Stævnehuskeseddel. Adgang til Buddinge skole:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stævnehuskeseddel. Adgang til Buddinge skole:"

Transkript

1 Stævnehuskeseddel Adgang til Buddinge skole: Hallen: Den kommunale vagts telefonnummer , hvis der er eller opstår et problem med lokalerne. Ofte er vi de sidste, der forlader skolen efter et stævne, så det er vigtigt, at vi låser både hallen og skolen med nøglebrikken. Det koster kroner, hvis vagten tilkaldes uden en god grund! Serviceleder Carsten Pedersen har telefonnumrene (skolen) og (mobil). Han kan kontaktes, hvis der opstår et eller andet problem. Han er ikke forpligtet til at svare uden for normal arbejdstid, men vil ofte kunne tilrettevise en løsning. Nøglebrikken virker til selve skolen, hallen, rekvisitrummet, køkkenet, toiletterne i foyeren og gangen til klubskabene. Vores almindelige nøgle virker til omklædningsrummene. Herudover har vi vores nøgle til klubskabene. Stævnelederen sørger for at have bekræftelse på det reserverede stævnetidspunkt. Er der problemer, så kan tiden altid ses på foreningsportalen: Der kan opsættes net på 5 badmintonbaner eller 3 volleyballbaner. Nethøjder: Level-0, -1, -3, -4: 2,00m Level-2: 2,24m Level-5: 2,10m Teen-1, -2, -3: 2,15m, HU17 dog 2,24m Teen-4: 2,24m; DU15 dog 2,15m; HU17 dog 2,35m Hvis der kun skal benyttes 4 badmintonbaner eller 2 volleyballbaner, så kan den midterste bane eventuelt friholdes (evt. som træningsbane). Banenumrene starter til venstre i hallen i forhold til indgangsdøren. Banenumrene sættes fast med gaffertape. Der er to skilte med hver sit nummer de skal kunne ses fra hver sin side. Den venstre indgangsdør holdes åben (så ingen får en dør i hovedet), mens den højre holdes lukket. Vi må ikke opstille borde eller bænke i hallen. Der er ikke en brugbar mikrofon i hallen. Vi kan låne en mikrofon og højttaler af servicelederen. Dette skal i så fald ske i god tid inden stævnet. I boldkassen i rummet med boldene forefindes to pinde med øskner i begge ender. Hver pind ophænges med snor over hver sin basketballkurv på væggen nærmest indgangen. Her påsættes så turneringsplanen og resultaterne med malertape. Herudover opsættes reglerne for det relevante level på indersiden af den ene dør til hallen. Her opsættes også reglerne for stillingsberegning og stævnebodens prisliste. Pointtavler forefindes i klubskabene i rekvisitrummet. Æggeure forefindes i klubskabet i kassen mærket Stævne. Der placeres mindst 4 papiraffaldssække i hallen (foret med sort plastiksæk).

2 Toiletter: Tjek alle toiletter for sæbe, toiletpapir og viskestykke. Der suppleres fra egne beholdninger, hvis der er mangler. Husk at indsamle efter stævnet! Opsætning af vejviserskilte mv. (med gaffertape): Klublogoskilte: 1) ved siden af hoveddøren; 2) ved det grønne skilt, når man skal dreje til højre; 3) ved boldhal-skiltet ved toppen af trappen. 1 Omklædningsrum med pil opsættes på hver sin søjle for enden af trappen. Omklædningsrum uden pil opsættes på døren til omklædningsgangen. Der må ikke ryges i forhallen, men vi opsætter alligevel et skilt med Rygning forbudt på en af søjlerne. Toilet-skilt opsættes på døren til de tre toiletter i foyeren. Stævnekassen, indhold: Fordelerdåse til elkedel og køleskab. Forlængerledning til stævnebord. Gaffertape til opsætning af vejviserskilte og banenumre. Saks (til snor og plaster). Ekstra snor. Malertape til opsætning af resultater. Tommestok til eventuel opmåling af nethøjde (husk, at der også er en målepind på stangvognen). Møntfordeler. Mappe med skilte og banenumre. Pose med kuglepenne til kampskemaer. Pose med ekstra fløjter til dommere. Brochurer med OK Benzin + OK-flag, der skal ophænges. Brochurer om kost (fra Team Danmark). Mad-og-sport-brochurer findes i særskilt kasse. 1 Der skal laves nye skilte de gamle er forsvundet.

3 Stævneboden: Jan medbringer 2 bukke. Bordpladen er en plade fra rekvisitrummet (der skal mindst to til at bære den!). Dug(e) tages fra klubskabet. Lager af sodavand og andre drikkevarer forefindes i klubskabet. Der er tre papkasser med engangsservice, rengøringsmidler og sække/poser samt en eller 2 plastkasser med kaffe/te (og en masse andet) i klubskabet. Diverse brochurer lægges på bordet findes i stævnekassen. En demo-sandwichbolle til fremvisning. Stævnebodsliste kan eventuelt opsættes på skoletavlen. Prislister opsættes på skoletavle, køkkendør og på bordet. Jan medbringer pengekasse møntfordeler findes i stævnekassen. En papiraffaldssæk placeres ved stævneboden og en enkelt for foden af trappen mod indgangsdøren. Stævnebodsklokke. Salgsboden praktik: Jan medbringer: 1 kroner: 40 kroner 2 kroner: 60 kroner 5 kroner: 100 kroner 10 kroner: 200 kroner 20 kroner: 400 kroner I alt: 800 kroner Stævnelederen bør med jævne mellemrum fjerne de største pengesedler fra pengekassen og placere dem et mere sikkert sted, så svage sjæle ikke bliver fristet. Stævnelederen sørger for en prisliste. Stævnelederen sørger for en liste over bodtjanser, f.eks. 2 ad gangen á 1 time.

4 Køkkenet: I køkkenet kan der være enkelte remedier til opvask og sorte sække samt ekstra toiletpapir men regn ikke med dette. Der er rengøringsmidler, opvaskebørste og karklude i en papkasse i klubskabet. Der er viskestykker i nogle plastikposer. Der er elstik til f.eks. elkedel og køleskab. Fordelerdåse ligger i stævnekassen. Det lille køleskab tændes med det samme, så ost, skinke og mælk kan holdes afkølet. Grønt skal holdes ude af køleskabet, da det har tendens til at blive frosset. Der isættes sort plastiksæk i affaldsspanden. Ved oprydning lukkes sækken og transporteres sammen med det andet affald fra papiraffaldssækkene til containeren på parkeringspladsen ved foden af bakken til hovedindgangen. I køkkenforrummet står der en sodavandsautomat, som vi ikke skal bruge, da den tilhører Søborg Boldklub. Der er en elkedel i klubskabet og filtre, tragt, kaffe, 2 termokander, plasticbægre, mælkekande og sukkerbeholder. Der indkøbes mælk og sukker efter behov. Elkedlen benyttes også til te. Der indkøbes tebreve efter behov. Der er en termokande til te. I klubskabet er der 2 spækbrætter, osteskærer med klinger, køkkenkniv, brødkniv, urtekniv og skrællekniv samt smøreknive. Så kan der produceres sandwichboller og grønt med videre. I klubskabet er der 2 runde serveringsbakker, 3 almindelige serveringsbakker og 4 hvide skåle samt 2 fade med låg til kage. Der er alufolie, plastfolie og frostposer til overdækning og indpakning i en papkasse i klubskabet. Stævnebordet: Der er to opklappelige borde i køkkenet. Det ene opsættes vinkelret på vores tavle. Der hentes en stol i rekvisitrummet eller fra foyeren. Det andet opsættes på den anden side af døren til omklædningsgangen. På det ene bord placeres printer og pc samt stævnepapirer. Forlængerledningen trækkes fra stik lige inden for køkkenet (stik ved boldpumpen). Stævnelederen sørger for pc, printer, ekstra blækpatroner/toner og masser af papir. Stævnelederen sørger for et print af stævneinformationen fra nettet. Stævnelederen sørger for kamera til fotografering af de bedst placerede hold (medaljeholdene) og eventuelle stemningsbilleder (!). Husk oplader til kameraet. Stævnelederen sørger for stævnetelefonen, inkl. oplader. På det andet bord placeres medaljer og diplomer og eventuelt kampskemaer. På dette bord placeres tillige lægetasken og stævnekassen. Lægetasken indeholder isposer, forbinding, tape, plaster, saks og Panodil. Ved brug af kampskemaer udlægges et stykke malertape på langs af bordet, så det bliver delt i to dele. Herpå skrives banenumrene, så kampskemaerne kan afhentes af holdene, når stævnelederen ikke lige er på pinden.

5 Selve stævnet og dets afvikling: Ved problemer kan SVBK kontaktes: Henrik Petersen ( ) eller Simon Øksnebjerg ( ). Stævnelederen medbringer stævnevejledning (tjekliste) for det relevante level, spilleregler og vejledning, regler ved stillingsberegning samt vejledning til turneringsregneark. Stævnelederen medbringer materialet fra SVBK: Medaljer og tilstrækkeligt med kampskemaer (Kids & Teens) samt diplomer (Kids), og eventuelt klistermærker med level. Den sportslige leder afholder det introducerende trænermøde. Stævnelederen deltager for at opsamle om alle er kommet. På mødet gøres og fortælles følgende (som gentages, når børnene efterfølgende kaldes sammen til velkomst og orientering): o Det gentjekkes, at alle hold er ankommet (så ved man også, at de er kommet til trænermødet!). o Sportslige og spilletekniske fokuspunkter (gerne fra den sportslige leder (kidsvejleder)). o Antallet af hold i den enkelte turnering oplyses. o Turneringsformen, bl.a. semifinaler. o Kamplængde i tid, eventuelt maksimum, og eventuel anvendelse af æggeur. o Antallet af sæt, f.eks. kan indledende kampe være over kun 2 sæt. o På Level-0 kan det være, at man måske kun spiller til 3 point. o Antallet af point, der spilles til og måske startes der ved 11-11, 7-7 eller 4-4. o Formodet sluttidspunkt. o Banernes placering. o Placering af resultater. o Placering af regler. o Placering af kampskemaer og diplomer. o Intet spil bag banerne. o Kun coaches og udskiftningsspillere mellem banerne. o Reklame for sund bod. o Ekstra toiletter i forhallen. Turneringsplanen (og de første kampskemaer) uddeles om muligt under trænermødet, hvis alle hold har meldt sig i god tid inden trænermødet. Turneringsplanen ophænges på resultatpindene. Med to turneringer er der en pind til hver og ved en enkelt turnering, så opsættes samme information to steder. Stævnelederen udskriver og uddeler kampskemaer (Level-2/3/4/5 & Teens). Stævnelederen er igangsætter af en ny kamp, straks når en kamp er færdig, hvis holdene ikke selv finder ud af dette Stævnelederen indtaster, udskriver og opsætter resultater løbende. Stævnelederen uddeler diplomer, når disse senere efterspørges. Stævnelederen uddeler medaljer/pokaler. Stævnelederen tager billeder af de hold, der får medaljer. Stævnelederen uploader og indsender stævneresultatet til SVBK, inkl. billeder og evaluering.

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt Cafeteriemanual Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt 1. Lys Kontakterne findes på væggen under chips poserne samt i gangen til venstre for døren ind til selve cafeteriet. Husk at slukke igen når der

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program turnering for 0 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9. Der spilles Kidsvolley 0. Frokost

Læs mere

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley

Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Vejledning til Turneringsregneark for Kidsvolley Level 3-4, TeenVolley & Let s Volley Undertegnede har for DVBF udviklet det regnearksbaserede turneringssystem, som vi benytter til afvikling af kidsvolley

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 0 & 1

Stævneledermanual Kidsvolley level 0 & 1 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Teenvolley vises. 9.25 Der spilles Teenvolley

Læs mere

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål.

I er velkommen til at kontakte en af os fra Styregruppen ved evt. tvivlsspørgsmål. FredagsÅbents Styregruppe Jette Birkholm Hedevej 4 62261366/25111758 Lina Nielsen Kirkevej 10 62262715/22858239 Anne-Marie Cederberg Vævervej 4 23393233 Line Silo-Bøjstrup Haugstedvænget 8 20724395 Sabine

Læs mere

Skoleturnering for 25 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 25 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 2 hold timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.2 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.2 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Ordens- og Husregler 1. Brugerrådet Til at efterleve intentionerne med Foreningernes Hus er der nedsat et Brugerråd med repræsentanter fra de foreninger, som

Læs mere

Selve arrangementet i detaljer

Selve arrangementet i detaljer Selve arrangementet i detaljer Tidspunkt Hvilket Ansvarlig i 2015 Ting der kan laves før løbet Skilte skal ses efter og der skal også laves nogle nye. Bages kage 8 stk. Sponsor gave skal hentes hos Spejder

Læs mere

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det?

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det? 1 Møllelundgården 2017 Hvornår kan man leje og til hvad? Sognegården Møllelundgaard (salen) kan udlejes til følgende formål: Receptioner i forbindelse med kirkelige handlinger i og fra pastoratets tre

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.25 Der spilles

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Teenvolleyskoleturnering for 20 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Teenvolleyskoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 2.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9.2 Der spilles Teenvolley

Læs mere

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside Husk altid at videregive/modtage informationer ved vagtskifte. Opstart Bær vagtvesten så alle kan se, at det er dig, de skal henvende sig til. På Ullerup Bæk skolen, afd. Nørre Allé, sættes røgalarmer

Læs mere

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum.

Dakbjerghytten. I køkkenet er installeret køleskab, fryser, komfur og opvaskemaskine. Der er elektrisk opvarmning i alle rum. Dakbjerghytten Adresse: Dakbjerghytten Emborgvej 76, Alken 8660 Skanderborg Tlf.nr. 86 57 71 43 Lejrskolehytten er beliggende 7 km vest for Skanderborg i nærheden af Alken og Mossø, og den indeholder 5

Læs mere

Indhold. Introduktion Omgivelser Borde og stole Salen og køkken Service Ordensregler Aftale

Indhold. Introduktion Omgivelser Borde og stole Salen og køkken Service Ordensregler Aftale Mosedamgaard Salen Beskrivelse af salen og omgivelser. Placering af service samt hvor dette skal stå efter brug. Forslag til gå tur rundt om foldene og ned til engen. Indhold Introduktion Omgivelser Borde

Læs mere

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.2 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 2

Stævneledermanual Kidsvolley level 2 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 3

Stævneledermanual Kidsvolley level 3 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9. Der spilles Kidsvolley 0. Frokost

Læs mere

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside Husk altid at videregive/modtage informationer ved vagtskifte. Opstart Bær vagtvesten så alle kan se, at det er dig, de skal henvende sig til. På Ullerup Bæk skolen, afd. Nørre Allé, sættes røgalarmer

Læs mere

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside Husk altid at videregive/modtage informationer ved vagtskifte. Opstart Bær vagtvesten så alle kan se, at det er dig, de skal henvende sig til. På Ullerup Bæk skolen, afd. Nørre Allé, sættes røgalarmer

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Lån af mødelokaler og samtalerum. Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune

Lån af mødelokaler og samtalerum. Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune Lån af mødelokaler og samtalerum Frivillighedens Hus for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger i Sønderborg Kommune Velkommen til Frivillighedens Hus Denne folder indeholder praktiske informationer

Læs mere

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Maj 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Maj 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 08 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede

FÆLLESHUSET, Kystvejen 7B, Strøby Egede Foreninger i Stevns Kommune Strøby Egede, maj 2016 Ordensreglement for, og instruktion i brug af FÆLLESHUSET i Strøby Egede Kære Lejer/Bruger af Fælleshuset, FÆLLESHUSET er udviklet af OLC Ejendomme i

Læs mere

Vadgård Skole. Hjemkundskab

Vadgård Skole. Hjemkundskab Vadgård Skole Adresse Kong Hans Allé 32, 2860 Søborg Generel beskrivelse af bygningerne Skole fra 1950erne bygget i et plan. Fine lokaler, flere er dog ikke blevet renoveret siden opførelsen. Nyt køkken

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 16-12-2018 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for 6 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.5 Der spilles Kidsvolley 0.5

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

December 2014. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C December 2014 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg T 38 21 18 00 E biblioteket@frederiksberg.dk Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej

Læs mere

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 20 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 20 hold timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.2 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for 6 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9.5 Der spilles Kidsvolley 0.5

Læs mere

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER Introduktion OPLYSNINGER OG REGLER FOR SELSKABSLOKALET Hvem kan låne selskabslokalet Selskabslokalet kan udlånes til Kongshvileparkens beboere og til beboere fra andre

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2015 drenge årgang 02 & 03 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune

Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Regler for brug af kommunale haller i Favrskov Kommune Dette regelsæt indeholder bestemmelser om brugen af Favrskov Kommunes haller. Reglerne gælder som udgangspunkt for alle kommunens haller, og reglerne

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Skoleturnering for 0 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Kidsvolley vises. 9. Der spilles Kidsvolley 0. Frokost

Læs mere

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Praktiske oplysninger: Festsalen, Løkkekrogen 11C, 2625 Vallensbæk. Lokaleudlån: Center for Sundhed, Kultur og Fritid http://booking.vallensbaek.dk Besigtigelse af lokalet:

Læs mere

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub

Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub Funktionsbeskrivelse for Nordals Krolf Klub 17-04-2017 Rev. 27-12-2017 Formand Hans Erik Johansen Repræsentere klubben udadtil (Myndigheder, Nordals Idrætscenter, Ældre sagen m. m.) Indkalde til og ledelse

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C

Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Selskabslokalet Løkkekrogen 11 C Praktiske oplysninger: Festsalen, Løkkekrogen 11C, 2625 Vallensbæk. Lokaleudlån: Center for Sundhed, Kultur og Fritid http://booking.vallensbaek.dk Besigtigelse af lokalet:

Læs mere

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer:

Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Vejledning til Baghuset Kontaktinformationer: Brand : 112 - Politi : 114 Vand, varme og strøm problemer - Forsyning Ballerup på 4477 2900 Vagtnummer til private udlejninger - Proteck - 30919629-70206711

Læs mere

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn

Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Det Danske Spejderkorps Peter Wessel Gruppe Rosevej 64 9900 Frederikshavn Råsigvej 62 9970 Jerup Kørselsvejledning: Tog: Skagensbanen, af ved trinbrættet på Rimmen station, gå mod (syd) Frederikshavn ca.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes ikke til fester men primært små arrangementer såsom mindre fødselsdage, receptioner m.v. Det er lejerens pligt at sørge for, at gæsterne

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Skoleturnering for 16 hold. 3 #mer fra 9.00 #l 12.00

Skoleturnering for 16 hold. 3 #mer fra 9.00 #l 12.00 Skoleturnering for 16 hold #mer fra 9.00 #l 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen #l velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Opgaver til DHM i Nyborg Svømmeklub

Opgaver til DHM i Nyborg Svømmeklub Fredag kl. 18:00-21:00 opsætning i svømmehallen Hvor skal tingene sættes op Hvor finder jeg dem Hjælper Navn (tlf.-nr.) Gule stole til tidtager, ved startenden Grå kasser til svømmernes tøj og sorte spande

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM Junior på kortbane (åben klasse), som finder sted fra torsdag den 31. oktober til og med søndag den 3. november 2019 i Vejle. PRAKTISKE

Læs mere

Vejledning til Turneringsregneark Kidsvolley Level 0-2 i SVBK

Vejledning til Turneringsregneark Kidsvolley Level 0-2 i SVBK Vejledning til Turneringsregneark Kidsvolley Level 0-2 i SVBK Undertegnede har for DVBF udviklet det regnearksbaserede turneringssystem, som vi benytter til afvikling af kidsvolley turneringer for Level

Læs mere

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04

VELKOMMEN TIL VSF CUP drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 VELKOMMEN TIL VSF CUP 2014 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller, trænere/ledere,

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 05 & 06 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

Skolesvinget 10 og Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg

Skolesvinget 10 og Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg Grønnemose Skole Adresse Generel beskrivelse af bygningerne Parkeringsforhold Nøgler/adgangskort/alarm Adgang til skolen i aftentimerne Skolesvinget 10 og Høje Gladsaxe Torv 4, 2860 Søborg Skole bygget

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 2 Vejle Svømmeklub og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til DM på kortbane (åben klasse), som finder sted fra den 1. til og med den 4. november 2018 i Vejle. Formanden for Vejle Svømmeklub Lars

Læs mere

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Fremmødte: Theis Palm Julie Ottesen Lena Marie Hybschmann Line Søderberg Degn Kasper Klose Bak Siw Søby Rasmussen Mødets referent: Lena Marie Hybschmann

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018

VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 VELKOMMEN TIL VEJEN TROLDE CUP 2018 21. 23. september 2018 for drenge U10-U13 Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spillere, trænere/ledere, forældre og øvrige supportere hjertelig velkommen

Læs mere

Pjecen her indeholder relevant information til dig, der er bruger af Huset Trøjborg.

Pjecen her indeholder relevant information til dig, der er bruger af Huset Trøjborg. HUSET TRØJBORG PRAKTISKE OPLYSNINGER 2017 Pjecen her indeholder relevant information til dig, der er bruger af Huset Trøjborg. Om Huset Trøjborg Huset Trøjborg er et frivillighus, som til daglig fungerer

Læs mere

Mørkhøj Skole. Skolekøkken

Mørkhøj Skole. Skolekøkken Mørkhøj Skole Adresse Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Generel beskrivelse af bygningerne Moderne aulaskole, hvor klasseværelserne er samlet omkring en aula. Gymnastiksale og musiklokale er placeret i selvstændige

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Teenvolleyskoleturnering for 0 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9. Der spilles Teenvolley

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007

AaB Ishockey. Velkommen til U11 CUP D. 24/3 26/ Gigantium, Aalborg. Årgang 2006 & 2007 AaB Ishockey Velkommen til U11 CUP 2017 Årgang 2006 & 2007 D. 24/3 26/3 2017 Gigantium, Aalborg Hermed fremsendes information om kampplan, bespisning, spilleregler og diverse praktiske oplysninger til

Læs mere

Det overordnede program

Det overordnede program Teenvolleyskoleturnering for 0 hold timer fra 9.00 til.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud påbanerne og Teenvolleyvises. 9. Der spilles Teenvolley

Læs mere

Mørkhøj Skole. Skolekøkken. Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg. omkring en aula. Gymnastiksale og musiklokale er placeret i selvstændige bygninger.

Mørkhøj Skole. Skolekøkken. Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg. omkring en aula. Gymnastiksale og musiklokale er placeret i selvstændige bygninger. Mørkhøj Skole Adresse Generel beskrivelse af bygningerne Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Moderne aulaskole, hvor klasseværelserne er samlet omkring en aula. Gymnastiksale og musiklokale er placeret i selvstændige

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2015

Velkommen til Vinding CUP 2015 Velkommen til året Vinding Cup 2015. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2015. Ser frem til en dag med flot vejr og masser af gode fodbold kampe. Alle kampe dømmes af vores

Læs mere

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL

HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL HERSTEDHUS PRAKTISK INFORMATION & HUSKESEDDEL Her følger lidt praktiske informationer om Herstedhus du kan læse om affaldshåndtering, rengøringsudstyr, leje af ekstra stole osv. Emner er i alfabetisk rækkefølge.

Læs mere

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM

BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM BUSTRANSPORT MELLEM HALLERNE PROGRAM UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE 24. 27. MARTS 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE: VELKOMMEN TIL LYNGBY PÅSKECUP 2016... 4 DELTAGENDE KLUBBER... 5 INDKVARTERING... 6 BESPISNING... 6 FRITID...

Læs mere

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER

ØST ÅRGANGSMESTERSKABER HELSINGØR SVØMMEKLUB AFHOLDER I SAMARBEJDE MED DANSK SVØMMEUNION GRUPPE 1 29. - 31. MAJ. Køb mad og drikke til billige penge i Café Høst Under afviklingen af mesterskaberne er Café Høst åben i forhallen,

Læs mere

Velkommen til Vinding CUP 2017

Velkommen til Vinding CUP 2017 Velkommen til året Vinding Cup 2017. Jeg vil gerne byde jer alle velkommen til Vinding SF og Vinding Cup 2016. Ser frem til en dag med flot vejr og masser gode fodboldkampe. Alle kampe dømmes af vores

Læs mere

Ladies Mud Race 2018

Ladies Mud Race 2018 Ladies Mud Race 2018 TIDSPLAN OG OPGAVER Indhold Tidsplan 13. september kl. 09:00 16:00 Fælleden... 2 Tidsplan 13. september kl. 16:00 18:30 Fælleden... 2 Tidsplan 14. september kl. 09:00 16:00 Fælleden...

Læs mere

Skovbrynet Skole. Skolekøkken

Skovbrynet Skole. Skolekøkken Skovbrynet Skole Adresse Værebrovej 156, 2880 Bagsværd Generel beskrivelse af bygningerne Skole i åben-plan fra 1968. Ombygget og renoveret i 2003 - nyt køkken desuden etableret i 2015 Parkeringsforhold

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011.

Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til 4. december 2011. «Email» ID. Nr. «ID», «Holdnavn» række «Række» Kære «Fornavn» Orientering vedr.: Danske Bank Julecup i Gladsaxe. Tak for din tilmelding af hold til Danske Bank Julecup i Gladsaxe i weekenden den 2. til

Læs mere

Stengård Skole. Hjemkundskab. Triumfvej 1, 2800 Lyngby

Stengård Skole. Hjemkundskab. Triumfvej 1, 2800 Lyngby Stengård Skole Adresse Generel beskrivelse af bygningerne Parkeringsforhold Nøgler/adgangskort/alarm Adgang til skolen i aftentimerne Triumfvej 1, 2800 Lyngby Skole fra 1950erne primært udført i ét plan

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster.

VELKOMMEN TIL VEFLINGE FORSAMLINGSHUS. Efterlad Huset i den stand De selv ønsker at modtage det. Huset er klar til Dem og Deres gæster. Den primære indtægtskilde i dag er udlejningen samt salg af medlemskort en gang om året. Vi anmoder derfor Dem, kære lejer, om at udvise respekt for det store frivillige arbejde som lægges i huset. Er

Læs mere

Lægevagt Sjælland - Slagelse vagtområde Adresse

Lægevagt Sjælland - Slagelse vagtområde Adresse Lægevagt Sjælland - Slagelse vagtområde Adresse Visitation og konsultation er beliggende ved siden af hinanden i Akuthuset, Slagelse sygehus. Ingemannsvej, indgang 25 4200 Slagelse Lokalerne findes ved

Læs mere

Lej lokaler. Medborgerhuset på Danasvej. fkb.dk. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C

Lej lokaler. Medborgerhuset på Danasvej. fkb.dk. Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910 Frederiksberg C Lej lokaler Medborgerhuset på Danasvej fkb.dk 2016 Hovedbiblioteket Falkoner Plads 3 2000 Frederiksberg Biblioteket Godthåbsvej Godthåbsvej 85A 2000 Frederiksberg Biblioteket Danasvej Danasvej 30B 1910

Læs mere

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse

IF Lyseng Svømning. Stævneledelse Velkommen IF Lyseng Svømning og Dansk Svømmeunion byder herved velkommen til DMH-Å, som finder sted den 2-3 februar 2013. Vi håber vi sammen kan få nogle rigtig gode og spændende oplevelser i denne weekend.

Læs mere

SVBK s Grand Prix turneringen

SVBK s Grand Prix turneringen SVBK s Grand Prix turneringen Program for Finalestævnet Revideret Program Søndag den 7. april Asgårdskolen Ny Holtehal Hvissingehallen & Sundbyhal II Opdateret: 03-04-2013 kl. 01:22:22 Side 1 af 7 Jeg

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

Program for 4. stævne Søndag 25.november VERSION 2

Program for 4. stævne Søndag 25.november VERSION 2 SVBK s Grand Prix turneringen 2018-19 Program for 4. stævne Søndag 25.november VERSION 2 Asgårdskolen Gladsaxe Idrætshal 2 Tjørnehøjhallen Opdateret: 22-11-2018 kl. 18:49:55 Side 1 af 7 Velkommen til Grand

Læs mere

Furesø Kommune. Ellegården. - Book dit næste arrangement

Furesø Kommune. Ellegården. - Book dit næste arrangement Furesø Kommune Ellegården - Book dit næste arrangement ELLEGÅRDENS FORSAMLINGSHUS Ellegården er et forsamlingshus, som ligger i smukke omgivelser i det gamle Stavnsholt i Farum Øst. Du kan leje festlokalet

Læs mere

FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV

FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV FOR INDENDØRSSTÆVNET I MINIHALLEN I ØRSLEV DEN 16.-17.-18. NOVEMBER 2018 ØRSLEV GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN Rynkebjerg 7, Ørslev, 4760 Vordingborg Mobil 21 60 19 56 Ørslev Fodbold afholder

Læs mere

Stævneledermanual Teen 1 & 2 volley

Stævneledermanual Teen 1 & 2 volley Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Du kan som klubmedlem låne vores klublokaler til festlige lejligheder i forhold til dig selv og din familie

Læs mere

Projekt Byfest i Fløng

Projekt Byfest i Fløng Referat BYFESTMØDE #11 DELTAGERE: MEDDELT AFBUD: Jette Svejgaard - Hedehusene og Fløng Private Dagpleje Carl Otto - privat Pia Knudsen - Engvadgård Pernille Buus Høje-Taastrup Private Dagpleje Brian -

Læs mere

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab.

Drikkevarer kan frit medbringes. Maden medbringes eller leveres fra en Dinér Transportable elle Catering selskab. Lejeaftale: Eventhusets Selskabslokale 2-2. Sal Lejeaftale mellem: Udlejer: Eventhusets selskabslokale Industrikrogen 8 2635 Ishøj Og lejer: Navn: Adresse: Telefon: E-mail: Inkluderet i lejeaftalen: Selskabslokalet

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

Kontaktperson i dagtimerne Teknisk serviceleder Jens Jacobsen tlf.: AV udstyr til udlån Der er ikke tilgængeligt udstyr for fritidsbrugere

Kontaktperson i dagtimerne Teknisk serviceleder Jens Jacobsen tlf.: AV udstyr til udlån Der er ikke tilgængeligt udstyr for fritidsbrugere Bagsværd Skole Adresse Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd. Generel beskrivelse af bygningerne Nybygget skole der består af to 2 etagers bygningsfløje, der ligger på langs af grunden, forskudt for hinanden.

Læs mere

Stengård Skole. Hjemkundskab

Stengård Skole. Hjemkundskab Stengård Skole Adresse Triumfvej 1, 2800 Lyngby Generel beskrivelse af bygningerne Skole fra 1950erne primært udført i ét plan Parkeringsforhold Parkeringsplads på et areal ved skolens nordvestlige hjørne

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer 2013 Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m

Læs mere

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen Propositioner U12 drenge og piger sæsonen 2018-2019 Første stævne i Kollerfjorð 29. september er et indplaceringsstævne, hvor der ikke kan tages point med til FM. På baggrund af dette stævne og viden om

Læs mere

DATABLAD - SELSKABSLOKALER

DATABLAD - SELSKABSLOKALER Afdeling Adresse Østeralle 4 kld. 3 Lokalet beregnet til antal personer: 4 Godk. af brandmyndighed antal personer: Adgangsforhold 6. Trapper: Ja Nej 7. Kørestolsadgang: Ja Nej Hvem kan leje lokalet Kun

Læs mere

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve

Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads Greve PRAKTISKE INFORMATIONER Svømmehal: Greve Svømmehal Jørgen Bachs Plads 1 2670 Greve Det er nemt at komme til og fra Greve. Vi har S-tog til København og Køge (10-20 minutters drift). Stationen ligger kun

Læs mere