Det forgangne år har været at godt, travlt og konstruktivt år. - Vi i bestyrelsen har haft et rigtigt godt samarbejde syntes jeg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det forgangne år har været at godt, travlt og konstruktivt år. - Vi i bestyrelsen har haft et rigtigt godt samarbejde syntes jeg."

Transkript

1 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2012 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og en stor tak til alle jer som er mødt frem i dag. Dejligt i alle kunne komme. Det forgangne år har været at godt, travlt og konstruktivt år. - Vi i bestyrelsen har haft et rigtigt godt samarbejde syntes jeg. Vi startede første bestyrelsesmøde med at få os konstitueret, og det gik som alt andet uden den store dramatik. Vi i bestyrelsen begynder nu virkelig at høste frugterne af den omstrukturering der har været af arbejdsopgaverne her i vores område. Det har lagt mig personligt meget på sinde at dette skulle lykkedes og det mener jeg det er. Bestyrelsen har afholdt 10 bestyrelsesmøder samt diverse møder i udvalg. Det har udover den daglige drift, resulteret i mange gode beslutninger og tiltag. Jeg vil her gennemgå noget af det der er sket siden sidste generalforsamling. Vedtægter, ordensreglement og postkasseregler m.m. som er lagt ud på vores hjemmeside har mange læst fornemmer jeg. Når jeg fornemmer det, er det fordi vi i bestyrelsen ikke har haft så mange henvendelser som tidligere vedr. vores regler i området.

2 Der er mailadresser til alle i bestyrelsen, og i er jo velkomne til at skrive til os omkring forhold som i mener skal behandles. Vi vil i bestyrelsen løbende forsøge at få mest mulig information ud på hjemmesiden, da vi er af den opfattelse at god information er meget vigtig. Vi har her i foråret lanceret en ny og væsentlig forbedret udgave af hjemmesiden, hvor vi løbende vil orientere omkring tiltag i vores område. Som hjælp vil der være mulighed for at alle kan tilmelde sig vores nyhedsmail. Der vil sidde nogle søde unge mennesker med deres pc er og hjælpe efter generalforsamlingen. Allan Krog som vores webmaster vil senere gennemgå siden på storskærmen. Generalforsamlingen besluttede sidste år at lave en ekstraordinær engangsopkrævning på 1750,- til at få vores asfaltveje m.m. op i en standard der kunne accepteres. De 1750,- blev opkrævet sammen med kontingent til grundejerforeningen over ejendomsskattebilletten her i foråret. Opkrævningen er et engangsbeløb. Desværre er der 2 grundejere der ikke mener de skal betale dette beløb selvom det blev besluttet på generalforsamlingen. Jeg er skuffet og uforstående over deres beslutning. Jeg må sige at vi har fået flotte veje ud af det. De kan holde i mange år fremover. Vi i bestyrelsen er godt tilfreds. Side 2 af 8.

3 I forbindelse med vejrenoveringen, har vi haft kontakt med Varde Kommune og politiet omkring hastighedsregulering i området. Vi har desværre fået afslag på at vi laver området om til en 40 km zone, da der ikke er gadelys på vejen. Det er vi rigtig kede af. Varde kommune har ligeledes sendt os et brev om at de ikke kan foretage gratis slæbning af vore grusveje mere, da det jo er private fællesveje. Det har tidligere været sådan at vi betalte for stabilgruset og Varde kommune sørgede for udlægning og slæbning. Vi i bestyrelsen var godt klar over at det ville komme og har derfor lavet en aftale med en entreprenør som vil gøre det for os fremover. Der bliver fortsat opsat en del bænke rundt om i området. Dette arbejde fortsættes, så alle kan nyde vor dejlige natur mest muligt. Er der forslag til flere bænke/borde eller andet, kan i maile til os og vi vil tage det med på vore møder. Vi deltager stadig i gruppen omkring den nye Filsø, og forventer os meget af dette storslåede projekt. Vi i bestyrelsen er alle enige om at det vil få positiv afsmittende effekt på vores område. Vi er sikre på at det vil lokke flere turister til. Vi ønsker fortsat muligheden for en sti forbindelse fra Jegum Ferieland til det nye område. Der er dog tvivlsomt og der er penge til det, men vi håber. Sidste år annoncerede vi en ombygning af centret. Vi ønskede en ombygning der resulterer i at cafe og butik lægges sammen, for dermed at sikre at det samme personale kunne ekspedere alle kunder samtidigt. Side 3 af 8.

4 Bestyrelsen så det i samarbejde med andre rådgivere som den eneste mulighed for at kunne have et rentabelt center. Dette blev vedtaget og der blev indhentet flere forslag til hvordan dette kunne gøres, da vi ikke kunne undvære et center i Jegum Ferieland. I dag står centret ombygget og er blevet rigtig godt syntes jeg. Nu kan der udføres flere opgaver at den samme person som står bag disken. Dette sparer betydelige omkostninger fremover. Leif og Britta Conradsen er grundet for stor arbejdspres stoppet som forpagtere af centerbutikken pr. 31/ Jeg vil sige tak for deres indsats. Bestyrelsen annoncerede derfor efter en ny forpagter til centret og fik også flere henvendelser, men kun få seriøse. Der var dog En som bare ville det meget mere end vi kunne forestille os. Hun hedder Kerstin Bunte og har tidligere været ansat i butikken under Conradsen. Kerstin havde mange gode ideer til hvordan vi i fællesskab kunne tingene til at gå op i en højere enhed. Vi indgik derfor en kontrakt med hende. Der skal derfor lyde en stor opfordring fra bestyrelsen til at støtte vores centerområde mest muligt, da den er yderst vigtig for vores sommerhusområde. I forbindelsen med ombygningen, står noget af den tidlige butik nu tom. Vi har mulighed for at bruge den til mange forskellige ting og hører gerne forslag fra jer grundejere. Vores årlige Sct. Hans bål var igen i år en stor succes, som selvfølgelig gentages til næste år. En stor tak til vores båltaler. Præst Anne Grethe Christensen fra Ål Sogn. Side 4 af 8.

5 Igennem sommeren har foreningen arrangeret forskellige aktiviteter for både grundejere og turister. Det er min klare fornemmelse at disse aktiviteter fortsætter i år. Vores årlige fastelavnsfest blev grundet vejret desværre aflyst. Vi prøver igen til næste år. Det årlige påskebål var som altid en meget stor succes, hvor rigtig mange deltog og havde en hyggelig aften. Der er primært tyskerne der har den tradition, men jeg er sikker på at der også var grundejere og andre der syntes det var en god aften. Vi er af Varde Kommune blevet udvalgt til at få en ny miljøstation op i stedet for den vi har i dag. Den kommer til at bestå af nogle underjordiske beholdere, hvorpå der placeres nogle standere. Disse kan så tages væk, når beholderen skal tømmes. Det skal nok blive flot. Her i foråret har vi fået tyndet ud i vores træer. Primært langs højspændingsmasterne. Det er Skovdyrkerne der har stået for arbejdet. Det træ og flis der er kommet ud af der, betaler det meste af deres arbejde. Alt i alt en rigtig god ordning syntes jeg. Der har i vinterens og forårets løb været store problemer med overfladevand i dele af vores område. Mange frustrerede grundejere har med rette henvendt sig til os for at få hjælp. Det drejer sig om overfladevand som samles i mindre eller større søer i nogle områder. Lad mig sige med det samme. - Jeg har stor sympati med de grundejere der har problemerne. Side 5 af 8.

6 Jeg har selv været en af dem. Flere har ytret stor ønske om at koble sig på det drænsystem der sørger for vores vejafvanding. Dette er dog ikke muligt, da dette system ikke er dimensioneret til at tage mere vand end det der kommer fra vejene. Der ligger en rapport fra Ingeniørgruppen Varde fra 2007, som entydigt siger at det nuværende system ikke kan klare mere vand end det det er beregnet til. De kom med forslag til en løsning på problemet i området, som dog grundet den store økonomi, blev nedstemt på generalforsamlingen. Vi har fået alle dræn renset og rodskåret, hvor det har været nødvendigt. Dette vil også blive gjort fremover. Dette løser ikke alle vore problemer, men forværrer dem bestemt heller ikke. Reglerne for overfladevand i området er således at det altid skal nedsives på egen grund. Det må heller ikke ledes til andre grunde som så får endnu større problemer. Der er en mulighed for at flere grundejere evt. kan gå sammen omkring at få etableret privat dræn til nærmeste bæk. Dette skal dog altid godkendes af Varde Kommune først. Energipriserne er i stadig stigning. Dette rammer hårdt når man som vi, er afhængig af elvarme til opvarmning m.m. Vi har derfor inviteret Arkitekt Peter Nygård fra Oksbøl til at holde et indlæg omkring energi renoveringer og om hvad man kan gøre for at sikre sig mest muligt for sine investerede penge. Der kan også stilles spørgsmål til Peter. Indlægget holdes umiddelbart efter generalforsamlingen. Side 6 af 8.

7 Finanskrisen har desværre stadig fat i vores område hvor der er en del huse til salg. Jeg forventer dog en vis normalisering af tilstanden i indeværende og næste år. Som sagt sidste år, er vi grundejere jo de allerbedste garanter for god omtale og markedsføring af vores fælles område. At vi er positive, smitter af på alle som lytter til os. Dette har også stor betydning for efterspørgslen i området, og derfor også på priserne. Vi vil hermed igen appellere til at holde den gode stemning, som helt sikkert vil få os lettere igennem den nuværende krise. Tak til alle jer grundejere, som i årets løb er kommet med gode og konstruktive forslag og tilkendegivelser. De er med til at gøre vores arbejde meget mere målrettet. Vi forsøger altid at svare konstruktivt på alle henvendelser, og der er vores håb, at alle fortsat vil bidrage til den gode dialog. Tak til vore suppleanter Poul Hansen og Eva Schliess for trofast at sidde parat til at springe ind i bestyrelsen hvis det blev nødvendigt. Der blev det dog ikke denne gang. Det er trods alt gode tegn. Også tak til vore samarbejdspartnere i Varde kommune som har stået positivt til rådighed når der har været brug for det. Jeg vil til sidst gerne sige tusinde tak til alle mine gode og trofaste bestyrelses medlemmer for et godt og konstruktivt samarbejde i det sidste år. Mange tak til jer alle sammen. Side 7 af 8.

8 Jeg tror jeg har været igennem de væsentligste emner i året der er gået og håber i kunne bruge det. Dette var ordene fra mig. Tak for at i lyttede. Med venlig hilsen Carsten Christensen Formand Side 8 af 8.

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Jeg vil her gennemgå noget af det der er sket siden sidste generalforsamling.

Jeg vil her gennemgå noget af det der er sket siden sidste generalforsamling. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2014 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Indkaldelse til ordinær generalforsamling, lørdag d. 7. maj 2011 kl. 14.00 i Blåvandshuk Idrætscenter Strandvejen 2, Oksbøl. (Den gamle hal). Ifølge vedtægternes 12 er dagsordenen: a. Valg af dirigent.

Læs mere

Formandsberetning 2015

Formandsberetning 2015 Formandsberetning 2015 Der er sket en del, siden vi havde GF i november 2014. Som i har kunnet se i de tilsendte lejekontrakter, ser de faktisk helt anderledes ud, end det vi enedes om der. Det er der

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Bestyrelsens beretning 2012 Spisning Som noget nyt, har vi i år valgt at invitere til mad før generalforsamlingen. Vi håber, I alle har nydt middagen og vil gerne vide, om det er noget, vi skal fortsætte

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00

Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Bestyrelsens beretning ved Generalforsamlingen i Tirstrup - Hallen Lørdag den 14. maj 2011 kl. 10:00 Et år er gået - en beretning skal aflægges på denne sommerdag - og det er igen dejligt at se så mange

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18

Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18 Bestyrelsens beretning ved Blombjerggaard Grundejerforenings generalforsamling for året 2017/18 Velkommen til vores generalforsamling og en særlig velkomst til vores nye medlemmer. Vi har aftalt med Cafe

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 13 (113) Gartnervangen i Brædstrup Referat af beboermødet den 15. september 2016, kl. 19. Så mange beboere deltog: 14 husstande i alt 17 personer. Fra administrationen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30 Grundejerforeningen Ølstykke den 1. maj 2010 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Dagsorden jf. lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Forslag til budget. Ordinær generalforsamling

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 TEGLGÅRDEN BERETNING 2018 Vi har været igennem et år med udfordringer, fornøjelser og glæder. For et års tid siden besluttede generalforsamlingen sig for at revidere vedtægterne. Det fik vi gjort efter

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Fællesarealer, strand & veje.

Fællesarealer, strand & veje. Formandens beretning til generalforsamlingen den 9. juni 2018 Som helt ny bestyrelse, havde vi en række praktiske opgaver vi skulle have afklaret, men efter nogle måneder, så var vi klar til at lave en

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2015 Ulstrup Forsamlingshus 30. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2015 Ulstrup Forsamlingshus 30. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2015 Ulstrup Forsamlingshus 30. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som enstemmigt blev valgt Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71

Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 Referat fra Ordinært Delegeretmøde Torsdag den 24. maj 2016, kl.19.00 i Foreningshuset Postkassen, Amager Landevej 71 32 foreninger med i alt 45 stemmeberettigede var til stede. Formand Kurt Wriedt bød

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Sidste generalforsamling o Vinsmagning og oste-pølsebord Sidste generalforsamling blev lidt af et tilløbsstykke. Dette kunne selvfølgelig skyldes de spændende emner, der var på

Læs mere

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019

Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 1 Nærum Grundejerforening Generalforsamling 2019 Velkommen til alle gæster og NG-medlemmer Orientering om indbrudsforebyggelse og nabohjælp Bo Trygt! 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 1. januar 2014 til 31. december 2014 2. regnskabsår Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Foreningsoplysninger... 3 Formandens

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet 1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdt i Dagsorden: Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 14. juni 2014 kl. 14.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer.

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer. Referat fra Generalforsamling den 23. maj 2012. Ca. 42 personer incl. Bestyrelsen var mødt op. Generalforsamlingen var rettidig indkaldt ifølge vedtægterne. Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret

Læs mere

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab...

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Max Velkomst 1 4 Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Skal vi være venner? I Max Bank vil vi gerne være venner med vores kunder. Det betyder ikke,

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2018, søndag den 29. april 2018 kl. 10.00 holdt på Klintsøgaard

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Dato : Fredag d.19 april 2013, Harboøre Centeret. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Godkendelse

Læs mere

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017.

Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Formandens beretning 2018: Velkommen til de nye grundejere, der er kommet til siden sidst. Vi har haft 5 grundejerskift i det forgangne år 2017. Da de fleste aktiviteter og oplysninger kan findes på foreningens

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning for 2017 Udlejning & medlemmer Årets udlejning lå i 1. halvår normalt, men i 2. halvår er der rigtig mange udlejninger. Det ser ud til at fortsætte i 2018, så det er positivt. Medlemstallet ligger

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16 Generalforsamling i grundejerforening Birkevangen d. 16. September 2015 Referent: Per Folmersen nr 15. Deltager. Nr 16, 23,31,9,46,40,27,25,13,42,15,30 Afbud fra nr 24 og 14 Ikke repræsenteret 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,17,18,19,20,21,22,24,26,28,29,32,33,34,35,36,37,38,39,41,42,

Læs mere

3. Formandens beretning

3. Formandens beretning Beretning for Gadeforen ingen Lindevejs generalforsamling 9 juni 2018 ver. 2 3. Formandens beretning Intro Velkommen til Gadeforeningen Lindevejs generalforsamling. For godt et år siden var vi en gruppe

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Regnskab og budget kan man se og downloade fra vores hjemmeside

Regnskab og budget kan man se og downloade fra vores hjemmeside Grundejerforeningen Klokkekilden Bestyrelsens beretning for 2017/2018 Der har kun været meget få henvendelser fra grundejerne siden sidste generalforsamling, og de har stort set kunnet løses uden større

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Bestyrelsen fremlægger 2 forslag til generalforsamlingens dagsorden pkt. 9: (1, 2). Der er yderligere forslag fra medlemskredsen 1. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Beretning generalforsamlingen 2013

Beretning generalforsamlingen 2013 Beretning generalforsamlingen 2013 Kære medlemmer - så er det tiden den årlige generalforsamling i Shopping Svendborg. Siden sidste generalforsamling er der kommet ny formand til, idet jeg har overtaget

Læs mere

Man kan rent juridisk ikke bruge de gamle underskrifter, hverken til kommunens eller vores aftale.

Man kan rent juridisk ikke bruge de gamle underskrifter, hverken til kommunens eller vores aftale. Kære nabo, Hvis du har modtaget dette brev, har du efter vores opfattelse ansvaret for snerydning på en privat fællesvej. Det fremgår nedefor hvem der har ansvaret. Hvis du ikke mener at have dette ansvar,

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Formands- og Bestyrelsesberetning 1. maj april 2015

Formands- og Bestyrelsesberetning 1. maj april 2015 Referat fra generalforsamlingen lørdag den 25 juli 2015 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Valg af dirigent: Per Johansen er foreslået som dirigent og enstemmigt valgt og der var ingen kommentarer til indkaldelsen.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2018

Bestyrelsens beretning 2018 Tengslemark Ny Grundejerforening Den 14. april 2019 Bestyrelsens beretning 2018 Vejret Ja, så er den første sæson gået, hvor jeg har været formand, og som det er blevet bemærket, har vi haft en forrygende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning.

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning. 27. oktober 2014 Beretning Let-Køb 1-7 2013 30-06 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år bestået af Kirsten Kragelund som formand, Kent Sønderby som kasserer, Ditte Rømer Michelsen som sekretær, Kim Fredslund

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg December 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj. Fredag d kl i Ølstykke Kirkes konfirmandstue

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj. Fredag d kl i Ølstykke Kirkes konfirmandstue Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj Fredag d. 23.10 2009 kl. 19.00 i Ølstykke Kirkes konfirmandstue Fremmødte: Bestyrelse 4 + suppleant samt 12 medlemmer i alt 17 personer.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere