Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud"

Transkript

1 Referat SB 33 Skolebestyrelsesmøde (33) Mandag d. 4. september :00 21:05 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Jesper Hansen, Mads Kyed, Christina Nordenbæk, Dorthe Hartung, Mie Ingemann, Heidi K. S. Mikkelsen, Anders Frank, Mette Vestergaard, Allan Buchholt Høj, Kim Funk Johannessen Elevrådsrepræsentanter: XX (formand), YY (Næstformand) valget er i gang elevdeltagelse på næste SB-møde. Gæst: Maria Argiris Møderække : Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Tirsdag Mandag Torsdag Onsdag Torsdag Punkt 218 : Godkendelse af referat 5 min. Beslutningstema: Godkendelse af referat fra sidste skolebestyrelsesmøde Indstilling: At bestyrelsen godkender referat fra sidste møde. Sagsfremstilling: Referat godkendt :

2 Punkt 219 : Orientering fra ledelsen 10 min. Beslutningstema: Orientering fra skoleledelsen Indstilling: At bestyrelsen tager orienteringen til efterretning, samt giver fremadrettet input. Sagsfremstilling: Kortlægning T2, Videoovervågning, MeeBook. Kortlægning: Kim orienterer kort om T1 kortlægningen, vi skal indberette data til ny kortlægning i denne uge. Vi har fokus på lærer-lærer/lærer-pædagog-teamsamarbejdet. Vi har også børnehaven med i kortlægningen, da kommunen er udvalgt til dette. Vi i ledelsen følger op på, at alle så vidt muligt får besvaret kortlægningsspørgsmålene. Resultatet vil blive offentligt pr. april Skolebestyrelsen vil dog blive orienteret ind i processen tidligere. Kim laver sin kommende Master om dette forløb. Meebook: Der laves orienterende aften for forældrene. Lærerne og pædagogerne er alle godt i gang med at lærer dette nye værktøj at kende, og det optager personalet/har et stort fokus lige pt. Der sker fortsat forbedringer på Meebook, og vi giver Meebook feedback for at kunne påvirke disse forbedringer. Der vil komme et forældrebrev medio denne uge. Meebook afløser ikke Forældreintra. Kim orienterer om den kommende fælles platform. Videoovervågning: Videoovervågningen er desværre ikke opsat endnu. Kim forventer, at dette sker snarest. Overvågningen koster ikke skolen noget. Legepladspuljen: Der er søgt pulje på for børnehaven, og dette er blevet godkendt. Skoledelen har også søgt, men har desværre ikke fået bevilliget pengene.

3 Punkt 220 : 29 børn på 2. årgang- afdeling Morud 30 min. Beslutningstema: Orientering fra skoleledelsen. Indstilling: Drøftelse i skolebestyrelsen i forhold til kortsigtede og langsigtede problematikker Sagsfremstilling: Skolebestyrelsen har fået flere forældrehenvendelser. Pia forelægger, at der har været en del forældrehenvendelser pga. frustration i forældregruppen. Kim orienterer om processen mod dispensation fra Byrådet og det efterfølgende forløb med indmeldelse af endnu en elev. Bestyrelsen orienteres kort om det afholdte forældremøde for 2. årgang, som har været afholdt ved skolestart i år på afd. Morud. Skolen er meget bevidst om forældrenes følelser ind i denne sag. Der har været forældrebekymring om at klasserne skulle blive delt for senere at skulle samles igen. Det drøftes om eventuelle tilflyttere til Morud med børn fremover kan få anvist plads på Afd. Veflinge. Dette bør undgås. Der spørges ligeledes ind til, om man forebyggende kan reservere pladser i klasserne. Kim orienterer om lovgivningen på området. Der fortælles om muligheden for vandreklasse. Dette ønsker skolebestyrelsen ikke. Skolebestyrelsen udtrykker bekymring i forhold til, at der nu er 29 elever i klasserne på 2. årgang. Det er mange børn samlet i mange timer. På kort sigt er det vigtigt for skolebestyrelsen, at det sikres at indholdet i skoledagen er tilpasset disse forhold. Skolebestyrelsen opfordrer til at sikre opdeling af børnene i størst muligt omfang. På nuværende tidspunkt anvendes klublokalerne, når børnene skal deles. Det er nødvendigt at bruge alle skolens m2 (inkl. administrative m2), så smart og så optimalt som muligt. Maria orienterer om Ressourcepædagogerne/Ressourcecentret og parallellægning af undervisningstimer. Skolebestyrelsen udtrykker ønske om, at disse tiltag orienteres ud. Der spørges til muligheden for at korte skoledagen. Kim fortæller at dette ikke er muligt for indskolingen. Kim orienterer også om effekten af en evt. kortere skoledag. Skolebestyrelsen forudser at denne problematik vil være tilbagevendende og at det er nødvendigt med en langsigtet løsning i forhold til pladsudfordringen. Skolebestyrelsen vil arbejde for en pavillon-løsning. Skolebestyrelsen vil følge problemstillingen tæt. Skolebestyrelsen vil inviterer Jens Otto Dalhøj til et ekstraordinært Skolebestyrelsesmøde.

4 Punkt 221: "Principper vedrørende brug af digitalt udstyr på Havrehedskolen." SB 20 min. Beslutningstema: Retningslinjer (mobilpolitik) Indstilling: At skolens politik opdateres- at skolebestyrelsen giver deres input til principarbejdet. Sagsfremstilling: Mobilprincipper trænger til en opdatering. Skolebestyrelsen drøfter status og beslutter fremadrettet hvilke retningslinjer der gælder for mobiltelefoner på Havrehedskolen. Principper og guidelines der har været drøftet i elevråd og på Teamkoordinatormøde- og har også været høring hos elever og på afdelinger. Det diskuteres hvorvidt eleverne i udskolingen fortsat skal have lov til at have mobiltelefoner i frikvarterene. Der er argumenter både for og imod. Anders orienterer om, at der også er innovative tiltag i mobilbrugen i udskolingen. Heidi har en rettelse til klubdelen af skrivelsen Skolebestyrelsen har taget alle inputs med i en arbejdsgruppe, der nu er færdig. Dokumentet er udvidet til at gælde ikke blot for mobiltelefoner men for digitalt udstyr som helhed. Særligt fokus på digital dannelse. Det aftales, at Pia laver de sidste rettelser. Herefter kan principperne lægges på skolens hjemmeside. Der debatteres om hvorvidt børnene i Klubben er nok ude, og hvorfor man i 4. klasse behøver være ude længere i frikvarterene. Ift. Klubdelen orientere Maria om de pædagogiske overvejelser omkring brug af computere, og det foreslås, at Skolebestyrelsen kan invitere Klubpersonalet til at komme og fortælle lidt om den pædagogiske praksis omkring computerbrug i Klubben. Udkast: Principper for mobiltelefoni på Havrehedskolen, principper for brug af digitalt udstyr, august 2017 Punkt 222 : Antimobbestrategi / Handleplan imod mobning 30 min. Beslutningstema: Handleplan imod mobning / antimobbestrategi Indstilling: At skolebestyrelsen får kendskab til, samt drøftet Havrehedskolens antimobbestrategi inden den lægges på skolens hjemmeside. Sagsfremstilling Fra 1. august 2017 stilles der krav om, at alle grundskoler og ungdomsuddannelser skal have en antimobbestrategi og om udarbejdelse af handlingsplaner i konkrete tilfælde af mobning. Der oprettes samtidig en klageinstans hos Dansk Center for Undervisningsmiljø for elever og forældre.

5 Det ønskes, at sektionen om Legegrupper udspecificeres. Hvem er tovholder på disse, og tages Legegrupperne op løbende? Der gøres opmærksom på, at strategien er svær læselig. Der er behov for at forklare dele. Eksempelvis: Hvad er en Skolealf/Skolefe? Hvem er Skolealfen/Skolefeen? Er forældrene orienterede om, hvad en Legepatrulje er. Hvad er Klassetrivsel.dk? Hvilke konkrete tegn hos et barn kan være tegn på mobning hvilke iagttagelser er vigtige? Klar definition? Kim gør opmærksom på de trivselsfremmende elementer i skrivelsen, der gør skrivelsen lidt længere. Skolen vægter den trivselsfremmende del i meget høj grad. Desuden skal indholdsdelen ift. den politiske beslutning omkring antimobbestrategi også være fyldestgørende. Der ønskes en kortere/mere konkret/mere læsevenlig udgave, evt. med et link til denne interne skrivelse. Se aktivt link i tekst til UVM, bilag Antimobbestrategi Punkt 223 : Udtalelse vedr. Skabelon til kvalitetsrapport for Nordfyns dagtilbud 10 min. Beslutningstema: Skolebestyrelsen udfærdiger en udtalelse til Børne- og Ungeudvalget. Indstilling: At bestyrelsen drøfter og udtaler sig, omkring det tilsendte materiale. Hvordan kan rapporten understøtte kvalitetsudviklingen af dagtilbuddene i netop jeres distrikt og i kommunen som helhed? Sagsfremstilling: Formålet med skabelon og kvalitetsrapport (bilag), er at skabe et kommunalt målog resultatstyringsværktøj, der skal understøtte en systematisk evaluering og resultatopfølgning på kommunalt niveau, og fungere som grundlag for lokal dialog i vores distrikt og i kommunen som helhed. Afleveringsfrist for udtalelse er mandag den 11. september 2017 : Skabelon til kvalitetsrapport for Nordfyns dagtilbud Maria orienterer om Børnehusets tilsagn omkring Kvalitetsrapporten. Dette bakkes op repræsentanterne fra Børnehuset. Skolebestyrelsen havde ikke yderligere at tilføje til et evt. Høringssvar.

6 Punkt 224 : Høringsbrev - ny Strategi for pædagogisk IT i Nordfyns Kommune 10 min. Beslutningstema: Skolebestyrelsen udfærdiger en udtalelse til Børne- og Ungeudvalget. Indstilling: At bestyrelsen drøfter og udtaler sig, omkring det tilsendte materiale. Sagsfremstilling: På Nordfyn har vi en børne- og ungepolitik med en vision om, at vi vil det gode og aktive børne- og ungeliv ved et kursskifte fra synd for til kan selv. Med Strategi for pædagogisk IT er tanken at omsætte denne vision ved naturligt at lade IT understøtte den pædagogiske praksis - det daglige arbejde med børn og unges digitale dannelse, læring og trivsel, samt udviklingen af relevante kompetencer, der sætter dem i stand til at begå sig i fremtidens samfund. Børne- og Ungeudvalget er derfor optaget af at høre hvordan elever, forældre og personale ser strategien - med en overordnet tænkning og pejlemærker baseret på: Digital dannelse, læring og trivsel. Udvikling af det 21. Århundredes Kompetencer års perspektiv, herunder styrket fokus på en tidlig indsats for 0-6 år. En pædagogisk tilgang baseret på en datainformeret kultur (Program for læringsledelse). Afleveringsfrist for høringssvar er mandag den 18. september 2017 Der sættes forståelsesspørgsmål til Forordet. Kim tager dette videre. Børnehuset ønsker en bedre internetforbindelse, da denne er meget ustabil og langsom, hvilket besværliggør arbejde med IT. : Strategi for Pædagogisk IT , Kapacitetsmodel for pædagogisk IT i skoler og dagtilbud på Nordfyn , samt følgebrev. Punkt 225 : Henvendelse fra arbejdgruppe, Dash 19 (Cykelsti Slukefter-Havrehedskolen) 5 min. Beslutningstema: Skolebestyrelsen har modtaget en henvendelse fra arbejdsgruppen omkring cykelstiprojekt. Indstilling: At bestyrelsen drøfter og bakker op om en støtteerklæring til folder der beskriver projekt. Arbejdsgruppen har allerede modtaget støtteerklæringer fra Morud IF, samt Morud Lokalråd. Sagsfremstilling: Uklarhed i forhold ti,l hvem afsender (Dash 19) er. Problemstilling i forhold overordnede prioriteringer. Pia vil se på skrivet og forsøge at omformulere, så Skolebestyrelsen kan underskrive. Kim undersøger hvem Dash 19 er.

7 Foreløbig folder, støtteerklæring Punkt 226 : Henvendelse fra SFO/Klub Bag for en sag 5 min. Beslutningstema: Skolebestyrelsen har modtaget en henvendelse fra SFO og Klubpersonale. Indstilling: At bestyrelsen drøfter personalets henvendelse og tager stilling til denne. Sagsfremstilling: Bag for en Sag handler om, at børn hjælper andre børn, som har det svært. Børn og unge i hele landet bager nemlig i den gode sags tjeneste, når de sælger deres bagværk og donerer alle de indsamlede penge til BørneTelefonen hos Børns Vilkår. Med denne indsats er vi med til at sikre, at endnu flere børn kan komme igennem til en rådgiver på BørneTelefonen, når de har brug for en at tale med om alt fra kærlighed og uvenskab til mobning og forældrenes skilsmisse. Med Bag for en Sag arbejder børnene sammen om et vigtigt, fælles læringsprojekt, som samtidig giver både venner, familie, lærere, pædagoger og andet netværk mulighed for at være med og have en rar og mindeværdig oplevelse sammen med børnene. Bag for en sag Heidi forelægger idéen om at bage og sælge kagerne til fordel for Børnetelefonen. Det besluttes, at Skolebestyrelsen støtter SFO og Klubs deltagelse i Bag for en Sag. Det besluttes, at både SFO, klub og børnehus deltager i Bag for en Sag. Punkt 227 : Eventuelt min. Beslutningstema: Indstilling: Sagsfremstilling: Der spørges til, om der vil blive lavet et stillingsopslag ift. Mogens pension. Dette bekræfter Kim, at der vil komme. Punkter til næste møde: Trafikpolitik, Skole-fotografering, Økonomistatus, Anti-mobbestrategi

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Skolebestyrelsesmøde (31) Onsdag d. 7. juni 2017 19:00 21:00 Mødereferat 31 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge MØDEREFERAT 20 Skolebestyrelsesmøde (20) Onsdag d. 16. juni 2016 19:00 21:00 Mødested: Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT 27 Skolebestyrelsesmøde (27) Onsdag d. 8. februar 2017 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT Skolebestyrelsesmøde (23) Onsdag d. 12. oktober 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødereferat 29 Skolebestyrelsesmøde (29) Mandag d. 3. april 2017 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6 MØDEREFERAT Skolebestyrelsesmøde (18) Mandag d. 18.april 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia

Læs mere

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6 MØDEREFERAT 19 Skolebestyrelsesmøde (19) Onsdag d. 18.maj 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Referat SB34 Skolebestyrelsesmøde (34) Tirsdag d. 3. oktober 2017 18:30 21.00 Bemærk ændret mødetidspunkt! Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT SB 28 Skolebestyrelsesmøde (28) Torsdag d. 9. marts 2017 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud REFERAT Skolebestyrelsesmøde(36) Torsdag d. 7. december 2017 19:00 21.00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Jesper

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT SB 26 Skolebestyrelsesmøde (26) Tirsdag d. 10. januar 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Referat Skolebestyrelsesmøde(6) Onsdag d. 6. februar 2019 19:00 21.00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen (Skolebestyrelsesformand), Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 12

Skolebestyrelsesmøde nr. 12 . Skolebestyrelsesmøde nr. 12 Tirsdag d. 19. september på afd. Kildebjerg Fra kl. 18.00-18.30 er der budgetopfølgning for dem der ønsker en særlig gennemgang De næste møder Mandag 30/10 Undløse torsdag

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 04.09.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Pia Markersen, Finn Due

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

sådan arbejder I med skolens digitale værdier

sådan arbejder I med skolens digitale værdier Vær digital sådan arbejder I med skolens digitale værdier Hvis du vil i gang med en proces, hvor I sætter skolens digitale kultur og elevernes digitale trivsel på dagsordenen, er det vigtigt, at du som

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut Sjølund-Hejls Skole Dato 1 august 2013 Udsendt af Jan Hjorth Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde 08-13 Mødedato Mødested Møde start/slut Afbud til Jan Hjorth Direkte telefon 79 79 78

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik)

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Klostermarksskolens værdigrundlag Hjerne og hjerte Vi vil være en god og dynamisk skole for elever og personale

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Antimobbestrategi. Målsætninger. Begreber

Antimobbestrategi. Målsætninger. Begreber Antimobbestrategi Formål Hvad er formålet med jeres antimobbestrategi? Målet med vores antimobbestrategi er, at skolen forebygger og reducerer mobning (digitalt og på skolen) i videst mulige omfang og

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget : Fredag den 06. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:30 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Gitte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 16.08.2018 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 16.08.2018 Kongsbjergskolen 19:00/21.40

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22. februar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole

Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole Esbjerg Ungdomsskole Grønlandsparken 300, 6715 Esbjerg N Dato 19. december 2017 Antimobbestrategi for Esbjerg Ungdomsskole Gældende fra: 01.01.2018 Revideres: Medio august 2018 Formål: Vi ønsker, at alle

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Antimobbestrategi for Aulum-Hodsager Skole

Antimobbestrategi for Aulum-Hodsager Skole Antimobbestrategi for Aulum-Hodsager Skole - 1 - Aulum Hodsager Skoles Antimobbestrategi - Denne antimobbestrategi er udarbejdet på baggrund af tanker, dialog og forslag fra skolens elever, skolebestyrelsen,

Læs mere

Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler

Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler Antimobbestrategi for Esbjerg Kommunes skoler Gældende fra: 01.10.2017 Revideres: Formål: Vi ønsker, at alle børn trives og oplever et trygt læringsmiljø på skolen. Derfor ønsker vi, at alle på og omkring

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM Dagsorden og referat Emne: Fælles Skolebestyrelsesmøde Dato: 24.1.2018 Tid: 18-21 Sted: SIM Mødedeltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer og ledere fra Rårup Skole, Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 20.09.2018 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 20.09.2018 Kongsbjergskolen 19:00/21.40

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen. Forældremøde, Ganløse Skole 2/3-09

Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen. Forældremøde, Ganløse Skole 2/3-09 Trivselsambassadører Når forældre aktivt tager medansvar for trivslen på skolen Forældremøde, Ganløse Skole 2/3-09 Sammen mod mobning Forløb Den 10. marts 2004 underskrev 26 parter Trivselserklæringen.

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Torsdag den 9. november 2017 kl. 19-21 Sted: Bindslev Skole Deltagere udover bestyrelsen: Louise Høholt og Birgit Amtoft Mødeleder: Christian Afbud fra Kristian Voerså

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning.

Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning. Referat skolebestyrelsesmøde d. 31.01.18 kl. 17.15 20.15 Sted: Personalerummet Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke kommer til spisning. Deltagere:

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Antimobbestrategi for Nærum Skole. Vi ønsker at tydeliggøre, hvordan vi på Nærum Skole arbejder for trivsel og mod mobning.

Antimobbestrategi for Nærum Skole. Vi ønsker at tydeliggøre, hvordan vi på Nærum Skole arbejder for trivsel og mod mobning. Antimobbestrategi for Nærum Skole Gældende fra den 01-10-2010 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at tydeliggøre, hvordan vi på Nærum Skole arbejder for trivsel og mod mobning. BEGREBER

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 5. januar 2017 kl. 17.00-19.00 på Kalvøen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Camilla Cordius Brian Jakobsen Charlotte

Læs mere

TRIVSELS- OG ANTIMOBBESTRATEGI. Øster Farimagsgades Skole

TRIVSELS- OG ANTIMOBBESTRATEGI. Øster Farimagsgades Skole TRIVSELS- OG ANTIMOBBESTRATEGI Øster Farimagsgades Skole Indholdsfortegnelse Trivsels- og Antimobbestrategi... 3 10 gode råd til forældre:... 3 Skolens og Fritidsinstitutionens opgaver... 4 Netadfærd...

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel.

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. Søndre Skole På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn René Læssøe Andersen Morten Enni Roar Green Lotte Strand Susanne

Læs mere

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017 Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17.8. 2016 kl. 19.00-22.00. Indtryk: Grethe Afbud: Anders A (Lise deltog som suppleant) Dagsorden: 1. Underskrivning af referat fra sidste møde. 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

SÅDAN LAVER I JERES ANTIMOBBESTRATEGI

SÅDAN LAVER I JERES ANTIMOBBESTRATEGI SÅDAN LAVER I JERES ANTIMOBBESTRATEGI FORBEREDELSE HVEM LAVER ANTIMOBBESTRATEGIEN? Skolebestyrelsen har ansvaret for, at skolen har en antimobbestrategi. Det er også dem, der skal godkende indholdet af

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 08.06.2017 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat af Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 08.06.2017 Personalerummet 19:00/21.30

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI

Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI MÅLET MED VORES TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole ønsker at fremme arbejdet med trivsel. Derfor har den lovpligtige antimobbestrategi ændret

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO) Dagsorden skolebestyrelsesmøde Torsdag den 25. april, kl. 18.00 ca. 20.30 Personalerummet på Borupgårdskolen Deltagere Formand Birgit Mørup (BO) Næstformand Jesper Hersbro (RØ) Forældrerepræsentanter Nikolaj

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 26. MAJ 2016, KL. 17:30 19:45 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden TIRSDAG DEN 20. marts 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl Dagsorden Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 09.10.2018 kl. 19.00 Deltagere: Jesper Jakobsen, Kasper Kristensen, Henrik Lauridsen, Svend Plesner, Henny Nielsen, Allan Krantz Jensen, Mai-Britt Christjansen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 21. august kl

Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 21. august kl Sydhavnen d. 28. august 2017 Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 21. august kl. 17-19 Til stede: Lars, Anders, Stine, Caroline, Line Gry, Signe Afbud: Tenna, Ilkay, Karina, Anders Referat: 1. Trivsel børn plus

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

Velkommen til ny næstformand fra elevrådet, Daniel Greiersen, 7B. William er udtrådt.

Velkommen til ny næstformand fra elevrådet, Daniel Greiersen, 7B. William er udtrådt. Vedrørende: Skolebestyrelsen Dato: Torsdag, den 21. juni 2018 kl. 17.00 Sted: Science 2 Deltagere: Rie Hornsbæk Janni Juhl-Petersen Jens Færgemann Jeanne Lauritsen Signe Bossen Gitte Pedersen Bent Sejling-Handberg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 14

Skolebestyrelsesmøde nr. 14 . Skolebestyrelsesmøde nr. 14 Tirsdag d. 23. november på afd. Jyderup De næste møder mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Antimobbestrategi. Ganløse Skole og Slagslunde Skole

Antimobbestrategi. Ganløse Skole og Slagslunde Skole Antimobbestrategi Ganløse Skole og Slagslunde Skole 1 Formål 3 Begreber 4 Forebyggende 5 Indgribende 7 Når mobning er en realitet handleplan 8 2 Formål Vi accepterer ikke mobning på vores skole. Vi vil

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 1. marts kl. 17-19.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden (b) kl. 17.00-17.05 Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/1-2017

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag-23-5-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Repræsentant for:, rep. for Skole og

Læs mere

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen DAGSORDEN/REFERAT Dato/tid: Onsdag den 27. februar 2019, kl. 18.00-20.45 obs udvidet mødetid Afdeling/lokale: Marienberg afd., personalerummet Deltagere: Mathias

Læs mere

20 - Skolens ledelse. Møderække repetition - Medarbejdere. Personalesituationen - SFO og klub. Omprioriteringsbidrag 1%, - Elevrådet

20 - Skolens ledelse. Møderække repetition - Medarbejdere. Personalesituationen - SFO og klub. Omprioriteringsbidrag 1%, - Elevrådet Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter. DAGSORDEN: Punkt / Dagsordenpunkt

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15 . Skolebestyrelsesmøde nr. 15 Mandag d. 15. januar på afd. Knabstrup 18.30-20.30 De næste møder onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere