Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18 Velkommen til vores generalforsamling og en særlig velkomst til vores nye medlemmer. Vi har aftalt med Cafe ejeren, at vi betaler for 1 øl eller 1 vand, har i brug for mere at drikke må i gerne selv afregne. Der kommer senere kaffe og franskbrød. Vores grundejerforening består af 99 grunde. Vi har holdt 4 ordinære bestyrelses møder, og en række øvrige møder blev den vådeste sommer i 30 år, og det gav os mange nye udfordringer med overfladevand fra grundene på bakken. Vi kunne konstatere, at vi modtog rigtig meget vand fra det nye område på toppen af S.Møllersvej, det har siden vist sig, at der ligger gamle markdræn, der er med til at afvande hele området oppe fra gården S. Møllersvej 31. Der kom så meget vand at grundene, hvor man nu er i gang med at bygge stod under vand, og herfra løb vandet videre ned mod grundene ved Havesvinget, og her var det nødvendigt for grundejerne at grave kanaler så vandet ikke løb ind i udhuse m.m. Resultatet blev, at dem nedenunder så modtog vandet, og de gravede så også kanaler og så videre. Det er ikke en holdbar situation, og jeg vil derfor opfordre alle i fælles interesse om at overholde reglerne om at nedsive overfladevand på egen grund. Det er ikke nok bare at lede vandet videre til naboen, eller ud på vejen. Der skal være etableret nedsivningsanlæg eller et lille område i haven hvor vandet opsamles og siver fra. Det er sådan loven er, og så kan det være, at der kommer så meget vand ved skybrud, at eget anlæg ikke kan klare det, og så er man pligtig til at modtage vand fra ovenliggende grund. Vi har modtaget en anmodning fra en grundejer om at få lov til at koble et nyt dræn til vores hovedledning da der bliver ved med at strømme vand fra deres grund ud på vejen, selv om de har gjort hvad de kunne for at forhindre dette på egen grund. Det bliver den nye bestyrelse der behandler denne sag. Vi vil undersøge om det er muligt at i som grundejere kan koble jer på eksisterende dræn der ligger i vejene, men giv os besked inden arbejdet bestilles ved aut. Kloakmester.

2 Bestyrelsen har holdt flere møder med firmaet Vam, der sammen med Syddjurs kommune har vejledt os, og der er lavet et forslag til, hvordan vi kan løse fremtidige vandproblemer. I forbindelse med udgravning til vandforsyning til de nye grunde fik vi mulighed for at få en drænledning lagt med ned i udgravningsrenden, herved kunne vi spare en kommende udgravning i forbindelse med vores dræningsplan, så vi er nu forberedt med dræn i den nye udstykning. De tilstoppede markdræn i området er i forbindelse med byggeriet S.Møllersvej 20 for ejerens regning blevet udskiftet med nye dræn på grunden. Vi har fundet et markdræn der løber gennem nr. 22, men desværre kan vi ikke finde drænet der formodes at løbe gennem nr. 16, så vores udgangspunkt for det videre forløb bliver hvor drænet slutter på nr. 20 Vi har sammen med Stenhøjparken og Blombjergparken afholdt udgifter til repr. af ødelagt dræn på S.Møllersvej, og vi har måtte repr. et dræn der var i stykker på Blombjergvej. Grundejerforeningen betaler udgifter til vedligehold og nyetablering af dræn på vejene. Dræn der skal etableres gennem grundene betales af grundejerne efter en fordelingsnøgle, som kommunen gerne er behjælpelig med at udregne. I forbindelse med udførelse af større dræningsarbejde vil vi indkalde alle involverede parter til orientering og planlægning. Vi vil udføre arbejdet i takt med, at vi har midlerne til at betale, og det er derfor vi har foreslået at hæve kontingentet med 200,- kr. fra 600,- til 800,- Vi har holdt et fællesmøde med bestyrelsen fra Blombjergparken, dels for at sætte hoveder på de nye medlemmer af bestyrelserne, dels for at drøfte hvad vi har af fælles interesse. Vi drøftede naturligvis problematikken om ny badebro. Blombjergparkens medlemmer har stemt for, og samlet penge ind til deres del af en ny bro, men vi måtte fortælle, at vi endnu ikke ville stille forslag om deltagelse i betaling til ny badebro, da vores generalforsamling stemte nej, sidst vi havde emnet oppe. Vi kunne fortælle, at vi har brug for en pause, da vi skal bruge vores midler til afvanding af vores område. Skal vi være sammen om en ny badebro, vil vi have behov for ekstraordinære indbetalinger.

3 En badebro skal vi have, den kan vi ikke undvære, og det er jo et fælles projekt, at sætte den op og tage den ned igen. Jeg opfordrede i mail om at komme og hjælpe med opsætningen, og tak til jer der deltog. Vi skal regne med, at der i år vil være større udgifter til repr. Af badebroen, da mange af pælene er udskiftet på grund af råd og pæleorm. En ny badebro vil være opsat på metal ben, og vil være lettere at sætte op, og vil ikke kræve så meget vedligehold. Men måske er den gamle model mere charmerende. Vi har deltaget i det fælles vejudvalgmøde, Blombjergvej er blevet rettet af med vejhøvlen og brøndene er blevet spulet. Hvis i syntes der er for store huller i vejene, er i velkommen til at hente en trillebør fuld stabiltgrus på Snerlevej, her ligger det klar til at bruge til udbedringer. Overgangen mellem stabiltgrus og den faste belægning er forsøgt udbedret ved hjælp af stenmel. Det har dog ikke hjulpet på S:Møllersvej, der ligger stadig mange granitsten på den faste belægning, og det er rigtig træls at gå på, så der må findes en bedre løsning. Jeg vil herfra opfordre grundejerne der ligger ud til den faste belægning om at tage kosten og feje ud for deres egen parcel til vedmidten. Vores hjemmeside opdateres så snart der er nyheder, benyt den, jeg syntes der kan findes mange nyttige informationer om bl.a. lokalplaner og div. Så som indkaldelse til generalforsamling, eller hvornår der holdes sct,hans fest, og der er nu også mulighed for at læse om rettigheder og pligter vedr. overfladevand. Vi har som skrevet i indkaldelsen også oprettet en Facebook gruppe kun for vores medlemmer. Her kan i skrive hvis i har byggematerialer i overskud som i vil give væk, eller måske forsøge at få lidt håndører for. Ligeledes kan vi bruge det til at skrive hvis i ser skumle personer eller biler der ses i området. Det kunne også bruges hvis i har et barnebarn på besøg der mangler en legekammerat, det er jo meget nemmere at passe ungerne når de har nogle at lege med. Mulighederne med en lukket gruppe er utallige, og så kommer det ikke ud i hele verden hvad i skriver, kun til medlemmerne af gruppen.

4 Jeg har et par gange sendt jer meddelelser via mail, og jeg syntes det er en nem måde at orientere om væsentlige ting. Mail og Facebook kræver internet, og vi har nu fået et meget bedre bredbånd, efter at Egnsnettet har investeret i Føllestrand, med ny mast og meget bedre sendere, og til en billig pris hvor alle kan være med. I kan læse meget mere på infostanderen i nærheden af masten. Igen i år har vi fået blåt flag ved Følle strand, det er et tegn på at vandkvaliteten er god, og at kommunen har etableret toilet og rednings faciliteter. Vi håbede faktisk på, at vi fik en hjertestarter i forbindelse med blå flag, men det var ikke med i pakken, derfor har vi taget initiativ til sammen med Blombjergparken, at få en hjertestarter op på vores strand. Nærmeste hjertestarter var tidligere her i golfklubben, og det tager 8 min. at køre herop og 8 min. tilbage igen, så det var for lang tid. Erik blev sat på opgaven, noget skulle han jo lave når han ikke længere ville være formand. Han kontaktede et firma der tog sig af at samle sponsorer til hjertestartere, og det lykkedes også at finde de fleste penge til en hjertestarter, men inden den kunne sættes op gik firmaet konkurs. Heldigvis var hjertestarteren leveret hos Følle el, så efter nogle flere undersøgelser er det lykkedes at finde et firma, der kan stå for service og forsikring, og nu bliver den sat op på onsdag. I finder den, der hvor bådene ligger om vinteren. Service og forsikring betalingen er aftalt at vejfonden står for. Jeg vil herfra opfordre til at i støtter de virksomheder, der har været med til at vi nu har en hjertestarter på Følle strand. Tak til Erik for indsatsen. Snart er det Sct. Hans, og i år er det os der står for arrangementet, sikkert med bedre vejr end sidste år. Båltaler er i år Kim Lykke Jensen fra Miljø og Teknik, Syddjurs kommune. Mød op til en altid hyggelig aften. I år er der foreløbig afbrændingsforbud, og derfor har vi ikke som vanligt åbnet op for at i kan køre jeres hækklip til bålpladsen. Skulle der blive åbnet op for at vi må brænde bål vil jeg meddele det via Facebook og på mail. Vi har ikke planer om at aflyse midsommerfesten, men det bliver måske uden bål.

5 For 4 dage siden modtog jeg en mail fra Syddjurs kommune om at de ønskede vores udtalelse i en sag hvor vi ifølge lokalplan 68 er pligtig til at modtage skøde på et område ved søen. I lokalplanen er området udlagt som rekreativt område for 10 sommerhuse samt for 1 helårsbeboelse. Vi har indtil nu ikke ønsket at modtage skøde på søområdet, da det jo ikke er et område for alle vores grundejere, samt fordi vi er blevet oplyst at grundene i den udstykning har haft mulighed for at indregne en del af søarealet ved udregning for egen bebyggelsesprocent. Derved er de reelle ejere af området. Vi skal svare Syddjurs senest 22.juni og derfor har jeg indkaldt til bestyrelsesmøde umiddelbart efter denne generalforsamling. Vi er inviteret til at deltage i sommerfesten på stranden. Blombjergparken holder hvert år sommerfest omkring 28.juli De sætter et telt op med borde og bænke, og man medbringer selv mad og drikkevarer. Hvis vi vil deltage mener de at vi skal have et ekstra telt op, og et sådan et har et af deres medlemmer som de vil leje til os for 1500,- kr.. Jeg vil gerne, at vi drøfter om vi skal nedsætte et festudvalg under punktet eventuelt. Til slut vil jeg gerne takke bestyrelsen for et konstruktivt samarbejde, og en særlig tak til Mogens og Jens for et mangeårigt arbejde i bestyrelsen, i har begge valgt ikke at stille op igen. Med disse ord overgiver jeg bestyrelsens beretning til generalforsamlingen for behandling og godkendelse.

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Mødereferat VEJUDVALGET ved Følle Strand

Mødereferat VEJUDVALGET ved Følle Strand Mødereferat VEJUDVALGET ved Følle Strand Den 25. maj 2012 Mødedato/- 14. maj og 23. maj 2012 kl. 15.00 17.00 tid: Mødested: Rypevej 6 og Svalevej 9 Deltagere: Mogens Kjær Lindbjerg (Blombjerggård), Orla

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 28. marts 2017 Sted: Revninge Sognegård tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.00 Agenda: 1. Valg af dirigent Preben Nielsen

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Mødereferat VEJUDVALGET ved Følle Strand

Mødereferat VEJUDVALGET ved Følle Strand Mødereferat VEJUDVALGET ved Følle Strand Den 14. april 2013 Mødedato/- 13. april 2013 kl. 09.00 12.00 tid: Mødested: Svalevej 9 Deltagere: Jan Bach (Røndegård), Villy Andreassen (Røndegård), Mogens Kjær

Læs mere

Bestyrelsesmøde d:

Bestyrelsesmøde d: NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Bestyrelsesmøde d: 03-05-18 Deltager: Per Steen Øjvin Normann Ingolf Dan. Gæstedeltager Peter Simonsen fra ANF.

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård« Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling Søndag d. 27. maj 2018 afholdt på Enghaveskolen, Frederiksværk Dagsorden: a. Registrering af

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 1.5.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Mogens, Agner, Torben, afbud fra Kurt og Flemming 1. Dagsorden Formøde omkring generalforsamlingen 25.5.19 Referat

Læs mere

Stor sommerfest. lørdag den 31 maj 2014. Festen starter kl 19.00

Stor sommerfest. lørdag den 31 maj 2014. Festen starter kl 19.00 Til medlemmer af Røndegaard grundejerforening Følle, d. 7. maj 2014 GENERALFORSAMLING OG sommerfest Lørdag d. 31. maj 2014 på Ankerpladsen, Toftgårdsvej Generalforsamlingen starter kl. 14.00 Teltet opstilles

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Bakkebølle Strand, lørdag den 9. juni 2018 på Johannebjerg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 4.3.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Mogens, Flemming, Torben, afbud fra Agner 1. Dagsorden Dagsorden udsendt til bestyrelse Punkter til drøftelse udsendt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0092 UL/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk

Klagerne. J.nr. 2012-0092 UL/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk Nævnet har modtaget klagen den 9. maj 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden i.h.t. vedtægter GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. maj 2008 kl. 14.00 på Ankerpladsen, Toftgaardsvej

Dagsorden i.h.t. vedtægter GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. maj 2008 kl. 14.00 på Ankerpladsen, Toftgaardsvej Følle, d. 15. maj 2008 GENERALFORSAMLING OG S O M M E R F E S T Lørdag d. 31. maj 2007 på Ankerpladsen, Toftgaardsvej Generalforsamlingen starter kl. 14.00 Teltet opstilles af udlejningsfirmaet, men vi

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Borgerforening. Vagn på skybe

Borgerforening. Vagn på skybe Referat: 1. Opfølgning af sidste møde : legetårn, sand, økonomi Det er aftalt at regningen for det nye legetårn og diverse udgifter til sand mm. Betales dels ved 1500,- fra Drivhuset og resten deles mellem

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017

Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017 Referat af Generalforsamling i Ejerlauget Meldgårdvej 28.februar 2017 Kim Bogi Jacobsen bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Elvin, nr. 17. Elvin blev valgt uden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 G/F Egemosegård Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Flemming H. Jensen, Ib Nielsen, Karna Folmann, Tonni Hansen, Inga Albrechtsen. Bestyrelsessuppleanter: Arne Petersen

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 05-08-2015 Søernes Grundejerforening, Tikøb Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent Henning Kabel blev valgt som dirigent. Henning konstaterede, at alle formalia

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Det forgangne år har været at godt, travlt og konstruktivt år. - Vi i bestyrelsen har haft et rigtigt godt samarbejde syntes jeg.

Det forgangne år har været at godt, travlt og konstruktivt år. - Vi i bestyrelsen har haft et rigtigt godt samarbejde syntes jeg. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2012 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling 26. april 2006

Generalforsamling 26. april 2006 Formandens beretning for året 2005 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke og derefter gå over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Grundejerforening Boelsvang

Grundejerforening Boelsvang Ekstraordinær Generalforsamling Grundejerforening Boelsvang 3 November 2010 kl. 1900 i nr. 35 Tilstede: 23 Fuldmagter: 5 Velkomst ved Formanden, Jens Bruus Jensen. Takkede Michael nr. 35 for at stille

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Beretning generalforsamling 2013.

Beretning generalforsamling 2013. Beretning generalforsamling 2013. Set med foreningens øjne har det halve år i 2012 været dårligt, vores stiger har været i en dårlig forfatning, da vores stigemand ikke har kunnet holde dem i den stand,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby den 12. april 2016. 1. Valg af dirigent: Lars- Frederiksvej 3 foreslås og vælges. Lars fastslår, at indkaldelsen er sket

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt

Referat. Generalforsamling Hf. Rosenvang. Torsdag den 6. april Energicenter Voldparken. Godkendt Referat Generalforsamling Hf. Rosenvang Torsdag den 6. april 2017 Energicenter Voldparken Godkendt Mødet startede med middag og efterfølgende kom den lokale skorstensfejer Henrik på besøg og gav gode råd

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

GRUNDEJERFORNING EN ORE STRANDPARK

GRUNDEJERFORNING EN ORE STRANDPARK GRUNDEJERFORNING EN ORE STRANDPARK Referat af generalforsamlingen søndaqden 7. august 2011 kl. 10.09 i Aastruo Forsamlinsshuå Formanden, Axel Jensen, b6d velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 13.1.2018 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2017 og budget 2018. På første

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling 2018 - afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Der var mødt 11 personer/10 husstande

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret.

De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret. Velkomst ved Sabine Schulze Lorenzen Der blev talt 130 fremmødte på Skovby Kro. De 10 personer, som har stået bag mødet, blev kort præsenteret. Det blev endvidere fastslået, at man ved dagens møde ville

Læs mere

Stenagerbakken 9 (Lars) Stenagerbakken 11 (Henrik & Laila) Stenagerbakken 12 (Klaus) Stenagerbakken 14 (Erik)

Stenagerbakken 9 (Lars) Stenagerbakken 11 (Henrik & Laila) Stenagerbakken 12 (Klaus) Stenagerbakken 14 (Erik) Referat fra generalforsamlingen i Grundejerforeningen Haldumga rd d. 2. april 2014 Deltagende parceller: Skovstien 2 (Jørgen) Skovstien 8 (Thomas & Natalie) Skovstien 10 (Allan) Skovstien 12 (Troels) Skovstien

Læs mere

- Det er den enkelte grundejer der har pligt til at vedligeholde vej og sti

- Det er den enkelte grundejer der har pligt til at vedligeholde vej og sti Bestyrelsen beretning 24-03-2018 Regnskab Som oplyst på sidste generalforsamling var det lykkes Erik at inddrive 7100 kr. i manglende kontingent indbetalinger fra 2010 til 2016. Igen i år er der ingen

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling. Søndag den 29. april 2018

Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling. Søndag den 29. april 2018 Bestyrelsens beretning til ordinære generalforsamling Søndag den 29. april 2018 Kære haveejere. Tak for endnu et godt år i HF Syvendehus med både sol, sommer, festligt samvær samt vand, vand og atter vand

Læs mere

AJSTRUP STRAND OG NORSMINDE GRUNDEJERFORENINGS GENERALFORSAMLING 2016

AJSTRUP STRAND OG NORSMINDE GRUNDEJERFORENINGS GENERALFORSAMLING 2016 AJSTRUP STRAND OG NORSMINDE GRUNDEJERFORENINGS GENERALFORSAMLING 2016 Velkomst ved formanden Leif-Henning Jensen Velkomst: På bestyrelsens vegne vil jeg byde alle velkommen til Ajstrup Strand og Norsminde

Læs mere

Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017

Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017 Velkommen! Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Jyllinge Skov Jyllinge Skole tirsdag 28. marts 2017 Generalforsamling 28.03.2017-1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2016

Læs mere

Beretning Ekstra ordinær generalforsamling 07/ Valg af stemmetællere 2 3 personer.

Beretning Ekstra ordinær generalforsamling 07/ Valg af stemmetællere 2 3 personer. Beretning Ekstra ordinær generalforsamling 07/02-2007. Velkommen til ex. gen., grunden til afholdelse er vedtagelse på gen. Fors 27.10.06 om afholdelse af ex.gen. om ny entreprenør og finansiering af vejprojektet.

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

5. Behandling af indkomne forslag: Bestyrelsen foreslår en revision af Vedtægterne fra 1967.

5. Behandling af indkomne forslag: Bestyrelsen foreslår en revision af Vedtægterne fra 1967. Grundejerforeningen Strandgården. Referat af Generalforsamlingen 2016 Sted.: Tårup Strand Camping fælleslokaler. Tid.: Lørdag d. 28.05.2016 kl. 10.00 Agenda: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet.

Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Referat generalforsamling i Grundejerforeningen Fursundparken lørdag d. 7. maj 2016 kl. 14.00 i Åsted Forsamlingshus Åstedet. Ad 1: Valg af dirigent Christian Lauridsen valgt Ad 2: Valg af stemmetællere

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 24. november 2013 kl. 14,30 på Færgekroen 19 personer til kaffebord, heraf 4 bestyrelsesmedlemmer (Henrik var syg). 1.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere