Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Statsrådsmøde. Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale"

Transkript

1 Statsrådsmøde Torsdag den 9/ klokken 16:15 i lokale Fremmødte: Anna, Maria, Jesper, Oluf, Rasmus, Troels, Jonas. Desuden er der mødt en masse nye ansigter op, referenten ikke kender navnene på. Afbud: Ditte, Morten, Heidi. 0.) Valg af ordstyrer: Maria vælges. 1.) Dagsordenen godkendes. 2.) Referatet det godkendes, men Fri Forum skal ændres til Frit Forum. 3.) Meddelelser: a) DJØF studerende: - Jesper fortæller først om DJØF-studerende, og hvilken rolle de har. - Jesper fortæller, at IFSK har fået 2 medlemmer i stedet for 1, hvilket er meget positivt, - Jonas spørger ind til DJØFs arrangements-tilskud. Jesper forklarer, at det ikke længere findes som sådan, men pengene kan stadig søges igennem DJØF-Aarhus. b) Studienævnet: - Rasmus fortæller kort, hvad Studienævnet er, og hvad de laver. - Rasmus fortæller, at AU giver meget lave karakterer i forhold til mange andre universiteter. Derfor vil IFSK lave en vedlægsseddel, der forklarer andre landes universiteter, hvordan vores karaktersystem fungerer med henblik på at gøre det nemmere for studerende ved IFSK at søge til udlandet for at studere. - Der bliver spurgt ind til, om ikke det var nemmere, hvis AU bare gav højere karakterer? Anna Bager fortæller, at universitetet har svært ved at tilpasse sig den nye skala. Desuden har AU altid givet lave karakterer. - Der bliver spurgt, om det udelukkende gælder for IFSK? Rasmus forklarer, at det gør det. Det er kun i studienævnet ved IFSK, at man diskuterer dette. Man frygter karakterinflation, da universiteter som RUC har fået tradition for at give alt for høje karakterer. - Oluf fortæller, at man har samme problemer på KU. - Det bliver påpeget, at det var tanken med den nye skala, at folk skulle have højere karakterer. - Anna Bager forklarer, at en hvis andel skal have de forskellige karakterer, men bare fordi det står i en lovtekst, er det ikke ensbetydende med, at professorerne nødvendigvis vil

2 lytte til det. Systemet har allerede været brugt i forbindelse med ansøgninger til udenlandske universiteter. - Der bliver spurgt ind til, hvordan man overhovedet har kunnet tro, at lovgivning alene kunne gøre en forskel? Rasmus forklarer, at sådan er kulturen. - Rasmus fortæller, at der er kommet nye procedurer i forbindelse med klager over karakterer. Man kan nu få en lavere karakter ud af at klage, hvor man før højest kunne få at vide, at man beholdt sin gamle karakter. - Der spørges ind til, om der ikke er kommet et gebyr? Anna siger, at det kommer muligvis det er ikke vedtaget endnu, så vidt hun ved. - Det bliver pointeret, at når man klager over noget, giver man professorerne en ekstra arbejdsbyrde, hvorfor man kan argumentere for, at det er rimeligt, at man betaler dem for den ekstra tid, de skal bruge. - Anna mener, at formålet med det nye system er, at færre mennesker skal klage. Det strider imod nogle forvaltningsmæssige principper. - Rasmus slutter af med at sige, at han mener, vi bør være kritiske overfor de nye regler. Det er kun ca. 10 %, der rent faktisk plejer at klage. c) Akademisk Råd: - Troels fortæller, hvad Akademisk Råd er, og hvad deres arbejdsopgave er. - Troels fortæller om den faglige udviklingsproces, hvor Akademisk Råd har haft mange forskellige diskussioner vedrørende dette emne. Processen har haft mange konsekvenser for IFSK, men Troels henviser til tidligere referater for info om dette. Der kommer et lille intermezzo, hvor Maria sender en navne-/mailliste rundt. Desuden fortæller hun om StatsRådets konstitution. d) Universitetsbestyrelsen: - Anna fortæller om universitets bestyrelse, og hvordan denne konstitueres, samt hvilke medlemmer, denne har. Der sidder flere mennesker, der ikke kommer fra AU, end der sidder mennesker, der kommer fra AU. - Anna fortæller, at de havde møde inden sommerferien, hvor de vedtog den nye struktur. - Der er møde igen den 21/9, hvor de skal diskutere bestyrelsens konstitution. - Når der kommer nyvalg, vil Anna ikke genopstille. - Rasmus spørger ind til et højhus, der skal bygges på den grund, der lige nu er lærerseminarets P-plads. - Troels fortæller, at det stadigvæk er højtflyvende planer. Der er stadig ingenting, der er decideret fastlagt. Der er foreslået utrolig mange forskellige ting, men der kan ikke siges noget konkret. Der bliver dog tale om en udvidelse med kvadratmeter, så vidt Troels er orienteret.

3 e) Fællesrådet: - Maria fortæller om, hvad Fællesrådet er og hvilke statsrådsmedlemmer, der sidder der fra IFSK på nuværende tidspunkt. - Der har været møde inden sommerferien. Der er desuden møde onsdag den 15/ Der sidder folk fra alle mulige forskellige studier i Fællesrådet. Der sidder ingen partipolitiske medlemmer. - Der bliver spurgt ind til, om man kan være medlem af for eksempel både Frit Forum og Statsrådet. Maria forklarer, at dette kan man godt. Frit Forum og Statsrådet samarbejder i forvejen om nogle ting. Man kan dog ikke stille op for både Frit Forum og StatsRådet. - Jonas forklarer, at folk i Statsrådet har vidt forskellige politiske holdninger, men dette er irrelevant. Statsrådet fører studenterpolitik ikke partipolitik. Hvis nogen fra et parti siger noget, Statsrådet mener har relevans, lytter man selvfølgelig til dette. f) Sekretariatet - Thor fortæller, at der skal skrives en foreningsbeskrivelse til UNIvers. - Jonas, Rasmus og Jesper skriver gerne til UNIvers. - Kan Frit Forum få lov til at få ¼ af vores opslagstavler til at ophænge deres plakater på? - Nej; det får de ikke lov til, da det er Statsrådets alene. De opfordres til at henvende sig et andet sted. - Kan økonomerne (på foranledning fra Oecon-rådet) få lov til at bruge vores nye læsepladser? Ja; det kan de godt vi bruger i forvejen juristernes. - Det påpeges, at man skal undlade at læse Statsrådssekretærens mails, da dette er meget forstyrrende og gør det svært for Thor at holde styr på den indkomne post. - Der er ved at være styr på skabene. Nøglerne bliver udleveret i den kommende uge. g) Udvalg under Statsrådet: - Skal man sidde i StatsRådet for at komme med i de mange råd og nævn? Ikke nødvendigvis. Men det kan være en fordel, hvis man vil vælges til de større råd. - Der bliver spurgt ind til, hvor stor opbakningen til Statsrådet er? Maria forklarer, at opbakningen er ganske stor. De fleste studerende kender Statsrådet, og de fleste bakker op om rådets arbejde. - Jonas forklarer, at opbakningen til Statsrådet ikke som sådan er synligt stor. Men når folk har brug for Statsrådets hjælp, som det var tilfældet med den faglige udviklingsproces, bakker folk op om Statsrådet og støtter rådets initiativer. - Maria fortæller, at hvis ikke det var for Statsrådet, ville vi ikke få pladser i de nye råd på universitetet. I samarbejde med de andre studier, har vi sørget for, at vi bliver repræsenteret. Arbejdet foregår meget i det skjulte.

4 - Der spørges ind til, hvordan valget til Statsrådet fungerer? Maria forklarer, at der indtil nu har været tale om en liste med navne, der skulle godkendes, men hvis der fortsat er så stor opbakning, som det er tilfældet nu, bliver der kampvalg. - Der spørges ind til, hvor mange timer man bruger på Statsrådet? Maria fortæller, at det afhænger af, hvor meget arbejde, man ligger i det og hvilke udvalg, man sidder i. Det kan tage alt fra 1-2 timer hver 14. dag til 10 timer om ugen. - Troels pointerer, at det ikke behøver at tage så lang tid, men man kan nemt blive grebet af det, og så ender man med at bruge længere tid, end man skulle have brugt. - Maria fortæller også, at der er mange sociale aktiviteter i Statsrådet. Der er julefrokost mm. Faglig dag udvalget: ØV: PKU: PR: - Oluf forklarer, hvem der er med i Faglig Dag udvalget. - Årets faglig dag IFSK trækker fronterne op kommer til et involvere en række foredrag med en række kendisser indenfor international politik og lign. Datoen for faglig dag er den 22. september. - Er der nogen, der vil hjælpe til med Faglig Dag: - Ja: Det vil: Maria, Sarah J, Andreas S, Astrid S, Mikkel R. - Der holdes konstituerende møde efter mødet - Der er kommet nye medlemmer i PKU. PKU består nu af Jonas (Økonomi), Kathrine (Intern tovholder), Troels (Ekstern tovholder). (Troels erstatter Sarah, der er udtrådt) - Kristiane har skrevet til Kanden, men er udtrådt, hvorfor der skal findes en ny, der vil skrive artikler til bladet. Aktivitetsudvalget: - Sørger for at arrangere diverse aktiviteter. - Der skal suppleres med nye mennesker. Generel info: - Skal mødet flyttes for fremtiden? - Der stemmes: - Alle er enige om, at møderne skal flyttes til torsdag generelt.

5 Der bliver spurgt ind til, om Statsrådets præsentation i år var for useriøs og/eller seriøs. Der bliver sagt, at det var lidt gøjlet, men generelt var folk tilfredse. Det var svært at holde styr på de mange foreninger, og i denne forbindelse var det en hjælp, at det var lidt sjovt og ikke kun seriøst. Andre meddelelser: Maria: - I samarbejde med de andre institutter er der blevet holdt et møde med dekanen. - Der må være flere med fra Statsrådet end Maria selv. Hun sender nogle datoer ud med mail så er der forskellige der kan tage med til møderne. Rasmus spørger ind til forholdene omkring den nye medarbejderkantine. Har vi sagt god for det? Maria fortæller, at dette har vi sagt god for. Der er delte meninger om, hvorvidt dette er en god ide. Det er alment kendt, at instituttet mangler studiepladser, men samtidig skal man også tage hensyn til arbejdsmiljøet. Maria: - Jonas foreslår, at dette tages op med PKU, hvorfor medarbejderloungen er prioriteret højere end de nye læsepladser? Det vedtages. - Der er nedsat et udvalg, der skal tage sig af studienævnsstrukturen. Der bliver holdt baggrundsmøder med studerende fra de andre institutter. Man er velkommen til at deltage, men de foretrækker, at de kan få lov til at arbejde alene. Maria orienterer mere herom senere. - Der er kommet en artikel om Maria og den faglige udviklingsproces på nettet. Det er en artikel, der beskriver hele processen og følger hende. Man opfordres til at læse denne. - Til næste møde: Et valgpunkt. Maria stiller op som spidskandidat til bestyrelsen. Jesper: Maria: - DJØF-studerende mangler to nye mennesker på to poster. - Disse kan godt være folk, der ikke sidder i Statsrådet. - Der mangler et styrelsesmedlem i Studenterrådet. Man får vederlag for at være med (løn for 7 timers arbejde om ugen). Maria siger, at man skal have interessen for det for at melde sig, for man kommer til at bruge langt mere tid på det, end de 7 timer. 4) Godkendelse af sidste års regnskab. Det godkendes.

6 5) Budget Budgettet godkendes. Det pointeres, at der i år skal bruges flere midler til aktiviteter for de studerende. Desuden skal Statsrådet huske at søge DJØF om tilskud til diverse arrangementer. 6) Der er skiftet bank. Før havde Statsrådet sin opsparing i Alm. Brand. Bank. Denne er nu flytte til Hadsten Bank med henblik på at få en højere rente, end den vi fik i forvejen. 7) Evt. - Thor vil gerne lave lidt mere med hjemmesiden. PR tager det op der henvises til det næste møde. - Troels ønsker, at kommunikationen i forbindelse med den faglige udviklingsproces, tages op på det næste møde. - Jonas vil gerne have taget op, hvorvidt der må uddeles hand-out noter til de studerende. Det kommer på dagsordenen til næste møde. Der takkes for et godt møde. Thor informere om, at han til næste møde vil medbringe et kamera, så der kan tages nogle billeder af medlemmerne til den nye medlemsliste. Referat ved Statsrådssekretæren

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 11. møde, 24. marts 2010 Dato: 18-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 24-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 12. møde, 7. april 2010 Dato: 07-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 07-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Troels

Læs mere

StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/ Klokken 16:15 i lokale

StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/ Klokken 16:15 i lokale StatsRådsmøde 3, torsdag den 7/10 2010 Klokken 16:15 i lokale 1330-126 Til stede: Kathrine, Anna, Christian J, Pernille, Morten, Ulrik, Jeppe R, Trine, Sarah, Jeppe, Andreas, Troels, Maria, Heidi, Didde,

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b StatsRådsmøde 28.10.2010, kl. 16.15 i lokale 1330-126 Fremmødte: Rasmus, Morten, Ulrik, Ayham, Maria, Heidi, Troels, Jesper, Janus, Didde, Simon, Sara, Jeppe R., Pernille, Louise, Trine, Jonas, Kathrine.

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 10. møde, 12. marts 2010 Dato: 02-03-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 12-03-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Oluf

Læs mere

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min)

REFERAT. 11. oktober 2011 kl Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde. 1. Formalia (5 min) 11. oktober 2011 kl. 18.00 Nobelsalen, bygning 1451, lokale 120 Artsrådsmøde REFERAT 1. Formalia (5 min) Dato: 11. oktober 2011 Side 1/6 Navnerunde: Peter filosofi, Sune kl. Ark., Maja filosofi, Helle

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 27.10 2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er dirigent, Ida er referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde Referat er godkendt. Dagsorden er

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

Kapitel 1: StatsRådets Formål 1 Rådets navn er StatsRådet, og det er hjemmehørende på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet.

Kapitel 1: StatsRådets Formål 1 Rådets navn er StatsRådet, og det er hjemmehørende på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. StatsRådets vedtægt Kapitel 1: StatsRådets Formål 1 Rådets navn er StatsRådet, og det er hjemmehørende på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. 2 StatsRådet er den officielle repræsentation af

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

8) Fagcafeer i Kognitions Psykologi d.5.december og Statistik1 d.16.januar.

8) Fagcafeer i Kognitions Psykologi d.5.december og Statistik1 d.16.januar. Psykrådsmøde torsdag den 20. november 2014 Dagsorden: 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer og referent 3) Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde 4) Mad efter næste møde 5) Kampagne-nyt (orientering

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014

Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 Referat fra Psykrådsmøde den 11. December 2014 1) Velkommen 2) Valg af ordstyrer: Alexander og referent: Mie 3) Dagsorden og referat fra sidste møde er godkendt 4) Dispensation for studenterrepræsentanter

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april

Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Referat af møde i Kemisk Studenterråd onsdag d. 26 april Tilstedeværende: Cindy Knudsen Jesper Simonsen Kirsten Ørnsbjerg Jensen Lene Mosegaard Maria Riber-Hansen Markus Klinger Mette Schmøkel Stine Kristensen

Læs mere

Referat af besty-møde d. 1 juni 2013 på Testrup Højskole kl. 8.30

Referat af besty-møde d. 1 juni 2013 på Testrup Højskole kl. 8.30 Referat af besty-møde d. 1 juni 2013 på Testrup Højskole kl. 8.30 Til stede var: Astrid, Mikkel, Anders, Andreas, Morten, Tobias og Tilde 1.Godkendelse af referat + valg af ordstyrer 2. Evaluering af Forårsweekenden

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den

Referat, Oeconrådsmøde, mandag den Referat, Oeconrådsmøde, mandag den 10.11.2014 1. Valg af dirigent og referent Mette er valgt som dirigent, Ida er valgt som referent. 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde den 27.10.2014.

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset

Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl Loungen, Medicinerhuset Dagsorden til MR møde d. 10. december 2013 kl. 17 19 Loungen, Medicinerhuset 1. Valg af ordstyrer og referent: Ordstyrer: Khoa Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Rettelse til referat:

Læs mere

Studenterrådet ved KU s høringssvar til Forslag til Lov om ændring af universitetsloven

Studenterrådet ved KU s høringssvar til Forslag til Lov om ændring af universitetsloven Studenterrådet ved KU s høringssvar til Forslag til Lov om ændring af universitetsloven Studenterrådet ved Københavns Universitet har med stor interesse læst Forslag til Lov om ændring af universitetsloven.

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

Vedtægter for SAMRåd ved RUC

Vedtægter for SAMRåd ved RUC Vedtægter for SAMRåd ved RUC Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er SAMRåd. Foreningen har hjemsted på Roskilde Universitet. Artikel 2: Formål 2 Formål Stk. 1 Foreningen

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 15/ kl i Frokoststuen på Folkesundhed: M e d i c i n e r R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å L æ g e v i d e n s k a b Dagsorden til MR-møde d. 15/12 2011 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Henrik

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Bestyrelsen referat Aalborg, d. 15. oktober 2009 Dagsorden 1. Formelt (B) [10 min] 2. International komite (ODB)[15 min] 3. Regnskab (ODB)[60 min] 4. Kandidat til bestyrelsen (ODB)[15 min] 5. Microsoft

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING NAVN OG AFGRÆNSNING 1. Selskabets navn er Selskab for Evidensbaseret Coaching af Dansk Psykolog Forening. Stk. 2. Selskabet er oprettet i medfør af love

Læs mere

Referat af MR møde (opsupplerende) d

Referat af MR møde (opsupplerende) d Referat af MR møde (opsupplerende) d. 12.2.13 Fremmødte medlemmer: Heidi, Søren, Ane, Henrik, Morten, Anna, Anders, Jonatan, Marie M, Kira, Søren L, Lasse, Bjørn, Rikke, Anne Dorthe, Ellen, Lise, Sidsel,

Læs mere

Dagsorden godkendes efter en mindre omrokering af punkterne under punkt 6 Politisk udvalg.

Dagsorden godkendes efter en mindre omrokering af punkterne under punkt 6 Politisk udvalg. OECONRÅDSMØDE 7. oktober 2013, kl.16.15 18.15 Til stede: Christoffer, Nina, Rasmus, Nanette, Krista, Peter, Vibeke, Mette, Sara, Heidi, Per, Kristian, Mathias, Agnete, Nikolaj, Mikkel, Maria, Mette, Morten,

Læs mere

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014

Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Referat, Oeconra dsmøde, den 19. marts 2014 Deltagende til mødet: Peter, Mette S, Marie, Mikkel, Mads, Heidi, Louise, Rasmus, Morten, Mette M, Kirsten, Adam, Nina og Oskar. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den

Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den Referat: Konstituerende Oeconrådsmøde Torsdag den 3.12.2015 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Martin Duus Referent: Ingrid Navnerunde: Martin, Hilde, Charlotte, Louise, Dorethe, Marie, Ida, Mikkel,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget

Referat af generalforsamling Region Midt, Himmelbjerget Referat af generalforsamling Region Midt, 10.5.2016 Himmelbjerget 1. Valg af dirigent, samt uvildig referent. Dirigent: Tanja Midtgaard Poulsen Referent: Ulla Bak 2. Aflæggelse af årsberetning ved Tanja

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser'

Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Noter til ressourcen 'At håndtere uoverensstemmelser' Uoverensstemmelser kan dreje sig om sagen og værdierne og / eller om personen. Det er vigtigt at være bevidst om forskellen! Uenighed om sagen Vi mennesker

Læs mere

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie Referat Bestyrelsesmøde Dato: 11 Juni Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie 1) Valg af dirigent - Emilie 2) Valg af referent - Sophia

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014

Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 Referat af Studenterrådets generalforsamling 22. november 2014 1. Velkomst til generalforsamlingen 2. Formalia a) Valg af dirigenter: Stefan Larsen og Jakob Ruggaard er valgt som dirigenter. b) Valg af

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d 25. marts 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

Dagsorden, Oeconrådsmøde, mandag den

Dagsorden, Oeconrådsmøde, mandag den Dagsorden, Oeconrådsmøde, mandag den 29.9 2014 1. Valg af dirigent og referent a. Dirigent: Mette b. Referent: Lotte 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde den 8. September 2014 a. Godkendt

Læs mere

Koncept for møde om kommunalpolitik i UPF

Koncept for møde om kommunalpolitik i UPF Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 6. maj 2009 Koncept for møde om kommunalpolitik i UPF Mødet vil finde sted d. 13 maj, 2009 i lokale 407 på studenterhuset. Tidspunktet for mødestart vil være klokken

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening

Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening Inkl. referat Generalforsamling 2014 Torsdag d. 9. april 2015 kl. 16-19 Dagsorden a) Valg af dirigent og referent b) Fastsættelse af forretningsorden c)

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole.

Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl på Kirke Hyllinge skole. Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 19.april 2016 kl.19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte stemmeberettigede 4.

Læs mere

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi

Gentlemen s Finest. 1. Godkendelse af referat. 2. Gentlemen s statusser. 3. Gennemgang af to- do listen. 4. Økonomi Gentlemen s Finest Bestyrelsesmøde d. 3.11.11 + 4.11.11 Tilstedeværende: Torsdag: Jeppe Vestenaa, André Jensen, Benjamin Trock Fredag: André Jensen, Benjamin Trock Fraværende: Torsdag: Adalsteinn Sæmundsson

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Institut d'etudes Politiques de Paris (Sciences Po) Land: Frankrig Periode: Fra: 1/9-2013 Til:

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014

Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. april 2014 Punkt 1: Godkendelse af sidste referat - Ingen indvendinger Punkt 2: Nyt fra de forskellige udvalg Politisk udvalg ved Merete: - Opdatering på overenskomstforhandlinger

Læs mere

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00

Referat fra. Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening. Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Referat fra Generalforsamling for Dansk Australsk New Zealandsk Venskabsforening Lørdag den 26. april 2008 kl. 13.00 Formanden bød velkommen og opdaterede deltagerlisten. Der var 22 deltagere tilstede.

Læs mere

Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet

Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet Statut for Oeconrådet Aarhus Universitet Statut for Oeconrådet, Aarhus Universitet Side 1 af 7 Statut for Oeconrådet ved Aarhus Universitet Kapitel 1: Tilknytningsforhold 1. Oeconrådet er et studenterpolitisk

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 05. juli 2015. Dagsorden OSK møde i SoV, d. 05.7.15 kl. 10:00 på Kornbakken. Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011

Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 4. februar 2011 Referat af bestyrelsesmødet 31. januar 2011 1. Formalia Referent: Sørine Wredstrøm Dirigent: Toke Høiland-Jørgensen Afbud: Ask Gudmundsen, Mia Jo Otkjær, Astrid Østergaard, Bjørn Ekstrøm,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

DJØF studerende får orientering under punkt 3. Med denne tilføjelse er dagsorden og referat fra sidste møde godkendt.

DJØF studerende får orientering under punkt 3. Med denne tilføjelse er dagsorden og referat fra sidste møde godkendt. Referat fra Politrådsmøde tirsdag d. 21. maj 2013 1. Valg af ordstyrer og referent. - Nickels vælges som ordstyrer - Nanna vælges som referent 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra sidste møde DJØF

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, EO, HC, KFG, KA, EJ, MJM, KBK, KDP, LM, MM, Torben Afbud: Fravær: TIO Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC

Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC Indholdsfortegnelse Forslag til dagsorden Forretningsorden Bestyrelsens beretning Regnskab og budgetter Indkomne opstillingsgrundlag til bestyrelsen Ændringsforslag

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 30. november 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 10. maj kl. 17, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand (LR) Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand (RL) Paw Leon Andersen, kasserer (PA) Andreas

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået)

Baren: Tager imod lånet, og betaler det tilbage i rater (som vi har foreslået) Referat af FAPIA-bestyrelsesmøde 20.5 Ordstyrer: Pernille S Referent: Thorsten Rettelser eller kommentarer til sidste referat? Nej To-do listen pr. slut marts er gennemgået Ny to-do er oprettet Status:

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den

Referat: Oeconrådsmøde - mandag den Referat: Oeconrådsmøde - mandag den 09.05.2016 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Marie Referent: Louise 2. Godkendelse af dagsorden og referat fra mødet d. 11.04.2016 Referat fra mødet d. 11.04.2016:

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed.

Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl Frokoststuen på Folkesundhed. Referat af MR-møde d. 4. november 2013 kl. 17-19 Frokoststuen på Folkesundhed. 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Agnes Referent: Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: MCQ opgave (ikke

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej

Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej Referat og ny dagsorden fra OSK-møde i Nordjylland Torsdag den 1. november Kl. 18.30 Multihuset Skelagervej 1. Sindsrobøn. 2. Præsentationsrunde og afbud. GSR er: Friheden: GSR Mikkel Lyset: Christian

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 1. februar 2015. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat og beslutningslog

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007

Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Referat fra Generalforsamling i Dansk Sociologforening d. 24. februar 2007 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Budget for foreningen 2005,

Læs mere

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja.

Der stilles spørgsmål til om vores egen afholdelse af Politikkonference har en seperat konto for den gængse politikkonference-konto. Det har den ja. 1. Referat 1. Åbning og konstituering Formand Michael Vedel åbnede generalforsamlingen og bad om at få tilføjet et punkt på vegne af bestyrelsen om valg til formand, da Michael træder af som formand efter

Læs mere

Referat fællesrådsmøde - Ordinært -

Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Referat fællesrådsmøde - Ordinært - Tirsdag d. 13.09.11 kl. 19.15-22.00 Studenternes Hus, mødelokale 1 Fredrik Nielsens Vej 2-4 8000 Aarhus C Tlf 8942 5464 Fax 8942 5474 Mail sr@sr.au.dk Tilstedeværende

Læs mere

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde

Online Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde FORMALIA: Hvor: Referent: Frederikke Ordstyrer: Deltagere: Alle (,,, Nynne, Tilde,, Frederikke og Sabina) Ikke tilstede: Ingen 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer 2):

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Indhold Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium... 1 1: Navn og formål... 2 2: Medlemmer... 2 3: Organisation... 3 4: Stormøde... 3 5: Økonomi...

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110

AARHUS UNIVERSITET. UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 UDKAST LSU Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet referat af møde 3 Mandag den 1. juli 2013 kl. 9.30, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Jørgen Bundgaard Nielsen Erland U.

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00 Mødeindkaldelse 10. april kl. 17.00 Hos: Kristian, Ingersvej 5, 3. sal tv, 8220 Brabrand Afbud/senere ankomst: Anne, tlf. 42 70 98 23 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Meimei 2) Valg af referent: Anne 3)

Læs mere