Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tema: Den faglige udviklingsproces

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tema: Den faglige udviklingsproces"

Transkript

1 Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tema: Den faglige udviklingsproces Torsdag d kl Studenternes Hus mødelokale 1 Der er til mødet følgende foreløbige dagsorden: 01 Formalia (15 min) 02 Sager til behandling (100 min) Plenum og gruppediskussioner om SRs holdninger til den faglige udviklingsproces (se bilag 1) Beslutning om retningslinjer/overskrifter for SRs arbejde med den faglige udviklingsproces Fagrådsrunden hvordan bliver den mere brugbar for alle? (se bilag 2) 03 Meddelelser (20 min) Opdateringer fra styrelsen (se bilag 3) Fagrådsrunde DSF s Danske Studerendes Fællesråd politikkonference (se bilag 4) Konference: Inklusion i Uddannelser (se bilag 5) Vigtige datoer: 04 Eventuelt (15 min) kl. 16:00 politisk udvalgsmøde om DSF politikkonference DSF politikkonference Fællesrådsmøde (om den faglige udviklingsproces og podcasting af undervisning) 05 Mødeevaluering (10 min) Med venlig hilsen Thea P. Frederiksen, Formand På vegne af Dirigentinstitutionen Fax:

2 Bilag 1 Formålet med punkt 2.1 og 2.2 er at få vendt og drejet SRs holdninger så de fremstår både konstruktive og skarpe, samt at få lagt retningslinjer for SRs arbejde videre i forløbet. Den er der bestyrelsesmøde og på Fællesrådsmødet dagen inden skal vi have vedtaget et politikpapir. Udgangspunktet for arbejdet på dette fællesrådsmøde bliver først klart på dagen idet vi stadig afventer de af ledelsen ansatte konsulenters rapport, og vi først den mødes med rektor og får inputs fra ham samt de studerende, der måtte være til stede ved stormødet. Arbejdsformen er derfor heller ikke fastlagt endnu, men vil givetvis bestå af dels gruppe- og dels plenumdiskussioner. Det vil være en fordel hvis I som fagråd har nået at diskutere jeres holdninger til den faglige udviklingsproces inden mødets start men det er bestemt ikke et krav. Hvis I ikke har gjort dette og gerne vil, vil vi gerne hjælpe jer med at facilitere denne diskussion. Bilag 2 På fællesrådsmødet den og fagrådsseminaret den er der blevet rejst ønske om at gøre fagrådsrunden mere effektiv og brugbar. Fagrådsrunden bruges normalt til at fagrådene kan opdatere på, hvad de går og arbejder med, samt hvilke problemstillinger de står overfor. Som reel bliver tingene ikke diskuteret yderligere, men blot taget til efterretning. Formålet er selvfølgelig et ønske om erfaringsudveksling og at vi kan lære af hinanden, men er en fagrådsrunde den ideelle form for dette? Vi skal derfor diskutere: Hvad er behovet? Hvordan ville erfaringsudvekslingen på FR-møde ideelt være? Hvor meget tid har fagrådene til at arbejde med det? Kan det gøres skriftligt så det sendes ud som bilag? Skal det være sjældnere, men så mere dybdegående?` Alle holdninger er velkomne! Fax:

3 Bilag 3 Opdateringer fra styrelsen Konstituering: På første styrelsesmøde efter fællesrådsmødet konstituerede styrelsen sig som følger: Benjamin Bilde Boelsman er uddannelsespolitisk sekretær, mens Niels Dyrholm er blevet levevilkårspolitisk sekretær. Fagrådsseminar: Torsdag d. 18. marts afholdtes fagrådsseminar v. organisationskonsulent Hannah Nagler samt styrelsen. Her var der oplæg om nuværende universitetsstruktur (før gennemførslen af den faglige udviklingsproces.), debat om samarbejdet mellem studenterrådet og fagråd, samt gruppearbejde om forskellige studenterpolitiske cases. Repræsenteret var: Statskundskab, teologi, filosofi, idehistorie og de æstetiske fag. Den faglige udviklingsproces: Styrelsen har deltaget i møde med rektor og pressechef Anders Corell, som var første forsøg på at informere de studerende om den faglige udviklingsproces. Desuden har vi arbejdet for at få stormødet d. 6. april op at stå og opreklameret dette med plakater, flyers og artikler. Se desuden bilag til FR-mødet, samt udsendelse til fagrådene. Studienævnsweekendsevaluering: Styrelsen har arbejdet med at få lavet en samlet evaluering af studienævnsweekenden d februar, som nu ligger klar. Arbejdsløshedskampagne: Repræsentanter fra styrelsen deltog 13. marts i DSF seminar på RUC om dimittendarbejdsløshed. Her vedtog man et arbejdsløshedspapir til brug i forårets nationale kampagne om dimittendarbejdsløshed. Desuden er den 7. april valgt som national aktionsdag. Lille Barnow: Planerne om at bygge et højhus på Lille Barnow grunden (parkeringspladsen ved lærerseminariet) synes nu at være konkrete ergo: der kommer et højhus, ca m 2 første etape på ca skal stå klar i Formand for Studenterrådet Thea P. Frederiksen sidder i byggeprogramgruppen, hvis opgave er at fastlægge byggeprogrammet, hvilket er det der beskriver projektet når dette sendes i udbud. Hvis man er interesseret at deltage i diskussioner om bygningen, muligheder i og omkring denne, samt diverse andet, kan man sende Thea en mail på thea@sr.au.dk. Thea indkalder inden længe til første møde i SRs interne byggeprogramgruppe. Styrelsens træffetid: Du kan selvfølgelig altid få fat i styrelsen på mail og telefon, men nu indfører vi desuden en træffetid. Mandage fra 9-13 vil vi således være på vores pind på sekretariatet. I den forbindelse er vi også ved at omrokere og gøre det hele lidt hyggeligt så vi kan få et æstetisk arbejdsmiljø som vi har krav på ifølge loven Fax:

4 Bilag 4 DSF s politikkonference, forår 2010 I april er CBS Students vært for Danske Studerendes Fællesråds politikkonference. Politikkonferencen er DSF s øverste politiske myndighed, som afholdes to gange om året i henholdsvis foråret og efteråret. I forårets politikkonference bliver der valgt en bestyrelse for Danske Studerendes Fællesråd. På efterårets politikkonference bliver det kommende års formandskab valgt. Derudover debatterer og vedtager politikkonferencen DSF s overordnede politik og arbejdsplaner, og der afholdes opkvalificerende seminarer og workshops i forbindelse med konferencen. Studenterrådet ved Århus Universitet har 26 mandater, men alle de fagrådsaktive, som har lyst, kan være med. Foreløbige workshops (der vil være ændringer): Motivation og ledelse af frivillige ved Frederik Christiansen og Nana Alsted (frivilligkoordinatorer i Mellemfolkeligt Samvirke) Hvordan får man flere aktive frivillige og hvordan fastholder man dem? Det er problemstillinger, der går igen i de fleste organisationer. Inspireret af Marshall Ganz (manden bag Obamas kampagne yes we can) har Mellemfolkeligt Samvirke haft stor succes med rekruttering og fastholdelse af frivillige. Workshoppen bygger på en kombination af erfaringsudveksling, konkrete oplæg og individuelle roadmaps. Rekruttering af frivillige ved Søren Hallum Andersen fra HK. Konkrete redskaber til at rekruttere og aktivere frivillige lokalt. Erfaringer fra projektet Organiser. Forhandlingsteknik og universitetsloven ved Pia Daugbjerg. Værktøjer til forhandling med cases fra universitetsloven. Prærekruttering ved Jens Peter Thomsen (sandsynligvis) PhD RUC. Har forsket i unges uddannelsesvalg ud fra deres baggrund. Hvordan kan universiteterne rekruttere bredere? Finanslov og finansiering ved Nils Weise. Hvordan får vi den bedste finansiering og hvilke konsekvenser har det for vores uddannelser? Studiemiljø. Oplægsholder følger. Hvordan sikrer vi et godt studiemiljø? Hvad er et godt studiemiljø og hvilke konsekvenser har det hvis miljøet er henholdsvis godt eller dårligt? Diskussion af SU-papiret Nye studenterroller. Fjernundervisning, podcast, selvstuderende. Der er mange måder at være studerende på, og der vil givetvist blive endnu flere i fremtiden. Hvordan skal vi forholde os til dette? Kan man skabe et studiemiljø gennem fx online fællesskaber? Politikkonferencen vil finde sted fra fredag d , kl , til søndag d ,kl , ved CBS Students. Copenhagen Business School, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg. Transport og forplejning er gratis (med mindre der er flere end 26, der vil med). De der vil deltage i politikkonferencen skal påregne at deltage i politisk udvalgsmøde d kl Der er deadline for tilmelding d. 8/4. Fax:

5 Bilag 5 Hermed en videreformidling af invitation til nedenstående konference alle er velkomne! Aarhus Universitet og Århus Kommune følger op på sidste års succes og inviterer til seminar om Inklusion i uddannelser Tid: torsdag den 22. april 2010 kl Sted: Aarhus Universitet, Søauditorium 3, Bygning 1252 Seminaret er en opfølgning på sidste års succesrige konference Fra integration til inklusion i uddannelserne. Der blev dengang nedsat tre arbejdsgrupper, der siden har arbejdet videre med erfaringerne og konkrete tiltag til at øge andelen af og gennemførelsen blandt unge med anden etnisk baggrund i uddannelsessystemet. Arbejdsgrupperne vil præsentere og diskutere deres arbejde på seminaret den 22. april Udover disse præsentationer vil der være et perspektiverende oplæg. Du kan tilmelde dig seminaret og læse mere om de tre arbejdsgrupper på hvor også programmet vil blive offentliggjort, så snart det foreligger. Tilmeldingsfrist er den 9. april Med venlig hilsen Aarhus Universitet og Århus Kommune Fax:

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 05.10.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

S t u d e n t e r r å d e t v e d A a r h u s U n i v e r s i t e t

S t u d e n t e r r å d e t v e d A a r h u s U n i v e r s i t e t Arbejdsplan 2009 forår Arbejdsplanen er et vigtigt redskab for SR, idet den tydeliggør, hvad organisationen arbejder med. Frem for, som før set, at lave en detaljeret plan, der beskæftiger sig med alt

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Onsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Der er

Læs mere

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært -

Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Indkaldelse til Fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 15.03.2011 kl. 19.30-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1 Der er til mødet følgende foreløbige dagsorden: 01 Formalia (10 min) 02 Sager til behandling

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde - Ordinært - Onsdag d. 07.10 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1.1 Referant: Jesper Hilsted Andersen, Studenterrådets Generalsekretær 01 Formalia (15 min) Der konstateres

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015.

Referat af DSF s politikkonference efteråret Fredag den 13. November 2015. Referat af DSF s politikkonference efteråret 2015.11.13 Fredag den 13. November 2015. 16.07 16.12 Åbning af politikkonferencen og valg af dirigenter. Formand Yasmin Davali åbnede politikkonferencen (PK)

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE STUDENTERNES HUS RICHARD MORTENSENSTUEN 19.15 18. MAJ 2017 1 Indkaldelse til fællesrådsmøde Kære Fællesråd, Hermed indkalder vi i Dirigentinstitutionen til fællesrådsmøde d. 18.

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FØRSTE UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 10. OKTOBER Kære Fællesråd I Dirigentinstitutionen håber vi, at alle er indstillede på at tage endnu et

Læs mere

Referat fællesrådsmøde - Ordinært -

Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Tilstedeværende

Læs mere

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet

Emil Outzen siger velkommen på vegne af Studenterrådet ved Aarhus Universitet Referat Politik Konferencen efteråret 2017 Åbning af Politik Konferencen Sana byder velkommen til Politik Konferencen Formalia Valg af dirigenter Forretningsudvalget indstiller Yasmin Davali og Valdemar

Læs mere

DSF Politikkonference efterår 2011

DSF Politikkonference efterår 2011 DSF Politikkonference efterår 2011 Referat Fredag Formalia 1. Valg af dirigenter og referenter Dirigenter: Lena Scotte & Johanne Skriver Rettidig indkaldelse af politikkonferencen: Politikkonferencen er

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School

Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Referat af politikkonference i Danske Studerendes Fællesråd Afholdt d. 16. april 2010 på Copenhagen Business School Formalia Valg af dirigenter DSFs formand forslår at følgende indstilles til dirigenter:

Læs mere

Nyt fra Center for frivilligt socialt arbejde

Nyt fra  Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra Center for frivilligt socialt arbejde - Foreningshøjskole nyt tilbud til foreningerne i 2008 - Dokumentation og effektmåling af

Læs mere

ARBEJDSPLAN FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD 2012

ARBEJDSPLAN FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD 2012 ARBEJDSPLAN FOR DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD 2012 VEDTAGET AF POLITIKKONFERENCEN, EFTERÅRET 2011 INDLEDNING Danske Studerendes Fællesråd (DSF) har i de senere år udviklet sig til en organisation, som hverken

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde Ordinært -

Referat Fællesrådsmøde Ordinært - Referat Fællesrådsmøde 15.10.10 - Ordinært - Onsdag d.15.09 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1 01 Formalia Vi er i Quorum Dagsordenen fra sidste møde er godkendt Referatet fra sidste er godkendt

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde

Referat Fællesrådsmøde Referat Fællesrådsmøde - Konstituerende - Tirsdag d. 15.03.2011 kl. 18.00-19.00 Studenternes Hus mødelokale 1 Formanden leder mødet indtil den nye Dirigentinstitution er valgt Der er til mødet følgende

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19: FEBRUAR sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT ANDEN UDSENDING STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed anden udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar. Næste møde

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00

Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Bestyrelsesmøde 4. April 2013 kl. 16:00 19:00 Indhold FORSLAG TIL DAGSORDEN 2 BILAG 1: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 07.03.2013 3 BILAG 2: ORIENTERING FRA STUDU/FUNE 6 BILAG 3: ORIENTERING FRA UNIVERSITETSBESTYRELSEN

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 19.04.2010 kl. 19:30 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Anwar Abdulaziz Al-Nameh (. ) Enayatullah Safi (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Maryam Hamze (. ) Ridvan

Læs mere

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.)

2. AU Career Arts hvem er de, og hvad kan vi som studerende bruge dem til? (15 min.) DAGSORDEN 22. maj 2014 kl. 17.15 Lokale 1485-235A, Artsrådsmøde (17.15-20.35) 1. Formalia (10 min. 17.15-17.25) 1.1 Godkendelse af dagsorden 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet d.25.marts 1.3

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 15. marts 2011

Referat af bestyrelsesmøde d. 15. marts 2011 25. marts 2011 Referat af bestyrelsesmøde d. 15. marts 2011 1. Formalia Til stede: Toke Høiland-Jørgensen (FS), Jakob Harboe (B), Tine Irming Lindskrog (SEK), Michael Tolentino Frederiksen (B-supp), Torben

Læs mere

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.)

REFERAT. 28 november 2011 kl Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar. 1. Formalia (15 min.) 28 november 2011 kl. 18.00 Artsrådsmøde, Tåsingeagde 3, Theos Bar REFERAT 1. Formalia (15 min.) Dato: 28. november 2011 Side 1/5 1.1 Godkendelse af dagsorden - godkendt 1.2 Godkendelse af referat fra Artsrådsmødet

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Studenterrådets Arbejdsplan

Studenterrådets Arbejdsplan sr.au.dk facebook.com/studenterraad Studenterrådets Arbejdsplan Rådsåret 2012 Arbejdsplan for rådsåret 2012 1 Politik Studenterrådet er en politisk organisation. Derfor skal Studenterrådet hele tiden have

Læs mere

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27.

sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT DAGSORDEN SOM UDLEVERET STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 19:15 27. FEBRUAR Kære Fællesråd Hermed første udsending til ordinært fællesrådsmøde den 27. februar.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

Køn Respondenter. Hvilket år er du født? Mand 50% 50% Kvinde 0% 25% 50% 75% 100%

Køn Respondenter. Hvilket år er du født? Mand 50% 50% Kvinde 0% 25% 50% 75% 100% Køn Mand Kvinde Hvilket år er du født? 9 9 9 9 94 9 96 97 98 99 9 9 9 9 94 9 96 97 98 99 94 94 94 94 944 94 946 9% 9% Hvilken forening repræsenterer du? (sæt gerne flere x'er) Idrætsforening % BUS-forening

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Arbejdsplan for rådsåret 2015

Arbejdsplan for rådsåret 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Bilag 8: Forslag til arbejdsplan for rådsåret 2015 Arbejdsplan for rådsåret

Læs mere

Organisatoriske Forhold - for Lærerstuderendes Landskreds

Organisatoriske Forhold - for Lærerstuderendes Landskreds Organisatoriske Forhold - for Indholdsfortegnelse Indledning... 2 LL-klubben... 2 Årsmødet... 3 Bestyrelsen... 3 Sekretariatspersonale... 4 Principprogrammet... 4 Arbejdsprogrammet... 4 Politikprogram...

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat - af bestyrelsesmøde 0409 på Frederiksberg Seminarium

Referat - af bestyrelsesmøde 0409 på Frederiksberg Seminarium Referat - af bestyrelsesmøde 0409 på Frederiksberg Seminarium Dagsorden 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referent 3. Valg af klubber til anvendelse 4. Justering af dagsorden 5. Godkendelse af referat 0209

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde - Ordinært -

Referat Fællesrådsmøde - Ordinært - Referent: General Jesper Hilsted Andersen Referat Fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 15.03.2011 kl. 19.30-22.00 Studenternes Hus mødelokale 1 Referat: 01 Formalia 01.01 Navnerunde og mandatfordeling

Læs mere

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde

Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Juni 2006 Nyt fra www.frivillighed.dk Center for frivilligt socialt arbejde Nyt fra Center for frivilligt socialt arbejde Nyt projekt om dokumentation af frivilligt socialt arbejde Nyt netværk for brugerorganisationer

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 29. april 2014 Tid: Kl. 15.00-17.00 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-04 Afbud: Henrik Kolind Carsten Sand Nielsen Søren S. Steensen Lars

Læs mere

Konference d. 20. marts FOTO: DUF & Michael Schlosser

Konference d. 20. marts FOTO: DUF & Michael Schlosser SÅDAN SER FREMTIDENS POLTIKERE UD Hvem er de unge, som engagerer sig i politik, hvordan formes de som politikere, og hvem er det egentlig, de repræsenterer? Konference d. 20. marts 2013 FOTO: DUF & Michael

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D april

Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D april Referat af DSF s politikkonference foråret 2016 D. 15-17 april Fredag kl. 16.06 Åbning af politikkonferencen ved Yasmin Davali og valg af dirigenter: Kl 16.06 Velkomsttale v. Formand Yasmin Davali Valg

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Organisatoriske Forhold

Organisatoriske Forhold Organisatoriske Forhold - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 - Indledning.. 2 2 - LL-klubben. 2 3 - Årsmøde.. 3 4 - Bestyrelsen. 3 5 - Sekretariatspersonale.. 4 6 - Principprogrammet..

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE

ORDINÆRT FÆLLESRÅDSMØDE sr.au.dk facebook.com/studenterraad ORDINÆRT FORELØBIG DAGSORDEN STUDENTERNES HUS MØDELOKALE 1 18:15 20. NOVEMBER Kære Fællesråd Kære Alle Vi glæder os i denne tid! Dette er kalenderårets sidste fællesrådsmøde,

Læs mere

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28.

FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR AUGUST 2008 REFERAT. Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. Referat - Side 1 FAGLIGT NETVÆRK FOR SEKSUEL SUNDHED BESTYRELSESMØDE NR.3 28. AUGUST 2008 REFERAT Referat fra møde nr. 3 Torsdag d. 28. august 2008 Deltagere: Bjarne Rasmussen, Frederiksberg Sundhedscenter,

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

GUL: Vedtaget ÆF til ÆF, men hovedforslag faldet, hvormed det også falder

GUL: Vedtaget ÆF til ÆF, men hovedforslag faldet, hvormed det også falder Referat af DSF s politikkonference efterår 2018, 2.-4. november Forklaring af farvekoder benyttet i referat: GRØN: RØD: GUL: ÆF til ÆF, men hovedforslag faldet, hvormed det også falder Dag 1 Formalia Forkvinde

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 5 REFERAT Den 9. juli 2015 Tidspunkt : Onsdag den 1. juli kl. 17 med efterfølgende middag Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE)

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 1 DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 2 Frivilligkursus: Værktøjskasse for frivillige Dagkursus Lørdagskursus: 09.00 16.00 Program: 09.00 09.30 Morgenmad 09.30 09.45 Velkommen, præsentation og dagens

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige forår 2012

Kursuskatalog for frivillige forår 2012 Kursuskatalog for frivillige forår 2012 Kurserne i dette kursuskatalog er for frivillige i Dansk Flygtningehjælp. Du kan tilmelde dig kurserne på www.frivillignet.dk Ud over kurserne i kataloget, findes

Læs mere

Referat Fællesrådsmøde Ordinært møde

Referat Fællesrådsmøde Ordinært møde Referat Fællesrådsmøde Ordinært møde Tirsdag d. 09.02.12 kl. 19.15-22.00, Studenternes Hus, mødelokale 1 O: Orientering, D: Debat, B: Beslutning Referat: 19.15-22.00 Mandater til stede (navn og fagråd):

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder.

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. Referat af møde i UDDU 1/5 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. 2.0 Godkendelse af referat. Referatet godkendes uden yderligere kommentarer.

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

NETVÆRKSKONFERENCE OM UDSKOLING, OVERGANGE OG UDDANNELSESVALG

NETVÆRKSKONFERENCE OM UDSKOLING, OVERGANGE OG UDDANNELSESVALG NETVÆRKSKONFERENCE OM UDSKOLING, OVERGANGE OG UDDANNELSESVALG De unges og forskningens replik til de uddannelsespolitiske tendenser Center for Ungdomsforskning 22. marts 2018 NETVÆRKSKONFERENCE De unges

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar, 2015 klokken 16.30, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Anders Steen Mortensen, Kristoffer Mæng, næstformand Johan Sørensen, kasserer ** (AFBUD) Pia

Læs mere

Børnekultur i hele landet Invitation til dialogseminarer om børnekulturens rolle i kommunalreformen

Børnekultur i hele landet Invitation til dialogseminarer om børnekulturens rolle i kommunalreformen BØRNEKULTURENS NETVÆRK NYHAVN 31 E DK-1051 KØBENHAVN K TELEFON +45 33 73 42 03 FAX +45 33 73 42 13 E-POST bkn@boernekultur.dk 7. august 2006 Børnekultur i hele landet Invitation til dialogseminarer om

Læs mere

Arbejdsplan DSF 2013 INDLEDNING

Arbejdsplan DSF 2013 INDLEDNING Arbejdsplan DSF 2013 INDLEDNING Danske Studerendes Fællesråd (DSF) er en organisation, der i stigende grad bliver dagsordensættende for det uddannelsespolitiske område og ungdommen i Danmark. Gennem en

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

INGERFAIRS KURSUS I LEDELSE AF FRIVILLIGE 2019

INGERFAIRS KURSUS I LEDELSE AF FRIVILLIGE 2019 INGERFAIRS KURSUS I LEDELSE AF FRIVILLIGE 2019 Det har været helt utrolig brugbart og jeg har virkelig flyttet mig. Kom med en idé om, at dét her var det vigtigste, men blev klar over at der er en masse

Læs mere

CENTER FOR UNGDOMSFORSKNINGS ÅRLIGE NETVÆRKSKONFERENCE 2019

CENTER FOR UNGDOMSFORSKNINGS ÅRLIGE NETVÆRKSKONFERENCE 2019 CENTER FOR UNGDOMSFORSKNINGS ÅRLIGE NETVÆRKSKONFERENCE 2019 Et indblik i CeFUs aktuelle forskning om unges mestringskompetence, uddannelseslyst, motivation og deres relation til de fagprofessionelle Center

Læs mere

Praktisk information

Praktisk information Efteråret 2018 Praktisk information...se på side 3 Information om 18 og 79-midler...Se på side 4 Åbent hus i Tinghuset...Se på side 5 Åbent hus/aftenarrangement i Tinghuset...Se på side 6 Frivillig fredag...se

Læs mere

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011

Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 Hermed udsendes invitation til vores nye konference INSPIRATION2011 INSPIRATION2011 er en reel konference, hvor alle typer af engagerede i medlemsforeninger får muligheden for at opleve inspiration, der

Læs mere

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND

Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Ansøgning til udviklingspuljen på vegne af FakSUND Kære Studentersamfundets bestyrelse, I FakSUND er vi pt. i gang med at få gang i hjulende og et led i denne plan er at investere i polo er med logo (selvfølgelig

Læs mere

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE

FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE FÆLLESRÅDSMØDE KONSTITUERENDE 1. UDSENDELSE STUDENTERNES HUS MOGENS ZIEGLER STUEN 17.15 19. FEBRUAR 2015 1 Indhold Tidsplan frem til det konstituerende møde side 3 Dagsorden side 4-5 Valg til Dirigentinstitutionen side

Læs mere

Landsskatteretten og Århus Universitets processpil i skatteret. Introduktionsmateriale

Landsskatteretten og Århus Universitets processpil i skatteret. Introduktionsmateriale Landsskatteretten og Århus Universitets processpil i skatteret Introduktionsmateriale Processpil i skatteret efteråret 2018 Skatteankestyrelsen arrangerer i samarbejde med Aarhus Universitet og Landsskatteretten

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl. 17-19, CSS lokale 16.01.62 Til stede: Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Kokkedal, Pelle Korsbæk Sørensen, Anne-Kirstine

Læs mere

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019

Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens handlingsplan 2019 Landsbestyrelsens fokusområder for 2019 Strategien 2020-22 3 En stærk økonomi - også i fremtiden 6 Klar kommunikation - strukturering og strømlining 8 Stærke lokalafdelinger

Læs mere

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 17. DECEMBER 2018 Tilstede: Formand Karsten Dybvad, Næstformand Michael Rasmussen, Ida Boe, Arvid Hallén, Alfred Josefsen, David Lando, Mette Morsing, Thomas Skinnerup Phillipsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Tilstede: Anders Fløjborg, Helle Christoffersen, Anne Steenberg, Jeppe Bülow Sørensen, Rikke Rødekilde og Charlotte Holmershøj

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM

UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM UDDANNELSESDAG RED BARNET UNGDOM AARHUS MARTS 10 Uanset om du er ny eller erfaren frivillig, så handler uddannelsesdagen om at klæde dig på til de udfordringer, du kan møde i dit arbejde som Vi skal også

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER

UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER. - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER UDBUD AF: KURSER / MØDER / ARRANGEMENTER - i, på eller med Frivilligcenteret i efteråret 2012 - TIL ALLE FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER oversigt: SPARRINGSMØDE TIL VINDUE FOR EN FORENING August 2012

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Arbejdsplan for rådsåret 2016

Arbejdsplan for rådsåret 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Bilag 6: Forslag til arbejdsplan for rådsåret 2016 Arbejdsplan for rådsåret 2016 Indledning Arbejdsplanen har til formål

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK UDDANNELSE ÅRSMØDE 2006. Torsdag den 23. november 2006. Syddansk Universitet

DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK UDDANNELSE ÅRSMØDE 2006. Torsdag den 23. november 2006. Syddansk Universitet DANSK SELSKAB FOR MEDICINSK UDDANNELSE ÅRSMØDE 2006 Syddansk Universitet Lægeuddannelsens egnede, måske egnede og uegnede Hvordan identificeres de? Udvælgelse, godkendelse og frasortering er temaet for

Læs mere

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. december Sted: ÅLF s mødelokale Kl.:

Mødereferat. Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. december Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: Aarhus, den 7. december 2015 Mødereferat Møde: Styrelsesmøde Dato: 3. december 2015 Sted: ÅLF s mødelokale Kl.: 12.00 14.00 Referent: Fraværende: Mødeleder: Forkortelser: DRF RGA og MST FP Jesper Skorstengaard

Læs mere

Møde i Studentersamfundets bestyrelse

Møde i Studentersamfundets bestyrelse Møde i Studentersamfundets bestyrelse Den 17. Maj, 2017 klokken 16.30, Barbaren, Fibigerstræde 15. Ordinære medlemmer: Johannes Hellmers, Formand** Simon Mæng Tjørnehøj, Næstformand Lisa Kramme, Kasserer

Læs mere

Eliteuddannelse i Danmark

Eliteuddannelse i Danmark Eliteuddannelse i Danmark - Politikpapir vedtaget i Uddannelsespolitisk udvalg, november 2008 I april 2006 kom begrebet eliteuddannelse på den politiske dagsorden, da regeringen præsenterede sin globaliseringsstrategi.

Læs mere

Organisatoriske Forhold - for Lærerstuderendes Landskreds

Organisatoriske Forhold - for Lærerstuderendes Landskreds Organisatoriske Forhold - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse Indledning... 2 LL-klubben... 2 Årsmødet... 3 Bestyrelsen... 4 Forretningsudvalget... 4 Sekretariatspersonale... 5 Principprogrammet...

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014

Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 Referat af DSF s Politikkonference efteråret 2014 1. Åbning af konferencen og valg af dirigenter: Formand Jakob Ruggaard åbnede Politikkonferencen (PK) og ledte valget af dirigenter: Anders Ehlers og Pernille

Læs mere

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Statsrådsmøde Torsdag den 9/9 2010 klokken 16:15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Konference om Pædagogisk Sociologi

Konference om Pædagogisk Sociologi Konference om Pædagogisk Sociologi - for nye kandidatstuderende pa uddannelsen i pædagogisk sociologi Sted: Århus Universitet, DPU, Campus Århus Lokaler: Mandag den 29.8.: Bygning 2117, lokale 315 Tirsdag

Læs mere