Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl. 14.00 i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT"

Transkript

1 Ordinær generalforsamling i Roklubben Viking Lørdag den 27. februar kl i klubhuset. Havnevej 10 Faxe Ladeplads REFERAT 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Dirigent: Poul Erik Holm. Referent: Lissi Hansen: Stemmetællere: Søren Nielsen og Kirsten Mortensen. 2. Bestyrelsens beretning: Formanden startede med at foreslå afholdelse af et minuts stilhed til ære for Ole Pedersen, som vi desværre mistede i september Herefter redegjorde Jørgen Zangenberg for forsamlingen om årets begivenheder og bestyrelsens arbejde. På trods af sæsonens ret dårlige rovejr, har 109 roere roet i alt km, det er ca km mere end i sidste sæson. Indendørs er der roet km. af 98 registrerede medlemmer. Bjørn Hansen opnåede at være klubbens første medlem som rundede ækvator. I 2015 har vi i alt vundet 27 guld eller 1. pladser, 16 sølv eller 2. pladser, 12 bronze eller 3. pladser. Endvidere har vi modtaget Faxe kommunes mesterskabspris for DM på 10 og 25 km i Vi er i dag 345 romedlemmer, et fald på ca. 25, ca. 249 svømmere og (125 løbere) i alt 600 aktive medlemmer. Bestyrelsen har stort set holdt møde en gang om måneden. Der har i årets løb været mange opgaver at løse, vores betalingssystem er blevet omlagt så medlemmerne betaler kontingent med betalingskort i stedet for som tidligere ved udsendelse af girokort. Søren Midtiby har ydet en kæmpe indsats for at få dette til at virke. Gennem Faxe Kommune har vi fået gennemgået klubhusets vedligeholdelsesstand. Det viser sig, at der over en femårig periode skal bruges kr. Når kommunetilskuddet er fratrukket bliver det en egenbetaling på kr. om året. Et bestyrelsesudvalg arbejder på at etablere en ny hjemmeside. I løbet af året måtte Viggo Hansen desværre, på grund af sygdom, forlade bestyrelsen, i stedet for trådte Agner Nielsen ind i bestyrelsen. Sidst på året modtog vi den nye inrigger som vi har fået økonomisk støtte til fra LAG på næsten kr. samt afholdelse af reception. Faxe Kommune har givet tilskud på kr. Desuden har vi modtaget penge fra fonde, f.eks Kongsted Sparekasses afviklingsfond, kr til hejs i bådehallen og fra SuperBrugsen kr Vi vil fortsat søge fonde.

2 Formanden berettede om de aktiviteter vi afholder i klubben, f.eks. 60+træningsøvelser, rospinning og yoga, den alm. romotion, indendørs træning, langture, havkajak, svømning, løb og gymnastik, o-løb, vandreture og de sociale aktiviteter, sangaftner, ålegilde, musikaftner med spisning. Stor tak til alle der har fået dette til at ske. Vi har igen i 2015 deltaget i mange kaproninger og opnået danmarksmesterskaber. Der har været arrangeret flere langture både i Danmark og Tyskland, og ældreroerne har besøgt andre klubber. Vi har sammen med en repræsentant fra DFfR afholdt redningsøvelse med inrigger. Otto Krull Jepsen og CarstenTaulow Pedersen har været på langtursstyrmandskursus, Annette Boas Thygesen, Connie Rauert, Carsten Taulow Pedersen og Pia Jeppesen forventes at færdiggøre instruktørkursus i april. Formanden redegjorde herefter for bådstatistikken og uddelte ni sølvårer og seks guldårer, der blev udleveret kilometerpokal, indendørspokal og kammeratskabspokal. Frivilligt arbejde er stadigvæk en vigtig del for at drive klubben og sluttelig takkede formanden alle, der havde ydet frivilligt arbejde for roklubben og for opbakningen som formand. Følgende medlemmer fik udleveret sølvårer for roede km. i 2015: Rita Breum 751 km. Bent Christensen 776 km. Annette Grosfeldt 804 km. Connie Carstens 824 km. Anker Bennike 836 km. Kirsten Mortensen 838 km. Annie Nielsen 854 km. Ib Bruun 864 km. Agner Nielsen 917 km. Guldårer for roede antal km. i 2015: Annette Boas Thygesen km. Reinhard Sværke-Jessen: km. Peter Birk Hansen km. René Hansen km. Bjørn Hansen km. Jørgen Zangenberg km. Uddeling af pokaler: Kilometerpokalen, udendørs: Jørgen Zangenberg km. Kilometerpokalen, indendørs: Erik Bendtzen km. Kammeratskabspokalen: Arne Olsen. Nyt æresmedlem: Der har været tvivl om Palle Hansen er udnævnt til æresmedlem, det er han, og han fik udleveret bevis herfor i form af et æresdiplom.

3 Agner Nielsen fortalte om arbejdet vedrørende klubbens kajakafdeling. I 2015 blev der roet km, en fremgang på 839 km. i forhold til I årets løb har vi fået en kajaktrailer, der kan køre med op til 16 kajakker, sponsoreret af SuperBrugsen i Faxe Ladeplads. Der har været afholdt flere længere kajakture bl.a. til Gryts skærgård i Sverige, der har været afholdt dagtur til Præstø fjord samt en tur fra Næstved Roklub via Gavnø til Karrebæksminde. Der har været afholdt kursus i kajak redningsøvelser i Faxe Svømmehal, disse redningsøvelser vil blive tilbudt medlemmerne i maj måned. Der har været afholdt kajakkursus, hvor der deltog 8 kursister, kun en kursist nåede at ro de 50 km., der kræves for at blive frigivet, Connie Rauert Carstens, der fik udleveret bevis herpå. Ivar Pedersen berettede om årets arbejde i svømmehallen. Han efterlyste nye kræfter til aflastning af svømmelederen. I april sidste år blev der i samarbejde med DGI afholdt svømmestævne, dette var en succes og vil blive afholdt igen i år. Ud over svømning har der været et hold med aqua mix. Der har været en lille tilbagegang i antallet af medlemmer, det tilskrives indførelse af det nye betalingssystem. Ivar opfordrede medlemmer, der skal aflægge svømmeprøve i år om at bestille tid. Reinhard Sværke-Jessen fortalte forsamlingen om det nye tiltag med udvidelsen af roområdet ved Fed Havn, det har været en succes og der havde været 16 tilmeldte til information vedr. roning i det nye farvand. Dejligt at opleve den store energi Ib Arnoldi lægger i arbejdet med kaproerne og se de flotte resultater kaproerne har opnået. Desværre måtte to af årets venskabskaproninger aflyses. Styrmandskursus starter op onsdag den 16. marts kl Bestyrelsens beretning blev godkendt af generalforsamlingen. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab fra 2015 til godkendelse Orientering om budget for 2016 Jytte Kammersgaard gennemgik og kommenterede det udleverede regnskab, som udviste et overskud på kr , overfor forsamlingen. Det blev foreslået, at kontingentsatserne skulle forblive uændrede i denne periode. Der var ingen indvendinger fra forsamlingen, regnskabet blev godkendt. 4. Valg til bestyrelsen på valg var: Lissi Hansen, som ikke ønskede genvalg. Reinhard Sværke-Jessen, som ikke ønskede genvalg Jytte Kammersgaard, som modtog genvalg Otto Krull Jepsen, som modtog genvalg Jytte Kammersgaard og Otto Krull Jepsen blev genvalgt. To foreslåede medlemmer blev valgt til bestyrelsen: Helle Willard Eskildsen og Gunner Bech Jensen

4 5. Valg af 1. og 2. bestyrelses suppleant. Afgående: Søren Nielsen Som 1. suppleant blev valgt: Jørgen Østerkjærhuus. Som 2. suppleant blev valgt: Søren Nielsen. 6. Valg af 2 interne revisorer og 1 revisor suppleant. Afgående: Poul Erik Holm Gunner Bech Jensen Søren Midtiby Poul Erik Holm og Reinhard Sværke-Jessen blev valgt som interne revisorer Søren Midtiby blev valgt som revisor suppleant 7. Indkomne forslag: Fremlæggelse og godkendelse af vedtægtsændringer. Bestyrelsens foreslåede vedtægtsændringer: 2 stk. 3 ændres fra: Nye medlemmer af roafdelingen har en prøvetid på 1 måned. Er udmeldelsen ikke sket inden udløbet af denne måned, betragtes indmeldelsen som bindende og udmeldelse kan herefter kun ske skriftlig til klubbens bestyrelse pr. 30. juni eller 31. december. Bortrejse fra egnen samt indkaldelse til militærtjeneste danner undtagelse herfor, når det meddeles bestyrelsen. Bestyrelsen kan dispensere herfra. Forslag ændres til: Nye medlemmer af roafdelingen har en prøvetid på 1 måned. Er udmeldelse ikke sket inden udløbet af denne måned, betragtes indmeldelse som bindende og udmeldelse kan herefter kun ske skriftligt til klubbens bestyrelse til udløbet af en kontingentperiode. Bestyrelsen kan dispensere herfra. 3 stk. 1 ændres fra: Klubbens kontingenter samt rykkergebyr fastsættes af generalforsamlingen. Kontingentet opkræves efter bestyrelsens bestemmelser. Forslag ændres til: Klubbens kontingenter fastsættes af generalforsamlingen. Indbetalingsterminer og opkrævningsformer fastsættes af bestyrelsen. 3 stk. 2 ændres fra: Kontingentet forfalder minimum kvartalsvis forud. Såfremt forfaldent kontingent ikke betales rettidig, udsendes rykker med tillæg af rykkergebyr. Såfremt et medlem efter 2 rykkere stadig er i restance, betragtes medlemskabet som ophørt. Forslag: stk. 2 udgår helt. 5 stk. 1 ændres fra: Generalforsamlingen er klubbens øverste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden 1. marts. Indkaldelse sker ved bekendtgørelse på klubbens hjemmeside samt ved opslag i klubhuset med mindst 14 dages varsel.

5 Forslag ændres til: Generalforsamlingen er klubbens øverste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden den 1. marts. Indkaldelse sker ved bekendtgørelse på klubbens hjemmeside samt ved opslag i klubhuset med mindst 4 ugers varsel. 5 stk. 2 ændres fra: Dagsorden skal som minimum omfatte: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabets forelæggelse til godkendelse 4. Valg af medlemmer til bestyrelsen 3-4 personer 5. Valg af 1. og 2. bestyrelsessuppleant 6. Valg af 2 interne revisorer og 1 revisorsuppleant 7. Indkomne forslag 8. Eventuelt Forslag som ønskes behandlet på en ordinær generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest (den 1. februar.) Forslag ændres til: Dagsorden skal som minimum omfatte: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabets forelæggelse til godkendelse 4. Valg af medlemmer til bestyrelsen 3-4 personer 5. Valg af 1. og 2. bestyrelsessuppleant 6. Valg af 2 bilagskontrollanter og 1 bilagskontrollantsuppleant 7. Indkomne forslag 8. Eventuelt Forslag som ønskes behandlet på en ordinær generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest 2 uger før generalforsamlingens afholdelse. De foreslåede ændringer blev vedtaget af generalforsamlingen, hvori 56 medlemmer deltog. 8. Evt. Poul Erik Holm fortalte hvor langt udvalget var nået med oprydning i roklubbens arkivalier, der er nu ryddet op fra årene Der er fundet utallige mængder af billeder og avisudklip fra perioden, der skal sorteres, han opfordrede medlemmer, der har tid og lyst, til at være med til at udføre dette arbejde om at melde sig. Ligeledes opfordredes medlemmer der har lyst til at markere klubbens 75 års dag til at melde sig. Dirigenten afsluttede med en tak til forsamlingen for fremmødet og for et sagligt og roligt møde. Poul Erik Holm, dirigent

6

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig.

Der kom en kommentar vedr.lønbudgettet fra svømmeafdeling. Kommentar: Der er budgetteret en smule forsigtig. / ~ Generalforsamling lørdag d. 25. februar 2012. Allan bød velkommen. Forslag til dirigent: Poul Erik Holm. Han blev valgt. Poul Erik spurgte om der var indvendinger til generalforsamlingens indvarsling,

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling Roklubben Viking 25. februar 2018

Referat af Generalforsamling Roklubben Viking 25. februar 2018 Referat af Generalforsamling Roklubben Viking 25. februar 2018 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Poul Erik Holm, referent Helle Eskildsen. Stemmetællere; Jan Nielsen og Søren Nielsen. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Roklubben Viking, d. 23. februar 2017

Referat af Generalforsamling i Roklubben Viking, d. 23. februar 2017 Referat af Generalforsamling i Roklubben Viking, d. 23. februar 2017 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Poul Erik Holm, Referent: Helle Eskildsen. Stemmetællere: Søren Midtiby og Søren Nielsen.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Vedtægter for Taastrup Fægteklub

Vedtægter for Taastrup Fægteklub Vedtægter for Taastrup Fægteklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Taastrup Fægteklub. Klubben er stiftet 20. november 2015 og har hjemsted i Høje-Taastrup Kommune. 2. Foreningens formål Klubbens formål

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Vedtægter for Bornholms Kajakklub 19. februar 2014

Vedtægter for Bornholms Kajakklub 19. februar 2014 Vedtægter for Bornholms Kajakklub 19. februar 2014 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Bornholms Kajakklub, forkortet til BK. Foreningens hjemsted er Bornholms Regionskommune, Hasle havn

Læs mere

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens krav. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Vedtægt for x forening 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Referent: Ringsted 29. januar 2010 Marianne D. Grandt. Referat fra generalforsamling (GF) 28. januar 2010 i Ringsted Roklub (RRK).

Referent: Ringsted 29. januar 2010 Marianne D. Grandt. Referat fra generalforsamling (GF) 28. januar 2010 i Ringsted Roklub (RRK). Referat fra generalforsamling (GF) 28. januar 2010 i Ringsted Roklub (RRK). Efter en dejlig middag bestående af skipperlabskovs og lun æblekage, startede GF klokken ca. 19.10 med følgende dagsorden. Dagsorden:

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Endelig dagsorden til generalforsamling 2013

Endelig dagsorden til generalforsamling 2013 Møgelkær, den 28. marts 2013 Endelig dagsorden til generalforsamling 2013 Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 på Søndre Skole, Koldingvej 114 (indgangen under Svanebroen ved P-pladsen) Dagsorden for generalforsamlingen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Roklubben Viking Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Vedhæftet: Kajakroer i Roklubben Viking, nyt forslag 1. Godkendelse af referat fra 20.4, og fremtidige procedure ift. godkendelse. Referatet

Læs mere

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006.

Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Generalforsamling Ballerup Jagtforening, fredag 08-09-2006. Formanden, Uffe Bech Andersen åbnede generalforsamlingen, og mindes de medlemmer der er afgået ved døden i årets løb. Derefter fulgtes dagsordenen.

Læs mere

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006 Dagorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2005 4. Fremlæggelse af budget for 2006, inkl. godkendelse af medlemskontingent 5. Indkomne forslag 6.

Læs mere

Love. for Dragør Kajak Klub

Love. for Dragør Kajak Klub Love for Dragør Kajak Klub Marts 2010 GENERALFORSAMLING Alle medlemmer indkaldes. Her vedtages lovændringer og bestyrelsen vælges. Generalforsamlingen er klubbens øverste myndighed BESTYRELSEN Er på syv

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Referat af medlemsmøde afholdt den 8.april 2019 omhandlende Visioner for Roklubben

Referat af medlemsmøde afholdt den 8.april 2019 omhandlende Visioner for Roklubben Referat af medlemsmøde afholdt den 8.april 2019 omhandlende Visioner for Roklubben I forlængelse af medlemsmødet den 18. marts 2019 (se særskilt referat), besluttede medlemsmødet at afholde en hurtig opfølgning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH)

Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) Vedtægter F.C. Hacilaro (FCH) 1. Navn Foreningens navn er F.C Hacilaro, forkortet FCH. 2. Hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Ishøj kommune 3. Formål Klubbens formål er, at drive en fodboldklub og skabe

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort

2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens- og Amatørudvalgets beretning Udvalgsformændene ganske kort Dansk Forening for Rosport www.roning.dk 26. februar 2016 DFfR s ordinær generalforsamling den 12. marts 2016 Endelig Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Hovedbestyrelsens beretning Herunder Ordens-

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2008 MØDEREFERAT Dato: 12. marts 2008 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 13 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening

Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening Vedtægter for Sejs-Svejbæk Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet april 1957. Foreningen er tilsluttet forskellige

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Ringsted Ro- og Kajakklub

Ringsted Ro- og Kajakklub 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Ringsted Ro- og, og dens hjemsted er Ringsted Kommune. Klubbens formål er roning og kajakroning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Dansk

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i ØLAND GOLFKLUB. den 1. marts 2016 kl. 19.00. i Øland Medborgerhus.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i ØLAND GOLFKLUB. den 1. marts 2016 kl. 19.00. i Øland Medborgerhus. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i ØLAND GOLFKLUB den 1. marts 2016 kl. 19.00 i Øland Medborgerhus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3) Fremlæggelse

Læs mere

Love for Kajakklubben Viking

Love for Kajakklubben Viking D. 10. feb. 2009: Bestyrelsens forslag om revideringer og ændringer i vedtægter: Love for Kajakklubben Viking 1 Navn, beliggenhed og stander Klubbens navn er Kajakklubben Viking. Dens hjemsted er stranden

Læs mere

Vedtægter for IFM Gymnastik & Fitness

Vedtægter for IFM Gymnastik & Fitness Vedtægter for IFM Gymnastik & Fitness 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs Gymnastik & Fitness. Foreningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Foreningen er en fusion mellem IFM

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 1883. Klubbens navn, hjemsted og formål.

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 1883. Klubbens navn, hjemsted og formål. LOVE for Helsingør Roklub Stiftet 1883 1 Klubbens navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Helsingør Roklub" og dens hjemsted er Helsingør. Klubbens formål er at samle dyrkere og yndere af rosporten

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen.

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen. Vedtægter for Vestlollands Bridge Klub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Vestlollands Bridge Klub og klubben er hjemmehørende i Lolland kommune. Klubben er stiftet den 15 maj 1963 2. Formål. Klubbens

Læs mere

Sæby Antenneforening

Sæby Antenneforening Sæby Antenneforening Referat af generalforsamlingen den 5/3 2009 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 75 fremmødte medlemmer inklusive bestyrelsen. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer Formanden har ordet Kære Medlemmer Endnu en fantastisk sommer er gået på hæld og efterårsaktiviteterne er på agendaen. Der er stadig gang i kajakklubben, men på et lavere blus. Nogle ror endnu men med

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter.

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2013 Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling TCO 2014

Generalforsamling TCO 2014 Referat af Tennis Club Odenses Generalforsamling onsdag d.26.marts k.19.30 OB Fodbold, Atriumgården/L easy Lounge, Sdr.Boulevard 172 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog valg af John Christensen,

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug 10 1: Foreningens navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Nees Kirsebærlaug. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Lemvig Kommune. 2: Foreningens formål og virke

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 10. marts 2015 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. Dato Sted Turleder Telefon 04.01. Granpavillonen, Fyrvejen 5 Poul Hansen

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010

Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010 Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010 1. Foreningens navn er Svendborg Svømme Klub i daglig tale SSK. Klubbens hjemsted er Svendborg kommune. 2. Foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere

Vedtægt for HADSUND ROKLUB

Vedtægt for HADSUND ROKLUB Vedtægt for HADSUND ROKLUB Roning En livsstil. 1 Gældende Love Forslag til ny vedtægt 1. Foreningens navn er Hadsund Roklub. Dens hjemsted er Hadsund i Mariagerfjord kommune. 2. Hadsund Roklubs formål

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub

Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub Referat fra ordinær generalforsamling i Rudkøbing Sejlklub afholdt lørdag, den 11. april 2015 i klubbens lokaler kl. 14.30 med følgende dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Valg

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011

VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011 VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011 1 VEDTÆGTER Navn hjemsted og formål 1 Forenings navn er Niverød Tennis forkortet til NT og i det følgende kaldt NT. Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 2

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune

Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 05. februar 2015 Vedtægter for kunstforeningen i Roskilde Kommune 1. Foreningens navn 2. Foreningens formål 3. Foreningens medlemmer 4. Ind- og udmeldelse af foreningen 5. Kontingent 6. Regnskabsåret 7.

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00

lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00 Indbydelse til generalforsamling i Kano- og Kajakklubben Gudenå lørdag den 6. februar 2016 kl. 14.00 i klubhuset Fællesningen er rykket til kl. 11.00 og der er gule ærter kl. 13.00 Dagsorden i henhold

Læs mere

Referat fra Hellerup DameRoklubs generalforsamling Torsdag, den 15. november 2012

Referat fra Hellerup DameRoklubs generalforsamling Torsdag, den 15. november 2012 Referat fra Hellerup DameRoklubs generalforsamling Torsdag, den 15. november 2012 Formanden Pinuccia Panzeri bød velkommen. Punkt 1: Valg af dirigent Elsebeth Holm blev valgt som dirigent. Hun takkede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006

Referat af ordinær generalforsamling i Kratbjerghusene den 5/4-2006 Referat af ordinær generalforsamling i den 5/4-2006 1. Valg af dirigent. Thomas Jørgensen (BV27) blev valgt til dirigent. Han konstaterede, at forsamlingen var lovligt indkaldt og at der var 27 stemmeberettigede

Læs mere

Gladsaxe Film- & Videoklub Vedtægter April 2013. Vedtægter for. Stiftet d, 7. februar 1962. Bestyrelsen Side 1/6

Gladsaxe Film- & Videoklub Vedtægter April 2013. Vedtægter for. Stiftet d, 7. februar 1962. Bestyrelsen Side 1/6 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter.

Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter. Folkeoplysende voksenundervisning m.v. Vi gør opmærksom på at denne folder kun gælder for den folkeoplysende voksenundervisning. Folkeoplysningsloven stiller krav om etablering af en forening med vedtægter.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G Forslag tilrettet efter generalforsamlingen 15. marts 2016 V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Hanstholm Kolonihaveforening.

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport

Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport Vedtægter for Esbjerg Tri & Multisport 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens navn er Esbjerg Tri & Multisport 1.2 Foreningen blev stiftet den 12. november 2005 og har hjemsted i Ny Esbjerg kommune. 2 Formål:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK

SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK Vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 13.- 2.- 2009 1. NAVN OG HJEMSTED. Dykkerklubben, Skagen Sportsdykkerklub Skawdyk, der har hjemsted i Skagen, Frederikshavn

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING

IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING IDRÆTSFORENINGEN AF 1932 GYMNASTIKAFDELING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 25. marts 2012 kl. 10.00 i Glostrup Hallen, mødelokalerne Referat Der var 16 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) 1 Foreningens navn og hjemsted. Stk. 1. Foreningens navn er Børnenes Gokart Klub (BGK). Foreningen

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere