Velkommen til førskolen Leders navn: Michael Nielsen. Michael leder slagets gang i førskolen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til førskolen Leders navn: Michael Nielsen. Michael leder slagets gang i førskolen."

Transkript

1 Velkommen til førskolen 2019 Leders navn: Michael Nielsen Michael leder slagets gang i førskolen.

2 Præsentation af førskolepersonalet: Connie Pædagog fra Galaksen Christina PAU- studerende Marie Pædagogisk assistent fra Spirehuset Veronika - Nyansat pædagog Med sprogkundskaber i: Slovakisk Engelsk Tjekkisk Tysk Spansk Polsk Dansk

3 Mandag den 1. april starter førskolen op. Der starter i alt 45 børn, som bliver fordelt på 2 grupper. Hver gruppe vil have 2 faste medarbejdere tilknyttet, som står for den indledende undervisning. Grupperne er ikke de kommende 0 klasser.

4 Førskolens fokusområder. Fællesskab, venskab, tryghed, leg og relationer. Introduktion til børnehaveklassen Skoleparathed (lytte, modtage, udføre, arbejde individuelt, samarbejde mm) Introduktion til skolebibliotek.

5 Bustransport. Vi henter og følger ned til skolens busstoppested i førskoleperioden hvis nogen skulle have behov for det. Denne service ophører dog ved skolestart, da vi ikke længere har de samme ressourcer. Dog følges børnene i skole, til og fra SFO de første 14 dage, så de lærer vejen at kende. Vi tager dem således også med retur fra skole til SFO om eftermiddagen, hvis de er indmeldt SFO.

6 Fødselsdage. Fejres gruppemæssigt i førskolen. Her kan medbringes kage, frugt, slik, saft eller andet Husk kage til lederen Pædagogisk dokumentation. Pædagogerne sørger for at der ugentligt kommer dokumentation op på opslagstavlen, så forældrene kan følge med, via billeder og ord, de tanker og ideer pædagogerne arbejder med i førskolen Det er en god ide, at give sig tid til sit barn ved afhentning, herunder kigge på tavlen og lade barnet forklare. Sagt med andre ord; vis interesse for barnets undervisning.

7 Kontakt til SFO. SFO en/ Førskolen kan kontaktes på forskellig vis. Herunder på: Mobilnummer: På samme nummer kan sendes SMS-besked. Michael kontaktes på: Telefon: Eller mail: Vi vil opfordre alle forældre til at bruge SFO ens tabulex system, som giver mange muligheder for at lave både permanente og hurtige aftaler. Heidi gennemgår tabulex og kan altid opsøges, indenfor arbejdstid, hvis det driller. Ind- og udmeldelser foregår alene via Vejen kommunes hjemmeside. Man kan kontakte Laila Kastbjerg (pladsanvisningen) på tlf: hvis det driller.

8 Åbningstider. Mandag Torsdag kl Fredag kl Børn i førskolen har adgang inden for hele tidsrummet. Syge børn eller andet fravær. Indgives af forældrene via SFO ens/førskolens tabulex system. Det er vigtigt at indgive fravær, dels for at skabe en skolekultur for barnet, hvor barnet forstår betydningen af at gå i skole, og dels for at pædagoger, lærer, klassekammerater ikke venter forgæves med planlagte aktiviteter. Linket til tabulex findes på skolens hjemmeside under fanen SFO, og kan tilgås med nem id.

9 Dagsplan. 6:15 Fælles morgenspisning medbragt mad kan nydes. 9:00 Fremmøderegistrering. Børn i førskolen skal senest møde kl. 9:00, da gruppeaktiviteterne starter kl. 9:15. Fridage er naturligvis tilladt, vi opfordrer dog til at disse ikke falder på dage, hvor børnene skal på besøg i børnehaveklassen. 11:30 Madpakker spises (ingen drikkedunke) vi serverer vand på bordene. Fast ude-tid over middag. 13:30 Får børnene medbragt frugt. 14:00 SFO åbner for øvrige børn (0 og 1 klasse). Her åbnes for fri leg, hvor førskolebørnene kan indgå i fællesskaber på tværs af årgangene. Børnene skal huske at sige farvel til en voksen, inden de forlader SFO. Skiftetøj. Børnene får, ligesom i børnehaven, deres egen garderobe rum, hvor de kan have skiftetøj liggende. Husk navn i tøjet, samt holde det ajour med rent tøj.

10 Temaperioder. I førskolen arbejder vi med forskellige temaer i ca. 14 dage af gangen. Temaerne følger skolens pædagogiske læreplaner, og der arbejdes således ud fra 6 følgende kompetenceområder: Sprog Matematisk opmærksomhed Naturlige fænomener Kreative og musiske udtryksformer Krop og bevægelse Engagement og fællesskab. De kan således bla. pakkes ind under temaer som: Trafik Familie Venskaber Kreative udtryksformer Motion Natur Skolekultur Musik mm.

11 Førskolens aktivitetskalender. Aktivitetskalenderen udarbejdes slut marts af førskolepersonale og Michael. Kalenderen kan efterfølgende findes på skolens hjemmeside under SFO. I kalenderen fremgår det tydeligt, hvilke uger børnene skal arbejde med hvilke emner. Det fremgår hvilke pædagoger der er primus motor for de forskellige emner, herunder hvem i kan forvente har et mere uddybende kendskab til emne og fremførelse. Det fremgår i kalenderen hvornår børnene skal besøge børnehaveklasserne. Og sidst men ikke mindst, hvornår børnene holder afslutningsfest i førskolen.

12 Fælles legeplads med Galaksen. Førskolen deler legeplads med børnehaven, og skal derfor lære at vise hensyn til små, når de suser af sted på mooncars, eller laver andre vilde aktiviteter. Legepladsen er et fælles ansvar de to institutioner imellem. Det er således vigtigt at vi lærer børnene at rydde op efter sig selv, så vi kan finde legesagerne hvor de hører hjemme. Efter kl hvor SFO en starter op, har vi, for det meste, legepladsen for os selv.

13 Førskolen betyder. Hvis barnet er tilmeldt førskoleordningen, bliver barnet overflyttet fra børnehave til SFO den 1. april. Børnene er automatik udmeldt førskoleordningen den 1. juli, og derfor skal i sørge for at indmelde dem i SFO, hvis i ønsker pasning til august. (Ikke med det samme) Betaling sker først fra den dag de indmeldes i SFO, dvs. tirsdag den 12. august, hvis man venter til skolestart hvor børnehaveklassen begynder. Har I brug for pasning fra 1. august, skal I således huske at indmelde barnet fra denne dato. Indmeldes barnet før skolestart. Husk da at SFO ens moduler er som følgende: Morgenpasning: 6:15 8:00 Eftermiddagsmodul: 7:50 17:00 (Fredag til 16:00) Fuldtidsmodul: 6:15 17:00 (Fredag til 16:00) I år gælder mandag den 29,30 og 31. juli som en del af det modul man tilkøber for 1. august.

14 Sommerferiepasning. Fra den 1. juli og 4 uger frem, er der mulighed for at tilkøbe pasning i denne periode, dog kun hele uger. Pasningen tilkøbes som fuldtidsmodul. Tilmeldingsfristen for sommerferiepasning er den 31. marts, hvor I giver bindende tilsagn. Tilmelding sker via blanketter, som SFO sender ud den 13. marts, grundet reguleringer i takst og normering. Blanketten skal fysisk returneres uanset om man har brug for pasning eller ej, på den måde kan vi bedst fordele ressourcerne, så I og børnene får mest mulig kvalitet for pengene. Er der 17 børn eller derunder tilmeldt denne periode, kan pasningen af børnene foregå i den nærmeste SFO, der er tættest på at opretholde normen på de 17 børn.

15 Formålet med førskolen. At lave en glidende overgang fra børnehave til skole via førskolen. At børnene får udfordringer svarende til de nye rammer, de befinder sig i. At samarbejdet mellem børnehave og skole/sfo intensiveres. At gruppekonstellationer ifht; leg læring og trivsel undersøges, og kommende 0 klaser formes.

16 Som en del af det filter der anvendes for at lave de mest homogene klasser, kigges der på følgende: Relationer Progression Faglighed Socialt Daginstitution Køn Aldersspredning Sprogvurderinger

17 Målet for førskolen. Der arbejdes i henhold til de overordnede børnepolitiske mål. Førskoleordningen skal indholdsmæssigt rumme elementer fra børnehaven, samt elementer med udgangspunkt i skoleparathed. Der fokuseres således på de 5 til 6 åriges udvikling, med bevidsthed om at de skal starte i skole til august 2019.

18 Pædagogiske læreplaner. Der tages udgangspunkt i det enkelte barns alsidige personlighedsudvikling. Det betyder at der arbejdes med at børnene: Oplever at være en del af en gruppe Bevidstgøres om egne kompetencer med fokus på skoleparathed Lærer at anerkende og respektere hinanden og de voksne der underviser. Oplever tryghed og tillid i deres relationer til voksne og andre børn. Samarbejder med hinanden og deltager i beslutningsprocesser. Snuser til begrebet VFL (vurdering for lære).

19 Samarbejdspartnere. I førskoleordningen vil der fortsat være samarbejde med fagpersoner som fesk. Talepædagog, psykolog, sagsbehandlere og fysioterapeuter. Samarbejdet mellem førskolegruppens voksne, børnehaveklasselederne og SFOpersonalet formaliseres. Det samme gælder samarbejdet mellem personalet i førskoleordningen og personalet i børnehaven i overgangsperioden. I forældresamarbejdet ligger vi vægt på positiv og åben kontakt i et ligeværdigt og gensidigt informationsniveau.

20 SFO Personalet. Leder Souschef Pædagog og TR Pædagog Pædagog Pædagog Medhjælper Michael Heidi Lene Joline Julie Jan Irene Studerende

21 Tabulex Kommunikationsredskab og informationsredskab til forældre og pædagoger i SFO og førskole. Kan bla. bruges til: Kontaktoplysninger Oprette aftaler Både løse og faste Nyhedsoversigt Ikonet kan hentes ned via safari på telefonens hjemmeskærm. Hvis i oplever at Tabulex driller kontakt da Heidi eller Jan i SFO.

Rødding skoles sfo. Velkommen i Førskole Præsentation: Heidi, Sanne, Allan, Charlotte, Lene, Gunver og Nicolai.

Rødding skoles sfo. Velkommen i Førskole Præsentation: Heidi, Sanne, Allan, Charlotte, Lene, Gunver og Nicolai. Rødding skoles sfo Velkommen i Førskole Præsentation: Heidi, Sanne, Allan, Charlotte, Lene, Gunver og Nicolai. Vi starter fredag d. 1. april 2016. 46 børn. Børnene bliver fordelt ligeligt i 2 grupper (rød

Læs mere

Forældreråd. Formål med førskolen.

Forældreråd. Formål med førskolen. Egne noter Formål med førskolen. Formål med førskolen er at lette overgangen fra dagtilbud til Skole/SFO. Børnene skal føle tryghed og tillid til personalet i førskolen og SFOen. De skal præsenteres for

Læs mere

MINI VULKANEN. Den gode overgang fra børnehave til skole

MINI VULKANEN. Den gode overgang fra børnehave til skole MINI VULKANEN 2019 Den gode overgang fra børnehave til skole Mini Vulkanen Østermarkskolens førskolegruppe Mini Vulkanen er et tilbud til børn, som er indmeldt i skole og forventes at påbegynde undervisningen

Læs mere

MINI VULKANEN. Mini SFO-en børnehaveplads i skolens rammer.

MINI VULKANEN. Mini SFO-en børnehaveplads i skolens rammer. MINI VULKANEN 2013 Mini SFO-en børnehaveplads i skolens rammer. MINI VULKANEN Østermarkskolens førskolegruppe Mini Vulkanen er et tilbud til børn, som er indmeldt i skole og forventes at påbegynde undervisningen

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

TSFO Skoleåret 2019/20

TSFO Skoleåret 2019/20 T TSFO Skoleåret 2019/20 TSFO på Auning Skole Velkommen i TSFO TIDLIG SFO modtager pr. 01.04.19 de børn, der skal starte i 0. klasse på Auning Skole pr. august 2019. Vi er en storbørnsgruppe sammensat

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Tlf. nummer Åbningstider Fremmødekontrol Morgenmad Skoletasker Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Information og praktiske oplysninger Tlf. nummer... 3 Åbningstider... 3 Fremmødekontrol... 3 Morgenmad... 4 Skoletasker... 4 Garderober... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. P.Plads... 4 Aflevere børn...

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Førskole Formålet med førskolen:

Førskole Formålet med førskolen: Førskole I forbindelse med modtagelse af førkolebørn den 1. maj hvert år, har vi udarbejdet en beskrivelse af førskoleforløbet vedr. det pædagogiske og praktiske. Formålet med førskolen: At hjælpe børnene

Læs mere

MINI KVISTEN 1.april 2019

MINI KVISTEN 1.april 2019 MINI KVISTEN 1.april 2019 Aalestrup skoles mini SFO Mini Kvisten er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august 2019. Vesthimmerlands

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Glidende Overgang Ødis SFO

Glidende Overgang Ødis SFO Glidende Overgang Ødis SFO Velkommen til glidende overgang. Kære forældre og børn i Glidende overgang. Velkommen til Ødis Skoles SFO. Vi har glædet os til at møde jer og ser frem til, at skulle være sammen

Læs mere

Velkommen på Løsning Skole

Velkommen på Løsning Skole Velkommen på Løsning Skole Informationsfolder til nye skolestartere 2018/19 Løsning Skole Ny Skolegade 13 8723 Løsning Tlf. 7974 1166 www.losning-skole.dk Kære forældre. Velkommen til Løsning Skole. Løsning

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla 2017-2018 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede sig, alt efter

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Velkommen til BillundSkolen

Velkommen til BillundSkolen Velkommen til BillundSkolen - Praktiske oplysninger Kære forældre I dette hæfte har vi forsøgt at samle så mange praktiske oplysninger som muligt omkring førskolen. En del af disse oplysninger vil også

Læs mere

SFO/Tidlig SFO. Valhalla

SFO/Tidlig SFO. Valhalla SFO/Tidlig SFO Valhalla Revideret november 2014 Valhalla er: Et sted, hvor børnene har aktiv indflydelse på dagens indhold. Et sted, hvor børnene kan være aktive i leg, kan eksperimentere, slappe af, kede

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen til Trollskoven

Velkommen til Trollskoven Velkommen til Trollskoven Information til nye børn og forældre TROLLESGAVE 5 A, Fensmark, 4684 Holmegaard, Tlf. 55884634 / 25450090. Mail-adresse: Frit Fensmark@naestved.dk Hjemmeside: www.holmegaard.dk/holmegaardskolen

Læs mere

Telefon: SFO: 76 81 36 50 / 30 50 70 81 E-Mail: vibwh@vejle.dk Adresse: Give Skoles SFO, Torvegade 81, 7323 Give

Telefon: SFO: 76 81 36 50 / 30 50 70 81 E-Mail: vibwh@vejle.dk Adresse: Give Skoles SFO, Torvegade 81, 7323 Give Telefon: SFO: 76 81 36 50 / 30 50 70 81 E-Mail: vibwh@vejle.dk Adresse: Give Skoles SFO, Torvegade 81, 7323 Give Vi vil med denne folder byde nye børn og forældre velkommen til Give Skoles SFO og ser frem

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf

Fristedet. Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej Brørup Tlf Fristedet Holmeåskolen`s SFO Hovborgvej 1 6650 Brørup Tlf. 79 96 51 57 Revideret 20.8.2013 Indholdsfortegnelse Velkommen i Fristedet 3 Ansatte i Fristedet 3 Åbningstider 3 Lokaler 4 Udendørsfaciliteter

Læs mere

Velkommen til. Bavnestræde 36, Dalby 4690 Haslev Tlf: 30 84 32 63 (0. og 1. årgang) Tlf: 30 70 51 40 (2. og 3. årgang)

Velkommen til. Bavnestræde 36, Dalby 4690 Haslev Tlf: 30 84 32 63 (0. og 1. årgang) Tlf: 30 70 51 40 (2. og 3. årgang) Velkommen til Bavnestræde 36, Dalby 4690 Haslev Tlf: 30 84 32 63 (0. og 1. årgang) Tlf: 30 70 51 40 (2. og 3. årgang) Skolefritidsordningen kaldes i daglig tale SFOdin og er for Bavneskolens skolebørn

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece Børnehuset Spentrup Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Spentrup/Haldvej Børnehaven Haldvej har omkring 50 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven Haldvej er en del af Spentrup Børnehus som også

Læs mere

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl.

Børnehaveafdelingen. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. Vores åbningstider: Mandag til torsdag kl. 6:30-17:00 Fredag kl. 6:30-16:00 Vi åbner i vuggestuen kl. 6:30-8:00 Vores adresse: Kierulffsvej 2, 4200 Slagelse E-mail adresse: bhnord@slagelse.dk Børnehaveafdelingen:

Læs mere

ForårsSFO på Abildgårdskolen

ForårsSFO på Abildgårdskolen ForårsSFO på Abildgårdskolen En god start på et godt skoleliv 2019 Indhold Forord Børne- og læringssyn Etablering af nye fællesskaber Læring og motivation Tryghed og trivsel Eksempel på aktivitetsplan

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Glidende overgang Lyshøj SFO

Glidende overgang Lyshøj SFO Glidende overgang 2015 Lyshøj SFO Velkommen til Glidende overgang - GLO GLO er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Lyshøjskolen i SFO 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene lære

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø

qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh jklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwer tyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjklæø Havreloftet Havrehedskolen Rugårdsvej 729 5462 Morud Skolens hjemmeside: Velkommen Til Havreloftets Mini-SFO På Havrehedskolen qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfgh www.havrehed-sk.skoleintra.dk

Læs mere

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Velkommen til Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Hadsten Børnehave er en selvejende institution Vores institution skal være et sted, hvor både børn og voksne

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud

Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Velkommen til Havrehedskolens førskole afd. Morud Målsætning for førskolegruppen Børnene i førskolegruppen skal opnå glæde ved at gå i skole. De skal være trygge i forhold til de ansatte samt kunne færdes

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst.

Myretuen. Maribovej 3B 4960 Holeby. Myretuen tlf Skovgruppen tlf / myretuen.lolland.inst. Maribovej 3B 4960 Holeby Myretuen tlf. 54607107 Skovgruppen tlf. 20232119/20235149 E-mail: myretuen@lolland.dk myretuen.lolland.inst.dk 1 Velkommen i Myretuen Kære børn og forældre Vi vil hermed byde jer

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

SYDFALSTER SKOLE. Mål- og indholdsbeskrivelse, Sydfalster Skole SFO. SFO ens medvirken til at udmønte kommunens sammenhængende børnepolitik.

SYDFALSTER SKOLE. Mål- og indholdsbeskrivelse, Sydfalster Skole SFO. SFO ens medvirken til at udmønte kommunens sammenhængende børnepolitik. SYDFALSTER SKOLE Mål- og indholdsbeskrivelse, Sydfalster Skole SFO SFO ens medvirken til at udmønte kommunens sammenhængende børnepolitik. SFO er en del af skolens virksomhed og arbejder under folkeskolelovens

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Åparkens Børnehave. Velkommen

Åparkens Børnehave. Velkommen Åparkens Børnehave Velkommen Åparkens børnehave er et levende sted, hvor børnenes leg, fantasi og kreativitet er i højsædet. Vi tilbyder børnene alsidige rammer og aktiviteter, som tilgodeser børnenes

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO:

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO: VINDING SFO Adresse: Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: 7585 7254 Tlf. Vinding SFO: 7585 8033 E-mail: pigra@vejle.dk Personale i SFO Personalegruppen i skoleåret 2018/2019: Leder: Pia Lykke

Læs mere

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre Velkommen på Hældagerskolen Informationsfolder til nye forældre Kære forældre At starte i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men også for dig som forælder. Vi har derfor lavet denne folder, da

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

ALDERSINTEGRERET INDSKOLING Skovvangskolen

ALDERSINTEGRERET INDSKOLING Skovvangskolen Skovvangskolen 2018 19 1 Indhold Præsentation af den aldersintegrerede indskoling Side 3 En anderledes skolestart Side 4 Indskolingen SFO Struktur Side 5 Skema Side 6 Skole hjem samarbejde Side 7 Dannelse

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Klar Parat Skolestart

Klar Parat Skolestart Klar Parat Skolestart Januar 2013 Espergærde Skole tlf. 4928 1660 www. espergærdeskole.dk Hvad er en børnehaveklasse? Børnehaveklassen er kort fortalt en god start på et langt skoleforløb. Børnehaveklassen

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Børnehaven har plads til 48 børn i alderen 3-6 år og vi er delt

Læs mere

Velkommen til Kirsebærhuset.

Velkommen til Kirsebærhuset. Velkommen til Kirsebærhuset. Et kommunalt integreret dagtilbud Idrætsvej 73-75 2650 Hvidovre Tlf.: 72 48 99 44 1 Velkommen. Kirsebærhuset består af fire stuer: På hver stue er der to pædagoger og en medhjælper/studerende

Læs mere

Velkommen til Åløkkeskolen

Velkommen til Åløkkeskolen Velkommen til Åløkkeskolen Præsentation Mette, pædagog Susanne, pædagog Rudi, pædagogisk assistent Mathias, pædagogmedhjælper Julie, pædagogmedhjælper Jeppe, PAU studerende Søren, SFO leder Værdigrundlag

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

Velkommen i Børnehaven Myretuen

Velkommen i Børnehaven Myretuen Velkommen i Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej Skive Tlf

SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej Skive Tlf SKOLEFRITIDSORDNINGEN RESEN SKOLE Furvej 9 7800 Skive Tlf. 99157595 Hvad kendetegner Resen SFO Vi arbejder ud fra skolens fællesskabsværdier: - Er der plads til alle, men ikke til alt - Ved vi, alle vil,

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen til Gummerup SFO

Velkommen til Gummerup SFO Velkommen til Gummerup SFO SFO ens telefon er åben kl.7 8 og 14.10 16.45 (fredag til kl. 16.00) Tlf.nr. 64 74 78 78 Steen træffes på kontoret på tlf.nr. 64 74 78 77 el. mobil 23 46 47 62 Kære XXXXX Personalet

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

MINI KVISTEN 1. maj 2018

MINI KVISTEN 1. maj 2018 MINI KVISTEN 1. maj 2018 Aalestrup skoles mini SFO Mini Kvisten er et tilbud til børn, som er indmeldt i skolen og forventes at påbegynde undervisningen i børnehaveklassen i august 2018. Vesthimmerlands

Læs mere

Velkommen i Børnehaven Myretuen

Velkommen i Børnehaven Myretuen Velkommen i Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre HJERTELIG VELKOMMEN til FRISENBORG.

Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre HJERTELIG VELKOMMEN til FRISENBORG. Forældrebestyrelsen og personalet vil gerne byde børn og forældre HJERTELIG VELKOMMEN til FRISENBORG. Frisenborg. Frisenborg blev bygget i 1987 og er en aldersintegreret institution. P.t. har vi 80 børnehave-børn

Læs mere

Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse

Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse Velkommen til Selde Børnehave Natur, leg og Bevægelse Skolebakken 10, Selde 7870 Roslev Tlf. 99 15 64 70 www.seldeboernehave.dk chls@skivekommune.dk Mobil: 2497 8609 Velkommen til Selde Børnehave. Med

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf.79965610 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Som skolestarter forventer skolen at barnet har øvet sig i nedenstående;

Som skolestarter forventer skolen at barnet har øvet sig i nedenstående; Som forældre kan I forvente en skole, der vægter, at I og Jeres barn oplever skolen som en tryg og stabil ramme for barnets faglige og sociale læring. Vi tager udgangspunkt i det enkelte barn, så starten

Læs mere

Vi vil gerne byde jer velkommen i Børnehaven Juelsbo. Ny Skolegade 15-8723 Løsning - Tlf. 75 65 18 84

Vi vil gerne byde jer velkommen i Børnehaven Juelsbo. Ny Skolegade 15-8723 Løsning - Tlf. 75 65 18 84 Vi vil gerne byde jer velkommen i Børnehaven Juelsbo. Ny Skolegade 15-8723 Løsning - Tlf. 75 65 18 84 Velkommen. Børnehaven Juelsbo : Er en kommunal institution, åbnede d. 11.08.80 i to ombyggede lærerboliger,

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus VELKOMMEN TIL Gelsted Børnehus Gelsted Børnehus Koldinghave 3 5591 Gelsted Telefon 8888 5456 Gelsted Børnehus er bygget i 2013. Vi bor på en stor grund i tæt forbindelse med skole, SFO og hal. Energien

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

DesignBørnehuset SanseSlottet

DesignBørnehuset SanseSlottet DesignBørnehuset SanseSlottet Vi vil gerne byde jer velkommen i Designbørnehuset SanseSlottet. SanseSlottet er en afdeling af Børnehusene i Vonsild. Vi håber, denne skrivelse kan give jer et lille indblik

Læs mere

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014.

Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Mål- og Indholdsbeskrivelse Næsbjerg SFO. Varde Kommune 2014. Indledning Næsbjerg SFO er en del af Næsbjerg Skole, som ligger i Varde Kommune. Vi er en SFO som i øjeblikket har 57 børn og 5 voksne tilknyttet.

Læs mere

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013

Info folder Bikuben 2013. Info folder om Bikuben 2013 Info folder om Bikuben 2013 1 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger s. 3 Åbningstider s. 3 P-plads-forhold s. 3 Usynlige grænser s. 4 ForældreIntra s. 4 Fravær s. 5 Ferie s. 5 Mad s. 5 Eftermiddagsmad

Læs mere

Henvendelse vedr. ind- og udmeldelse kan ske ved henvendelse til SFO ( )

Henvendelse vedr. ind- og udmeldelse kan ske ved henvendelse til SFO ( ) 1 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever fra indskolingen og 3.klasse. Formålet med ordningen er at give

Læs mere

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej. Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.dk 0 Velkommen: Velkommen i børnehaven Rømersvej. Vi har lavet

Læs mere

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben

Velkommen til. SFO Fristedet og klubben Velkommen til SFO Fristedet og klubben Åbningstider SFO Fristedet og klub Lysabild Børneunivers Lysabildgade 2 A 6470 Sydals Tlf.: 8872 6941 bhabild@sonderborg.dk www.lysabild-skole.dk www.sfoweb.dk SFO:

Læs mere

Velkommen til Oasen. Ådalskolen Dalgasalle Skive Tlf

Velkommen til Oasen. Ådalskolen Dalgasalle Skive Tlf Velkommen til Oasen Ådalskolen Dalgasalle 22 7800 Skive Tlf. 99 15 34 35 www.aadalskolen-skive.skoleintra.dk Velkommen til Oasen Oasen er en SFO for børn på forskellige funktionsniveauer i alderen 6 12

Læs mere

Generelt om klasse(indskoling)

Generelt om klasse(indskoling) Færdigheder ved skoleårets afslutning: Generelt om 0.-3. klasse(indskoling) Ved slutningen af børnehaveklasseåret har eleven fået den viden og de færdigheder, der skal gøre eleven i stand til at: være

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019

Stjernebørn. Vester Nebel Skole 2019 Stjernebørn Vester Nebel Skole 2019 Kære forældre og børn Velkommen til vores stjerneforløb i Vester Nebel SFO overgangen til skolen Vi vil gerne med dette lille hæfte fortælle jer om hverdagen i Vester

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus

VELKOMMEN TIL. Gelsted Børnehus VELKOMMEN TIL Gelsted Børnehus April 2017 Gelsted Børnehus Koldinghave 3 5591 Gelsted Telefon 8888 5455 Gelsted Børnehus er bygget i 2013. Vi ligger på en stor grund i tæt forbindelse med skole, SFO og

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik

Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Indhold: Information Beskrivelse At starte i Spiren Dagens gang Skolefri dage Flyveren Iportalen Garderober Arrangementer Dokumentation Mobilpolitik Velkommen Med dette informationshæfte ønskes I og jeres

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 VELKOMMEN i Børnehuset Molevitten. Bestyrelsen og medarbejderne ser samarbejdet mellem forældre og pædagoger som en af de mest betydningsfulde faktorer

Læs mere

Den gode overgang I Børkop

Den gode overgang I Børkop Samarbejdsaftale 2017-2018 Den gode overgang I Børkop Fra Lilholtgård, Borggården og Børnehuset til Englystskolen Den næste bid af verden er skolen - Hvordan møder jeg verden? Samarbejdsaftalen har til

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. FORÆLDRESAMARBEJDE Forældresamarbejde. side 6 Forældresamtaler.. side 6 Sprogvurdering... side 6 Tavshedspligt...

INDHOLDSFORTEGNELSE. FORÆLDRESAMARBEJDE Forældresamarbejde. side 6 Forældresamtaler.. side 6 Sprogvurdering... side 6 Tavshedspligt... INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN Børnehavens adresse side 2 Børnehavens email og hjemmeside. side 2 Åbningstider side 2 Bestyrelsen.. side 2 Personalet side 3 Antal børn side 4 PRAKTISKE OPLYSNINGER Betaling

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere