Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud"

Transkript

1 Referat SB34 Skolebestyrelsesmøde (34) Tirsdag d. 3. oktober : Bemærk ændret mødetidspunkt! Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Jesper Hansen, Mads Kyed, Christina Nordenbæk, Dorthe Hartung, Mie Ingemann, Heidi K. S. Mikkelsen, Anders Frank, Mette Vestergaard, Allan Buchholt Høj, Kim Funk Johannessen Elevrådsrepræsentanter: Liva Hansen 8.b (formand), (Næstformand) vælges på næste elevrådsmøde. Gæst: Jens Otto Dalhøj, Formand for Børne- og Ungeudvalget i Nordfyns Kommune, Pæd. Afdelingsleder Maria Argiris, Afdelingsleder Anders Thingholm, Teamleder Anette Lægaard Sørensen. Møderække : Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Tirsdag Mandag Torsdag Onsdag Torsdag Punkt 228 : Emneuge 41 Beslutningstema: Emneuge Indstilling: Drøftelse af emneugen 41 Sagsfremstilling: Praktiske udfordringer forbundet hermed i forbindelse med transporten ml. afdelingerne M og V. Beslutning: Flere SB-medlemmer oplevet, at der på forældremøder er orienteret om, at i emneugen i uge 41 er forældrene er ansvarlige for at sikre børnenes transport imellem afdeling Morud og afdeling Veflinge. Samtidig er det meldt ud, at skolebestyrelsen har været inde over denne beslutning. Det er uheldigt, eftersom skolens trafikpolitik endnu ikke er færdigbehandlet, og er derfor ikke vedtaget i skolebestyrelsen endnu.

2 Skolebestyrelsen har nedsat en arbejdsgruppe (Mads, Charlotte og Pia), der arbejder videre med det oplæg der er blevet lavet af skoledelen. Der gives status på næste møde d.1.nov arbejdet præsenteres 7. december til beslutning. I Emneuge 41 findes en løsning for transporten af mellemtrinseleverne fra Morud til Veflinge med bl.a. bus Bilag Punkt 229 (kl.19) : Besøg af Jens Otto Dalhøj 45 Beslutningstema: Dialog med kommunalbestyrelsen/børne- og Ungeudvalget Indstilling: På anmodning fra skolebestyrelsen, har Jens Otto Dalhøj (Formand for Børne- og Ungeudvalget) sagt ja tak, til at deltage i skolebestyrelsens møde. Dette tiltag for at skabe en mere direkte kommunikation med den politiske del af kommunen. Sagsfremstilling: Havrehedskolen, afd. Morud ligger i klassestørrelser der gør, at et 3. spor i indskolingen ikke er urealistisk. Dette vil give udfordringer i de nuværende fysiske rammer. Derfor er der behov for en drøftelse af fremtidsperspektivet / alternative muligheder for skolen. Beslutning: Uddrag fra debatten: PSH (Pia Skov Hansen) skitserer baggrunden for invitationen: Antallet af elever på 2. årgang er den primære årsag til invitationen. SB er bekymret for antallet af børn i M-klasserne. Hvad kan vi gøre på kort sigt- på lang sigt? Vi er en skole der på trods af de demografiske prognoser har sagt faldende elevtal- oplever det modsatte. Over 40 huse til salg i Morud, vil give flere elever. Alle klasser er udnyttet- faglokaler er udnyttet. Vores udgangspunkt for en løsning kunne være en pavillion-løsning? JOD (Jens Otto Dalhøj): Vigtigt, at vi forholder os til fakta- opgørelse fra Skoleafdeling/Ejner Jensen Gennemgang af bilag Havrehedskolens elevtal ultimo august 2017.(Se bilag 1) Nogle årgange har optaget mange elever fra andre distrikter/kommuner. Udfordringen ligger på 2. årgang. På 7.årgang opretter Havrehedskolen en hel klasse med elever fra andre kommuner / distrikter. Opmærsomhedsfeltet er, at sige nej til elever udefra f.eks. på 5.årgang- det er det jeg som politiker forventer. Holddeling er en mulighed jeg forventer bliver udnyttet, da der også er pædagoger med- f.eks. på 2. årgang. Bilag 2: Oversigt over Havrehedskolens kommende elever dette er de faktisk bosiddende og fødte børn. I denne oversigt- børnene er født- er der ikke udfordringer. Så hvis vi tager det lange lys på- er der ikke pladsproblemer i sigte for Havrehedskolen. I min optik er der ikke en kritisk masse i disse papirer. PSH: Det her med fødselsprognoser holder ikke stik- det er vores erfaring- jeg kan godt se dine tal.

3 KJ (Kim Funk Johannessen): En af mine opgaver har været at se på disse tal. Vi har en styrelsesvedtægt der siger, at hvis man starter i 0-kl- altså mange der har søgt børnehaver i Morud- ja, så bliver man der ( også selv om man er Veflingebarn), og så bliver klasserne hurtigt fyldt op. PSH: Hvad gør vi så, når klasserne er fyldt op? Vi kan ikke bede folk der køber hus i Morud, at starte deres børn på afd.veflinge. JOD: Den bekymring om at Tvinge elever på afdelingsskoler bliver ikke aktuel- det er der bred konsensus omkring. Ift. næste år er der ingen problemer set i tallene. Er der børn Skrevet op fra andre kommuner? KJ: Nej det gør vi ikke- vi beder forældrene søge/ringe når tiden kommer før ferien. CN (Christina Nordenbæk): På 7.årgang oplevede da de gik i 6.kl., at elever forsvandt pga. af mange elever udefra. JOD: Positivt, at vi har et godt skolevæsen i Nordfyns Kommune PSH: Vi er ved at drukne i vores egen succes JOD: Der er jo ikke mange, der har ønsket at deltage i skoledebatten af mine politiske kolleger. Det er klart for mig, at den særlige klassedannelse skal vi se på- at give en skole med 4 elever en hel klassetildeling ,- så er vi udfordret som skolevæsen. Jeg tror ikke på, at denne automatisering fortsætter. PSH: På dialogmøder har vi forsøgt at råbe op om vi bruger pengene rigtigt i det nordfynske skolevæsen? JOD: Det kan jeg ikke diskutere ret lang tid med dig- fuldstændig enig. Jeg tror heller ikke på at skoler bliver nedlagt efter kommunalvalget. JJ(Jury Jørgensen): Den udfordring vi har, er at matrikel-opbygningen Lille/stor skole giver en økonomisk udfordring det skal være muligt at komme på begge matrikler i emneuger, trivselsdage osv. uden at det bliver en økonomisk belastning- f.eks. ved buskørsel. JOD: Jeg er meget stor tilhænger af, at børn de cykler. CES (Charlotte Ellemose Sonne): Hvad så hvis vi får 30 elever i 2.årgang.? JOD: Vi starter ikke klasser med 30 elever- så bliver de delt. PSH: Hvordan ser det ud med Masterplanen? Startes 2. del op? JOD: Omkring moderniseringsplaner ligger der en pulje hvert til både skole, dagtilbud, legepladser, rekreative områder. Med de her elevtal bliver der ikke bygget til. Om- og hvornår 2. del af moderniseringsplanen (Mellemtrinsområde) for Havrehedskolen kan jeg ikke sige noget om. Masterplan 2 (2.del)

4 Punkt 230 : Godkendelse af referat 5 Beslutningstema: Godkendelse af referat fra sidste skolebestyrelsesmøde Indstilling: At bestyrelsen godkender referat fra sidste møde. Sagsfremstilling: Beslutning: Mødereferat 33 underskrevet og godkendt. Mødereferat SB 33 Punkt 231 : Orientering fra ledelsen Beslutningstema: Orientering fra skoleledelsen Indstilling: At bestyrelsen tager orienteringen til efterretning, samt giver fremadrettet input. Sagsfremstilling: Program for Læringsledelse-Kortlægning T2, Videovervågning, Meebook dialogaften 5/10. Kvalitetssamtale. Beslutning: KJ orienterede om status for kortlægningen i Program for Læringsledelse. Kvalitetssamtaler: Bestyrelsesformænd og ledelser i skole og dagtilbud skal i dialog med forvaltning om kvaliteten i tilbuddene. Stillingsopslag for MB er opslået vi skal have et ansættelsesudvalg samlet af SB-medlemmer. Vi søger lærer til 4.b med dansk og Håndværk og design. Punkt 231a: Elevrådet 10 Beslutningstema: Formand og næstformand fremlægger information fra elevrådets arbejde. Indstilling: At bestyrelsen orienteres og træffer afgørelse om videre tiltag. Sagsfremstilling: Elevrådsformand orienterer Beslutning: Liva, nyvalgt elevrådsformand orienterede om elevrådets startaktiviteter: Valg af formand, om det fælleskommunale atletikstævne elevrådet solgte toast og juice på idrætsdagentjente 1000,-, flot klaret. Diverse forslag til forbedringer blev gennemgået- bl.a. renovering af Basketbaner iværksættes Elevrådet overvejer en efterårskampagne om toiletbrug -

5 Punkt 232 : Antimobbestrategi / Handleplan imod mobning Beslutningstema: Handleplan imod mobning / antimobbestrategi Indstilling: At skolebestyrelsen får kendskab til, samt drøftet Havrehedskolens antimobbestrategi inden den lægges på skolens hjemmeside. Strategien er blevet justeret på enkelte områder efter drøftelse på SB33. Sagsfremstilling Fra 1. august 2017 stilles der krav om, at alle grundskoler og ungdomsuddannelser skal have en antimobbestrategi og om udarbejdelse af handlingsplaner i konkrete tilfælde af mobning. Der oprettes samtidig en klageinstans hos Dansk Center for Undervisningsmiljø for elever og forældre. Beslutning: PSH: Mobning er krænkende, derfor er et statement fra Skolebestyrelsen afsindigt vigtigt- det ligger mig meget på sinde at børn trives. Forslag fremlægges til drøftelse. Pia havde hjemmefra arbejdet på en udtalelse fra skolebestyrelsen- denne blev fremlagt SB vender tilbage på næste møde(1/11), hvor arbejdet er færdiggjort- og strategien vedtages. Se aktivt link i tekst til UVM, bilag Antimobbestrategi, Antimobbestrategi revideret PIXI Næste møde Punkt 233: Trafikpolitik Beslutningstema: Principper og retningslinjer Indstilling: At skolebestyrelsen får drøftet færdsel/trafik mellem Veflinge og Morud (principper) Sagsfremstilling: Vi har brug for forventningsafstemning ift. transport af elever i skoletiden og imellem matriklerne. Beslutning: Kommunalreform, skolestrukturbeslutninger i NFK 2012, Skolereform 2014 etc. Har gjort, at Havrehedskolen ser ud som den gør nu. To matrikler (M og V), samt et børnehus i Veflinge. Derfor er vi i forsøget på at skabe én organisation/én skole udfordret på, at vi ofte flytter os imellem afdelingerne- vi arbejder på så meget samarbejde som muligt. Udfordringer i forbindelse med sidste skoledag, trivselsdage, emneuger og andre dage hvor vi agerer som én skole blev drøftet. Hvad kan vi forvente af forældre, elever og personale når det gælder at transportere os mellem matriklerne- og til arrangementer andetsteds (eks. idrætsstævner i nabodistrikter). Det er glædeligt, at dette samarbejde nu er blevet intensiveret i en grad hvor a,b og v-klasserne ofte er sammen om undervisningen. Dette har så skabt nogle transportudfordringer- disse forsøger vi at afhjælpe med en trafikpolitik.

6 I år har vi opfordret alle Veflinge-elever til at få et Rejsekort (113 er ansøgt/bestilt), kortet gør, at eleverne frit kan tage skolebussen hver morgen vi kan nemlig komme fra Veflinge til Morud og tilbage med et sådant- hver dag (ikke den anden vej). Når vi er udfordret på økonomi- betaling af busser til elevtransport, er dette et relevant tiltag. Hvordan kommer vi rundt når vi vil arbejde A,B og V sammen? 5. årgang M har været til Teambuilding ved Davinde Sø- godt hjulpet af forældretransport i biler. Hvordan kommer vi rundt til f.eks. boldspilsstævne i Særslev og Basketstævne i Søndersø. Her har årgang netop været afsted på cykel med stor succes. Dette er bare eksempler på løsningsmuligheder. På baggrund af disse udfordringer har vi derfor fremadrettet brug for principper/retningslinjer for elevtransport. Punktet er videreført fra SB31/juni 2017 Udkast: Trafikpolitik på Havrehedskolen Uddrag fra debatten: Vigtigt at vi er enige om målet for denne trafikpolitik. Skabe trakfiksikker skolevej? Målet er, at flere børn er selvtransporterende. De handlinger der skal skabe en holdningsændring er vigtige. Det kan være en stor mundfuld- hvad starter vi med? Hvordan får vi handling på- en kultur og adfærdsændring? Vigtigt at erkende, at vi alle er rollemodeller. Hvor mange cykler i skole- skal vi øge med 10% - sætte mål? Skal vi i bestyrelsen iværksætte tiltag? Det der skal bære adfærdsændringen er måske en proces nogle steps Skolebestyrelse nedsætter arbejdsgruppe Mads, Charlotte og Pia (jf. Punkt 228)- orientering fra Gruppen på næste møde 1/11 Punkt 234: Økonomi Beslutningstema: Økonomi / Internt budget. Indstilling: Skolebestyrelsen får indsigt i - og status på det interne budget. Sagsfremstilling: Ledelsen orienterer SB om status på den overordnede økonomiske ramme. Vi drøfter den fremadrettede prioritering, samt opmærksomhedspunkter. Beslutning: Budgetstatus og økonomi gennemgået for SB Vi skal være opmærksomme på hvad vi bruger på digitale læremidler, vi er nødt til at følge udviklingen. Grundlæggende har Havrehedskolen en sund økonomi. Vi skal ikke lave overskud- men skabe det bedste tilbud muligt for ressourcerne. KJ sender udspecificeret opgørelse til PSH

7 Internt Budget- feb. 2017, Internt Budget- september 2017, MFR - prognoseværktøj Punkt 235: Skolefotografering Beslutningstema: Skolefotografering Indstilling: Skolebestyrelsen drøfter skolens aftale om fotografering. Sagsfremstilling: På nuværende tidspunkt samarbejder vi med Odense Skolefoto Beslutning: punktet udsættes til næste møde Punkt 236: Eventuelt Beslutningstema: Indstilling: Skole og Forældre tilbyder medlemsskab Sagsfremstilling: Beslutning: Vi undersøger om vi er medlem- og tager imod det gratis medlemskab hvis ikke. Punkter til næste møde: Skolefotografering, (Budgetoplæg evt. på dec.mødet), Orientering fra arbejdsgruppe trafikpolitik.

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Skolebestyrelsesmøde (31) Onsdag d. 7. juni 2017 19:00 21:00 Mødereferat 31 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT Skolebestyrelsesmøde (23) Onsdag d. 12. oktober 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Referat SB 33 Skolebestyrelsesmøde (33) Mandag d. 4. september 2017 19:00 21:05 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT 27 Skolebestyrelsesmøde (27) Onsdag d. 8. februar 2017 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødereferat 29 Skolebestyrelsesmøde (29) Mandag d. 3. april 2017 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge MØDEREFERAT 20 Skolebestyrelsesmøde (20) Onsdag d. 16. juni 2016 19:00 21:00 Mødested: Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose

Læs mere

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6 MØDEREFERAT Skolebestyrelsesmøde (18) Mandag d. 18.april 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT SB 26 Skolebestyrelsesmøde (26) Tirsdag d. 10. januar 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud REFERAT Skolebestyrelsesmøde(36) Torsdag d. 7. december 2017 19:00 21.00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Jesper

Læs mere

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6

Møderække: ons 19/8 ons 16/9 - tors 8/10 tirs 1/12 man 14/12 ons 13/1 tors 11/2 ons 16/3 - man 18/4 ons 18/5 tors 16/6 MØDEREFERAT 19 Skolebestyrelsesmøde (19) Onsdag d. 18.maj 2016 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud MØDEREFERAT SB 28 Skolebestyrelsesmøde (28) Torsdag d. 9. marts 2017 19:00 21:00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud

Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Referat Skolebestyrelsesmøde(6) Onsdag d. 6. februar 2019 19:00 21.00 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen afd. Morud Mødedeltagere: Pia Skov Hansen (Skolebestyrelsesformand), Charlotte Ellemose Sonne,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT OG STED: Onsdag den 20. august 2014 kl. 19.00 med fotografering først!!! i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 2. februar 2016 Møde nr. 86 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 2. februar 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 12

Skolebestyrelsesmøde nr. 12 . Skolebestyrelsesmøde nr. 12 Tirsdag d. 19. september på afd. Kildebjerg Fra kl. 18.00-18.30 er der budgetopfølgning for dem der ønsker en særlig gennemgang De næste møder Mandag 30/10 Undløse torsdag

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 04.09.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Pia Markersen, Finn Due

Læs mere

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt.

Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra Skolebestyrelsesmøde nr. 2: Onsdag d. 10. august 2016 kl 19:00-21:00 på Øster Brønderslev Centralskole. Afbud: alle mødt på nær elevrepræsentanter, som endnu ikke er valgt. Referat fra 16.

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Torsdag den 9. november 2017 kl. 19-21 Sted: Bindslev Skole Deltagere udover bestyrelsen: Louise Høholt og Birgit Amtoft Mødeleder: Christian Afbud fra Kristian Voerså

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Skovvejens Skole. Før Dagsorden

Skovvejens Skole. Før Dagsorden Skovvejens Skole Skolebestyrelse Møde nr. 3 Torsdag d. 3. november 2016 Kl. 18.00 18.30 Økonomi KL. 18.30 21.00 Ordinært møde Møder: Tirsdag d. 13/12 (Kildebjerg) tirsdag d. 31/1 (Jyderup) Onsdag d. 1/3

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20)

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Kongressen Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile FDW afbud Charlotte

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas W. Christoffersen, Christel M. Billeskov

Læs mere

Dialogaften d. 13.juni.2018 oktober Program

Dialogaften d. 13.juni.2018 oktober Program Dialogaften d. 13.juni.2018 oktober 2017 Program Introduktion - Kim Funk Johannessen Ny Struktur - Anders Thingholm USU - Britta Degnbol Co-teaching - Allan Buchholt Høj Klub og SFO - Anette Lægaard Sørensen

Læs mere

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen DAGSORDEN/REFERAT Dato/tid: Onsdag den 27. februar 2019, kl. 18.00-20.45 obs udvidet mødetid Afdeling/lokale: Marienberg afd., personalerummet Deltagere: Mathias

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15

Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 15 . Skolebestyrelsesmøde nr. 15 Mandag d. 15. januar på afd. Knabstrup 18.30-20.30 De næste møder onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag

Læs mere

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde Dato og tid: Onsdag 11. januar 2017 17:45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Deltagere: Jan, Thorbjørn, Dorthe, Ditte, Tine, Sidsel, Ida, Amalie, Line, Jane,

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs

Møde: Kl Sandwich serveres undervejs Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 28. september 2017 REFERAT Møde: Kl. 18.00 21.00 Sandwich serveres undervejs Tid: Kl. 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud: Stine Helgstrand,

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingsleder Casper Milandt. Dato 5. december Tidspunkt kl Dato 5. december 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 18.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Stensved Pernille Mantzius Peter Jørgensen, Ole Hansen

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders

Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte, Birte, Lisa og Anders. Afbud: Christina, Lisa Referent: Anders Dagsorden og referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Formål med mødet: Bestyrelsesmøde Dato: 04.10.2018 Tid: 16-18 Sted: Personalerummet Mødedeltagere: Hanne, Tanja, Christian, Louise, Johnny, Christina, Gitte,

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen.

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Referat Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag den 28. marts kl. 17.00 19.30 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Nikoline, Sol, Thomas, Theis Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen I forlængelse af mødet i bestyrelsen afholdes der fra kl. 19.00 20.30 på foranledning af Børn og Skoleudvalget et dialogmøde med forældre fra Holbæk By Dagtilbud og Skole.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 5. januar 2017 kl. 17.00-19.00 på Kalvøen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Camilla Cordius Brian Jakobsen Charlotte

Læs mere

Referat blev godkendt. Peter informerede kort om bestyrelsesseminariet der afholdes lørdag den 2. februar 2019 Agenda fremsendes.

Referat blev godkendt. Peter informerede kort om bestyrelsesseminariet der afholdes lørdag den 2. februar 2019 Agenda fremsendes. Referat Skolebestyrelsesmøde 24. januar 2019 18:00 20:30, Afd. Skovvang, personalestuen Møde indkaldt af Peter Hvidegaard Deltagere: Maria Vestergaard (7A), Minna Baider (7A), Clara Dansbo (7D), Mai Wedfall,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 4. marts 2015 Møde nr. 77 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 4. marts 2015 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole

Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Skolebestyrelsen Tårnborg Skole Mødedato Mødelokale Fraværende Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet Kl. 19.00 6. april kl. 18.00 og efterfølgende orienteringsmøde om skolebestyrelsesvalget kl. 19.00 Mødelokalet

Læs mere

Referat fra mødet i Børne- og Skoleudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Børne- og Skoleudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Børne- og Skoleudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 19. september 2018 Mødested: Kirstinebjergskolen, afd. Indre Ringvej Mødetidspunkt: Kl. 8:00-12:00 Medlemmer:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 18. december 2018 Indhold

Skolebestyrelsesmøde 18. december 2018 Indhold Skolebestyrelsesmøde 18. december 2018 Indhold Rundvisning på Søndervang 3 1. Godkendelse af dagsorden 3 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3 3. Ferieplan 2020/21 -til godkendelse 3 4. Orientering

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 21. september 2016 kl. 18.30 OG STED: MEDLEMMER: Suppleanter I skolens mødelokale på kontoret. Der tages portrætfoto og gruppebillede lige inden mødet!!! Sanne Lønskov (SL), Jens

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum Referat fra: Skolebestyrelsesmøde Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: 17.30 20.30 Sted: Konferencerum Medlemmer Forældre: Ole Frimer, Allan Nørgaard, Carsten Bach, Jesper Sørensen, Anja Trælle

Læs mere

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine Referat af: Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 15/11 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Frank, Troels, Allan, Kim, Thomas, Mette, Pia, John, Tine, Cecilie, Fraværende: Anders, Louise, Ali, Charlotte.

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 28.02.2019 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Alaa Tomika, Ane Hag, Camilla Kunz, Dea Franck, Jens Frandsen, Johanne Littrup

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 5. februar 2015 Møde nr. 76 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 5. februar 2015 Møde nr. 76 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 5. februar 2015 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde den 14. september Dagsorden Referat Bemærkninger 0. Præsentation af nye medlemmer

Referat for skolebestyrelsesmøde den 14. september Dagsorden Referat Bemærkninger 0. Præsentation af nye medlemmer Skolebestyrelsen Stige Skole 26. september 17 11jd Lone meldt afbud Referat for skolebestyrelsesmøde den 14. september 2017 Dagsorden Referat Bemærkninger 0. Præsentation af nye medlemmer Velkommen til

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 13. december 2016 Møde nr. 92 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 13. december 2016 Møde nr. 92 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag d. 13. december 2016 kl. 18.00 21.00 Let middag efter mødet STED: Skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

Referat Ekstraordinært Skolebestyrelsesmøde nr. 4 A Mandag d , kl Kontoret Øst

Referat Ekstraordinært Skolebestyrelsesmøde nr. 4 A Mandag d , kl Kontoret Øst SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Ekstraordinært Skolebestyrelsesmøde nr. 4 A Mandag d. 09.01.17, kl. 18.00-19.30 Kontoret Øst Dato: 13.12. 2016710.1.17 Sagsbehandler Distriktsskoleleder

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 referat Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 Møde med chefen for tandplejen i Middelfart tandlæge Jens Køstner 42-12 Godkendelse af referat Der er nu sammenlagt

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af Skolebestyrelsesmøde d. 9.11.2016 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Afd. Søager Møde nr.:3/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag (fra

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde (i mødelokale ved skolens kontor) Referat onsdag den 10. august 2011 kl

Skolebestyrelsesmøde (i mødelokale ved skolens kontor) Referat onsdag den 10. august 2011 kl Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat fra mødet den 12/5 2. Meddelelser/orientering Godkendt dog blev en række tidspunkter og datoer for skolebestyrelsesmøderne i dette skoleår ændret. De reviderede

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 20. november 2018 Kl. 16.30-18.15 i Personalerummet Ansvarlig Tid Afbud: Pernille, Daniel Annie Anja deltog fra kl. 16.40 Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle 2 B

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag-23-5-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Repræsentant for:, rep. for Skole og

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr

Referat skolebestyrelsesmøde nr skolebestyrelsesmøde nr. 27-2019 Tirsdag d. 26/2 kl. 18.30 20.30 Jernløse Næste møder: onsdag d. 27/3 Jyderup, torsdag d. 11/4 Undløse, mandag d. 20/5 Knabstrup, tirsdag d. 18/6 Kildebjerg. DELTAGERE Forældre:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 22. januar 2018 kl. 18.30-21.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10

Referent: Christian Bech. Lena Godkendelse 10 Skolebestyrelsesmøde Vedbæk Skole Dato: 21. marts 2018 Tid: Start kl. 17:00 20:00 Tilstedeværende: Charlotte, Lena, Mette, Mladen, Maren, Ellen Fraværende: Njal, Jens, Nanna, Christina og Katharina Referent:

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TORSDAG DEN 17. august 2017 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden. TORSDAG DEN 17. august 2017 KL :30 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden TORSDAG DEN 17. august 2017 KL. 19.00-21:30 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3.

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere