages af bestyrelsen. Med Peter Birk Nielsen som kontaktperson. Fonu Else Rasmussen Højen Skælskør Tlf elseras@stofanet.dk Materiel Forvalter Kajak Peter Dam Kongeåsen Skælskør Tlf dam.peter@hotmail.com Hjemmeside Arne Binderup Gartnervænget Skælskør Tlf arne.binderup@gmail.com

5 Skelskør Roklub Formandsberetning for 2017 Så er der fløjet endnu et år i roklubben med masser af gode timer og oplevelser, både på vandet og på land. Det har også været et travlt år, hvor vi har fejret klubbens 100-års jubilæum. Vi startede sæsonen den 25. marts med standerhejsning i det flotteste vejr. hvor næsten 60 roere mødte op. Her havde vi fornøjelsen af at få døbt vores nye 4-årers inrigger, som vi havde ventet på længe. Flemming Jørgensen døbte båden Fjordkaperen. Vi havde også fået en turkajak, som ungdomstræner Tina Bjerg døbte Qwang, navnet valgt af de unge. Og så donerede Gert og Inger Christensen senere på foråret Ingers gode Havkajak til klubben, og den fik selvfølgelig navnet Inger. Mange tak til jer for den fine gestus. Den 29. april havde vi forårsrengøring, og her var ca. 20 gode roere mødt frem med opsmøgede ærmer, koste og klude, og der blev gjort rent både inde og ude. Primo maj startede de unge på onsdagsholdet, og der blev startet et nyt ungdomshold om tirsdagen. Hans Albrechtsen tog sig af de nye, mens Tina Bjerg fortsatte med de unge fra sidste år. Det er herligt at se både Tinas og Hans tilgang til de unge, og skønt at de unge har mod på at komme til træning, også selv om vejret tit er dårligt. Vi har været så heldige at Mads Dinesen ofte har været med som ekstra hjælp med de nye på tirsdagsholdet, og vi er glade for at Mads har sagt ja til at fortsætte med holdet fra juni, dog om torsdagen. Hans vil så modtage et nyt hold unge tirsdag, mens Tina kører videre med sit onsdagshold. Jeg vil gerne rette en kæmpe tak til Hans og Tina det er godt at vide at de unge er i gode hænder. Også stor tak til Mads og til nogle af de erfarne kajakroere, som har stillet op i enkelte tilfælde som ekstra hjælp. Aftenroning tirsdag aften begyndte også i maj. Her vil jeg gerne takke Sanne og René, som virkelig har været flittige og har taget sig godt af aftenroningen. Der er kommet flere aftenroere, og jeg håber der kommer endnu flere i år. Jeg vil dog henstille til, at eftersom der er træning for de unge tirsdag kl. 17, skal man vente, til de er på vandet. Der har været tilfælde hvor nogen begyndte at hive både ud, mens de unge stadig var i gang med opvarmning på for pladsen! Vi skal naturligvis respektere hinanden. Man kunne også ro en mandag aften der er der ikke så meget aktivitet! Vores første kajakkursus løb af stablen 3. og 4. juni, og her fik 14 nye kajakroere deres IPP2. Vi havde endnu et kursus den 5. og 6. august, med 7 nye kajakroere.

6 Mette Madsen og Kirsten Falch tog initiativ til aftenroning med de kajakroere, der lige havde fået IPP2, eller som ikke har den store erfaring. Det blev vel modtaget, med mange deltagere, også blandt de unge. Så en stor tak til Mette og Kirsten. Den 10. juni havde vi Åbent Hus i forbindelse med Havnens Dag, og det blev nogle hyggelige timer, hvor vi også fik et par nye roere. Som tidligere år var der et arrangement Sct. Hans aften den 23. juni. En pæn flok roere, både inriggere og kajakker, roede ud på fjorden og så på bål, og så tilbage til roklubben til hygge. Tak til Else og Dorrit, der som sædvanlig tog sig af dette arrangement. Så når vi frem til 1. juli den dag vi fejrede klubben 100-års jubilæum. Det blev en virkelig dejlig dag! Formiddagen var noget grå, men da en flot kortege med flagsmykkede både og kajakker kom ind i havnen lige før receptionen i Det Røde Pakhus, var det klaret noget op. Det var et herligt syn, der blev nydt af både borgmester, udvalgsformand, presse og en flok gæster. Til receptionen bagefter var der omkring 100 gæster, og der var en herlig stemning, med en blanding af nuværende og tidligere roere og enkelte borgere. Om aftenen havde 114 deltagere meldt sig til fest, og igen var det en aften i højt humør. Der blev sunget og danset, og vi fik lært nogle slagsange af de tidligere roere! Der var fremstillet et fint jubilæumshæfte, takket være en flot indsats af en lille gruppe. Erik Mejsner satte det hele op tak for det, Erik. Også tak for din indsats med at sætte SKROT op. Vi har også fået lavet et sanghæfte med et udvalg af sange skrevet til forskellige lejligheder. Tak til Claus Sønderskov for at skrive sangene ind. Også tak til Flemming Jørgensen og Peter Vadmand for deres bidrag med jubilæumssange! De er blevet sunget flere gange siden. Vores jubilæum kom til at koste mindre end beregnet, tak til yderst velvillige bidrag fra forskellige sponsorer: Slagelse Kommune, Harboes, SuperBrugsen, Rema, Sparekassen Sjælland Fonden, Nordea Fonden. Jeg kan lige nævne, at da vores varmepumpe i klubhuset stod af lige før jul, og vi måtte købe en ny, var Slagelse Kommune frisk til at give et tilskud på kr Jeg kan også i den forbindelse rette en tak til vores trofaste annoncører i SKROT: Harboes, Sydbank, SuperBrugsen, OP VVS, Optik Skælskør og Steenfeldt Boghandel. SuperBrugsen har også doneret kagerne til i aften! Den 22. juli havde vi kæntringsøvelser og redningsøvelser for kajak, med god deltagelse. Vi vil nok prøve på at have to datoer i det kommende år, for at endnu flere kan få muligheden for at deltage. Det er vigtigt at vedligeholde sine færdigheder. Jeg kan også kun opfordre kajakroerne til at lave makkerredninger mv det kan man jo gøre to og to.

7 Vi vil fremover gøre lidt mere ud af sikkerhed på vandet, bl.a. med hensyn til at kunne svømme 600 meter som kajakroer. Her har Winnie Vadmand sagt ja til at være i svømmehallen og sikre at man kan klare de 600 meter, i første omgang primært de nye kajakroere. Winnie kan også hjælpe med svømmeinstruktioner, hvis man har brug for noget teknik. Tak til Winnie for at stille sig til rådighed her. Vores kanindåb fandt sted den 19. august. Vi syntes ikke, vi ville holde en stor fest, da vi jo i forbindelse med jubilæet havde brugt mange kræfter på det, så det blev i stedet en uformel sammenkomst med kaffe/kage og lidt senere grill. 14 kaniner blev døbt ikke et stort antal i forhold til de gode gamle dage, hvor der kunne være stykker, men dog et fint antal. Standerstrygningen fandt sted søndag den 29. oktober, selv om vi dog forlængede sæsonen med to uger. Vi roede ikke så mange kilometre som året inden, og det skyldes i høj grad det meget blæsende, og ofte dårlige vejr. Rigtig mange gange måtte vi vende om ved Estakaderne i stedet for at gå til Kobæk eller fyret. Så der er roet i båd og i kajak. Sidste år var det i båd og i kajak, så der er altså en flot stigning i kajakkilometre. Det skyldes bl.a. at der er kommet en del nye kajakroere. En af de nye, Henrik Christiansen, roede ikke mindre end 580 km plus 78 i båd, så det er flot klaret. Der er også pænt gang i ergometrene, som kom op på 5017 km. Tallene har Arne som sædvanligt lagt på hjemmesiden, hvis nogen skulle have lyst til at studere de enkeltes præstationer, eller mangel på samme! SuperSeniorerne holdt traditionen tro afslutning i november, og da der var god tilslutning, var det nødvendigt at flytte frokosten til Det Røde Pakhus. Pakhuset lagde også hus til superseniorernes julefrokost i december, og denne gang havde ægtefællen kunne deltage. Det var rigtig hyggeligt, så det vil vi gentage til julefrokosten i år. En klub kan ikke eksistere uden en stor indsats fra medlemmerne. Her i klubben er det i meget høj grad SuperSeniorerne, der trækker et stort læs. Men det er nok også passende, da det er os, der har tiden til at bruge klubben meget. Det er superseniorer, der gør rent i klubhuset hver anden uge, fejer bro for andelorte, slår græs og klipper grene mv. Det er skønt at der altid er flittige hænder i gang. Jeg vil her gerne rette en særlig tak til materielforvalter Keld Nielsen og hans drenge, Asger Andersen og Leif Ejlebjerg, som tager sig af bådene, broen og forefaldende rundt om i huset. Også tak til Kirsten Nielsen, som hele vinteren trofast servicerer dem, når de sliber og lakerer både mv. Vi i bestyrelsen er meget glade for at Keld fortsætter som materielforvalter.

8 Der har i år været et hold i gang med at reparere kajakker, og det har de også brugt en del timer på. Tak til Peter Dam, Per Rasmussen, Claus Sønderskov, Søren Pedersen, Gert Christensen, Henrik Christiansen og Peer letholm, som har påtaget sig dette vigtige hverv. Så nu skulle alle kajakker være i fin stand. Peter Dam har indvilliget at fortsætte med at være den, der står for reparation og vedligehold af kajakker, selvfølgelig i samarbejde med andre, men det er Peter, der vil tage ansvar for at få tingene gjort. Bestyrelsen har ønsket at undersøge muligheden for en tilbygning/renovation af klubhuset, og det vil vi komme tilbage til senere på dagsordenen. Jeg vil dog gerne her sige en meget stor tak til byggeudvalget, med Peter Dam og Anders Hugo-Persson i spidsen, man valgt at bistået af Peter og Peer fra bestyrelsen. Det er et flot stykke arbejde I har udført. Arne Binderup skal også have tak for at styre hjemmesiden, og for tit at tage billeder af livet i klubben. Også mange tak til Else Rasmussen, som bestrider FONU yderst kompetent. Else sørger for kaffe/øl/vand, toiletpapir, rengøringsmidler mv. Og hun er også primus motor ved diverse arrangementer. Enhver klub burde have en Else! Så det er dejligt at hun fortsætter som FONU-chef! Tak også til Dorrit, som altid er frisk til at give et nap med og også er rigtig god til at feje gulvet i klublokalet! Elses mand, Per, er beskæftiget med andre opgaver. Udover at være klubbens meget nøjeregnende revisor er Per også en kæmpe hjælp med diverse registreringer af medlemmer, statistikker, udsendelse af Nyhedsbreve og mange andre administrative ting. Du er en stor hjælp for både Inge Marie og mig, Per tak for det. Til sidst vil jeg bare takke min gode bestyrelse. Sidste år blev Lotte og Peer Letholm valgt ind, mens Peter, Kirsten og Inge Marie fortsatte. Vi har et utrolig godt samarbejdsklima i bestyrelsen og har nogle både hyggelige, men også konstruktive bestyrelsesmøder. Tak til jer alle fem for jeres indsats. Et nyt ro-år venter os, og der er spændende ting på tapetet. Forhåbentlig tilbygning, vi vil også præsentere nye T-shirts og trøjer, som medlemmerne kan bestille, og der vil være et kursus, hvor nogle af de erfarne kajakroere bliver uddannet til hjælpeinstruktører. Dette sker primo maj. Der er stadig en enkelt plads eller to. Jeg vil håbe at det kommende år giver os en masse gode timer på vandet og i klubhuset, og jeg vil håbe at endnu flere af medlemmerne får tid til at udnytte deres medlemskab. De vil blive modtaget med glæde. Margit Geil

9 Referat af generalforsamling onsdag den 28. februar 2018 kl Formanden byder velkommen Valg af dirigent og referent samt 2 stemmetællere: Max Hansen valgt til dirigent, Lisa Larsson og Kirsten Tranberg valgt til stemmetællere og Kirsten Falch til referent Formanden aflægger beretning til godkendelse Formandens beretning fremlagt og godkendt Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse: Regnskab fremlagt og godkendt Godkendelse af budget og kontingent, gebyrer samt satser for 2018: Budget samt kontingent og gebyrer fremlagt og godkendt Indkomne forslag: A: Ændring af klubbens navn: For 15, imod 22 og ej stemt 5 Klubbens navn er uændret Skelskør Roklub B: Tilføjelse til 4 stk. 2: Ansvarlige ungdomstrænere har reduceret kontingent, der fastsættes af bestyrelsen: For 41, imod 0, ej stemt 1 C: Ændring af forslag til ændring af Dagsorden til generalforsamling: for 40, imod 1 ej stemt 1 Ændringsforslag til dagsorden til generalforsamling: for 40, imod 0 ej stemt 2 Vedtaget dagsorden: Dagsordenen skal som minimum indeholde følgende punkter: Formanden byder velkommen Valg af 2 stemmetællere Valg af dirigent Valg af referent Formanden aflægger beretning til godkendelse Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Forelæggelse af budget, kontingentsatser og gebyrer for næste år til godkendelse Indkomne forslag Valg af formand Valg af bestyrelsesmedlemmer Valg af Revisor og Revisorsuppleant Eventuelt

10 D: Ændringsforslag til kajakreglement 3 stk. 5b: For 21, imod 9, ej stemt 11. Ændringen er vedtaget: Roet mindst 80 km i kajak med K1 inden for et år efter deltagelse på kajakkursus Valg af formand. Margit Geil modtager genvalg Margit Geil genvalgt Valg af bestyrelsesmedlemmer: Peter Birk Nielsen modtager genvalg : genvalgt Kirsten Falch modtager genvalg: genvalgt Inge Marie Nielsen ikke på valg Charlotte Letholm ikke på valg Peer Letholm ikke på valg Nyt medlem valgt: Henrik Christiansen Valg af en Revisor og en Revisorsuppleant. Per Rasmussen og Ulrik Andersen genvalgt Fremlæggelse af byggeprojekt og vedtagelse af at bestyrelsen kan arbejde videre med projektet indtil endelig godkendelse ved ekstraordinær generalforsamling Efter fin fremlæggelse blev projektet godkendt til videre planlægning: for 40, imod 0, ej stemt 2 Eventuelt Godkendt den 28. februar 2018 af Max Hansen Bageren åbner hver dag kl M a n d a g t i l F r e d a g k l L ø rd a g Søndag kl

11 Til- og ombygning af klubhus Planen Foreløbig godkendelse af generalforsamling Tilbud fra entreprenør Kommunal godkendelse Søge sponsorer Endelig godkendelse af generalforsamling Bygge tilbygning Ideer til indretning af 1. sal Ombygning af 1. sal Omkostninger Tilbygning 1. overslag kr. 1. sal Afhænger af ønsker, men i størrelsesorden kr. Tilbygning - Baderum

12

13 Placering på grund Set fra Rådmandsvej Skitse over 1. sal efter dame og herrebad, køkken op opbevaringsrum er væk.

14

15 Kommende aktiviteter i Skelskør Roklub Lørdag den 24. marts kl Lørdag den 14. april kl Lørdag den 21. april Lørdag den 9. juni kl Lørdag den 9. og søndag den 10. juni Lørdag den 18. august Standerhejsning Kajaktræning for seniorer Forårsrengøring Åbent Hus i forbindelse med Havnens Dag Kajakkursus Kanindåb Kajaktræning for seniorer, lørdag 14. april kl Til alle kajakroere! Hans vil igen i år hjælpe os seniorer i gang på vandet og har sat følgende program sammen til os: Tid: Lørdag 14. april og vi stater kl og slutter kl Program: - Båd typer - Pagaj hvilken type og længde. - Håndtering af båd. - Redningsvest. - Ind og udstigning. - Opvarmning på land/vand. - Teknik Evaluering af træningen. Ønsker om ny dato. Hilsen. Hans Christian Tobias Albrechtsen Dagen er for alle, både nye og erfarne kajakroere. Send gerne en mail til kirsten@fam-falch.dk hvis du vil være med. Hilsen Kirsten Falch

16

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 1 2017 46 Årgang Skælskør Roklub 1917-2017 Skelskør Roklubs bestyrelse 2016 / 17 Formand Margit Geil. Bülowsvej 10 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.dk Kasserer

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 2. 2017 46 Årgang Skelskør Roklub 1917-2017 Skelskør Roklubs bestyrelse 2017 / 18 Formand Margit Geil. Bülowsvej 10 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.dk Kasserer

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang. Standerhejsning Lørdag d. 26 marts kl

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang. Standerhejsning Lørdag d. 26 marts kl Skelskør Roklub Tidende Nr. 2. 2016 45 Årgang Standerhejsning Lørdag d. 26 marts kl. 15.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2016 / 17 Formand Margit Geil. Bülowsvej 10 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.com

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2016 45 Årgang Skelskør Roklubs bestyrelse 2015 / 16 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com Kasserer Inge Marie Nielsen

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Standerhejsning Søndag d.25 marts kl. 15.00

Standerhejsning Søndag d.25 marts kl. 15.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 2. 2012 41 Årgang Standerhejsning Søndag d.25 marts kl. 15.00 Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang. Standerstrygning. Søndag d. 30 oktober kl

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang. Standerstrygning. Søndag d. 30 oktober kl Skelskør Roklub Tidende Nr. 4 2016 45 Årgang Standerstrygning Søndag d. 30 oktober kl. 15.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2016 / 17 Formand Margit Geil. Bülowsvej 10 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.com

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2012 41 Årgang. Ups! Hvor blev han af? Kanindåb & 95 års Fest Lørdag d.18. august

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2012 41 Årgang. Ups! Hvor blev han af? Kanindåb & 95 års Fest Lørdag d.18. august Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2012 41 Årgang Ups! Hvor blev han af? Kanindåb & 95 års Fest Lørdag d.18. august Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Ved standerhejsning den 26. marts blev vores nye kajak blev døbt af Villads Albrechtsen. Den kom til at hedde Bæveren.

Ved standerhejsning den 26. marts blev vores nye kajak blev døbt af Villads Albrechtsen. Den kom til at hedde Bæveren. Skelskør Roklub Tidende Nr. 3 2016 45 Årgang Ved standerhejsning den 26. marts blev vores nye kajak blev døbt af Villads Albrechtsen. Den kom til at hedde Bæveren. Skelskør Roklubs bestyrelse 2016 / 17

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 3 2017 46 Årgang Skelskør Roklub 1917-2017 Skelskør Roklubs bestyrelse 2017 / 18 Formand Margit Geil. Strandgade 19 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.dk Kasserer

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Kanaltur i København

Kanaltur i København Kanaltur i København Lørdag den 4. september SKelskør ROklub Tidende www.skelskørroklub.dk Formand: Kristiane Kristiansen Stenmaglebjergvej 79 Mob.: 2511 4695 @: kristiane_kristiansen@yahoo.dk Næstformand:

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 2. 2015 44 Årgang. Standerhejsning Lørdag d. 28 marts kl. 15.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 2. 2015 44 Årgang. Standerhejsning Lørdag d. 28 marts kl. 15.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 2. 2015 44 Årgang Standerhejsning Lørdag d. 28 marts kl. 15.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2015 / 16 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2015 44 Årgang Skelskør Roklubs bestyrelse 2015 / 16 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com Kasserer Inge Marie Nielsen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Generalforsamling. Fredag den 25. februar kl. 19 i Roklubben

Generalforsamling. Fredag den 25. februar kl. 19 i Roklubben Generalforsamling Fredag den 25. februar kl. 19 i Roklubben SKelskør ROklub Tidende www.skelskørroklub.dk Formand: Kristiane Kristiansen Vedskøllevej 186 Mobil.: 2511 4695 @: kristiane_kristiansen@yahoo.dk

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Generalforsamling I Roklubben

Generalforsamling I Roklubben RONYT Medlemsblad for Frederikssund Roklub Generalforsamling I Roklubben Nr. 01 sæson nr.108 Februar 2016 Bestyrelse Formand Leo Nøhr 4673 1554 Næstformand Christian Laustsen 2282 0535 Hovedkasserer Torkild

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT

Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Dirigent: Poul Erik Holm. Referent:

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling 2015 - Holte Roklub Torsdag den 19. februar 2015 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2015 - Holte Roklub Torsdag den 19. februar 2015 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2015 - Holte Roklub Torsdag den 19. februar 2015 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Torsdag d. 19. februar 2015 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2015 44 Årgang Skelskør Roklubs bestyrelse 2015 / 16 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com Kasserer Inge Marie Nielsen

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Ishøj Roklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2015. Mandag den 23/2 2015 kl. 19.00 i roklubben DAGSORDEN

Ishøj Roklub. Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2015. Mandag den 23/2 2015 kl. 19.00 i roklubben DAGSORDEN Ishøj Roklub Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2015 Mandag den 23/2 2015 kl. 19.00 i roklubben DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og valg af 2 stemmetællere 3. Forelæggelse til godkendelse

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året.

Arbejdsdag: godt fremmøde. Vi skal drøfte, om der eventuelt skal være flere arbejdsdage om året. Efterårsgeneralforsamlingen 2010 Dagsorden efter lovene: 1) Valg af dirigent. 2) Orientering om medlemmers bemærkninger til referat fra forårsgeneralforsamlingen, jf. 9. 3) Formanden aflægger beretning

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling

Referat af ordinær Generalforsamling Referat af ordinær Generalforsamling I EDR Ballerup Afdeling torsdag d. 08-03-2018 Kl.19:45 Afholdes i klubbens lokaler på: Foreningscenteret TAPETEN. Magleparken 5, 1.sal. 2750 Ballerup. Hermed indkalder

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Hellerup Roklub Referat af generalforsamling onsdag d. 20. februar 2019, kl. 20.00 0. Valg af referent og dirigent. Bestyrelsen foreslår Mette Søndergaard som referent. Mette Søndergaard valgt med applaus.

Læs mere