Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse"

Transkript

1 Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

2 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring af overvåge alt effektivt. Det kræver stor koncentration blot at overvåge en enkelt skærm i lange perioder efter kun 20 minutter kan en vagt gå glip af helt op til 90 % af aktiviteterne på et sted. IVA (Bosch Intelligent Video Analyse) hjælper vagter med at holde fokus ved at introducere et nyt automatiseringsniveau til videoovervågning. Avanceret behandling i realtid identificerer alarmerende forhold, så dit sikkerhedsteam får de oplysninger, det har behov for til at kunne reagere hurtigt og handle. Genopfundet videoovervågning Bosch IVA-teknologi er et stort aktiv for generel overvågning, og den understøtter dit sikkerhedspersonale med et omfattende og effektivt hændelsesregistrerings- og alarmsystem. Denne næste generation af et intelligent digitalt billedbehandlingssystem forbedrer sikkerheden markant og holder et konstant ikke-blinkende øje på stedet.

3 3 Bosch IVA fungerer selvstændigt på hvert kamera uden en central analyseserver. Du kan vælge mange forskellige avancerede registreringsfunktioner, der går fra inaktive genstande til banesporing. Livebilleder bliver analyseret øjeblikkeligt, og den resulterende datastream ledsager videoen. Alle hændelser vises med det samme, men dataene kan også gemmes til senere gennemsyn. Som en komplet systemløsning opfanger det omfattende detaljer om optagede scener, der giver dig mulighed for at finde enhver hændelse selv dem, der ikke oprindeligt er indstillet som alarmerende. Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed, og skrid til handling.

4 4 Avancerede overvågningsfunktioner Bosch Intelligent Video Analyse har en unik tilgang til analyse af videoindhold og integrerer billedberegningskapaciteten i kameraet eller videokoderen. Med de avancerede overvågningsfunktioner kan systemet automatisk genkende nøglehændelser i en scene og alarmere vagten. MPEG4-videostream MPEG4-video Metadata IVA analyserer hvert billede, genererer metadata og udløser automatisk alarmer ud fra regler, der er lagret i kameraet der kræves ingen ekstra hardware. Metadata-stream Bosch IVA hjælper dit sikkerhedsteam til at reagere hurtigt på mistænkelige aktiviteter eller potentielle trusler. Hvert overvågningskamera i systemet bliver et aktivt medlem af teamet, der automatisk: u Identificerer hændelser vha. konstant billedanalyse i realtid u Alarmerer vagten ved at sende en alarm, når det registrerer en alvorlig hændelse hvilket forvandler dine kameraer til et virtuelt sikkerhedsteam Hertil kommer, at uanset om dit eksisterende system bruger analoge kameraer eller Bosch IP-kameraer, er det nemt og omkostningsbevidst at tilføje Bosch IVA-kapacitet. Intelligent Video Analyse: et ekstra sæt øjne Bosch IVA er nøjagtigt, effektivt og praktisk, og det udfører billedanalyse af pixel, overflade og bevægelse på flere niveauer inde i kameraet. Intelligent Video Analyse sporer banerne (hastighed og retning) for alle genstande, og det kan registrere stillestående samt inaktive eller fjernede genstande.

5 5 Bosch IVA bruger avancerede algoritmer til at levere den mest pålidelige løsning til overvågning. Løbende udvikling sikrer, at nye teknikker konstant anvendes, hvilket forbedrer intelligensen og øger den aktuelle funktionalitet via softwareopgraderinger. Bosch IVA er utroligt nemt at implementere, konfigurere og styre, selv om det tilbyder et meget højt og avanceret niveau. Med finindstilling af følsomme områder, detekteringsfelter, genstandsformer og bevægelser kan du klargøre systemet, som du vil, hurtigt og nøjagtigt. Traditionelle løsninger anvender en central server til at analysere videoindhold. Det omfatter udgifter til hardware og vedligeholdelse, udsætter systemet for computervira og kræver komplette datastreams fra hvert tilsluttet kamera. Men det mest kritiske er, at brugen af en enkelt server uundgåeligt giver et svagt system: Hvis serveren bryder sammen, kommer der heller ingen analyse for hver enkelt kamera. Ved at bruge distribueret intelligens skaber Bosch IVA et langt mere robust system det har ingen central server, og derfor er der ikke én central fejlkilde. Intelligent Video Analyse fungerer selvstændigt i hver komponent. Selv om et kamera eller videokoder bryder ned, kan resten af systemet stadig fungere optimalt. Andre fordele omfatter: u Reducerede omkostninger og større pålidelighed: Der er ikke behov for analyseservere eller operativsystemer u Fungerer sammen med flere kameraer uden centraliseret hardware u Reduceret databelastning og lagringskrav alle videoanalyser udføres avanceret i kameraet. u Minimerer dine generelle omkostninger: En enkelt licensafgift dækker alle detekteringsfunktionerne i kameraet Bosch IVA giver dig langtrækkende fordele i forhold til systemeffektivetet og -pålidelighed. Analoge kameraer Dinion IP-kameraer Analyseserver Ingen enkelt central fejlkilde LAN INGEN enkelt central fejlkilde Distribueret intelligens LAN Databasewebserver Klient-brugerkonsol Klient-brugerkonsol Pc-baseret videoanalyse Avancerede overvågningsfunktioner intelligente kameraer

6 6 Et mere robust og kraftigt system Kameraer med Bosch Intelligent Video Analyse gør i sig selv din overvågningsopsætning mere effektiv. Men hvis de bliver en del af et komplet system bidrager de med en række yderligere fordele. IVA advarer vagter, når der opstår alvorlige situationer, hvilket giver dem mulighed for at fokusere deres opmærksomhed, når det er virkelig nødvendigt. Kriminalteknisk søgning i optagede metadata giver vagter mulighed for at finde bestemte hændelser på et øjeblik. Optager detaljer i metadata IVA optager data for alt, der sker, i de aktive områder for hvert overvågede område. Oplysninger om indholdsanalyse, i form af metadata, bliver genereret og lagret sammen med videobillederne. Metadata indeholder detaljer om alle genstande i området, og genstande, der træder ind eller ud af de overvågede områder. Analysen stopper dog ikke med livescener, for Bosch IVA kan også genkende hændelser under afspilning af den optagede video. De optagede metadata, der består af enkle tekststrenge, som beskriver specifikke billeddetaljer, er meget mindre og nemmere at søge i end optagede videobilleder. Ved at søge i metadataene med smart search-funktioner, der minder om dem fra søgemaskiner på internettet, fører IVA dig hurtigt til den relevante optagelse uden at skulle søge i hele optagelsen.

7 7 IP-netværk Kamera med VCA Videokoder med VCA Kontrolstation Netværksforbundet ISCSI Management Station Live metadata Gemte metadata Sand kriminalteknisk søgning Hvad hvis der sker noget på et område, som dit system ikke var konfigureret til at registrere? Bosch IVA kriminalteknisk søgning giver dig en unik løsning du skal blot se videoarkivet igennem med nye detekteringskriterier. Med vores Intelligent Video Analyse kriminalteknisk søgning kan du søge efter forskellige hændelser i de hændelser, der blev detekteret ved livevisning. Du kan f.eks. konfigurere systemet igen til at registrere en efterladt genstand, når du søger i videoarkivet, selv om systemet ikke oprindeligt blev konfigureret til at detektere en sådan hændelse.

8 8 Brugervenlig konfiguration og styring Med Bosch Intelligent Video Analyse analyserer systemet videoindhold ud fra dine indtastede kriterier. Disse indtastes i guiden til regler, som fører dig gennem processen trin for trin. På hvert kamera kan du indstille de områder, der skal overvåges i hver visning, genstandsstørrelse og -form, bevægelsesretning og mange flere parametre. Den intuitive menu gør konfigurationen nem, og den giver dig mulighed for at angive, hvilke hændelser eller kombinationer af hændelser der skal udløse en alarm. Guidebaseret konfiguration leder brugeren gennem hvert trin i opsætningen. Alle hændelser, der registreres af systemet, og som passer til de foruddefinerede kriterier, bliver tydeligt vist på skærmen. Genstandens omrids, der er farvekodet i henhold til alarmstatus, bliver lagt over skærmbillederne for at vise deres position. Der bliver automatisk taget højde for faktorer som formatforhold og perspektiv. Ekstra pålidelighed For at sikre, at alarmer kun bliver udløst ved de rigtige hændelser, øger funktioner som kamerakalibrering og perspektivkorrigering markant nøjagtigheden og pålideligheden i Intelligent Video Analyse. Derudover minimerer særlige filtre for størrelse, hastighed, retning og formatforhold antallet af falske alarmer. Statistisk analyse af de optagede billeder gør systemet utroligt fleksibelt i forhold til vejr. Det kan frafiltrere regn og endda sne. Billedstabilisering sikrer, at der kun registreres bevægelser inden for det optagede område, og ikke bevægelser der forårsages af, at kameraet svajer i vinden. Intelligent Video Analyse beskytter også mod fysiske forstyrrelser i form af funktioner som manipulationsbeskyttelse, der markerer pludselige ændringer i indgangssignalet sammenlignet med referencerammen.

9 9 Funktion Beskrivelse Overtrædelse af linje Imaginære linjer har effekt en person er gået ind på et privat område. Bosch IVA udløser alarmen. Ophold Bosch IVA alarmerer vagten om, at en person har opholdt sig for længe på parkeringspladsen Inaktiv genstand Uanset om det er en bil, der er parkeret ulovligt, eller en genstand, der er blevet efterladt, kan Bosch IVA alarmere vagten med det samme. Fjernet genstand Intet forbigår Bosch IVA hvis en genstand forsvinder fra sin sædvanlige position, bliver der automatisk udløst alarm. Ændring af forhold Denne person har udløst en alarm, fordi han ændrede stilling (satte sig på hug). Banesporing Det er nemt at finde ud af, hvilke køretøjer der har fulgt en bestemt bane med Bosch IVA kriminalteknisk søgning Filtre Du kan definere detektionskarakteristika for en genstand, f.eks. formatforhold, hastighed, størrelse, retning og farve. Billedstabilisering Dette kamera udfører en præcis analyse, selv om det ikke er monteret helt stabilt. Termisk kamera understøttes Bosch IVA understøtter endda termiske (infrarøde) kameraer.

10 10 Dit virtuelle Boschsikkerhedsteam Intelligent Video Analyse fungerer som en integreret del af dit overvågningssystem og styrker din sikkerhedskapacitet. Det sikrer, at overvågningen ikke forringes pga. træthed, forstyrrelser, eller fordi store mængder aktivitet skal overvåges. Klar til brug Bosch IVA er allerede integreret i mange af vores IP-kameraer. Det er også nemt at integrere i eksisterende systemer ved at tilføje en eller flere indkodere og købe en licens til hvert kamera, der bruger IVA. Og du skal kun aktivere Bosch IVA på kameraer, der dækker vigtige områder, så omkostningerne holdes nede og dit sikkerhedspersonale får hjælp til at holde et vågent øje med de vigtigste visninger. En dobbelt arv i billedanalyse Bosch Security Systems' frembringelser inden for teknologi til analyse af videoindhold omfatter branchens første digitale optagesystem med bevægelsesdetektering fra Vi har fortsat forskningen intensivt og forbedret bevægelsesdetektering samt udviklet avanceret genstandssporing og algoritmer til hændelsesdetektering. Vi har også draget fordel af Boschs R&D-erfaring inden for det udfordrende område for synsbaserede systemer til anvendelse i motorer. Vores omfattende forskning på dette område bringer fremtidige anvendelser i motorer, som f.eks. genkendelse af færdselstavler og detektering af fodgængere, endnu tættere på virkeligheden. Faktisk findes nogle af vores løsninger allerede i biler i dag.

11 11 IP-kameraer Mange af vores IP-kameraer har Intelligent Video Analyse integreret, herunder vores serier af faste kameraer Dinion IP, FlexiDome IP og AutoDome. Bosch Intelligent Video Analyse videokodere Det er nemt at føje IVA-funktioner til eksisterende analoge overvågningssystemer vha. vores videokoder serier VIP X1600 og VideoJet X10/X20/X40. iscsi-lagring Bosch er førende på markedet for videolagring med de nyeste iscsi-løsninger til lagring af både video og relaterede IVA-metadata. Licens til Bosch IVA kriminalteknisk søgning Bosch IVA kriminalteknisk søgning giver mulighed for hurtigt at søge gennem store videoarkiver efter specifik metadataindhold vha. frit formulerede søgekriterier. Bosch video management System Bosch VMS giver komplet overvågning, video management og alarmhåndtering. Alarmer fra Intelligent Video Analyse kombineres med generelle bevægelsesalarmer, der giver hurtig detektering. Med Bosch VMS kan du kombinere og prioritere bestemte alarmforhold for at oprette avancerede regler til udførelse af alarmscenarier.

12 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til dk.securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 2008 Trykt i Holland Ret til ændringer forbeholdes VS-EH-da-01_F01U520028_01

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer

DVT. - det sikre valg. DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer DVT - det sikre valg DVT Hybrid IP Overvågning Kombinerer op til 64 IP og Analoge kameraer INTELLIGENT TV OVERVÅGNING - INTRODUKTION DVT lancerer en ny serie af revolutionerende TV Overvågning, der især

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger

Remote Video Solutions. fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsninger Remote Video Solutions fremtidens sikkerhedsløsning Forøg dit sikkerhedsniveau ved at kombinere intelligent videoovervågning med vagtsomme vagtoperatører

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Personsikringssystem fra Bosch

Personsikringssystem fra Bosch Personsikringssystem fra Bosch Ñ Håndtering af trusler og detektering af nødsituationer Ñ Personbeskyttelse: ulykker og risiko for aggressiv adfærd Ñ Manuel og automatisk alarm med lokationsoplysninger

Læs mere

Professional Series Indbrudsdetektorer

Professional Series Indbrudsdetektorer 1 Professional Series Indbrudsdetektorer Ved hvornår alarmen skal lyde, og hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering 2 Den revolutionerende Sensor Data Fu Mens andre

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

Overvåg dit hjem. med Plug & Play-overvågningsløsninger.

Overvåg dit hjem. med Plug & Play-overvågningsløsninger. Overvåg dit hjem med Plug & Play-overvågningsløsninger www.abus.dk Overvåg dit hjem via din smartphone Engang krævede det et puslespil af ledninger og kabler at installere overvågning i hjemmet nu er det

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden

Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden Autodome modulbaseret kameraløsning Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden Autodome modulbaseret kameraløsning Videoovervågningsverdenen bliver aldrig den samme igen Forestil

Læs mere

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling

AfiAct II. Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling AfiAct II Fremtidens løsning til præcis aktivitetsmåling God fertilitetsstyring betyder, at køer kælver med optimale intervaller for at holde mælkeproduktionen

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

MEGET MERE END BARE EN ALARM

MEGET MERE END BARE EN ALARM MEGET MERE END BARE EN ALARM DIN SIKKERHED Tyverisikring Som standard indeholder COSESY en alarm, som trådløst og med batteribackup overvåger dit hjem når du ikke er hjemme. Skulle tyven forsøge at sabotere

Læs mere

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS 1 1 Hvad har videoinstallatøren brug for? Inden vi udviklede vores nye IP-kameraer, lyttede vi til andre. Vi ville gerne vide, hvad der er vigtigst for dig,

Læs mere

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden

Traka21. Nøgleadministration designet til fremtiden Traka21 Nøgleadministration designet til fremtiden Sikkerheden øges Når nøglerne kun kan frigives af de personer der har rettigheder til dem, så øges sikkerheden for at der ikke sker fejl eller ulykker.

Læs mere

ITV-specifikation. Teknisk standard. Version 180105

ITV-specifikation. Teknisk standard. Version 180105 ITV-specifikation Version 180105 Teknisk standard SikkerhedsBranchen SIKKERHEDENS HUS Jernholmen 12 2650 Hvidovre Tlf.: 36 49 40 80 Fax: 36 34 90 01 www.sikkerhedsbranchen.dk Copyright SikkerhedsBranchen

Læs mere

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE

Attente visuel. HVAD ER ProPILOT? FORDELE FOR FØRERNE NISSAN ProPILOT HVAD ER ProPILOT? ProPILOT er et avanceret førerassistentsystem. Det hjælper føreren under acceleration, opbremsning og med styring under kørsel i en vognbane på motorvej. ProPILOT er en

Læs mere

Sikring af dit hjem. Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning.

Sikring af dit hjem.   Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning. Sikring af dit hjem Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning Plug & Play Gratis app-adgang Individuelle behov Ingen abonnement www.abus-smartvest.com Trådløst Smartvest-alarmanlæg

Læs mere

Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer

Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer Digital overvågning af præisolerede fjernvarmerørsystemer - proaktiv overvågning og fejlfinding Central overvågning af fjernvarmerørsystemer Generering af dynamiske tilstandsrapporter Nøjagtig lokalisering

Læs mere

SECURINESS LINE Video Surveilliance System

SECURINESS LINE Video Surveilliance System SECURINESS LINE Video Surveilliance System Kontakt os venligst for mere information Windows baseret hybrid teknologi LINE videoovervågning system giver dig det bedste fra begge verdener med Hybrid IP-teknologi.

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD

EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB EFG ADD EFG WORKSTATIONS EFG ACTIVE EFG TAB e w r e h t e Tog ake it matter m Sammenhængen mellem skiftende arbejdsstillinger og et sundt ar bejdsmiljø har aldrig været tydeligere, og den traditionelle arbejdsmå

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager

Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Fuldt integreret i Team Mobbis Alarms Manager Trådløse teknologier kommer buldrende Nye trådløse teknologier introduceres i et tempo som aldrig før Trådløse teknologier gør installation meget enklere.

Læs mere

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed BUSINESS SUITE Vælg datasikkerhed på den nemme måde Det kan være vanskeligt at vælge den rette it-sikkerhed for virksomheder med alle de endeløse muligheder, der

Læs mere

ITV-specifikation. Teknisk standard

ITV-specifikation. Teknisk standard 25-04-07 ITV-specifikation Teknisk standard SikkerhedsBranchen SIKKERHEDENS HUS Jernholmen 12 2650 Hvidovre Tlf.: 36 49 40 80 Fax: 36 34 90 01 www.sikkerhedsbranchen.dk Copyright SikkerhedsBranchen Sådan

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Bosch Video Management System. Konfigurationsvejledning

Bosch Video Management System. Konfigurationsvejledning Bosch Video Management System da Konfigurationsvejledning Bosch Video Management System Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Sådan bruges hjælpen 10 1.1 Visning af oplysninger 10 1.2 Udskrivning

Læs mere

HDVision HD videoovervågning

HDVision HD videoovervågning HDVision HD videoovervågning Løsninger til private og erhverv SecVision Ambolten 22 6000 Kolding 70 22 50 88 info@secvision.dk www.secvision.dk Videoovervågning Det kan være en jungle at finde frem til

Læs mere

Bosch Video Management System. Konfigurationsvejledning

Bosch Video Management System. Konfigurationsvejledning Bosch Video Management System da Konfigurationsvejledning Bosch Video Management System Indholdsfortegnelse da 3 Indholdsfortegnelse 1 Sådan bruges hjælpen 11 1.1 Visning af oplysninger 11 1.2 Udskrivning

Læs mere

FURNITURE CUSTOMER APP

FURNITURE CUSTOMER APP FURNITURE CUSTOMER APP Innovativ app til interiør produkter med Augmented Reality (AR) og 3D visualisering FURNITURE CUSTOMER APP Appen er udviklet specielt til ferm LIVING, der ønsker at positionere sig

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Startvejledning ESET Smart Security leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Virksomhedens IT afdeling TNM it TNM it er stiftet af Thomas Nejsum Madsen og Peter Søby i 2003. Vi baserer os på et indgående kendskab til landbruget

Læs mere

BullGuard Premium Protection... 2. Installation af BullGuard Premium Protection... 2. Ny BullGuard-bruger... 2

BullGuard Premium Protection... 2. Installation af BullGuard Premium Protection... 2. Ny BullGuard-bruger... 2 Indhold BullGuard Premium Protection... 2 Installation af BullGuard Premium Protection... 2 Ny BullGuard-bruger... 2 Hvis du allerede har produktet Internet Security 2013 installeret... 3 Aktiver Premium-tjenester...

Læs mere

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne Ingen opave er for krævende Tror du, at din opgave er for krævende for et dome-kamera? Så kan du

Læs mere

i7 0 Hurtig ve jle dning Dans k Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010

i7 0 Hurtig ve jle dning Dans k Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010 i7 0 Hurtig ve jle dning Dans k Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010 Dansk Dokumentets nummer: 86141-1 Dato: 11-2010 Kontrolknapper på instrumentet Knapper og funktioner. Sådan slukker du displayet

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

VideoJet X10/X20/X40. Netværksvideoserver. Lyninstallationsvejledning

VideoJet X10/X20/X40. Netværksvideoserver. Lyninstallationsvejledning VideoJet X10/X20/X40 Netværksvideoserver da Lyninstallationsvejledning VideoJet X10/X20/X40 Generelle oplysninger da 2 1 Generelle oplysninger Disse instruktioner "Lyninstallationsvejledning" refererer

Læs mere

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem

OASIS. Alarmsystem. OASIS Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem. OASIS Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI Alarmsystem OAI Alarm - den ideelle sikring af virksomhed og hjem OAI Meget mere end et trådløst alarmsystem OAI giver dig sikkerhed og tryghed En OAE af sikkerhed Et OAI alarmsystem er den ideelle

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - HWG ENHEDER

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - HWG ENHEDER Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - HWG ENHEDER 2.2. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION HWG ENHEDER HWg enheder er sensor kontrolenheder beregnet

Læs mere

Byg på Uponor med Smatrix PRO

Byg på Uponor med Smatrix PRO Byg på Uponor med Smatrix PRO Vores nye kontrolsystem til gulvvarme og køling kan kommunikere med bygningens CTS-system og optimerer derfor både drift og komfort samt minimere energiforbruget uanset bygningstype.

Læs mere

Quick-guide til harddiskoptager

Quick-guide til harddiskoptager Quick-guide til harddiskoptager Beckersberg DVR400, Beckersberg DVR800 og Beckersberg DVR1600 Læs venligst quick-guiden grundigt, før du tager din Beckersberg harddiskoptager i brug. 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Desigo CC den nye måde at styre bygninger på! Multidisciplinsystem til effektiv drift af bygninger og alle tekniske discipliner.

Desigo CC den nye måde at styre bygninger på! Multidisciplinsystem til effektiv drift af bygninger og alle tekniske discipliner. Desigo CC den nye måde at styre bygninger på! Multidisciplinsystem til effektiv drift af bygninger og alle tekniske discipliner. www.siemens.dk/desigocc Desigo CC sætter ny standard for styring af bygninger

Læs mere

FarmOnline. klima for vækst

FarmOnline. klima for vækst FarmOnline klima for vækst Global vækst skaber stor efterspørgsel SKOV er førende på det internationale marked for klimastyring og produktionsovervågning til animalsk produktion og har mere end 40 års

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Produktion af vandsystemer

Produktion af vandsystemer THORNTON Førende inden for rentvandsanalyse Pålidelighed, brugervenlighed og kravoverholdelse inden for udvikling af vandsystemer Pålidelighed, brugervenlighed og kravoverholdelse Verdensomspændende fokus

Læs mere

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB HOLD MØDER PÅ EN NY MÅDE Eller hold præsentationer med dette kompakte og lette præsentationsredskab. i3sync er nem at bruge og giver forskellige deltagere

Læs mere

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo 2 3 Udviklingen indenfor videoteknologi er blevet drevet af tre hovedkrav. Det første

Læs mere

Brugermanual Netværkoptager (NVR)

Brugermanual Netværkoptager (NVR) Brugermanual Netværkoptager (NVR) Indholdsfortegnelse Login på videooptageren...2 Brugerkonti...2 Afspilning og Søgning i optagelser...3 Visnings vindue...3 Optagelses søgetype...4 Optagelses kalender...4

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - AXIS KAMERA 2.6. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION AXIS KAMERAER Team Mobbis anbefaler AXIS som leverandør af

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER

HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER, INSTALLATION - IONO ENHEDER 2.3. HSYCO/ALARMS MANAGER - INSTALLATION IONO ENHEDER IONO enheder er sensor kontrolenheder beregnet

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL 2.0. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION GENEREL Installation af HSYCO/Alarms Manager gennemføres bedst

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Home & Office watch Version 1.3

BRUGERVEJLEDNING Home & Office watch Version 1.3 BRUGERVEJLEDNING Home & Office watch Version 1.3 o GENERELT Log på 2 Log af 3 Start Cameramanager 3 o LIVE-VISNING Multivisning 4 Mine kameraer 5 Funktioner 5 Start/stop lokal optagelse Tag øjebliksbilleder

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS575 / CS875 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

EKSTERN OPSÆTNING / ALARM

EKSTERN OPSÆTNING / ALARM EKSTERN OPSÆTNING / ALARM Alarm Alarmmenuen giver mulighed for at indstille de forskellige alarmer. Videobevægelse Alarm ved videobevægelse udløses når der er bevægelse i billedet, det er muligt at regulere

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1

Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Vores hverdag handler om at tænke nyt, og sådan skaber vi de produkter, der gør, at du altid kan føle dig tryg. ANLÆG FOR TRYGHED1 Mere end 100 års erfaring inden for brandsikring og sikringssystemer VI

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj.

RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj. 24. August 2015 RYOBI PHONE WORKS Forvandler din mobil til dit smarteste værktøj. Du ved allerede at din smartphone kan gøre nogle ret smarte og fantastiske ting. Nu kombinerer Ryobi Phone Works kvalitetsmåleredskaber

Læs mere

DEFA introducerer verdens mest

DEFA introducerer verdens mest DEFA introducerer verdens mest intelligente bilalarm? DVS90 alarm fra DEFA sætter en ny standard for alarmsystemer for køretøjer Alarmen tilpasses køretøjet ved montering DVS90 er konstrueret på en fleksibel

Læs mere

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015

GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 GUARDEYE VIDEO ALARM Scandia Vagt a/s information April 2015 Hvad er Guardeye Mange alarmsystemer er blinde eller sender kun enkelte billeder ved alarm. Guardeye giver sikker videoverifikation ved at sende

Læs mere

Video Management Software. Produktbrochure

Video Management Software. Produktbrochure Video Management Software Produktbrochure Fleksibel, effektiv og intelligent Video Management Software forsyner brugeren med effektiv og avanceret videoovervågningssoftware, der er nem at bruge. I kombination

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Printerstyringsprogrammet MarkVision

Printerstyringsprogrammet MarkVision Printerstyringsprogrammet MarkVision Printersoftware og -tilbehør 1 MarkVision til Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 og Macintosh leveres sammen med printeren på cd'en Drivers, MarkVision and Utilities.

Læs mere

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbrug

Læs mere

Cruise E-Drive Vejledning. www.lp.dk Lindgaard Pedersen A/S. Rev. 1.0 Side 1 / 13

Cruise E-Drive Vejledning. www.lp.dk Lindgaard Pedersen A/S. Rev. 1.0 Side 1 / 13 EL-PAS -Cruise II ANDROID Cruise E-Drive Vejledning LP www.lp.dk Lindgaard Pedersen A/S Side 1 / 13 Indhold Denne vejledning indeholder instruktion og brug at Cruise Android App, hentet fra Android Marked.

Læs mere

Milestone XProtect -tillægsprodukter og -tjenester Flere muligheder

Milestone XProtect -tillægsprodukter og -tjenester Flere muligheder Milestone XProtect -tillægsprodukter og -tjenester Flere muligheder Tilføj specialiseret funktionalitet XProtect-tillægsprodukter er separate softwarekomponenter, der installeres oven på det eksisterende

Læs mere

RECORDIT Voice Recording system

RECORDIT Voice Recording system RECORDIT Voice Recording system RECORDIT Call Recording RECORDIT er et Call Recording system baseret på de nyeste tekniske udviklinger, og tilbyder derfor alt hvad du kan forvente af en professionel, men

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere