Referat fra Generalforsamling 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Generalforsamling 2018"

Transkript

1 Referat fra Generalforsamling marts 2018 kl på Havnbjerg skole (HR Udviklingshuset) 48 stemmeberettigede medlemmer var mødt op. Hertil kom 1 som var repræsenteret ved fuldmagt. 1. Valg at dirigent Ulf Nørulf blev foreslået af bestyrelsen, og blev valgt af forsamlingen. Ulf konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt med de varsler som er beskrevet i vedtægterne. Dagsordenen var også udformet efter vedtægterne og dermed var generalforsamlingen beslutningsdygtig. Han gav derefter ordet til formanden, Jørgen Thomsen 2. Formandens og udvalgenes beretning Jørgen Thomsen: Der har igen været mange aktiviteter i Siden sidste generalforsamling er der afholdt 7 bestyrelsesmøder. Vi begyndte 2017 med de mange projekter, der var i gang: Flytning af legeplads, ny grillplads på terrasse, og indhegning af containerplads. Med en stor indsats fra mange medlemmer blev tingene færdige i løbet af foråret og taget i brug. Da tilladelsen fra kommunen til legepladsen først kom i august, blev det hele indviet d. 8 september. De aktiviteter vi har haft er Last Fight, Visens skib, Afrigger fest, og ikke mindst onsdagssejladserne. Der var også en fælles tur til Åbenrå m.m. Efter en rigtig god sæson med et havnemesterpar, som kom godt fra start og blev modtaget rigtig positivt af både medlemmer og gæster, har vi brugt efteråret til at fastansætte Erling, så vi i de næste mange år har havnemester og medhjælper. Herefter kom der indsendte bemærkninger fra de enkelte bestyrelsesmedlemmer, som Jørgen fremførte: Erhard: Kassereren har med stor flid hold bestyrelsen op på at vi ikke bruger flere penge end der er aftalt i budgettet. Han kommer selv ind på regnskabet senere.

2 Kent: I det forløbne år har jeg stået for at holde vores 2 hjemmesider opdaterede, samt lavet referater fra møderne. informerer om klubbens arrangementer, og der er praktiske oplysninger til både medlemmerne og vores gæstesejlere. Hjemmesiden bliver flittigt brugt, i sejlsæsonen er der lidt over 100 opslag hver dag! Last Fight har sin egen hjemmeside, her kan man læse om sejladsen, se resultater og tilmelde sig til stævnet. Sidst men ikke mindst gør jeg mit bedste for at holde de informationer, som findes om bådelauget på andre hjemmesider og skrevne udgivelser opdateret. Det gælder f.eks. gratis bladet Sejlerens Marine Guide og Havnelodsen. Det vil være en stor hjælp for mig, hvis i gør mig opmærksom på forkerte/forældede oplysninger når i støder på dem. Så skal jeg nok prøve på at få det rettet. Erik: Medlemstallet er steget i årets løb med 14: aktive med køl/motorbåd/jolle samt passive. Vi kører med fortløbende nr. på medlemstallet så tallet er forøget fra Der er 101 faste pladser til store både, og ca. 33 jollepladser ved broerne Det har igen været lidt af et puslespil, at få pladserne fordelt. Der har været bådhandler, som går i retning af større både, og så snart der er ansøgere og en ledig plads tages der nye ind for at få penge i kassen. Vore fastliggere. Vi ligger på ca gæsteliggere og det er det antal bestyrelsen har valgt at lægge sig på. Der skal også være plads til optage danske ansøgere Der er opfølgning på de både der står på land, så det ikke bliver et glemt opbevaringssted. I året 2018 er der for nuværende 3 nye på vej og der må forventes rokeringer som følge af bådhandler. Der har allerede her i 2018 år været 3 handler. Samarbejdet med havnemesteren har været fint, og der har i år været bedre opfølgning på diverse hængepartier. Gæsteliste og havneplan har løbende hen over sommeren været opdateret Plan for 2018 bliver sat op2 på opslagstavlen med udgangen af marts. John. John har ansvaret for klubhuset. Igennem hele året har han lavet forbedringer i samarbejde med havnemesteren, så rengøring bliver nemmere. Derfor er han i gang med ny belægning i brusekabinerne Han har lavet ny regler for udlejning af klubhuset, som han fremlægger senere.

3 Palle, og Anders: Det er dem som holder alle klubbens materialer og området i god stand, ved at kordinere de ting som skal laves. Således er traktoren sendt til service og når der er penge til det renoveres bro 4. Bjarne: Han er den som holder styr på søsætning og optagning og det der skal til for at det glider. Han har også ansvaret for masteskuret, han sørger også for at vi kan spille badminton. Ebbe: Han er klubbens mand på kommunen med svar på de spørgsmål der kommer, bl.a. da der blev spurt ind til tilladelsen om anlæg af læmole ved hotellet. Han har også lavet kontrakter så Helle og Erling nu er ansat de næste mange år. Der har i årets løb været flere kritiske kommentarer fra medlemmerne over bestyrelsens dispositioner. Jeg vil i den forbindelse gøre opmærksom på 2 paragrafer i vores vedtægter: 2. Laugets formål er at samle og fremme sejlsporten på Nordals, og uddanne ungdommen i sejlsport og godt sømandskab. 11. Laugets daglige ledelse består af en bestyrelse, der repræsenterer lauget i alle forhold. Jeg mener at bestyrelsen efterlever dette, og det er også helt efter bogen når der igangsættes vedligeholdelsesarbejde på klubhus og badebygning uden at det først skal godkendes af generalforsamlingen Jeg kan konkludere, efter en gennemgang af året der er gået, at der sker altid noget nyt, som bådene bliver større, medlemmer som gæster, naboen bygger til og nye sejler gør det på en anden måde, og det skal vi kunne håndtere. Er der nu noget vi ikke synes er i orden, kan det så komme frem ved at henvende sig til formanden eller bestyrelsen før det bliver debatteret offentligt på Facebook. Dirigenten efterlyser herefter kommentarer til formandens beretning. Jens Kristensen: Det er svært at skulle samarbejde med Dyvig Bro, når man hører at Bent Larsen fra sin gummibåd fortæller til indsejlende både, at de ikke kan ligge i vores havn, da den kun er for klubbens medlemmer. Jørgen T: Vi mister ikke kunder på disse kapringsforsøg, da nogle gæster bliver irriterede over denne fremfærd. John Jørgensen: Gæstesejlere bedømmer i høj grad standarden af havnene efter hvordan badefaciliteterne ser ud. Vi kan derfor ikke tillade os at lade bygningen forfalde. Herefter blev formandens beretning godkendt.

4 Udvalgenes beretning Junior afdelingen, v. Gert Lumbye Hansen: Vi har 6-8 aktive sejlere. De er ikke interesserede i kapsejlads på trekant baner, så vi fokuserer på tursejlads og har været til sommerlejr i Sønderborg. Vil gerne have en større båd som kan rumme flere sejlere. Vi vil her til sommer igen deltage i sommerlejr i Sønderborg. Kapsejladsudvalget, v. Benny Vikke Madsen: Vi har afviklet 10 onsdagssejladser med 4-10 både. I forhold til klubbens størrelse er det tilfredsstillende. Tak til dommer- og køkkenhold. Opfordring til medlemmerne, Kom og vær med Kapsejladsudvalget har også afviklet Last Fight som havde 44 deltagere. Festudvalget v. Jørgen Sørensen Udvalget har fungeret godt, og arrangementerne har været velbesøgte. Vi forsætter alle tre i Kajakudvalget: Udvalget har ikke lavet årsberetning, og ingen fra kajakklubben var til stede på generalforsamlingen. 3. Regnskab Erhard gennemgår regnskabet og fortæller at 98 % af gæstesejlerne betaler i automaten. Den store stigning i el-udgift skyldes at vi har vi betalt for et kvartal ekstra, på grund af omlægning af opkrævningerne fra SE (Sydenergi). Kjeld Bonde. Er det nødvendigt at ofre så meget på det gamle klubhus, når vi taler om et nyt? Jørgen Thomsen: Der vil gå flere år før vi får et nyt klubhus, så vi kan ikke undgå at vedligeholde det eksisterende. Det må ikke forfalde, det vil vi miste kunder på. Efter disse bemærkninger blev regnskabet godkendt. 4. Indkomne forslag Forslag fra bestyrelsen, vedtægtsændring: Tilføjelse til 11 Bestyrelsen: Dyvig Bådelaug tegnes af formanden og kassereren i forening. Kent Münch begrundede forslaget: Uden tegningsregler skal hele bestyrelsen skrive under hver gang der skal underskrives et dokument. (f.eks. til banken). Det er både besværgeligt og langsommeligt. De fleste foreninger har derfor særlige tegningsregler, som skal fremgå af vedtægterne.

5 Afstemningen foregik ved håndsoprækning, og blev enstemmigt vedtaget.

6 5. Fastsættelse af kontingent og indskud Bestyrelsen foreslår forhøjelse af kontingenterne: Aktivt medlemskab 1200 kr. Passivt medlemskab 200 kr. Indskud foreslås uændrede. ( kr. for køl/motorbåd og for joller) Jørgen Thomsen begrunder forslaget: Bro 4 skal have ny belægning, nye låse og nøgler, fastansættelse af havnemester mv. Hvis kontingentstigningen ikke bliver vedtaget, må klubben skære ned på sine aktiviteter. Willy Sahl foreslår skriftlig afstemning og det går dirigenten ind for. Benny Wikke Madsen og Claus Sørensen udpeges til at være stemmetællere. Der afgives 49 stemmer; 34 ja og 15 nej til de foreslåede kontingentforhøjelser. Det er vedtaget! 6. Valg af formand Jørgen Thomsen Genvalgt 7. Valg af bestyrelse og suppleanter På valg er: Bjarne Jepsen Anders Bruun Kent Münch Palle Brock Alle genvalgt (uden modkandidater) Valg af suppleanter: 1 suppleant: Pernille Vejtoft 2 suppleant: Claus Sørensen Valg af revisor: Benny Vikke Madsen Jens Kristensen Begge genvalgt 8. Valg til udvalg: Juniorudvalget: Gert Lumbye Hansen Forsætter som kontaktperson

7 Sejladsudvalg: Benny Vikke Madsen (Kontaktperson) Bjarne Jepsen Kent Münch John Jørgensen Alle 4 forsætter Kajakklubben: Christina Engkær Matthies (Kontaktperson) Christina ønsker ikke at forsætte som kontaktperson, i stedet overtager Henrik Carlsen posten. Alle forsætter Festudvalg: Dorrit Harvest (Kontaktperson) Else Sørensen Jørgen Sørensen 9. Eventuelt Palle Brock: Udskiftning af dørlåse, type B sker på fredag den 16/3. Nøgler udleveres lørdag klokken Det koster 100 kr. hvis man ikke har gammel nøgle. Kan du ikke komme i det tidsrum må du selv kontakte havnemesteren for at få ombyttet nøglen. Willy Sahl havde 2 bemærkninger: Samarbejde med Dyvig bro går kun en vej. Det er svært at få dialog med bestyrelsen om f. eks nye investeringer. Jørgen Thomsen vores nabo er fræk og kan støde nogle, men han er alligevel et stort aktiv for hele området. Han skaber forøget omsætning og tiltrækker turister. Ebbe har undersøgt tilladelsen til læmolen i kommunen og den er ok. Klubhuset og baderum må ikke forfalde, det er bestyrelsens ansvar. Karsten Brunhede: Flere gæstesejlere synes at strømprisen er for høj og fravælger os af den grund. Jørgen Thomsen: Det vil vi undersøge. Kjeld Bonde: Når Bro 4 skal renoveres kan vi samtidigt kan også øge antallet af liggepladser her. Jørgen Thomsen: Det har vi talt om det i bestyrelsen, vi har brug for flere store pladser. John Jørgensen: Vi har lavet nye regler for leje af klubhuset til private fester. Huset kan ikke længere lejes i højsæsonen (Juni, juli, august) og havnemesteren skal fremover syne og godkende oprydning og rengøring efter lejemål. Er den ikke i orden opkræves 500 kr. Egon Berndorff: Burde vi så ikke opkræve 500 kr. i depositum? John Jørgensen; Der har ikke været problemer med betaling, så det er ikke nødvendigt.

8 Peter Lambertsen. Som ny bådejer her i havnen har jeg lavet alle de fejl som man kan, men jeg har kun mødt hjælpsomhed fra vores havnemester og medlemmer som har løst problemerne. Tusind tak! Jørgen Thomsen: Lad os lave et medlemsmøde med Bent Larsen, så vi kan få en konstruktiv dialog i gang. Det mødte stor opbakning fra forsamlingen. Mødet vil blive arrangeret snarest og datoen bliver annonceret på hjemmesiden. Slut 20:41 Referent Dirigent Efter generalforsamlingen og underskrift af referatet har vi modtaget denne årsberetning fra Kajak klubben, skrevet af Christina Matthies: Nu er året 2017 snart forbi... Året har ikke været præget af solskin og varme, men der er alligevel blevet sejlet mange km i klubben. Året startede med et flot fremmøde i svømmehallen, hvor der blev øvet selv og makkerredning. Vi fik frisejlet 6 nye medlemmer. Der var klubtur til Bågø, hvor der blev cyklet rundt og Hans fortalte om øens historie. Klubben havde et arrangement, Vis mig dit ro-vand, med flot tilslutning fra de omkring liggende klubber. Der blev købt en ny (brugt) Scott havkajak for de sidste sponsorpenge. Vi fik sponseret en supergod kajakvogn af DB. Den er virkelig god og en fornøjelse at bruge når fingrene er kolde og armene lange efter dagens tur. Benny, Erna, Sep og jeg købte i år nye flotte kajakker og Hans trumfede alle ved selv at bygge en meget flot havkajak. Sidst men bestemt ikke mindst, har de nye regler/henvisninger fyldt rigtig meget.

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole).

Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole). Generalforsamling 2019 Referat Tirsdag den 12 marts 2019 kl. 19.00 i kantinen, HR Udviklingshuset, Skolevej 4. (Tidligere Havnbjerg skole). Der deltog 40 stemmeberettigede medlemmer, samt en del pårørende.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling marts 2017 kl Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg

Referat fra Generalforsamling marts 2017 kl Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg Referat fra Generalforsamling 2017 16. marts 2017 kl. 19.00. Sted: Kantinen i HR Udviklingshuset, Havnbjerg 44 stemmeberettigede medlemmer var mødt op, desuden var en repræsenteret ved fuldmagt. Særligt

Læs mere

Formandens beretning: Udvalgenes beretning er indfattet i beretningen fra formanden. Beretningerne godkendt

Formandens beretning: Udvalgenes beretning er indfattet i beretningen fra formanden. Beretningerne godkendt Generalforsamlingen Dyvig Bådelaug 060313 Antal Fremmødte: 91 Antal stemmeberettigede:79 Fuldmagter: 2 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gravers Graversen Gravers valgt! Generalforsamlingen er lovlig

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

SØNDERBALLE BÅDELAUG

SØNDERBALLE BÅDELAUG SØNDERBALLE BÅDELAUG 1. Laugets navn er: Sønderballe Bådelaug. 2. Laugets formål er at arbejde for de bedst mulige forhold for medlemmernes interesse for sejlsport og tursejlads, samt varetage deres interesser,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Love for Dyvig Bådelaug

Love for Dyvig Bådelaug Love for Dyvig Bådelaug 1. LAUGETS NAVN er Dyvig Bådelaug, og dets hjemsted er Dyvig Bådelaug 1, 6430 Nordborg. Laugets stander er hvid med blåt DB og anker i ring med 3 bølgelinjer. Fartøjer tilhørende

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub

Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub Vedtægter for Frederiksværk Sejlklub 1 Sejlklubben navn og hjemsted Klubbens navn er Frederiksværk Sejlklub. Klubbens hjemsted er Frederiksværk. 2 Sejlklubbens formål Frederiksværk Sejlklubs formål er:

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Vedtægter for Nysted Bådelaug

Vedtægter for Nysted Bådelaug Vedtægter for Nysted Bådelaug 28. februar 2014 Navn og formål 1 Navn og hjemsted 2 Bådelaugets formål Medlemmer 3 Optagelse af medlemmer 4 Udmeldelse og eksklusion af medlemmer 5 Æresmedlemmer Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub

Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub Vedtægter for Skanderborg Junior Sejlklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Skanderborg Junior Sejlklub er stiftet den 17. marts 1981 og har hjemsted i Skanderborg Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Nolds Havn

Vedtægter for Nolds Havn Klubbens navn er Nolds Havn. Vedtægter for Nolds Havn 1. Klubbens navn, hjemsted og mærke Dens hjemsted er Kanalvej 24 A, 4700 Næstved Klubbens mærke er en tovværksring med en propel i midten. I klubbens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset

Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Referat af bestyrelsesmøde Nautilus Onsdag 13. kl. 20 på Pakhuset Tilstede: Inger, Hans, Torben, Carsten, Erling, John, Niels, Anita Afbud: Mogens, Dan Velkommen 1. Hans Poulsen er inviteret med til mødet.

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus.

SBA s vedtægter. Klubbens navn er Sejlklubben BUGTEN Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. Navn og stander 1 Klubbens navn er Aarhus, forkortet S.B.A., og dens hjemsted er Aarhus. 2 Klubbens stander er hvid-rød med anker og propel. Formål 3 Klubbens formål er: 1. At fremme lyst- og kapsejlads.

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser.

3 Medlemskab af organisation Klubben er medlem af Dansk Sejlunion og er undergivet dennes vedtægter og bestemmelser. VEDTÆGTER for SEJLKLUBBEN SNEKKEN VORDINGBORG 1 Klubbens hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben SNEKKEN Vordingborg (forkortes til SSV). Klubbens hjemsted er Vordingborg. 2 Klubbens formål Klubbens formål

Læs mere

Guldborgland Bådelaug - generalforsamling den 19. marts 2015

Guldborgland Bådelaug - generalforsamling den 19. marts 2015 REFERAT: 1. Valg af dirigent a. Torben Jensen foreslået og valgt med applaus. b. Dirigenten konstaterede, at datoen for generalforsamlingen indkaldt i overensstemmelse med vedtægterne - dog var regnskabet

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn

Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn Vedtægter for Bønnerup Strand Sejlklub Bønnerup havn 1 Klubbens navn er Bønnerup Strand Sejlklub. Hjemsted er Bønnerup Havn, Norddjurs kommune, adressen er formandens. 2 Klubbens formål er at fremme medlemmernes

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Rødovre Tennisklub Vedtægter

Rødovre Tennisklub Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Rødovre Tennisklub. Klubben har hjemsted i Rødovre Kommune. 2 Medlemmer og formål Klubben består af aktive og passive medlemmer og optager enhver, der søger optagelse,

Læs mere

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D

M U L T I S A L I V O E R L A D E G Å R D Vedtægter for foreningen Multisal i 1 Navn 1.1 Foreningens navn er Multisal i 1.2 Foreningen er stiftet den 19. august 2011 1.3 Foreningens hjemsted er, 1.4 Foreningen er ikke medlem af landsdækkende organisationer

Læs mere

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub Vedtægter For Dansk Tera klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Tera klub (Danish Tera Association). Den officielle forkortelse er DTA. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Love & vedtægter for Kolding Motorbådsklub.

Love & vedtægter for Kolding Motorbådsklub. Love & vedtægter for Kolding Motorbådsklub. 2009-1 1. Klubbens navn, stander og hjemsted: Klubbens navn er Kolding Motorbådsklub. Klubbens stander er hvid, med en rød ottetakket stjerne. Klubbens hjemsted

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

VEDTÆGTER. for Kanalens Bådforening

VEDTÆGTER. for Kanalens Bådforening VEDTÆGTER for Kanalens Bådforening 01. maj 2017 Side [1] Indholdsfortegnelse 1. Navn 3 2. Formål 3 3. Medlemskab 3 3A. Passivt medlemskab 3 4. Medlemmernes forpligtelser 3 5. Eksklusion 3 6. Salg eller

Læs mere

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune.

REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB. Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. REGLER & VEDTÆGTER FOR FREDERIKSBERG AIKIDO KLUB 1. Foreningens navn Foreningens navn er Frederiksberg aikido klub. Dens hjemsted er i Frederiksberg kommune. 2. Formål Foreningens formål er at tilbyde

Læs mere

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer

Vedr. Forslag til vedtægtsændringer Vedr. Forslag til vedtægtsændringer På den nys overståede generalforsamling, var der ikke mødt de nødvendige 2/3 af medlemmerne frem, så forsamlingen var ikke beslutningsdygtig. Forslaget til vedtægter

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Kerteminde Jollehavn

Kerteminde Jollehavn Kerteminde Jollehavn 1 Navn og hjemsted Vedtægter Foreningens navn er Kerteminde Jollehavn og har hjemsted Jollehavnen 1, 5300 Kerteminde 2 Formål Foreningens formål er at drive og udvikle en jollehavn

Læs mere

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN

VEDTÆGTER for VARDE GARDEN VEDTÆGTER for VARDE GARDEN Navn: Foreningens navn: Varde Garden Stiftet den: 17 AUG 1963 Hjemsted: Varde kommune 1 2 Formål: Stk. 1. Foreningens formål er, at skabe musikinteresse og et godt kammeratskab

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening Vedtægter for Sønderborg Contradance forening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Sønderborg Contradance Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningen Sønderborg Contradance er stiftet

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat af generalforsamling den 19. februar 2018 i SNØREN GUG. 1. Valg af dirigent. Alex valgtes til dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Sejlklubben København (SKK)

Vedtægter for Sejlklubben København (SKK) Vedtægter for Sejlklubben København (SKK) Indhold: 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemskab af organisationer 4. Optagelse og ansvar som medlem 5. Udmeldelse og eksklusion 6. Kontingent og indskud 7.

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 for Dansk Zoom8 Klub 1. Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Zoom8 Klub (Danish Zoom8 Association). Den officielle forkortelse er DZA. 1.2 Klubbens adresse

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14)

Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Referat af den ekstraordinære generalforsamling (2013-12-14) Dagsorden : 1. Valg af dirigent og referent. 2. Afstemning om nye vedtægtsændringer 3. Valg til bestyrelsen 4. Valg til udvalg 5. Afstemning

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016.

Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. Referat af ordinær generalforsamling den 22. marts 2016. 1. Valg af dirigent. Martin Magnussen enstemmigt valgt. Han kunne konstatere generalforsamlingen rettidig indkaldt. 2. To stemmetæller valgt. Lotte

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune.

Vedtægter. Stk. 1. Foreningens navn er Nykøbing Falster Badminton Klub forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Vedtægter 1. Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Nykøbing Falster Badminton Klub" forkortet NBK og dens hjemsted er Guldborgsund Kommune. Stk. 2. Foreningen er medlem af Dansk Badminton Forbund

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager

Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager VEDTÆGTER FOR: Mariager Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager Mariager Sejlklub ejer Mariager Lystbådehavn, der administreres

Læs mere

Vedtægt for Morsø Rideklub

Vedtægt for Morsø Rideklub Vedtægt for Morsø Rideklub 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Morsø Rideklub, forkortet MRR. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Morsø Kommune. Stk. 3. Klubben er medlem af Dansk Ride Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Hillerød esport

Vedtægter for Hillerød esport Vedtægter for Hillerød esport 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hillerød esport, der har hjemme i Hillerød Kommune, og er stiftet den 22. august 2013. 2 Formål Det er foreningens formål, at udbrede

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012

Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012 Love for HvK Vedtaget på generalforsamlingen 31-10-2012 Love for Hvidovre kajakklub 1. Klubbens navn er Hvidovre Kajakklub - HvK. Dens hjemsted er Hvidovre. Klubben er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund,

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010

Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Vejle Aikido og har hjemsted i Vejle kommune. Klubben er stiftet den 22.06.2010 2 Formål Klubbens formål er at dyrke Tendoryu Aikido, som er den stilart af Aikido, der

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl

Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl Referat fra den ordinære Generalforsamling d. 25. november 2017, kl. 15.00. Formand Erik Ejlertsen (EE) bød de 74 stemmeberettigede medlemmer velkommen, og overgik derefter til den udsendte dagsorden.

Læs mere