SKØNSERKLÆRING J.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING J.nr"

Transkript

1 1 SKØNSERKLÆRING J.nr Besigtigelsesdato: 20. juli 2017 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

2 2 Oversigt over klagepunkter: 1. Redningsåbninger er for små i gavlværelse og værelse med ovenlys. 2. Loftlem og skunklemme er utætte. 3. Ventilation mangler ved skråvægge og skunke. 4. Der er skimmel på spær. 5. Etageadskillelse er ikke tæt ved altan. 6. Afstandslister mangler mellem undertag og lægter 7. Fodplade mangler under undertag og fodblik. 8. Fodblik mangler på havesiden. 9. Gulvafløb i kælderkøkken er ikke korrekt udført. 10. Sikkerhedsventil ikke ført til gulvafløb, og karaktergivning ikke korrekt ved anden ventil. Klagers påstand: Klager mener at forholdene burde være med i rapporten. Den bygningssagkyndiges forklaring: BB afviser at tilstandsrapporten ikke er retvisende i h. t. mail fra AIG af 14. juni 2017, Vejret på besigtigelsestidspunktet: 20 C, letskyet. Øvrige forhold: Ejerskifteforsikringen ved Tryg, har afvist at dække ovenstående forhold, men har via villaforsikringen tilbudt at dække en skade på gulvafløbet i fyrrummet.

3 3 Ad 1. Redningsåbninger er for små i gavlværelse og værelse med ovenlys: Ad 1. Konklusion: I gavlværelset er der et dobbelt sidehængt vindue med et åbningsareal på 0,48 x 1,2 m. I det vestlige værelse er der et Velux vippevindue på 0,88 x 1,5 m, som har en fri åbning på 0,85 x 0,5, da det drejer om et punkt under midten i siderne. Lovkravene var, at højde + bredde skulle være min 1,5 m, og at ingen side måtte være under 0,5 m, hvorfor vinduerne ikke opfylder kravene. Vinduerne er for små /har for små åbninger til at opfylde lovgivningskravene. Ad 1. Fejl og forsømmelser: Ad 1. Punktet burde være anført Ad 1. Overslag over Ad 1. Forbedringer: Den bygningssagkyndige skal ikke måle med tommestok, men visuelt vurdere, om kravene er opfyldt. De manglende 2 cm på det sidehængte vindue må antages at være en acceptabel visuel afvigelse. Da Veluxvinduets åbningsareal er afhængig af drejningspunktets placering, og da BB ikke skal åbne alle vinduer, kan det heller ikke betegnes som en fejl, at dette vindue ikke er noteret i rapporten. Under pkt. 3.2 Vinduer burde anføres: K1. Gavlvindue mod nord og Veluxvindue mod vest opfylder ikke kravene til redningsåbninger, da 1 af de 2 åbningsdimensioner er for lille i begge vinduer. Note: Der skønnes dog kun at være ubetydelig risiko for personskade på grund af dette ved brand eller lignende. Udskiftning af Veluxvinduet til et nyt tophængt vindue og ændring af midtersprossen i gavlvinduet til en demonterbar type skønnes at koste kr ,- inkl. moms. Da Veluxvinduet skønnes at være fra 1977 er der tale om 80 % forbedring eller kr ,-, mens gavlvinduet repareres og således ikke forbedres. Den samlede forbedringsværdi er derfor kr ,- inkl. moms.

4 4 Ad 2. Loftlem og skunklemme er utætte: Ad 2. Konklusion: Ad 2. Fejl og forsømmelser: Ad 2. Punktet burde være anført Ad 2. Overslag over Ad 2. Forbedringer: Ad 3. Ventilation mangler ved skråvægge og skunke: Ad 3. Konklusion: Ad 3. Fejl og forsømmelser: Ad 3. Punktet burde være anført Der er ikke damptæt lukning ved de 4 skunklemme og loftlemmen, da der mangler gummitætningslister. Der kan være risiko for trækgener samt dampudstrømning og kondensering af dampen i skunke og tagrum, men der blev dog ikke konstateret skader i skunkene, og skaden i tagrummet skønnes at være fra badeværelsesaftrækket, som ikke er ført til det fri, men slutter i tagrummet. Skaden er ikke noteret i tilstandsrapporten men burde være det med karakteren K1. Under pkt Andet: Loft- og skunklemme burde anføres: K1. Loft- og skunklemme lukker ikke tæt mod loft og vægge. Note: Forholdet kan give trækgener og risiko for kondens i tag- og skunkrum. Udbedring med montering af gummilister, skønnes at koste kr ,- inkl. moms. Der er ikke tale om forbedringer ved reparationer. Isoleringen på vandret skunk går de fleste steder helt ud mod undersiden af undertaget, men fra skunken er der ca. 3 cm luft over skråvægsisoleringen. I tagrummet går hanebåndsisoleringen flere steder helt ud mod undertaget. Der kommer således for lidt ventilation ind i skunkene, og ventilationen ved skråvæggene stoppes ved hanebåndet. Der bør sikres fri luftpassage de 2 steder, for at undgå evt. skadelig fugtophobning. Skaden er ikke anført i rapporten, men burde være det. Under pkt Ventilation burde anføres: K1. Hanebånds- og skunkisoleringen går helt ud mod undertaget og hindrer ventilation i skunke og langs skråvægge. Note: Der var dog ingen synlige skader at se.

5 5 Ad 3. Overslag over Ad 3. Forbedringer: Ad 4. Der er skimmel på spær: Ad 4. Konklusion: Udbedring kan ske ved at trække isoleringen 3-4 cm væk fra undertaget i skunke og på hanebånd, hvilket skønnes at koste kr ,- inkl. moms. Der er ikke tale om forbedringer i forhold til en tilsvarende intakt konstruktion. Der er lidt skimmel på enkelte spær i tagrummet i nærheden af loftlemmen. Da aftrækskanalen fra badeværelset ender i tagrummet i nærheden af dette område, skønnes årsagen at være kondens fra dampudledning herfra. Årsagen er formentlig, at afkastet fra badeværelset ikke er ført til det fri, men slutter i tagrummet. Ad 4. Fejl og forsømmelser: I tilstandsrapporten er der under pkt. 1.4 Hætter/aftræk anført med karakteren K3: Aftrækskanal fra badeværelse 1. sal er ikke ført til det fri, men ender i tagrum. Note: Forholdet kan medføre fugtskader i tagrum på grund af kondensdannelse. Skadesårsagen skønnes derfor at være anført i tilstandsrapporten, hvorfor der ikke er begået fejl. Ad 4. Punktet burde være anført Ad 4. Overslag over Som nævnt er skadesårsagen anført men der kunne yderligere under 1.8 Spær og lægter anføres: K1. Der er lidt skimmeldannelse på enkelte spær i tagrummet. Note: Årsagen skønnes at være kondens fra badeværelsesafkastet. Fjernelse af skimmelen i forbindelse med udbedring af afkastet kan ske med Rodalon eller lignende og skønnes at koste kr. 500,- inkl. moms. Ad 4. Forbedringer: Der er ikke tale om forbedringer i forhold til en tilsvarende intakt konstruktion.

6 6 Ad 5. Etageadskillelse er ikke tæt ved altan: Ad 5. Konklusion: Ad 5. Fejl og forsømmelser: Ad 5. Punktet burde være anført som følgende i rapporten: Ad 5. Overslag over Ad 5. Forbedringer: Ad 6. Afstandslister mangler mellem undertag og lægter: Ad 6. Konklusion: Ad 6. Fejl og forsømmelser: Ad 6. Punktet burde være anført som følgende i rapporten: Der er ikke tætnet i fugen mellem gavlbeklædning og etagedæk mod syd ved altanen. Der er utæt her og dermed risiko for trækgener. Der bør tætnes med bagstopning og elastisk fuge her. Forholdet er ikke nævnt i tilstandsrapporten, men burde være det. Under pkt. 2.2 Beklædninger burde anføres: K2: Vægbeklædning i sydgavl er ikke tæt afsluttet med elastisk fuge forneden. Note: Der er risiko for trækgener m.v. Udbedring kan ske ved bagstopning og fugning med elastisk fuge ynder træbeklædningen, hvilket skønnes at koste kr ,- inkl. moms. Der er ikke tale om forbedringer i forhold til en tilsvarende intakt konstruktion. Der mangler afstandslister mellem undertag og lægter, og da undertaget yderligere sås sømmet fast på lægterne i tagrummet, vil indtrængende fugt på undertaget ikke kunne passere ned ad det og ned til tagrenden. Der er derfor risiko for fugtskader på lægterne. På opførelsestidspunktet var der krav om 10 mm tykke afstandslister. Der er risiko for fugtskader på lægter, men ifølge ejerskifteforsikringen Tryg blev der ved deres destruktive undersøgelse ikke fundet skader på lægter. Forholdet er ikke nævnt i tilstandsrapporten, men i h.t. tidligere afgørelser i Disciplinær- og Klagenævnet betragtes manglende afstandslister, som en skjult skade, der i givet fald skal dækkes af en evt. ejerskifteforsikring og dermed er der ikke begået fejl. Under pkt Undertag /understrygning burde anføres: K3. Der mangler afstandslister mellem lægter og undertag. Note: Der er risiko for fugtskader på lægter.

7 7 Ad 6. Overslag over Ad 6. Forbedringer: Ad 7. Fodplade mangler under undertag og fodblik: Ad 7. Konklusion: Ad 7. Fejl og forsømmelser: Ad 7. Punktet burde være anført Ad 8. Fodblik mangler på havesiden: Ad 8. Konklusion: Ad 8. Fejl og forsømmelser: Ad 8. Punktet burde være anført Udbedring ved de- og genmontering af tagsten og lægter, montering af nyt undertag og afstandslister skønnes at koste kr ,- inkl. moms. Da undertaget af bitumenpap er 40 år gammelt skønnes der at være tale om en forbedring på 65 % eller kr ,- inkl. moms. Der er ingen skotrender på huset og undersøgelse af konstruktionen ved tagfoden i øvrigt kræver en destruktiv undersøgelse, hvilket ikke er foretaget. Destruktive undersøgelser indgår ikke i huseftersynet i henhold til Huseftersynsordningen, hvorfor evt. skade her skal dækkes af en evt. ejerskifteforsikring Ingen. Ingen. Der er ingen fodblik ved tagrenden på havesiden, hvorimod det er på den østlige side. Der var dog ingen skade at se, da undertaget gik et stykke ud over tagrenden og i øvrigt var intakt ved tagfoden. Det er ikke et lovkrav, at der skal være fodblik ved tage med undertag, men det har været god byggeskik at anvende fodblik ved undertage under tegltage siden 1970erne, da der ellers kan være risiko for skader på undertagskanten og skader fra tagvandet på mur og udhæng. Forholdet er ikke nævnt i tilstandsrapporten, men burde være det. Under pkt. 1.3 Skotrender/ inddækninger burde anføres: K1. Der er ikke fodblik ved tagrenden mod vest. Note: Der er risiko mangelfuld afledning af tagvand til tagrenden, men der var dog ingen skader at se.

8 8 Ad 8. Overslag over Ad 8. Forbedringer: Ad 9. Gulvafløb i kælderkøkken er ikke korrekt udført: Ad 9. Konklusion: Ad 9. Fejl og forsømmelser: Ad 9. Punktet burde være anført Ad 9. Overslag over Ad 9. Forbedringer: Ad 10. Sikkerhedsventil ikke ført til gulvafløb, og karaktergivning ikke korrekt ved anden ventil: Ad 10. Konklusion: Ad 10: Fejl og forsømmelser: Udbedring ved montering af fodblik og fastklæbning af undertag skønnes at koste kr ,- inkl. moms. Da taget er 40 år gammelt skønnes der at være tale om 65 % forbedring eller en forbedringsværdi på kr ,- inkl. moms. I kælderkøkkenet er der ført et 110 mm afløbsrør op gennem gulvet til afløbet fra køkkenvasken. Det ser ud som om afløbsrøret er monteret i et tidligere gulvafløb, men der var ingen skader at se, hvorfor der formentlig er tale om en korrekt tilslutning, hvor der blot mangler efterreparation. Evt. udbedring kan ske ved tilstøbning og efterreparation af klinkegulv, medmindre en demontering af kloakrøret viser en skjult skade. Forholdet er ikke nævnt i tilstandsrapporten, men skønnes også at være under bagatelgrænsen. Under pkt Afløbsinstallationer kunne anføres: K1. Efterreparation mangler ved faldstamme under vaskeskab i kælderkøkken. Udbedringen skønnes at koste kr ,- inkl. moms Der er ikke tale om forbedringer ved reparationer. Sikkerhedsventiler for varmeanlæg og varmtvandsbeholder i fyrrum i kælder er ikke ført til gulvafløb. Der er klinkebelagt gulv i fyrrummet med gulvafløb, og der var ingen skader at se. Der kan være risiko for mindre dryp fra ventilerne, men der skønnes ikke at være større risici herved. I tilstandsrapporten er der under pkt Varmeinstallationer med karakteren K1 korrekt anført: Overløb fra varmeanlæggets sikkerhedsventil er ikke ført til afløb, men sikkerhedsventilen under varmtvandsbeholderen er ikke nævnt, hvilket den burde være.

9 9 Ad 10. Punktet burde være anført Ad 10. Overslag over Ad 10. Forbedringer: Under pkt Vandinstallationer burde anføres: K1. Afløb fra sikkerhedsventil under varmtvandsbeholderen er ikke tilslutte gulvafløbet. Note: Der kan forekomme vanddryp fra ventilen, men da der kun er bygningsdele af uorganisk materiale under den, skønnes der ikke at være risiko for skader på andre bygningsdele. Udbedring ved montering af rør fra ventil til gulvafløb med rør i gulvet skønnes at koste kr ,- inkl. moms. Der er tale om forbedring på 80 % eller en forbedringsværdi på kr ,- inkl. moms i forhold til en tilsvarende intakt konstruktion.

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16001 Besigtigelsesdato: 24. februar 2016 kl. 14.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 17079 Besigtigelsesdato: 1. december 2017 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16140 Besigtigelsesdato: 12. januar 2017, kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16159 Besigtigelsesdato: 9. januar 2017 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16085 Besigtigelsesdato: Mandag, den 14. november 2016, kl. 14:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16035 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 17.05.2016, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 Besigtigelsesdato: Fredag den 17. maj 2013. Kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072 Besigtigelsesdato: 21.08.2012 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17026 Besigtigelsesdato: Tirsdag, den 11. juli 2017, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16183 Besigtigelsesdato: 2. marts 2017 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12084 Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11035 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 16. juni 2011, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 Besigtigelsesdato: Mandag, den 29. april 2013, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11012 Besigtigelsesdato: 27.04.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16092 Besigtigelsesdato: 7. september 2016. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16022 Besigtigelsesdato: 29. april 2016 kl. 11.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13019 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 23. april 2013 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 8091

SKØNSERKLÆRING J.nr. 8091 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 8091 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Gulvbelægning i badeværelse på 1. sal mangler vedhæftning. 2. Vægbeklædning med brædder i bruseniche. 3. Synlig beton i gulvafløb

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16184 Besigtigelsesdato: Den 24. maj 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Fredag d. 27. april Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Fredag d. 27. april Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Fredag d. 27. april 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7165 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt el, 2. Fugning omkring døre og vinduer, 3. Mangler ved fuger mellem klinker i køkken alrum, 4. Dårlig reparation af tagbelægning, 5. Fejlmonterede tagrender,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 Besigtigelsesdato: 2014-10-13 Mandag den 13. oktober 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13140 Besigtigelsesdato: Den 16.01.2014 og 04.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 Besigtigelsesdato: Mandag den 14.07.2014, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 17087 Besigtigelsesdato: 16. august 2017 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 14139

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 14139 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14139 Besigtigelsesdato: Den 12. januar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14107 Besigtigelsesdato: Torsdag d. 25-09-2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 11039. Besigtigelsesdato: 06-07-2011. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 06-07-2011 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 11039

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 Besigtigelsesdato: 2. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14140

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14140 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14140 Besigtigelse d. 22. januar 2015. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 15. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 15. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) 1 SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 15. marts 2012 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/01122 Besigtigelsesdato: 03.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12173 Besigtigelsesdato: Den 28.02.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14067 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 18. august 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11053 Besigtigelsesdato: 2. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 11.06.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/02138 Besigtigelsesdato: 15.05.2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16095 Besigtigelsesdato: Fredag den 19. august 2016 kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15152 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 26. januar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:30. Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16096 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 3. november 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 Besigtigelsesdato: 3. oktober 2012, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12049. Besigtigelsesdato: 04-06-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12049. Besigtigelsesdato: 04-06-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 04-06-2012 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12049 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13111

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13111 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13111 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13006

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13006 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13006 Besigtigelsesdato: Den 04.03.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11075 Besigtigelsesdato: 12. september 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 Besigtigelsesdato: 02.10.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 Besigtigelsesdato: Den 27.11.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15138 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 08.12.2015, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12129 Besigtigelsesdato: Den 08.11.2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9124 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Overordnet klages over meget stor forskel mellem tilstandsrapport nr. xx af xx.xx.2006 og xx af xx.xx.2009, idet klagen går på førstnævnte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11062 Besigtigelse den: 22. august 2011 kl. 09.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17094 Besigtigelsesdato: Den 02.10.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16192 Besigtigelsesdato: 5/4-2017, kl. 9,00. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16162 Besigtigelsesdato: Torsdag den 30.06.2016, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13086 Besigtigelsesdato: Mandag d. 09-09-13 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8177 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Der er enkelte klinker på trappe

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen:

SKØNSERKLÆRING. Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen: SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 12. april 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14153 Besigtigelsesdato: 11. februar 2015 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13043 Besigtigelse d. 4. juni 2013 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16161. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16120 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. november 2016, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12102 Besigtigelsesdato: Den 01.11.12, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. september 2014, kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13068 Besigtigelsesdato: 2013-08-27 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17057 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 8. august 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12158 Besigtigelse d. 25. januar 2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

-SKØNSERKLÆRING Journal nr

-SKØNSERKLÆRING Journal nr -SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16.033 Besigtigelsesdato: Torsdag den 19.05.2016, kl. 16.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17042 Besigtigelsesdato: 30/6-2017, kl. 15,00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 Besigtigelsesdato: Mandag den 13. august 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k. SKØNSERKLÆRING J.nr. 10115/10120 Besigtigelse d. 25. januar 2011 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 18008 Besigtigelsesdato: 1. marts 2018 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9137 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Skorstenen er ulovlig monteret. 2. Centralvarmekedlen er gennemtæret efter kun 5 år grundet fejlagtig montering.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 8. januar 2018 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 10:45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17071. Besigtigelsesdato: Mandag d. 28-08-2017 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16116 Besigtigelsesdato: Den 28. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12061

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12061 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12061 Besigtigelsesdato: 19. oktober 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. xx Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13155 Besigtigelsesdato: Onsdag den 26. februar 2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13139 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 Besigtigelse d. Ejendommen : Klager : klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab: Forsikringsselskab/S.S.) Tilstede ved skønsmødet : (Hvis

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 10096

SKØNSERKLÆRING J.nr. 10096 SKØNSERKLÆRING J.nr. 10096 Besigtigelse d. 17. november 2010 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere