Vedtægt. for. Det lollandske Digelag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægt. for. Det lollandske Digelag"

Transkript

1 kommunens dok Vedtægt for Det lollandske Digelag 1. De fysiske anlæg under Det lollandske Digelag omfatter digestrækningen fra Nakskov by, begyndende med station 0.0. ved Nybro sluse (slusen er inkl.) til station på østsiden af Kjeldskov. De beskyttede arealer er opdelt i 6 områder af forløbningsdiger, hvis samlede længde er ca m. Anlægget består af strandarealer og kystsikring foran diget, dige og bagvedliggende arealer, samt de i diget og stranden indbyggede anlæg herunder sluser. Skellet mod land er markeret af dyrkningsskel og i naturområder af hegn og markeringspæle. En udførlig beskrivelse af anlægget og angivelse af beliggenheden er optaget i bilag 1 til denne vedtægt. Bilaget opdateres løbende. Havneanlægget ved Kramnitze er underlagt særlige bestemmelser, og forbliver derfor uberørt af nærværende vedtægt. 2. Det lollandske Digelag omfatter alle de ejendomme på Lolland, som efter 2 i Lov om digearbejder på Lolland og Falster af 23. maj 1873 har pligt til at deltage i udgifterne ved anlægget og vedligeholdelsen af de i lovens 1 omhandlede anlæg på Lollands vest- og sydkyst, samt de ejendomme, som efter landvæsenskommissionskendelse af 11. maj 1978 er blevet bidragspligtige. Med hensyn til fremgangsmåden ved eventuelle fremtidige ændringer af henholdsvis kredsen af bidragspligtige samt bidragets størrelse henvises endvidere til kystbeskyttelseslovens 2-5 jvf. 11, stk.2.

2 3. Vedligeholdelse og løbende omlægninger og fornyelser af de nævnte diger og samtlige dermed i forbindelse stående værker som sluser, underløb, kystbeskyttelser, hegn, vejanlæg m.m. påhviler digelaget, hvis bestyrelse derfor må drage omsorg for, at digerne m.m. til enhver tid svarer til deres formål. Digelaget skal hertil sørge for, at digeværkerne styrkes på en sådan måde, at den årlige vedligeholdelse bliver mindre byrdefuld. Vedligeholdelse, omlægninger og fornyelser af digerne og de dermed i forbindelse stående værker skal ske under inddragelse af landskabelige og naturplejemæssige hensyn samt hensyn til befolkningens adgang til og brug af kystarealerne. Indtræffer der større beskadigelser eller gennembrydes digerne, påhviler det digelaget snarest muligt at udbedre skaden samt at træffe sådanne foranstaltninger, at den ved digebruddet fremkaldte oversvømmelse får en så ringe udstrækning som muligt. 4. Udgifterne til vedligeholdelse af diget og tilhørende værker samt forvaltningen af digelaget bekostes af interessenterne i det forhold, som er fastsat ved landvæsenskommissionskendelse af 11. maj Interessenternes bidrag fastsættes ud fra ejendommens tildeling af enheder, som fastlagt i kendelsen. Forholdet omkring tinglysning og ejendomsændringer er fastlagt i kendelsen. Med hensyn til fremgangsmåden ved eventuelle fremtidige ændringer af henholdsvis kredsen af bidragspligtige samt bidragets størrelse henvises endvidere til kystbeskyttelseslovens 2-5 jvf. 11, stk Færdsel på diget og de foranliggende arealer er undergivet bestyrelsens tilsyn i det omfang færdslen har betydning for digets tilstand. Den anlagte vej på digekronen er åben for færdsel til fods og på cykel. Bestyrelsen kan med kommunens samtykke begrænse retten til færdsel på diget. På arealer, som ligger udover digets oprindelige dimensioner gælder naturbeskyttelseslovgivningens regler for færdsel og ophold.

3 Diget må ikke beplantes. Bænke m.v. må ikke opstilles uden digelagets tilladelse. Kun får må græsse. Diget og de foranliggende strandarealer må ikke anvendes som oplagsplads for både og andre større genstande. Det er forbudt at afhente materialer på diget, de foranliggende strandarealer og de til diget hørende anlæg, medmindre det vedrører vedligeholdelse af diget, regulering af kystprofilet eller renholdelse af området. 6. Generalforsamling Generalforsamlingen er digelagets højeste myndighed i alle anliggender indenfor de i lovgivningen nærværende vedtægt fastsatte grænser. Ordinær generalforsamling holdes hvert år inden udgangen af maj måned. Generalforsamling indvarsles af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel ved annoncering i stedlige blade Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal indeholde følgende punkter: 1 Valg af dirigent 2 Beretning om digelagets aktiviteter i det forgangne år 3 forelæggelse af årsregnskab med revisionspåtegning til generalforsamlingens godkendelse 4 Forelæggelse af budget for det efterfølgende år til orientering drøftelse 5 Behandling af indkomne forslag 6 Valg af medlem til bestyrelse og dennes suppleant 7 Valg af revisor 8 Eventuelt. Forslag fra medlemmerne til behandling på den ordinære generalforsamling må være indgivet til bestyrelsen senest 2 måneder efter regnskabsårets udløb. Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes af bestyrelsen og skal indkaldes, når medlemmer, der repræsenterer 1/3 af stemmerne, forlanger det. 7 Beslutninger på generalforsamlingen

4 For at have adgang og stemmeret på generalforsamlingen, skal digeskatyderen medbringe dokumentation i form af ejendomsskattebillet eller tilsvarende, der viser vedkommendes adkomst som digeskatyder. Enhver myndig digeskatyder er stemmeberettiget på generalforsamlingen, når der gives personligt møde. For umyndige udøves stemmeretten af disses værger. Digeskatydere, der i selskabsform ejer digeskatpligtig ejendom, kan repræsentere selskabet på generalforsamlingen, ligesom forpagtere eller brugere, der betaler ejendomsskatter, tillægges stemmer for de disponerede arealer. Hver digeskatyder har én stemme uanset hvor mange ejendomme vedkommende ejer eller disponerer over. Beslutninger på generalforsamlingen vedtages ved simpelt stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed ved valg af bestyrelsesmedlemmer afgøres valget ved lodtrækning. 8 Digelagets bestyrelse består af 5 medlemmer, som alle skal være digeskatydere. 1 bestyrelsesmedlem udpeges af Lolland Kommune, 1 bestyrelsesmedlem vælges blandt ejerne af landbrugsarealer, 1 bestyrelsesmedlem vælges blandt sommerhusejerne, og de resterende 2 bestyrelsesmedlemmer vælges frit blandt digeskatyderne uden hensyn til ejendomsforholdene. For hvert bestyrelsesmedlem der vælges, vælges der også en personlig suppleant. Ligeså udpeger Lolland kommune en personlig suppleant for det bestyrelsesmedlem, der udpeges af Lolland kommune. Det af kommunen udpegede medlems valgperiode følger kommunevalgets valgperiode. Alle medlemmer, bortset fra det obligatoriske medlem valgt blandt sommerhusejerne, skal være bosiddende i digelagsområdet. Digebestyrelsens medlemmer vælges for 4 år. Hvert år afgår et bestyrelsesmedlem. Ved førstkommende valg og i de efterfølgende år efter nærværende vedtægt skal der vælges 1 bestyrelsesmedlem. Efter regler i vedtægten fra 2000 vil der hvert andet år afgå 2 bestyrelsesmedlemmer valgt af digeskatyderne. Det afgøres ved lodtrækning, hvilket medlem der skal have sin valgperiode forkortet eller forlænget med 1 år, således at der kan vælges et bestyrelsesmedlem hvert år. Det af kommunens valgte medlem får sin valgperiode forkortet ved næste kommunal udpegning, således at perioden herefter følger valgperioden for kommunalvalg.

5 Bestyrelsen skal stille forslag om valg af nyt bestyrelsesmedlem og dennes suppleant ved indkaldelse af kandidatforslag forud for generalforsamlingen gennem annoncering i stedlige blade. Bestyrelsen skal stille forslag til valg af nyt bestyrelsesmedlem og dennes suppleant, såfremt der ikke indkommer kandidatforslag. I tilfælde af varigt forfald af et bestyrelsesmedlem vælges der et nyt medlem og dennes personlige suppleant på først kommende generalforsamling. Bestyrelsen vælger selv sin formand og fordeler arbejdet mellem sine medlemmer. Bestyrelsen fører en protokol over forhandlingerne på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. Udskrift af protokoller for generalforsamlinger sendes til kommunen. Enhver myndig digeskatyder skal modtage valg til bestyrelsen. Fritages for valg kan digeskatydere over 60 år, og digeskatydere som i løbet af de sidste 4 år har været medlem af bestyrelsen Når generalforsamlingen er gennemført, træder bestyrelsens medlemmer sammen under ledelse af det medlem, der længst har været medlem af digelagets bestyrelse, eller hvis flere har været medlem lige længe, af det ældste af disse, og afgør valget af ny formand. Formanden skal være bosiddende i digelagsområdet. I øvrigt foregår valget af formand hvert år. Alle medlemmer, som er bosiddende i området, har pligt til at modtage valg som formand. Kun når man i mindst 4 år har fungeret som sådan, kan man undslå sig for at modtage valg i et lige så langt tidsrum, som man har fungeret som formand. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 medlemmer er til stede. Alle afgørelser træffes ved almindeligt stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Bestyrelsen modtager befordringsgodtgørelse efter statens regler og satser. Eventuelt vederlag for bestyrelsen fastsættes hvert år i forbindelse med budgettet. Bestyrelsen fastsætter selv nærmere bestemmelser om sin forretningsorden. Digelagets bestyrelse ansætter det nødvendige tekniske og administrative personale. Bestyrelsen fastsætter personalets ansættelses- og lønningsvilkår. 9. Kystdirektoratet varetager på Transportministeriet vegne tilsynet med vedligeholdelsen af digerne og de dermed i forbindelse stående værker.

6 Bestyrelsen skal i samarbejde med Kystdirektoratet fastlægge og arbejde efter en overordnet strategi for digernes vedligeholdelse og sikringsmæssige udbygning. Bestyrelsen tilrettelægger minimum 1 årligt digesyn, i hvilket Kystdirektoratet kan deltage. I tilfælde af ekstraordinære beskadigelser på digerne skal bestyrelsen straks iværksætte de fornødne foranstaltninger, og i tilfælde af at disse foranstaltninger er i modstrid med de overordnede planer, skal Kystdirektoratet underrettes. Uenighed mellem bestyrelsen og Kystdirektoratet afgøres af Transportministeriet. 10. Udgifterne til digernes vedligeholdelse m.v. dækkes ved de i 4 omhandlede indtægter, ved indtægter fra lejemål, vedligeholdelsesbidrag fra Rødby Færgehavn, samt i særlige tilfælde ved tilskud fra den i henhold til lov nr. 88 af 22. april 1904 dannede reservefond for Det lollandske Digelag. Forbrug af reservefondens midler fremgår af vedtægten for Det lollandske Digelags reservefond. 11. Ændringer i digeskatten godkendes af Kystdirektoratet på indstilling af kommunen og digelaget, efter at spørgsmålet har været behandlet på en generalforsamling. Digeskatten udskrives og opkræves efter de for ejendomsskatter gældende regler, og udbetales i 2 årlige rater til digelaget. De enkelte ejendomme, som er pålignet digeskat, er registreret i kommunens ejendomsskattesystem med de pålignede enheder. Ændringer i opkrævningsgrundlaget meddeles kommunen løbende, således at systemet altid er ajourført. Digeskatten har pante- og fortrinsret i de bidragspligtige ejendomme, jvf. kystbeskyttelseslovens 13.

7 12. Bestyrelsen alene tegner digelaget i forhold til alle digelagets arealer og ejendomme, og bestyrelsen disponerer brugen af disse. Bestyrelsen kan udleje, sælge og på anden vis disponere brugen af digelagets ejendom. Bestyrelsen kan bemyndige formanden til at tegne digelaget i forbindelse med tinglysning af de trufne dispositioner. Digelaget kan kun optage lån med kommunens samtykke. 13 Til styrkelse af reservefonden tilføres der årligt mindst 5 % af indtægten af digeskatten, indtil reservefonden har nået en størrelse af 15 mio. kr. Beløbet for reservefonden forhøjes hver den 1. januar med den procentvise stigning i nettoprisindekset. Beløbet reguleres første gang den 1. januar 2013 svarende til den procentvise stigning i nettoprisindekset fra januar 2012 til januar Når Reservefonden har nået det fastsatte indeksregulerede beløb, skal det overskydende beløb tilføres digelaget. 14. Bestyrelsen fremsender senest 1. september et budget for det kommende regnskabsår til kommunen. Digelagets regnskabsår er kalenderåret. Regnskabet afleveres senest 2 måneder efter regnskabsårets afslutning til revision af en statsautoriseret revisor, som udpeges og betales af digelaget. Revisors eventuelle bemærkninger til regnskabet besvares af bestyrelsen inden 14 dage efter bestyrelsen har modtaget regnskabet. Senest den 1. juli indsendes det reviderede og af generalforsamlingen godkendte regnskab med bestyrelsens bemærkninger til kommunen med henblik på godkendelse heraf. Skønner kommunen, at bemærkningerne ikke er fyldestgørende besvaret, indhenter kommunen godkendelse fra Kystdirektoratet.

8 15. Lagets bestyrelse og lagets enkelte medlemmer kan forelægge kommunalbestyrelsen spørgsmål om fortolkning af denne vedtægt og spørgsmål om måden, hvorpå lagets forvaltes. Kommunalbestyrelsens afgørelse kan påklages til transportministeren efter kystbeskyttelseslovens Kommunen kan efter forhandling med Kystdirektoratet foretage ændringer i og tilføjelser til denne vedtægt. Transportministeriet kan foretage ændringer i vedtægtens bestemmelser om digelagets forhold til Kystdirektoratet. 17. Nærværende vedtægt træder i kraft den 31. december Vedtægten afløser den tidligere vedtægt for Det lollandske Digelag, senest ændret af Storstrøms amtsråd den 20. december Nærværende vedtægt tinglyses på bidragspligtige ejendomme, jvf. Kystbeskyttelseslovens 8. Samtidig aflyses den tidligere vedtægt. Godkendt af Kystdirektoratet den 27. september 2013 og vedtaget af Lolland Byråd den 10. oktober Vedtægten er i 12 tilføjet bestemmelser om tegningsret til digelagets formand, hvilket er tiltrådt af kystdirektoratet den 2. oktober 2014 og godkendt af Klima-, Miljø- og Teknikudvalget den 4. februar 2015.

Udkast til vedtægt for Lendrup Strand digelag.

Udkast til vedtægt for Lendrup Strand digelag. Udkast til vedtægt for Lendrup Strand digelag. Vedtægt for Lendrup Strand Digelag. Lagets oprettelse. 1. Lagets navn er Lendrup strand Digelag. Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til lovbek. nr.267 af

Læs mere

Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til lov om kystbeskyttelse og Kerteminde Byråds beslutning om at fremme kyssikring 21. september 2016.

Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til lov om kystbeskyttelse og Kerteminde Byråds beslutning om at fremme kyssikring 21. september 2016. Politik og Strategi Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf. 65 15 15 15 kommune@kerteminde.dk Vedtægter for Kystbeskyttelseslaget Kerteminde, Kølstrup og Munkebo Sluse- og Digelag Lagets oprettelse 1. Lagets

Læs mere

Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873

Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873 1 Lagets navn er Det falsterske Digelag Laget er oprettet i henhold til lov om digearbejder på Lolland og Falster, lov nr. 69 af 23/5 1873 Digelaget omfatter alle ejendomme som efter 2 i ovennævnte lov

Læs mere

FORSLAG til. vedtægter for kystbeskyttelseslag. Revision b, 10. november 1997

FORSLAG til. vedtægter for kystbeskyttelseslag. Revision b, 10. november 1997 Side 1 af 5 FORSLAG til vedtægter for kystbeskyttelseslag Revision b, 10. november 1997 Lagets oprettelse 1. Lagets navn er Liseleje Kystbeskyttelseslag. Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til lov nr.

Læs mere

1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune.

1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG. Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til Lemvig Kommunalbestyrelses beslutning

Læs mere

VEDTÆGT FOR RØRVIG DIGELAG

VEDTÆGT FOR RØRVIG DIGELAG VEDTÆGT FOR RØRVIG DIGELAG ODSHERRED KOMMUNE OKTOBER 2015 VERSION 2 2 Vedtægt for Rørvig Digelag INDHOLD Lagets oprettelse... 3 Lagets anlæg... 3 Lagets medlemmer... 3 Lagets opgave... 4 Anlæggets brug...

Læs mere

VEDTÆGTER. for JUELSMINDE DIGELAG

VEDTÆGTER. for JUELSMINDE DIGELAG VEDTÆGTER for JUELSMINDE DIGELAG Vedtaget af Hedensted Byråd den XX/XX 2019 1. Navn, hjemsted og formål 3 2. Lagets opgaver 3 3. Medlemmer 3 4. Arealer 3 5. Kontingent m.v. 3 6. Anlæg 4 7. Anlægsbidrag

Læs mere

Afvandingslag Nees Hede Stiftet april 2015

Afvandingslag Nees Hede Stiftet april 2015 Afvandingslag Nees Hede Stiftet april 2015 1 VEDTÆGT FOR Afvandingslag Nees Hede.... 3 Laget.... 3 Anlægget... 3 Bidragspligtige arealer.... 3 Bidragsfordeling... 3 Drift og vedligehold.... 3 Generalforsamlingen....

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2009. Gældende regler. Forslag til ændringer. Side 1 af 5. Vedtægt for Ålsgårde Kystsikringslag

Ordinær generalforsamling 2009. Gældende regler. Forslag til ændringer. Side 1 af 5. Vedtægt for Ålsgårde Kystsikringslag Vedtægt for Kystsikringslaget - Ålsgårde Boderne Ellekilde (Vedtaget 14-08-2000, godkendt 14.08.2001). 1. Kystsikringslagets dannelse Ålsgårde kystsikringslag er oprettet i henhold til lov nr. 235 af 12.

Læs mere

Vedtægt for kystbeskyttelseslaget Jyllinge Nordmark og Tangbjergs digelag FORSLAG

Vedtægt for kystbeskyttelseslaget Jyllinge Nordmark og Tangbjergs digelag FORSLAG Bilag 6 til KMU dagsordenspunkt 13 Blå, fede typer: Ændringer i forhold til forslag fremlagt ved borgermøde den 7. januar 2016 Vedtægt for kystbeskyttelseslaget Jyllinge Nordmark og Tangbjergs digelag

Læs mere

Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune.

Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG - som vedtaget med diverse ændringer ved generalforsamlingen den 21.04.2012 og endelig godkendt ved den ekstraordinære generalforsamling den 5. juni 2012. Laget. 1 Lagets navn

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Vedtægt for Ålsgårde Kystsikringslag

Vedtægt for Ålsgårde Kystsikringslag Vedtægt for Ålsgårde Kystsikringslag 1. Kystsikringslagets dannelse. Ålsgårde kystsikringslag er oprettet i henhold til lov nr. 235 af 12. juni 1922 (ændret ved lov nr. 108 af 5. marts 1988 og senere ændringer)

Læs mere

Forslag til reviderede vedtægter

Forslag til reviderede vedtægter 1 Forslag til reviderede vedtægter F O R D I G E O G K Y S T S I K R I N G S L A G E T M A R I E N L Y S T I H E L S I N G Ø R K O M M U N E 2014 (godkendt på den ordinære generalforsamling den 1. december

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

1 Danske Havne er en selvstændig brancheorganisation for erhvervshavne.

1 Danske Havne er en selvstændig brancheorganisation for erhvervshavne. V E D T ÆGTER Vedtægter for Danske Havne Formål 1 Danske Havne er en selvstændig brancheorganisation for erhvervshavne. Medlemskreds 2 Alle erhvervshavne, der tilvejebringer, vedligeholder, forvalter og

Læs mere

VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014)

VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014) VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014) Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til Lemvig Kommunalbestyrelses

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK

VEDTÆGTER ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VOLLERUP STRANDS VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 18. december 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Vollerup Strands Vandværk. 1 Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET VEDTÆGTER FOR FORENINGEN TEAM TEATRET Navn 1 Foreningens navn er FORENINGEN TEAM TEATRET. Foreningens bestyrelse har ret, men ikke pligt til at lade navnet beskytte gennem anmeldelse til Erhvervs- og selskabsstyrelsens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE. FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion

VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE. FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion Side 1 af 6 VEDTÆGTER FOR NIVÅ TURSEJLERE FORENINGEN STIFTET. DEN 11. JANUAR 1994 Medlem af Dansk Sejlunion 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Hjemsted er :Nivå Tursejlere :Nivå Havn, Fredensborg

Læs mere

Så snart det første valg er foretaget, træder bestyrelsens medlemmer sammen under ledelse af det ældste medlem og afgør valget af formand.

Så snart det første valg er foretaget, træder bestyrelsens medlemmer sammen under ledelse af det ældste medlem og afgør valget af formand. 1 Digeanlægget indbefatter: a. det egentlige dige, der begynder i nord ved matr. nr. 17 a i Ulslev, ved station nr. 0, og strækker sig i et fortløbende dige til Ludvigsgave i Gedesby, ialt en længde af

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1 Foreningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2 Foreningens formål 2.1 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "HJORTSVANG MUSEUM"

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HJORTSVANG MUSEUM VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "HJORTSVANG MUSEUM" 1 Navn og hjemsted. Institutionens navn er Hjortsvang Museum. Dens hjemsted er Hjortsvang. Institutionen er selvejende. 2 Institutionens formål.

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening

Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening Vedtægter For Tønder Handelsstandsforening 1. Foreningens navn er "Tønder Handelsstandsforening" og den har sit hjemsted i Tønder Kommune. 2. Foreningens formål er: a. at virke til fremme af handel, service,

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

BILAG XX - VEDTÆGT FOR HOVVIG AFVANDINGSLAG

BILAG XX - VEDTÆGT FOR HOVVIG AFVANDINGSLAG BILAG XX - VEDTÆGT FOR HOVVIG AFVANDINGSLAG ODSHERRED KOMMUNE NOVEMBER 2016 VERSION 1 2 Vedtægt for Hovvig Afvandingslag INDHOLD Lagets oprettelse... 3 Lagets anlæg... 3 Lagets medlemmer... 3 Bidragsfordeling...

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

1 Stk. 1. Lagets navn er Solvængets Pumpelag af 2016, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Gribskov Kommune, Rylevænget.

1 Stk. 1. Lagets navn er Solvængets Pumpelag af 2016, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Gribskov Kommune, Rylevænget. VEDTÆGTER FOR SOLVÆNGETS PUMPELAG AF 2017 Oprettet i henhold til Vandløbsreguleringsloven 38 (lovbekendtgørelse nr. 1219 af den 28. september 2016) med tilhørende bekendtgørelse om vandløbsregulering og

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægt. for. I/S Sundby Vig Inddæmning

Vedtægt. for. I/S Sundby Vig Inddæmning Vedtægt for I/S Sundby Vig Inddæmning Indholdsfortegnelse: 1. Fundats... 3 2. Anlæg... 3 3. Vedligeholdelse... 3 4. Interessenter og bidrag m.v.... 4 5. Ordninger... 4 6. Tilsyn... 4 7. Administration...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGT FOR DYBESØ KYSTBESKYTTELSESLAG

VEDTÆGT FOR DYBESØ KYSTBESKYTTELSESLAG VEDTÆGT FOR DYBESØ KYSTBESKYTTELSESLAG ODSHERRED KOMMUNE SEPTEMBER 2016 VERSION 2 2 Vedtægt for Dybesø Kystbeskyttelseslag INDHOLD Lagets oprettelse... 3 Lagets anlæg... 3 Lagets medlemmer... 3 Lagets

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen, Østerholm og omegns Private Spildevandslaug (Herefter benævnt ØPS) Navn og hjemsted

Vedtægter for. Foreningen, Østerholm og omegns Private Spildevandslaug (Herefter benævnt ØPS) Navn og hjemsted Vedtægter for Foreningen, Østerholm og omegns Private Spildevandslaug (Herefter benævnt ØPS) Navn og hjemsted 1 Østerholm og omegns Private Spildevandslaug, der er stiftet den 6. oktober 2009, har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SANKT HELENEKILDE KYSTSIKRINGSLAG, TISVILDE. 1: Navn. Lagets navn er Sankt Helenekilde Kystsikringslag, Tisvilde. Herefter kaldet Laget.

VEDTÆGTER FOR SANKT HELENEKILDE KYSTSIKRINGSLAG, TISVILDE. 1: Navn. Lagets navn er Sankt Helenekilde Kystsikringslag, Tisvilde. Herefter kaldet Laget. VEDTÆGTER FOR SANKT HELENEKILDE KYSTSIKRINGSLAG, TISVILDE 1: Navn Lagets navn er Sankt Helenekilde Kystsikringslag, Tisvilde. Herefter kaldet Laget. 2: Anlæg Under Laget henhører samtlige kystsikringsværker,

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter. for. Kranbranchen

Vedtægter. for. Kranbranchen Vedtægter for Kranbranchen Som vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Sekretariat: Kranbranchen - Dansk Industri - H. C. Andersens Boulevard 18-1787 København V - +45 3377 3339 - 2 - HOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010 VEDTÆGTER Gældende pr. 1. januar 2010 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål og forsyningsområde 3 3 Andelshavere / vandaftagere 3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar

Læs mere

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152

Forslag til. Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 Forslag til Vedtægter for Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Krunderupparken 94-152 og dens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN 1. Navn: Foreningens navn er: "BEBOERFORENINGEN NORDDALSPARKEN". 2. Formål: Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser samt, at styrke det sociale

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Mejrup Syd og dens hjemsted er Holstebro Kommune. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende ejendomme: Flintøksen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP

VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP VEDTÆGTER FOR ERHVERVSRÅDET I HØJE-TAASTRUP 1 Erhvervsrådet i Høje-Taastrup er en uafhængig institution. Dets hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Erhvervsrådet omfatter Høje-Taastrup Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets

Læs mere

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R.

J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. J.nr. 05433-0005 kas/kib 19. april 2010 V E D T Æ G T E R F O R C O P E N H A G E N F A S H I O N W E E K A P S C V R - N R. 3 1 5 0 1 6 3 6 V E D T Æ G T E R 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er

Læs mere

Ejerlaugets navn er EJERLAUGET MØLLEPARKEN og dets hjemsted er Holstebro Kommune. 2

Ejerlaugets navn er EJERLAUGET MØLLEPARKEN og dets hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Ejerlaugets navn er EJERLAUGET MØLLEPARKEN og dets hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Ejerlauget omfatter ejendomme indenfor lokalplan nr. 167, senere nr. 208 1 I henhold til lokalplan nr. 167, tinglyst

Læs mere

Vedtægter for Foreningen, DC grundens private spildevandslaug (Herefter benævnt spildevandslauget)

Vedtægter for Foreningen, DC grundens private spildevandslaug (Herefter benævnt spildevandslauget) H. P. Hanssens Gade 42 Postboks 239 6200 Aabenraa Tlf: (+45) 74 31 31 31 Fax: (+45) 74 31 31 47 www.dahlguldager.dk #SkjulVedPrint J.nr. 26094/PDA/dvp 27. marts 2012 Vedtægter for Foreningen, DC grundens

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for VSK Aarhus

Vedtægter for VSK Aarhus 1 FORHOLD TIL HOVEDFORENINGER Vejlby Skovbakken Aarhus, der er en fusion af Vejlby IK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold er en selvstændig forening under hovedforeningen IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN og er

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Sejerø Golfklub

Vedtægter for Sejerø Golfklub KLUBBEN 1 Klubbens navn er Sejerø Golfklub og dens hjemsted er Sejerø i Kalundborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk

Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk Postbox 13 3540 Lynge 2017 Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk Vedtægter for I/S Uggeløse Vandværk Vedtægterne udgør grundlaget for den juridiske person I/S Uggeløse Vandværk, dvs. at de udadtil skal regulere

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus.

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. Navn og stander 1 Klubbens navn er Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. 2 Klubbens stander er hvid-rød med anker og propel. Formål 3 Klubbens formål er: 1. At fremme lyst- og kapsejlads.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen kan, af hensyn til havneanlæggets overordnede udnyttelse, flytte medlemmernes pladstildeling inden for havnen.

Afdelingsbestyrelsen kan, af hensyn til havneanlæggets overordnede udnyttelse, flytte medlemmernes pladstildeling inden for havnen. VEDTÆGTER FOR AFDELINGEN: KANALHAVNEN UNDER NÆSTVED SEJLKLUB 1. : NAVN OG TILHØRSFORHOLD. Afdelingens navn er: Kanalhavnen., herefter kaldet afdelingen. Afdelingen er etableret i henhold til "Vedtægter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen FILM JYLLAND

Vedtægter for Foreningen FILM JYLLAND Advokatpartnerselskab Godthåbsvej 4, Postbox 180 DK-8600 Silkeborg T: +45 87 22 80 80 W: www.bklaw.dk Advokat Tom Jensen Advokatfuldmægtig Marie Rud Hansen Sagsnr.: 18-127119-TJE/BKJ Vedtægter for Foreningen

Læs mere

Klubbens Love & Vedtægter

Klubbens Love & Vedtægter Klubbens Love & Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Dart Odense. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 Foreningens formål: Foreningens formål er at dyrke dartspil, samt at udbrede

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Østervænge Nord, Øster Lindet 2. Foreningens område og medlemskreds 2 Østervænge 27 46 Øster Lindet. Lokalplan

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480 Vedtægter for Gladsaxe Oplysnings Forbund til godkendelse på bestyrelsesmødet 8/11-2007 og efterfølgende vedtagelse på generalforsamlingen 30/4-2008. Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S.

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR. 32 14 59 14 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere