Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015"

Transkript

1 Ørbækvej Odense SØ Tlf Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar Mødedeltagere: Bent Yde, Christine Greisen, Dagmar Andersen, Ester Thomsen, Flemming Stephansen, Greta Nielsen, Hanne Degn, Hanne Hansen, Johannes Hem, Kirsten Hansen, Lise Witved, Merete Helgens, Parly Dupont, Steffen Hansen. Afbud fra: Lene Ottesen Chefkonsulent: Søren Krøyer Sekretær: Pia Sandholdt Ordstyrer: Johannes Hem overtog ordstyrerposten. 1. Godkendelse af dagsorden. Punkt 6 aflyses og flyttes til næste fællesmøde den 19. februar. Ellers godkendt. 2. Godkendelse af referat fra møde den 18. december Godkendt. 3. Økonomi og godkendelse af regnskab Kassereren eller formand udsender bilag før mødet. Herunder forslag fra SU om betaling til SU jf Regnskab er udsendt til medlemmerne. Det påpeges, at regnskabet burde have været revideret, da dette tidligere er besluttet i Ældrerådet. Der er enighed om, at regnskabet derfor revideres inden næste møde, hvorefter det sættes på som punkt igen. Kirsten Hansen, Johannes Hem sørger, sammen med bilagskontrollørerne Ester Thomsen og Bent Yde, for at det sker. Forslag om bidrag til Samarbejdsudvalget behandles i Lokalrådene.

2 Kirsten Hansen betaler regninger husk at påføre hendes navn, når det drejer sig om fortæring til arbejdsgruppemøder. 4. Frivillighed i ÆHF ved Anne Grete Pilgaard, ÆHF. Pr. 1/ startede Center for Civilsamfund og har således været i gang i godt 1 år. Ingen er blevet ansat, men tilknyttede medarbejdere er nogen, der i forvejen har berøring med frivillighedsområdet. Fra ÆHF er det Pia Andersen og Anne Grete Pilgård. Der er tillige tilknyttet repræsentanter fra øvrige forvaltninger. Centret er en koordineret indgang for foreninger og frivillige, der arbejder for, at det skal være nemt at være frivillig, så flere kan være en del af et meningsfuldt fælleskab i Odense. Referencegruppen er endnu ikke nedsat, der skal dog være bred repræsentation i denne. Frivillighedsrådet og Bjarne Ibsen fungeret som referencegruppe i starten. Ældrerådet er meget interesseret i at være samarbejdspartner. Civilsamfundsstrategien sætter spor for arbejdet og supplerer fint arbejdet med rehabilitering. Der er 3 spor i strategien: Fællesskaber der favner. Det skal være nemt at være frivillig. En kommune i øjenhøjde. Det sidste spor har fokus på, hvordan de ansatte er forberedt til samarbejdet med civilsamfundet. Ét af initiativerne i ÆHF er at der på hver arbejdsplads er en frivillighedsambassadør, og denne sørger for at frivillighed altid er på dagsordenen. Frivillighedskonsulenterne i ÆHF har sammen med lederrepræsentanter udarbejdet en handleplan for ÆHF, som skal godkendes på Ældre- og Handicapudvalget den 17/2. Handleplanen omfatter også ældre-, handicap- og psykiatriområdet. Der er møde med frivillighedsgruppen i Ældreråd, Lokalråd og frivillighedskonsulenterne i uge Besøg af rådmand Per Berga Rasmussen vedrørende rådets anmodning om øget budget. Merete Helgens fremlægger ønske om øget budget fra kr. til kr. til Ældrerådet. Diæter og forplejning kommer oveni som tidligere. Der er p.t. underskud på regnskab, selvom der udvises stor påpasselighed. Beløbet er ikke fremskrevet i en del år, og man har måttet skære ned på mange ting for at begrænse udgifterne. Det ville være ønskeligt, at der var råd til engang imellem at rekvirere inspiration ude fra for at få en ny vinkel på tingene. Lokalrådene har overskud, og i den forbindelse blev ønske om ny fordeling af midler til disse blev drøftet. Der er forskel i antal medlemmer i rådene plus borgergrundlag i geografien. Søren Krøyer oplyser, at rådet selv kan blive enige om fordelingen af pengene. Kom evt. med bud på, hvordan det kan fordeles.

3 Der ydes tilskud til dagen den 1/10 men dette deles med Ældresagen oplyser Johannes Hem. Per Berga bærer Ældrerådets ønske om øget budget videre. Rådet laver et vitalt stykke arbejde af stor værdi. Han kan dog ikke garantere udfaldet af ønsket. 6. Testpersoner til test af hjælpemidler og teknologi ved Jakob Mejlholm, ÆHF, Punktet aflyses, da emmet kommer på fællesmøde i Seniorhuset den 19/2, kl Hanne Hansen stiller sig til rådighed som testperson. 7. Anvendelse af lokalet i seniorhuset. Forretningsudvalget har sat punktet på dagsordenen. Lokalet har nogle gange været brugt til andet end Ældrerådets aktiviteter. Der er enighed om, at kontoret kun bør bruges i forbindelse med relaterede møder. Der udarbejdes liste over, hvem der passer kontor første onsdag i måneden. Dette synliggør også rådet. Kontoret forbliver åbent på Seniorinfo-dagene det er et godt signal. Der har ligget post til Ældrerådet i et dueslag i receptionen, man ikke var klar over fandtes. I fremtiden tjekkes dueslaget, som er i receptionen. Postadressen står ikke på hjemmesiden derfor sendes der til Seniorhuset. Hanne Degn Hansen lægger postadressen på hjemmesiden. 8. Orientering fra arbejdsgrupperne. Dagmar Andreasen: Tilgængelighedsgruppen har holdt møde i uge 3. Det blev drøftet, hvad der skal med til mødet i By- og Kulturforvaltningen. Gruppen vil lægge vægt på, at det er fint med elektronisk information, men også synligheden i gaderne. Der vil blive nogle arbejdsopgaver i forbindelse med de større projekter i byen, såsom Koncerthus, Borgernes hus o.a. Lise Witved, Merete Helgens og Dagmar Andreasen deltager i kvalificeringen. Der var kommentar i forbindelse med arbejdet i grupperne, om at Ældrerådet forventer at få en orientering fra gruppen vedrørende Den Internationale Ældredag den 1/10. Årets emne er endnu ikke meldt ud. Christine Greisen: Demensgruppen har holdt første møde på svovlhatten med forløbsleder Lene fonnesbæk. Næste møde er aftalt. Christine informeres inden mødet om, hvem der har med demens at gøre i det kommunale system. Der har været møde i Rehabiliteringsgruppen. Her blev det besluttet, at sammenhængschef Gitte Østergaard kommer på et samlet møde for Ældreråd og Lokalråd den 26/2, kl og giver en status på rehabiliteringsstrategien. Der har været møde i Velfærdsteknologigruppen den 20/1 på Ærtebjerghaven. Det var et godt og informativt møde. Der var bl.a. input om det sproglige unge og ældre imellem.

4 Nyt og enklere system til at bestille de mere generelle hjælpemidler blev vist. Det tegner rigtig godt. Hanne Hansen fortæller om hurtig og effektiv løsning på problem med pude til kørestol. Model for bestilling af hjælpemidler er på udvalgsdagsorden. Ældrerådet er ikke blevet hørt vedrørende dette. Johannes Hem: Har læst i avisen, at nogle synes værdighed går tabt i forbindelse med rehabilitering. Kirsten Hansen har dog talt med en hjemmeplejegruppe i Dalum, som fortalte at både de og borgerne var meget glade for det. Greta Nielsen: Der er nye tilsynsrapporter det er glædeligt, at de er blevet så meget pænere, og at fejlene bliver færre. Har været til møde i Fjordager hvor foreninger også deltog. Vi forventer, der kommer noget fra gruppen snarest. Tages op på Ældrerådet igen. Kirsten Hansen: Mad og måltider: Der har været møde i gruppen 14/1. Gruppen samles ikke længere på faste møder, men såfremt der er brug for at mødes, er Kirsten Hansen tovholder på dette. Relevant information vil fortsat komme ud. Hanne Hansen: Har været på besøg på hjælpemiddeldepotet den 14/1. Ny leder der er Kenneth Wiberg. Der indkaldes til nyt møde. Lise Witved: Trakfikgruppen har møde 3/2 som formøde til mødet med Fynbus den 17/2. Generelt blev der ytret ønske om, at der strammes op på samarbejdet, fremmødet og møderne i det hele taget fremover. 9. Nye opgaver i SU samt referat. SU-referat er sendt ud. Ingen nye opgaver. 10. Meddelelser. Danske Ældreråd har sendt ny dato ud for Repræsentantskabsmødet i Nyborg. Det bliver den 11/5 12/5. Ældrerådet har 5 stemmer til valg af bestyrelseskandidat til Danske Ældreråd, der foregår på Krybily Kro den 25. februar i forbindelse med temadagen om kvalitetsstandarder. Dagmar Andreasen, Johannes Hem, Ester Thomsen og Christine Greisen deltager. Der sendes fuldmagt med. Har deltaget i december konference om frivillighed den 3. december og opfordrer til at så mange som mulighed deltager i år. Her får man frivilligheden belyst fra forskellige vinkler.

5 Der er årsmøde i Regionsældrerrådet den 27/1 Lise Witved og Merete Helgens deltager. Deltog den 21/1 i Seniorhusdagen. Det var en rigtig godt arrangement med mange muligheder og opfodringer til fremtidigt samarbejde. Har deltaget i arrangement Pitstop med andre fra Ældreråd og Lokalråd. Der var inviteret 2 fra hvert råd, hvor det bl.a. blev vurderet om frivilligheden er på rette vej. Det var et godt arrangement med deltagelse fra alle forvaltninger. Har været til kontaktudvalgsmøde i Munkemose Plejecenter den 19/1-15 sammen med Lars Chr. Lilleholt. Dagmar Andreasen, Merete Helgens, Hanne Hansen, Lene Ottesen og Ester Thomsen skal deltage i møde med kontinensgruppen den 27/1. Er inviteret til at komme med oplæg på SOSU-skolen den 28/1 for 3. års elever, hvor der skal tales om rehabilitering. 11. Eventuelt. Håber at flere melder sig som testpersoner til hjælpemidler og teknologi. 5 har meldt sig der er brug for 10. Testpersonerne får en orientering af konsulent Martin Nitze på fællesmødet den 19. februar. Johannes Hem: Håber alle har fået kørepenge. Send det meget gerne på elektronisk i fremtiden. Kørselstakst er nu sat ned til kr. 3,70. Pia Sandholdt

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl. 9.00 12.30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015.

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt.

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 17. december 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015.

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 15. september 2011 /eb Mødedeltagere Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Kirsten Rosenkilde Hansen Per

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl. 14.00 17.00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt.

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 30. marts 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl. 14.00 17.00 Mødet afholdtes på Ørbækvej 100, lok. 1.s.73 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

1. Status fra Byens Køkken, Gitte Breum, Chef for Mad og Måltider. Gitte Breum orienterede om status. Der henvises til vedlagte slides.

1. Status fra Byens Køkken, Gitte Breum, Chef for Mad og Måltider. Gitte Breum orienterede om status. Der henvises til vedlagte slides. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 28. maj 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chbh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 21. marts 2011 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 Mødedeltagere Hanne Hansen Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Molly Witved Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Christine Greisen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl. 13.30 16.30 Afbud fra: Lisbeth Lykkegaard Lise Witved går kl. 15.30 p.g.a. andet

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 31. januar 2019, kl. 14.00 17.00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm

Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 20. september 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 18. juni 2012 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 Mødedeltagere Merete Helgens Greta Nielsen Dagmar Andersen Kirsten Rosenkilde Hansen Hans Nielsen Brita Thrane Vibæk Hanne Hansen Per Brockstedt

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH)

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 28. MAJ 2018 STED: GULDBORGSUND ZOO TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA GROTH BJARNE

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl. 14.00 17.00. Afbud fra: Helle Oldefar, Karen Ulletved -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP.

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 22. JANUAR 2018 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 12.30 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson

ØVRIGE DELTAGERE: Vicky Holst Rasmussen Kun punkt 1-2. Formand, Social- og Sundhedsudvalget Erik Petersen Rikke Terslev Bengtsson Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 08.01.2018 kl. 08:00. MEDLEMMER/DELTAGERE FUNKTION: Tid: Mandag d. 08.01.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Egedal Rådhus, Mødelokale

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 18. DECEMBER 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 18. DECEMBER 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 18. DECEMBER 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat Mødedato: Mødetidspunkt: Sted: Møde slut: Fraværende:

Referat Mødedato: Mødetidspunkt: Sted: Møde slut: Fraværende: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen og Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 101 sprotokol

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 29. AUGUST 2018 RÅDHUSET, MØDELOK. SAKSKØBING DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP.

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 29. AUGUST 2018 RÅDHUSET, MØDELOK. SAKSKØBING DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 29. AUGUST 2018 STED: RÅDHUSET, MØDELOK. SAKSKØBING TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA

Læs mere

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-05-2015 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-05-2015 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Integrationsrådet's møde Onsdag den 20-05-2015 Kl. 19:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Kieu Nguyen, Veeravaharan Sivagnansundaram-Selvam, Banafsheh Razavian, Omer

Læs mere

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Gældende fra 7. feb. 2017 Denne forretningsorden er forankret i Ældrerådets Vedtægt 7 stk. 1. 1 Konstituering: Stk. 1. Ældrerådet konstituerer sig med formand,

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19.

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 10. januar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Referat Mødedato: 10. januar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: M103 og M104 Gislev, Faaborgvej 19. Deltagere: Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 26. august 2015 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 14. februar Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 14. februar 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen)

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Møde slut: 12.30 Fraværende: Gytte Gade, Poul Larsen og Henrik Christensen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

De Aktive Centre. Et aktivt og sundt liv hele livet!

De Aktive Centre. Et aktivt og sundt liv hele livet! De Aktive Centre Et aktivt og sundt liv hele livet! Holbæk Kommunes Aktive Centre er åbne lokale centre, hvor fællesskab, livskvalitet og aktivitet er omdrejningspunktet. Alle, der har lyst til at være

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund Indhold Sag nr. 35 Godkendelse af dagsorden (godkendes pr. mail) Sag nr. 36 Besøg af KLAP-konsulent

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Fredag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Fredag den 10.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Finn Brozek Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Tirsdag den 06.05.14 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Flemming Vahlgreen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Sigurd

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: et Mødedato: tirsdag den 12-04-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ældre-/Seniorrådet. Referat

Ældre-/Seniorrådet. Referat Ældre-/Seniorrådet Referat til mødet den kl. 10:00 i Mødelokale C Medlemmer: Ketty Sørensen Jørgen Toft Michael Møller Kirsten Nielsen Henning Bøjer Eskild Boeskov Ole Christensen Else Lodahl Rasmussen

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning.

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning. DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD SANO CENTER, SKÆLSKØR BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) BIRTHE FRIIS (REPRÆSENTANT FRA DH) LAILA GROTH (REPRÆSENTANT FRA DH)

REFERAT HANDICAPRÅD SANO CENTER, SKÆLSKØR BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) BIRTHE FRIIS (REPRÆSENTANT FRA DH) LAILA GROTH (REPRÆSENTANT FRA DH) REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 26. APRIL 2018 STED: SANO CENTER, SKÆLSKØR TIDSPUNKT: KL. 13.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA GROTH

Læs mere

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Torsdag den 2. marts 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer.

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Torsdag den 2. marts 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer. Referat Frivilligrådet Frivilligrådet Torsdag den 2. marts 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard Medlemmer Molly Thomsen Helle Pedersen Peter Tofft Jens Dueholm Petersen Kirsten Poulsen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 2 Greve Seniorråd Tirsdag den 03.02.15 kl. 9-12 i mødelokale 2 Kirsten Andersen (næstformand) Elo Knudsen Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Afbud: Niels Kjøller (formand) Palle Jacobsen Sigurd

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. december 2016 kl. 10-14 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning H, 2. sal, lokale 302 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand),

Læs mere

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Lukket Referat. Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Lukket Referat Lokale 1, St. Heddinge, 09. marts 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut

Læs mere

Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune

Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dato: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-2-18 Kommissorium for Frivillighedsrådet i Ballerup Kommune Efter kommunestyrelseslovens 17, stk. 4, kan kommunalbestyrelsen nedsætte særlige

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 11. februar 2016 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat. Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Boligudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl. 12.45-15.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Merete Raaschou (formand), Joan Jensen (næstformand), Arne Bjørn

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 1. februar 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Helmut Madsen Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Frank R. Taarup Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Bemærkning: Afbud

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune.

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. l medfør af Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 37a har Byrådet i Sorø Kommune nedsat et Handicapråd, og i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Leif Poulsen Birthe Hansen Nicki Hagesen Svend Jensen Bent Christensen LP BH NH SJ BC Afbud

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping Møde slut: 12.00 Fraværende: Gytte Gade og Ulla Paulsen. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 119 sprotokol

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 12.-10.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 12. oktober 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Connie Jensen,

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune Retningslinjer for Centerråd for bo- og dagtilbud for borgere med funktionsnedsættelser Under Socialforvaltningen i Københavns Kommune Formålet med centerrådet er, at skabe et hørings- og dialogforum,

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 18-04-2017-18-04-2017 18.04.2017 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere