Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde"

Transkript

1 Brøndby, den 24. maj 2017 BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2017 Hermed fremsendes DAGSORDEN med MATERIALE til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 2017, der afholdes lørdag den 10. juni 2017 i DGI-huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle. Dagen afvikles efter følgende tidsplan: Kl.10:00 Ankomst, registrering, kaffe + brød Kl.10:30 Fælles velkomst og oplæg ved Reinhard Steller Kl.11:30-12:30 1. workshop Kl.12:30-13:30 Frokost Kl.13:30-14:30 2. workshop Kl.15:00-16:30 Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde Kl.16:30 Underskrivelse af aftale og fælles afslutning på dagen Kl.17:00 Hjemrejse Det komplette materiale dvs. årsberetningen, årsregnskabet og dagsordenen med forslag m.v. er tilgængeligt på badminton.dk. Der er kun fortrykt et begrænset antal eksemplarer til brug for Hovedbestyrelsen, Revisionen, sponsorer og samarbejdspartnere. Kontoret er behjælpelig med at printe og fremsende materialet, såfremt dette ønskes. Kontakt venligst Anni Hansen herom på anha@badminton.dk. Såfremt der skulle være spørgsmål til de enkelte noter i regnskabet, er man velkommen til at henvende sig til Direktør Bo Jensen på tlf eller boje@badminton.dk inden repræsentantskabsmødet, således at vi i fremlæggelsen kan besvare eventuelle spørgsmål eller yderligere belyse forhold, hvis der er ønske herom. Vel mødt til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde Med venlig hilsen René Toft

2 DAGSORDEN (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. 2) Badminton Danmark Repræsentantskabsmøde juni 2017 i DGI-huset Vejle Willy Sørensens Plads Vejle Kl. 15:00 16:30 (i forlængelse af den fælles lederdag i DGI/BD med forskellige workshops, som starter kl.10.00) 1. Godkendelse af repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Beretninger og generelle drøftelser 3.1 Beretning for Badminton Danmarks virksomhed. 3.2 Status og fremtid. 4. Regnskab og budget 4.1 Forelæggelse af det reviderede årsregnskab for Badminton Danmark 2016 til godkendelse, jf. 16, stk. 2, punkt Forelæggelse af budget 2016, herunder fastsættelse af kontingenter til Badminton Danmark, jf. lovenes 5, stk. 8 og 16 stk. 2, punkt 4.

3 5. Behandling af indkomne forslag 5.1 Forslag fra Skælskør Badmintonklub. 5.2 Indførelse af D-medlemskab. 5.3 Forslag vedrørende Hovedbestyrelsens ansvar og kompetence. 5.4 Præcisering af retningslinjer for de interne revisorer. 5.5 Ændring i Love for Badminton Danmark vedrørende valg til henholdsvis Appeludvalg og Disciplinærudvalg. 5.6 Ændring i Love for Badminton Danmark vedrørende valg af formand for Senioreliteudvalget og af formand for Ungdomseliteudvalget. 6. Valg til Hovedbestyrelsen, jf Valg af Formand - for perioden På valg René Toft. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller René Toft til genvalg. Skælskør Badminton Klub indstiller John Dyrby Paulsen til valg. 6.2 Valg af Næstformand - for perioden På valg Jens Dall- Hansen. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Jens Dall-Hansen til genvalg. 6.3 Valg af Økonomiansvarlig - for perioden På valg Kristian Boye Nielsen. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Kristian Boye Nielsen til valg. 6.4 Valg af Eliteansvarlig - for perioden På valg Kenneth Larsen. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Kenneth Larsen til genvalg. 6.5 Valg af Eventansvarlig for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Jeanette Lund Clausen til valg. 6.6 Valg af Holdturneringsansvarlig for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Karsten W. Hansen til valg. 6.7 Valg af Udviklings- og Breddeansvarlig - for perioden På valg Jeanette Lund Clausen. Modtager ikke genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Martin Andersen til valg. 7. Valg til faste udvalg 7.1 Valg af Formand for Holdturneringsudvalget for perioden På valg Peter Locht. Modtager ikke genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Tore Vilhelmsen til valg. 7.2 Valg af Næstformand for Holdturneringsudvalget for perioden På valg Phillip Lassen. Modtager ikke genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Leon Ringbo til valg. 7.3 Valg af Formand for Dommerudvalget for perioden På valg Preben Nøies. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Preben Nøies til genvalg.

4 7.4 Valg af Formand for Veteranudvalget for perioden På valg Henrik Lykke. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Henrik Lykke til valg. 7.5 Valg af Formand for Ungdomseliteudvalget (Ungdomsudvalget) for perioden På valg Ole Colberg. Modtager ikke genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Kim Heller til valg. 7.6 Valg af Formand for Senioreliteudvalget (udvalget foreslås nedlagt). 7.7 Medlemmer til Holdturneringsudvalget. Valg af 1 Udvalgsmedlem for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Søren Espersen til valg. Valg af 1 Udvalgsmedlem for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Anders Nielsen til valg. Valg af 1 Udvalgsmedlem for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Morten B. Rasmussen til valg. Valg af 1 Udvalgsmedlem for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Thomas Irving Pedersen til valg. Valg af 1 Udvalgssuppleant for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Lene Struwe- Andersen til valg. Valg af 1 Udvalgssuppleant for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Ulrich Madsen til valg. 8. Valg til Badminton Danmark Appeludvalg, jf Valg af Formand for perioden På valg Hans O. Birkholm. Modtager ikke genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Steen Dalsgård Sørensen til valg. 8.2 Valg af Udvalgsmedlem for perioden På valg Torsten Berg. Modtager genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Torsten Berg til valg. 8.3 Valg af Udvalgsmedlem for perioden På valg Hans Henrik Fløe. Modtager genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Hans Henrik Fløe til genvalg. 8.4 Valg af Udvalgssuppleant for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Klavs Andreassen til valg. 8.5 Valg af Udvalgssuppleant for perioden Valg til Badminton Danmarks Disciplinærudvalg 9.1 Valg af Formand for perioden På valg Mogens Ginnerup- Nielsen. Modtager genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Mogens Ginnerup-Nielsen til genvalg. 9.2 Valg af Udvalgsmedlem for perioden På valg Charlotte Dew-Hattens. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Charlotte Dew-Hattens til genvalg.

5 9.3 Valg af 1 Udvalgsmedlem for perioden På valg Olaf Fangel. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Olaf Fangel til genvalg. 9.4 Valg af 1 Udvalgssuppleant for perioden På valg Jørn E. Hansen. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Jørn E. Hansen til genvalg. 9.5 Valg af 1 Udvalgssuppleant for perioden Nyvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Niels Bang Ebbestrup til valg. 10. Valg af interne revisorer, jf Valg af en 1 Intern Revisor for perioden På valg Jørn E. Hansen. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Jørn E. Hansen til genvalg Valg af 1 Intern Revisor for perioden På valg Henning Lund. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Henning Lund til genvalg Valg af Revisorsuppleant for perioden På valg Knud. B. Nielsen. Villig til genvalg. Hovedbestyrelsen indstiller Knud B. Nielsen til genvalg. 11. Eventuelt

6 MATERIALE

7 4. Kontingent og licens 4.2 Indstilling om fastsættelse af kontingent og licens, jf. lovenes 5, stk. 8. Hovedbestyrelsen indstiller følgende satser for medlemskontingent og spillerlicens: Medlemskontingent pr. klub for medlemskab af Badminton Danmark og kreds. Niveau A klub Grundkontingent + betaling pr. medlem ( medlemmer) Niveau B klub Grundkontingent + betaling pr. medlem ( medlemmer) Niveau C klub Grundkontingent (1-100 medlemmer) Grundkontingent ( medlemmer) Grundkontingent ( medlemmer) Grundkontingent ( medlemmer) Niveau D klub (ved vedtagelse af forslaget 5.2 under indkomne forslag) kr. 35 kr kr. 25 kr kr kr kr kr. 0 kr. Spillerlicens A Licens for seniorer der deltager i DH. B Licens for seniorer, der deltager i holdturneringen i Kredsserien/serie 1. E-rækkespillere i ungdomsklassifikationen jf. medlemsreglementet 3, stk. 1 H. Senior 350 kr. Senior 100 kr. Ungdom E 350 kr.

8 5. Behandling af indkomne forslag 5.1 Forslag fra Skælskør Badmintonklub Skælskør Badmintonklub foreslår, at de to finalehold fra den aflyste ligafinale i 2016 af Badminton Danmark får dækket deres dokumenterede udgifter i forbindelse med den aflyste finalekamp. Forslaget motiveres på repræsentantskabsmødet. 5.2 Forslag om indførelse af D medlemskab i medlemsreglementet Forslagsstiller: Hovedbestyrelsen Baggrund for forslaget: Hovedbestyrelsen har et ønske om, at klubber, der p.t. ikke er medlemmer af BD og dermed ikke udnytter nogen af aktiviteterne på den fælles samarbejdsplatform BD/DGI Badminton skal kunne være gratis medlemmer af BD. Implementeringen skal forgå med markedsføring af fællesskabet, og behovet for at stå sammen om badminton i Danmark. Der er ingen tvang om medlemskab, men et håb om at mange kan se fordelen i at være medlem i begge organisationer og på den måde give BD mulighed for at kommunikere med en større mængde af badmintoninvolverede end d.d. Nuværende formulering Medlemsreglementet 3 Medlemmers forpligtigelser Kontingent og kontingentberegning A Kontingent fastsættes af repræsentantskabet i forbindelse med budgetbehandlingen og reguleres i takt med den årlige udvikling i nettoprisindekset pr. 1. januar. B Klubbernes kontingent fordeles til kredsene efter den af repræsentantskabets vedtagne overgangsordning og fordelingsnøgle, som beskrevet i tillæg A til nærværende reglement. C. Ny formulering Medlemsreglementet 3 Medlemmers forpligtigelser Kontingent og kontingentberegning A Kontingent fastsættes af repræsentantskabet i forbindelse med budgetbehandlingen og reguleres i takt med den årlige udvikling i nettoprisindekset pr. 1. januar. B Klubbernes kontingent fordeles til kredsene efter den af repræsentantskabets vedtagne overgangsordning og fordelingsnøgle, som beskrevet i tillæg A til nærværende reglement. C.

9 Kredsene kan ikke selv opkræve kontingent af medlemsklubberne. D Klubber, som i perioden frem til 30. juni 2013 indmeldes, er kontingentfri i samme periode. Dette gælder dog ikke: En klub, der har udmeldt sig i perioden og på ny indmelder sig. en klub, som opstår på baggrund af sammenslutning af flere klubber, hvoraf mindst en af klubberne var medlem af BD i forvejen. en klub, der dannes på baggrund af en konkurs el.lign., og hvor medlemsgrundlaget er sammenligneligt med den tidligere klub. Nye medlemsklubber er i perioden ligeledes fritaget for at betale kollektiv forsikring (F). Ved periodens udløb overgår disse nye medlemsklubber til at betale kontingent efter samme kontingentmodel, der gælder for øvrige medlemsklubber. E Hovedbestyrelsen kan i forbindelse med tiltag om medlemshvervning og - fastholdelse fastsætte lavere samlede kontingentsatser til BD. F Medlemsklubberne opkræves herudover et årligt beløb pr. klubmedlem til dækning af kollektive forsikringsomkostninger svarende til BD s til enhver tid fastsatte andel af DIF s forsikringsomkostninger gældende for et kalenderår. Beløbet opkræves uanset tidspunkt for klubbens indmeldelse. Der er klubber, der kan være fritaget for betaling, jf. D og E. G Klubmedlemmer køber licens på baggrund af tilmelding til pointgivende åbne turneringer eller deltagelse i Kredsene kan ikke selv opkræve kontingent af medlemsklubberne. D. Det er muligt at lade klubber blive medlemmer af Badminton Danmark, selvom de ikke deltager i nogen af BD s aktiviteter eller de fælles BD/DGI aktiviteter. Klubben skal selv indmelde sig i Badminton Danmark og skal opfylde DIF s foreningskrav. Sådanne klubber er kontingentfrie, idtin de deltager i aktiviteterne. Medlemskabet betegnes som D-medlemskab, og der kan alene på kredsenes årsmøder vælges en repræsentant fra klubben til at deltage med stemmeret på Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde. D-medlemskab er ikke muligt for klubber, der tidligere har været omfattet af A C medlemskab, lige som det heller ikke er muligt, hvis: En klub, som opstår på baggrund af sammenslutning af flere klubber, hvoraf mindst en af klubberne var medlem af BD i forvejen. En klub, der dannes på baggrund af konkurs el. lign., og hvor medlemsgrundlaget er sammenligneligt med den tidligere klub. D-medlemskabsklubber er ligeledes fritaget for at betale kollektiv forsikring (F) E Hovedbestyrelsen kan i forbindelse med tiltag om medlemshvervning og - fastholdelse fastsætte lavere samlede kontingentsatser til BD. F Medlemsklubberne opkræves herudover et årligt beløb pr. klubmedlem til dækning af kollektive forsikringsomkostninger svarende til BD s til enhver tid fastsatte andel af DIF s forsikringsomkostninger gældende for et kalenderår. Beløbet

10 holdturneringen. Hovedbestyrelsen fastsætter retningslinjer for licensen, inden prisen for licens fastsættes af repræsentantskabet. Stk. 2 Bistand til forbundet Kredse, klubber og klubmedlemmer er forpligtet til at give BD alle oplysninger, der måtte forlanges til varetagelse af forbundets opgaver, herunder besvare skriftlige henvendelser indenfor eventuelt fastsatte frister. Undladelse af overholdelse af de fastsatte frister kan medføre idømmelse af bøde (jf. gebyroversigten). Stk. 3 Kredse og deres medlemsklubber er forpligtet til på deres officielle dokumenter (programmer, propositioner, tilmeldingsblanketter m.v.) at anføre, at de er medlem af BD under DIF. opkræves uanset tidspunkt for klubbens indmeldelse. Der er klubber, der kan være fritaget for betaling, jf. D og E. G Klubmedlemmer køber licens på baggrund af tilmelding til pointgivende åbne turneringer eller deltagelse i holdturneringen. Hovedbestyrelsen fastsætter retningslinjer for licensen, inden prisen for licens fastsættelse af repræsentantskabet. Stk. 2 Bistand til forbundet Kredse, klubber og klubmedlemmer er forpligtet til at give BD alle oplysninger, der måtte forlanges til varetagelse af forbundets opgaver, herunder besvare skriftlige henvendelser indenfor eventuelt fastsatte frister. Undladelse af overholdelse af de fastsatte frister kan medføre idømmelse af bøde (jf. gebyroversigten). Stk. 3 Kredse og deres medlemsklubber er forpligtet til på deres officielle dokumenter (programmer, propositioner, tilmeldingsblanketter m.v.) at anføre, at de er medlem af BD under DIF. 5.3 Forslag vedr. Hovedbestyrelsens ansvar og kompetence, jf. forbundets love 17 Forslagsstiller: Hovedbestyrelsen Baggrund for forslaget: Da der kan være uklarhed i de nuværende regler, som de er beskrevet i 17, så har lovrevisionsgruppen på opfordring fra Hovedbestyrelsen set på mulighederne for at præcisere reglerne for Hovedbestyrelsens ansvar og kompetence. Det foreslås, at præciseringen med fordel kan ske ved at indsætte et nyt stk. 14 i 17 i Love for Badminton Danmark. Nuværende formulering Love for Badminton Danmark Eventuel ny formulering Love for Badminton Danmark Hovedbestyrelsen

11 17 Valg og sammensætning 4 (ny) Øvrige beslutninger i forhold til administrationen af badminton i Danmark, som er nødvendige for Badminton Danmarks omdømme, men som ikke er omfattet af bestemmelser i øvrige reglementer. Hovedbestyrelsen står til ansvar for beslutningen over for førstkommende repræsentantskabsmøde. 5.4 Præcisering af retningslinjer for de interne revisorer Forslagsstiller: Hovedbestyrelsen Baggrund for forslaget: Der er uoverensstemmelse mellem ordlyden vedrørende budgettet i Love for Badminton Danmark 16 stk og 23, stk.2. Det er uklart, hvorvidt budgettet bliver godkendt på repræsentantskabsmødet eller om budgettet for kommende år blot er til orientering. Der ønskes en præcisering af retningslinjer for de interne revisorer, så det fremgår, at de af Hovedbestyrelsen godkendte budgetter skal følges. Dette er uklart i den nuværende formulering. Nuværende formulering Love for Badminton Danmark 16 Repræsentantskabsmøde Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år i 2. kvartal. Mødet afholdes efter hovedbestyrelsens nærmere bestemmelse. Stk. 2 Hovedbestyrelsen giver meddelelse om mødets afholdelse til kredsene med mindst otte ugers varsel. Meddelelsen skal indeholde følgende foreløbige dagsorden og vise til hvilke poster, der skal ske valg: 1 Godkendelse af repræsentanter 2 Valg af dirigent 3 Beretninger og generelle drøftelser 1 Beretning for BD s virksomhed, status og fremtid 2 Eventuel temadrøftelse Ny formulering Love for Badminton Danmark 16 Repræsentantskabsmøde Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år i 2. kvartal. Mødet afholdes efter hovedbestyrelsens nærmere bestemmelse. Stk. 2 Hovedbestyrelsen giver meddelelse om mødets afholdelse til kredsene med mindst otte ugers varsel. Meddelelsen skal indeholde følgende foreløbige dagsorden og vise til hvilke poster, der skal ske valg: 1 Godkendelse af repræsentanter 2 Valg af dirigent 3 Beretninger og generelle drøftelser 1 Beretning for BD s virksomhed, status og fremtid 2 Eventuel temadrøftelse

12 4 Regnskab og budget: 1 Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 2 Forelæggelse af budgetforslag, herunder fastsættelse af kontingenter til BD, jf. lovenes 5, stk Intern revision Med henblik på kritisk revision vælger repræsentantskabet for en funktionsperiode på 2 år interne revisorer. Den ene interne revisor vælges i ulige år og den anden i lige år, jf. 16, stk. 2, 9. Intern revisorsuppleant vælges på hvert repræsentantskabsmøde for en funktionsperiode på ét år, jf. 16, stk. 2, 9. Udelukket fra valg er enhver, der er medlem af Hovedbestyrelsen eller et af de faste udvalg. Stk. 2 De interne revisorer skal påse - at vedtagne budgetter følges - at hovedbestyrelsens beslutninger af økonomisk karakter efterleves - at det vedtagne regnskabspraksis/regulativ følges - at der er overensstemmelse mellem budget og regnskab 4 Regnskab og budget: 1 Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 2 Forelæggelse af budgetforslag, herunder fastsættelse af kontingenter til BD, jf. lovenes 5, stk Intern revision Med henblik på kritisk revision vælger repræsentantskabet for en funktionsperiode på 2 år interne revisorer. Den ene interne revisor vælges i ulige år og den anden i lige år, jf. 16, stk. 2, 9. Intern revisorsuppleant vælges på hvert repræsentantskabsmøde for en funktionsperiode på ét år, jf. 16, stk. 2, 9. Udelukket fra valg er enhver, der er medlem af Hovedbestyrelsen eller et af de faste udvalg. Stk. 2 De interne revisorer skal påse - at de af Hovedbestyrelsen vedtagne budgetter følges - at hovedbestyrelsens beslutninger af økonomisk karakter efterleves - at det vedtagne regnskabsprak sis/regulativ følges - at der er overensstemmelse mellem budget og regnskab 5.5 Ændring i Badminton Danmarks love vedr. valg til appeludvalg og disciplinærudvalg Forslagsstiller: Hovedbestyrelsen Baggrund for forslaget: Der er blevet gjort opmærksom på, at den nuværende ordlyd om, hvem der er valgbar, kunne drages i tvivl med hensyn til habilitet. Forslaget skal tydeligøre, at personer, som er udpeget til et udvalg af hovedbestyrelsen, kan blive valgt til appeludvalget og disciplinærudvalget. Beskyttelsesinteressen er, at vi vil undgå, at nogen kan sidde i appeludvalget eller disciplinærudvalget og deltage i revurdering af beslutninger, de har været med til at træffe.

13 Nuværende formulering 24 a BD s disciplinærudvalg Valg og sammensætning BD s disciplinærudvalg består af 1 formand, yderligere 2 udvalgsmedlemmer samt 2 suppleanter. Der indkaldes suppleant til dækning af eventuel forfald eller inhabilitet, således at udvalget altid er fuldtalligt (på 3 medlemmer) ved behandling af enhver forelagt sag. 1.suppleant er den person, som er valgt på andet år. Formanden skal om muligt have juridisk uddannelse. Ingen af udvalgets medlemmer og suppleanter må være fra samme klub. Ved fravær af formanden udpeger de resterende medlemmer af udvalget en stedfortrædende formand blandt sig. Valgene gælder for 3 år ad gangen for udvalgsmedlemmerne og for 2 år ad gangen for suppleanterne. Udelukket fra valg er enhver, der er medlem af ledelse og udvalg i forbund samt valgt i kredsene. 24 BD s appeludvalg Valg og sammensætning BD s appeludvalg består af 1 formand, 2 udvalgsmedlemmer samt 2 suppleanter. Der indkaldes suppleant til dækning af eventuel vakance eller inhabilitet, således at udvalget altid er fuldtalligt (på 3 medlemmer) ved behandling af enhver forelagt sag. 1. suppleant er den person, som er valgt på andet år. Ingen af udvalgsmedlemmerne og suppleanterne må være fra samme klub (for at undgå inhabilitet). Repræsentantskabet vælger hvert år et medlem til udvalget og én suppleant. Formanden skal om muligt have juridisk uddannelse. Hvis et medlem er inhabil eller er forhindret i at deltage i behandlingen af en sag, så indtræder 1. suppleanten. Ved fravær af formanden udpeger de resterende medlemmer af udvalget en stedfortrædende formand blandt sig. Valgene gælder for 3 år ad gangen for udvalgsmedlemmer og for 2 år ad gangen for suppleanterne. Udelukket fra valg er enhver, der er medlem af ledelse og udvalg i forbund samt valgt i kredsene. Eventuel ny formulering 24 a BD s disciplinærudvalg Valg og sammensætning BD s disciplinærudvalg består af 1 formand, yderligere 2 udvalgsmedlemmer samt 2 suppleanter. Der indkaldes suppleant til dækning af eventuel forfald eller inhabilitet, således at udvalget altid er fuldtalligt (på 3 medlemmer) ved behandling af en-hver forelagt sag. 1.suppleant er den person, som er valgt på andet år. Formanden skal om muligt have juridisk uddannelse. Ingen af udvalgets medlemmer og suppleanter må være fra samme klub. Ved fravær af formanden udpeger de resterende medlemmer af udvalget en stedfortrædende formand blandt sig. Valgene gælder for 3 år ad gangen for udvalgsmedlemmerne og for 2 år ad gangen for suppleanterne. Udelukket fra valg er enhver, der er medlem af ledelse og udvalg i forbund samt valgt i kredsene. Udvalg i forbundet, der alene er rådgivende og uden beslutningskompetence, er dog ikke omfattet af denne bestemmelse 24 BD s appeludvalg Valg og sammensætning BD s appeludvalg består af 1 formand, 2 udvalgsmedlemmer samt 2 suppleanter. Der indkaldes suppleant til dækning af eventuel vakance eller inhabilitet, således at udvalget altid er fuldtalligt (på 3 medlemmer) ved behandling af enhver forelagt sag. 1. suppleant er den person, som er valgt på andet år. Ingen af udvalgsmedlemmerne og suppleanterne må være fra samme klub (for at undgå inhabilitet). Repræsentantskabet vælger hvert år et medlem til udvalget og én suppleant. Formanden skal om muligt have juridisk uddannelse. Hvis et medlem er inhabil eller er forhindret i at deltage i behandlingen af en sag, så indtræder 1. suppleanten. Ved fravær af formanden udpeger de resterende medlemmer af udvalget en stedfortrædende formand blandt sig. Valgene gælder for 3 år ad gangen for udvalgsmedlemmer og for 2 år ad gangen for suppleanterne. Udelukket fra valg er enhver, der er medlem af ledelse og udvalg i forbund samt valgt i kredsene.

14 Udvalg i forbundet, der alene er rådgivende og uden beslutningskompetence, er dog ikke omfattet af denne bestemmelse 5.6 Ændring i Badminton Danmarks love vedr. valg af formand for senioreliteudvalg og valg af formand for ungdomseliteudvalget Forslagsstiller: Hovedbestyrelsen Baggrund for forslaget: Hovedbestyrelsen ønsker at nedlægge senioreliteudvalget. Hovedbestyrelsens har ligeledes besluttet, at ungdomseliteudvalget skal være et udvalg, som favner hele ungdomsbadmintonområdet. Nuværende formulering 16 Repræsentantskabsmøde Stk.2 7 Valg til faste udvalg 5 Valg af formand for Ungdomseliteudvalget 6 Valg af formand for Senioreliteudvalget 20 Øvrige faste udvalg Repræsentantskabet vælger udvalgsformænd for følgende faste udvalg: Dommerudvalget (vælges i lige år) Veteranudvalget (vælges i ulige år) Ungdomseliteudvalget (vælges i lige år) Senioreliteudvalget (vælges i ulige år) Repræsentantskabet vælger alle medlemmer og suppleanter til: Disciplinærudvalget og Appeludvalget. Eventuel ny formulering 16 Repræsentantskabsmøde Stk.2 7 Valg til faste udvalg 5 Valg af formand for Ungdomsudvalget (Valg af formand for Senioreliteudvalget udgår) 6 Valg af medlemmer til Holdturneringsudvalget 20 Øvrige faste udvalg Repræsentantskabet vælger udvalgsformænd for følgende faste udvalg: Dommerudvalget (vælges i lige år) Veteranudvalget (vælges i ulige år) Ungdomsudvalget (vælges i lige år) Repræsentantskabet vælger alle medlemmer og suppleanter til: Disciplinærudvalget og Appeludvalget.

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde BadmintonDanmarks Repræsentantskabsmøde2015 - den 30. maj 2015 i Idrættens Hus, Brøndby Hermed fremsendes dagsorden og materiale til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 30. maj 2015. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Badminton Danmark (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Badminton Danmark 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i BD s love fastsættes nedenstående regler om de rettigheder og pligter

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 2016 - den 28. maj 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Hermed fremsendes dagsorden og materiale til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 28. maj 2016. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk.

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. PROTOKOL Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 30. maj 2015 Mødestart kl. 10.00 Mødeslut kl. 14.50 (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. 2) 1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet

Læs mere

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk.

Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Mødestart kl Mødeslut kl (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. PROTOKOL Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 10. maj 2014 Mødestart kl. 10.00 Mødeslut kl. 12.30 (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. 2) 1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet

Læs mere

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet)

Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Reglement for Medlemskab af Danmarks Badminton Forbund (Medlemsreglementet) Bilag til Love for Danmarks Badminton Forbund 1 I medfør af 5, stk. 7 og 10 i DBF s love fastsættes nedenstående regler om de

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB05 2017/2018 Lørdag den 07. april 2018 BESLUTNINGSREFERAT i Badminton Danmarks mødelokale Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Kl. 09:30-16:30

Læs mere

1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet er godkendt.

1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet er godkendt. PROTOKOL Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde den 8. juni 2013 Mødestart kl. 10.00 Mødeslut kl. 16.40 (Ifølge Love for Badminton Danmark, 16, stk. 2) 1. Godkendelse af repræsentanter Repræsentantskabet

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

BFs Repræsentantskabsmøde 2014

BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs Repræsentantskabsmøde 2014 BFs klubber, æres- og hædersmedlemmer, kredsens bestyrelses- og udvalgsmedlemmer, Badminton Danmark og pressen. Der indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde i Badminton

Læs mere

Repræsentantskabsmøde

Repræsentantskabsmøde Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 2013 - den 8. juni 2013 på Comwell Roskilde Hermed fremsendes dagsorden og materiale til Badminton Danmarks Repræsentantskabsmøde 8. juni 2013. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted 2 Indordning i forbund 3 Formål 4 Opgaver 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 6 Udmeldelse

Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted 2 Indordning i forbund 3 Formål 4 Opgaver 5 Indmeldelse 6 Udmeldelse 6 Udmeldelse Love for BADMINTON KØBENHAVN 1 Navn og hjemsted Kredsens navn er BADMINTON KØBENHAVN. Dens hjemsted er Københavnsområdet. 2 Indordning i forbund Badminton København er medlem af BADMINTON DANMARK under

Læs mere

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl

Beslutningsreferat HB /17. Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Kl sreferat HB 02 2016/17 Lørdag d. 15. oktober 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Love for Badminton Sjælland

Love for Badminton Sjælland Love for Badminton Sjælland A. Badminton Sjælland 1 Navn m.m. 2 Formål 3 Indordning i andre forbund B. Klubber i BS 4 Optagelse 5 BS som vejleder for klubberne 6 og 7 Klubbernes forpligtelser, BS s og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub

Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub Vedtægter for Virum-Sorgenfri Tennisklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er VIRUM-SORGENFRI TENNISKLUB (VST). Dens hjemsted er Lyngby- Taarbæk Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at fremme tennissporten

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub Vedtægter for Møllebakkens Rideklub 1 Klubbens navn er Møllebakkens Rideklub forkortet MBRK Klubbens hjemsted er Slagelse Kommune 2 Det er klubbens formål: - At iværksætte ridesportslige aktiviteter på

Læs mere

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at 1. Unionens navn er KØBENHAVNS TENNIS UNION (KTU). Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund (DTF), og er som sådan underkastet forbundets love og øvrige bestemmelser. 2. Unionens formål er at virke for

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

STAVTRUP IDRÆTSFORENING

STAVTRUP IDRÆTSFORENING STAVTRUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR STAVTRUP IDRÆTSFORENING APRIL 2017 Foreningens navn er Stavtrup Idrætsforening. 1 Foreningens navn, hjemsted og stiftelse Foreningens hjemsted er Stavtrup i Aarhus

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat - HB 03. Lørdag 26. marts Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat - HB 03 Lørdag 26. marts 2012 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere: Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Anders Poulsen, DBF-Nordjylland Arne Jensen, Københavns Badminton

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub

Vedtægter. for. Holbæk Badminton Klub Vedtægter for Holbæk Badminton Klub Holbæk Badmintonhal og Holbæk Badminton Klub er to institutioner i klubben, med en og samme bestyrelse, til varetagelse af følgende formålsparagraf: 1 Klubbens navn

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub 1. Navn og hjemsted Stk. 1.2.Klubbens navn er Østjyllands Sportsløbehjul Klub. Stk. 1.1 Klubbens hjemmeside er www.run4you.dk/dsk_g/dsk_g.html Stk. 2. Klubbens

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

Vedtægter Tankefuld Rideklub

Vedtægter Tankefuld Rideklub Vedtægter Tankefuld Rideklub 1. Navn: Tankefuld Rideklub Fork: TFR Klubbens hjemsted: Svendborg Kommune. 2. Klubbens formål er: - At skabe et miljø med fællesskab, frivillighed og passion for heste - At

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening 1: Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening. Dens hjemsted er Sorø Kommune, Region Sjælland. 2 Forenings

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling:

Fredericia april 2014. Indstilling. Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: Fredericia april 2014 Indstilling Bestyrelsen indstiller følgende vedtægtsændringer til vedtagelse på førstkommende generalforsamling: 1. Klubbens navn er Fredericia Sportsrideklub. Fork: FSRK Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub

Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Vedtægter for Frederikshavn Rideklub Side 1 Klubbens navn er Frederikshavn Rideklub, der forkortes FRK. Klubbens hjemsted er Frederikshavn kommune. Klubben er stiftet den 17. august 1964. 2 Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for. Landsforeningen af Ungdomsskoleledere (LU)

Vedtægter for. Landsforeningen af Ungdomsskoleledere (LU) Vedtægter for Landsforeningen af Ungdomsskoleledere (LU) Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og formål ( 1-2) Kapitel 2: Medlemmer og kontingent ( 3-5) Kapitel 3: Årsmøde og bestyrelse ( 6-8) Kapitel 4:

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR)

KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) Ændringslog Dato Ver. Forfatter Kommentar 2015-24-25 1.0 Torben Buch Ændring af Klublove 2008. Denne version er vedtaget på ekstra-ordinære generalforsamlinger hhv.

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Love for Ishøj Sportsrideklub

Love for Ishøj Sportsrideklub Love for Ishøj Sportsrideklub 1 Hvad er Ishøj Sportsrideklub? ISR, som navnet forkortes, er en rideklub hjemmehørende på Vestegnen i Ishøj kommune. Klubbens Historie går egentlig tilbage til 13. februar

Læs mere

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling 1983 Ændret på generalforsamling 1984 Ændret på ekstraordinær generalforsamling 1990 Ændret på ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT 1 NAVN. Sammenslutningens navn: SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT. Hjemsted:Sønderborg. Signatur: SFS. Postadresse: SFS-Hallen, Borgmester Andersens Vej 100,

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Boligselskab

Vedtægter for Slagelse Boligselskab Vedtægter for Slagelse Boligselskab Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Slagelse Boligselskab. stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Slagelse kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision.

Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Forslag til revision af Vejle IdrætsRåds vedtægter Til venstre står de nuværende vedtægter og til højre står forslaget til revision. Vedtægt for Vejle idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI)

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) Sammenslutningens navn og hjemsted: Navn er: Sammenslutning af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark Hjemsted er Odense

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag

Love for Københavns Skak Union Ændringsforslag 1. Navn og formål Unionens navn er Københavns Skak Union [KSU], der optager klubber hjemmehørende i Københavns og Frederiksberg Kommuner samt i Københavns Amt. Unionen danner 1. hovedkreds af Dansk Skak

Læs mere

Udmeldelse skal ske skriftligt til bestyrelsen med mindst 1 månedsvarsel til den første i en måned. Sms er accepteres ikke som gyldig udmeldelse.

Udmeldelse skal ske skriftligt til bestyrelsen med mindst 1 månedsvarsel til den første i en måned. Sms er accepteres ikke som gyldig udmeldelse. Love for Bellingegård Sportsrideklub ------------------------------ 1. Klubbens navn er: Bellingegård Sportsrideklub. Fork. BELS Klubbens hjemsted er: Bellingegårdsvej 9, Guldborgsund kommune. 2, Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Faldskærmsklubben Nordenfjords Navn, hjemsted og formål:

Vedtægter for Faldskærmsklubben Nordenfjords Navn, hjemsted og formål: Vedtægter for Faldskærmsklubben Nordenfjords Navn, hjemsted og formål: 1 Klubbens navn er: Faldskærmsklubben Nordenfjords, Klubbens hjemsted er Hjørring Kommune. Klubben er stiftet 1. marts 1989 og ændrede

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013

VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013 VEDTÆGTER Landsforeningen Autisme Oktober 2013 Vedtægter Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Landsforeningens navn er»landsforeningen Autisme«. 2 Landsforeningens hjemsted er Høje Taastrup. Formål 3 Landsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring

Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring Vedtægter for Cykle Clubben Hjørring 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Cykle Clubben Hjørring, klubben har hjemsted i Hjørring Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål er at virke for

Læs mere

Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF

Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Vedtægter for Idrætsforeningen "Skjold" Skævinge Tilsluttet DGI som 32. Kreds, samt medlem af DIF Foreningens Navn 1 stk. 1 Foreningens navn er: Idrætsforeningen "SKJOLD" Skævinge. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018

VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 VEDTÆGTER SKIVERIDEKLUB JANUAR 2018 1 NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsted: Skive Rideklub SKRK Flyvej 18 7800 Skive Klubbens stiftelsesdato: 20.11-1975 2 FORMÅL Klubbens formål

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR KONGEÅ RIDEKLUB - GRUNDLAGT I 1981

LOVE & VEDTÆGTER FOR KONGEÅ RIDEKLUB - GRUNDLAGT I 1981 Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Kongeå Rideklub, forkortet til KÅR. Klubbens hjemsted er Esbjerg kommune. Klubben er stiftet i 1981 Formål 2 Kongeå Rideklub`s formål er at fremme interessen for ridesporten,

Læs mere

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902

Vedtægter. Fork: HRR. Klubbens stiftelsesdato xx.xx.1902 Vedtægter - for Horsens Rideklub efter fusion mellem Horsens Rideklub og Kværnbækgaard Rideklub, vedtægter ændret den 12. marts 1996 ændret den xx.xx.2014 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Horsens Rideklub

Læs mere