Vedtægter for Demokraatit

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Demokraatit"

Transkript

1 Vedtægter for Demokraatit 1 Navn og hjemsted Partiets navn er Demokraatit. (På dansk Demokraterne) Partiet har hjemsted i Nuuk, Grønland. Hovedbestyrelsen har kontor på adressen: Grønlands Selvstyre, Demokraterne, Postboks 1060, 3900 Nuuk 2 Vedtægtens anvendelse Vedtægten finder anvendelse i hele partiet Demokraatit og gælder også for partiets regionsafdelinger og for Demokraatit Inuusuttai. 3 Formål Partiet er en frivillig sammenslutning, hvis virksomhed bygger på en samfundsopfattelse, der sigter på at sikre befolkningen den størst mulige grad af personlig frihed, materiel sikkerhed samt overholdelse af de universelle menneskerettigheder. Partiets mål er at samle befolkningen om at indføre det fuldt demokratiske og oplyste velfærdssamfund, hvor alle væsentlige beslutninger på ethvert trin i samfundsopbygningen træffes på grundlag af landets faktiske vilkår og muligheder efter grundig debat med fri og kritisk udveksling af synspunkter i det offentlige rum, herunder i frie og uafhængige medier. Partiet skal i overensstemmelse med den samlede befolknings interesser kæmpe mod misbrug af samfundets goder og mod fordækte forhold i samfundets institutioner. Partiet understøtter og fremmer kampen for at sikre landets sammenhængskraft i en globaliseret verden, for en styrkelse af landets internationale relationer og for en fastholdelse af dets internationale forpligtelser samt virker for at fremme befolkningens almene økonomiske, politiske og kulturelle interesser. Partiet skal konstant arbejde for at forbedre landets uddannelsesinstitutioner, herunder folkeskolen, med henblik på, at uddannelsesniveauet i samfundet skal undergå en konstant forbedring.

2 Partiet skal arbejde for sikre de bedst mulige vilkår for at skabe vækst og udvikling i den private sektor med henblik på skabelse af arbejdspladser og skatteindtægter. Det er partiets mål i størst muligt omfang at virkeliggøre partiets program. 4 Medlemsforhold Betingelser for medlemskab Enhver som er bosiddende i Grønland, som er fyldt 18 år, i Demokraatit Inuusuttai dog 15 år, og som anerkender partiets program og vedtægter, arbejder for partiet, anerkender de lovligt trufne beslutninger og betaler sit partikontingent, kan optages som medlem i Demokraatit. Medlemskab følger partiets organisationsstruktur, efter hvilken man er medlem i den afdeling, der omfatter ens folkeregisteradresse. Demokraatit Inuusuttai dækker dog hele landet. Personer bosiddende uden for Grønland kan være medlem på samme betingelser, dog uden at indgå i en specifik partiafdeling. Disse medlemmer er ikke valgbare og har ikke stemmeret til partiets kompetente organer. De indgår i en særskilt gruppe under partiets hovedkontor uden for afdelingerne. Ved flytning til Grønland overføres et sådant medlem efter begæring til afdelingen på det sted, hvor den pågældende har folkeregisteradresse. Personer, der er optaget som medlem af partiet og som flytter til udlandet med henblik på uddannelse, kan bibeholde deres medlemskab af regionsafdeling eller Demokraatit Inuusuttai, såfremt det måtte ønskes. Et tidligere medlem, dog ikke et ekskluderet medlem, kan kun genoptages i partiet efter godkendelse af Hovedbestyrelsen og efter udtalelse fra den afdeling, hor vedkommende før var medlem. Det er en forudsætning for genoptagelse i partiet, at det tidligere medlem har betalt enhver tidligere gæld til partiet. Medlemmer, der tidligere er blevet ekskluderet af partiets højeste myndighed, Landsmødet, kan kun genoptages i partiet med samtykke fra Landsmødet med mindst 2/3 flertal af de afgivne gyldige stemmer. Ledende personer fra andre partier kan kun optages efter godkendelse af Hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsen kan træffe afgørelse om afvisning af indmeldelse. Indmeldelse i partiet sker via partiets hjemmeside, Man kan kun være medlem i en regionsafdeling eller Demokraatit Inuusuttai. Medlemmernes pligter og rettigheder Ethvert medlem er forpligtet til:

3 a) at overholde partiets vedtægter, respektere partiets formål og dets program, b) efter evne og mulighed at bidrage til udformningen og gennemførelsen af partiets politik, samt c) at respektere lovligt trufne partibeslutninger. Ethvert medlem har ret til: a) at rette henvendelse angående partiet og dets medlemmer til en hvilken som helst instans i partiet, b) på sin afdelings møder og som delegeret til Landsmøde og konferencer at deltage i valg og andre afgørelser og øve indflydelse på hele partiets arbejde, samt c) at fremføre sine synspunkter i ethvert tilfælde, hvor der skal træffes beslutninger, som angår den pågældende selv. Udmeldelse og eksklusion Udmeldelse af partiet sker til partiets officielle adresse (demokraatit@demokraatit.gl). Medlemmet betaler dog al gæld, herunder kontingent for hele det regnskabsår, hvori udmeldelsen sker. Et medlem kan ekskluderes såfremt vedkommende: 1) handler imod partiets vedtægter eller lovlige partibeslutninger, eller som på anden måde ved sin optræden svækker partiets enhed eller skader dets anseelse, 2) groft sløser under udførelsen af opgaver, vedkommende har påtaget sig, eller 3) går modstandere af partiet til hånde eller på anden måde aktivt modarbejder partiet og dets politik Beslutning om eksklusion træffes af Hovedbestyrelsen efter begrundet indstilling af det pågældende medlems afdeling eller af forretningsudvalget. Såfremt indstillingen kommer fra Forretningsudvalget, er det Hovedbestyrelsens pligt at høre såvel den eksklusionsindstillede samt dennes Regionsafdeling. Hovedbestyrelsen har pligt til at undersøge klagen og indklagede skal gøres bekendt med klagens indhold og begrundelse. Indklagede skal have adgang til skriftligt eller mundtligt at fremkomme med sine bemærkninger til klagen, idet det dog er Hovedbestyrelsen, der bestemmer om indklagede skal have adgang til at fremkomme med sine bemærkninger mundtligt overfor Hovedbestyrelsen. Beslutning om eksklusion kan af et medlem ankes til førstkommende Landsmøde, der kan træffe endelig beslutning om eksklusion med mindst 2/3 af de afgivne gyldige stemmer. Kun Landsmødet kan træffe beslutning om eksklusion af medlemmer af Hovedbestyrelsen. Fristen for at anke en eksklusion til Landsmødet er 30 dage efter det ekskluderede medlem har modtaget meddelelse om eksklusion. Anke skal indgives til partiets hovedkontor.

4 Hovedbestyrelsen kan træffe beslutning om suspension af medlemmet under ankesagens behandling. Et suspenderet medlem kan ikke repræsentere partiet. 5 Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen er partiets højeste myndighed mellem landsmøderne og består af 7 medlemmer. Hovedbestyrelsen repræsenterer partiet, leder partiets politiske og organisatoriske virksomhed, samt ansætter og fører tilsyn med funktionærer som partisekretærer, kampagneledere, konsulenter m.fl. på partikontoret. Hovedbestyrelsen træffer afgørelse i enhver sag, der forelægges den. Den er højeste appelinstans mellem landsmøderne. Hovedbestyrelsen konstituerer sig selv med en sekretær. Posterne som formand, politisk næstformand, organisatorisk næstformand, kasserer bliver valgt direkte på Landsmødet. Hovedbestyrelsen nedsætter af sin midte et af formanden ledet forretningsudvalg, som er ansvarlig for det løbende politiske og organisatoriske arbejde og varetager den centrale ledelse af partiet mellem hovedbestyrelsesmøderne. Antallet af dets medlemmer bestemmes af Hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsens suppleanter deltager i hovedbestyrelsesmøderne, dog uden stemmeret. Alle regionsafdelinger samt Demokraatit Inuusuttai har ligeledes ret til at deltage i hovedbestyrelsesmøder med taleret men uden stemmeret. Formanden og et andet medlem af Hovedbestyrelsen kan dog til hver en tid beslutte at visse punkter bliver behandlet for lukkede døre, hvor det kun er de landsmødevalgte medlemmer af Hovedbestyrelsen, der er til stede Arbejdet i hovedbestyrelsen sker på møder. Hovedbestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, men det skal sikres, at der over møderne føres beslutningsreferat til godkendelse på næstkommende møde. Møder afholdes efter formandens afgørelse, eller når 3 medlemmer af hovedbestyrelsen kræver det. Indkaldelse sker skriftligt med angivelse af dagsorden. Hovedbestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 4 medlemmer er til stede ved mødet. Ved stemmelighed er formandens eller den fungerende formands stemme udslagsgivende. Forretningsudvalget står til ansvar over for Hovedbestyrelsen og aflægger beretning på hovedbestyrelsesmøderne. Hovedbestyrelsen beslutter opstilling af partiets kandidater til landsdækkende valg som til Inatsisartut og Folketing og til lokale valg i de kommuner, hvor der ingen Regionsafdeling er.

5 Hovedbestyrelsen kan til hver en tid med 2/3 flertal beslutte sig for at ændre partiets politiske program. Ændringer af partiprogrammet skal efterfølgende godkendes på førstkommende Landsmøde. Hovedbestyrelsen træffer beslutning om partiets eventuelle tilskud til Regionsafdelingerne samt Demokraatit Inuusuttai og drager omsorg for udbetaling af tilskud. Hovedbestyrelsen kan i nødvendigt omfang antage lønnet arbejdskraft. 6 Landsmøde Indkaldelse til Landsmøde Landsmødet er partiets højeste myndighed. Ordinært Landsmøde afholdes hvert andet år i første halvdel af lige årstal (første gang i 2018). Landsmødets indkaldelse samt dets dagsorden bringes til medlemmernes kundskab ikke senere end en måned (30 dage) før dets afholdelse. Ekstraordinært Landsmøde indkaldes af Hovedbestyrelsen, når mindst 2/3 af hovedbestyrelsens medlemmer, eller når mindst 4 af partiets regionsafdelinger herunder Demokraatit Inuusuttai, kræver det med begrundet dagsorden. Forslag til Landsmødet kan stilles af regionsafdelingerne og af et eller flere betalende medlemmer, og skal være Hovedbestyrelsen i hænde senest 14 dage før Landsmødets afholdelse. Ved indkaldelse af ekstraordinært Landsmøde kan Hovedbestyrelsen forkorte nævnte tidsfrister. Opstillingsberettigede og stemmeberettigede Opstillingsberettigede til poster i partiet er ethvert betalende medlem. Stemmeberettigede på Landsmødet er mindst 1 delegeret over 18 år fra hver Regionsafdeling, herunder Demokraatit Inuusuttai. En delegeret kan godt have mere end 1 stemme. En afdeling har ret til at udpege 1 delegeret med stemmeret til Landsmødet for hver mindst 5 betalende fuldgyldige medlemmer af afdelingen. Antallet af stemmer opgøres pr. påbegyndte fem medlemmer det vil sige 5 medlemmer giver en stemme, 6-10 medlemmer giver to stemmer, medlemmer giver 3 stemmer og så fremdeles. Antallet af betalende fuldgyldige medlemmer i en afdeling opgøres i henhold til den dato, hvor indkaldelse til Landsmødet er dateret. Herudover har alle medlemmer af Hovedbestyrelsen hver 1 stemme.

6 Rejseudgifter Udgifter til rejse og ophold i forbindelse med Landsmødet afholdes af de delegerede selv eller af vedkommende afdeling på vegne af den/de delegerede. Hovedbestyrelsen kan træffe beslutning om partiets hele eller delvise afholdelse af udgifterne. Landsmødets gennemførelse Forhandlingerne på Landsmødet ledes af en dirigent, der vælges af de delegerede. Vedkommende må ikke være medlem af Hovedbestyrelsen. Delegerede og medlemmer kan deltage pr. telefon eller videokonference/televideo. Dagsordenen for det ordinære Landsmøde skal omfatte: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning 5. Godkendelse af partiprogrammet. 6. Godkendelse af regnskab for de to forudgående år 7. Godkendelse af budget for de to kommende år 8. Fastsættelse af medlemskontingent 9. Indkomne forslag 10. Valg af Hovedbestyrelsesformand 11. Valg af Politisk Næstformand 12. Valg af Organisatorisk Næstformand 13. Valg af Kasserer 14. Valg af 3 hovedbestyrelsesmedlemmer og op til 7 suppleanter 15. Valg af revisor 16. Eventuelt. Landsmødet træffer sine beslutninger med simpel stemmeflerhed med mindre andet fremgår af nærværende vedtægter. Afstemninger skal finde sted skriftligt, såfremt blot 1 af de stemmeberettigede ønsker det. Afstemning kan ske elektronisk, herunder ved SMS, Messenger, eller lignende. Elektronisk afstemning sker til dirigenten. Der kan ligeledes stemmes via fuldmagt.

7 7 Regionsafdelinger og Demokraatit Inuusuttai Regionsafdelingerne følger de til enhver tid gældende kommunegrænser, og Regionsafdelingens navn vil altid være Demokraatit efterfulgt af navnet på den pågældende region. Undtaget herfra er Regionsafdelingerne i Kommuneqarfik Sermersooq, der er opdelt i to afdelinger: Demokraatit Sermersooq Kitaani (dækker Nuuk og Paamiut med tilhørende bygder) og Demokraatit Tunu (dækker Tasiilaq og Ittoqqortoormiit med tilhørende bygder). Demokraatit Inuusuttai dækker hele landet. Regionsafdelinger samt Demokraatit Inuusuttai skal kontinuerligt have mindst 5 betalende medlemmer og 3 medlemmer af en bestyrelse for at være lovlige og for at have stemmeret til Landsmødet. Regionsafdelingens og Demokraatit Inuusuttai vedtægter skal godkendes af Hovedbestyrelsen og disse afdelinger skal anerkende partiprogrammet. Afdelingerne skal anerkende, at nærværende vedtægter har forrang i forhold til regionsafdelingens vedtægter og vedtægterne for Demokraatit Inuusuttai. Regionsafdelingerne og Demokraatit Inuusuttai er ansvarlig for afdelingens økonomi og bogfører indtægter og udgifter. Regionsafdelingerne og Demokraatit Inuusuttai er omfattet af Landsforeningens regnskabsaflæggelse og er ikke selvstændigt regnskabsførende. I tilfælde af, at en afdelingsbestyrelse ikke er beslutningsdygtig, kan Hovedbestyrelsen træffe beslutning om afholdelse af en ekstraordinær generalforsamling i regionsafdelingen og/eller i Demokraatit Inuusuttai. Regionsafdelingens bestyrelse beslutter, hvem der på partiets vegne skal opstilles som kandidater til kommunal- og bygdebestyrelser. Regionsafdelingen kan kun opstille kandidater, der er medlem af regionsafdelingen eller er medlem af Demokraatit Inuusuttai med folkeregisteradresse i den pågældende kommune. Demokraatit Inuusuttai kan indstille kandidater til kommunal- og bygdebestyrelser til regionsafdelingen. Ved kommunalvalg i Kommuneqarfik Sermersooq, som har to afdelinger, nedsætter de to afdelinger i samarbejde en fælles styregruppe bestående af afdelingsbestyrelsesmedlemmer, der i enighed og under hensyntagen til de almindelige habilitetsregler udpeger kandidaterne til valget, samt afgør kandidaternes deltagelse i vælgermøder. Tvister mellem afdelingerne afgøres af Hovedbestyrelsen. Regionsafdelingernes og Demokraatit Inuusuttais opgaver er herudover: a) at arbejde for at fremme befolkningens økonomiske, politiske og kulturelle interesser, b) at virke politisk, organisatorisk og agitatorisk blandt befolkningen for partiets politik og beslutninger,

8 c) at hverve nye medlemmer til partiet, samt d) at drage omsorg for medlemmernes teoretiske og praktiske kendskab til partiets program og politik. 8 Regnskab og formue Partiets regnskabs- og kontingent år følger kalenderåret. Partiets årsregnskab revideres hvert år af den landsmødevalgte revisor således, at det er klar senest den 30/6 året efter. I lige år (landsmøde år) skal regnskabet dog være klar til Landsmødets afholdelse. Partiets pengemidler tilvejebringes gennem medlemskontingent, lovbestemt partistøtte og bidrag fra privatpersoner, organisationer m.v. og indsættes på konto i et pengeinstitut. Størrelsen af det ordinære medlemskontingent fastsættes af Landsmødet. Hovedbestyrelsen træffer bestemmelse om de indkomne midlers fordeling mellem de forskellige partiorganer. Kontingentrestancer kan medføre slettelse af medlemslisten. 9 Tegning og hæftelse Partiet forpligtes udadtil af Forretningsudvalget. Der påhviler ikke partiets medlemmer nogen personlig hæftelse for de partiet påhvilende forpligtelser. 10 Vedtægtsændringer Til ændring af nærværende vedtægt kræves vedtagelse på et Landsmøde med 2/3 af de afgivne stemmer. 11 Opløsning Til partiets opløsning kræves vedtagelse på et Landsmøde med 2/3 majoritet blandt samtlige stemmeberettigede. Ved forslag om opløsning skal samtidig fremsættes forslag til anvendelse af partiets formue. 12

9 Voldgift Stridigheder om anvendelsen af denne vedtægt samt stridigheder mellem regionsafdelinger indbyrdes, regionsafdelinger og Demokraatit Inuusuttai samt regionsafdelingerne/ Demokraatit Inuusuttai og Hovedbestyrelsen samt alle andre stridigheder med tilknytning til partiet eller regionsafdelingerne, kan afgøres ved voldgift. Hovedbestyrelsen træffer afgørelse om opstart af voldgiftssag. Såfremt Hovedbestyrelsen giver afslag på voldgiftssag kan afgørelsen appelleres til Landsmødet. Ankemeddelelse skal indgives til partikontoret senest 14 dage efter modtagelsen af afgørelsen. Voldgiftsretten skal bestå af 3 voldgiftsmænd, hvoraf hver af stridens parter vælger én, samt en af disse i fællesskab valgt opmand. Skulle voldgiftsmændene ikke kunne enes om valget af opmand, udpeges han af Landsdommeren i Grønland. I øvrigt henvises til anordning nr. 461 af 9. september 1975 om ikrafttræden for Grønland af lov nr. 181 af 24. maj 1972 om voldgift. Nægter den ene part at deltage i en voldgift, afgøres sagen til fordel for den anden part Nærværende vedtægter træder i kraft den 9/ efter vedtagelse på ekstraordinært landsmøde. Nuuk, den 9/

Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Navn og hjemsted

Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Navn og hjemsted Vedtægter for Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland 1. Navn og hjemsted Partiets navn er Kalaallit Nunaani Demokraatit, Demokraterne i Grønland. Partiet har hjemsted i Nuuk, Grønland.

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK

VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK VEDTÆGTER FOR MAKE-A-WISH ØNSKEFONDEN DANMARK 1. NAVN Foreningens navn er Make-A-Wish Ønskefonden Danmark. 2. HJEMSTED Foreningens hjemsted er i Danmark. 3. FORMÅL 3.1 Foreningen har til formål at opfylde

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for FOF Horsens-Hedensted-Vejle. Folkeligt Oplysnings Forbunds forening i kommunerne Horsens, Hedensted og Vejle

Vedtægter for FOF Horsens-Hedensted-Vejle. Folkeligt Oplysnings Forbunds forening i kommunerne Horsens, Hedensted og Vejle UDKAST Vedtægter for FOF Horsens-Hedensted-Vejle Folkeligt Oplysnings Forbunds forening i kommunerne Horsens, Hedensted og Vejle 1. Navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er FOF Horsens-Hedensted-Vejle.

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30.

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. april 2014 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er WSPA Danmark. Med virkning

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for FOF Horsens-Hedensted-Vejle (FOF-HHV) Folkeligt Oplysnings Forbunds forening i kommunerne Horsens, Hedensted og Vejle

Vedtægter for FOF Horsens-Hedensted-Vejle (FOF-HHV) Folkeligt Oplysnings Forbunds forening i kommunerne Horsens, Hedensted og Vejle Vedtægter for FOF Horsens-Hedensted-Vejle (FOF-HHV) Folkeligt Oplysnings Forbunds forening i kommunerne Horsens, Hedensted og Vejle 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FOF Horsens-Hedensted-Vejle.

Læs mere

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening:

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: 1 NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er Sydøstjysk Fugleforening. Foreningen er stiftet den 27.oktober 2009 ved en sammenlægning af Vejle Fugleforening, Give

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til eventuel tilknyttet firma.

Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til eventuel tilknyttet firma. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Foreningen Vestas Shareholders". Stk. 2. Foreningen har adresse hos den af foreningens bestyrelse til enhver tid valgte administrator uden henvisning til

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening:

Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: Vedtægter for Sydøstjysk Fugleforening: 1 NAVN OG HJEMSTED. 1. Foreningens navn er Sydøstjysk Fugleforening. Foreningen er stiftet den 27.oktober 2009. Dens hjemstedsadresse er den til enhver tid fungerende

Læs mere

Vedtægter for Skive Søsports Havn

Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skive Søsports Havn. Foreningens hjemsted er Skive kommune. Foreningens adresse er

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA Bilag til dagsorden til Landsmødet d. 27. april 2019 Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA 1 Navn og hjemsted Foreningens formelle navn er Prostatakræftforeningen. Foreningen anvender

Læs mere

Vedtægter. Stationen, Uglev

Vedtægter. Stationen, Uglev Vedtægter for den selvejende institution Stationen, Uglev Navn, hjemsted og formål: 1 Institutionens navn er Stationen, og hjemsted er Uglev, Odby Sogn, Thyholm. Institutionens adresse er Saturnvej 3,

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Aaben-en-Thor 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Aaben-en-Thor. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes nuværende

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM

VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM VEDTÆGTER FOR LIBERAL ALLIANCES UNGDOM Navn og formål 1 Foreningens navn er Liberal Alliances Ungdom. 2 Det er Liberal Alliances Ungdoms formål at engagere og mobilisere unge, som tilslutter sig Liberal

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

ATASSUT ÆNDRINGSFORSLAG TIL ATASSUT S VEDTÆGTER

ATASSUT ÆNDRINGSFORSLAG TIL ATASSUT S VEDTÆGTER ATASSUT ÆNDRINGSFORSLAG TIL ATASSUT S VEDTÆGTER LANDSMØDET 28. 30. AUGUST 2008 VEDTÆGTER 1 Navn, overordnet organisation og hjemsted 2 Landsorganisationens formål 3 Politiske kontakter 4 Medlemskab af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 17. generalforsamling den 25. marts 2015. Navn, hjemsted, stiftelse

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v.

Stk. 2. Foreningens formål søges opnået ved at indgå overenskomster og aftaler om medlemmernes honorar- og arbejdsforhold m.v. Navn 1. Foreningens navn: Tolkeforeningen. Formål 2. Foreningens formål er på partipolitisk uafhængigt grundlag at værne og fremme medlemmernes branchemæssige, økonomiske og sociale interesser i forhold

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Velkommen til første arbejdsmøde. 2. oktober 2013 kl. 19:00 Café Sarajevo, Axeltorv, Nakskov

Velkommen til første arbejdsmøde. 2. oktober 2013 kl. 19:00 Café Sarajevo, Axeltorv, Nakskov Velkommen til første arbejdsmøde 2. oktober 2013 kl. 19:00 Café Sarajevo, Axeltorv, Nakskov Aftenens program Stiftelse af en forening Forslag til vedtægter Gennemgang af samarbejdsplatform (Højgaard IT)

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter for Team Haderslev KFUM

Vedtægter for Team Haderslev KFUM Vedtægter for Team Haderslev KFUM Foreningen er fremkommet ved en fusion pr. 1. juli 2003 af foreningerne Haderslev KFUM s Idræt og Haderslev Håndbold Klub. Disse foreninger er stiftet henholdsvis 7. april

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NORDEN

Vedtægter for Foreningen NORDEN Vedtægter for Foreningen NORDEN 1 Formål Foreningen NORDEN, dansk forening for nordisk samarbejde, har til formål på alle områder at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil.

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid

VEDTÆGTER. for. Danish Muslim Aid VEDTÆGTER for Danish Muslim Aid Med hjemmel i Kongeriget Danmarks Grundlov, 67 1, og med respekt for det land vi lever i og dets love, skal de nedenfor gældende regler gælde indenfor vor forening: 1. Navn,

Læs mere

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen.

3. Selskabet holder mindst 6 videnskabelige møder om året. Møderne ledes af et medlem af bestyrelsen. Vedtægter for Det Medicinske Selskab i København Navn og tilhørsforhold 1. Selskabets navn er: Det Medicinske Selskab i København. Selskabets formål 2. Det Medicinske Selskabs formål er: 1) At styrke lægestandens

Læs mere

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling

Vedtægter for. SIND-København. lokalafdeling Vedtægter for SIND-København lokalafdeling 2018 Seneste justeringer vedtaget af SIND-Københavns generalforsamling den 8. februar 2018 Side 1 ud af 6 sider 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Lokalafdelingens navn

Læs mere

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER Af 23. maj 2016 VEDTÆGTER 1 FORMÅL Textil & Tøj, Brancheforeningen for im og eksportører har til formål at fremme sammenholdet indenfor branchen og i enhver henseende at varetage medlemmernes erhvervsmæssige

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN

VEDTÆGTER for FORENINGEN VEDTÆGTER for FORENINGEN CENTER for UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 14. generalforsamling den 22. marts 2012. 2 VEDTÆGTER for FORENINGEN

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Indhold: 1 Foreningens navn og formål 2 Optagelse, udmeldelse, sletning og eksklusion af medlemmer. 3 Kontingent. 4 Ordinær generalforsamling. 5 Ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark

1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark Vedtægter for Foreningen Plastic Change 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Foreningen Plastic Change 1.2 Foreningen skal have hjemsted i region Hovedstaden, Danmark 1.3 Bestyrelsen kan til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for PRIMO DANMARK

Vedtægter for PRIMO DANMARK Vedtægter for PRIMO DANMARK Foreningen til fremme af risikoledelse i den offentlige sektor som vedtaget den 27. maj 2005. Ændret på den ordinære generalforsamling den 6. december 2006. Ændret på den ordinære

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Horsens Bridgeklub af 2017

Horsens Bridgeklub af 2017 Vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Horsens Bridgeklub af 2017 og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931,

Læs mere

BFU. BFU s vedtægter, som vedtaget 4. maj Sekretariatet Torpsgade Fredericia. Tlf

BFU. BFU s vedtægter, som vedtaget 4. maj Sekretariatet Torpsgade Fredericia. Tlf BFU Brancheforeningen for Undervisningsmidler Sekretariatet Torpsgade 13 7000 Fredericia Tlf. 86 11 87 11 www.bfu.dk BFU s vedtægter, som vedtaget 4. maj 2015 1 1.1. Foreningens navn er. 1.2. Foreningens

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF)

VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF) VEDTÆGTER FOR DANSK FIBROMYALGI-FORENING (DFF) Kapitel 1 Foreningens navn og formål 1 stk. 1 Foreningens navn er: Dansk Fibromyalgi-Forening. stk. 2 Foreningens hjemsted er sekretariatets adresse. 2 stk.

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

2 Foreningens navn er Amatørteatret Fyrkatspillet. Foreningen er hjemmehørende i Mariagerfjord kommune og dens adresse er formandens.

2 Foreningens navn er Amatørteatret Fyrkatspillet. Foreningen er hjemmehørende i Mariagerfjord kommune og dens adresse er formandens. VEDTÆGTER FOR AMATORTEATRET FYRKATSPILLET Formål og hjemsted 1 Foreningens formål er: at fremme og udbrede interessen for amatørskuespil i Mariagerfjord kommune, at producere og opføre vikingespil og amatørteater,

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr

VEDTÆGTER. FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr VEDTÆGTER FOR DPA Danish Promotion Association CVR-nr. 27490379 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: DPA Danish Promotion Association. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens formål

Læs mere