ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme."

Transkript

1 ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som ikke er beskrevet i regelsættet, som du mener din karakter realistisk set bør kunne, så er det kan du, så kan du -princippet. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. Man har ikke selv indflydelse på hvilke evner man får i spillet - det definerer vi i din karakter. Basis stats: Alle har to basis stats. Livspoint (LP) og Styrke. Begge tal går fra 1-10, normalen er 5 hvor kamptyper vil have lidt mere og lærde, diplomater mm. vil ligge lidt lavere. Det vil teoretisk set kunne være muligt at overstige 10 med rustning, urter etc. Kamp: LP er flydende og bliver man ramt af et våben, tager man den respektive skade og trækker fra sit antal LP. Trommesoloer accepteres ikke. Skridt, hoved og hænder er ikke træfzone. Alle våben skal igennem våbenkontrol. Alle nærkampsvåben giver 1 i skade medmindre det er et snigangreb, som giver 3 i skade. Alle skydevåben giver 3 i skade. Der står i din karakter, hvilke våben din karakter må have med, men det betyder ikke, at du ikke må bruge andre våben end disse, skulle du købe, finde, stjæle dem i løbet af spillet. Alle kan bruge alle typer våben, dog kan man, medmindre man har evnen To våben, kun bruge et våben ad gangen. Liv, skade, døende og død: Rammer man 0 HP, er man bevidstløs og døende, man forbløder i et kvarter og får man ikke hjælp, er man død og karakteren er udplottet. Giver man en person på 0 HP dødsstød, så dør denne straks. Tænk meget over, om det virkelig er nødvendigt at give dødsstød, spilleren du dræber, har også betalt for dette scenarie måske der er andre løsninger. Hvis du er under halvdelen af dit oprindelige LP tal, så er du hårdt såret spil på det. Har du kun 1 LP tilbage, så er du virkelig presset. Du kan ikke bruge evner eller på nogen måde deltage i kamp, samt hver eneste bevægelse, du laver, gør ondt.

2 Helbredelse; man regenererer 1 LP per nats søvn og ellers kan man få 1 LP tilbage via førstehjælp hvis man er røget på 0 LP. Derudover kan man tre gange i løbet af scenariet modtage lægehjælp og få 3 LP tilbage hver gang. Rustning: Rustning giver ekstra livspoint, disse er de første der ryger, hvis du bliver skadet. De kan ikke helbredes, men er rustningen brugt skal du blot tage den af, lade som om du retter på nogle dele og laver små reparationer, så virker den igen, når du tager den på. Du skal have rustning på minimum halvdelen af kroppen, har man forskellige typer rustning på, så udregnes et gennemsnit. Blødt læder, skind og pels: 1 LP Kernelæder, ringbrynje, hårdplast, keramik og lign.: 2 LP Metalplader: 3 LP Nævekamp: De kæmpende udveksler diskret nævekampstal (styrke og evt. bonus fra nævekampsspecialist), derefter udspilles kamp som en stuntkamp. Pas på hinanden, tilskuer, skolen og dens ejendele men udover det, så giv den gas og få det til at se fedt ud. Efter kampen mister alle parter 1 LP, medmindre vinderen har mere end dobbelt så højt nævekampstal, så er det kun taberen der mister 1 LP. Spil på at det har gjort ondt og at man er udmattet. Skulle flere parter deltage på en gang, så lægges nævekampstal blot sammen på begge sider og vinderen er stadig den med højest tal.

3 Diverse effekter og specialevner: Dette er kun en beskrivelse af effekten, dem som besidder evnen vil få de uddybende regler for evnen med deres karakter. Chok: Bliver du ramt af chok, falder du bevidstløs om, ligger sådan i 5 minutter, medmindre du udsættes for smerte (du kan godt bæres, puffes til, men bliver du nevet, skåret i eller slået på, så kommer du til dig selv). Når du vågner op har du fået 1 LP i skade. To våben: Du kan kæmpe med et våben i hvert hånd disse skal naturligvis begge været ethåndsvåben. Snigangreb: Med denne evne kan du give 3 i skade med et nærkampsvåben, hvis du formår at snige dig ind på en modstander uset. Gør det til en scene og ikke bare en situation, hvor du står og taler med dit offer og så lige går til siden og stikker vedkommende ned. (Kan ikke bruges i åben kamp heller ikke selvom du angriber personen i ryggen og denne ikke har set dig) Folk med sjette sans er immune overfor Snigangreb Bonk: Med denne evne kan du slå en person bevidstløs, hvis du formår at snige dig ind på en modstander uset. Gør det til en scene og ikke bare en situation, hvor du står og taler med dit offer og så lige går til siden og slår vedkommende ned. Du er bevidstløs i 5 minutter, medmindre du udsættes for smerte (du kan godt bæres, puffes til, men bliver du nevet, skåret i eller slået på, så kommer du til dig selv). Når du vågner kan du ikke huske de sidste par minutter før du blev slået ned. Folk med sjette sans er immune overfor Bonk Nævekampsspecialist: Med denne evne har du en bonus til din styrke i nævekamp. Bonus tæller kun nævekamp, ikke at holde, skubbe eller bryde fri.

4 Smertegreb: Med denne evne griber du fat i skulderen på dit mål og så længe du holder fast i skulderen, så vil personen have meget ondt og denne kan ikke bruge nogle evner eller bryde fri. Folk med smerteimmun er immune overfor smertegreb Falde-i-et: Med denne evne kan du være usynlig overfor andre. Du kan ikke forsvinde foran øjnene på folk, men er der ingen tilstede når du gemmer dig, så forbliver du gemt. Du skal stå op ad en mur, sidder under et bord eller lignende. Mens du gør dette skal du have begge hænder ovenpå hovedet, som symbol på din usynlighed. Søvn-gift: Med denne evne kan du lave søvn-gift. Du har tre doser med, skal du bruge flere, så tager det en halv time at lave nok til tre doser mere (find på noget som passer til din Smag: Salt og så meget at folk ikke er i tvivl om, at de er blevet forgiftet. Du falder i søvn, så snart du smager giften. Du er bevidstløs i 5 minutter, medmindre du udsættes for smerte (du kan godt bæres, puffes til, men bliver du nevet, skåret i eller slået på, så kommer du til dig selv). Folk med giftimmun er immune overfor søvn-gift Døds-gift: Med denne evne kan du lave døds-gift. Du har tre doser med, skal du bruge flere, så tager det en halv time at lave nok til tre doser mere (find på noget som passer til din Smag: Chili og så meget at folk ikke er i tvivl om, at de er blevet forgiftet. Du er nu langsomt døende og en time efter giften rammer dig, så ved du det. Du mister langsomt dine LP og din styrke. Rammer du nul i styrke, kan du ikke længere gå eller slås, men ligger bare og er syg. Når du rammer 0 LP, så er du død. Tidsforløb: 1 time: -1 LP og -1 styrke (dette er til dine basis stats og kan ikke helbredes uden modgift) 4 timer: -2 LP og -2 styrke 8 timer: -4 LP og -4 styrke 12 timer: -8 LP og -8 styrke

5 16 timer: Død, hvis denne ikke er indtruffet før Folk med giftimmun er immune overfor døds-gift Svagheds-gift: Med denne evne kan du lave svagheds-gift. Du har tre doser med, skal du bruge flere, så tager det en halv time at lave nok til tre doser mere (find på noget som passer til din Smag: Citron/surt og så meget at folk ikke er i tvivl om, at de er blevet forgiftet. Folk der har indtaget svaghedsgiften, vil automatisk reduceres til 1 i styrke og kun have halvt deres normale LP. De vil naturligvis også føle sig svage. Effekten er permanent eller indtil fjernet med modgift. Folk med giftimmun er immune overfor svagheds-gift Modgifte: Med denne evne kan du lave modgifte til enhver gift. Du skal bruge en dråbe af det forgiftede blod og så skal du bruge ti minutter på at lave modgiften (find på noget som passer til din karakter og ser fedt ud). Når personen indtager modgiften, vil effekten af giften ophøre straks. Adrenalinrus Med denne evne kan du lave adrenalinrus. Du har tre doser med, skal du bruge flere, så tager det en halv time at lave nok til tre doser mere (find på noget som passer til din Denne drik/pille/pulver giver dig +2 i styrke og + 5 LP. Effekten varer i en time og efter timen er gået, skal der gå mindst en time mere før du kan få effekten af en ny drik. Folk med giftimmun er immune overfor adrenalinrus Feromonkontrol: Bruges denne mod en som har dit køn, som seksuel præference, så synes denne, at du er lidt lækker. Om denne gør andet end at bare at synes det for sig selv er op til personen selv. Effekten virker i en time og man er ikke klar over, at den er brugt mod en heller ikke efter effekten er aftaget.

6 Førstehjælp: Folk der er røget ned på 0 LP, kan med forbindinger (og rollespil) komme op på 1 LP med denne evne. Lægekundskab: Du kan med forbindinger og medicin (find på noget som passer til din karakter) give en person 3 LP tilbage, en person kan dog højest modtage lægehjælp tre gange i løbet af scenariet. Sjette Sans: Med denne evne er du immun overfor Bonk og Snigangreb. Smerteimmun: Du er immun overfor smerte. Dette betyder at du ikke påvirkes af smertegreb, diverse torturforsøg og du fungerer normalt helt ned til og med 1 LP. Ulempen er dog, at hvis du er bevidstløs (fra Bonk, Søvngift, Chok), så vågner du ikke af smerte heller ikke selvom folk slår på dig. Giftimmun: Du er immun overfor gifte og diverse andre mineral- og planteeffekter af både positiv og negativ art. Teknik-viden: Du ved langt mere om De Oprindeliges teknologi end de fleste andre. Du kan nogle gange få ting til at virke, som ellers lå døde hen og du kan gå til spilleledelsen med gizmoer og dippedutter og få en forklaring på, hvad det er og sågar måske hvad det skal/kan bruges til. I disse tilfælde skal du kontakte spilleledelsen. Info-netværk: Du har kontakter, som du kan benytte til at handle informationer gennem Vrix (spilleledelsesstyret) og deres repræsentant på A.R.E.S. HUSK din kontakter ved ikke alt og jo mere info du kommer med selv, desto mere kommer der den anden vej.

7 Ingame/Offgame: Målet med scenariet er, at vi er ingame fra start til slut. Vi er dog klar over, at der måske skal fikses lidt sminke og lignende lørdag morgen, så vi vil sørge for et enkelt offgame sminkerum. Bortset fra det så er man ingame, når man sover, ryger, spiser, står i kø til toilettet og hvad du ellers kan finde på i løbet af spillegangen. Vi som gm ere vil være bartendere og har man offgame spørgsmål, så kontakter man os i ingame tone og så tager vi offgame samtalen diskret. Alt spil vil foregå på rumstationen, der vil ikke være små rpg-sessions i en bunker, så tilret dit spil efter at spille på stationen med hvad du ser og hører der.

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev Evnesæt version 1.0 1. AUGUST, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Evner i Halenir... 2 Kort om evner... 2 Specielle evner og magi... 2 Almindelige evner... 3 EKSTRA LP... 3 STYRKE...

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Evner. Tønder Live. Ver. 08/ Side 32

Evner. Tønder Live.  Ver. 08/ Side 32 Evner Tønder Live www.toenderlive.dk. Side 32 Ver. 08/01012013 Opdateret den 5. januar 2013 Ødelæg forbedringer Ødelæg forbedringer 1 Rød urt 1 Rød monster 1 Grøn urt Denne evne fjerner en forbedring på

Læs mere

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid.

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid. Professioner Alkymisten Kedlerne bobler og rummet fyldes med tæt røg fra dine eksperimenter. Med alkymistens evner har du mulighed for at skabe brygge og eliksirer, til enhver lejlighed. Du ved, hvordan

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1 Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus.... 1 Plotcenteret... 1 Tjek-in... 1 Våbentjek:... 2 Kamp... 2 Mure/vægge/bygninger... 2 In-game genstande... 2 Livspoint

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 1 Indhold Spillemesteren... 3 In-Game & Off-Game... 3 Våbentjek og våbenregler... 4 Penge i De 5 Riger... 4 Kroen... 4

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

Nybegynder Guiden Utopia 2015

Nybegynder Guiden Utopia 2015 Nybegynder Guiden Utopia 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE GENEREL VIDEN... 2 HVAD ER ROLLESPIL?... 2 NY I ROLLESPIL... 2 FORKORTELSES FORKLARING... 3 ROLLE/KARAKTER... 3 AT LAVE EN ROLLE... 3 KOSTUMER, EVNER O.L...

Læs mere

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2 Alkymistsæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Stier... 2 Stiernes betydning for brygning... 3 Hvordan man brygger... 3 Opskrifter... 3 Ingredienser... 4 Opskrifter på drikke m.m.... 5 1/8 Indledning Med evnen

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Grundregler i Kimbri. Racer

Grundregler i Kimbri. Racer Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Rollespillet KIMBRI. Grundregler

Rollespillet KIMBRI. Grundregler Rollespillet KIMBRI Grundregler Grundlæggende : Udover det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af Rollespils-penge. For at holde fantasien i gang

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt Agaras Evnesæt Velkommen til Agaras evnesæt. Her i finder du alle de forskellige evner du kan købe for at skabe din karakter. Evner er der for at repræsentere ting vi ikke kan uden at bruge regler. Da

Læs mere

Runer til Skyggekrigene

Runer til Skyggekrigene Runer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 2.1 SÆTTET HER ER ENDNU IKKE OPDATERET TIL VERSION 3. VI FORVENTER IKKE STORE ÆNDRINGER. OPDATERINGEN KOMMER SNART! Indholdsfortegnelse

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Introduktion til Skyggekrigene

Introduktion til Skyggekrigene Introduktion til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3,2 INDHOLD Introduktion:... 3 Spillets historie:... 3 Begreberne off-game og in-game :... 3 Mellem spilgangene:... 3 Snyd

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Evner og professioner

Evner og professioner Evner og professioner Tyv Natten er ung, tyven er på rov, og folkets hjem er usikre, ingen kan vide sig sikre, når tyven render rundt i nattens mulm og mørke. Tyven er den ukendte skikkelse, som ingen

Læs mere

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3 Smedesæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Perfektionist... 3 Runesmedning... 3 Runer... 4 Runeskjolde... 4 Runerustning... 5 Runevåben... 6 1/6 Indledning Smeden er mester i alle praktiske håndværk. Du kan

Læs mere

LV regelsæt version 8.1

LV regelsæt version 8.1 Indholdsfortegnelse GENERELLE REGLER I LV... 3 DET GODE ROLLESPIL... 3 SÅDAN LAVER DU DIN KARAKTER... 4 NIVEAU STIGNING... 4 TJEK UD... 5 SÅDAN ER KARAKTEREN OPBYGGET... 5 KARAKTER DØD... 5 LIGRØVERE...

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Hvor og hvornår? Falthea kampagnen foregår i Tange Plantage ved Ribe. Adressen er Tangevej 122A, 6760 Ribe. Kampagnen foregår den første lørdag i hver måned, fra marts til november.

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed ÅNDETALE Effekt: Personen som indtager denne sejdbryg kan kaste besværgelsen Tale med Død indenfor 30 sekunder af at bryggen er indtaget. Remedier: En spiseskefuld smør, et halvt fed hvidløg. Tilberedning:

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI REGLER TIL KRIGSLIVE XVI Dette regelsæt er skrevet til Krigslive XIV, men læner sig kraftigt op af reglerne fra alle tidligere Krigslives. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Brug bolden 3. Idéer på spil

Brug bolden 3. Idéer på spil Brug bolden 3 Idéer på spil Indhold i dette hæfte: Bordtennis.............................. 3 Tennis................................... 7 Fodbold................................. 12 Håndbold................................

Læs mere

Side 1. Gæs i skuret. historien om morten bisp.

Side 1. Gæs i skuret. historien om morten bisp. Side 1 Gæs i skuret historien om morten bisp Side 2 Personer: Martin Side 3 Gæs i skuret historien om morten bisp 1 Soldat 4 2 Den hvide hest 6 3 En tigger 8 4 Den røde kappe 10 5 En drøm 12 6 En syg mand

Læs mere

Side 1. Den store helt. historien om herkules.

Side 1. Den store helt. historien om herkules. Side 1 Den store helt historien om herkules Side 2 Personer: Herkules Kongen Nevøen Side 3 Den store helt historien om herkules 1 De to slanger 4 2 Dræb løven 6 3 Løvens skind 8 4 Hulen 10 5 Herkules dræber

Læs mere

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven Grundsystem Indledning Dette er det grundsystem, hvor de allervigtigste regler for anden søndag i Vestskoven er gennemgået. Vi forventer at enhver spiller har sat sig ind i disse regler. Der findes flere

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Lyng Rollespils Regelsæt

Lyng Rollespils Regelsæt Lyng Rollespils Regelsæt Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Magi... 3 Alkymi... 3 Smedning... 4 Ingame og Offgame... 4 Evner og Modevner... 4 Kamp... 4 Døds Regler... 4 Våben Regler... 5 Skjolde... 5 Rustnings

Læs mere

BFO Rosenlund. fælleslege

BFO Rosenlund. fælleslege BFO Rosenlund fælleslege Indhold 1.Det gyldne skind... 2 2.Fangelege... 3 3.Stjæl æg... 4 4.Høvdingebold... 5 5.Katten efter musen... 5 6.Rundbold... 6 7.Fang fanen... 7 8.Jord... 8 9.Stik bold... 8 10.Alle

Læs mere

Regelsæt version 1.0

Regelsæt version 1.0 Regelsæt version 1.0 AUGUST 1, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Introduktion til Liverollespil... 2 Spilmesteren, spilleledere og NPC er... 2 Ingame og offgame... 2 Våben- og rustningstjek...

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Nicole Boyle Rødtnes SUPERHELT. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Nicole Boyle Rødtnes SUPERHELT. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Nicole Boyle Rødtnes SUPERHELT Illustreret af Bodil Bang Heinemeier For seks måneder siden var jeg i zoo med min søster Lia. Så ramte lynet. Vi faldt ned i slangeburet og blev bidt af giftslanger fra hele

Læs mere

Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga.

Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga. REGELSÆT Praktisk info Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga. Tid og sted Kampagnen afholdes i Hareskoven nær Værløse, og finder sted den 1. søndag i hver

Læs mere

Spilregler og system. Kampregler

Spilregler og system. Kampregler Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indhold. Det almindelige regelsæt v. 4.21

Indholdsfortegnelse. Indhold. Det almindelige regelsæt v. 4.21 Det almindelige regelsæt v. 4.21 Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Hvad er liverollespil?... 2 Generelle regler... 2 Hvem bestemmer?... 3 Opførsel i skoven... 3 Våbentjek og sikkerhed... 3 Offgame...

Læs mere

Magikataloget Indhold

Magikataloget Indhold Magikataloget Indhold Formularer... 2 Første Cirkel Formularer... 2 Vindstød... 2 Løgn... 2 Rodnet... 2 Giftimmunitet... 2 Frygtimmunitet... 2 Byrdeimmunitet... 2 Anden Cirkel Formularer.. 2 Søvn... 2

Læs mere

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog.

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog. Generelle evner Læse og skrive evner Elvisk(3 EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive det ældgamle elversprog. Glyseisk(4 EP): Spilleren er i stand til at læse og tegne de ældste hieroglyffer.

Læs mere

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos.

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos. Naturkundskab Til læseren: Dette er tre systemer som er blevet sat sammen til et. Systemerne som er blevet sat sammen er Urtekundskab, Sejdbryg og Giftkundskab. Jeg vil gerne give en stor tak til, alle

Læs mere

Smedekunstens håndbog V.7.0

Smedekunstens håndbog V.7.0 Smedekunstens håndbog V.7.0 Velkommen til smedekunsten. Inden for Smedefaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Hvis du er her som ny spiller, kan vi anbefale at du læser hele grundsystemet igennem, da alle de grundlæggende ting du behøver at vide om reglerne, står

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen]

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen] Live rollespil grund regel bogen. K [Vælg datoen] 24/8-2014 Indhold Indledning.... 2 Din rolle.... 3 Reglerne generelt.... 3 Regler for kamp.... 3 Reglerne for våben.... 4 Regler for kropspoint og rustninger....

Læs mere

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning Spil og lege vejledning Cricketrundbold I skal bruge: Et gærde, et bat, en blød skumbold, en gul top og 3 kegler. Start med at stille banen op. Placer gærdet, så der er god plads foran det. Sæt den gule

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående.

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Caspershus Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Ud over informationen i denne folder, står vi naturligvis altid til rådighed med støtte, råd og vejledning. Det er meget individuelt,

Læs mere

1. Forlæns kolbøtte + hop og drej

1. Forlæns kolbøtte + hop og drej Teknikmærke 1. Forlæns kolbøtte + hop og drej Beskrivelse: Lav en almindelig forlæns kolbøtte! I det du lander laver du et hop, hvor du roterer en hel omgang rundt om dig selv. (360 grader.) Land i balance

Læs mere

Vigtige generelle regler

Vigtige generelle regler Noget om Helte Vigtige generelle regler - Spilgenstande 2 - Våben og rustninger 2 - Døden 2 - Hvil 2 - Eliksirer/Besværgelser/Velsignelser/forbandelser 3 - Eliksirer 3 - Snigmord, Bonk og Lommetyveri 4

Læs mere

Efter indlæggelse på Intensiv afdeling

Efter indlæggelse på Intensiv afdeling Efter indlæggelse på Intensiv afdeling Indledning Denne pjece er til dig, som har været indlagt på intensiv afdeling, og dine pårørende. Du har været indlagt på Intensiv afdeling, fordi du har været kritisk

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner De Okkulte Rundt om på kontinentet Falthea findes der individer der har særlige evner som ingen andre end dem selv helt ved hvor kommer fra. Disse individer siges at være i kontakt med overnaturlige væsner

Læs mere

En lille tur. Helle Helle, 2000 (5,4 ns)

En lille tur. Helle Helle, 2000 (5,4 ns) En lille tur Helle Helle, 2000 (5,4 ns) Det er sommer, og min mor har lavet en aftale med mig. Vi skal mødes på banegården i min frokostpause, hun 5 ankommer med en rutebil lidt over tolv og skal først

Læs mere

Spørgeskema Sundhedsprofil Standard. Dine svar og resultater er 100% anonyme! HUSK! Udfyld skemaet og tag det med til undersøgelsen!

Spørgeskema Sundhedsprofil Standard. Dine svar og resultater er 100% anonyme! HUSK! Udfyld skemaet og tag det med til undersøgelsen! Dine svar og resultater er 100% anonyme! HUSK! Udfyld skemaet og tag det med til undersøgelsen! Spørgeskema Sundhedsprofil Standard Falck Healthcare s Sundhedsprofil består af dette spørge skema samt en

Læs mere

Post-Apokalyptisk Liverollespil i Århus

Post-Apokalyptisk Liverollespil i Århus KRATER ÅRHUS Post-Apokalyptisk Liverollespil i Århus R E G L E R Krater Århus er en liverollespilskampagne arrangeret af Einherjerne Version 1.3 Brugt med tilladelse fra Krater Ålborg. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849.

Frederik Knudsen til sin Kone Taarup, 18. Maj 1849. Taarup, 18. Maj 1849. Kære elskede Kone! Dit Brev fra den 11. modtog jeg den 16., og det glæder mig at se, at I er ved Helsen. Jeg er Gud ske Lov også ved en god Helsen, og har det for tiden meget godt,

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

LEKTION 8 SPILFØRING I TRUMFKONTRAKTER

LEKTION 8 SPILFØRING I TRUMFKONTRAKTER LEKTIO 8 PILFRIG I TRUMFKOTRAKTER om omtalt i forrige lektion er der flere fordele ved at spille med en farve som trumf. Tilstedeværelsen af trumfer både på vores og modstandernes hænder gør imidlertid,

Læs mere

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Forløbets varighed: 4 trin + en nat Udfordringen Indledning formål Dette mærke tager fat i en stolt spejdertradition, nemlig at

Læs mere

SAGAregler BASISroller 0.7,5

SAGAregler BASISroller 0.7,5 Grundkarakterer Magimodstand Krigeren Magimodstand er evnen til at modstå enkelte magiske formularer der bliver kastet på en selv. Magimodstand virker kun hvis den er blevet aktiveret ved et særligt Ritual

Læs mere

Ronaldo, som spiller for Manchester United. Med et flot spring op over de store hollandske spillere headede han bolden i mål. Holland presser hårdt

Ronaldo, som spiller for Manchester United. Med et flot spring op over de store hollandske spillere headede han bolden i mål. Holland presser hårdt Min far dør Der er fjernsyn på stue fem. Det er dejligt, for så kan mor og jeg se fodbold. Der er EM, og det plejer jeg at se sammen med min far. Nu ser jeg det sammen med min mor, mens far ligger og sover

Læs mere

Lægekundskabens håndbog V.8.0

Lægekundskabens håndbog V.8.0 Lægekundskabens håndbog V.8.0 Velkommen til lægefaget. Inden for lægefaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du har

Læs mere

Eliksirsystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Eliksirsystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Contents Vær på vagt når du plukker urter fra skoven!... 2 Urtekenderens eliksirer... 3 Urteekspertens eliksirer... 5 Urtemesterens eliksirer... 8 1 Eliksirsystem Vær på vagt når du plukker urter fra skoven!

Læs mere

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for.

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for. Specialkaraktersystem Dette system skal du læse, Når du bliver medlem af Zone2 og gerne vil have en specialkarakter. Specialkarakter (SK) En specialkarakter, også kaldet en SK, er en rolle, som du kan

Læs mere

Regler - Liverollespil

Regler - Liverollespil Regler - Liverollespil Kamp I kamp gælder det således, at alle er i besiddelse af et bestemt antal livspoint eller helbredspoint (Hp) som gør sig gældende for hele kroppen - de er såkaldt flydende. Det

Læs mere

Heksemagi regler Utopia Live

Heksemagi regler Utopia Live Reglerne er lavet af foreningen Utopia og må ikke bruges uden tilladelse fra bestyrelsen. Ønsker du mere viden om Utopia, kan du læse mere på www.utopialive.dk Side 1 af 5 Heksemagi Hekse trækker på ånder

Læs mere

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed Runesmedning Indledning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men

Læs mere

Når daggry truer. Bryggekunst

Når daggry truer. Bryggekunst Bryggekunst Med bryggekunst har vi stræbt efter at finde en balance imellem at sikre, at alle bryggere har muligheden for at lave nogle relativt gængse drikke, så de har noget at rollespille efter, og

Læs mere

Kompendium til kursus i ELVFORSV. for livet. Odder Taekwondo Klub 1998 Aktører: Una Filyo, 5. Dan & Thomas Filyo, 4. Dan

Kompendium til kursus i ELVFORSV. for livet. Odder Taekwondo Klub 1998 Aktører: Una Filyo, 5. Dan & Thomas Filyo, 4. Dan Kompendium til kursus i SEL ELVFORSV VFORSVAR for livet Odder Taekwondo Klub 1998 Aktører: Una Filyo, 5. Dan & Thomas Filyo, 4. Dan INDLEDNING Dette kompendium er ment som et supplement til kursus i selvforsvar

Læs mere

næstend&d - At lave en karakter

næstend&d - At lave en karakter Forberedelse næstend&d - At lave en karakter Du skal bruge et karakterark, lidt notespapir, mindst 3t6 og en pen, samt denne vejledning. Derefter er der fire trin, som du skal gennemgå, og voila! Du har

Læs mere

Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012

Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012 Til VOKSNE kæmpere ved DM og Fyn Open 2012 Hvem kan deltage DM i knock-down er IKKE for udenlandske kæmpere. Det vil sige, at en»ikke dansk statsborger«, kun kan deltage ved fremvisning af en gyldig opholdstilladelse,

Læs mere

KARAKTER SYSTEMET 4.1

KARAKTER SYSTEMET 4.1 KARAKTER SYSTEMET 4.1 Skrevet og redigeret af: Andreas P. Christian B. Johansen, Mejlhede, Alfred Felumb, Martin V. Pind, Mikael R. Bønnét, Sebastian Winther og Æmilie Cholewa-Madsen 3. JANUAR 2015 BABYLON

Læs mere

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002 Start tal for alle Alle karakter har 3 vigtige tal der bestemmer hvad de kan. Ingen af disse tal kan aldrig overstige 4, og normalt ikke komme under 0, hvis de ender på -1 som F.eks. en normal ork kriger

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere

Varulvene fra Thiercelieux

Varulvene fra Thiercelieux Varulvene fra Thiercelieux Fransk rollespils succes, Vinder af publikumspris på Cannes spillefestival Antal: 8-18 spillere Alder: Fra 10 år Tid: Ca. 30 minutter. Baggrund: En søvnig lille landsby ved navn

Læs mere

Grundsystem. Oprydning i skoven

Grundsystem. Oprydning i skoven Grundsystem Sådan spiller vi i Tempus Vivo Rollespil i Tempus Vivo handler om at have det sjovt, og det er det allervigtigste. Både at du selv har det sjovt, men også at alle andre har det. Når vi spiller

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere